.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
8 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 8 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Roni
Civilian
Civilian
Roni

Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος]   Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος] I_icon_minitimeΠεμ Ιουλ 26, 2012 10:00 pm

Σπόιλερ:
Στην προηγουμενη ιστορια:
Επισκευτικα το Torino Kingdom της South Blue, με σκοπο να δω απο κοντα το ιπταμενο νησι των επιστημωνων, ονοματι Weatheria. Περασα μερικες μερες εκει και αφου ξεπερασα καποια μικροπροβληματα με τους ιθαγενεις της περιοχης, επιβηβαστηκα επιτελους στο Weatheria. Υστερα απο μια σειρα περιπετειων με τους επιστημονες πηρα αυτο που ηθελα και εφυγα με σκοπο να γυρισω στην East Blue και συγκεκριμενα στη Loguetown.

Τωρα:
Τα πραγματα δεν ειχαν παει και τοσο καλα και αντι για την East Blue ειχα βγει σε μια οχι και τοσο γνωστη θαλασσα σε μενα. Ημουν στην West Blue, και συγκεκριμενα βρισκομουν κοντα σε ενα νησι που συμφωνα με την περιγραφη που ειχα ηταν το Cytherea Island. Ηταν ενα αρκετα ομορφο νησι, φαινοταν αρκετα ησυχο αλλα απο οτι ειδα με τα κυαλια μου, στο νησι υπηρχαν παρα πολλα Dojo, πραγμα που σημαινε πως εδω θα εβρισκα αρκετα καλους αντιπαλους για να εξασκηθω λιγο ακομα...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Roni στις Παρ Ιουλ 27, 2012 9:28 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος]   Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος] I_icon_minitimeΠεμ Ιουλ 26, 2012 10:05 pm

Εφτασα σχετικα συντομα στο νησι και αφου εδεσα το πλοιο μου σε ενα μικρο φυσικο λιμανακι στην πισω μερια απο την πολη, ετσι ωστε να το κρατησω κρυφο απο τα ματια πιθανων Marine ή Κυνηγων Επικυρηγμενων. Πηρα την πυξιδα μου στο χερι και αρχισα να κατευθυνομαι μεσα απο το δασος για να βγω στην πολη του νησιου, δεν ηταν αρκετα δυσκολο μιας που η βλαστηση δεν ηταν ιδιαιτερα πυκνη. Βγηκα σχετικα συντομα σε μια μικρη πολη, υπηρχαν αρκετοι ανθρωποι στην πολη, ολοι σχεδον φορουσαν Κιμονο και ειχαν ενα Κατανα δεμενο στη μεση τους. Δεν μου εδιναν ιδιαιτερη σημασια, παρα το γεγονος πως ημουν εντελως διαφορετικος απο εκεινους, πλησιασα εναν κατοικο και τον ρωτησα αν πραγματι το νησι αυτο ηταν το Cytheria Island.
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος]   Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος] I_icon_minitimeΠεμ Ιουλ 26, 2012 10:11 pm

Με κοιταξε με ενα βλεμμα απαξιοσης και δεν απαντησε, απλα μου γυρισε την πλατη και εφυγε. Δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια, αλλωστε δεν ειχα ορεξη να ξεκινησω μαχη με καποιο, για ενα τοσο ασημαντο γεγονος. Προχωρησα λιγο ακομα στην πολη μεχρι που βρηκα ενα μικρο μπαρ, μπηκα μεσα να πιω κατι και να παρω τις πληροφοριες που ηθελα απο τον μπαρμαν. Πλησιασα στον παγκο και εκατσα σε ενα σκαμπο, ο μπαρμαν μου εριξε ενα βλεμμα, αλλα δεν εδωσε ιδιαιτερη σημασια. Του φωναξα να ερθει για να παραγγειλω αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα, σηκωθηκα και πηγα στη μερια που καθοταν.
Νομιζω πως σου ειπα να ερθεις για να παραγγειλω... Τι θα γινει???
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος]   Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος] I_icon_minitimeΠεμ Ιουλ 26, 2012 10:17 pm

Εχω δουλεια τωρα ξενε και περαν αυτου εχει αρκετη κινηση το μαγαζι μου, να περιμενεις και οταν μπορεσω θα ερθω και σε σενα... ειπε ο μπαρμαν διχως καν να με κοιταξει.
Τον επιασα απο το λαιμο και τον σηκωσα πανω απο τον παγκο, εκεινος εκανε μερικες προσπαθειες να αμυνθει αλλα δεν καταφερε κατι ιδιαιτερο...
Κοιτα γερο, εχει αρχισει να μου την δινει αυτη η κατασταση, το να μην θελετε τους ξενους μπορω να το δεχτω, αλλα οταν σε ρωταω κατι θα μου απαντας, ειδαλως μπορω να σου δειξω τον λογο που η κυβερνηση εχει βαλει πανω απο 70.000.000 στο κεφαλι μου... του ειπα, ενω το μαχαιρι μου χαιδευε τον λαιμο του.
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος]   Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος] I_icon_minitimeΠεμ Ιουλ 26, 2012 10:23 pm

Ξερω ποιος εισαι και τι Bounty εχεις, αλλα και παλι δεν με φοβηζεις, εδω στο Cytheria ειμαστε σχεδον ολοι μαστερ, των πολεμικων τεχνων με σπαθια και μαχαιρια... Μη νομιζεις πως επειδη εχει 76.000.000 στο κεφαλι σου, σημαινει πως οι κατοικοι του νησιου αυτου σε φοβουνται... Αν θες μπορω να σου δειξω εγω τι κανουμε σε παρανομους που ερχονται με αγριες διαθεσεις εδω περα... ειπε και με επρωξε πισω, υστερα εκανε μια κινηση και εβγαλε ενα κατανα κατω απο τον παγκο του. Με κοιταξε και μου επιτεθηκε, διχως δευτερη κουβεντα, το χτυπημα του ηταν αρκετα γρηγορο αλλα συγχρωνος πολυ αδυναμο. Το απεκρουσα με ευκολια και αντεπιτεθηκα με την γροθια μου, τον βαρεσα δυνατα στο προσωπο και τον πεταξα παλι πισω στον παγκο του.
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος]   Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος] I_icon_minitimeΠεμ Ιουλ 26, 2012 10:29 pm

Προσεχε παππου, δεν νομιζω εχεις αρκετες ελπιδες αν μου εναντιωθεις, δεν θελω να σε σκοτωσω, αλλα δεν εχω και καποιο προβλημα να το κανω. του ειπα κοιτωντας τον απειλιτικα, με κοιταξε και στο υφος του μπορουσα να διακρινω τον θυμο που ενιωθε, πρεπει να ηταν εξευτελιστικο για τους ανθρωπους αυτους να χανουν τοσο ευκολα απο καποιον.
Δεν προκειτε να σου χαρισω την ζωη μου μικρε, θα σου αποδειξω πως πρεπει να φοβασαι τους ξιφομαχους του Cytheria Island, το κατανα μου ζηταει το αιμα σου και δεν σκοπευω να του χαλασω χατιρι... Ετοιμασου να πεθανεις...
Itorioy Iai, Satan Cut
μου φωναξε και μου επιτεθηκε για μια ακομα φορα με το κατανα του.
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος]   Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος] I_icon_minitimeΠεμ Ιουλ 26, 2012 10:38 pm

Ουτε που προλαβα να δω την λεπιδα του να με πλησιαζει, ενα βαθυ σκισημο ειχε εμφανιστει στο στηθος μου, εκανα μερικα βλεμματα πισω και ειδα το αιμα μου να πεταγεται απο την πληγη.
Ωστε εισαι αρκετα καλος απο οτι βλεπω, οκ λοιπον θα παιξουμε σοβαρα, αλλα σε προειδοποιω, αν με πολεμησεις και θελησω να σε σκοτωσω, δεν προκειτε να συγκρατηθω... του ειπα καθως τυλιγα το στηθος μου στις φλωγες μου, το αιμα σταματησε να τρεχει και η ουλη εκλεισε, αλλα ενα μαυρο σημαδι εμεινε να με διακοσμει. Το κοιταξα σαστισμενος, πρωτη φορα μεχρι τωρα δεν ειχα γιατρευτει εντελως με τις φλωγες μου... Ο μπαρμαν μου ειπε με χαιρεκακο υφος, πως δεν θα καταφερω να το γιατρεψω ποτε εντελως, αυτο ηταν το σημαδι του διαβολου και ειχε προελθει απο το διαβολικο του κοψιμο.
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος]   Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος] I_icon_minitimeΠαρ Ιουλ 27, 2012 1:12 am

Τι εννοεις δεν μπορω να το γιατρεψω? Δεν υπαρχει κατι πανω μου που να μην μπορω να γιατρεψω με το φρουτο μου... του ειπα και για μια ακομα φορα τυλιχτηκα στις φλωγες μου, οσο και αν τις ειχα ενεργες ομως, δεν μπορουσα να σβησω την μαυρη ουλη απο πανω μου.
Σου το ειπα πειρατη, δεν μπορεις να την γιατρεψεις, θα μεινει για παντα πανω σου και θα μπορω για παντα να στην ξαναανοιξω. Μονο αν με σκοτωσεις θα μπορεσεις να την κρατησεις κλειστη, αλλα ακομα και τοτε δεν θα φυγει... ξεκινησε να λεει, αλλα με μια κινηση εφερα μπροστα το πιστολι που ειχε κατασκευασει ο Herades στην Weatheria. Τον σημαδεψα γρηγορα και τον πυροβολησα στο κεφαλι, το σωμα του επεσε ευθυς κατω, ηταν νεκρος.
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος]   Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος] I_icon_minitimeΠαρ Ιουλ 27, 2012 1:31 am

Ο πυροβολισμος απειχησε σε ολο σχεδον το Cytheria, διακοπτωντας την ησυχια του μεσημεριου, πλησιασα γρηγορα το σωμα του και τον εψαξα για τυχον λεφτα και αλλα αντικειμενα, υστερα πηρα οσα λεφτα βρηκα στο ταμειο και τελος μια μπυρα απο το ψυγειο. Γυρισα να φυγω αλλα αρκετα ποδοβολητα με διεκοψαν, κοιταξα εξω απο το παραθυρο και ειδα καμια τριανταρια αντρες να εχουν περικυκλωσει το κτηριο που βρισκομουν. Ειχαν ηδη βγαλει τα σπαθια και τα μαχαιρια τους, οποτε ηξερα ηδη πως δεν θα μπορουσα να φυγω απλα αναιμακτα απο το μερος αυτο. Μαζεψα οσα πραγματα ειχα προσκομισει απο το πτωμα του μπαρμαν καθως και απο το ταμειο και ανοιξα την μπυρα μου, υστερα βγηκα σιγα σιγα απο το μαγαζι. Οι αντρες μπροστα μου με κοιταγανα απειλιτικα, ομως κανενας δεν μιλαγε, περιμεναν να δουν την πρωτη κινηση.
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος]   Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος] I_icon_minitimeΠαρ Ιουλ 27, 2012 1:52 am

Μαλιστα, δεν μπορω να πω παντως, αποκτησα αρκετα μεγαλη δημοσιοτητα εδω περα! Πραγματικα θα μπορουσα να πω πως με συγκινητε, αλλα ειναι λιγο δυσκολο να το πω μιας που με κοιτατε ολοι με ενα περιεργο υφος και κρατατε και μερικα μαχαιροπιρουνα στα χερια σας... ξεκινησα να τους λεω με ειρωνικο υφος, αλλα δεν φανηκαν να συγκινουνται με τα λεγομενα μου.
Roni D. Razor, κρινεσαι ενοχος για την επιθεση σε κατοικο του νησιου. Η θανατωση σου θα λαβει μερος εντος ολιγον λεπτα, δεν σου επιτρεπεται να πεις τελευταια λογια και δεν σου επιτρεπεται να ζητησεις συγχωρεση αμαρτιων. μου ειπε τελικα ενας απο τους αντρες μπροστα μου, φαινοταν πολυ πιο δυνατος απο ολους τους αλλους, οποτε καλο θα ηταν να τον πολεμησω πρωτο και υστερα να ασχοληθω με τα υπολοιπα πιονια...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος]   Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος] I_icon_minitimeΠαρ Ιουλ 27, 2012 7:09 am

Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να συμφωνησω μαζι σου, βλεπεις αυτο θα σημαινε πως θα χασω την ζωη μου σε αυτο το νησι, ομως εγω εχω μεγαλα σχεδια για τον εαυτο μου, δεν μπορω να πεθανω τοσο γρηγορα! Δεν μου το επιτρεπω και δεν προκειτε να συμβει....
Πιστεψε οτι θες, οπως και να εχει και παλι θα σε σκοτωσουμε, αντρες ετοιμαστητε για μαχη. Εχετε το δικαιωμα να πολεμησετε με σκοπο να του αφαιρεσετε την ζωη, αυτος ο ανθρωπος ειναι ενοχος! Δεν αξιζει την συγχωρεση μας... φωναξε και ευθυς μου επιτεθηκαν πεντα ατομα μαζι. Εβγαλα το μαχαιρι μου και κινηθηκα γρηγορα απεφυγα τον πρωτο και υστερα τον καρφωσα στον σβερκο, επεσε νεκρος.
Πιαστηκα απο τους ομους του δευτερου και πηδηξα απο πανω του, αποφευγωντας το χτυπημα του. Βγηκα απο πισω του και επιασα το κεφαλι του, τραβηξα αποτομα προς το μερος μου και ο λαιμος του εσπασε...
Δυο ειχαν ηδη πεσει νεκροι και οι αλλοι τρεις ειχαν μεινει αναυδοι και με κοιταγαν, λουσμενοι στον ιδιο τους τον φοβο.
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος]   Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος] I_icon_minitimeΠαρ Ιουλ 27, 2012 7:23 am

Μην χανετε το στυλ σας τωρα φιλοι μου, αλλωστε μπηκατε στην αρενα μαζι μου, δεν θα ειναι ωραιο αν φοβαστε... Πολεμηστε με δυναμη και αποδεχτητε τον επεικιμενο θανατο σας, σας υποσχομαι πως θα ειναι γρηγορος... ειπα γλυφωντας το αιμα απο την λεπιδα του μαχαιριου μου, εκεινοι κοιταχτηκαν και υστερα κοιταξαν τον αντρα που μου ειχε μιλησει πριν, τους εκανε ενα νοημα σαν να τους λεει να συνεχισουν.
Εβαλα το μαχαιρι μου στην θηκη του και χρησιμοποιωντας τον μηχανισμο του Herades εφερα δυο ιπταμενα μαχαιρια μπροστα και τους κοιταξα...
Λοιπον? Θελετε να συνεχισουμε σιγα σιγα? Εχω και δουλειες, δεν μπορω να ασχολουμαι μονο με εσας, ειναι τοσοι τριγυρω...
Τα λογια μου φανηκε πως δεν τους αρεσαν και τοσο, μου επιτεθηκαν και οι τρεις μαζι, πεταξα τα δυο μαχαιρια στους δυο απο αυτους. Τους πετυχα στον λαιμο και στο ματι αντιστοιχα, ο πρωτος πεθανε ακαριαια και ο δευτερος επεσε κατω σφαδαζωντας απο τους πονους. Ο τριτος με ειχε φτασει και μου επιτεθηκε, προλαβα και εκανα ενα πλαγιο βημα ενω παραλληλα ξαναεβγαλα το μαχαιρι μου, τρεις μαχαιριες στο στηθος και ηταν πλεον νεκρος.
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος]   Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος] I_icon_minitimeΠαρ Ιουλ 27, 2012 7:47 am

Μαζεψα τα μαχαιρια μου απο τα νεκρα σωματα των αντιπαλων μου και γυρισα και παλι στον αντρα που ειχα μιλησει αρχικα... Με κοιταγε με αναμεικτο βλεμμα μισους και ενδιαφεροντος, το δευτερο μαλλον πηγαινε στον τροπο που χειριζομουν τα οπλα.
Οι αντρες σου οπως βλεπεις ειναι ηδη νεκροι, το ιδιο θα παθουν και ολοι οι υπολοιποι αν μου επιτεθουν, δεν εχουν ελπιδα απεναντι μου και το ξερεις το ιδιο καλα με μενα, οποτε σου προτεινω μια μαχη αναμεσα μας. Αν νικησω, απλα θα φυγω σιχως να πειραξω τους υπολοιπους αντρες σου, αν ομως μου επιτεθουν αφου εχω νικησει θα αναγκαστω να τους σκοτωσω...
Αυτο θα γινει αν νικησεις εσυ, αν νικησω εγω τι θα γινει? Δεν εχεις κατι να μου προσφερεις σε ανταλαγμα...
Σου προσφερω την ζωη των αντρων σου, αν δεν γινει αυτο που λεω θα τους σκοτωσω ολους εναν εναν και μετα θα σε πολεμησω... Αν ομως γινει με τον τροπο μου θα πολεμησω μονο εσενα...
Το σκεφτηκε για λιγο και υστερα εβγαλε το σπαθι του...
Ας ειναι... Θα σε πολεμησω... ειπε και εκανε ενα βημα μπροστα...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος]   Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος] I_icon_minitimeΠαρ Ιουλ 27, 2012 9:14 am

Μου επιτεθηκε σχεδον διχως καθολου καθυστερηση, τον απεφυγα και πηγα να τον βαρεσω με το μαχαιρι μου, ομως καταφερε ευκολα να μπλοκαρει το χτυπημα μου. Με εσπρωξε πισω και ξαναεπιτεθηκε με μεγαλυτερη δυναμη, δεν προλαβα να κανω κατι και ετσι απεκτησα μια πληγη στον δεξι ωμο, τυλιξα το χερι μου στις φλωγες μου και σε δευτερολεπτα ημουν και παλι καλα...
Δεν θα ειναι τοσο ευκολο... Πρεπει να προσπαθησεις περισσοτερο αν θες να καταφερεις κατι καλυτερο απο αυτο...
Θα σου κοψω το κεφαλι, να δω αν θα πιασει εκεινο... μου φωναξε ολο οργη...
Του επιτεθηκα ξανα και ξανα, ομως το μεγεθος του σπαθιου του, του επετρεπε να αποκρουει ευκολα τα χτυπηματα μου, μαζεψα τα μαχαιρια μου και επιασα το Κατανα που μου ειχε δωσει ο Raikou οταν ειχα φυγει απο το Lyneel... Δεν το ειχα χρησιμοποιησει ποτε μεχρι τωρα, δεν το ειχα βγαλει καν ποτε απο την θηκη του, το τραβηξα και το κρατησα στα χερια μου, ηταν αρκετα πιο βαρυ απο τα μαχαιρια μου, το επιασα και με τα δυο χερια και ετοιμαστηκα για μαχη...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος]   Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος] I_icon_minitimeΠαρ Ιουλ 27, 2012 9:27 am

Ωστε αποφασισες να αλλαξεις τεχνικη εε?? Αλλα ουτε και ετσι θα καταφερεις κατι, ειμαι ενας απο τους πιο δυνατους Μαστερ του νησιου, δεν εχεις ελπιδα απεναντι μου οσες φορες και αν γιατρευτεις...
Ασε τα λογια και συνεχισε την μαχη μας, θες το κεφαλι μου ετσι δεν ειναι? Τοτε ελα να το παρεις, αν μπορεις βεβαια... Μια επιθυμια ενος ανθρωπου ειναι για μια ζωη, δυο για δεκα... Η δικες μου επιθυμιες ειναι απειρες, δεν θα πεθανω ποτε...
Η μαχη αυτη θα τελειωνε στο επομενο λεπτο, θα χρησιμοποιουσα την τεχνικη του Raikou, δεν το ειχα κανει ποτε αλλα μαλλον επρεπε να το δοκιμασω... Ηταν η τεχνικη που εκοβε ακομα και τους βραχους, κρατησα το σπαθι γερα στα χερια μου, και επιτεθηκα... Το χτυπημα ηταν γρηγορο και δυνατο, ο αντιπαλος μου πηγε να το μπλοκαρει αλλα δεν τα καταφερε, η δυναμη μου τον λυγισε και η σαρκα του σκιστηκε απο την λεπιδα του σπαθιου μου...
Hisatsu Sinigami Cut ειπα και ο ξιφομαχος επεφτε νεκρος, σκουπησα το σπαθι μου και το μαζεψα, υστερα γυρισα στους υπολοιπους ξιφομαχους γυρω μου.
Θα τηρησω τον λογο μου και δεν θα σας πειραξω, ωστοσο αν θελει καποιος να με αντιμετωπισει δεν θα πω οχι...
Νικησες τον Saito Hajime, δεν εχουμε ελπιδα απεναντι σου... Εισαι ελευθερος να φυγεις ξενε...
Διχως να πω δευτερη κουβεντα εφυγα και πηγα προς το λιμανακι που ειχα αφησει το πλοιο μου, η περιπετεια μου εδω ειχε τελειωσει... Ηξερα πως μπορω να γινω ακομα πιο δυνατος...

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Σημειωση:
Τελος του πρωτου μερους της ιστοριας Death Of The Phoenix, η ιστορια αυτη ηταν κατι σαν pre-story των γεγονοτων που θα συμβουν στην Loguetown, η συνεχεια εκει οταν ερθει η ωρα...
Heiwajima
Civilian
Civilian
Heiwajima

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος]   Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος] I_icon_minitimeΤρι Ιουλ 31, 2012 2:35 pm

Όνομα: Roni D. Razor
Haki Points: -
Player of the Month Points: 6
Beli: 20.000
Bounty/Fame Points: 2.000.000
Παρατηρήσεις: Στην αρχή τα ποστ ήταν πάρα πολύ μικρά και φαινόταν ότι βιαζόσουν. Από εκεί έχασες αρκετά. Θα είχες χάσει παραπάνω αν δεν μεγάλωνες τα τελευταία σου ποστ. Η περιγραφή της μάχης σου μου άρεσε αρκετά. Τέλος, πρέπει να προσέξεις λίγο το θέμα της αλαζονείας που βγάζεις στις ιστορίες σου σε σημεία που δεν ξέρω κατά πόσο είναι λογικό να υπάρχει.

ΥΓ. fail όνομα επίθεσης του γέρου στην αρχή tongue

Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Death Of The Phoenix Part II [Τελος]
» The illusionery phoenix[Τελος]
» The Bear and the Phoenix[Τελος]
» A new Threat ? Death for All !! [Τελος]
» I will bite you to death[Τέλος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: