.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
16 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 16 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Ενας νεος φιλος και η δυναμη του καπνου[ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
apokos7
Marines
Marines
apokos7

Ενας νεος φιλος και η δυναμη του καπνου[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενας νεος φιλος και η δυναμη του καπνου[ΤΕΛΟΣ]   Ενας νεος φιλος και η δυναμη του καπνου[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 2:53 am

Όλο το βράδυ περπατούσα για να φτάσω στο μέρος της προπόνησης.... έπρεπε πάση θυσία να νικήσω τους Marines! Το πρωί όταν έφτασα είδα τον Black_Luster να κοιμάται....

"Έι! Ξύπνα! Γύρισα..."
"Μμμμ... Ποιος είναι....; Jack!"
"Δεν πιστεύω να λούφαρες όσο έλειπα; Χαχα... Λοιπόν, συνεχίζουμε την προπόνηση;"

Δεν έπρεπε να χάσω και πολύ χρόνο.... ο Black_Luster είχε έρθει εδώ μόνο για προπόνηση.... έπρεπε να εκμεταλλευτώ το χρόνο που είχα και να γίνω δυνατός!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενας νεος φιλος και η δυναμη του καπνου[ΤΕΛΟΣ]   Ενας νεος φιλος και η δυναμη του καπνου[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 2:59 am

Μεσα στην νυστα μου δεν καταλαβαινα που ημουν αλλα μετα απο αρκετα λεπτα συνηλθα.Πηγα και εβρεξα το προσωπο μου και εφαγα μερικα φρουτα που ειχα μαζεψει χθες το απογευμα.Ειχα καιρο να φαω κατι καλο,φρεσκο και νοστιμο φαγητο.Αλλα εκανα υπομονη γιατι δεν ειχα σκοπο να κατσω σε αυτο το μερος για πολυ ακομα.Απλα ηθελα να τελειωποιησω την προπονηση μου και τιποτα αλλο.

Οταν ημουν ετοιμος, σηκωθηκα και αρχησα προθερμανση και ο Jack με ακολουθησε.Εκανε ψυχρα εκεινο το πρωι,αλλα αυτο δεν μας ηταν εμποδιο σε καμια περιπτωση.Ειχαμε πεισμα και οι 2 και αυτο φαινοταν στο τελος καθε εξαντλητικης μερας!

apokos7
Marines
Marines
apokos7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενας νεος φιλος και η δυναμη του καπνου[ΤΕΛΟΣ]   Ενας νεος φιλος και η δυναμη του καπνου[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 3:12 am

Ο Black_Luster γινόταν πολύ δυνατός.... σε σημείο που θα μπορούσε οποιαδήποτε στιγμή να φύγει.... Τα συναισθήματά μου ανάμεικτα.... Από τη μία λυπόμουν που θα αποχωριζόμουν από τον πρώτο μου καλό φίλο.. Επίσης θα τελείωνε η δύσκολη προπόνηση... πίσω στα παλιά.... Αλλά από την άλλη χαιρόμουν.... σιγά σιγά πλησίαζε η ώρα για την πρώτη μου αναμέτρηση με τους Marines!

Είχα συνηθίσει πλέον την προπόνηση.... δεν έφευγα εξαντλημένος.... γι'αυτό και τις τελευταίες μέρες ανεβάσαμε λίγο το επίπεδο... Αλλά και στις μάχες γινόμουν καλύτερος.... Πλέον το στιλέτο μου απέκρουε χωρίς πρόβλημα τη λεπίδα του! Είχαμε και οι δύο βελτιωθεί! Που μπορούσαμε να φτάσουμε; Παρ'όλα αυτά ο χρόνος τελείωνε...
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενας νεος φιλος και η δυναμη του καπνου[ΤΕΛΟΣ]   Ενας νεος φιλος και η δυναμη του καπνου[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 3:20 am

Σχεδιαζα να φυγω μια απο αυτες τις μερες.Δεν χρειαζονταν να μαθω κατι αλλο οποτε δεν ειχε νοημα.Πλεον μποροουσα να χρησιμοποιησω την δυναμη του καπνου.Και η δυναμη του ηταν απεριγραπτη ενω ταυτοχρονα φανταστικη.Ειχα μαθει καποια κολπακια και συγουρα θα τα χρησιμοποιουσα στην επομενη μου μαχη!

Ο Jack ειχε δυναμωσει και εκεινος σε υπερβολικα καλο βαθμο.Και πιστευω οτι του εκανε αρκετα καλο το γεγονος οτι δεχτηκε να κανει προπονηση μαζι μου.Το προβλημα ομως ηταν οτι επρεπε να φυγω.Ο καθε ενας επρεπε να διαλεξει τον δρομο που θα ακολουθουσε!
apokos7
Marines
Marines
apokos7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενας νεος φιλος και η δυναμη του καπνου[ΤΕΛΟΣ]   Ενας νεος φιλος και η δυναμη του καπνου[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 3:31 am

Ένιωθα πλέον έτοιμος να τα βάλω με την τοπική βάση των Marines! Πόσοι να ήταν; Δεν είχα ξαναπολεμήσει Marines.... Δεν έχασα την ελπίδα μου... Εμπιστευόμουν τις δυνάμεις μου και το φρούτο μου.... Πριν πάω όμως έπρεπε να κανονίσω κάτι τελευταίο....

"Στα αλήθεια πρέπει να φύγεις;"
"Ναι! Το νησί δεν έχει να μου προσφέρει κάτι άλλο. Μόνο προπόνηση. Και πιστεύω πως έφτασα στα όριά μου."

Αν του έλεγα για τους Marines θα έμενε... αλλά δεν ήθελα να βάλω τη ζωή του σε κίνδυνο....

Τον βοήθησα να μαζέψει τα πράγματά του.... δεν ήταν και πολλά..... μπήκε στη βάρκα του και ξεκίνησε.... ήταν μια καταπληκτική φιλία....

"Εις το επανιδείν!"
"Τα λέμε φίλε μου!!"
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενας νεος φιλος και η δυναμη του καπνου[ΤΕΛΟΣ]   Ενας νεος φιλος και η δυναμη του καπνου[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 3:52 am

Μπηκα μεσα στην βαρκα και ανοιξα το μικρο πανι που ειχα....και για καλη μου τυχη ειχα μαζι μου και τον ανεμο και το κυμα αλλα και την παλοιρια.Οποτε δεν δυσκολευτηκα να βγω γρηγορα στα ανοιχτα.Κοιταξα πισω στο νησι...ο Jack ηταν στην θεση που ηταν οταν εφυγα απο το νησι.Ειχα γνωρισει εναν καλο φιλο που στο μελλον μαλλον θα ξανασυναντιομασταν....

-Ευχομαι τοτε να εισαι ακομα πιο δυνατος μικρε...απεδειξες πολλα αυτες τις 2 εβδομαδες...

Εβγαλα τους χαρτες μου και κοιταξα στον οριζοντα.Ειχα ενα νησι υποψη μου για να δοκιμασω τις νεες μου τεχνικες και δυναμεις....μια νεα περιπετεια με περιμενε!!
Armageddon
Administrator
Administrator
Armageddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ενας νεος φιλος και η δυναμη του καπνου[ΤΕΛΟΣ]   Ενας νεος φιλος και η δυναμη του καπνου[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 31, 2010 12:07 pm

Όνομα: Black Luster
Haki Points: -
Player of the Week Points: 7
Beli: 17.000
Fame Points:-

Όνομα: apokos7
Haki Points: -
Player of the Week Points: 7
Beli: 17.000
Fame Points:-

Ενας νεος φιλος και η δυναμη του καπνου[ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» ένας νέος φίλος [ΤΕΛΟΣ]
» [Τέλος] Ένας νέος φίλος και σύμμαχος!
» ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΦΙΛΟΣ [ΤΕΛΟΣ]
» [Τέλος - Παρελθόν] Ένας παλιός φίλος
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: