.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
9 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 9 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}

Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 7:46 am

μετά από μια απροσδόκητη καταιγίδα που μου εκαψε το πανει έπλεα στην θάλασσα της north χωρίς χαρτί χωρίς να ξέρω που βρίσκομαι, δεν είχα δει εδώ και μέρες αλλα νησιά η άλλο καράβι ορισμένες φορες αισθάνουμουν ότι στην north blue μονο εγώ βρισκόμουν η προμήθειες μου δεν θα άντεξαν για πόλη και αυτές που είχαν μήνη είχαν γέμιση με μούχλα αλλα σε αυτήν την κατάσταση που βρισκόμουν με η χωρίς μούχλα εγώ το έτρωγα προσπαθούσα συνεχεια να ψαρέψω κάνα ψάρι και να το ψήσω αλλα όπως έριχνα το αγκίστρι το πρωί έτσι το τραβούσα το βραδυ χωρίς κανένα ψάρι η έστω καθ που να τρώγεται
η καλλίτερη μου ήταν όταν στο καράβι μου έρχονταν και καθόντουσαν πελαργοί όσο προσεχτικά και να πήγαινα αυτά συνεχεια κατάφερναν να μου την γλιτώσουν

Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Πεμ Ιαν 27, 2011 7:57 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 7:46 am

ένα μεσημέρι καθώς έπλεα είδα στον ορίζοντα ένα πλοίο άμεσος σκέφτηκα
- ωραία σωθικά μονο να με δουν και να έρθουν προς το μέρος μου
κρύφτηκα στην άρχει για να δουν ένα πλοίο φάντασμα, έκατσα για λήγω έτσι μέχρι που είδα να στρίβουν το πλοίο τους και να έρχονται προς το μέρος μου
όταν είχαν έρθει λίγο πιο κοντά παρατήρησα πως πάνω στο κατάρτι τους είχαν μια πειρατική σημαία
όσο συνέχιζαν να με πλησιάζουν εγώ πήγα και κρύφτηκα μέσα στην κουζίνα για να προλάβουν να ανεβούν στο πλοίο μου και να τους σκοτώσω έναν μετά τον άλλον και να πάρω ότι φαγητό η θησαυρό έχει το πλοίο τους
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 7:48 am

όταν τελικά η πειρατές ανέβηκαν στο πλοίο μου άρχισα να του ακούω να μιλάνε πριν βγω και τους σκοτώσω
- δεν είναι κάννης πάνω σε αυτό το πλοίο αυτό δεν είναι κάπως περίεργο

- σκασμός ψάξτε όλο το πλοίο και πάρτε ότι χρήσιμο βρείτε
εκείνη την στιγμή βγήκα εγώ από την κουζίνα παίζοντας λήγω θέατρο για να διασκεδάσω
- πιει είστε εσείς τη θα μου κάνετε σας παρακαλώ μην με πειράξετε

- xaxaxa αυτό θα μας διευκολύνει την δουλειά μας πες μας που είναι ο θησαυρός του πλοίου σου
- δεν έχω καθόλου θησαυρό βλέπετε και μονη σας σε τη κατάσταση είναι το πλοίο μου σας παρακαλώ φύγετε αλλιώς θα καλέσω τους marine

- xaxax με τη θα τους καλέσεις... ξέρεις καθ μπορεί το πλοίο να μην έχει θησαυρό αλλα έχει εσένα καθ θα πάρεις στο σκλάβο παζαρο άνδρες δέστε τον xaxaxax
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 7:48 am

όταν η πειρατές μου όρμηξαν με τα σκοινιά για να με δέσουν εγώ άρχισα να τους βαράω με μπουνιές μέχρι που ο καπετάνιος τους λέει
- ώστε έπαιζες θέατρο κατη αξίζεις έτσι
- περισσότερα από εσάς αξίζω ανάπηρη

χτύπαγα τον έναν μετά τον άλλον με γροθιές και με κλοτσιές ο καπετάνιος τους τράφηκε σε φηγοί πάνω στο πλοίο τους και άρχισε να απομακρύνεται από το καράβι μου εγώ τότε πιάνο έναν γάντζο από το πλοίο μου και το πετάω στο δικό του και δένω το άλλο μέρος του γάντσου στο πλοίο μου για να το τραβάει μετά σκαρφάλωσα από το σκηνή του γάντζου μέχρι που έφτασα στο πλοίο του πειρατή όταν τον είδα του είπα
- μονο τόσο αξίζεις αλλα πιστεύω στο σκλάβο "παζαρο" να αξίζεις περισσότερα
- όχι μην σε παρακαλώ οχι εκεί πέρα

καθώς με παρακαλούσε από κάτω του άρχισαν να τρέχουν σταγόνες τότε του είπα
- κατουρήθηκες πάνω σου τώρα σίγουρα δεν αξίζεις μια πάρε μια βάρκα και είσαι ελεύθερος να φύγεις
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 7:49 am

αφού έριξε μια βάρκα στην θάλασσα και απομακρύνθηκε εγώ ξεκίνησα να ψάχνω το πλοίο του ξεκινώντας από ένα δωμάτιο που έμοιαζε με κουζίνα εκεί πέρα βρήκα φαγητό σε βαρέλια και άμεσος ξεκίνησα να τρώω
μετά από λήγω αφού ικανοποίησα της όρεξης μου συνέχισα το ψάξιμο πήγα μέχρι το τέρμα ενός διάδρομου εκεί πέρα ήταν δυο πόρτες η μια όταν την άνοιξα είχε σκαλιά και οδηγούσε στο αμπάρι
- θα παο μετά εκεί
όταν άνοιξα την άλλη είδα την καμπίνα του καπετάνιου μπήκα μέσα και άρχισα να τα κάνω όλα ρημαδιό μέχρι που μέσα σε ένα από τα συρτάρια ενός γραφείου βρήκα έναν χάρτη που όταν το άνοιξα έγραφε north blue
- επιτέλους ένας χάρτης για την north blue αλλα πρέπει να βρω και ένα νησί για να δω που είμαι
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 7:49 am

αφού τελειωσα το ψάξιμο στην καμπίνα του καπετάνιου έβαλα στο παλτό μου τον χάρτη και κατευθύνθηκα στο αμπάρι του πλοίου
όταν κατέβηκα τα σκαλιά εκεί πέρα είδα διαφορα βαρέλια μερικά είχαν φαγητά και μερικά αλλα ποτό καθώς συνέχιζα να ψάχνω το μάτι μου έπεσε σε ένα ράνει άμεσος σκέφτηκα
- αυτό πρέπει να κάννη για το πλοίο μου

όταν το σήκωσα το πανί από κάτω του είδα ένα μικρό σεντούκι κλειδωμένο έτσι λιώνω την κλειδαριά με της δύναμης μου και όταν το ανοίγω βλέπω μερικά μπέλλη μέσα δεν ήταν πολλά υπολόγιζα γύρο στο 30.000 μπέλλη
ξαφνικά όμως έπεσα κάτω σαν ένας σεισμός σαν κάπου να χτύπησε το πλοίο τα άφησα όλα έτσι όπως ήταν και βγήκα έξω και είδα ότι όλο το πλοίο βρισκόταν έξω από την θάλασσα πάνω σε ένα νησί
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 7:50 am

όταν είδα ότι ήμουν σε ένα νησί χάρηκα αλλα επειδή δεν ήξερα τη υπήρχε σε αυτό το νησί αποφάσισα να μεταφέρω πρώτα όλες της προμήθειες και τα σχετικά από το πλοίο τον πειρατών στο καράβι μου έτσι ξεκίνησα την μεταφορά άμεσος

μου πήρε λήγει ώρα αλλα τελικά τα είχα μεταφέρει όλα είχα αλλάξει και το πανί και ήμουν έτοιμος να σαλπάρω οποτε ήθελα αλλα πρώτα έπρεπε να μάθω περισσότερα για αυτό το νησί έτσι αφού πήρα την τσάντα πλάτης μου πήδηξα από το καράβι μου στο νησί ξαφνικά όμως μόλις πάτησα τα πόδια μου σε εκείνο το νησί ένα δυνατό φως με χτύπησε στα ματια και γινόταν όλο και πιο επώδυνο έτσι κρατώντας με τα χερια μου τα ματια έπεσα κάτω
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 7:50 am

σαν όνειρο η σαν παραίσθηση τότε είδα ότι εγώ βρισκόμουν σε ένα άγνωστο για εμενα μέρος πάνω σε μια προβλήτα παντού γείρω μου υπήρχαν άνθρωποι και από πάνω μου δυο εκτελεστές τον marine ξαφνικά τότε ένας marine είπε
- alucard η αλλιώς dracula κατηγόρησε για όλους αυτούς τους θανάτους που έχεις προκαλέσει και όπως λέμε η δικαιοσύνη θα λαμψη αλλα όχι για εσένα η κατηγοριες που σε βαραίνουν είναι θάνατος... εκτελεστές σκοτώστε τον
καθώς η εκτελεστές άρχισαν να κατεβάζουν τα σπαθιά τους εκείνο το δυνατό φως άρχισε να με τυφλώνει πάλη και όταν άνοιξα τα ματια μου ήμουν και πάλη σε αυτό το νησί της north blue
- μα καλά τη συνέβη εδώ πέρα τη ήταν αυτό που είδα να ήταν η πραγματικότητα αυτός ήταν ο θάνατος μου
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 7:51 am

με αυτήν την απορία έμμηνα αλλα συνέχισα τον δρόμο μου να ψάχνω για κανέναν άνθρωπο σε αυτό το περίεργο νησί
η αναζήτηση μου με πήγε σε ένα χωριο λήγω πιο διπλα από την παραλια όλοι η άνθρωποι εκεί με κοίταζαν με περιέργεια με αυτά τα τεραστια ματια με τους μαύρους κύκλους έμοιαζαν λες και δεν είχαν κοιμηθεί εδώ και μέρες, έπιασα έναν τύπο που ήταν εκεί κοντά μου και τον ρώτησα
- για σας μήπως μπορείτε να μου πείτε πιο είναι αυτό το νησί

- τη πως εγώ δεν ξέρω τίποτα αν θες ρότα τον καθηγητή

- καλά ηρέμησε που μπορώ να τον βρω αυτόν τον καθηγητή

- στο μπαρ είναι μια κοπέλα μονο αυτή ξερή αυτή ξερή τα πάντα

μετά από αυτό άρχισε να τρέχει πανικόβλητος λες και ήθελα να τον σκοτώσω
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 7:52 am

μετά από αυτό κατευθύνθηκα προς το μπαρ που μου είπε εκείνος ο άνδρας, το βρήκα γρήγορα χωρίς καμια καθυστέρηση και άμεσος μπήκα μέσα και πήγα να κάτσω στην πάγκο και η σερβιτόρα μου σκουπίζοντας ένα ποτήρι μου είπε
- είσαι νέος εδώ έτσι... τι θα πάρεις

- ναι νέος είμαι εδώ γιατί ρωτάς.... βάλε μου ένα ρούμι όσο μιλάμε

- πόλη καλά να σου βάλω αλλα καλλίτερα να φυγής από εδώ πέρα πριν σε πάρει ο ύπνος αλλιώς θα κόλλησης εδώ πέρα για μια ζωή και θα καταντήσεις σαν εμας
- τη πως γιατί... τη συμβαίνει σε αυτό το νησί γιατί φέρεστε όλοι τόσο περίεργα
- εγώ δεν ξέρω και πολλά αν θες όμως περίμενε να έρθει ο καθηγητής αυτός ξερή περισσότερα από εμενα
αυτά είπε καθώς μου έβαζε ρούμι στο ποτήρι μου, μόλις το γέμισε της είπα
- και κάθε ποτε έρχεται ο καθηγητής εδώ πέρα
- συνήθως τέτοια ώρα έρχεται... αλλα όπως σου είπα μην με ρωτάς αλλα γιατί θα ξεχαστώ
- καλά καλά ότι πεις εσύ δεν σε πιέζω άλλο
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 7:54 am

περίμενα λήγει ώρα πίνοντας το ρούμι μου μέχρι που ήρθε ένας τύπος με μια τεραστια τσάντα στην πλάτη του τότε η σερβιτόρα μου είπε
- να αυτός είναι ο καθηγητής σου πήγαινε ρώτα τον αν ξερή κατη

αφού σηκώθηκα τότε από τον πάγκο πήγα στο τραπέζι του καθηγητή και τον ρώτησα αν μπορώ να κάτσω αυτός μου έγνεψε με το κεφαλή και αφού έκατσα με ρώτησε
- είσαι νεος εδώ έτσι ?? αν δεν ήσουν θα σε είχα ξανά δει στο νησί μας

- ναι νεός είμαι αλλα γιατί με ρωτάτε όλοι σας αυτό το πράγμα στην άρχει μήπως εσύ ξερής να μου πεις τη συμβαίνει εδώ πέρα??
- δεν ξέρω πολλά πράγματα εμενα πριν από μερικούς μήνες με έφερε η παγκόσμια κυβέρνηση να μάθω τη συμβαίνει αλλα από όταν πάτησα το ροδή μου εδώ πέρα άρχισαν να μου συμβαίνουν περίεργα πράγματα ας πούμε το πρώτο πράγμα μόλις πάτησα το ροδή μου στο νησί είδα τον θάνατο μου... δεν ξέρω για τους άλλους αλλα εγώ πιστεύω ότι αυτό το νησί είναι μια πηλοί για την κόλαση η για τον παράδεισο... αλλα όπως σου είπα δεν έξω μάθει τίποτα και αν είναι δημιούργημα αυτού που έφτιαξε τον κόσμο μας πιστεύω πως ποτε δεν θα μάθω μέχρι να έρθει το τέλος μου
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 7:55 am

- αλήθεια πες μου πες ήταν ο θάνατος σου πρέπει να τον είδες και εσύ μόλις πάτησες το ροδή σου εδώ πέρα
- είναι μεγάλη ιστορία και δεν θες να μάθεις σίγουρα

- πόλη καλά όπως νομίζεις είναι δικό σου θέμα εξάλλου

μετά από αυτά συνεχίσαμε να μιλάμε για τα περίεργα που συμβαίνουν σε αυτό το νησί και εγώ μονο ένα πράγμα του είπα στο τέλος
- ξερής κατη καθηγητά όλα αυτά είναι τρελα που μου λες κανονικά όλοι η κάτοικοι έπρεπε να είχαν φυγή μέχρι τώρα
- δεν γίνετε αυτό τώρα γιατί όση έχουν πατήσει το ροδή τους εδώ και κοιμήθηκαν άμα έφευγαν από το νησί μέσα σε μια εβδομάδα το πόλη είχαν πεθάνει για αυτόν τον λόγο αν δεν έχεις κοιμηθεί ακόμα πρέπει να φύγεις πριν σε πάρει ο ύπνος
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 7:55 am

με είχαν τρομάξει τα λόγια του και έτσι αποφάσισα να φύγω από αυτό το νησί
- αφού το λες αυτό τότε να φεύγω εγώ πριν γίνει τίποτα άλλο... καλή τήξη στην αναζήτηση σου καθηγητά
- ένταξη ευχάριστο και αντίο... a και μην κοιτάξεις πίσω καθώς θα φεύγεις γιατί και πάλη θα πεθάνεις σε μια εβδομάδα

όταν τελειωσε αυτά που είχε να μου πει ο καθηγητής βγήκα από το μπαρ και άρχισα να περπατώ και πάλη στην πόλη για να παο στο πλοίο μου
τότε όμως η άνθρωποι άρχισαν να φέρονται περίεργα σαν νευρόσπαστα πήδαγαν και κουτουλούσαν στους τοίχους εκεί πέρα φρίκαρα τελείως και άρχισα να τρέχω προς το πλοίο μου
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 7:56 am

όταν μετά από πόλη τρέξιμο έφτασα στο καράβι μου είδα ότι ήταν έξω από την θάλασσα
- όχι το είχα ξεχάσει αυτό

ξεκίνησα να το σπρώχνω με όλην μου την δύναμη, η φλέβες μου είχαν τουρλώσει τελείως ήταν λες και θα έσκαγαν σε λήγω
μετά από αρκετό σπρώξιμο κατάφερα να βάλω και πάλη το πλοίο μου στην θάλασσα και άμεσος άνοιξα τα πανιά για να φύγω από εκεί απομακρύνθηκα λήγω μέχρι που κόλλησα
- μα καλά τη συμβαίνει εδώ τώρα g****ο και δεν μπορώ να γυρίσω να δω πίσω
ευτυχώς όμως τότε θυμήθηκα ότι είχα δέση το καράβι μου με το άλλο και έτσι πήγα και έκαψα το σκηνή χωρίς να δω πίσω
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 7:57 am

μόλις το καράβι μου ξεκίνησε και πάλη ξαφνικά από πίσω μου άρχισα να ακούω μια φωνή
- περίμενε alucard έλα εδώ μην φυγής από αυτό το νησί έλα να κάτσουμε μαζί να παίξουμε όπως όταν ήμασταν παιδιά
η φωνή μου φαινόταν γνώριμη μέχρι που κατάλαβα όταν ο παιδικός μου φίλος vento αλλα αυτά τα λόγια που έλεγε ήξερα ότι ήταν παιχνίδια του νησιού για να γυρίσω να δω γιατί ο vento πέθανε για να ξεκινήσω εγώ τα ταξίδια μου και δεν πίστευα ποτε να μου λέει να μηνώ σε ένα μέρος και να μην ζήσω το όνειρο μου και να γίνω ένας μεγάλος και δυνατός πειρατής
έτσι χωρίς να γυρίσω το κεφαλή μου έφυγα από αυτό το μέρος
WorstΑdmin
Civilian
Civilian
WorstΑdmin

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 10:08 am

Όνομα: Alucard
Haki Points:-
Player of the Week Points: 4
Beli: 15.000
Bounty/Fame Points:-

Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Alucard η αρχή και το τέλος (τέλος)
» I will bite you to death[Τέλος]
» A new Threat ? Death for All !! [Τελος]
» Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος]
» Death Of The Phoenix Part II [Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: