.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
71 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 71 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 91, στις Δευ Σεπ 30, 2024 9:26 am

Μια Καινούρια Περιπέτεια[Αρχή]

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

Μια Καινούρια Περιπέτεια[Αρχή] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Μια Καινούρια Περιπέτεια[Αρχή]   Μια Καινούρια Περιπέτεια[Αρχή] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 24, 2012 2:03 am

Στο Προηγούμενο Επεισόδιο:Η κυβέρνηση μου ανέθεσε μια αποστολή στο νησί Baterilla ενώ βρισκόμουν ήδη εκεί. Έπρεπε να ερευνήσω το μυστήριο κάποιων δολοφονιών που είχαν συμβεί. Στην αρχή κατηγορήθηκε ένας ληστής τον οποίο και πολέμησα καθώς δραπέτευσε. Αποδείχθηκε όμως πως ήταν αθώος. Ύστερα ύποπτος θεωρήθηκε ο δήμαρχος του νησιού ο οποίος ήταν αυτός που είχε ζητήσει βοήθεια από την κυβέρνηση. Μετά από πολύ έρευνα και αναζήτηση κατέληξα στο συμπέρασμα πως ένοχος για όλα αυτά ήταν ο Bardock, αρχηγός των τοπικών αρχών και η αρραβωνιαστικιά του η Revita, γραμματέας του Dr.Fuji ο οποίος ήταν ο γιατρός του νησιού. Αφού αποκάλυψα σε όλους τους νησιώτες ποιος πραγματικά κρυβόταν πίσω από όλα αυτά και αυτοί οι δύο προδότες μεταφέρθηκαν στην φυλακή, συνέχισα το ταξίδι μου.

Τώρα:Η βάρκα μου πλέει στα γαλήνια και ήρεμα κύματα της θάλασσας. Ο ήλιος είναι καυτός και ο ιδρώτας που εκκρίνει το σώμα μου έχει αρχίσει να αυξάνεται. Ένα συναίσθημα αγωνίας με έχει κατακλύσει σχετικά με το που θα με στείλει το πεπρωμένο. Στο μυαλό μου υπάρχει πάντα ο ίδιος στόχος. Να βρω και να σκοτώσω εκείνον τον άντρα. Παίρνω το φλάουτο στα χέρια μου και αρχίζω να παίζω το αγαπημένο μου τραγούδι που μου το είχε μάθει ο πατέρας μου. Η μελωδία που βγαίνει ελκύει πολλά ψάρια γύρω μου και έναν μεγάλο αριθμό γλάρων. Σε αυτό όμως υπάρχει και ένα μειονέκτημα. Ένα θαλάσσιο τέρας κάνει την εμφάνιση του. Είναι κατάμαυρο με κίτρινα μάτια, δύο λευκά κέρατα σαν αυτά του ταύρου και κοφτερά, αιχμηρά δόντια. Μουγκρίζει πολύ δυνατά σαν να έχει νευριάσει για κάτι. Προφανώς "πάτησα" στην περιοχή του και αυτό δεν είναι καθόλου ευχάριστο γεγονός. Προσπαθώ να το ηρεμήσω αλλά δεν δείχνει να με υπακούει. Αναγκάζομαι να τραβήξω το κατάνα μου μήπως με φοβηθεί αλλά αντίθετα αυτό αγριεύει ακόμα περισσότερο.
"Μάλλον έκανα λάθος κίνηση." λέω ξύνοντας το πίσω μέρος του κεφαλιού μου.
Το τεράστιο θηρίο μου επιτίθεται αλλά δυστυχώς για αυτό δεν είμαι ένας αδύναμος, άχρηστος άντρας και έτσι το αποκεφαλίζω με αποτέλεσμα να πέσει στα βάθη της θαλάσσια αβύσσου νεκρό...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Καινούρια Περιπέτεια[Αρχή]   Μια Καινούρια Περιπέτεια[Αρχή] I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 25, 2012 9:51 am

Τώρα πλέον μπορώ να συνεχίσω την πορεία μου χωρίς καμία παρεμβολή. Από τον απέραντο ορίζοντα αρχίζει να κάνει την εμφάνιση του ένα νησί.
"Επιτέλους στεριά! Ελπίζω να βρω κάτι να φάω γιατί τόσες μέρες χωρίς φαγητό κοντεύω να τρελαθώ." και αγγίζω το στομάχι μου καθώς αυτό γουργουρίζει.
Ο δυνατός αέρας που έπιασε ξαφνικά επιταχύνει τη βάρκα μου αλλά και τη λιγούρα μου για τροφή. μετά από μερικά λεπτά βρίσκομαι στις ακτές αυτού του πανέμορφου νησιού. Παντού υπάρχει ογκώδη βλάστηση, η φύση είναι η βασίλισσα εδώ. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μου είναι ότι σίγουρα θα ζουν πολλά είδη ζώων που θα μπορώ να πιάσω, να ψήσω και να απολαύσω. Μου τρέχουν τα σάλια και χωρίς δεύτερη σκέψη μπαίνω στο θεόρατο δάσος που βρίσκεται ακριβώς μπροστά μου. Καθώς περιπλανιέμαι στο "κάστρο" της χλωρίδας ποικίλα και υπέροχα φυτά κάνουν τα μάτια μου να τρεμοπαίζουν. Πολλά είναι τα πτηνά που "χορεύουν" ασυναίσθητα πάνω από το κεφάλι μου. Την περιέργεια μου κεντρίζει ένα σπάνιο φυτό όπου δεν το έχω δει ποτέ ξανά στη ζωή μου αλλά και ούτε έχω διαβάσει κάτι για αυτό. Είναι κίτρινο και ο κορμός τους είναι κόκκινος. Μια θαυμάσια απόχρωση του μοβ στολίζει τα φύλλα ενός δέντρου που είναι λίγο πιο δίπλα. Τελικά η ομορφιά της φύσης δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα ανθρώπινο κατασκεύασμα. Ξαφνικά πετάγεται από πίσω μου ένας κατάμαυρος άγριος πάνθηρας με άγριες διαθέσεις. Πριν όμως προλάβει να κάνει οτιδήποτε, εγώ τραβάω το σπαθί μου. Το πλάσμα φοβήθηκε από αυτήν μου την πράξη και έχοντας ένα τρομαγμένο βλέμμα εξαφανίζεται σε μηδαμινό χρόνο.
"Έτσι πρέπει. Να φοβάσαι τον πιο δυνατό. Ήξερες ότι δεν μπορούσες να με κερδίσεις και έτρεξες μακριά." λέω γεμάτος αυτοπεποίθηση.
Αλλά προφανώς δεν ήμουν εγώ που φόβισα το αιλουροειδές. Μια τεράστια σκιά εμποδίζει το φως να μου δείξει τον δρόμο μου. Γυρνάω και βλέπω έναν πελώριο γορίλα με μια θυμωμένη έκφραση στο πρόσωπο του. Μου ρίχνει μια γροθιά αλλά λόγω του μέγεθος του είναι πολύ αργός και έτσι μου δίνει το πλεονέκτημα να τον αποφύγω.
"Μα καλά τι είναι αυτό το τέρας;"
Αρχίζω να τρέχω μήπως μπορέσω να του ξεφύγω μιας και είμαι αρκετά γρήγορος. Αλλά ο νευριασμένος πίθηκος με ακολουθεί και κάνοντας μεγάλα βήματα δεν μου αφήνει την ευκαιρία να το σκάσω...
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Καινούρια Περιπέτεια[Αρχή]   Μια Καινούρια Περιπέτεια[Αρχή] I_icon_minitimeΤρι Μαρ 27, 2012 10:28 am

Ξαφνικά ακούγονται πυροβολισμοί και σφαίρες τρυπάνε ολόκληρο το σώμα του πιθήκου. Πέφτει κάτω νεκρός πλέοντας σε μια λίμνη αίματος. Ένας άντρας εμφανίζεται πίσω από κάτι θάμνους κρατώντας στα χέρια του μία ασημένια καραμπίνα. Στο κεφάλι του υπάρχει ένα μαύρο καφέ καπέλο και το το παντελόνι που φοράει είναι στην ίδια απόχρωση. Το φανελάκι του είναι λευκό και οι μπότες του σκούρο μπεζ. Χωρίς να μου μιλήσει πλησιάζει τον γορίλα και με έναν μεγάλο μπαλτά τον πελεκάει. Στη συνέχεια τα κομμάτια κρέας τα τοποθετεί σε μία ψάθινη σακούλα και τα φορτώνει στον ώμο.
"Θα έρθεις μαζί μου ή θα κάτσεις εδώ να πεθάνεις της πείνας;" με ρωτάει με έναν σοβαρό τόνο να υπάρχει στη φωνή του.
"Όχι, περίμενε με!" λέω και αμέσως τον ακολουθώ.
Αφού για πολύ ώρα υπάρχει απόλυτη ησυχία χωρίς κανέναν να να βγάζει λέξη αποφασίζω να κάνω την πρώτη κίνηση και να τον ρωτήσω πως τον λένε.
"Ποιο είναι το όνομα σου φίλε;"
"Ποιος ρωτάει;" μου αποκρίνεται με μια απλανή φωνή.
"Α ναι, ναι. Να συστηθώ. Λέγομαι Genrei Shen."
"Εγώ είμαι ο Jukar."
"Και τι γυρεύεις σε αυτό εδώ το νησί;"
"Προσωπικοί λόγοι. Εσύ τι δουλειά έχεις σε ένα τέτοιο μέρος;"
"Απλώς κατέληξα εδώ."
"Και τι σκοπεύεις να κάνεις τώρα;"
"Πρώτα από όλα θέλω να βρω κάτι να καταναλώσω γιατί τόσες μέρες στη θάλασσα με έχει κόψει η πείνα." του λέω ενώ αυτός φαίνεται να μην μου δίνει και πολύ σημασία.
"Πρέπει να βρούμε κάπου να ξαποστάσουμε και να ξεκουραστούμε γιατί σε λίγο νυχτώνει. Θα είναι αρκετά επικίνδυνα εδώ έξω στην άγρια φύση."
Βρίσκουμε, λοιπόν, μια μεγάλη κουφάλα σε ένα πελώριο δέντρο και με το μπαίνουμε μέσα τακτοποιούμε τα πράγματα μας. Προκειμένου να χαλαρώσουμε λιγάκι και να απολαύσουμε την στιγμή καθώς το ηλιοβασίλεμα ρίχνει ένα κοκκινωπό φως σε όλο το νησί, αρχίζω να παίζω μια γλυκιά μελωδία με το φλάουτο μου...

Μια Καινούρια Περιπέτεια[Αρχή]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [ΑΡΧΗ] (6)Μία καινούρια περιπέτεια,ο διπλός μπελάς(Μέρος 3)
» [ΤΕΛΟΣ] (5)Μία καινούρια περιπέτεια,η αρχή της εφαρμογής του σχεδίου(Μέρος 2)
» [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1)
» [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση...
» [Αρχή-Περιπέτεια] Ο αμύθητος θησαυρός.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: