.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
76 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 76 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 91, στις Δευ Σεπ 30, 2024 9:26 am

[ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση...

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

[ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση...   [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση... I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 23, 2012 3:46 pm

Η προηγουμενη ιστορια τελειωσε μολις ξεκινησε η εκπαιδευση μου στους Μαρινς. Η τωρινη ιστορια συνεχιζει απο εκεινο ακριβως το σημειο και συνεχιζεται μεχρι το παρον.

Αφου αλλαξα και φορεσα την στολη που μου ειχε δωσει ο υπαρχηγος επεστρεψα για να παρω οδηγιες. Εκεινος μου ειπε να τον ακολουθησω ξανα και με οδηγησε εξω στην υπαιθρο πισω απο την βαση οπου εκει γινοταν καποιες ασκησεις.
Εδω μαζι με τους υπολοιπους θα κανεις τις ασκησεις ενδυναμωσης και φυσικης καταστασης, εαν εχεις καποιο προβλημα στο να ακολουθησεις τον ρυθμο επειδη εισαι νεος μπορεις να το πεις...
Οχι μην ανησυχειτε θα ειμαι μια χαρα.
Θα το δουμε αυτο.Εμπρος λοιπον πηγαινε.
Και εκανε σημα στον προπονητη να με βαλει και εμενα στο προγραμμα. Εκεινος ηρθε κοντα μου να μου μιλησει και μου ειπε ακριβως το ιδιο με τον υπαρχηγο ομως του απαντησα με τν ιδιο τροπο.Τοτε λοιπον με εβαλε να κανω τρεξιμο μαζι με τους υπολοιπους νεοσυλλεκτους ναυτες. Οι περισσοτεροι με κοιταζαν περιεργα καθως με εβλεπαν για πρωτη φορα, ενω αλλοι απλα με αγνοησαν. Το ιδιο εκανα και εγω με τα αδιακριτα βλεμματα και αρχισα το τρεξιμο μαζι με τους υπολοιπους. Το προγραμμα περιελαμβανε 1.5 ωρα συνεχομενο τρεξιμο και οποιος δεν μπορουσε απλα σταματαγε μεχρι να τελειωσει ο χρονος ή να εξαντληθουν ολοι οι ναυτες.
Ειχαν περασει 45 λεπτα και ηδη καποιοι ειχαν σταματησει,ομως συνεχιζαν πολλοι ακομη. Οσο περνουσε η ωρα ομως συνεχιζαμε να τρεχουμε ολο και λιγοτεροι,ωσπου μετα απο 1 ωρα και 10 λεπτα τρεχαμε μονο 4 ατομα.Απο'τι καταλαβα αργοτερα οι 3 που ειχαν μεινει εκτος απο εμενα ηταν οι καλυτεροι νεοσυλλεκτοι και οι πιο σκληροτραχηλοι.Το γεγονος οτι εγω που ηταν μολις η πρωτη μου μερα στην βαση μπορουσα να συναγωνιστω μαζι τους και με ευκολια μαλιστα δεν τους αρεσε και τοσο. Παντως η 1.5 ωρα περασε και εμεις συνεχισαμε να τρεχουμε ωσπου ο προπονητης σφυριξε για να σταματησουμε,τοτε οι 2 απο τους 3 ηρθαν με ενα περιεργο βλεμμα προς τα πανω μου ομως τους σταματησε ο προπονητης ο οποιος ηρθε και μου εδωσε συγχαρητηρια.
Πραγματικα απιστευτο...Συνηθως οι νεοσυλλεκτοι δεν βγαζουν ουτε μιση ωρα απο το προγραμμα μου...
Μαλλον θα φταιει το γεγονος πως εχει κανει ηδη αρκετη προπονηση απο οταν ημουν μικρος...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vasilhs6 στις Σαβ Αυγ 04, 2012 1:17 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση...   [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση... I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 23, 2012 4:00 pm

Μαλιστα...Για να δουμε ποσο καλα θα συνεχισεις...
Εμπρος παιδια παμε ολοι απο 1000 κοιλιακους! Και για αυτους που ετρεξαν μεχρι το τελος 500...
Ευτυχως τη γλυτωσαμε με τους κοιλιακους....
Ακουσα να λεει απο το βαθος ο ενας απο αυτους που ετρεξαν μαζι μου ως το τελος. Εγω δεν εδωσα σημασια και διχως να χασω χρονο ξεκινησα να κανω τους κοιλιακους. Το προγραμμα αυτο μορει να φαινοταν εξουθενωτικο για καποιον που εκανε ασκηση πρωτη φορα ή ελαχιστες φορες, ομως για μενα που προπονουμουν καθημερινα απο τα 8 μου χρονια ηταν παιχνιδακι. Ηξερα πως το κομματι της φυσικης καταστασης θα το εβγαζα πολυ ευκολα, ανυπομονουσα ομως για τα μαθηματα ξιφασκιας.Σιγουρα οι προπονητες εδω θα μπορουσαν να με βοηθησουν να εξελιξω κι αλλο την τεχνικη μου. Παρολα αυτα εδιωξα αυτες τις σκεψεις απο το μυαλο μου και επικεντρωθηκα στους κοιλιακους τους οποιους τελειωσα μετα απο 15 λεπτα.Εχοντας λιγοτερους απο τους υπολοιπους εκμεταλλευτηκα τον χρονο για να κανω καποιες διατασεις και χαλαρωμα. Μετα απο 20 λεπτα τελειωσαν και οι υπολοιποι και ο προπονητης μας ειπε πως τελειωσε η φυσικη κατασταση για σημερα.Τωρα θα επρεπε να γυρισουμε στα δωματια μας, να αλλαξουμε και να περιμενουμε οδηγιες. Οντως αυτο καναμε και διαλυθηκαμε στους κοιτωνες. Λιγο πριν φτασω στο θαλαμο που ηταν το κρεβατι μου και ενω περπατουσα στον διαδρομο μαζι με πολυ κοσμο οι 2 απο τους ναυτες που ειχαν μεινει ως το τελος με πλησιασαν και αυτη την φορα δεν τους σταματησε κανεις.
Ακου φιλαρακι μην μας κανεις τον μαγκα....Δεν περνανε αυτα εδω, εμεις ημαστε πιο παλιοι γι'αυτο κανονισε...
Φιλε δεν κανω τον μαγκα ουτε προσπαθω να εντυπωσιασω κανεναν,απλα προπονουμαι...
Καλα οτι πεις...Εχε το νου σου!!!
Το χω φιλε, το χω....
Του ειπα και εστριψα στο θαλαμο που βρισκοταν το κρεβατι μου εκει που ειχα αφησει πριν τα πραγματα μου. Αφου πηγα και εκανα ενα γρηγορο μπανιο ξαπλωσα στο κρεβατι και περιμενα τις οδηγιες για αργοτερα...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση...   [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση... I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 23, 2012 4:10 pm

Εκει που καθομουν ξαπλωμενος και κοιταζα το ταβανι χωρις να σκεφτομαι κατι ιδιαιτερο ακουσα μια φωνη διπλα μου και αμεσως πεταχτηκα ορθιος.
Γεια τι κανεις???
Καλα ειμαι...Εσυ?
Και εγω καλα.Με λενε Mako...
Γεια σου Mako, ειμαι ο Haru χαρηκα. Του ειπα και του εσφιξα το χερι.
Καινουριος ε???
Ναι μολις σημερα ηρθα.Εσυ εισαι πολυ καιρο???
Εγω ειμαι εδω 3 μηνες...Αρκετο καιρο για να θεωρουμαι ''παλιος''.....
Μαλιστα...Ωραια.
Να σου πω γι'αυτο που εγινε πριν...
Ατο μην ανησυχεις, δεν υπαρχει προβλημα...
Τι εννοεις? Οι τυποι αυτοι τρομοκρατουν ολους τους νεους μεχρι να περασει λιγος καιρος και να βαρεθουν...
Σου λεω μην σε νοιαζει το εχω υποελεγχο...
Μα δεν καταλαβαινεις....
Ειδες τι εγινε πριν???Ειδες που εβγαλα ολο το προγραμμα τρεξιματος και τους κοιλιακους??? Ειδες να υστερω σε τιποτα σε σχεση με αυτους???
Εμμ η αληθεια ειναι πως οχι...Ουτε εγω που κανω προπονησεις 3 μηνες και μπορω να βγαλω ολο το προγραμμα....
Εγω κανω τετοιες προπονησεις καθημερινα εδω και 10 χρονια...
Τι???? Μα πως???
Με προπονουσε ο πατερας μου μεχρι να με παρουν οι Μαρινς.
Ετσι εξηγειται η αψογη φυσικη κατασταση που εχεις....Παντως πρεπει να προσεχεις, μπορει να επιχειρησουν να σε χτυπησουν στο μαθημα ξιφασκιας και να το κανουν να φανει σαν ατυχημα ωστε να μην τιμωρηθουν....

Θα εχουμε μαθημα ξιφασκιας???
Ναι συνηθως γινεται απογευμα...
Ωραια λοιπον...Ανυπομονω...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση...   [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση... I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 23, 2012 4:19 pm

Τι ανυπομονεις??? Εγω σου λεω θα σε χτυπησουν!!!!!
Μην ανησυχεις και θα δεις οτι μπορω να υπερασπισω τον εαυτο μου...
Μα καλα πως...
Ομως την φραση του διεκοψε ενα αξιωματικος ο οποιος μπηκε στο θαλαμο για να δωσει τις οδηγιες για την συνεχεια.
Οπως γνωριζετε βασικη προτεραιοτητα της βασης ειναι η καθαριοτητα, γι'αυτο επομενη εργασια σας ειναι το σκουπισμα και το σφουγγαρισμα ολοκληρης της βασης.
Πολλοι απο τους ναυτες αναστεναξαν βαριεστημενα καθως περιμεναν κατι πιο ενθουσιωδες απο το καθαρισμα. Ετσι πηραμε ολοι απο μιαμσκουπα και μια σφουγγαριστρα και αρχισαμε να καθαριζουμε. Οπως μας τονιζαν συνεχεια κατα το καθαρισμα οι ανωτεροι μας η πειθαρχια ξεκιναει απο τα πιο ασημαντα και μικρα πραγματα και αν δεν τα καταφερουμε εδω δεν θα τα καταφερουμε και στην εκπαιδευση. Δεν καταλαβαινα τι ακριβως εννοουσαν ομως συνεχιζα να καθαριζω καθως ηταν αυτο που επρεπε να κανω. Καποια στιγμη περασε απο διπλα μου ο τυπος απο νωριτερα και βλεποντας με φωναξε στον φιλο του.
ΚΟιτα η νοικοκυρουλα η χαρωπη τι ωραια που σκουπιζει....
Και οι δυο μαζι αρχισαν να γελανε δυνατα παρασυροντας μερικα ακομη ατομα στο γελιο.Εγω ομως χωρις να χασω την ευκαιρια του απαντησα.
Απο'τι βλεπω και συ το ιδιο ακριβως κανεις,οποτε....
Τοτε σχεδον ολος ο διαδρομος αρχισε να γελαει καθως δεν θα λεγοταν συχνα προσβολη προς αυτους και ολοι τους ειχαν αχτι. Οι ανωτεροι μας ακουγοντας την φασαρια εσπευσαν να δουν τι γινεται και εβαλαν τις φωνες ωστε να δουλευουμε περισσοτερο και να μιλαμε λιγοτερο.
Μετα απο αυτο το περιστατικο ημουν σιγουρος πως οι παρεα αυτη των 2-3 ατομων δεν θα με αφηνε ησυχο οσο καιρο κι αν εμενα εδω περα,ομως δεν με ενοιαζε καθως ηταν κατι που θα εκανε πιο ενδιαφερουσα την καθε μερα...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση...   [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση... I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 23, 2012 4:38 pm

Αφου τελειωσαμε το καθαρισμα μετα απο δυο ωρες μαζεψαν τους νεοσυλλεκτους που ημασταν καμια 30αρια ατομα σε μια αιθουσα για να μας ρωτησουν εαν θα θελαμε να παρακολουθησουμε εκπαιδευση με σπαθι ή με περιστροφο. Εγω οπως ηταν λογικο δηλωσα με σπαθι και μου ειπαν πως θα ειχα προπονηση το απογευμα στις 7. Μετα απο εκει πηγα στο θαλαμο να αφησω τα πραγματα μου και επειτα κατευθηνθηκα στην κουζινα οπου ηταν και οι υπολοιποι ναυτες για φαγητο. Εψαξα για λιγη ωρα τον Μako και τελικα τον βρηκα να καθεται σε ενα τραπεζι μαζι με αλλους 3 σε μιαν ακρη. Πηρα το δισκο με το φαγητο και πηγα προς τα εκει.
Mako μπορω να καθισω μαζι σας???
Μαζι μας???ναι βεβαια καθισε...
Και ετσι αφου εκαναν λιγο χωρο βολευτηκα αναμεσα τους και αρχισα να τρωω.Καποια στιγμη ενιωσα αρκετα αβολα καθως οι αλλοι δυο με κοιτουσαν επιμονα και περιεργα.
παιδια συμβαινει κατι.μηπως θελετε να φυγω???
Οχι οχι, μην τους παρεξηγεις....Απλα....
Απλα τι???
Απλα δεν εχουν συνηθισει να μας μιλαει καποιος.Ημαστε αρκετα απομονωμενοι απο τους υπολοιπους και τωρα παραξενευτηκαν...
Εισαι ενας απο εμας????Φοβασαι τον πολυ κοσμο και φοβασαι οτι θα γινεις ρεζιλι???
Οχι βεβαια γιατι να φοβαμαι...
Ααα καλα... Ειπε ο τυπος που καθοταν δεξια μου και στριμωχτηκε ξανα στον παγκο απο τον οποιο ειχε αναθαρρεψει πριν απο λιγο...
Δεν φοβαμαι κανεναν και ουτε με νοιαζει τι λενε οι αλλοι για μενα και το ιδιο θα επρεπε να κανετε και εσεις...
Ναι καλα, το λες επειδη ειναι ακομη η πρωτη σου μερα εδω περα,Κατσε να περασει λιγος καιρος... Ειπε ενας που καθοταν αριστερα μου.
Οχι, οτι κι αν γινει οσος καιρος κι αν περασει κανεις δεν θα με φοβισει κι ουτε θα με κανει να ντραπω για τον εαυτο μου...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση...   [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση... I_icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 2:58 am

Και οι 3 τους με κοιτουσαν περιεργα καθως δεν ειχαν ξανακουσει απο κανενα τετοια λογια.Ηταν απομονωμενοι απο τους υπολοιπους και ηξερα πως με αυτην την σταση αργα ή γρηγορα θα τους εδιωχναν απο τους Μαρινς ή θα γινοταν θυματα καποιας μαχης. Το δευτερο δεν ηθελα να συμβει σιγουρα σε κανεναν, οσο για το πρωτο θα προσπαθουσα να μην συμβει. Συνηθως αυτοι που τους νοιαζει η γνωμη των αλλων μου την σπανε γιατι ειναι χαρακτηρες που εχουν εγκαταλειψει ολα τους τα ονειρα και ζουν συμφωνα με τα προτυπα των αλλων. Η περιπτωση αυτη ομως ηταν διαφορετικη γιατι εκτος απο τους 3 φιλους μου υπηρχαν και οι υπολοιποι που τους ενοχλουσαν συνεχως και τους χλευαζαν. Ετσι αποφασισα να τους βοηθησω να γινουν περισσοτερο εξωστρεφεις και να παρουν θαρρος και περηφανια.Βεβαια καταλαβα πως θα χρειαζοταν πολυ δουλεια εξαιτιας ενος περιστατικου που συνεβη. Ενω λοιπον συζητουσαμε για διαφορα πραγματα ηρθαν δυο ναυτες οι οποιοι δεν βρηκαν θεση να κατσουν και ζητησαν στους φιλους μου και εμενα να σηκωθουμε για να κατσουν αυτοι. Οι 3 τους σηκωθηκαν εγω ομως δεν κουνηθηκα απο την θεση μου.
Εεε φιλε κουφος εισαι???? Δεν ακουσες που σου ειπα να σηκωθεις???
Το ακουσα,αλλα δεν βρισκω το λογο για να το κανω...Ακομη τρωμε, μπορεις να βρεις αλλο τραπεζι.
Ποιος νομιζεις πως εισαι φιλε??? Μολις σημερα ηρθες και πουλας μαγκιες???
Ο μονος που πουλαει μαγκιες εισαι εσυ,εγω απλα καθομαι και τρωω το φαγητο μου...
Αααα εσυ θες ενα μαθημα για να στρωσεις. Ειπε και ετοιμαστηκε να μου ριξει γροθια.
Εγω καταλαβα πως ειχε σκοπο να με χτυπησει και για αυτο εκανα πισω την καρεκλα μου με αποτελεσμα αυτος με την φορα που ειχε να πεσει κατω μιας και δεν βρηκε τον στοχο του.Τοτε ολη η τραπεζαρια αρχισε να γελαει μαζι του. ΟΙ μονοι που ειχαν μεινει σοβαροι και τρομαγμενοι θα ελεγα ηταν τα 3 παιδια που καθοταν μαζι μου.Εγω τοτε πηγα κοντα τους και τους ειπα.
Ελα παιδια ξεκολληστε και χαλαρωστε λιγο...Ελατε παμε μια βολτα...
Και βγηκαμε και οι 4 απο την αιθουσα και πηγαμε στον θαλαμο...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση...   [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση... I_icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 3:14 am

Μεχρι να φτασουμε στον θαλαμο οπου ημασταν μονοι μας κανεις τους δεν μιλησε. Ενιωθα τοσο περιεργα και δεν μπορουσα να τους αφησω να τους εκμεταλλευονται ετσι.Αρχικα μιλησα στον Mako.
Mako γιατι το αφηνετε αυτο να γινεται συνεχεια???Για τους αφηνετε να σας εκμεταλλευονται???
Και τι να κανουμε Haru, αν αντισταθουμε θα μας χτυπησουν...
Εναντια σε τετοιους αντιπαλους πιο πολυ ρολο παιζει το μυαλο παρα η δυναμη...
Και τι προτεινεις να κανουμε???
Καταρχην πρεπει να χαλαρωσετε να μην σας νοιαζει τι σκεφτονται οι αλλοι για εσας...Λοιπον πρωτα ας γνωριστουμε μεταξυ μας, εγω ειμαι ο Haru.
Εμενα με λενε Cris.
Και εμενα Barry.
Eμ με τετοια ονοματα λογικο ειναι να σας κοροιδευουν...
Αμεσως και οι δυο θιχτηκαν και ετοιμαστηκαν να φυγουν.
Ελατε εδω μωρε...Πλακα κανω. Βλεπετε αυτο ειναι που λεω να χαλαρωσετε, τι σας νοιαζει τι σκεφτονται οι αλλοι για το ονομα σας? Αν σας αρεσει εσας δεν σας ενδιαφερει για τους αλλους...
Ναι ευκολο να το λες αλλα...
Δεν υπαρχει αλλα...Τελοσπαντων, για πειτε μου το απογευμα εχετε μαθημα σκοποβολης ή ξιφασκιας?
Ξιφασκιας... Απαντησαν και οι 3 μαζι.
Ωραια τοτε θα ειστε μαζι μου, να μια καλη ευκαιρια να παρετε λιγο θαρρος.Ειστε καλοι με τα σπαθια???
Εεε οχι και πολυ καλοι αλλα ενταξει, ξερουμε να τα κραταμε...
Ωωω θεε μου εχουμε πολυ δουλεια,καλα ας ξεκουραστουμε τωρα και βλεπουμε το απογευμα...
Και ετσι ξαπλωσαμε στα κρεβατια να ηρεμησουμε λιγο πριν το απογευματινο μαθημα...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση...   [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση... I_icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 3:35 am

Το μεσημερι περασε και εφτασε η ωρα για το μαθημα, εγω μαζι με τα αλλα 3 παιδια ακολουθησαμε εναν ναυτη που ηρθε και μας πηρε στο Dojo μαζι με ολους τους υπολοιπους που θα συμμετειχαν στο μαθημα.
Καλησπερα κυριοι οπως γνωριζετε οι περισσοτεροι ειμαι ο προπονητης της ξιφασκιας. Ομως βλεπω και μερικες καινουριες φατσες οποτε ας συστηθω.Το ονομα μου ειναι Yin,γεια εσας βεβαια coach-Yin.Λοιπον οι καινουριοι να ερθουν απο αυτην εδω την πλευρα και οι παλιοι απο αυτην.
Ειπε δειχνοντας με τα χερια του και το πληθος αραιωσε. Μαζι μου στους καινουριους υπηρχαν αλλοι 15 περιπου.
Μαλιστα εχουμε αρκετους καινουριους απο'τι βλεπω...Σκαμπαζετε τιποτα απο σπαθια???
Κανεις δεν μιλαγε και ετσι πηρα την πρωτοβουλια και μιλησα εγω.
Εγω γνωριζω coach-Yin!
Και πως ειναι το ονομα σου εσενα???
Ειμαι ο Haru Genzou.
Genzou???? Εισαι ο γιος του Moto???
Μαλιστα κυριε,αλλα θα σας παρακαλουσα αυτο να μην επηρεασσει καθολου την συμπεριφορα σας απεναντι μου, θελω να μου συμπεριφερεσθε ακριβως οπως στους αλλους!
Για αυτο να εισαι σιγουρος μικρε!!! Για πες μου ποσο καλα ξερεις να χειριζεσαι το σπαθι?
Αρκετα καλα θα ελεγα.
Μαλιστα, για να δουμε. Παρε ενα σπαθι απο εκει και ελα μπροστα.
Πηγα και πηρα ενα σπαθι ξυλινο απο το καλαθι και βγηκα στην μεση.
Στο μαθημα μου χωριζω τους μαθητες σε κατηγοριες αναλογα με τις ικανοτητες τους στο σπαθι. Θα σε βαλω να αντιμετωπισεις εναν επιπεδου 6 να δουμε αν θα ανταποκριθεις. Το συνολο των επιπεδων ειναι 10.
Μαλιστα κυριε. Ειπα και περιμενα να ερθει ο αντιπαλος μου.
Λιγα δευτερολεπτα αργοτερα εμφανιστηκε μπροστα μου ενας ναυτης. Εκεινος μολις ο προπονητης εδωσε το σημα μου επιτεθηκε κατευθειαν με σκοπο να με χτυπησει στα πλευρα ομως τα χτυπηματα του δεν ηταν και τοσο δυνατα και καταφερνα να αμυνομαι με σχετικη ευκολια και οταν βρηκα την ευκαιρια με μια γρηγορη κινηση τον χτυπησα στα ποδια ριχνοντας τον κατω και πετωντας μακρυα το σπαθι του.
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση...   [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση... I_icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 5:51 am

