.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Απρ 17, 2011 7:08 am

Μπροστα μας βρισκεται το Avalon Island… Κοιταζοντας με τα κυαλλια βλεπω μια τεραστια πολη που επεκτηνονταν από το λιμανι και καλυπτε σχεδον τα 2/3 του νησιου… Το υπολοιπο ηταν δασος αν και μεσα από την μεση του εβλεπα κατι καπνος να αναβληζουν.. Υλπιζα να μην εχει ξεσπασει καμια πυρκαγια αλλα αμα ηταν ετσι τοτε θα εβλεπα φωτια.. Το μονο που εβλεπα ητανε καπνος και μονο…
Ο Trick στεκοτανε διπλα μου και κοιταζε το νησι…
Τι λες και εσυ Trick? Τι σου λεει το προαισθημα σου για αυτό το νησι?
Ο πανθηρας τιναξε απλα το δεξι του αυτι και εγλυψε την μουσουδα του..
Και εγω αυτην την αντιδραση περιμενα…
Καθως πλησιαζαμε στο λιμανι ετοιμασα τις αλυσιδες να πλοκαρω το πηδαλιο και πηγα να παρω ότι μπορει να μου χρειαζοταν για το νησι.. Που αυτά τελικα ηταν μονο μερικα χρηματα και το κατανα μου,κατι παραπανω δεν νομιζω ότι ποτε να είναι απαραιτητο..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giannakos92 στις Τρι Απρ 26, 2011 4:54 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Απρ 17, 2011 7:10 am

Μολις πλησιασα την ακρη για να κατβω στην αποβαθρα παρατηρησα τον Trick ναμε ακολουθει… Το να κυκλοφορω μεσα σε μια τοσο πολύ μεγαλη πολη,οπου σιγουρα θα εχει εστω και μια βαση μαριν και πολες περιπολους με έναν πανθηρα σιγουρα θα κινησει παραπολες υποψιες… Αλλα ποτε κανενας δεν με εχει δει με έναν πανθηρα οποτε μπορει να πιστεψουν ότι ειμαι του τσιρκου η κατι τετοιο.. Αρα ακομα λιγοτερες πιθανοτητες να με αναγνωρησουν… Πρεπει να κανω κατι για το προσωπο μου…
Trick,μην κουνηθεις ! Ερχομαι !!
Ετρεξα μεσα στην καμπινα μου και πηρα την ninja μασκα μου… Μετα ετρεξα στην κουζινα οπου πηρα λιγο κρεας,σπανγκο,κρεμυδι και κολλα..
Μολις βγηκα εξω ο Trick αρχισε να μου γρυλιζει…
Εγω ειμαι ρε!!και μολις ακουσε την φωνη μου ηρεμησε…
Πραγματικα για να καταφερει αυτή η μουρη να ξεγελασει ακομα και ζωα τοτε δεν θελω να φανταστω για ανθρωπους…
Πηρα και μια αλυσιδα με την οποια την εδεσα στο λαιμο του Trick,σαν λουρι, και κατεβηκαμε από το πλοιο.. Στην αρχη δεν το πολυαρεσε αλλα στην πορεια αρχισε να το συνιθηζει… Με το που κατεβηκαμε από το πλοιο και προχωρησαμε στην πολη,ολοι οι γυρω του λιμανιου κοιταγανε τον Trick περιεργοι αλλα κανενας δεν αντιδρουσε.. Λογικο να φοβασε έναν πανθηρα…
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Απρ 17, 2011 7:10 am

Μεσα στην πολη δεν βιωσαμε και διαφορετικη αντιμετωπιση αφου το μεγαλυτερο μερος του κοσμου κοιταζε τον Trick φοβησμενος… Ισως και να μην ηταν η καλυτερη ιδεα αφου μπορει να το αναφερουν στους μαριν αλλα τοτε ειχα πιστη στην μουρη μου.. Σκεφτηκα ότι αφου εφτασα τωρα σε πολιτισμο θα ηταν πολύ ωραιο ένα καλο γευμα με μπολικη μπυρα !! Παροτι επινα γενικως συχνα ρουμι η μπυρα ηταν κατι οπου μου ειχε λυψει στο πλοιο.. Δεν μπορουσα να κουβαλαω μαζι μου αφου δεν μπορω να την διατηρησω ωραια και κρυα..
Μπροστα μου ξαφνηκα ειδα έναν τυπο με κουκουλα να κραταει πολλες μπριζολες και να τρεχει ενώ από πισω του τον ακολουθουσαν 2 μαρινς..
Παροτι ολο το σκηνικο εγινε μπροστα μου δεν εδωσα καθολου σημασια και συνεχισα αλλα αυτό που ειδα μεσα στο στενακι οπου ετρεχαν ο τυπος και οι μαρινς με εξεπληξε.. Ηταν το Wanted Poster μου και ειχα καιρο να δω από την τελευταια μου επικυρηξη οπου ηταν γυρω στα 100.000.000?Με ειχανε από καλεσει και Supernova .. Δεν θυμαμε…
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Απρ 17, 2011 7:11 am

Μολις κοιταξα το Poster μου ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο… Η επικυρηξη μου ειχε ανεβει στα 132.000.000 !! Το αισθημα μεσα μονο χαρα ητανε !! Καθολου φοβος αφου γνωριζα ότι αυτην την στιγμη ημουνα σιγουρα ο πιο δυνατος πειρατης σε αυτην την θαλασσα.. Αλλα και παλι με τετοια επικυρηξη δεν είναι και σοφο απλα να κυκλοφορω με την μουρη εξω και να επιδυκνυομαι…
Βγηκα από το στενακι και συνεχισα το περπατημα πανω στον κεντρικο δρομο μαζι με τον Trick …
Μερικα μετρα πιο κατω ειδα μια ταμπελα πανω από την εισοδο ενός κτηριου να λεει «BAR».. Εδώ ειμαστε… Αυξησα την ταχυτητα του βαδησματος μου αφου η ιδεα μιας δροσερης και λαχταριστης μπυρας με ειχε συνεπαρει.. Ααααχχχ… Ακομα και ο αφρος,τι ο αφρος,τα παντα.. Ενοιωθα λες και αν δεν καταφερνα να πιω μια μπυρα εκεινη την στιγμη το στομαχι δεν θα δεχοταν να βαλει τιποτα άλλο μεσα του εκτος από μπυρα..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Απρ 17, 2011 7:11 am

Εκανα το πρωτο μου βημα προς την εκπληρωση αυτου του ονειρου μου… Στο δευτερο καποιος εμφανηστηκε μπροστα μου… Ηταν ενας τυπος,πιο ψηλος από εμενα,με μια μαυρη ρομπα και κουκουλα οπου του καλυπτε το προσωπο του…
Σταθηκα για λιγο να τον κοιταω αφου με κοιταζε και αυτος…
Συνεχισα υστερα τον δρομο μου προς το μπαρ και το προσπερασα αφου συνεχισα να σκεφτομαι την λαχταριστη μου μπυρα..
Εεε !! Μην με αγνοεις !!
Γυριζω παλι πισω και τον κοιταξα… Καποιο θεμα θα ειχε μαζι μου αλλα δεν μπορουσε.. Αφου με την τεχνιτη μου μασκα αποκλυεται να με εχει αναγνωρισει…
Ποιος εισαι και τι θες?
Για την ωρα δεν χρειαζεται να ξερεις… Αυτό που θελω ειναι το σπαθι σου…γυρισα και κοιταξα το κατανα μου που βρισκοτανε μεσα στην θηκη του..
Ξερω ποιος ητανε ο ιδιοκτητης του πριν από εσενα αρα ξερω και ποιος εισαι….
Τα ματια μου ανοιξαν διαπλατα… Ποιος ηταν αυτος ο τυπος μπροστα μου,από πού ηξερα για αυτό το κατανα και από ποιον το πηρα…

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giannakos92 στις Δευ Απρ 18, 2011 3:00 am, 1 φορά
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Απρ 17, 2011 7:12 am

Αμα το θες τοσο πολύ.. Γιατι δεν ερχεσαι να το παρεις?..του ειπα και επιασα το κατανα βγαζοντας το λιγο από την θηκη του,ισα ισα να φανει η λεπιδα..
Θα ημουν χαζος αμα εμπλεκομουνα σε μαχη μαζι σου μεσα στην πολη… Στο ζητησα ευγενικα.. Αν δεν θες να το δωσεις με το καλο θα το παρω με το κακο…
Ελα μου?
Μετα από μια ωρα συναντησε με 2 χιλιομετρα εξω από την πολη πριν το δασος… ειπε και απλα εφυγε…
Ειχα μεινει απλα αφωνος από το ολο σκηνικο που διαδραματιστηκε μολις προστα μου… Ενας ακυρος τυπος ερχεται και μου λεει ότι θελει σε μαχη να κερδισει το κατανα μου και ότι ξερει το προηγουμενο ιδιοκτητη του… Εκεινη την marine τυπισσα στην loguetown από παλια… Και λιγο προσφατα το σκηνικο που εσωσα την Sakura….
Κουνησα το κεφαλι μου από ολες αυτές τις σκεψεις και συνεχισα τον δρομο μου προς το μπαρ….

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giannakos92 στις Δευ Απρ 18, 2011 3:01 am, 1 φορά
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Απρ 17, 2011 7:55 am

Μπηκα μεσα στο παγκο και κατευθυνθηκα κατευθιαν στον παγκο... Δεν εδωσα καθολου σημασια σε ολους που κοιταζανε γυρω μου περιεργα εμενα και τον Trick... Αρχισα να κοπαναω το χερι μου στον παγκο και να φωναζω στον μπαρμαν...
Oi Oi Oi !! Μια μπυρα εδω !! 141
Ερχεται ενας γερος,πολυ ψηλος για την ηλικεια του,γεροδεμενος και ταυτοχρονα ζαρωμενος,με τεραστιο γριζο μουστακι και ενα ταττοο οπου αρχιζε απο τα δαχτυλα του δεξιου του χεριου,περναγανε απο ολο το χερι,στηθος,πλατη και τελειωνε στον αγκωνα του αριστερου του χεριου.. Ολο το σχεδιο ηταν ενας περιεργος δρακος,σαν φιδι περισσοτερο... Σταματησε μπροστα μου και με κοιταξε..
Τι ειπες οτι θες?
Μια μπυρα παρακαλω..ειπα αλλαζοντας ολο τον τονο της φωνης μου... Ακουσα σιγανα γελια απο τους υπολοιπους του μαγαζιου για την καταληξη της παραγγελιας μου..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Απρ 17, 2011 8:20 am

Επιασα το ποτηρι της μπυρας και με τα 2 μου χερια.. Οπως και να το κανεις ανυπομονουσα ακομα να γευτω μια μπυρα υστερα απο τοσο καιρο.. Δροσερη δροσερη.. Την σηκωνα και την πλησιαζα αργα και σταθερα προς το στομα μου.. Τα ματια μου ειχανε ανοιξει διαπλατα καθως η μπυρα πλησιαζε... Ενοιωθα ευτιχισμενος που επιτελους θα εκπλήρωνοτανε μια επιθυμια μου [mor207]
Τοτε ξαφνηκα μια σφαιρα διαπερασε και εσπασε το ποτηρι της μπυρας και ολη χυθηκε στον παγκο,στο πατωμα και πανω μου.. 5345436
Κοιταζω απο την μερια που ηρθε η σφαιρα μεσα στα νευρα,και ειδα εναν τυπο να κραταει ενα πιστολι οπου εβγαζε καπνο,με μαυρη καμπαρτινα και καπελο...
Με πλησιασε αργα,βαζωντας το πιστολι του στην θηκη του ενω ολο το μαγαζι μας κοιταζε...
Μολις εφτασε ακριβως μπροστα μου και ημουνα ετοιμος να του ριξω βρισιδι και καμοια μπουνια ειπε..
Πρεπει να ερθεις μαζι μου..πλησιασε και επισης μου ψυθιρισε μετα απο αυτα τα λογια..Chris Label..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Απρ 18, 2011 2:49 am

Ο τυπος ηξερε ποιος ημουν και θα μπορουσε πολυ ανετα να καλεσει τις αρχες και να με συλαβουν αλλα δεν το εκανε.. Ωστοσο ολη η προσοχη του μαγαζιου ειχε στραφει πανω μας και επρεπε να εσπαγε αυτο...
Να ερθω μαζι σου για να παμε που?
Στην κολαση ....ειπε και βαδησε προς την εξοδο αφου αφησε μερικα μπελι στο μπαρ... Κοιταχτηκα με τον Trick και παρειγγηλα μια μπυρα για τον δρομο.. Μολις μου την εφεραν πληρωσα και ακολουθησα τον τυπο....
Ακριβως απο εξω με περιμενε,μολις βγηκα συνεχισε το βαδισμα με χαμηλωμενο το κεφαλι του..
Λοιπον,τωρα που δεν εχουμε πολυκοσμια γυρω μας θα μου πεις τι θες? Επισης μου χρωστασ μια μπυρα !!
Στην αρχη σκεφτομουνα οτι δεν θα ηθελες να ερθεις μαζι μου οποτε θα αναγκαζομουν με το ζορι να σε κουβαλησω και ετσι σκεφτηκα να σε πυροβολησω...
Ελα μου ?! 071 Ωραιος τροπο για να μιλησεις σε καποιον ρε !! Την επομενη φορα μαχαιρωσε με κιολας !!
Δεν με καταλαβαινεις... Δεν μας καταλαβαινεις... Απλα σε χρειαζομαστε απελπισμενα....
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Απρ 18, 2011 2:57 am

Τι ενοεις "εισαστε" απελπισμενοι?!τοτε ο τυπος με αρπαζει και χωνομαστε μεσα σε ενα στενακι.. Υστερα κοιταξε εξω στους δρομους να σιγουρευτει οτι δεν υπαρχει κανενας τριγυρω.. Μολις τελειωσε με την ερευα του γυρισε και μου ειπε..
Ονομαζομαι Smith Johnson και ανηκω στην παραταξη των επαναστατων..
Ωραια,αυτο το ειχα πσυλοκαταλαβει απο την αρχη.
Ποιο?
Το οτι εισαι επαναστατης!
Απο που ?
Εεε,η καπαρτινα σου γενικως... Εσεις οι επαναστατες κανετε μπαμ απο παντου.. Κρυβεται οποιοδηποτε σημειο δερματος πανω σας παντα με μια μπερτα και κουκουλα η καπελο..
Μαλιστα... να συνεχισω?
Ελευθερα! 048
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Απρ 18, 2011 3:15 am

Λοιπον.. Οπως μπορει να γνωριζεις αυτο το νησι ειναι διαχωρισμενο εντελως... Διχασμενο θα μπορουσες να μπεις...
Τι ενοεις?
Ασε με να τελειωσω με την ιστορια !! 42342
Καλα ντε !! Χαλαρωσε..
Οκ... ενοουσα οτι η κοινωνια εχει διχαστει σε ταξεις... Των πλοθσιων και των φτωχων.. Δεν υπαρχει μια μεση κατασταση.. Συνεπως εμεις δεν αντεχαμε να ζουμε μεσα στην φτωχια και να βλεπουμε τους πλοθσιους να εκμεταλευονται τους συνανθρωπους μας και ετσι αρχισαμε να κανουμε επιθεσεις και συνταχθηκαμε στον επαναστατικο στρατο... Μετα οι μαρινς αρχισανε να υποστηριζουν τους πλουσιους και να κανουνε αντεπιθεσεις σε εμας και αυτη η ιστορια συνεχιζεται τωρα πια σε αυτο το νησι για χρονια...
Ωραια.. και εμενα τι με χρειαζεστε?
Η αρχηγος μας.. Η Hiyoko Kobayashi παντα μας οδηγουσε σε νικες αλλα μεχρι εκει μονο.. Χρειαζομαστε καποιον οπου θα μπορεσει να μας βοηθησει με ενα σχεδιο να ξεμπερδεψουμε αυτην την κατασταση σε αυτο το νησι μια και για παντα.. Με απλα λογια,σε θελουμε για αρχηγο μας...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Απρ 18, 2011 3:24 am

Οι Οι Οι !! Πειρατης ειμαι,οχι επαναστατης !!
Μα στο Tequila Wolf βοηθησε τοσο πολυ κοσμο.. Απελευθερωσες ενα ολοκληρο νησι !
Πρωτον αυτο το νησι ητανε πατριδα μου και δευτερον πως στο καλο εμαθες για αυτο? Το Tequila Wolf ειναι στην αλλη μερια του πλανητη απο εδω !!
Τα νεα μεταδηδονται γρηγορα... αλλα και παλι,οι λογοι που μου ειπες μολις τωρα δεν ειναι σοβαρα επιχειρηματα για να μου πεις οτι δεν θα μας βοηθησεις...
Ενταξη,απλα... Δεν θελω να αναμειχτω με επαναστατες κιαλλο... Στο τελος θα κολησω σε αυτην την κατασταση και θα θελω να κανω μονο αυτο ενω αυτο που θελω ειναι να παω στην Grand Line !! Δεν θελω απλα να γυρναω σε νησια οπου θελουν να απελευθερωθουν απο δικτατοριες και αλλους πολιτικους πολεμους... Απλα θελω να ζησω εγω ελευθερος..
Ο Smith ακουγοντας τα λογια μου εκανε μερικα βηματα πισω και εκατσε σταυρωποδι στο εδαφος ακουμπωντας την πλατη του στο τοιχο,κοιταζοντας με σαν να ειναι πια κενος...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Απρ 18, 2011 3:42 am

Τοτε ολα εχουνε χαθει... Δεν θα ελευθερωσω ποτε την οικογενεια μου...
Λυπαμε... Αλλα μην σκας !! Εχετε την αρχηγο σας !! Σιγουρα ολο και κατι θα μπορειτε να καταφερετε !! Αφου το ειπες και απο μονος σου οτι δεν εχετε χασει μαχη με την αρχηγο σας...
Ναι απλα... Ειναι καλη και τα λοιπα... Αλλα οχι ως αρχηγος... Δεν μπορει να ανεβασει ολη την ομαδα,σε κρισημες αποφασεις κανει πισω και επιπλεον δεν δεχεται συμβουλες απο κανεναν πραγμα οπου την καθηστα και στριγκλα...Απλα δεν κανει για σωστη αρχηγος...

Εκατσα και εγω στο εδαφος απεναντι του,ηρθε ο Trick και ακουμπησε το κεφαλι του ενδιαμεσα απο τα ποδια μου.. Του χαιδευα το χοντρο κεφαλι ενω σκεφτομουνα την περιπτωση να βοηθουσα τους επαναστατες σε αυτο το νησι και την μικρομεσαια ταξη...
Τι προβλημα εχει ο πανθηρας σου?
Δεν του ειπα,απλα του εδειξα ανασηκωνοντας τα χειλη του Trick και δειχνοντας στον Smith τα ουλα του μονο...
Αααα καταλαβα...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Απρ 18, 2011 4:16 am

Ξερω καποιον οπου μπορει να τον βοηθησει.
Τι ενοεις?
Ξερω εναν γιατρο οπου μπορει να του βαλει μασελα η κατι τετοιο.. Δεν ασχολητε φυρισκα με ζωα αλλα δεν νομιζω να του ειναι μεγαλο προβλημα αυτο.
Αμα με πας σε αυτον τον τυπο τοτε εγω θα σας βοηθησω με την επανασταση σας..
ΣΟΒΑΡΑ ?! ΧΑΧΑΧΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !! Θα σε παω τωρα αμεσως εκει !!
Σηκωθηκε με την μια και σηκωσε και εμενα κατενθουσιασμενος.. Δεν περιμενα να χαιροτανε τοσο πολα αλλα φαινοταν οτι σημαινε πολα για αυτον.. Αφου θυμηθηκα μια στιγμη καποια λογια του για το οτι ελεγε δεν θα μπορεσει να σωσει ποτε την οικογενεια του... Δεν μπορουσα να τον ρωτησω τωρα για αυτο και σιγουρα δεν θα ηθελα να του χαλασω το ξαφνηκο κεφι .. Με το που τον γνωρισα πριν ουτε μια ωρα φαινοτανε σκοτεινος και μιζερος ενω τωρα...
Παντως ηθελα δεν ηθελα ξαναεμπλεξα με επαναστατες και να τους βοηθησω.. Τουλαχιστον απο αυτην την ιστορια θα μπορεσει ο Trick να βγει κερδισμενος... Αμα ξαναποκτησει δοντια,μολις φτασουμε σε ενα ωραιο τροπικο νησι θα τον αφησω ελευθερος μιας και που δεν θα με χρειαζεται αλλο πια...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Απρ 18, 2011 4:33 am

Να μαστε !!!
Μετα απο μερικα λεπτα περπατημα φτασαμε σε ενα κτηριο ετοιμοροπο,χωρις παραθυρα,ισα ισα με μερικους τοιχους και μια πορτα μπροστα μας...
Τι ειναι εδω?!
Το ιατρειο με τον τυπο που σου ελεγα !!
Εεεε ?! Δεν βασω τον πανθηρα μου εδω μεσα,θα πεσει το κτηριο στο κεφαλι του!
Μια χαρα ειναι ρε !!ειπε και χτυπησε την πορτα ρυθμικα 4 φορες και διαφορετικα κενα μεταξυ των χτυπηματων και του χρονου τους... Ακουστηκανε βηματα απο πισω και ενας τυπος κοκκαλιαρης,κακομοιρης με πορτοκαλι μαλλια και μια τεραστια κρεατοελλια δεξια της μυτης του οπου σε προκαλουσε να τον κοροιδεψεις.. Αα φοραγε και γυαλια επισης...
Οοο Smith !! Πως απο εδω ?!
Σου φερνω εναν πελατη !!και δειχνει τον Τrick..
Αα..ααα..α.α..α....ααα...αυ..το... ειν...ειναι..πανθ...πναθ..πανθηρας?!?!
...ναι?...
ΑΑΑΑΑΑΑ !!!!! 077 5436
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Απρ 18, 2011 7:44 am

Ο τυπος εξαφανηστηκε απο μπροστα μας σε δευτερολεπτα !! Κοιταχτηκα με τον Smith και ξεραθηκα στα γελια !!! Σε καποια φαση νομιζα οτι ακομα και ο Trick γελαγε μαζι μου... Μολις σηκωθηκα ομως σοβαρεψα και καταλαβα την σοβαροτητα της καταστασης...
Ο τυπος ειχε κρυφτει πισω απο καποια επιπλα και ο Smith πηγε να του μιλησει αφου ο ιδιος τον γνωριζε..
Περιμενει τωρα ο Smith οτι αυτος ο τυπακος θα μπορεσει να σε φροντησει? Μηπως ρε Trick πρεπει να την κανουμε?
Ο Smith ερχεται μαζι με τον γιατρο.. Εκεινος ειχε ηρεμησει λιγο αλλα συνεχισε να κοιταζει και να κοιταζεται επιμονα απο τον Trick...
Ειναι συμφωνος και θα μπορεσει να δημιουργησει μια μασελα για τον πανθηρα αλλα θα χρειαστει εναν βοηθο...
Οπα οπα οπα.... Ξερω που το πας... Εγω δεν γινομαι βοηθος του.. Ξεχνας οτι εχουμε δουλεια να κανουμε !!
Δεν προκητε να ελεγα εσενα !! Περισσοτερο την παλια βοηθο του γιατρου μας..
Ααα οκ..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 19, 2011 3:48 am

Μπορω να τον προσεχω... Απλα εχω μια μικρη φοβια απο οταν ημουνα μικρος με τα μεγαλα αιλουροειδη.. Αλλα μπορω να το ξεπερασω...
Αν το νομιζεις εσυ...και απλωσα το χερι μου οπου κραταγα το λουρι προς το μερος του.. Εκεινος απλωνε αργα το χερι του προς το λουρι μεχρι που τελικα το πηρε και ετρεμε ολοκληρος...
Ενταξη γιατρε.. Εμεις πρεπει να πηγαινουμε,θα σου στειλω την βοηθο σου.
Οκ,αλλα μην αρχισει πολυ... Ελα μεσα πανθηρα..ειπε και τραβαγε πολυ ελαφρα του λουρι του Trick και εκεινος φυσικα δεν κουνιοτανε....
Γιατι δεν κουνιετε?
Φυσικα δεν μπορει να καταλαβει πληρως την γλωσσα μας αλλα μπορει να καταλαβει την γλωσσα του σωματος μας οταν του μιλαμε.. Αυτην την στιγμη μιλωντας του,εκεινος καταλαβαινει οτι εσυ τον φωβασε και τρεμεις ολοκληρος. Λιγο δυσκολο να σε ακολουθησει αν δεν του ορθοσεις λιγο αναστημα...
Εχεις δικιο... Και αν μου ορμηξει?!
Δεν εχει δοντια οποτε θα εισαι μια χαρα...ειπα και τον εσπρωξα μεσα στο κτιριο μαζι με τον Trick και κλεινοντας τους την πορτα..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 19, 2011 3:55 am

Αντε,λοιπον. Θα παμε επιτελους στην βαση να καταστροσουμε κανα σχεδιο επιτελους?
Μαλιστα κυριε.. απο εδω!
Καλα ακομα δεν μιλησαμε στην αρχηγο σου και εσυ αρχισες ηδη να με αναφερεις με αυτον τον τιτλο?
Ποιον τιτλο?!
"Κυριε" !!
Αααα ναι,στο μυαλο μου εχεις γινει ηδη αρχηγος μας!
Πολυ μακροπροθεσμα κοιτας...
Ακομα δεν ειχα συναντηθει καλα καλα με τους υπολοιπους επαναστατες του νησιου,ουτε καν με την αρχηγο και με εχουν ανεβασει ηδη στην θεση της.. Αμαρωτιομουν πως θα αντιδρουσε μολις εμφανιζομουν μπροστα της και της λεγανε οτι περνω την θεση της... Ουτε καν επαναστατης ειμαι,ουτε καν διορησμενος απο πουθενα και ετσι απλα με κανουν αρχηγο τους.. Που ειχα παει και ειχα μπλεξει... Αμα την εβγαζα καθαρη μετα την μαχη θα ηταν ιδιαιτερα δυσκολο να φυγω απο εδω.... Ολο τετοιες σκεψεις γυρναγανε στο μυαλο μου ενω σχεδον ειχαμε φταση στην βαση των επαναστατων,στην αλλη ακρη του νησιου.κρυμμενη μεσα στο δασος....
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Απρ 20, 2011 4:58 am

Μπορεις να την βγαλεις τωρα την περιεργη μασκα σου.
Αα ναι σωστα..ειπα και τραβηξα τα κρεατικα απο την μαπα μου οπου ειχανε αρχισει να βγαζουν μια περιεργη μυρωδια...
Μπαινοντας μεσα στην βαση παρατηρησα πολους ετοιμοπολεμους αντρες.. Ολοι κυκλοφορουσανε με τα οπλα τους ενω ταυτοχρονα κανανε τις δουλειες που τους αναλογουσαν.. Μολις βλεπανε ενα χαμογελο σκαγανε και με χαιρετουσανε στρατιοτηκα.. Τους χαιρετουσα και εγω μεχρι σε καποια στιγμη γυρισα στον Smith και τον ρωτησα..
Γιατι με χαιρετανε ολοι λες και με ξερουν ? Και σαν να με ξερουν ως ανωτερο τους?
Γιατι εχουμε στηριξει τις ελπιδες μας πανω σου. Ξεραμε οτι θα ερχοσουνα σε αυτο το νησι και σε περιμεναμε.
Αα μαλιστα..
Τωρα ειχα και τον καημο στην πλατη οτι ενας ολοκληρος στρατος αυτου του νησιου στηριζει ολες του τις ελπιδες πανω μου...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Απρ 20, 2011 5:10 am

Φτασαμε μπροστα απο μια μεγαλη σκηνη και μπηκαμε μεσα.. Μεσα ητανε εα μεγαλο τραπεζι,στο κεντρο του χωρου,γεματο χαρτες και γυρω του ενας αντρας και μια γυναικα.. Μπηκα μαζι με τον Smith και τα βλεμματα τους στραφθηκανε πανω μας.. Ο αντρας χαρηκε που με ειδανε και αυτο φανηκε στην εκφρασεις του.. Η γυναικα με κοιταξε περιφρονητικα και ξαναγυρισε το βλεμμα της στους χαρτες μπροστα της.. Λογικα αυτην θα ηταν η αρχηγος...
Κυριε Malcom... Kυρια Hiyoko... Σας εφερα τον Chris Label να μας βοηθησει στον αγωνα μας.. Chris Label απο εδω η αρχηγος μας και οι 2 συμβουλοι μας...
Γειας σας,χαρηκα για την γνωριμια !ειπα και εδωσα τον χερι μου να χαιρετησω τον καθενα ξεχωριστα μεχρι που εφτασα στην Hiyoko και ουτε που με κοιταξε.. Μαζεψα το χερι μου και κοιταξα τους υπολοιπους..
Λοιπον? Ποιο ειναι το σχεδιο? Τι με θελετε ακριβως?
Οπως θα σας εχει ενημερωσει ο Smith κυριε Label θ...
Παρακαλω,μην με λετε κυριο Label... Υπερβολικα επισημο.. Το Chris ειναι πολυ καλυτερα !
Θα το εχουμε υποψη μας κυρ... εεε Chris..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giannakos92 στις Πεμ Απρ 21, 2011 7:44 am, 1 φορά
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Απρ 20, 2011 5:17 am

Λοιπον... Λογικα ο Smith θα σε εχει ενημερωσει για τις προθεσεις μας και για το τι σε θελουμε... Ολοι σε αυτην την βαση ειμαστε συμφωνοι και υπερ στο να μας ηγηθεις εσυ στην επομενη μας μαχη!
Εγω ομως δεν ειμαι συμφωνη !!πεταχτηκε και ειπε νευριασμενη η Hiyoko
Κυρια Hiyoko. Το ειχαμε ξανασυζυτησει αυτο και ειχαμε βγει σε ενα συμπερασμα..
Και τι με το συμπερασμα ?! Ειναι πειρατης !!! Ουτε που τον ξερουμε τι ανθρωπος ειναι !! Εχει σκοτωσει παρα πολους αθωους πολιτες και μην μου πειτε οτι την ιστορια στο Tequila Wolf την εχετε χαψει ετσι απλα !! Κανενας πειρατης δεν θα βοηθουσε ενα ολοκληρο νησι χωρις καποιο κερδος !! Δεν μπορουμε να τον εμπιστευτουμε !!
Ενω εσυ τι παραπανω μπορει να εχει απο εμενα?την ρωτησα ενοχλημενος απο τα λογια της..
Εγω εχω διοριστει αρχηγος αυτης της βασης απο τον ιδιο Kakumeika !! Δεν εχω προσφερει στον στρατο μου ποτε ουτε μια ηττα !!
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Απρ 20, 2011 5:27 am

Χμμμ αυτο ειναι κατι που δεν μου κολλαει.. Πως γινετε να μην εχεις χασει ουτε μια φορα και παρολα αυτα ο πολεμος να συνεχιζεται ανεπαφος? Πως γινετε αμα συνεχια κερδιζεται μαχες να μην εχετε κανει καμοια προοδο? Μου απαντας σε αυτο?
Τοτε εκεινη νευριασμενη πεταει το τραπεζι στην ακρη και μου τραβαει το πιστολι της..
Εγω και μονο εγω ειμαι η αρχηγος των επαναστατων σε αυτο το νησι !!
Ναι και οι ιδιοι σου οι αντρες θελουνε εμενα.. Καποιος λογος θα υπαρχει για αυτο..της ειπα και πριν το καταλαβει ειχα τραβηξει το κατανα μου και χτυπησα το πιστολι της.. Εκεινη μου εριξε μια μπουνια και ετρεξε προς το πιστολι της.. Το σηκωσε και με σημαδεψε χαμογελωντας...
Χαχαχα ετοιμασου να πεθανει πειρατη Chris Label !! αλλα οταν ηταν ετοιμη να πυροβολησει η εκφραση της απο χαρας εγινε πονου.. Το χερι της με το οποιο μου εριξε μπουνια μολυνθηκε και ειχε αρχισει να εξατμιζεται.. Εκεινη πεταξε το πιστολι κατω και ουρλιαξε... Υστερα με κοιταξε με ενα βλεμμα μισους,τοσο πολυ διαπεραστικο που ειλικρινα για λιγο τρομαξα...
Σηκωθηκε και αρχησε να τρεχει εκτος της σκηνης και εκτος της βασης.. Η ηττα της μολις σφραγησε την δικια μου αφιξη.. Ωστοσο δεν νομιζω οτι ο Kakumeika οπου ανεφερε ως αρχηγος ολων τον επαναστατων να χαρει μολις μαθει οτι εγω ειμαι υπευθυνος τωρα,ενας πειρατης,για ενα κοματι του στρατου του...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Απρ 20, 2011 5:46 am

Χαιρετω και επισημα τον νεο μας αρχηγο...
Ναι ναι ομως σε καποια πραγματα θελω απαντησεις !!
Παρακαλω?!
Αυτα που ρωτησα και την τυπισα ισχυουνε και για εσας τωρα... Γιατι μου ειχε κολησει αυτο μολις μου το ελεγες Smith.. Πως γινετε να κερδιζεται καθε μαχη και παολα αυτα να μην εχετε κανει σημαντικα βηματα στον πολεμο,εε?
Δεν ξερω... Δεν το σκεφτηκαμε ποτε αυτο... Ισως επιδη οι δικοι τους αριθμοι συνεχως αυξανονται ενω εμας μειωνονται.. Οποτε η καθε μας νικη να μην εχει πρακτικη ουσια...
Αποκλειετε !! Δεν γινετε να κερδιζεις καθε μαχη του πολεμου αλλα να μην εχεις κανει και καμοια προοδο !! Κατι τρεχει απο πισω.. Ωστοσο αμα καταφερουμε να ληξουμε συντομα τον πολεμο θα λυσουμε και αυτο το θεμα ποιο γρηγορα.. Λοιπον θελω τα σχεδια της βασης των marines...
Εδω ειναι πανω στο τραπεζι..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Απρ 21, 2011 6:37 am

Λοιπον.. Αυτη ειναι η βαση τους ετσι?
Ναι,τα εχουμε σχεδιασει προσεχτικα απο περιγραφες κατασκοπων μας...
Ωραια.. Απο οτι βλεπω υπαρχει ενα ανοιγμα δυτικα του τοιχους.. Ειναι πορτα η αποχευτεση?
Ειναι πορτα και φρουρητε πολυ γιατι ειχαμε δοκιμασει μια φορα επιθεση απο εκει για να μπαιναμε στην βαση.. Παραλιγο να το πετυχεναμε αλλα τοτε για καποιο λογο οπισθοχωρισαμε....
Οκ... Μηπως εχει καθολου σχεδιο των υπονομων?
Εχουμε καποια σχεδια.. Περιμενε θα στα φερω !!
Τι σκεφτεσε?
Ισως να μπορεσουμε να μπουμε μεσα στην βαση απο τους υπονομους.. Να βγουμε μεσα στην βαση,να εξουδετεροσουμε τους φρουρους και να ανοιξουμε τις πορτες ωστε να μπουν και οι υπολοιποι δικοι μας.
Ρυψοκινδυνο γιατι αμα εστω ενας φρουρος μας καταλαβει και φωναξει η σημανει συναργεμο τοτε ολο το σχεδιο θα εχει παει στραφι και θα ειμαστε εγκλωβισμενοι μεσα στην βαση..
Εκεινη την στιγμη μπηκε μεσα στην σκηνη ο Smith με κατι σχεδια υπονομων της πολης....
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]   Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Απρ 21, 2011 7:22 am

Κοιταζοντας το σχεδιαγραμμα παρατηρησα οτι υπαρχει ενας κοινος διαδρομος υπονομου οπου φευγει απο την πολη προς την βαση αλλα μολις φτασει στην βαση χωριζεται σε 3 δρομους... Κοιταζωντας και τα σχεδια της βασης ειδα οτι οι εξοδοι απο αυτους τους 3 διαδρομους των υπονομων μας εβγαζαν ακριβως μεσα στις τουαλετες της βασης αλλα πολυ κοντα στις εξοδους και τις πυλες...
Λοιπον,βλεπετε τους 3 διαδρομους του υπονομου κατω απο την βαση και με τα σχεδια της βασης που καταληγουν?
Στις τουαλετες?
Ναι αλαλ οι τουαλετες αυτες ειναι πολυ κοντα στις πυλες αρα μας βγαζει ακριβως εκει που θελουνε.. Ωστοσο ολο αυτο το σχεδιο πρεπει να το οργανοσουμε περισσοτερο,να επιλεξουμε αντρες για αυτες τις 3 ομαδες,οπου στην μια θα μπω εγω, και να στησουμε σωστα και κρυμενους τους αντρες απο τον στρατο,εξω απο την βαση.. Να φτιαξουμε σηνιαλο και πολλα αλλα.
Μαλιστα.. Ωραια λοιπον.. Συντομα κιολασ βραδυαζει.. Αυριο το πρωι θα τους μαζεψουμε ολους να μιλησουμε για το σχεδιο και πιθανοτατα αυριο βραδυ θα μπει σε εφαρμογη.. Καληνυχτα σε ολους !! περπατησε για λιγο και..Αα και Chris !! Ακολουθοα τον Smith στην σκηνη σου,εχουμε να σου δειξουμε κατι...

Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: