Παρόντες χρήστες | 4 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteTrash Bounty Hunter
Posts : 3097 Join date : 30/12/2010 Age : 32 Location : Tartarus
| Θέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Απρ 21, 2011 7:33 am | |
| Μαζεψαμε τους χαρτες και τα σχεδια.. Υστερα ακολουθησα τον Smith προς την σκηνη μου.. Καθως περπαταγαμε συζηταγαμε,οχι για το σχεδιο,αλλα περισσοτερο για τις ζωες μας πριν αυτο το νησι.. Φυσικα εγω ειχα να του διηγηθω πολλες ιστοριες,ωστοσο οι ιστοριες που περναγε με την γυναικα του και τα παιδια του ηταν ισαξιες και καλυτερες απο τις δικιες μου... Με ειχανε συνεπαρει και με κανανε να σκεφτομαι μονιμως την Maya.... Φυσικα και εγω του μιλησα για την Maya,πως και που την γνωρισα,που ξεκινησαμε να ταξιδευουμε μαζι,τα ταξιδια μας,την αγαπη μας,και την τελευταια φορα που εφυγα απο κοντα της για να την σωσω... Ο Smith με ρωτησε γιατι ακομα καθομαι εδω και δεν παω να την βρω αφου δεν με κυνηγανε οι marines ... Προτημησα να μην του απαντησω και να συνεχισω το περπατημα σκυμενος... Φτασαμε μπροστα απο μια σκηνη,μεγαλη,φωτινη οπου ειχε μια σκια μεσα της... Ο Smith μου χτυπησε φιλικα στον ωμο και εφυγε... Η σκια μου φανηκε γνωστη μολις ειδα την ουρα να κουνιεται.. Μπηκα μεσα και ειδα τον Trick να ειναι ξαπλα στο κρεβατι μου και να με περιμενει. Μολις με ειδε πηδηξε πανω μου απο την χαρα του.. Επισης παρατηρησα οσο με ειχε στο εδαφος γλυφωντας με οτι ειχε δοντια και μαλιστα πελωρια.. Ο γιατρος ακομα και φοβιτσιαρης εκανε πολυ δουλεια.. Κοιταζοντας τα δοντια λιγη ωρα περιμενα οτι θα ηταν καποιο ειδος μασελα,αλλα μολις κοιταξα ηταν λες και τα δοντια βγηκαν μεσα απο τα ουλα... Σταματησα ολες αυτες τις σκεψεις και επεσα στον κρεβατι για υπνο μαζι με τον Trick...Αυριο μας περιμενε μια πολυ δυσκολη μερα... | |
| | | WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Απρ 21, 2011 7:51 am | |
| Αργοτερα,μεσα στην νυχτα..
Ενοιωθα εν περιεργο τραβηγμα απο το παντελονι μου.. Κοιταξα και ειδα τον Trick να με τραβολογαει.. Κανονικα δεν θα του εδινα σημασια και θα γυρναγα απο την αλλη μερια να ξανακοιμηθω αλλα τοτε καταλαβα γιατι ηθελε να σηκωθω και δεν εκανε θορυβο.. Στην βαση απο εξω ακουγονταν πολαπλα βηματα αλλα σιγανα... Σηκωθηκα και εβγαλα το κεφαλι μου απο την σκηνη,ισα-ισα για να δω... Ητανε marines οπου βρηκανε την βαση... Πως το καλο ειχανε καταφερει να την βρουνε,αφου δεν ξερανε που ειναι?... Τοτε η απορεια μου λυθηκε καθως ειδα απο την σκηνη του Malcom να βγαινει η Hiyoko με ενα ματωμενο μαχαιρι στα χερια της... Τελικα,πως το ειχα καταλαβει στην αρχη.. Ειναι προδωτρια !! Ακομα και οταν ητανε αρχηγος των επαναστατων δουλευε για την κυβερνηση... Τα παντα ητανε ψεματα και λογικα μολις θα εχασε την θεση της θα ηρθε να μας εξοντωσει ολους στον υπνο μας... Αλλα παρατηρησα οτι ολοι οι επαναστατες ητανε ανεπαφοι,δεν τον κανανε ουτε γραντσουνια.. Τοτε ακουσα την Hiyoko να λεει σε εναν marine.. 2 ακομα πρεπει να σκοτωσω και θα ειμαι παλι αρχηγος εδω.. Πρεπει να πεθανει αυτος ο Smith που παρασερνει τους παντες και αυτος τον καταραμενι παλιοπειρατη Chris Label.... | |
| Θέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Απρ 21, 2011 7:59 am | |
| Μολις το ακουσα αυτο,δεν εχασα καθολου χρονο και βγηκα απο το πισωμερος της σκηνης,ανοιγοντας μια τρυπα... Κατευθηνθηκα αμεσως στην σκηνη του Smith να τον προειδοποιησω και να ξυπνησουμε τους υπολοιπους... Οι marines οπου ειχανε ερθει μαζι με την Hiyoko ητανε πολυ οποτε δεν θα διακυνδυνευα να ξυπνησω τους υπολοιπους σε μια μαχη οπου μπορει να χανανε ολοι τους την ζωη τους... Καλυτερα να κοιμουνται μεσα στην αγνοια παρα να πολεμησουν με την τσιμπλα στο ματι.. Φτανωντας στην σκηνη του Smith ειδα οτι η Hiyoko ειχε ηδη φτασει και εμπαινε μεσα αφηνωντας 2 marines εξω απο την πορτα να κρατανε τσιλιες... Δεν θα αντεχα ενας νεος φιλος μου να πεθαινε εξαιτιας μου οποτε ετρεξα προς την σκηνη φωναζοντας.. SMITH ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕ !!! Τοτε ακουσα την φωνη του αλλα οχι με τα λογια οπου θα ηθελα να ακουσω... Ακουστηκε σαν να αναστεναζει καθως μια λεπιδα διαπερναγε την σαρκα του... Δεν τον προλαβα... Λογω της φωνης που εριξα οι marines σταφθηκανε πανω μου αλλα και οι περισσοτεροι αντρες αρχησανε να ξυπνανε και να φωναζουν... Οι marines μας κανουνε επιθεση !!!! και ολοι ξυπνησανε ετοιμοι για μαχη... | |
| Θέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Απρ 21, 2011 8:13 am | |
| Εγω επεσα στα γονατα διοτι μολις ειχα αποτυχει να σωσω τον φιλο μου... Ο marine πεθανε πανω μου αλλα ο Trick ορμηξε ξεκοιλιαζοντας τον εναν.. Ο αλλος ηψωσε το σπαθι ετοιμος να μου κοψει το κεφαλι... Ερπαξα την λεπιδα με το ενα χερι πριν μου κοψει τον λαιμο και αρχισα να το σφιγγω... Η παλαμη μου ειχα ματωσει και το αιμα ερρεε ποταμι,αλλα τοτε μερικες ρωγμες σχηματιστηκανε στο σπαθι και εσπασε... Δεν ηξερα οτι εκρυβα τετοια δυναμη μεσα μου αλλα την συγκεκριμενη στιγμη δεν με απασχολουσε τιποτα απο ολα αυτα παραμονο να σκοτωσω αυτην την σκυλα..... Βγαινει εξω απο την σκηνη και βλεπει την μαχη οπου ειχε ξεσπασει μεταξυ των επαναστατων και των marine.. Υστερα γυρισε προς το μερος μου και με κοιταξε δειχνοντας μου το μαχαιρι της... Απλα με εκανε να θυμωσω ακομα πιο πολυ και να πιασω το κεφαλι του τρομοκρατημενου marine μπροστα μου.. Δεν ειχα παρει το βλεμμα μου απο πανω της αλλα με τα χερια μου ειχα αρχισει να λιωνω το κεφαλι του marine σε συνδιθασμο της πιεσης που αρκουσα και του δηλητηριου οπου εκβαλα... Ο marine ουρλιαζε απο τους πονους αλλα εγω δεν ακουγα τιποτα.. Ο χρονος ειχε σταματησει γυρω μου και το μονο οπου με απασχολουσε ηταν αυτη η σκυλα μπροστα μου... Αφησα το αψυχο πτωμα του marine να πεσει στο εδαφος... Ετοιμαστηκα να της ορμηξω αλλα τοτε ειδα τον Trick να της ορμαει... Trick οχι !!! | |
| Θέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] Τρι Απρ 26, 2011 4:53 am | |
| Ο Trick χιμηξε απανω της,βαζωντας τα νυχια του βαθια μεσα στην σαρκα της πλατης της και ετοιμαζοταν να χωσει τα δοντια του στον λαιμο της αλλα τοτε ακουστηκε ενας πυροβολισμος... Σταματησα να σκεφτομαι και μονο επραξα ... Ορμηξα και τραβηξα τον Trick απο πανω της,την σηκωσα κρατωντας την με το αριστερο χερι απο τον γιακα και με το δεξι να την γρονθοκοπω ασταματητα στο προσωπο.. Με την καθε γροθια εβλεπα να τρεχει απο την μυτη της ολο και περισσοτερο αιμα,ολο και πιο πολυ να νοιωθω το κρανιο της να ραγιζει... Ο χρονος ειχε σταματησει γυρω μου.. Το μυαλο μου δεν σκεφτοτανε τιποτα παρα μονο να εκανα σκονη ολα τα κοματια του κρανιου της.. Ειχε σκοτωσει εναν επαναστατη στον υπνο του,εναν φιλο μου και πυροβολησε τον Trick !! Η τελευταια μου μπουνια την αφησε αναισθητη να πεφτει στο εδαφος με ολο της το προσωπο παραμορφωμενο.. Ημουνα ετοιμος να την αποκεφαλησω με το κατανα μου μεχρι που ειδα γυρω μου οτι την μαχη την κερδιζανε οι marines και οτι ο Trick ητανε πληγωμενος... Την αφησα και σηκωσα τον Trick στην πλατη μου... Ετρεξα προς την πολη και το λιμανι οπου ηταν το πλοιο για να φυγω απο εδω... Καθως ετρεχα κανενας marine ευτυχως δεν με ακολουθησε αλλα ειχα πιο βαρια και σκοτεινα θεματα να με κυνηγανε.. Μολις ειχα εγκαταληψει ολους αυτους τους αντρες οπου στηριξανε τις ελπιδες τους επανω μου ... Μολις εφτασα στο πλοιο και σαλπαρω εδωσα μια υποσχεση με δακρυα και αιμα οτι καποτε θα επεστρεφα σε αυτο το νησι να αποκαταστησω οτι αφησα και να συνεχισω τον αγωνα τους.. Ανοιχτηκα στην θαλασσα και μπλοκαρα το τιμονι.. Αφου συνεχιζα επρεπε να βγαλω τις σφαιρες απο το σωμα του Trick και να τον βοηθησω... Πολλα συναιβησαν σε εκινο το νησι μολις μεσα σε μια νυχτα αλλα ηταν απο τις χειροτερες της ζωης μου.. Η υποσχεση που εδωσα θα τηρηθει ακομα και αν συμαινε τον θανατο μου... | |
| | | Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] Παρ Απρ 29, 2011 12:42 pm | |
| Όνομα: Giannakos Haki Points: 5 Player of the Week Points: 9 Beli: 48.000 Bounty/Fame Points:+5.000.000 | |
| | | | Stuck in the middle…[ΤΕΛΟΣ] | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|