Οι περισσοτεροι ηταν εντυπωσιασμενοι μολις ειδαν τον αντιπαλο μου να πεφτει στο πατωμα.Ο προπονητης ηρθε χαρουμενος προς το μερος μου και μου ειπε.
Haru βλεπω εχεις πολυ καλη τεχνικη και απο τι εμαθα και το πρωι εχεις και πολυ καλη φυσικη κατασταση.
Ναι ειχα κανει προπονηση τα προηγουμενα χρονια με τον πατερα μου.
Ετσι εξηγειται, κανεις αλλος νεος που ειχαμε εδω δεν μπορουσε να ανταπεξελθει στις ασκησεις που καναμε τις πρωτες μερες....
Coach-Yin μπορω να τον αντιμετωπισω εγω???
Jonathan εσυ εισαι απο τους καλυτερους ξιφομαχους της βασης. Τωρα που εφυγε ο Yori εισαι μαλλον ο καλυτερος, οσο καλος κι αν ειιναι ο Haru δεν ξερω αν μπορει να σε αντιμετωπισει...
Εεε τοτε δεν ειναι αρκετα καλος....Μαλλον υπερεκτιμημενος...
Coach-Yin αφηστε με να τον πολεμησω.Δεν εχω προβλημα...
Μα ο Jonathan εχει πολυ περισσοτερη εμπειρια απο εσενα, θα σε κερδισει...
Coach χθες μαλλον δεν ησουν εδω που νικησα τον Yori...
Τι εκανες???? Χαχαχα αποκλειεται!!!!
Χαχαχα τι λες τωρα.....Κερδισες τον Yori????Ηταν απο τους καλυτερους νεοσυλλεκτους ξιφομαχους εδω και αρκετα χρονια που ηρθαν στην βαση και τον κερδισες???
Ναι χθες το πρωι σε αυτο εδω το Dojo τον κερδισα.
Αποδειξε το λοιπον!!!! Μονομαχησε μαζι μου.
Πολυ ωραια οπως θες.
Και χωρις να χασω χρονο πηρα θεση απεναντι στον Jonathan. Αφου πηρε ενα σπαθια ηρθε κι εκεινος απεναντι μου και ξεκινησαμε την μαχη. Ημουν σιγουρος πως η μαχη αυτη δεν θα φημιζε μαχη προπονησης αλλα περισσοτερο κανονικη αν ειχα καταλαβει ποσο πολυ τον ειχα εκνευρισει ολη την ημερα.Εκεινος ξεκινησε να με χτυπαει με δυναμη και εγω απεκρουα τα χτυπηματα του οπισθοχωροντας ελαχιστα.Η αληθεια ειναι πως ηταν δυνατος αλλα οχι οσο καλος ηταν ο Yori...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση...   [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση... I_icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 6:16 am

Παρολα αυτα ηταν ενας πολυ δυνατος αντιπαλος και μαλλον θα χρειαζομουν και δευτερο σπαθι.Γι'αυτο οταν προσπαθησε να με χτυπησει εγω εκανα μερικα βηματα προς τα πισω εκει που βρισκοταν το καλαθι με τα σπαθια και αρπαξα αλλο ενα.
Για να δουμε τι μπορεις να κανεις εναντια σε δυο σπαθια....
Τι??? Πως γινεται αυτο???
Εγω με δυο σπαθια πολεμαω συνηθως, αν δεν μπορεις πες μου να το αφησω το ενα...
Χαχα τι λες....Ετοιμασου να χασεις!!!
Και χωρις να χασει χρονο ηρθε με φορα προς τα πανω μου, εγω κανοντας 2 γρηγορα βηματα στο πλαι τον απεφυγα χωρις καν να χρησιμοποιησω τα σπαθια μου και του μιλησα.
Οταν εισαι θυμωμενος το μυαλο σου κολλαει και δεν μπορεις να σκεφτεις σωστα την επομενη κινηση της μαχης. Οταν δεν εχεις καθαρο μυαλο δεν μπορεις να ανταποκριθεις στις απαιτησεις μιας μαχης...
Σταματα να μου κανεις μαθημα και πολεμα με!!!
Μου απαντησε ενω προσπαθουσε ακομη να με χτυπησει και εγω αμυνομουν.
Οπως βλεπεις μπορω να απεκρουσω πολυ ευκολα τις επιθεσεις σου αφου δεν σκεφτεσαι σωστα.Ειμαι σιγουρος οτι εισαι πολυ καλος ξιφομαχος αλλα αυτην την στιγμη δεν μπορεις να με νικησεις...
Τωρα θα δεις!!!!!Ποιος νομιζεις πως εισαι καινουριε???
Και αρχισε να τρεχει πανω μου με ολη του την δυναμη για να με χτυπησει.Εγω πηρα την σταση που ειχα παρει οταν εδωσα χθες το τεειωτικο χτυπημα στον Yori. Εφερα τα σπαθια στραυρωτα στους ωμους μου και οταν εφτασε σε αποσταση που μπορουσα να χτυπησω τα κατεβασα χιαστι και τον χτυπησα στο στερνο πετωντας τον κατω. Εκεινη την στιγμη ολη η αιθουσα γεμισε με ζητωκραυγες καθως οι περισσοτεροι ναυτες ειχαν αχτι τον Jonathan γιατι ηταν τραμπουκος.
Haru ειμαι εντυπωσιασμενος!!! Εχεις τρομερες ικανοτητες με το σπαθι, και ειδικα οταν χρησιμοποιεις και τα δυο η δυναμη σου αυξανεται κατακορυφα.
Σας ευχαριστω πολυ... Ειπα και πηγα να καθισω μαζι με τους αλλους ωστε να συνεχιστει το μαθημα, το οποιο τελικα ο προπονητης ακυρωσε εξαιτιας της μαχης. Φυγαμε ολοι λοιπον και πηγαμε για φαγητο οπου πολλοι απο τους νεους θελησαν να κατσουν κοντα μας.Αυτη ηταν η πρωτη μου μερα στην βαση των Μαρινς και η αρχη μιας νεας καθημερινοτητας...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση...   [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση... I_icon_minitimeΠαρ Ιουλ 27, 2012 10:31 am

Ο καιρος περναγε και η προπονησεις γινοταν ολο και πιο δυσκολες. Μαζι με την αποδοση και τις ικανοτητες μου ομως ανεβαινε και η αυτοπεποιθηση των υπολοιπων. Πλεον δεν ηταν περιθωριοποιημενοι οπως προτου ερθω εγω, μιλουσαν με αρκετους και αυτο εκανε καλο και στην αποδοση τους στις προπονησεις. Επισης ο Jonathan και οι αλλοι που ενοχλουσαν πολλους απο τους νεοφερτους ειχαν σταματησει τους τραμπουκισμους και συγκεντρωθηκαν αποκλειστικα στις προπονησεις. Ετσι λοιπον περναγε ο καιρος πιο ευκολα και η μονη εννοια μας ηταν η ενδυναμωση μας.

Οι προπονησεις συνεχιζοταν καθημερινα και χωρις να το καταλαβω ειχαν περασει σχεδον 2 χρονια απο οταν ενταχθηκα στους Μαρινς. Εξαλλου δεν γινοταν και τιποτα διαφορετικο, παρα μονοκαθημερινες προπονησεις πρωι και απογευμα,βεβαια η μονοτονια εσπαγε λιγο οταν εβγαινα και πηγαινα στο σπιτι να δω τον πατερα μου αλλα αυτο γινοταν 1 φορα το μηνα.
Παρολα αυτα ολον αυτον τον καιρο ειχα δει σημαντικη βελτιωση των ικανοτητων μου. Τα χτυπηματα μου ηταν πιο δυνατα,ειχα μαθει καινουριες τεχνικες και η αντοχη μου ειχε αυξηθει και αυτη. Ενα αποτελεσμα αναμενομενο καθως πλεον προπονουμουν με ειδικους για το καθε τι που εκανα. Την προοδο και την ενδυναμωση μου παρατηρουσε και ο πατερας μου καθε φορα που τον επισκεπτομουν υπενθυμιζοντας μου ποσο περηφανος ειναι για μενα.
Ετσι λοιπον μετα απο πολυ προπονηση ηρθε η ωρα για την πρωτη μου αποστολη μαζι με αλλους που ειχαν ενταχθει περιπου την ιδια περιοδο με εμενα. Ο αρχηγος μας καλεσε στο γραφειο του και μας εξηγησε πως εχει η αποστολη και τι ακριβως θα πρεπει να κανουμε...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση...   [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση... I_icon_minitimeΠαρ Ιουλ 27, 2012 10:54 am

Ο Captain Ori μας περιμενε στο γραφειο του. Εγω μαζι με αλλους 5 φτασαμε στην ωρα μας και χτυπησαμε την πορτα.
Περαστε! Μας εδωσε την αδεια και μπηκαμε στο γραφειο του.
Καλησπερα Captain!!!
Καλησπερα σε ολους. Οπως ξερετε ηρθε η ωρα για την πρωτη σας αποστολη.Tον τελευταιο καιρο εχουν αναφερθει πολλες κλοπες και λεηλασιες σε σπιτια και μαγαζια της πολης. Ο υποπτος ειναι ο κλεφτης Higuma και η συμμορια του...
Εκει το μυαλο μου κολλησε, δεν ακουσα περαιτερω τα λογια του Αρχηγου επειτα απο αυτο. ΕΙχε φτασει επιτελους η στιγμη, η στιγμη να εκδικηθω για τον αδικο χαμο της μητερας μου. Ηρθε η ωρα να τιμωρησω αυτο το αποβρασμα και δεν ειχα σκοπο να τον λυπηθω.
Χαμενος στις σκεψεις μου επανηλθα στην πραγματικοτητα οταν ειδα τους αλλους να φευγουν και χωρις να δειξω οτι δεν προσεχα τοση ωρα τους ακολουθησα αμεσως. Ευτυχως προλαβα να ακουσω ποτε θα ξεκιναγε η αποστολη ωστε να προετοιμαστω. Ειχα μια μερα για να ετοιμαστω και το επομενο πρωι θα ξεκινουσαμε για την Grey Terminal οπου εκει μενουν οι κλεφες και ο Higuma.
Η μερα περασε και το πρωι ηρθε και οι 6 Μαρινς που ειχαμε αναλαβει την αποστολη συγκεντρωθηκαμε στο εντευκτηριο της βασης, οπου μας δοθηκαν οι τελευταιες οδηγιες και ξεκινησαμε για να βρουμε τους κλεφτες. Η βαση ηταν στην ακρη της πολης κοντα στην πυλη και ετσι δεν αργησαμε να μπουμε σε αυτην την εριοχη που θυμιζε σκουπιδοτοπο και μυριζε πολυ ασχημα. Προχωρησαμε με ταχυ βημα προς το δασος οπου συμφωνα με πληροφοριες ηταν το κρυσφηγετο των κλεφτων. Ψαχναμε για 2 ωρες στο δασος και ακομη δεν ειχαμε βρει κατι ωσπου μια στιγμη πισω απο κατι θαμνους ειδαμε να περπατανε 2 κλεφτες. Αμεσως κρυφτηκαμε για να μην μας δουν και τους ακολουθησαμε ωστε να μας οδηγησουν στο κρυσφηγετο τους. Μετα απο λιγη ωρα που περπατησαμε σταματησαν και σταματησαμε κι εμεις. Κρυμμενοι πισω απο κατι θαμνους ειδαμε τους κλεφτες να ειναι ολοι μαζεμενοι σε εναν κυκλο με τον Higuma στην κεφαλη και να σχεδιαζουν το επομενο χτυπημα τους. Αφου λοιπον συννενοηθηκα με τους υπολοιπους παψαμε να κρυβομαστε και φανερωθηκαμε στους κλεφτες...
Μεινετε ολοι ακινητοι, συλλαμβανεστε!!!!
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση...   [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση... I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 28, 2012 5:12 am

Οι κλεφτες γυρισαν αποτομα τα κεφαλια τους προς το μερος μας και ξαφνιαστηκαν βλεποντας μπροστα τους 6 Μαρινς. Αμεσως ολοι σηκωθηκαν ορθιοι και ετοιμαστηκαν να πολεμησουν με τον Higuma να βρισκεται στο κεντρο και να δινει οδηγιες. Εγω ειχα συζητησει με τους υπολοιπους και καταφερα να τους πεισω να αντιμετωπισω μονος μου τον Higuma, μιας και ειχα προσωπικο λογο. Ετσι λοιπον οι 5 αρχισαν να πολεμουν με τους υπολοιπους κλεφτες και εγω σταθηκα απεναντι στον Higuma.Εκεινος βλεποντας μονο ενα ατομο απεναντι του χαμογελασε και ειπε.
Νομιζεις οτι μπορεις να με κερδισεις μονος σου????Χαχα δεν νομιζω!!!
Αυτο θα το δουμε...Ηρθε η ωρα να πληρωσεις για οσα εκανες στην οικογενεια μου...
Τι θες να πεις?
Πριν 14 χρονια ειχες κανει μια διαρρηξη σε ενα σπιτι και σκοτωσες την μανα μου.Απο τοτε ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου να σε σπασω στο ξυλο και να σε συλλαβω!
Ααα μαλιστα πολυ ενδιαφερον...Τι κριμα μως που η οικογενεια θα χασει και δευτερο μελος απο τα χερια μου!!!
Εκεινη την στιγμη δεν απαντησα παρα τραβηξα πολυ γρηγορα τα σπαθια μου και του επιτεθηκα.Εκεινος προλαβε να τραβηξει το σπαθι του και καταφερε να απεκρουσει την επιθεση μου, ομως ειχε ξαφνιαστει απο την ταχυτητα μου. Εγω κανοντας μερικα βηματα πισω ξαναπηρα φορα και επιτεθηκα ξανα αυτην την φορα με διαδοχικα χτυπηματα κανοντας τον να υποχωρει.Καποια στιγμη πατωντας σταθερα στο εδαφος ο Higuma βρηκε την ευκαιρια και τον χωρο και εξαπελυσε ενα πολυ δυνατο χτυπημα το οποιο αν δεν καταφερνα τελευταια στιγμη να το αποκρουσε θα με ειχε σκοτωσει.Αμεσως χωρις να χασει χρονο και βλεποντας με να παραπαταω ξαναεπιτεθηκε και χτυποντας με στο ποδι μου εκανε ενα μικρο σκισιμο στο μηρο μιας και δεν προλαβα να τραβηχτω εγκαιρως.Ευτυχως το σκισιμο δεν ηταν βαθυ για να με εμποδιζει στις κινησεις μου και του επιτεθηκα σταυρωνοντας τα χερια μου και κατεβαζοντας τα με δυναμη προς το στηθος του,εκεινος εβαλε ξανα το σπαθι του μπροστα για να αμυνθει και τα καταφερε ομως επεσε στο εδαφος.Εγω με μια γρηγορη κινηση βρεθηκα κοντα του και πριν προλαβει να αντιδρασει του εριξα μια γονατια στο προσωπο κανοντας τον να αιμοραγισει απο την μυτη...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση...   [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση... I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 30, 2012 6:37 am

Οσο εγω πολεμουσα με τον Higuma οι αλλοι 5 ειχαν καταφερει να νικησουν ολους τους κλεφτες και τους ειχαν συλλαβει. Πλεον ειχαν μαζευτει γυρω μας ετοιμοι να επεμβουν ανα πασα στιγμη και να με βοηθησουν. Οταν τους ειδα εγω τους φωναξα.
Αφηστε με να τον νικησω!!! Ειναι δικος μου!
Εκεινοι με ακουσαν και καθισαν να δουν την υπολοιπη μαχη. Ο Higuma ωστοσο ειχε σηκωθει ορθιος και σκουπιζε απο την μυτη του το αιμα που ετρεχε. Αμεσως με κοιταξε και ετρεξε προς το μερος μου χτυπωντας με με το σπαθι του. Εγω με μια γρηγορη κινηση εφερα τα σπαθια μπροστα μου και απεκρουσα την επιθεση και πριν προλαβει να αντιδρασει του εριξα μια κλωτσια στον δεξι αστραγαλο και εκεινος γονατισε απο τον πονο. Εκεινη την στιγμη οι υπολοιποι θεωρησαν οτι ηταν η καταλληλη στιγμη και μπηκαν στο πεδιο της μαχης και αφου οι 4 τον κρατουσαν σγιχτα ο 5ος του περασε χειροπεδες και του εδεσε τα χερια στο σωμα ωστε να μην μπορει να κουνηθει. Οταν ειδα οτι τα ειχαν καταφερει επεσα στο εδαφος και ξαπλωσα κατω εμφανως αποδυναμωμενος. Αφου ξεκουραστηκαμε ολοι για αρκετη ωρα σηκωθηκαμε και μαζι με τους κλεφτες και τον Higuma πηραμε τον δρομο πισω για το αρχηγειο. Λιγη ωρα αργοτερα ειχαμε φτασει στην πυλη της βασης και περιμεναμε εγκριση να μπουμε. Αφου ανοιξε η πυλη κατευθηνθηκαμε αμεσως στο γραφειο του αρχηγου. Οταν φτασαμε εγω και ενας αλλος χτυπησαμε την πορτα και μπηκαμε μεσα μαζι με τον Higuma ενω οι υπολοιποι εμειναν εξω με τους κλεφτες.Οταν μπηκαμε μεσα ο αρχηγος Ορι σηκωθηκε ορθιος να μας υποδεχθει.
Συγχαρητηρια νεαροι Μαρινς!!! Ανταποκριθηκατε πολυ καλα στην πρωτη σας αποστολη! Τα καταφερατε θαυμασια,ειστε ολοι αξιοι συγχαρητηριων. Σας δινω και στους 6 διημερη αδεια.
Ευχαριστουμε πολυ Captain!!! Τον Higuma τι να τον κανουμε???
Αφηστε τον εδω, θα τον αναλαβω εγω τωρα....
Μαλιστα αρχηγε!
Και κανοντας μεταβολη φυγαμε και οι 2 απο το γραφειο και ανακοινωσαμε στους υπολοιπους που περιμεναν εξω τα νεα....
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση...   [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση... I_icon_minitimeΣαβ Αυγ 04, 2012 1:16 am

Στην συνεχεια αμεσως πηγα να αλλαξω και εφυγα για να παω να δω τον πατερα μου και να του πω τα νεα. Μετα απο λιγα λεπτα ειχα φτασει στο σπιτι μου και χτυπαγα την εξωπορτα.
Haru, τι κανεις??? Πως κι απο εδω???
Μπαμπα πιασαμε τον Higuma, τον νικησα!!!!!
Και αρχισα να του διηγουμαι ολοκληρη την ιστορια με ενθουσιασμο. Εκεινος με ακουγε με ενδιαφερον και μου εδινε συνεχως συγχαρητηρια μιας και ειχα πετυχει τον πρωτο στοχο που ειχα θεσει,πριν καν να μπω στους Μαρινς. Ειχα πιασει τον Higuma και ενιωθα λιγο πιο αναλαφρος ξεροντας οτι ο δολοφονος της μητερας μου θα τιμωρηθει. Θα ηθελα να μπορουσα να τον τιμωρησω εγω, αλλα δεν μπορει καποιος να περνει παντα την δικαιοσυνη στα χερια του.
Αφου καθισα με τον πατερα μου για αρκετες ωρες επειτα γυρισα πισω στην βαση για να συνεχισω την εκπαιδευση μου. Ειχα πει στον πατερα μου πως πλεον δεν θα εμενα αλλο στην βαση και θα ξεκιναγα τα ταξιδια στον κοσμο. Αφου με συμβουλευσε μερικα πραγματα μου ευχηθηκε καλο ταξιδι και καλη τυχη και πηρα τον δρομο για την βαση. Εκει πηγα στους κοιτωνες για να ξεκουραστω και να ετοιμασω τα πραγματα μου για το ταξιδι. Ουσιαστικα δεν θα γυρναγα πισω,αρα επρεπε να μαζεψω ολα μου τα πραγματα.
Αφου λοιπον ειχα ετοιμασει τις βαλιτζες μου επεσα στο κρεβατι να ξαπλωσω μιας και ημουν πτωμα απο την μαχη. Το επομενο πρωι θα ηταν το τελευταιο μου στην βαση και επιτελους θα ξεκινουσαν οι περιπετειες μου....
Genryusai
Civilian
Civilian
Genryusai

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση...   [ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση... I_icon_minitimeΣαβ Αυγ 04, 2012 6:56 pm

Όνομα: Haru Genzou
Haki Points: -
Player of the Month Points: 7
Beli: 23.000 + 2.000 (παρελθόν)
Bounty/Fame Points: 3.000.000
Παρατηρήσεις: Δεν πήρες τα 3.000 που δίνω σε ειδικές περιπτώσεις και 4.000 επειδή ήσουν πολύ τουμπανιάρης αδερφάκι μου! tongue

[ΤΕΛΟΣ] Μια καινουρια καθημερινοτητα και η δικαιωση...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [ΤΕΛΟΣ] (5)Μία καινούρια περιπέτεια,η αρχή της εφαρμογής του σχεδίου(Μέρος 2)
» [ΤΕΛΟΣ] (4)Μία καινούρια περιπέτεια, η γνωριμία και η κατάστρωση του σχεδίου(Μέρος 1)
» Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 1ο)[Τέλος][Παρελθόν]
» Mε στόχο τη δικαίωση(Μερος 4ο)Δύσκολη κουβέντα το αντίο....[Τέλος]
» Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: