.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
7 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 7 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη]

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη]   Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 5:20 am

Ξαφνηκα σταματαω το τρεξιμο...Δεν μου ειπε ο Υεο τι να κανουμε με τον θησαυρο του νησιου !....καθομαι και σκεφτομαι λιγο....
Αααα γ*** το !και ξαναρχισα να τρεχω,ειχα βγει απο το δασος και ανεβενα τον λοφο. Τωρα αυτο που εμενε ειναι να φτασω στην βαρκα και απο εκει στο καραβι. Γιατι να να ξεφυγουμε αντι να πολεμησουμε... Λογικα καποιος λογος θα υπαρχει για να μου ειπε ο καπετανιος,λογικα αυτοι οι τυποι μπορει να παραηταν δυνατοι για εμας αυτην την στιγμη..
Επρεπε να σταματησω να εχω αυτες τις σεκψεις,το μονο που πρεπει να με απασχολει τωρα ειναι το να ξεφυγουμε!
Φτανω στην βαρκα,την λυνω οσο πιο γρηγορα μπορω,την σπροωχνω στην θαλασσα,πηδαω πανω της και αρχισω κουπι...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη]   Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 5:29 am

Γτανοντας στο καραβι χωρις καθυστερηση δενω την βαρκα πανω του,πεταω τα πραματα στο πατωμα και τρεχω να ανεβασω αγκυρα. Πρωτη φορα και απο την βιασυνη μου δοκιμαζω να σηκωσω αγκυρα με τα χερια και μολις το συνειδητοποιω εκπληζομαι οπου τα καταφερνα. Μολισ τελειωνω και με αυτο τρεχς προσ το πηδαλιος να ξεκινησω την πορεια μου προς την παραλια οπου γινεται η μαχη του Τεο με τον αλλον, Φαινοταν ο bounty hunter να τον ηθερε,οπως ειπε οτι καλα βγηκες απο το ιμπελ νταουν αλλα θα ξαναπας.. Λογικα θα ειναι ο ιδιος οπου ειχε ξαναβαλει τον Τεο μεσα οποτε ειναι δυνατος.. Ο αλλος ομως ποιος ητανε ? Νομιζω ειχα δει την φωτογραφια του στην εφημεριδα που ειχα παρει απο την βαση των Μαριν στο Tequila Wolf... Αλλα δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο...Τελος παντων,τωρα αλλα προτρεχουν !
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη]   Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 5:47 am

Ριχνοντας μια τελευταια ματια στον δρομο οπου ειρθα παρατηρησα τον bounty hunter να σταματαει στην παραλια καταλαβαινοντας γρηγορα την δικια μου πορεια αφου δεν εφευγα για τα ανοιχτα... Πρεπει να παω πιο γρηγορα αλλιως θα ειναι 2 εναντιον του Τει και τοτε δεν νομιζω να εχει πολες ελπιδες !!

Κανοντας την στροφη με το πλοιο για την αλλη παραλια του νησιου στην θαλασσα παρατηρω σε κατι βραχια μια σπηλια και οταν εστρβα μου φανηκε σαν κατι να μου γυαλιζει... Λες ο θησαυρος να ειναι εκει?.... Οχι τωρα δεν μπορω να σκεφτομαι αυτα,προτευον στοχος ειναι ο Τεο !!

Λιγο ειχε μεινει για να φτασω,η παραλια ειχε αρχισει να αγνοφενεται αλλα κανενας τους δεν ηταν στην παραλια,οποτε για λογουσ και ασφαλειας δεν θα πλησιασω περισοτερο στην παραλια μην και τυχον οι Bounty hunters ανεβενουν στο πλοιο πριν τον Τεο. Σταματαω σε μια ασφαλης αποσταση με την παραλια,βγαζω τα κυαλια μου να κοιταω τι συμβαινει και τωρα απλα περιμενω ......
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη]   Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 7:48 am

Ξαφνηκα βλεπω τον ενα Bounty hunter να σερωει ηττημενο τον Τεο στην παραλια οπου μετα απο λιγο βλεπω λαχανιασμενο να ερχεται και ο αλλοσ κυνηγος και να στεκεται διπλα του... Γυρναει το βλεμμα του προς το πλοιο...

Τωρα τι κανω? .... Δεν μπορω να κανω τιποτα... Ο Τεο παει Ιμπελ ..... Για τωρα θα φυγω και ελπιζω να επικοινωνησω μαζι του ... Ισως να καταφερω να τον βγαλω,ισως να βγει μονος του αλλα για τωρα εγω πρεπει να φυγω....

ΚΑΠΕΤΑΝΙΕΕΕΕ !!! ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !! ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ !! ΘΑ ΚΡΑΤΗΑΩ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ !! ΑΝΤΙΟ προσωρινος.....και στριβω το τιμονι προς τα ανοιχτα με δακρυα στα ματια... Εχουμε μολις μερικες μερες που γνωριστηκαμε και εγινε καπετανιος μου αλλα τον νιωθω σαν τον καλυτερο μου φιλο...Ελπιζω να τον ξαναδω πολυ συντομα ....

teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη]   Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 7:56 am

Λιγο πριν απο αυτο....

- Παλι εσυ μπροστα μου? Τι εγινε? Εχεις τυψεις και ηρθες να μου δωσεις τα λεφτα αο την επικυρηξη μου? ειπα στον Kint.
- Βασικα θα παρω κι αλλα! Πανω στην ωρα που μου τελειωναν τα αλλα σε βλεπω μπροστα μου! ειπε και μου επιτεθηκε με ενα κυμα λασπης.
- Αυτο θα το δουμε ειπα και ετρεξα καταπανω του σε μορφη ατσαλιου. Μομιζα οτι θα περνουσα ευκολα μεσα απο το κυμα αφου ηταν λασπης αλλα τελικα με παρεσυρε και με πεταξε μερικα μετρα πιο πισω.
- Εχεις γινει πιο δυνατος απο την τελευταια φορα! Αλλα αυτη τη φορα θα χασεις! ειπα και ξαναορμηξα. Eστειλε αλλο ενα κυμα κατα πανω μου αλλα αυτη την φορα καταφερα να ξεφυγω Ετσι ετρεξα πανω του και τον χτυπησα. Ομως το χτυπημα περασε απο μεσα του χωρις να τον αγγιξει.
Mutilator1234745
Civilian
Civilian
Mutilator1234745

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη]   Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 8:08 am

Ακόμα δεν είχα ξεχάσει το κακό που είχε κάνει στον Γκάιμον...Ένα κύμα μίσους με διαπέρασε...Δεν μπορούσα εξάλου να αφήσω να φύγει ένα Νόβα μπροστά από τα μάτια μου.....
-Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι....Είσαι μόνος!
Γύρισα στον άγνωστο σε μένα κυνηγό και μίλησα!
-Μην τολμήσεις να επέμβεις...το θέμα είναι προσωπικό....Doro Doro no Mud Swamp!
Άρχισα να μετατρέπω όλο το πεδίο γύρω μας σε έναν λασπόβαλτο.....Σιγά σιγά τα δέντρα και το πράσινο δίνανε την θέση τους σε έναν λασπόβαλτο,ο οποίος μου έδινε καθαρό πλεονέκτημα στην μάχη!
-Έχω δυναμώσει...?Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο!
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη]   Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 8:17 am

Αρχισα να βουλιαζω στον λασποβαλτο! Εκανα καποιες κινησεις να ξεφυγω αλλα τιποτα. Επειτα με πλησιασε και μου εριξε μια δυνατη μπουνια η οποια με τραβηξε απο τον βαλτο και με εριξε πανω σε εναν βραχο. Σκουπησα το αιμα που ετρεξε απο το στομα μου και προσπαθησα να βρω τροπο να τον πλησιασω χωρις να ξαναμπω μεσα σε αυτον τον βαλτο. Εψαξα γυρο γυρο για κατι που θα με βοηθουσε. Βρηκα ενα κορμο απο ενα ξερο δεντρο. Τον αρπαξα και εβαλα την μια ακρη του. Κρατηθηκα απο την αλλη ακρη και πηδηξα προς το μερος του. Ο κορμος κανοντας μια ημικυκλικη κινηση εφτανε ολο και πιο κοντα στον Kint. Εκεινη την στιγμη μου εριξε ενα πιδακα απο λασπη. Ομως αφησα την ακρη του κορμου, τσουλησα πιο κατω σε αυτον και τον απεφυγα. Οταν εφτασα διπλα του εβγαλα απο την τσεπη μου τις seastone χειροπεδες που ειχα και τον ακουμπησα. Επειτα του εκανα εν α βαθυ κοψιμο στον ωμο.
- Πως σου φανηκε αυτο? του ειπα τρεχοντας πισω στον βραχο πατοντας πανω στον κορμο.
Mutilator1234745
Civilian
Civilian
Mutilator1234745

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη]   Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 8:26 am

-Μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα....
Έτρεξα καταπάνω του και με το μαχαίρι στο στόμα τον έκοψα στο στήθος,μετά τον κλώτσισα μακρυά!Άρχισα να χάνω τις δυνάμεις μου όμως από τις χειροπέδες...παρ'όλα αυτά ήμουν τυχερός,πήρα αρκετό χρόνο με αυτήν την κλωτσιά και κατάφερα με το μαχαίρι να ανοίξω τις αλυσίδες!
Ύστερα τις πέταξα μέσα στον λασπόβαλτο....
-Αν θέλεις πήγαινε πάρ'τες!....
Το παιχνίδι άρχισα σιγά σιγά να τελειώνει!
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη]   Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 8:34 am

Εχασα το μονο οπλο που θα με βοηθουσε να τον νικησω! Δεν μπορουσα να τον χτυπησω χωρις αυτο! Αν προσπαθουσα να το παρω πισω παλι θα παγιδευομουν στην λασπη. Ηξερα οτι πλεον ειχα χασει αλλα δεν θα τον αφηνα να με νικησει χωρις μαχη! Ετσι πηδηξα πανω του φωναζοντας:
- Δεν θα πεσω χωρις να σε πεδεψω λιγο πρωτα!! αλλα το μονο που καταφερα ηταν να τον κοψω στα 2 και να περασω απο μεσα του πεφτοντας για αλλη μια φορα στην λασπη. Δεν ειχα αλλες δυναμεις λογω και της μαχης μας με τους πειρατες μια μερα πριν οποτε την στιγμη που επεσα στην λασπη καταλαβα οτι ολα ειχαν τελειωσει.
Mutilator1234745
Civilian
Civilian
Mutilator1234745

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη]   Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 8:39 am

-Να με παιδέψεις....μην με κάνεις να γελάσω....
Ήθελα να το λήξω γρήγορα,γιατί άλλος 1 πειρατής θα μου ξέφευγε,πράγμα που δεν το ήθελα!
-Doro Doro no Mud Coffin!
Άρχισα να χειρίζομαι την λάσπη του βάλτου που είχα φτιάξει και έτσι δημιούργησα ένα φέρετρο από λάσπη και μια 20αριά σπαθιά,τα οποία ήταν περίπου τόσο σκληρά όσο και το σίδερο...
-Στην προηγούμενη μάχη μας,ξέφυγα σχεδόν ετοιμο8άνατος,αυτήν την φορά θα φύγω άνετα!Το μόνο πράγμα που με παιδεύει είναι αν θα σε παραδώσω ζωντανό ή νεκρό στην κυβέρνηση!
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη]   Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 8:53 am

- Αφου δεν μπορεις να ζησεις χωρις να υπαρχω εγω για να με κυνηγας! Οποτε ζωντανο θα με παραδωσεις. ειπα. Το μονο πραγμα που σκεφτομουν ηταν ο Chris και αν καταφερε να ξεφυγει. Εκεινη την στιγμη τον ακουσα απο μακρια να μου φωναζει κατι. Δεν ακουσα ακριβως τι αλλα ακουσα κατι για το καραβι. Μαλλο ειχε ξεφυγει απο τον αλλο κυνηγο. Καθησυχαστηκα λιγο αλλα και παλι ηξερα οτι ο Kint δεν θα τον αφηνε να φυγει τοσο ευκολα! Δεν ηταν αυτος ο τυπος του. Απο την μια σκεφτομουν αυτο και απο την αλλη σκεφτομουν πως θα ξεφυγω απο την φυλακη. Το ειχα κανει τοσες φορες μεχρι τωρα και θα το εκανα παλι! Οποιον τροπο και να βρω σιγουρα δεν θα ειναι ευκολος.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την teomessi10 στις Πεμ Ιαν 13, 2011 11:27 am, 1 φορά
Mutilator1234745
Civilian
Civilian
Mutilator1234745

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη]   Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 11:25 am

-Πολύ μεγάλη εντύπωση έχεις για τον εαυτό σου...Η ζωή μου δεν εξαρτάται,δεν αξαρτιόταν κα ούτε θα εξαρτηθεί από την ζωή κανενός.....Ήρθε το τέλος
σου....

Mε ένα νεύμα του χεριού μου,το φέρετρο τον έκλεισε μέσα και σφράγισε!
-Doro Doro no Mud Swap!
Τα σπαθιά κλείσανε το φέρετρο...
Είχα κερδίσει!
WorstΑdmin
Civilian
Civilian
WorstΑdmin

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη]   Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Ιαν 17, 2011 3:15 am

Όνομα: Kint D. One
Haki Points: -
Player of the Week Points:-
Beli: 3.000
Fame Points: +5.000.000

Όνομα: Rikkido metaru
Beli:1.000
Fame Points:-

Όνομα: Messi D. Teo
Beli:3.000
Bounty: +5.000.000

Όνομα: Chris Label
Player of the Week Points:7
Beli:22.000
Bounty: +2.000.000

Ο θησαυρος και ο αποχωρισμος[Αρχη]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχή-Περιπέτεια] Ο αμύθητος θησαυρός.
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part2)[Τελος]
» [Αρχή-Παρελθόν]Το ταξιδι προς την λυτρωση του κοσμου - Η Αρχη[Τελος]
» [ΑΡΧΗ] Η αρχη ενος ταξιδιου [ΤΕΛΟΣ]
» [Αρχή - Παρελθόν] Η αρχή μιας νέας ζωής

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: