.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
9 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 9 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}

Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 3:27 am

ήμουν πάνω στο πλοίο μου μια ηλιόλουστη μέρα και προσπαθούσα να ψαρέψω για να φάω κατή αφού τα αποθέματα τροφής είχαν τελείωση
περίμενα ώρες ατέλειωτες μήπως και τσιμπούσε κάνα ψάρι μέχρι που σε μια στιγμή κάτι άρχισε να τραβάει το καλάμι με μεγάλη δύναμη, προσπάθησα να το τραβήξω επάνω αλλα το καλάμι έσπασε και το μισό κομμάτι του βυθίστηκε στην θάλασσα
- όχι αυτός ήταν ο τελευταίος τρόπος μου να βρω φάει
ξαφνικά τότε το πλοίο μου άρχισε να κουνιέται από την θάλασσα που έμοιαζε σαν να βγαίνει κατή από μέσα της

Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Σαβ Ιαν 29, 2011 9:22 am, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 6:10 am

δεν ήξερα τη ήταν άλλα αυτό το πράγμα ήταν τεράστιο έσπρωχνε το πλοίο μου καθώς έβγαινε από εκεί μέσα
τελικά μετά από λίγα δεύτερα ένα sea monster φανερώθηκε μπροστά μου και με είδε με τα τεράστια μάτια του
πρέπει να σκέφτηκε το sea monster όταν με είδε
- φάει θα τον φάω με μια μπουκιά

αφού με είδε για λίγα λεπτά ακόμα μου επιτέθηκε, καθώς με πλησίαζε εγώ πρόσεξα στα δόντια του το καλάμι ψαρέματος μου έτσι του είπα
- ώστε εσύ μου το έσπασες δώστο πίσω

ανάβω το χέρι μου και του πετάω ένα κύμα φωτιάς πριν με χτυπήσει
το sea monster άμεσος έπεσε κάτω και επέπλεε στην θάλασσα έτσι εγώ πήδηξα πάνω στο σώμα του και άρχισα να προχωρώ προς το κεφαλή του για να πάρω το καλάμι ψαρέματος μου

Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Σαβ Ιαν 29, 2011 9:02 am, 1 φορά
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 6:24 am

όταν τελικά έφτασα στο κεφαλή του sea monster πήγα στο στόμα του κα να προσπάθησα να βγάλω το καλάμη από τα δόντια του αλλα είχε κόλληση
ξαφνικά όμως βλέπω το στόμα του να κλεινή και ετσι είπα
- ακόμα δεν πέθανες εσύ.... άνοιξε τώρα

μεταμορφώνομαι σε άνθρωπο φωτιάς δημιουργό ένα κύμα φωτιάς και καίω όλο το στόμα του sea monster τότε άρχισε να ανοίγει το στόμα του αλλα έμπαινε νερό άμεσος κατάλαβα ότι είχε βουλιάξει στην θάλασσα και έτσι άρχισα να τρέχω προς το στομάχι του sea monster για να γλιτώσω από το θαλασσινό νερό γιατί θα πνιγόμουν
τελικά μόλις έφτασα άρχισα να το χτυπάω και να το καίω μέχρι που αυτό ανέβηκε στην επιφάνεια και με έφτυσε πάνω στο πλοίο μου
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 6:34 am

αφού σκούπισα τα σάλια και τα στομαχικά υγρά του sea monster από πάνω μου του είπα
- ώστε δεν χωνευόμουν εύκολα έτσι... δώσε μου το καλάμη μου τώρα

το sea monster προσπάθησε να πάει να βυθιστεί στην θάλασσα αλλα εγώ άμεσος πήδηξα και άρχισα να το χτυπάω με κλοτσιές μέχρι που το γέμισα με καρούμπαλα
αφού έπεσε κάτω εγώ επιτέλους πήγα στο στόμα του και κατάφερα να πάρω το καλάμι μου
μετα πήδηξα στο πλοίο μου πήρα ένα αρκετά μεγάλο σκηνή και έδεσα το τέρας μαζί με το πλοίο μου και μετά είπα στο sea monster
- πόλη καλά τώρα για να μην σε φάω θα με πας μέχρι το επόμενο νησί... σύμφωνη ξεκινά τώρα γιατί η κοιλιά μου άρχισε να γουργουρίζει

το sea monster χωρίς καμια αντίρρηση άρχισε να πλέει στην θάλασσα με μεγάλη ταχύτητα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 6:58 am

με την ταχύτητα που πήγαινα είχα αρχίσει να βλέπω ένα νησί πριν σκοτεινιάσει αλλα επειδή δεν ήθελα να πάω κάπου νύχτα ελευθέρωσα το sea monster έριξα άγκυρα και πήγα στην καμπίνα μου για να κοιμηθώ
το επόμενο πρωί όταν ξύπνησα πήγα πήρα άμεσος τα κιάλια μου βγήκα στο κατάστρωμα και ανέβηκα στο κατάρτι του πλοίου μου για να δω από μακριά το νησί μήπως είχε καμιά βάση marine για να είμαι πιο προσεχτικός
όταν είδα το μάτι μου άμεσος έπεσε στην βάσει τον marine γιατι ξεχώριζε από όλα τα κτίρια γιατι ηταν μπλε και άσπρο
αφού συνέχισα όμως να παρατηρώ είδα πως στην άλλη μεριά του νησιού είχε και άλλη πόλη όπου δεν κινδύνευα και τόσο από τους marine γιατί στην μέση του νησιού υπήρχε ένα τεράστιο βουνό που ήταν λες και έσκιζε το νησί στην μέση
έτσι κατεβαίνοντας από το κατάρτι άνοιξα τα πανιά πήγα στο πηδάλιο και ξεκίνησα το πλοίο μου προς την μεριά της πόλης

Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Σαβ Ιαν 29, 2011 9:07 am, 1 φορά
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 7:12 am

από την στιγμή που μπήκα στο λιμάνι πρόσεξα τα τεράστια εμπορικά πλοία και έτσι σκέφτηκα
- αυτό το νησί πρέπει να είναι εμπορικό άρα πρέπει να έχει πολλά καλούδια... θα πάω άρα καμια βόλτα από την αγορά τους

μετά από λίγο που βρήκα μια μικρή θέση στο λιμάνι έβαλα το πλοίο μου το έδεσα και άμεσος πήδηξα έξω
είδα τον πρώτο άνθρωπο στην πόλη και του είπα
- e εσύ εκεί ξερής που είναι η αγορά της πόλης ??

- ναι στην στροφή εκεί πέρα είναι όλα τα μαγαζιά της πόλης

άρχισα να τρέχω με μεγάλη περιέργεια τότε μέχρι που έφτασα στην στροφή εκεί πέρα είδα όλα τα μαγαζιά και τους δρόμους γεμάτα πρώτη μου φορα έβλεπα σε ένα μέρος τόσους πόλους άνθρωπος
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 7:21 am

ξεκίνησα και εγώ να χώνομε μέσα στους ανθρώπους για να δω τα μαγαζιά
στο κάθε μαγαζί έβλεπα καινούργια συναρπαστικά πράγματα που δεν τα είχα δει πουθενά άλλου, μου πήρε όλην την μέρα κοιτάζοντας όλα τα μαγαζιά και ψωνίζοντας σε μερικά από αυτά πράγματα για το ταξίδι μου
αφού είχε βραδιάσει και τα μαγαζιά είχαν κλήση είπα να ψάξω για κάνα μπαρ για να κάτσω και να πιο μέχρι το πρωί
μετά από λήγω βρήκα ένα μπαρ με πόλη κόσμο έτσι πήγα σε αυτό έκατσα σε ένα τραπέζι και παράγγειλα ρούμι
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 7:45 am

καθώς έπινα από το μπουκάλι μου ρούμι παρατήρησα έξω από ένα παράθυρο μια σπηλιά που φιλούσαν η marine έτσι φώναξα την σερβιτόρα και την ρώτησα
- γιατί αυτή η marine φυλάν την είσοδο της σπηλιάς τη έχει εκεί πέρα

- αυτή εκεί... δεν είναι σπηλιά είναι ένα τούνελ που οδηγεί στην άλλη άκρη του νησιού όπου βρίσκετε μια μεγάλη βάση τον marine

- ώστε έτσι eee πόλη καλά σε ευχάριστο

συνέχισα να πεινώ από το μπουκάλι μέχρι που άδειασε μετά βγήκα έξω και άρχισα να παραπατάω στο νησί
αφού περπάτησα για αρκετά χιλιόμετρα βρήκα μια σήραγγα και είπα
- και άλλο τούνελ που οδηγεί στους marine αυτό... αλλα γιατί δεν είναι κάννης εδώ πέρα να το φιλάει... ας πάω μια βόλτα για να δω τη έχει και απέναντι
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 8:04 am

αφού μπέικα μέσα και προχώρησα για αρκετά μετρά προς το κέντρο του βουνού και εκεί είδα μια λίμνη οπού στο κέντρο του είχε ένα νησί με έναν βωμό έτσι από περιέργεια ανέβηκα στην γέφυρα και άρχισα να προχωρώ μέχρι αυτό το νησί
αφού έφτασα εκεί πέρα είδα έναν γερο μου είπε
-ήρθες εδώ για την λίμνη της ψευδαίσθησις.... για να δεις θα πρέπει να πλήρωσης 5.000 μπέλλη αλλιώς δεν θα δεις τίποτα

είχα περιέργεια να δω για πιο πράγμα μιλούσε αυτός ο γερος και έτσι του έδωσα τα μπέλλη που μου ζήτησε και μετά άνοιξε μια πόρτα και μου είπε
- μπορείς να μπεις στον βωμό...πήγαινε και δες το πρόσωπο που επιθυμείς να δεις

Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Σαβ Ιαν 29, 2011 9:10 am, 1 φορά
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 8:20 am

πήγα και στάθηκα για λήγω πάνω από εκείνο τον βωμό με το νερό μέχρι που ξαφνικά μέσα του είδα τον vento και άμεσος τα έχασα
- τη πως vento τη γίνετε εδώ πέρα

- alucard φίλε μου είμαι εδώ πέρα μαζί σου αυτός ο βωμός φέρνει τα αγαπημένα σου πρόσωπα σαν την ψύχη σου

- τότε δεν είσαι στην πραγματικότητα εσύ άλλα η ψυχή μου

- ακριβώς και έχω να σου πω ένα πράγμα... ζήσε το πραγματικό όνειρο του πειρατή που σκεφτόμασταν παιδιά μην χτίζεις το μέλλον σου σε ένα αιματοβαμμένο μονοπάτι

- γιατί πες μου τη έχω κάνη λάθος

άρχισε τότε να μου λέει όλα μου τα λάθη σαν πειρατής μέχρι που δεν άντεξα άλλο ετσι έτρεξα και έφυγα από εκείνο το μέρος

Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Σαβ Ιαν 29, 2011 9:12 am, 1 φορά
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 8:31 am

μόλις βγήκα έξω από την σπηλιά κάποιος μου επιτέθηκε από πίσω και μου έκλεισε το στόμα με ένα πανί εγώ άμεσος λιποθύμησα

δεν ξέρω πόσο ήμουν λιπόθυμος αλλα όταν ξύπνησα βρέθηκα δεμένος από τα χεριά και τα πόδια πάνω σε ένα χειρουργικό κρεβάτι τότε άρχισα να φωνάζω
- e ποιος με έδεσα έτσι
τότε ήρθε κάποιος από πάνω μου και μου είπε
- μην ανησυχείς ... ήρθε η ώρα σου να εξαγνίσεις την ψυχή σου... ήρθε η ώρα να πλήρωσης για όλο αυτό το κακό που έχεις κάνη... η ψυχή σου θα πάει στον δημιουργό της στον διάολο!!!!... xaxaxaxaxa

- τη είσαι τρελός άφησε με να φύγω τώρα άμεσος

Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Σαβ Ιαν 29, 2011 9:13 am, 1 φορά
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 8:39 am

άρχισε να προσπαθεί να μου κάνη διάφορα πειράματα αλλα εγώ δεν καθόμουν έτσι για μια ακόμη φορα έβαλε ένα μαντίλι πάνω στην μύτη μου και εγώ λιποθύμησα

δεν ξέρω ποτε ξανά ξύπνησα αλλα όταν ξύπνησα βρισκόμουν σε ένα κλειστό δωμάτιο παντού γύρο μου υπήρχε αίμα και πτώματα ανθρώπων
- που στο διάολο είμαι τη συνεβεί εδώ πέρα
αφού έψαξα λήγω βρήκα μια πόρτα και άρχισα να την χτυπάω με δύναμη μέχρι που άνοιξε, όταν βγήκα έξω στο φως είδα μια ουλή στο στήθος μου και τότε θυμήθηκα αυτόν τον τρελό γιατρό που με είχε δέση

βρισκόμουν σε ένα χτίριο όπου παντού άκουγα φωνές
- βοήθεια ας με βοηθήσει κάποιος

Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Σαβ Ιαν 29, 2011 9:16 am, 1 φορά
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 8:45 am

ξεκίνησα να περπατώ στον διάδρομο μέχρι που μπροστά μου είδα αυτόν τον γιατρό του φώναξα άμεσος
- e εσύ εκεί πες μου τώρα άμεσος τη μου έκανες

μόλις γυρίζει και με βλέπει όρθιο μου είπε
- τη πως πέτυχε... δεν το πιστεύω είσαι ο πρώτος που τα κατάφερε και έζησε

- τη εννοείς πες μου τη μου έκανες

- δεν θες να ξερής καλλίτερα τη έκανα... πέτυχε όμως είσαι το πρώτο μου πείραμα
- μην μου μιλάς σαν να είμαι ζώο εγώ θα σε κάνω να το πλήρωσης αυτό που μου έκανες
μεταμορφώνω το χέρι μου σε πύρινο πυρσό και με ταχύτητα πήγα κατευθείαν πάνω του και κάρφωσα το χέρι μου κατευθείαν στην καρδιά του
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 8:51 am

ξαφνικά όμως κατη περίεργο άρχισε να μου συμβαίνει δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου σαν κάποιος άλλος να κυριαρχούσε στο σώμα μου άρχισα να καταστρέφω όλο το μέρος να καίω όλους τους ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα στο χτίριο δεν σταμάτησα μέχρι που με της δύναμης μου είχα καταστρέψει όλο το μέρος και μέσα από της φλόγες βγήκα εγώ
ζαλίστηκα για λήγω αλλα μετά συνειδητοποίησα τη είχα κάνη ήταν σαν να μην είχα την ψύχη μου σαν να είχε αλλάξει
έτσι άρχισα να τρέχω και πάλι σε εκείνη την σπηλιά με τον βωμό
καθώς έτρεχα έλεγα στον εαυτό μου
- τη έχω κάνη τη μου συνέβη εκεί πέρα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Σαβ Ιαν 29, 2011 9:18 am, 1 φορά
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 8:56 am

αφού έφτασα στην σπηλιά μπήκα για μια ακόμη φορα και πήγα κατευθείαν στον βωμό εκεί πέρα έδωσα ξανά 5.000 μπέλλη στον γερο και όταν μπέικα στο δωμάτιο οπου είχε των βωμό και είδα στο νερό δεν υπήρχε τυπωτά περίμενα αλλα τίποτα απόλυτος δεν φαινόταν
έπεσα κάτω στα γόνατο μπροστά της και άρχισα να φωνάζω
- η ψυχή μου πάει...τη μου έκανε αυτός ο τρελός

με αυτήν την απορία έμεινα αλλα άμεσος άρχισα να τρέχω για να φύγω από εκείνο το μέρος και από το νησί πριν προκαλούσα κάνα μεγαλύτερο κακό
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 30, 2011 7:01 am

Όνομα:Erisjoker
Haki Points: 0
Player of the Week Points:8
Beli: 16.000
Bounty/Fame Points:-
http://www.onepiecegr-rpg.com

Alucard and the soul thief [ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Alucard thief and pirate [ΤΕΛΟΣ] [part 2]
» Alucard η αρχή και το τέλος (τέλος)
» Alucard ο βασανιστής [ΤΕΛΟΣ]
» Alucard And the survivor [ΤΕΛΟΣ]
» Alucard and Deathmatch [ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: