.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
8 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 8 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

The Bear and the Phoenix[Τελος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Roni
Civilian
Civilian
Roni

The Bear and the Phoenix[Τελος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: The Bear and the Phoenix[Τελος]   The Bear and the Phoenix[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Ιουν 13, 2012 11:32 pm

Λινκ προηγουμενης:

Στην προηγουμενη ιστορια: Περασα απο το Ferum Island οπου και συναντηση ενα περιεργο αντιπαλο, μια κοπελα ονοματι Creastfall, νικησα την μαχη αλλα νικησε την καρδια μου. Ετσι της προτεινα να ερθει μαζι μου στον επομενο προορισμο μου. Πλεον πλεουμε προς το Clockwork Island, οπου θα πολεμησω τον Bear King και θα λυσω αυτη την διαμαχη μια και καλη!
Τωρα:
Ενιωθα πως πλησιαζαμε ηδη στο Clockwork Island, η Creastfall ηταν ιδιαιτερα χαρουμενη που ηταν ακομα μαζι μου. Υστερα απο ενα σχετικο μικρο ταξιδι μπορουσαμε πλεον να δουμε καθαρα τις ακτες του επομενου μου στοχου, ηθελα να τελειωσω μια και καλη με τον Bear King, αλλωστε ηξερα πως ειναι δυνατος και πως αν τον νικουσα θα μπορουσα πλεον να νικησω και τον Saga στο Asuka Island... Αυτος ο Saga, ο μονος μαριν που με εχει ξεφτιλισει δυο φορες μεχρι τωρα, δεν ειχα χασει απο καποιον αλλον, μονο απο αυτον...
Ομως αυτα θα γινονταν στο μελλον, προς το παρον σκεφτομουν μονο τροπους για να πολεμησω τον Bear King και την παρεα του, ηξερα πως η Creastfall θα με βοηθουσε, αλλα απεναντι στον Bear King θα επρεπε να παλεψω μονος, μιας που διχως καποιο φρουτο δεν θα μπορουσε καν να τον βαρεσει....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Roni στις Δευ Ιουν 25, 2012 4:57 am, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Bear and the Phoenix[Τελος]   The Bear and the Phoenix[Τελος] I_icon_minitimeΚυρ Ιουν 24, 2012 9:17 am

Ηξερα ηδη την δυναμη του αντιπαλου μου, οποτε δεν ειχα και πολλα περιθωρεια υποτιμησης... Το μονο καλο στην ολη υποθεση ηταν πως ο Bear King ηταν ενας αρκετα χαζος πειρατης, σιγουρα με λιγη προσοχη δεν θα με επερνε χαμπαρι μεχρι την ωρα που θα του το επετρεπα... Υστερα απο λιγη ωρα βλεπαμε μακρια μεσα στο βαθος την αχνη φιγουρα του Clockwork Island, εξηγησα στην Creastfall τι ακριβως ηθελα να κανει, το οποιο δεν ηταν αλλο απο αντιπερισπασμο, ηταν αρκετα δυνατη για να νικησει με ευκολια τα τσιρακια του Bear King, δημιουργοντας ετσι ενα ευκολο "ανοιγμα" ωστε να περασω απαρατηρητος αναμεσα τους! Συμφωνησε με ενα χαμογελο, φαινοταν πως ηταν πολυ σημαντικο για κεινη που της ειχα επιτρεψει να με βοηθησει σε αυτη την "αποστολη". Αφου πλεον ολες οι λεπτομερειες ειχαν υποθει, ειχαμε φτασει αρκετα κοντα στο νησι, κατευθυνθηκαμε προς την πισω μερια ετσι ωστε να μεινουμε εκτος οπτικου πεδιου του πυργου που εμεναν οι πειρατες...! Αφησαμε το πλοιο σε μια μοναχικη παραλια και κατευθυνθηκαμε προς το κεντρο του νησιου οπου ηταν η πολη του Clockwork Island.
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Bear and the Phoenix[Τελος]   The Bear and the Phoenix[Τελος] I_icon_minitimeΚυρ Ιουν 24, 2012 9:41 am

Μπηκαμε στην πολη και κατευθυνθηκαμε προς μια μικρη ταβερνα για να φαμε κατι και να ρωτησουμε για πιθανες κινησεις του Bear King, μαθαμε πως τον τελευταιο καιρο ηταν κλεισμενος στο καστρο του και το μονο που ακουγοταν απο εκει ηταν διαφοροι μεταλικοι θορυβοι... Πληρωσαμε και βγηκαμε απο την ταβερνα, μεταμορφωθηκα σε φοινικα και η Creastfall ανεβηκε στην πλατη μου, πεταξαμε προς το καστρο αποφευγωντας ετσι τις θανατηφορες ναρκες που υπηρχαν στα λειβαδεια απο κατω μας... Πολυ συντομα ημασταν σχεδον στην οροφη του καστρου αλλα μια ενας χοντρος τυπος με καρφια εμφανιστηκε απο το πουθενα και μας επιτεθηκε, η Creastfall μου ειπε πως θα τον καταφερνε μονη της και πως εγω επρεπε να κρατησω τις δυναμεις μου για τον Bear King και μονο... Ετσι και εγινε, εκεινη πηδηξε στον αερα και με ιδιαιτερη χαρη σταθηκε πανω στην κορφη του πυργου σταματωντας ετσι τον διωκτη μας, ενω εγω ξαναεγινα ανθρωπος και κατευθυνθηκα προς το εσωτερικο...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Bear and the Phoenix[Τελος]   The Bear and the Phoenix[Τελος] I_icon_minitimeΚυρ Ιουν 24, 2012 9:52 am

Προχωρουσα με γρηγορο βημα στους διαδρομους διχως να ξερω που ακριβως πηγαινα, την προηγουμενη φορα που ημουν στο νησι δεν ειχα μπει στο εσωτερικο του καστρου. Υστερα απο μερικες λαθος ή σωστες απο οτι αποδειχτηκε στροφες, βγηκα σε μια μεγαλη αιθουσα με γυαλινη οροφη, στην αλλη μερια της αιθουσας βρηκα τον αντιπαλο που εψαχνα. Καθοταν σε εναν υποτιθεμενο θρονο και με κοιταγε με μια εκφραση απολυτης βαρεμαρας ζωγραφισμενη στο προσωπο του...
Ωστε εσυ εισαι αυτος που δημιουργει ολη αυτη την φασαρια... μου ειπε με εντελως ανεκφραστο βλεμμα...
Αχα, το μαντεψες σωστα μικρο αρκουδακι! Ηρθα να παρω το κεφαλι σου...
Τα ματια του αλλαξαν ξαφνικα, με κοιταγε πλεον με ενδιαφερον, σηκωθηκε απο την καρεκλα του και με πλησιασε λιγο...
Το κεφαλι μου εε? Αναρωτιεμαι αν μπορεις να το παρεις μικρε... Εμπρος λοιπον, ας παιξουμε λιγακι... ειπε και μου επιτεθηκε!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Bear and the Phoenix[Τελος]   The Bear and the Phoenix[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Ιουν 25, 2012 1:13 am

Oι κινησεις του φαινονταν να ειναι ιδιαιτερα αργες και βαριες, ομως μια φορα που πηγα απλα να μπλοκαρω και οχι να αποφυγω το χτυπημα του, ειδα κατι που με αφησε αφωνο... Το δερμα του ηταν σκληρο σαν πετρα, ηταν λες και δεν ηταν δερμα ανθρωπου. Ηξερα πως ηταν χρηστης ενος φρουρου του διαβολου, αλλα δεν ειχα καμια απολυτως ιδεα, ποιες ικανοτητες ειχε κερδισει απο κεινο.
Χεχεχεχε! Φοβασαι μικρε? Ειδες την μοναδικη δυναμη του φρουτου μου, ειμαι ενας ανθρωπος πετρα, δεν μπορεις να κανεις τιποτα εναντιων μου! Τα χτυπηματα σου απλα δεν θα τα νιωθω καν! ειπε γελωντας χαιρεκακα...
Πετρα ειναι το μυαλο σου χοντρε...! Σου ειπα πως θα σε καθαρισω και σκοπευω να τηρησω τον λογο μου.... Αυτη η μαχη δεν εχει καν αρχισει ακομα! του ειπα καθως εβγαινα στην αντεπιθεση!
Γελασε και εκανε μια κινηση ενεργοποιωντας το φρουτο του και κανοντας το δερμα του ακομα πιο σκληρο...! Το χτυπημα μου βρηκε στοχο, αλλα δεν εκανε καμια απολυτως ζημια στον αντιπαλο μου!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Bear and the Phoenix[Τελος]   The Bear and the Phoenix[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Ιουν 25, 2012 2:20 am

Εκεινος γελασε και με εσπρωξε αρκετα μετρα πισω, υστερα εκανε μια κινηση και εβγαλε ενα πιστολι, το γυρισε προς τα πανω μου και με ρωτησε αν φοβαμαι τον θανατο... Τον κοιταξα με ενα χαμογελο στα χειλει και του ζητησα να μου ριξει, για να παρει την απαντηση του... Με ενα χαμογελο στο προσωπο του με πυροβολησε, ενιωσα το καψιμο της σφαιρας να διαπερναει το κορμι μου και να βγαινει απο την πλατη μου, αλλα μεσα σε δευτερολεπτα ο πονος εξαφανιστηκε, ενιωσα την ζεστασια των φλωγων μου να με τυλιγει και να γιατρευει για ακομη μια φορα... Ο αντιπαλος μου ειχε μεινει ακινητος και παρακολουθουσε το θεαμα, ειχε ενα βλεμμα αναμεικτου φοβου και περιεργειας...
Δεν φοβαμαι τον θανατο οπως βλεπεις, εσυ μπορει να βρηκες ενα φρουτο που σε κανει σκληρο και ατρωτο στα χτυπηματα ακομα και απο κανονια, ομως το δικο μου φρουτο μου δινει την δυναμη να γιατρευτω οταν με βαρανε ή να αναγεννηθω αν πεθανω... Βλεπεις πλεον, ουτε καν ο Θανατος ο ιδιος δεν μπορει να μου παρει την ζωη....
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Bear and the Phoenix[Τελος]   The Bear and the Phoenix[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Ιουν 25, 2012 2:26 am

Φανηκε πως τα λογια μου ακουγονταν πολυ περιεργα στα αυτια του, καταλαβα σχεδον αμεσως πως δεν ηταν προετοιμασμενος για εναν αντιπαλο του δικου μου βελληνεκους...
Ωστε εισαι σαν την Honey Queen, ενας Logia.... Τα φρουτα σας ειναι πολυ σπανια, δεν περιμενα πως θα συναντησω αλλον τετοιο στις αρχικες θαλασσες...
Logia??? Δεν καταλαβαινω τι εννοεις, το φρουτο μου ειναι μοναδικο, ειναι της οικογενιας τον Mythical Zoan... Τι ειναι αυτοι οι Logia που ειπες...
~Εννοει εμενα... Χοχοχο~ ακουστηκε μια γυναικια φωνη αριστερα μας...
Γυρισα και ειδα μια πολυ περιεργη γυναικα, τα χερια της, οχι το σωμα της ηταν λες και αποτελουνταν μονο απο νερο...
Τι εισαι εσυ??? Και αλλος αντιπαλος...
~Οοο μην ανυσηχεις γλυκε μου! Δεν σκοπευω να σε πολεμησω, απλα παρακολουθω την μαχη σας....~
Honey Queen, ελα εδω και βοηθαμε με αυτον, αμεσως!!! φωναξε ο Bear King θυμομενος...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Bear and the Phoenix[Τελος]   The Bear and the Phoenix[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Ιουν 25, 2012 2:33 am

Δεν νομιζω πως θα το κανω αυτο που ζητας αφεντικο, αν δεν εισαι σε θεση να νικησεις μονο σου τους αντιπαλους σου, τοτε εγω παραιτουμε απο την ομαδα μας! ειπε η γυναικα...
Παλιο.... Οκ λοιπον, θα σου αποδειξω πως ειμαι πιο δυνατος απο αυτο το σκουλικι...
ΟΙ ΟΙ! Ποιον ειπες σκουλικι χοντρομπαλα??? Περαν αυτου, δεν εχεις ελπιδα απεναντι μου και το ξερεις... του ειπα και ετρεξα προς το μερος του... Απεφυγα την επιθεση του και υστερα πηδηξα στον αερα, το ποδι μου προσγειωθηκε με δυναμη πανω στο κεφαλι του... Ηταν λες και προσπαθουσα να σπασω εναν βραχο, ενιωσα το ποδι μου να τσακιζεται πανω στο σκληρο του δερμα... Απομακρυνθηκα και ενεργοποιησα το φρουτο μου, μεσα σε δευτερολεπτα ημουν και παλι καλα...
Χαχαχαχα! Απετυχες για μια ακομη φορα...
Λεγε οτι θες, οπως και να εχει θα σε νικησω στο τελος... Θα στο σπασω αυτο το σκληρο κεφαλι σου...!
Μπορεις να ξαναδοκιμασεις αν θες... Αλλα προς το παρον παρε αυτο... φωναξε και μου εριξε μια δυνατη γρωθια στο στομαχι, ισα που προλαβα να την μπλοκαρω με τα χερια μου...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Bear and the Phoenix[Τελος]   The Bear and the Phoenix[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Ιουν 25, 2012 2:40 am

Απο το χτυπημα ξεπεταχτηκαν μερικες φλωγες, τοτε ηταν που παρατηρησα ενα ακομα πραγμα που δεν ηξερα για το φρουτο μου, αν χρησιμοποιουσα την φλωγες μου πανω στο σημειο της συγκρουσης, δεν παθαινα καμια ζημια μιας που γιατρευομουν αμεσως....
Λυπαμαι φιλε... Αλλα πλεον βρηκα τον τροπο να σε κερδισω... του ειπα εχωντας ενα δολοφονικο χαμογελο ζωγραφισμενο στο προσωπο μου....
Τι? Τι εννοεις? ειπε σαστισμενος...
Εννοω πως εχω αυτο το φρουτο απο πολυ μικρος, ομως πλεον εχω αρχισει να καταλαβαινω πως δεν ηξερα ουτε το ελαχιστο των δυνατοτητων του, δεν ειχε τυχει να βρω αντιπαλους ικανους να με κανουν να φτασω το φρουτο μου στα ορια του...
Στα...ορια του? Μη λες βλακειες μικρε, ενα φρουτο σου δινει μια δυναμη, αυτο ειναι ολο, οσο και να προσπαθεις ποτε δεν θα το κανεις δυνατοτερο...
Αυτο ειναι το λαθος σου και ο λογος που θα σε κερδισω, ενα φρουτο ειναι τοσο δυνατο, οσο το εχει φτασει ο χρηστης του.... Οσο προπονεισε τοσο το εξελισεις, καταλαβες χοντρε???
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Bear and the Phoenix[Τελος]   The Bear and the Phoenix[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Ιουν 25, 2012 3:06 am

Απατασαι αν πιστευεις πως αυτες οι χαζομαρες ισχυουν, ελα λοιπον μικρε, θα σου δειξω μια και καλη πως τα φρουτα δεν εξελισονται.... μου φωναξε και μου ξαναεπιτεθηκε, μπλοκαρα για μια ακομη φορα το χτυπημα του, για μια ακομη φορα αναψα τις φλωγες μου λιγο πριν το χτυπημα απορροφοντας το χτυπημα του...
Με χαρα παρατηρησα πως η σκεψη μου ισχυε, αν μπλοκαρα ενα χτυπημα με τις φλωγες μου, οσο δυνατο και αν ηταν εγω δεν ενιωθα πονο, αλλα ουτε και παθαινα καποια ζημια...
Του επιτεθηκα για μια ακομη φορα, αυτη την φορα χρησιμοποιησα την τεχνικη που ειχα μαθει στο Warship Island, χρησιμοποιωντας τις φλωγες μου του εριξα ενα δυνατο χτυπημα στον ωμο... Εβγαλε εναν μικρο μορφασμο πονου και εκανε μερικα βηματα πισω, υστερα κοιταξε το μερος που τον χτυπησα, δεν φαινοταν καποια πληγη, αλλα αχνιζε...
Σου ειπα πως θα σε νικησω... Μερικες προσπαθειες ακομα και θα προσπερασω το σκληρο δερμα σου... Ετοιμασου χοντρε, η μαχη τωρα αρχιζει....
Ενα τυχερο χτυπημα εκανες και νομιζεις πραγματικα πως εχεις νικησει, θα σου δειξω ποιος ειναι ο βασιλειας εδω περα...!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Bear and the Phoenix[Τελος]   The Bear and the Phoenix[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Ιουν 25, 2012 4:20 am

Βασιλειας ή οχι, εγω και παλι θα σε νικησω...!
Εκανα ακομα μια επιθεση, αλλα προλαβε και με απεφυγε, παρολο το μεγαλο του ογκο, ηταν αρκετα γρηγορος. Ισως ηταν και λιγο πιο γρηγορος απο εμενα, ομως αυτο το γεγονος δεν θα με σταματαγε, ειχα βαλει σκοπο μου να τον κερδισω και θα το καταφερνα...
Την μαχη μας διεκοψε ο ερχομος της Creastfall, η οποια ειχε ηδη νικησει τους δικους της αντιπαλους.
Καλα θα κανεις να τον νικησεις γρηγορα!! Εχω αρχισει να βαριεμαι εδω περα... ειπε με ενα χαμογελο η Creastfall... Της χαμογελασα και της ειπα πως θα τελειωνα αυτη την μαχη με την επομενη κινηση μου, υστερα ξανακοιταξα τον αντιπαλο μου...
Νομιζω πως ηρθε η ωρα να δουμε αν μπορω τελικα να χτυπησω την πετρα... του ειπα και ξαναεπιτεθηκα, αυτη την φορα αρχισα να πεταω γυρω του σε μεγαλες ταχυτητες, δεν προλαβαινε να με δει οσο γρηγορος και αν ηταν. Σχεδον ολες οι επιθεσεις που μου εκανε δεν εβρισκαν στοχο, αλλα ακομα και αυτες που εβρισκαν δεν μου εκαναν καμια ζημια χαρη στο φρουτο μου...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Bear and the Phoenix[Τελος]   The Bear and the Phoenix[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Ιουν 25, 2012 4:30 am

Κατευθυνθηκα προς το μερος του, ενω οι φλωγες μου καταπιναν με μανια τις επιθεσεις του, ξαναεκανα το σωμα μου ανθρωπινο και τον βαρεσα με μια δυνατη κουτουλια στο κεφαλι, την τελευταια στιγμη της συγκρουσης ειχα αναψει τις φλωγες μου, προστατευωντας ετσι το κρανιο μου απο το πετρωδες δερμα του αντιπαλου μου... Εκανε αρκετα βηματα πισω και φαινοταν ζαλισμενος απο το χτυπημα, ο τροπος που κραταγε το κεφαλι του, αποδυκνειε πως σιγουρα η επιθεση μου τον ειχε κανει να πονεσει, αλλα δεν ηταν αρκετο για να τον νικησει... Για μια ακομη φορα, διχως να χασω χρονο, πεταξα προς το μερος του, αυτη την φορα επιτεθηκα με τα δυνατα ποδια μου, η επιθεση μου βρηκε στοχο στο στομαχι του, ηταν λες και δεν ειχε καποιο φρουτο... Οι επιθεσεις μου απλα εκμηδενιζαν τις δυναμεις του, του δημιουργουσα ολο και περισσοτερο πονο με καθε επιθεση...
Ηρθε το τελος της βασιλειας σου... "Βασιλεια" του ειπα με ψυχρο και ειρωνικο τονο καθως πεταγα για μια ακομη φορα προς το μερος του, εκεινος ομως καταφερε και με επιασε στον αερα απο τον λαιμο, ενιωσα την αναπνοη μου να κοβεται. Με πεταξε κατω με δυναμη και υστερα μου εριξε μια δυνατη κλωτσια στο προσωπο, δεν προλαβα ουτε να αμυνθω ουτε να χρησιμοποιησω την τεχνικη που ειχα μαθει...!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Bear and the Phoenix[Τελος]   The Bear and the Phoenix[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Ιουν 25, 2012 4:36 am

Η φωνη της Creastfall ακουστηκε και την ειδα να τρεχει προς το μερος μου, ομως ενα πυροβολισμος την σταματησε... Το αιμα της ετρεξε ποταμι και εκεινη επεσε στο εδαφος ενω το βλεμμα της γινοταν κενο και ανεκφραστο... Ηταν πλεον νεκρη, ο Bear King στεκοταν λιγο πιο περα και γελουσε, ενω το πιστολι στο χερι του, εβγαζε ακομα καπνους...
Δεν μπορουσα να συγκρατησω τον εαυτο μου, πεταχτηκα ορθιος αδιαφοροντας για τα τραυματα μου και του επιτεθηκα, δεν προλαβε να αμυνθει καν, τα χερια μου αν και διχως την βοηθεια του φρουτου μου τον βαραγαν κανονικα, λες και ηταν κανονικος ανθρωπος...
Επεσε κατω ομως δεν σταματησα, συνεχισα να τον βαραω μεχρι που πλεον ηταν αναισθητος, ειχα νικησει και ομως ηθελα οσο τιποτα αλλο να τον σκοτωσω για αυτο που ειχε κανει στην Creastfall... Ομως ξαφνικα ηρεμησα τελειως, το τελευταιο μου χτυπημα δεν καταφερε να του κανει ζημια, λες και ξαφνικα ειχε χρησιμοποιησει το φρουτο του, ενιωθα ξαφνικα λες και ειχα βαρεσει μια πετρα...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Bear and the Phoenix[Τελος]   The Bear and the Phoenix[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Ιουν 25, 2012 4:48 am

Ομως δεν με ενοιαζε και ας ποναγα, πηγα κοντα στην Creastfall και την κοιταξα, ηταν ηδη νεκρη απο την σφαιρα του Bear King. Την σηκωσα και την πηρα στην αγκαλια μου, ηθελα να την θαψω, ετσι ξεκινησα για να βγω απο το καστρο. Η Honey Queen με κοιταγε αλλα δεν ειπε τιποτα, ουτε και μου επιτεθηκε, φαινοταν να σεβεται την ολη κατασταση. Ετσι υστερα απο περιπου μιση ωρα ημουν στην ακρη του νησιου, πανω σε εναν μικρο λοφο που εβλεπε την ομορφη καταγαλανη θαλασσα! Ειχα αφησει το νεκρο σωμα της Creastfall παραδιπλα και της εσκαβα εναν λακο, υστερα την τοποθετησα και αφου ειπα δυο λογια εκλεισα τον λακο και καρφωσα το δορυ της στο χωμα... Διχως δευτερη σκεψη κατευθυνθηκα προς το μπαρ, ηξερα πως δεν θα ηθελε να ειμαι στεναχωρημενος, ετσι εβαλα το καλυτερο χαμογελο που ειχα και πηγα να πιω λιγο σακε στην μνημη της! Εφτασα στο μπαρ και εκατσα σε ενα ησυχο τραπεζακι στην πισω μερια του μαγαζιου, ηπια αρκετο σακε και υστερα πληρωσα και εφυγα. Κατευθυνομουν προς το πλοιο μου, δεν ειχα καποιον λογο να μεινω παραπανω στο νησι αυτο, αλλωστε ειχα ολοκληρωσει τον στοχο μου!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Bear and the Phoenix[Τελος]   The Bear and the Phoenix[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Ιουν 25, 2012 4:56 am

Υστερα απο μερικα λεπτα περπατηματος, εβλεπα και παλι την παραλια που ειχα δεσει το πλοιο μου. Εφτασα και το κοιταξα, δεν φαινοταν να το εχει πειραξει καποιος, πραγμα που ηταν καλο μιας που ηθελα να αναχωρησω οσο πιο γρηγορα γινοταν. Ελυσα τα σχοινια που το κραταγαν και το εσπρωξα στην θαλασσα, υστερα επιβηβαστηκα και ξεκινησα σιγα σιγα προς τον επομενο προορισμο μου. Σκοπευα να παω προς το Mirror Ball Island της East Blue, ειχα ακουσει πως εκει γινοταν ενα μεγαλο καρναβαλι αυτες τις μερες του χρονου και σιγουρα δεν θα με χαλαγαν μερικες μερες ξεγνοιασιας και ηρεμιας, παρεα με αφθονο σακε και φαγητο! Ετσι λοιπον, ανοιξα πανια για την East Blue, για ακομη μια φορα!!

Επομενο Νησι:Mirror Ball Island
Heiwajima
Civilian
Civilian
Heiwajima

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Bear and the Phoenix[Τελος]   The Bear and the Phoenix[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 02, 2012 5:56 pm

Όνομα: Roni D. Razor
Haki Points: 1
Player of the Month Points: 6
Beli: 21.000
Bounty/Fame Points: 1.000.000
Παρατηρήσεις: Με χάλασε το όλο θέμα με την Honey Queen που καθόταν και κοιτούσε αντί να βοηθήσει. Κατά τα άλλα φάνηκε ότι έβαλες περισσότερη προσπάθεια από ότι στις προηγούμενες ιστορίες σου που είχα διαβάσει και γι αυτό ανέβηκε και η βαθμολογία σου αισθητά.

The Bear and the Phoenix[Τελος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τέλος-Αποστολή] Le wild bear appears
» [Τέλος] Le wild (Voli)Bear appears?!
» The illusionery phoenix[Τελος]
» Death Of The Phoenix Part II [Τελος]
» Death Of The Phoenix Part 1 [Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: