Παρόντες χρήστες | 4 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| Death Of The Phoenix Part II [Τελος] | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Roni Civilian
Posts : 5674 Join date : 16/09/2011 Age : 33 Location : Shin Sekai
| Θέμα: Death Of The Phoenix Part II [Τελος] Τετ Αυγ 08, 2012 10:35 pm | |
| Λινκ Προηγουμενης: http://www.onepiecegr-rpg.com/t6197-topic------------------------------------------------------------------Σημειωση για την ιστορια:Η ιστορια αυτη εχει ιδιο τιτλο με την ιστορια μου στο Cytheria Island της West Blue, προκειτε για το πρωτο και το δευτερο μερος της ιστοριας. Οι δυο ιστοριες εχουν ενα κενο αναμεσα τους, το κενο αποτελειτε απο αλλες ιστοριες που εγιναν σε αλλα νησια των αρχικων θαλασσων, οι ιστοριες εκεινες ΔΕΝ εχουν καποια σχεση με τις δυο αυτες ιστοριες. Οποτε οποιος αντμιν θελει να διαβασει την ιστορια αυτη, καλο θα ειναι, αν θελει βεβαια, να διαβασει πρωτα την ιστορια στο Cytheria, δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, αλλα ειναι ενα prequell των γεγονοτων που θα συμβουν στην Shell Town!!!-------------------------------------------------------------------Στην Προηγουμενη Ιστορια: Εκανα μια πολυ μικρη και γρηγορη σταση στο Island Of Rare Animals, οπου και ειδα πολλα περιεργα ζωα αλλα και εναν κοντοστουπη με καταπρασινα μαλλια, ο οποιος ηθελε να μου επιτεθει για να με διωξει απο το νησι. Ηταν ομως πολυ αδυναμος και ετσι δεν καταφερε κατι. Υστερα απο την μικρη αυτη σταση, εφυγα και κατευθυνθηκα προς τον τελευταιο μου προορισμο στις αρχικες θαλασσες, την LogueTown. Τωρα:Ημουν ηδη στην θαλασσα και κατευθυνομουν προς την Loguetown, ο καιρος ηταν ευνοικος και ετσι δεν χρειαζοταν να κανω κατι το ιδιαιτερο για να διατηρω την σωστη πορεια. Ειχα ακομα το πλοιο που ειχα παρει απο τους Μαριν στο Gecko Island και ετσι δεν χρειαζοταν να το αφησω σε καποιο κρυμμενο σημειο, μπορουσα απλα να το δεσω στο λιμανι και να κατεβω κυριος απο μεσα. Η ωρα περασε σιγα σιγα και υστερα απο μερικα λεπτα μπορουσα να δω την φιγουρα του νησιου οπου ξεκινησαν και τελειωσαν ολα, το νησι που γεννηθηκε και πεθανε ο βασιλιας των Πειρατων, Col D. Roger. Το νησι γινοταν ολο και μεγαλυτερο, πραγμα που αποδυκνειε πως το πολυ σε μια ωρα θα εφτανα στο λιμανι της Loguetown. Ισιωσα λιγο την πορεια μου και συνεχισα να κατευθυνομαι προς το νησι, πανω μου φορουσα μια καπα των Μαριν που ειχα βρει στο πλοιο, ευτυχως ειχε και κουκουλα οποτε μπορουσα ευκολα να κρυψω το προσωπο μου. "Τουλαχιστον θα μου προσφερει προστασια για λιγη ωρα, ελπιζω να πανε ολα καλα!!!" σκεφτηκα, η αληθεια ειναι πως δεν ηθελα να αντιμετωπισω τον Smoker αυτη την στιγμη, ηξερα πως ηταν χρηστης Logia φρουτου, συγκεκριμενα του καπνου, οποτε ηταν σχεδον αδυνατο να τον βαρεσω, μονο αν τον επιανα εκτος προσοχης, πραγμα σχεδον αδυνατο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Roni στις Σαβ Αυγ 18, 2012 5:51 am, 1 φορά | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Death Of The Phoenix Part II [Τελος] Σαβ Αυγ 11, 2012 6:45 am | |
| Ειχα σχεδον φτασει στο νησι και πλεον μπορουσα να το δω μπροστα μου καθαρα, ηταν οπως ακριβως την θυμομουν, τεραστια και επιβλητικη. Το τελευταιο οχυρο πριν το Reverse Mountain και την Grand Line, δεν εβλεπα την ωρα να ξαναπατησω το ποδι μου σε ενα τοσο ιστορικο και δυναμικο νησι, σημαιες των Μαριν διακοσμουν πανω απο το 70% της πολης και στο κεντρο μπορουσε κανεις ευκολα να διακρινει την μεγαλη βαθμιδα πανω στην οποια εκτελεστηκε ο βασιλιας των πειρατων! Συνεχισα να πλησιαζω το νησι, συντομα ειχα σχεδον φτασει στο λιμανι, για καλη μου τυχη δεν εβλεπα καποια περιπολο των Μαριν, πραγμα που σημαινε πως θα γλυτωνα τον ελεγχο. Με λιγη τυχη θα απεφευγα τους μπελαδες για αρκετη ωρα, εσιαξα την μπερτα των Μαριν που ειχα στην πλατη μου και φορεσα την κουκουλα της. Το προσωπο μου ισα που φαινοταν, σιγουρος πλεον πως θα αποφυγω τα περιεργα βλεμματα για αρκετη ωρα, γυρισα λιγο το πηδαλιο και εκοψα ταχυτητα για να μπω στο λιμανι. Υστερα απο μερικα λεπτα εδεσα το πλοιο μου και αφου πηρα τον σακο μου στον ομο, κατεβηκα και κινησα για την πολη. Αν ολα πηγαιναν καλα θα μπορουσα να παρω το ιδιο πλοιο για να φυγω απο το νησι και να κατευθυνθω προς το Reverse Mountain, ειδαλως θα επρεπε να "βρω" κατι αλλο για να κανω την δουλεια αυτη... Πλεον βρισκομουν στην εισοδο της πολης, ο καιρος ηταν μουντος και συννεφιασμενος, αλλα δεν εβρεχε και ετσι η κινηση στους δρομους ηταν μεγαλη. Ενα χαμογελο σχηματιστηκε στα χειλι μου στην ιδεα πως σε λιγο καιρο θα επλεα στα επικυνδινα νερα της Grand Line, με αυτη την ιδεα στο μυαλο μου ξεκινησα να κανω μια μικρη βολτα στα μαγαζια, σιγουρα θα εβρισκα κατι ενδιαφερον να αγορασω για τα επομενα ταξιδια μου... | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Death Of The Phoenix Part II [Τελος] Σαβ Αυγ 18, 2012 5:29 am | |
| Ολα τα μαγαζια ηταν γεματα απο πραγματα και διαφορα περιεργα αντικειμενα, τα οποια συμφωνα με τους πωλητες μπορουσαν να κανουν καποιον πιο δυνατο ή ακομα και αθανατο... Μπαρουφες αν ρωτησεις εμενα, ενας ανθρωπος που βασιζεται σε μαγειες και αλλες τετοιες χαζομαρες για να φτιαξει την τυχη και την δυναμη του, δεν μπορει να λεγεται αντρας, οι πειρατες κανουν μονοι τους την τυχη τους, για αυτο και ολος ο κοσμος μας τρεμει, γιατι ειμαστε αυτο που δεν μπορουν να γινουν οι ιδιοι, ειμαστε ελευθεροι να κανουμε οτι θελουμε... Συνεχισα την βολτα μου στα μαγαζια και εβλεπα διαφορα πραγματα που θα μπορουσαν να μου χρησιμευσουν για λιγο καιρο στην γραμμη, μαχαιρια καινουργιου τυπου, με ιδιαιτερα χαρακτηριστικα και ακομα πιο αεροδυναμικο σχημα, ωστε να μπορει να τα χειριστει πιο γρηγορα αλλα και πιο ακριβεστερα ο ιδιοκτητης τους... Μπηκα στον πειρασμο να αγορασω οσα πραγματα ηθελα ομως αποφασισα να μην το κανω ακομα, υστερα απο το νησι αυτο θα πηγαινα στο Reverse Mountain και απο εκει στην μεγαλη γραμμη, σιγουρα η δυναμη και τα μαχαιρια μου θα ηταν αρκετα για να προχωρησω ανετα στα πρωτα νησια της τρομακτικης αυτης θαλασσας, δεν υπηρχε λογος να δωσω χρηματα για νεα αντικειμενα, θα μπορουσα να ανανεωσω τον εξοπλισμο μου στα μεγαλα μαγαζια της Grand Line, εκει σιγουρα θα εβρισκα ολα οσα ηθελα, αλλωστε προς το παρον δεν υπηρχαν και πολλοι αντιπαλοι που επιβιωναν απο τις σκοπευτικες μου ικανοτητες σε συνδυασμο με τις δολοφονικες μου τασεις...! Προχωρησα μερικα μετρα ακομα και βρηκα ενα μεγαλο αλλα αρκετα ησυχο απο οτι μπορουσα να δω απ'εξω, μαγαζακι, μπηκα μεσα για να πιω λιγο σακε και να ξεκουραστω απο το περπατημα και το ταξιδι μου... - Συνεχεια εδω:
| |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Death Of The Phoenix Part II [Τελος] Τρι Αυγ 21, 2012 9:58 pm | |
| - Συνεχεια απο:
Κοιταξα κατω και ειδα τους καπνους απο την φωτια να ροδιζουν λιγο, το ιδιο εκανε και η Evriale, υστερα προς απαντηση στο απορρημενο μου βλεμμα μου ειπε πως ο Ezzio ειχε χρησιμοποιησει ενα μπουκαλακι με δηλητηριο που ειχε παρει απο την ιδια. Λογω της καυσης του δηλητηριου εβγαινε αυτος ο ροδισμενος καπνος και λογω του δηλητηριου εσβηναν τοσο γρηγορα οι κραυγες. Το νευρικο τους συστημα παρελυε και πλεον δεν ηταν σε θεση να φωναξουν οι να κινηθουν, απλα εμεναν εκει και παραλυτοι πλεον περιμεναν τον επεικιμενο θανατο απο τις φλωγες. Εισαι πραγματι μια επικυνδινη γυναικα μικρη Snakeheart, ευτυχως που ημουν ηδη φοινικας οταν σε γνωρισα... Ημουν πολυ τυχερος!!! της ειπα και μου χαμογελασε, κατευθυνθηκαμε προς το μερος της συναντησης, προσγειωθηκαμε λιγα μετρα πιο πισω, ενα ψηλο κτηριο μας εκρυβε και μου επετρεψε να κρυφτω απο πισω για να ξαναμεταμορφωθω σε ανθρωπο... Η Evriale κατεβηκε και με παρακολουθουσε καθως αλλαζα μορφη. Ποναει? Οταν το κανεις αυτο εννοω, ποναει? με ρωτησε με ενα βλεμμα απορειας... Δεν θα επρεπε να ξερεις αν ποναει ή οχι? Και εσυ χρηστης Zoan εισαι, μπορει οχι Mythical οπως το δικο μου, αλλα ειναι της ιδιας κατηγοριας.Δεν εχω καταφερει ακομα να μεταμορφωθω πληρος, μονο την ουρα μου μπορω να αλλαξω προς το παρον...Την κοιταξα και θυμηθηκα τα παιδικα μου χρονια και τα βασανα που ειχα περασει απο τον Raikou ωστε να μπορω να ελεγξω την δυναμη μου... Δεν ποναει, αλλα ειναι περιεργο αισθημα...της ειπα τελικα, φτασαμε στο σημειο συναντησης και βρηκαμε τον Ezzio, τα ρουχα του ηταν γεματα αιμα, πραγμα που εδειχνε πως ειχε βρει και αλλους εχθρους στον δρομο. Κατευθυνθηκαμε προς το λιμανι και φυγαμε απο το νησι, ειχα κερδισει δυο φιλους που σιγουρα θα ηθελα να ξαναβρω καπου στην Grand Line...! ΤΕΛΟΣ!!! | |
| | | Heiwajima Civilian
Posts : 3337 Join date : 30/01/2012 Age : 31 Location : Δεν θες να ξέρεις
| Θέμα: Απ: Death Of The Phoenix Part II [Τελος] Πεμ Αυγ 23, 2012 5:43 pm | |
| Όνομα: Roni D. Razor Haki Points: - Player of the Month Points: 9 Beli: 28.000 Bounty/Fame Points: 2.000.000 Παρατηρήσεις: Μέχρι να ξεκινήσει η τελευταία μάχη σκεφτόμουν να σου δώσω λίγο λιγότερα beli από ότι στους άλλους 2 κυρίως λόγω περιγραφών. Όταν όμως ξεκίνησε η μάχη, με κάλυψες σε αυτό τον τομέα και με το παραπάνω. Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που βρεθήκατε όλοι μαζί και γενικά ήταν μια καλογραμμένη ιστορία με ωραίο σενάριο. Δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω κάποιον από τους 3 σας και γι' αυτό πήρατε όλοι την ίδια βαθμολογία. | |
| | | | Death Of The Phoenix Part II [Τελος] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|