.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
7 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 7 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Αρχη]Η περιπετεια συνεχιζεται κ η ρεβανς με τον υπνωτιστη

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Gohan
Marines
Marines
Gohan

[Αρχη]Η περιπετεια συνεχιζεται κ η ρεβανς με τον υπνωτιστη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Αρχη]Η περιπετεια συνεχιζεται κ η ρεβανς με τον υπνωτιστη   [Αρχη]Η περιπετεια συνεχιζεται κ η ρεβανς με τον υπνωτιστη I_icon_minitimeΔευ Αυγ 22, 2011 2:04 am

-2 μερες μετα-

Καθως κοιμομουν εβλεπα μια αναμνηση.Ημουν στο χωριο μου μαζι μετην οικογενια μου μερικες ωρες πριν γινει το ατυχημα....Ξαφνικα η αναμνηση σταματησε κ ξυπνησα μεσα σε 1 δωματιο.Κοιταξα το σωμα μου κ ειδα οτι ημουν γεματος γαζες στα χερια στο κεφαλι κ στο στην μεση μου.

Μα που βρισκομαι?Πως βρεθηκα εδω?

Ξαπλωσε αμεσως δν πρεπει να μετακινησε σε τετοια κατασταση!

Ποιος εισαι εσυ!?Που βρισκομαι?Πες μου τωρα!

Ενταξει θα σου πω αλλα τωρα πρεπει να ξαπλωσεις πρεπει να ξεκουραστεις κι αλλο.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχη]Η περιπετεια συνεχιζεται κ η ρεβανς με τον υπνωτιστη   [Αρχη]Η περιπετεια συνεχιζεται κ η ρεβανς με τον υπνωτιστη I_icon_minitimeΔευ Αυγ 22, 2011 2:24 am

Αφου κοιμηθηκα ξανα για περιπου 8 ωρες ακομα σηκωθηκα απο το κρεβατι κ ντυθηκα.Βγηκα απο το δωματιο κ δν πιστευα αυτο που εβλεπα...το σπιτι στο οποιο βρισκομουν ηταν τεραστιο... [mor153] Καθως περνουσα τους διαδρομους του σπιτιου εβλεπα πως παντου υπηρχαν δωματια κ οι διαδρομοι δν σταματουσαν...Αφου ειχα αποροφηθει απο ολο αυτο το θεαμα δν προσεχα μπροστα μου κ επεσα πανω σε αντρα ντυμενο σαν μπατλερ.

Συγνωμη δν προσεχα που πηγαινα.

Φαινεται οτι ξυπνησες τελικα νεαρε.

Ναι ξυπνησα...κ αισθανομαι τελεια,ευχαριστω πολυ.

Μπορει να νιωθεις καλα αλλα πρεπει πρωτα να δω τις πληγιες σου μετα απο 2 μερες πρεπει να εχουν κλεισει.

ΤΙ!?ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ 2 ΜΕΡΕΣ!? 543534
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχη]Η περιπετεια συνεχιζεται κ η ρεβανς με τον υπνωτιστη   [Αρχη]Η περιπετεια συνεχιζεται κ η ρεβανς με τον υπνωτιστη I_icon_minitimeΔευ Αυγ 22, 2011 2:51 am

Ο μπατλερ με οδηγησε σε ενα δωματιο οπου εκει ειχε διαφορα πραγματα με θεματα ιατρικα.Αμεσως ξεκινησε να κανει τις εξετασεις του κ οτι αλλα πραγματα χρειαζοταν για να δει τις πληγιες μου.Αφου τελειωσε μου εβγαλε τις γαζες κ μου εβαλε καινουργιες.

Οι πληγες σου δεν εχουν επουλωθει τελειως ομως σε μερικες μερες ακομα θα εισαι ενταξει.Παρεπιπτοντος τι εγινε κ ησουν σε τετοια κατασταση?Προφανως αυτο θα εγινε απο καποια μαχη.

Ναι οντως πολεμισα με εναν πειρατη ο οποιως σκοπευε να επιτεθει στο χωριο σας...κ εχασα την μαχη ομως την επομενη φορα θα τον νικησω!

Τι πραγμα!?Σκοπευε να επιτεθει το χωριο μας,γιατι!?

Δν ειμαι σιγουρος αλλα εχει σχεση με ενα πλουσιο κοριτσι το οποιο ζει στην βηλα σε αυτο το νησι.

Τι πραγμα,θελουν να επιτεθουν στην Kaya!?!?

[Αρχη]Η περιπετεια συνεχιζεται κ η ρεβανς με τον υπνωτιστη
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τελος]Αλλη μια περιπετεια κ η μαχη με τον υπνωτιστη
» [Αρχη]Το ταξιδι προς την λυτρωση του κοσμου - Η διαφθορα συνεχιζεται και μια μοιραια συναντηση!(Mερος 8ο)[Τελος]
» [ΑΡΧΗ] Αλλη μια περιπετεια σε αγνωστο μερος...[ΤΕΛΟΣ]
» Μια Καινούρια Περιπέτεια[Αρχή]
» [Αρχή-Περιπέτεια] Ο αμύθητος θησαυρός.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: