| Alucard and Deathmatch [ΤΕΛΟΣ] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
erisjoker Civilian
Posts : 2679 Join date : 24/10/2010 Age : 31 Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}
| Θέμα: Alucard and Deathmatch [ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 28, 2011 9:35 am | |
| ήμουν στην θάλασσα για 4 ώρες και αναζητούσα νέες περιπέτειες στην north blue έτσι και την βρήκα μπροστά μου βρισκόταν ένα πειρατικό πλοίο - ίσος να έχει θησαυρούς πάνω του.... ας πάω να το πολεμήσω γιατί έχω και όρεξης σήμερα πήγα στο πηδάλιο και έστριψα το καράβι μου προς το πειρατικό πλοίο, στην άρχει προσπαθούσα να κρατήσω χαμηλό προφίλ να τους φτάσω χωρίς να με καταλάβουν για να τους αιφνιδιάσω αλλα ο αιφνιδιασμός δεν πέτυχε γιατί από το κατάρτι του πλοίου είδα έναν τύπο να δείχνει προς το μέρος μου και να φωνάζει - ένα πειρατικό πλοίο έρχεται προς το μέρος μας ξυπνήστε όλοι σας μετά από αυτήν την δήλωση άρχισαν να μου ρίχνουν μπάλες κανονιών
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Παρ Ιαν 28, 2011 1:24 pm, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
Posts : 2679 Join date : 24/10/2010 Age : 31 Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}
| Θέμα: Απ: Alucard and Deathmatch [ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 28, 2011 11:01 am | |
| πήγα στην πλώρη του μου καθώς αυτό πήγαινε κατά πάνω τους και με της δύναμης μου απέκρουα της μπάλες τους αλλά ταυτόχρονα έριχνα και στο πλοίο τους μπάλες φωτιάς αυτό συνεχίστηκε μέχρι που έφτασα δίπλα τους και πήδηξα στο πλοίο τους, χωρίς καμιά καθυστερείς όλοι η πειρατές άρχισαν να μου επιτίθενται με τα ντουφεκιά τους άλλα η σφαίρες του δεν έβρισκαν στόχο, όταν τελείωσαν η σφαίρες τους και άρχισαν να γεμίζουν πάλη τα ντουφεκιά τους εγώ άρχισα να τους χτυπάω με βόμβες φωτιάς που μόλις τους ακουμπούσαν αυτές η βόμβες έσκαγαν και έπαιρνα φωτιά ξαφνικά μια άλλη ομάδα από τους πειρατές ήρθε από πίσω μου με τα σπαθιά τους και προσπαθούσαν να με κόψουν αλλα εγώ με φλογισμένες κλοτσιές τους απομάκρυνα τον έναν μετά των άλλον
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Παρ Ιαν 28, 2011 1:04 pm, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and Deathmatch [ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 28, 2011 11:16 am | |
| αφού είχα σκοτώσει όλους όσους μου εναντιώθηκαν πάνω σε αυτό το πλοίο πήγα να δω τη έχει στης καμπίνες του πλοίου πέρασα μια πόρτα και μπήκα στο εσωτερικό του πλοίου εκεί πέρα είδα μια κουζίνα μερικές καμπίνες για το πλήρωμα και σε μια πόρτα είδα κάτι σκαλιά που οδηγούσαν κάτω - αυτά πρέπει να πάνε στο αμπάρι του πλοίου...θα παο μετά πρώτα να βρω την καμπίνα του καπετάνιου ίσος βρω κατή κάλο εκεί πέρα έψαξα λίγο μέχρι που βρήκα μια πόρτα στο τέλος του διαδρόμου που έγραφε -"captaine"- αφού μπέικα μέσα άμεσος το μάτι μου πήγε σε ένα σεντούκι πάνω στο γραφείο του καπετάνιου πήγα άμεσος το άνοιξα και άμεσος μόλις είδα τη είχε μέσα, τα μάτια μου γυάλισαν ήταν γεμάτο με μπέλλη υπολόγιζα γύρο στα 60.000 μπέλλη
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Παρ Ιαν 28, 2011 1:06 pm, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and Deathmatch [ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 28, 2011 11:26 am | |
| πήρα το σεντούκι μαζί μου και κατευθύνθηκα προς το αμπάρι του πλοίου, καθώς κατέβαινα τα σκαλιά του πλοίου για να πάω στο αμπάρι άρχισα να ακούω βουητά από κάτω έτσι άρχισα να προχωρώ με προσοχή γιατί δεν ήξερα τη βρισκόταν εκεί πέρα τελικά όταν έφτασα κάτω είδα ένα κελί με έναν δεμένο άνδρα μέσα του, στην άρχει μου πέρασε από το μυαλό να τον αφήσω γιατί δεν ήταν δικιά μου δουλειά αυτός αλλα μετά που το ξανά σκέφτηκα θα πέθαινε μονος του εδώ από την πεινά έτσι έπιασα τα κάγκελα και άρχισα να τα λιώνω με την φωτιά μου αφού τα έλιωσα πήγα ελευθέρωσα τον άνδρα και του είπα - ακολουθάμε θα σε βγάλω από εδώ πέρα αυτος μου ειπε - ναι σε ευχάριστο που με έσωσες από αυτούς τους πειρατές
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Παρ Ιαν 28, 2011 1:08 pm, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and Deathmatch [ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 28, 2011 11:33 am | |
| αφού κατευθυνθήκαμε πάνω στο κατάστρωμα του είπα - ωραία εγώ πρέπει να πηγαίνω τώρα εσύ έχεις αυτό το πλοίο μπορείς να πας όπου θες - στάσου θα με αφήσεις μονο και αν με πιάσουν ξανά... σε παρακαλώ μπορείς να με πας μέχρι το νησί μου το σκέφτηκα για λίγο και μετά δέχτηκα γιατί ήθελα να δω και αλλα νησιά της north αφού ανεβήκαμε στο πλοίο μου άνοιξα έναν χάρτη και του είπα - λοιπόν που είναι το νησί σου για να σε πάω - να το αυτό εδώ πέρα είναι... το Deathmatch Island είναι το νησί μου μου είπε δείχνοντας με το χέρι του ένα νησί πάνω στον χαρτί, ήμουν σχετικά κοντά πίστευα πως μέσα σε μια μέρα θα ήμουν στο νησί του
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Παρ Ιαν 28, 2011 1:09 pm, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and Deathmatch [ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 28, 2011 11:42 am | |
| αφού έστριψα το πλοίο μου και έδεσα το πηδάλιο άρχισα να κουβεντιάζω με τον άνδρα - λοιπόν πως σε λένε και γιατί σε είχαν πιάσει αυτή η πειρατές - έμενα με λένε scroll και αυτή η πειρατές με πιάσανε καθώς ψάρευα για να με πουλήσουν για δούλο - πόσο καιρό σε είχαν δεμένο έτσι - δεν ξέρω ήταν συνεχεία σκοτεινά εκεί πέρα και έχασα την αίσθηση της μέρας και της νύχτας - το νησί σου γιατί εκεί ένα τόσο περίεργο όνομα Deathmatch Island γίνετε κανένας αγώνας εκεί πέρα - ναι κάθε χρόνο γίνετε ένα τουρνουά που έρχονται πειρατές και πολεμιστές από όλες της θάλασσες για να παλέψουν για το βραβείο τον 300.000 μπέλλη αλλα βεβαία για να δήλωσις συμμετοχή δίνεις 10.000 μπέλλη έκτος αν είσαι ο περσινός νικητής... όπως ο manji είναι νικητής εδώ και 3 χρονια στην σειρά κάννης δεν τον έχει νικήσει | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and Deathmatch [ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 28, 2011 11:49 am | |
| όλοι αυτή η ιδέα του τουρνουά με είχε συνεπάρει και ήθελα να λάβω και εγώ μέρος έτσι είπα στον scroll - θα λάβω και εγώ μέρος σε αυτό το τουρνουά και θα νικήσω αλλα θέλω να μου εξήγησης όλους τους κανόνες του τουρνουά - είσαι τρελός εκεί πάνε η πιο δυνατή των δυνατόν αλλα αφού το θες θα σου πω τους κανόνες η μάλλον τον κανόνα γιατί μονο έναν έχει... πάλεψε μέχρι θανάτου μονο με τα χερια σου όχι με σπαθιά η ικανότητες που σου έχουν δόση φρούτα του διαβόλου... μονο αυτόν έχει ύστερα συνεχίσαμε να μιλάμε και για διάφορα θέματα για να γνωριστούμε καλλίτερα μιλούσαμε μέχρι που νύχτωσε και πήγαμε στης καμπίνες για να κοιμηθήκαμε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Παρ Ιαν 28, 2011 1:12 pm, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and Deathmatch [ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 28, 2011 11:58 am | |
| το επόμενο πρωί που σηκώθηκα και πήγα στην κουζίνα και είδα τον scroll να μας έχει ετοιμάσει πρωινό - μα καλά γιατί όλα αυτά - γιατί με έσωσες και με πας μέχρι σπίτι μου είναι λίγα νομίζεις κάτσαμε μαζί και αρχίσαμε να τρώμε χωρίς να μιλήσουμε καθόλου μόνο ένα - kanpai είπαμε στην άρχει και τίποτα άλλο όταν τελικά τελειώσαμε το φάει εγώ πήγα και ξεκίνησα το πλοίο ενώ ο scroll έπλυνε τα πιάτα και μετά βγήκε έξω στο κατάστρωμα και αγνάντευε το πέλαγος συνεχίσαμε για άλλες 2 ώρες ταξίδι μεχρη που είδα το νησί και φώναξα - scroll το νησί σου αυτό είναι - ναι ναι alucard αυτό είναι... θεέ μου σε ευχάριστο δεν πίστευα πως θα ο ανά έβλεπα πότε ξανά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Παρ Ιαν 28, 2011 1:13 pm, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and Deathmatch [ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 28, 2011 12:03 pm | |
| μόλις φτάσαμε και δέσαμε το πλοίο στο λιμάνι ο scroll έπεσε κάτω και άρχισε να φιλάει το χώμα του νησιού μετά σηκώθηκε και μου είπε - σε ευχάριστο για μια ακόμη φορα που με έφερες και εγώ όπως σου υποσχέθηκα θα είμαι διπλα σου σε κάθε σου αγώνα - ναι για να είσαι διπλά μου όμως θα πρέπει να κάνω έναν αγώνα... που πάμε για της έγγραφες - ακόλουθα με τον ακολούθησα λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη μέχρι που φτάσαμε σε ένα τεράστιο χτίριο και μπήκαμε σε μια ουρά - εδώ είναι alucard η Deathmatch arena εδώ γίνονται η αγώνες ας περιμένουμε στην ουρά τώρα για να δηλώσουμε συμμετοχή | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and Deathmatch [ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 28, 2011 12:11 pm | |
| περιμέναμε για αρκετή ώρα στην ουρα μέχρι που δυο σωματώδης τύποι μπροστά μας άρχισαν να μαλώνουν για την σειρά τους ο scroll μπήκε στην μέση και τους είπε - ε δεν είναι ανάγει να μαλώνετε όλοι θα μπείτε μέσα - και τη ξερής εσύ κοντοστούπη φύγε πριν σε θάψω εδώ πέρα - ε για πρόσεχε πως μιλάς στον φίλο μου - γιατί τη θα μου κάννης δηλαδή σήκωσα την γροθιά μου και πήγα να τον χτυπήσω άλλα ο scroll μπήκε μπροστά μου και με σταμάτησε λέγοντας - όχι εδώ alucard άστο για την arena - τη εσύ θα λαβής μέρος στην arena... εσύ δεν βγήκες ακόμα από το αυγό σου... πήγαινε ποίες λίγο γάλα καλλίτερα xaxaxaax.... παιδιά κοιτάξτε έναν τύπο που θα λαβή μέρος αφήστε τον να πέραση μην μας λιποθυμήσει από την ζέστη xaxaxaxax όλοι μου άνοιξαν δρόμο και εγώ πήγα δήλωσα συμμετοχή, δεν με ενδιέφερε που με είχαν κοροϊδέψει γιατί έτσι είχα καταφέρει να γλιτώσω αυτήν την τεράστια ουρά | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and Deathmatch [ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 28, 2011 12:16 pm | |
| αφού δηλώσαμε συμμετοχή πήγαμε στο σπίτι του scroll και αρχίσαμε να πίνουμε μερικά ποτηράκια ρούμι μέχρι το βράδυ που πέσαμε για ύπνο το επόμενο πρωί μόλις ξυπνήσαμε πήγαμε και πάλη στην arena για να δούμε τα ονόματα της λίστας που θα κάνουν μάχη έψαξα για λήγω μέχρι που είδα το όνομα μου εναντίας κάποιου F9 η μάχη θα γινόταν σε λίγες ώρες έτσι αποφασίσαμε να πάμε να φάμε πρωινό μέχρι την ώρα της μάχης όταν τελικά έφτασε η ώρα και πήγαμε στην arena ο scroll έμεινε στην κερκίδα ενώ εγώ πήγα ανέβηκα τα σκαλιά για την arena και περίμενα τον αντίπαλο μου περίμενα λήγω μέχρι που τον είδα καθώς ανέβαινε τα σκαλιά | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and Deathmatch [ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 28, 2011 12:22 pm | |
| όταν ανέβηκε τα σκαλιά είδα ότι ήταν αυτός ο τύπος που με είχε κοροϊδέψει στην ουρα το ίδιο έκανε και εδώ πέρα - ώστε ήρθες μικρό παιδάκι μην ανησυχείς δεν θα σε πονέσω πόλη θα σε σκοτώσω με την μια τότε το σήμα της εκκίνησης έδωσε ο διαιτητής - έλα λοιπόν χτυπά πρώτος εσύ να δω τη αξίζεις παιδάκι - όπως επιθυμείς έτρεξα κατά πάνω ου πηδάω στον αέρα και του ρίχνω μια κλοτσιά στην μούρη του όπου τον στέλνω μέχρι το τέρμα της arenas τότε πάνω του πήγε ο διαιτητής και αφού σιγουρεύτηκε ότι είναι νεκρός ανακήρυξε ότι εγώ ήμουν ο νικητής συνέχισα εκείνη την μέρα να παλεύω τον έναν μετά τον άλλον όπως περνούσε η μέρα έτσι φεύγαν και η αδύναμη μέχρι που βράδιασε και πήγαμε με τον scroll για ένα ακόμη βράδυ να κοιμηθούμε σπίτι του | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and Deathmatch [ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 28, 2011 12:32 pm | |
| την επόμενη μέρα πάλη το ίδιο μόνο μάχες έκανα δεν προλάβαινα ούτε να φάω εκτός από το βράδυ πριν κοιμηθώ, το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα συνεχίστηκε και της άλλες δυο μέρες μέχρι που την τρίτη μέρα σε μια τελευταία νοίκι μου και ήρθε ο διαιτητής και φώναξε - και ναι κυρίες και κύριοι ο alucard ένας νέος χωρίς να γνώριζε τίποτα για της μάχες κατάφερε να περάσει και τους προκριματικούς γύρους και τώρα θα πάει να αντιμετώπιση τον manji τον πρωταθλητή μας... όλα αυτά όμως αύριο σήμερα έχει ξεκούραση αφού με σινχαρε και ο scroll για την νίκη μου φύγαμε από εκεί πέρα αφού απομακρυνθήκαμε απο την arena είπα στον scroll - θέλω να μηνώ λίγο μονος μου για να σκεφτώ λίγο... θα πάω μια βόλτα στην πόλη - ένταξη όπως επιθυμείς θα τα πούμε το βραδυ στο σπίτι και έτσι χωρίστηκαν η δρόμοι μας για λήγω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Παρ Ιαν 28, 2011 1:19 pm, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and Deathmatch [ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 28, 2011 12:41 pm | |
| αφού προχώρησα για αρκετά λεπτά στην πόλη ξαφνικά βγαίνουν δυο τύποι μπροστά μου και μου λένε - εσύ δεν είσαι ο alucard λοιπόν άκου εδώ καλά έχουμε μια πρόταση να σου κάνουμε αν χάσης αύριο από τον αγώνα σου θα σου δώσουμε 400.000 μπέλλη αντί για 300.000 που είναι το έπαθλο σκέψου το 100.000 μπέλλη πάρα πάνω μπορείς να αγοράσεις ότι θες άρχει να χάσης έναν αγώνα σιγά το πράγμα... αν χάσης αύριο θα βρεις στο πλοίο σου 400.000 μπέλλη αυτό μου είπαν και έτσι όπως ήρθαν εξαφανίστηκαν όσο για εμενα είχα μήνη άφωνος και σκεφτόμουν - πως δηλαδή ο πρωταθλητής είναι άχρηστος.. πλήρωναν για να κερδίζει τους αγώνες... τελικά τσάμπα ήρθα εδώ πέρα μήπως θα έπρεπε να πάρο τα 400.000 μπέλλη και να φύγω καλλίτερα αυτό σκεφτόμουν μέχρι τον δρόμο για το σπίτι και μετά όλο το υπόλοιπο βραδυ μέχρι που με πήρε ο ύπνος
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Παρ Ιαν 28, 2011 1:20 pm, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and Deathmatch [ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 28, 2011 12:57 pm | |
| την επόμενη μέρα που πήγα στην arena είχα πάρει την απόφαση να χάσω και να φύγω με τα 400.000 μπέλλη έτσι αφού μας κάλεσαν στην arena έμενα και τον manji ο διαιτητής έκανε ανακοίνωσης - λοιπόν η μέρα που όλη περιμέναμε ο μεγάλος τελικός ποιος θα κερδίσει ο νέος alucard η ο 3 φόρες πρωταθλητής manji θα το μάθουμε τώρα.... αρχίστε την μάχη ξεκινήσαμε την μάχη τότε και εγώ άρχισα το θέατρο ότι πολεμούσα στην άρχει και μετά ο manji μου έριξε μια και εγώ άμεσος έπεσα κάτω και δεν σηκωνόμουν τότε ήρθε ο διαιτητής από πάνω μου και με ρώτησε - είσαι καλά μπορείς να συνέχισης στην άρχει πήγα να πω όχι αλλα αφού είδα τον scroll να φωνάζει - σήκω alucard μπορείς να τα καταφέρεις σηκώθηκα και πήγα έριξα μια θανατηφόρα μπουνιά στον manji και τον έβγαλα νοκ out | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and Deathmatch [ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 28, 2011 1:01 pm | |
| μετά από αυτό με ανακήρυξαν νικητή και μου έδωσαν τα 300.000 ο scroll πηδούσε από την χαρά του αφού κάναμε και μια μικρή γιορτή στην arena εγώ έπρεπε να φύγω έτσι αποχαιρέτησα τον scroll και του έδωσα 100.000 μπέλλη - μα γιατί αυτά είναι δικά σου τα κέρδισες - ναι αλλα δεν θα τα κατάφερνα χωρίς εσένα αντίο λοιπόν - ένταξη και σε ευχάριστο για όλα alucard πήδηξα στο πλοίο μου άνοιξα πανιά και έφυγα από αυτό το μέρος αποχαιρετώντας τον scroll για πάντα | |
|
| |
WorstΑdmin Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and Deathmatch [ΤΕΛΟΣ] Σαβ Ιαν 29, 2011 11:10 am | |
| Όνομα: Alucard Haki Points:- Player of the Week Points: 4 Beli: 12.000 Bounty/Fame Points:- Post: 3.200
Προσπαθησε να μην κανεις συνεχως παρομοιες ιστοριες. Στις τρεις ιστοριες που διαβασα, στην αρχη νομιζα οτι ηταν η ιδια ιστορια... | |
|
| |
| Alucard and Deathmatch [ΤΕΛΟΣ] | |
|