.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
13 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 13 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 91, στις Δευ Σεπ 30, 2024 9:26 am

[ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1)

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Flash D. Drake
Civilian
Civilian
Flash D. Drake

[ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1)   [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1) I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 25, 2010 11:46 am

Είχαν περάσει δύο μέρες από πότε που έφυγα από το προηγούμενο νησί, και ίσα ίσα μου έφταναν τα φαγώσιμα.. Ευτυχώς έβλεπα στεριά που είμαι σίγουρος αυτή τη φορά είναι το Gecko.. Έφτασα και βγήκα στην παραλία.. Κοίταξα γύρω μου αλλά δεν υπήρχε κανένας.. Δεν πρέπει να είναι και πού δημοφιλές νησί.. Στη μέση της παραλίας υπήρχε μία ανηφόρα που κατευθυνόταν προς το κέντρο του νησιού, η οποία ήταν ο μόνος δρόμος.. Αποφάσισα να πάω προς τα εκεί, αφού λογικά προς αυτή την κατεύθυνση ήταν η πόλη.. Καθώς προχωρούσα είδα στο δρόμο αρκετούς πειρατές, και μου φάνηκε λίγο περίεργο.. Μόλις έφτασα στην πόλη πήγα στο πρώτο μαγαζί που βρήκα, το οποίο όπως πρόσεξα μετά ήταν από τα λίγα μαγαζιά στο νησί..
-Καλησπέρα..
-Καλησπέρα νεαρέ μου..
-Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι.. Έχετε δει ή έχετε ακούσει κάτι για κάποιον που λέγεται Eddie ;
-Είναι από το νησί ;
-Όχι.. Αλλά ήρθε πρόσφατα..
-Συγνώμη δεν το ξέρω..
-Να σας τον περιγράψω ;
-Άδικος κόπος.. Δεν έχω προσέξει κάποιον ξένο πρόσφατα..
-Εντάξει..Ευχαριστώ..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Flash D. Drake στις Σαβ Σεπ 25, 2010 2:11 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Flash D. Drake
Civilian
Civilian
Flash D. Drake

[ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1)   [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1) I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 25, 2010 11:55 am

Έφυγα από αυτό και πήγα σε ένα άλλο αλλά είχε την ίδια κατάληξη.. Δεν ήξερα που έπρεπε να πάω.. Ήμουν απογοητευμένος γιατί πίστευα πως ο eddie θα μου άφηνε κάποιο μήνυμα.. Καθώς προχωρούσα αντιλήφθηκα ότι με ακολουθούσαν τέσσερα παιδιά.. Αφού δεν είχα τι να κάνω είπα να γελάσω λίγο.. Έτσι άνοιξα λίγο το βήμα μου για να έχουμε κάποια διαφορά και στο επόμενο στενό μετέτρεψα τον εαυτό μου σε κεραυνό και πήγα από πίσω τους, χωρίς βέβαια αυτοί να μπορούν να με δουν, και περίμενα να στρίψουν.. Μόλις έκαναν μερικά βήματα, αφού είχαν στρίψει αποφάσισα να πάρω ξανά την ανθρώπινη μορφή..Αυτό όμως δεν και είχε και πολύ καλή κατάληξη..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Flash D. Drake στις Δευ Ιουλ 18, 2011 9:18 pm, 1 φορά
Flash D. Drake
Civilian
Civilian
Flash D. Drake

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1)   [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1) I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 25, 2010 12:10 pm

Τη στιγμή που πήρα την κανονική μου μορφή είχαν γυρίσει πίσω και με είδαν,όπως είναι φυσιολογικό, έπεσαν ξεροί..Εγώ προσπάθησα να κρατηθώ αλλά τελικά ξέσπασα στα γέλια..Χαχα [mor146] δεν περίμενα τέτοια αντίδραση.. .. Όταν κατάφερα να σταματήσω να γελάω τους ανασήκωσα λίγο και τους ακούμπησα με την πλάτη στο διπλανό τοίχο, ώστε να μην είναι ξαπλωμένοι κάτω στο δρόμο..Λες να θυμούνται τι έγινε ; Ελπίζω πως όχι γιατί κανονικά δεν έπρεπε να το δουν.. Μετά από λίγο ένας ένας άρχισαν να συνέρχονται.. Με κοιτούσαν με ένα φοβισμένο ύφος, όπου μπορούσε εύκολα να καταλάβει κανείς ότι θυμόντουσαν πολύ καλά τι είχε γίνει..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Flash D. Drake στις Δευ Ιουλ 18, 2011 9:20 pm, 1 φορά
Flash D. Drake
Civilian
Civilian
Flash D. Drake

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1)   [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1) I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 25, 2010 12:23 pm

-Είστε εντάξει ; Ε με ακούτε ; Είστε εντάξει; Δεν απαντούσαν και φοβήθηκα μην έπαθαν τίποτα..Μετά από λίγο όμως έγνεψαν καταφατικά..Ησύχασα..
-Πως το έκανες αυτό ;
-Ποιο;
-Αυτό που έκανες..
-Δεν έκανα τίποτα.. Τι είδατε ;
-Είδαμε εσένα να εμφανίζεσαι ακριβώς από πίσω μας..
Τα τελευταία λόγια τα είπε κάπως μασημένα..
-Αφού με είδατε οφείλω να σας πω.. Έχω φάει ένα φρούτο του διαβόλου..
-Τι είναι αυτό ;
Τους εξήγησα για τις δυνάμεις που είχα πάρει και γενικά τι ισχύουν για τα φρούτα..
-Δηλαδή εσύ έχεις την δύναμη του κεραυνού ;
-Ναι.. Μπορώ να ελέγχω και να μετατρέπομαι σε κεραυνό..
-Ποο ωραίο..
Flash D. Drake
Civilian
Civilian
Flash D. Drake

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1)   [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1) I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 25, 2010 12:29 pm

-Τώρα όμως έχω και εγώ μία ερώτηση..
-Τι ;
-Γιατί με ακολουθούσατε ; Και πείτε αλήθεια γιατί μπορώ να καταλάβω αν κάποιος μου λέει ψέματα..
-Ξέρουμε έναν Eddie..
Ήταν η απάντηση που δεν περίμενα με τίποτα..
-Από που τον ξέρετε ; Που είναι τώρα ;
-Μας είχε βοηθήσει σε κάτι μία μέρα.. Έρχεται ανά στιγμές αλλά δεν πηγαίνει ποτέ στα μαγαζιά..Το είδαμε πρόσφατα.. Πήγαινε σε ένα σπίτι στην άλλη πλευρά του νησιού..
-Πριν πόσες μέρες ;
-Δύο ..
-Με πάτε εκεί ;Είναι πολύ επείγον..
-Αμέ..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Flash D. Drake στις Δευ Ιουλ 18, 2011 9:21 pm, 1 φορά
Flash D. Drake
Civilian
Civilian
Flash D. Drake

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1)   [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1) I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 25, 2010 12:38 pm

Αρχίσαμε να πηγαίνουμε προς εκείνο το σπίτι.. Ήμουν πολύ χαρούμενος που επιτέλους θα τον έβρισκα.. Φτάσαμε μετά από κανένα 3ώρο.. Εγώ θα είχα φτάσει πολύ πιο νωρίς αλλά έπρεπε να περιμένω τους άλλους που είχαν , ή τουλάχιστον έτσι μου φαινόταν, ελεινά πολύ αργούς ρυθμούς.. Με το που μου έδειξαν το σπίτι μπήκα αμέσως μέσα, αλλά δεν βρήκα κανένα.. Αποφάσισα να περιμένω μήπως έρθει κανένας..
-Θα περιμένετε μαζί μου ;
-Ναι..
-Ωραία.. Μέχρι να έρθει τι θέλετε να κάνουμε ;
-Να πω κάτι ;
Μίλησε το παιδί που δεν είχε μιλήσει μέχρι τώρα, σε εμένα..
-Ελεύθερα..
-Είμαστε τόση ώρα και δεν έχουμε συστηθεί.. Εμένα με λένε John..
-Εμένα με λένε Flash D. Drake.. Αλλά να με φωνάζετε Drake..
-Εμένα Kall..
-Dann..
-Και εγώ είμαι ο Soul..
Ο Kall ήταν αυτός που μου μιλούσε την περισσότερη ώρα..
Flash D. Drake
Civilian
Civilian
Flash D. Drake

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1)   [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1) I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 25, 2010 12:57 pm

Αρχίσαμε και μιλούσαμε για διάφορα πράγματα, όπου τα περισσότερα ήταν λίγο άκυρα..Έμαθα ότι ο Dann ήταν ο μεγαλύτερος, μετά ο Kall,ο John και ο μικρότερος ο Soul..Αφού τους είπα για αυτά που είχα περάσει, μου μιλούσαν για τη ζωή τους, αλλά καμιά φορά τους έβλεπα πως ήθελαν να κρύψουν κάτι..Κάτσαμε κανένα τρίωρο αλλά δεν ερχόταν κανείς..Είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει και έτσι αποφάσισαν να φύγουν..
-Εσύ θα κάτσεις ; Με ρώτησε ο Kall..
-Ναι.. Μπορεί να έρθει σε λίγο.. Προτιμώ να κάτσω λίγο ακόμα...
-Ε τότε θα κάτσω μαζί σου εγώ..
-Όχι καλύτερα κάτσε αφού έχει αρχίσει να βραδιάζει.. Δεν νομίζω ότι είναι καλό να τριγυρίζεις αργά..
-Μπα.. Θα κάτσω.. Δεν υπάρχει πρόβλημα..Άντε τα λέμε αύριο παιδιά..Ελάτε εδώ όποτε μπορέσετε..
-Οκ..
-Γεια..
Είπαν και άλλοι τρεις..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Flash D. Drake στις Τρι Οκτ 19, 2010 8:26 am, 1 φορά
Flash D. Drake
Civilian
Civilian
Flash D. Drake

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1)   [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1) I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 25, 2010 1:04 pm

Μόλις έφυγαν εγώ τον ρώτησα κάτι που ήθελα να τον ρωτήσω και αφού είμασταν μόνοι μας πίστευα ότι θα μου απαντήσει..
-Τι γίνεται στο χωριό ; Με κοίταξε στην αρχή και μετά κατέβασε το κεφάλι του κάτω και μου είπε..
-Ε..Τίποτα..Τίποτα δεν γίνεται..
-Κοίτα έχουμε αρκετή ώρα μπροστά μας να σε ρωτάω όλη την ώρα.. Περίμενα ότι εσύ θα μου έλεγες την αλήθεια..
-Κανονικά δεν μπορώ να σου πω.. Είχαμε υποσχεθεί ότι δεν θα μιλάμε για αυτό..Ωραία αφού θες να μάθεις άκου..
Στο χωριό oι πειρατές που είδες, έχουν πάρει τον έλεγχο.. Από ότι ξέρω ψάχνουν άτομα να τους πάρουν ως σκλάβους και να τους πουλήσουν ή να τους πάρουν στο πλοίο τους.. Κάνουν ότι θέλουν λες και όλα τους ανήκουν..
-Γιατί τους αφήσατε ; Δεν προσπαθήσατε να τους διώξετε ;
-Δεν τους αφήσαμε..
Μου είπε δυνατά.. Είχαμε προσπαθήσει να τους αντιμετωπίσουμε αλλά δεν καταφέραμε τίποτα..Το μόνο που έγινε ήταν να πεθάνουν κάποιοι από τους κάτοικους.. Ότι και να κάναμε δεν έβγαινε σε καλό.. Απλώς η κατάσταση γινόταν ακόμα χειρότερη από ότι ήταν..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Flash D. Drake στις Δευ Ιουλ 18, 2011 9:24 pm, 1 φορά
Flash D. Drake
Civilian
Civilian
Flash D. Drake

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1)   [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1) I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 25, 2010 1:09 pm

- Α συγνώμη.. Αφού του είπα αυτό ηρέμησε λίγο.. Πόσοι είναι ;
-30 άτομα σίγουρα..Αλλά μόνο οι 4 είναι επικεφαλής, και αρκετά δυνατοί.. Ο captain kuro, o vice-captain jango, o Sham και o Buchi ..
-Δηλαδή εάν φύγουν αυτοί από τη μέση θα μπορούμε να τους διώξουμε τους υπολοίπους..
-Ναι, αλλά δεν είναι εύκολο.. Ο Kuro είναι αρκετά δυνατός.. Για την ακρίβεια είναι πολύ δυνατός..
-Αυτόν θα τον αφήσουμε στο τέλος.. Ελπίζω να βρούμε και βοήθεια..Αλλά είναι αργά τώρα.. Ας φύγουμε και θα έρθουμε πάλι σήμερα..
-Εντάξει.. Που θα κοιμηθείς ;
-Ε σε κανένα ξενοδοχείο..
-Υπάρχει μόνο ένα ξενοδοχείο και αυτό έχει κλείσει για λίγο..Θες να έρθεις σε εμένα ; δεν είναι κανένας στο σπίτι μου..
-Σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα ;
-Ναι.. Κανένα..
Φύγαμε και πήγαμε στο σπίτι του..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Flash D. Drake στις Δευ Ιουλ 18, 2011 9:24 pm, 1 φορά
Flash D. Drake
Civilian
Civilian
Flash D. Drake

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1)   [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1) I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 25, 2010 2:00 pm

Το σπίτι του ήταν μέσα στη πόλη.. Για την ακρίβεια δεν ήταν ακριβώς σπίτι.. ήταν ένα κτίσμα με ένα δωμάτιο που είχε ότι θα έπρεπε να υπάρχουν σε ολόκληρο σπίτι.. Το κοίταξα και κατάλαβα ότι ένιωθε κάπως άβολα.. Από ένα καναπέ που είχε κατέβασε κάτι πράγματα και μου είπε:
-Μπορείς να κοιμηθείς εδώ.. Δεν είναι ακριβώς κρεβάτι αλλά εί..
-Μια χαρά είναι.. Ευχαριστώ..

-Τίποτα..
-Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι προσωπικό ;
-ναι.. ότι θες..
-εντάξει..που είναι η οικογένεια σου ;
-Τους έχω χάσει..Και οι γονείς μου και η αδελφή μου..
-λυπάμαι.. αν επιτρέπεται από τι πέθαναν ;
-Δεν πέθαναν, δολοφονήθηκαν.. είμαι κουρασμένος, μπορούμε να κοιμηθούμε ;
-Ναι φυσικά
.. Φαινόταν ότι δεν ήθελε να μιλήσει για αυτό.. Αν και ήθελα να μην κοιμηθώ αμέσως , ώστε να σκεφτώ λίγο τι θα γίνει, δεν άντεξα..Το μόνο που πρόλαβα να σκεφτώ ήταν ότι πάντα έμπαινα σε μπελάδες..
Flash D. Drake
Civilian
Civilian
Flash D. Drake

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1)   [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1) I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 25, 2010 2:02 pm

Την επόμενη μέρα πήγαμε πάλι στο σπίτι για να περιμένουμε μήπως έρθει.. Μετά από λίγο ήρθαν και οι υπόλοιποι τρεις..
-Ωραία τώρα που είμαστε όλοι εδώ ας κανονίσουμε τι θα κάνουμε..
-Για ποιο πράγμα
; Ρώτησε ο Soul,και από τις εκφράσεις που πήραν κατάλαβα ότι την ίδια απορία είχαν οι άλλοι δύο..
-Για να διώξουμε τους πειρατές φυσικά..
-Εσύ που το ξέρεις
; με ρώτησε και αμέσως μετά κοίταξε τον Kall και του είπε:
-Καλά γιατί του το είπες δεν θυμάσαι την τελευταία φορά τι έγινε ;
-Ησυχία.. Δεν έχει σημασία τι έγινε.. Σημασία έχει να δούμε τι θα γίνει τώρα.. Έμαθα ότι είναι τέσσερις αυτοί που πρέπει να βγουν από τη μέση..Για αυτό ηρεμήστε και ας κανονίσουμε τι θα γίνει... Σύμφωνοι ;
-Ναι..
Είπαν όλοι μαζί..
-Ωραία.. Τώρα θέλω να σας ρωτήσω όλους μερικά πράγματα..είχα μάθει μερικά πράγματα από τον Kall χτες..
-Εντάξει..
Flash D. Drake
Civilian
Civilian
Flash D. Drake

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1)   [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1) I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 25, 2010 2:03 pm

-Εκτός από τον Kuro , οι άλλοι ξέρετε άμα τριγυρνάνε μόνοι τους ;
-Δεν ξέρω, γιατί ;
-Γιατί σκέφτηκα ένα τρόπο να τους αντιμετωπίσουμε..
-Τι ;
-Για να έχουμε πιθανότητες να τους κερδίσουμε το καλύτερο είναι να τους αντιμετωπίσουμε ξεχωριστά.. Αυτό θα τους αποδυναμώσει..
-Καλό αυτό..
-Ο vice-captain πιστεύω είναι ο καλύτερος στόχος για πρώτη επίθεση..
-Γιατί ;
-Δεν είναι καλύτερο να αρχίσουμε από τους ποιο αδύναμους ;
-Όχι.. Ότι είναι αρκετά δυνατός είναι αυτό που θα βοηθήσει..Είναι καλύτερο να δεχτούν ένα ισχυρό πλήγμα από την αρχή ώστε να φοβηθούν..
-Σωστό αυτό..Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα..
Είπε ο John
-Τι είναι ;
-Ποιος θα νικήσει τον Jango ;
Flash D. Drake
Civilian
Civilian
Flash D. Drake

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1)   [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1) I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 25, 2010 2:05 pm

-Αυτό αφήστε πάνω μου, είπα χαμογελώντας ..
-Είναι αρκετά δυνατός, είσαι σίγουρος ότι μπορείς να τον νικήσεις ;
-Μην σας απασχολεί αυτό. Το θέμα να μπορέσουμε να τον πετύχουμε πουθενά μόνο του..
-Αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο να γίνει
, είπε και κοιτάχτηκαν και γέλασαν..
-Ποιο είναι το αστείο ;
-Ο jango είναι λίγο περίεργος..
-Πολύ εννοείς..
-Ναι.. Πολύ περίεργος.. Περπατάει πολύ ώρα μόνος του σε όλη την πόλη..
-Αυτό είναι πολύ καλό.. Γιατί τον λέτε περίεργο, τι κάνει ;
-Περπατάει ανάποδα..
-Ανάποδα ;
-Ναι, είναι πολύ χαζός..
-Αλλά μπορεί να σε υπνωτίσει..
-Πως το κάνει αυτό; Πείτε μου ότι ξέρετε για αυτόν ώστε να έχω μία πλήρη γνώση τι πρόκειται να αντιμετωπίσω, μην βρεθώ και προς εκπλήξεως..

Flash D. Drake
Civilian
Civilian
Flash D. Drake

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1)   [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1) I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 25, 2010 2:06 pm

-Ναι.. Αυτός έχει ένα μαραφέτι, δεν ξέρω πως λέγετε, σαν ένα μεγάλο δαχτυλίδι και το γυρνάει αριστερά και δεξιά..
-Έτσι αν το παρακολουθήσεις μπορεί να σε υπνωτίσει και να κάνεις ότι θέλει..
-Επικίνδυνο αυτό.. Ωραία θα το προσέχω αυτό, ώστε μην το παρακολουθώ.. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω για αυτόν, που μπορεί να αντιμετωπίσω ;
-Όχι δεν υπάρχει κάτι άλλο σημαντικό για αυτόν..
-Ωραία.. Πρέπει να βγάλουμε ένα σχέδιο..Έχω σκεφτεί κάτι ενδιαφέρον, που μπορεί να πετύχει.. Είπατε δεν είναι έξυπνος ε ;
-Καθόλου..
-Καλό αυτό.. Θα μας βοηθήσει αρκετά..
-Σε τι ; Τι σχέδιο έχεις σκεφτεί ;
-Θα σας πω αμέσως.. Ακούστε πολύ προσεκτικά..
Flash D. Drake
Civilian
Civilian
Flash D. Drake

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1)   [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1) I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 25, 2010 2:08 pm

Άρχισα να τους εξηγώ λεπτομερώς το σχέδιο.. Όσο περισσότερο το έλεγα τόσο περισσότερο μου άρεσε..
-Καλά και θα πετύχει ;
-Αν κάνετε σωστά αυτά που σας είπα, όμως ακριβώς όπως σας είπα, τότε έχουμε ελπίδες.. Αν έχετε καμιά ιδέα για κάτι που πιστεύετε ότι θα είναι καλύτερο πείτε το.. Μην ντρέπεστε.. Σκεφτείτε ότι κάποια ιδέα σας μπορεί να βοηθήσει το νησί σας..
-Έχω μία ιδέα αλλά δεν ξέρω πόσο καλή είναι..
-Ωραία.. Πες..
Αρχίσαμε να συζητάμε διάφορα σχέδια και παραλλαγές που θα μπορούσαν να γίνουν στο σχέδιο.. Άρχισε να βραδιάζει αλλά δεν είχαμε καταλήξει κάπου για την ώρα..
-Πφφ.. Ούτε σήμερα δεν ήρθε o Eddie.. Πιστεύετε ότι έφυγε ;
-Μπα.. Εγώ τουλάχιστον πιστεύω ότι κάπου εδώ είναι.. Ή τουλάχιστον θα έρθει στις επόμενες μέρες.. Θυμάμαι καθόταν κάποιο καιρό, τουλάχιστον μία δύο εβδομάδες..

-Καλά.. Θα δούμε.. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά το σχέδιο, έρθει δεν έρθει..

ΤΕΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΈΡΟΥΣ 1

[ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [ΤΕΛΟΣ] (5)Μία καινούρια περιπέτεια,η αρχή της εφαρμογής του σχεδίου(Μέρος 2)
» [ΑΡΧΗ] (6)Μία καινούρια περιπέτεια,ο διπλός μπελάς(Μέρος 3)
» [ΑΡΧΗ] Αλλη μια περιπετεια σε αγνωστο μερος...[ΤΕΛΟΣ]
» Μια Καινούρια Περιπέτεια[Αρχή]
» [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: