.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
74 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 74 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 91, στις Δευ Σεπ 30, 2024 9:26 am

Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Kira
Civilian
Civilian
Kira

Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 3:07 am

Χαρις τον χαρτη που μου ειχε βλει στην τσαντα ο Tachi ηξερα πια που κατευθυνομουν.Αν και εφυγα βιαστικα απο την Shell town,γυρισα κ εκανα τον κυκλο ετσι ωστε να παω στο Μirror Ball.Χρειαζομουν καποια πραγματα για να επισκευασω τη βαρκα μου γιατι ειχε αρχισει να μπαζει νερα.
Ξαπλωσα λοιπον πισω και περιμενα να φτασω,μιας και ειχα βαλει τη βαρκα μου σε σωστη πορεια.
Ξαφνικα ομως,ενοιωσα ενα παραξενο συναισθημα.Αυτη η παραξενη αισθηση μου ελεγε οτι πλησιαζε καταιγιδα.Ευτυχως μου ο Tachi μου ανεφερε μερικα πραγματα για το πως να εκμεταλευτω τις ικανοτητες του φρουτου μου για την πλοηγηση μου.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kira στις Τετ Σεπ 15, 2010 7:26 am, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Kira
Civilian
Civilian
Kira

Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 3:12 am

Εφ οσων το φρουτο του διαβολου μου ειναι του κρυου αερα,μπορουσα να ξεχωρισω καποια κυματα αερα που ο μεσος ανθρωπος δεν θα μπορουσε.Τα συγγεκριμενα κυμματα που μου ερχονταν μου μαρτηρουσαν οτι πλησηαζε ασχημη καταιγιδα.Πανηκοβληθηκα λιγο στην αρχη και αρχισα να πηδαω απο την μια ακρη της βαρκας στην αλλη ψαχνωντας για καποια λυση,μεχρι που θυμηθηκα τι μου ειχε πει ο Tachi.
-Θα ερθουν και στιγμες που θα σε πιασει πανικος.Τοτε πρεπει να ηρεμεις,να περνεις βαθιες ανασεις και να σκευτεις με καθαρο μυαλο.
Kira
Civilian
Civilian
Kira

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 3:19 am

Ετσι,αρχισα να ηρεμω και να παιρνω βαθιες ανασες.Σκευτομουν ψυχραιμα ενω η καταιγιδα ειχε πλησιασει πολυ.Και τοτε μου ηρθε.Εκλεισα το πανι που εχει η βαρκα μου ωστε να μην σχιστει και αφησα το κυμα να με κατευθυνει.Αν γυρνουσε η βαρκα,το ταξιδι μου τελειωνε αλλα δεν μπορουσα να κανω κατι καλητερο.
Η πιαστικα τελικα μες την καταιγιδα.Ηταν κολαση.Πολυ δυνατος αερας,τεραστια κυμματα,καθε στιτμη πιστευα πως ηταν και η τελευταια μου.Ειδικα οταν μια αστραπη εσκασε στη βαρκα μου και μου κατεστρεψε την πλωρη
Kira
Civilian
Civilian
Kira

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 3:26 am

Πηγα αμεσως απο την αλλη μερια ωστε να ισοροπησω καπως τη βαρκα μου αλλα ματαια,ειχε αρχισει ηδη να βυθιζεται...Πραγματικα πιστευα πως ημουν τελειωμενος.
Η βαρκα βυθιζοταν σιγα σιγα και γ αυτο ειχα παει στην πρημη της αλλα απλα καθηστερουσα το αναποφευκτο,το ηξερα.Σε καποια στιγμη,ενα κυμα με σκεπασε μαζι με την βαρκα μου,Δεν ηταν πελωριο,αλλα ακομα και αυτο αρκουσε για να βυθισει την ηση μισοβυθισμενη βαρκα μου.
Την ωρα που το κεφαλι μου σκεπαζοταν απο το νερο,ειδα ενα μικρο καραβι να ερχεται προς το μερος μου.Σηκωσα το χερι μου για να με δουν,ομως ματαια...Βυθιζομουν πολυ γρηγορα,δεν υπηρχε ελπιδα.
Kira
Civilian
Civilian
Kira

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 3:31 am

Απο εκεινο τη σημειο και μετα,δεν μπορω να θυμηθω τιποτα.
Το μονο που θυμαμαι ειναι να ανοιγω τα ματια μου,φτυνοντας την μεγαλη ποσοτητα νερου που ειχα καταπιει και εναν μουσατο τυπο απο πανω μου να φωναζει
-Οοοοοοοοοοοοοοοοοι παιδια!!!Ζει!!!!
Εγω δεν καταλαβενα τι ειχε συμβει αλλα μεσα σε δευτερα πανω απο το κεφαλι μου ηταν πεντε.Αμεσως σηκωθηκα,κοιταξα γυρω μου απορημενος....
-Δεν πνηγωμουν εγω?Πως σωθηκα?Υποτιθεται οτι ειμαι σαν σφυρι στο νερο...
Kira
Civilian
Civilian
Kira

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 3:41 am

Τον λογο πηρε ο μουσατος τυπος παλι
-Ναι φυσικα κ σε καταπιε η αγρια αυτη θαλασα.
-Τοτε?Να επεπλευσα δεν μπορει,τοτε τι εγινε?Πως κατεληξα στο πλοιο σας?Δεν μπορει να κολυμπησε καποιος απο εσας μεχρι εκει κατω....
-Μα δεν κολυμπησε κανενας απο εμας και σε εσωσε
-Τοτε?Τι στο καλο γινεται?Εξιγισε μου!!!
ειπα πανηκοβλητος,πιανοντας το κεφαλι μου.
-Ηρεμισε μικρε,ο σωτηρας σου ειναι μεσα στην καμπινα.Ο 1rts mate του πληρωματος!Kajeeeeeee ερχεσε λιγο στο καταστρωμα?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kira στις Τετ Σεπ 15, 2010 3:52 am, 1 φορά
Kira
Civilian
Civilian
Kira

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 3:48 am

Ακουσα βαρια βημματα,επρεπε να ηταν πολυ βαρυς ο τυπος.
Ανοιξε την πορτα που ηταν πισω μου και απο μεσα ξεπροβαλε.....
-Απο δω ο 1st mate του πληρωματος μας,Kogasu Kaje.
ΕΝΑΣ ΨΑΡΑΝΘΡΩΠΟΣ!!Δεν πιστευα στα ματια μου!!Ειχα ακουσει για ψαρανθρωπους,αλλα δεν πιιστευα ποτε οτι θα εβλεπα εναν απο κοντα!!
Ηταν διπλασιος απο εμενα στο μεγεθος!Ειχα μηνει αφωνος! :[m207]:
Με το ζορυ καταφερα να αρθρωσω δυο λεξεις.
-ΕΕ.Ε..ΕΕ....Ε...Ευχαριστω πολυ.....
Περιμενα ανυπομονα να τον ακουσω κιολας.Ο 1ος ψαρανθρωπος που θα ακουγα! :[m135]:
Kira
Civilian
Civilian
Kira

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 4:02 am

Εκεινος πλησιασε αργα,μου εδωσε το χερι του και μου ειπε
-Δεν κανει τιποτα~~~~~
Εκεινη τη στιγμη κατι δεν μου φανηκε σωστο...κατι δεν πηγενε καλα...θα μπορουσε να ηταν....
-Μπραβο Kaje chan :[m087]:Μην ντρεπεσε τον μικρο!
:[m184oo]:
-ΚAJE-CHAN??????????????????????????????????????Ειναι γυναικα????????????????? :[μμ0ο]: :[μμ0ο]: :[μμ0ο]: :[μμ0ο]:
-Φυσικα και ειμαι,δεν προσεξες τα γυναικεια στοιχεια πανω μου???
-Γυναικεια στοιχεια? :[mo190]:
-Ε ναι τις θυλικοτατες μου καμπυλες,το μπουστο μου,τα χαριτωμενα ματια μου :[m027]:
-Ε?Οχι....... :[m053o]:
~Ντααααν~

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kira στις Τετ Σεπ 15, 2010 7:08 am, 1 φορά
Kira
Civilian
Civilian
Kira

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 4:09 am

Μετα απο αυτο εχασα παλι τις αισθησεις μου.Προφανως η Kaje δεν ηταν και τοσο μετριοφρων με την εμφανιση της....
Με το που ανοιξα τα ματια μου παλι πανω απο το κεφαλι μου ηταν ο τυπος με τα μουσια.
-Ξυπνησες τελικα???Πρεπει να μιλας πιο ευγενικα στην Kaje chan.Μας εινα λιγο ευεσθητη βλεπεις.
~Αυτη ειναι η ευαισθητη?Τοτε γιατι ειμαι εγω στο κρεβατι? :[m082]:
-Ενταξει,Θα προσεχω απο δω κ περα,Παρεπιμπτοντως,σε πιο νησι κατευθυνεστε?
-Εχουμε βαλει πορεια πρως το Big Bird Island.Μπορεις να ερθεις μαζι μας αν θες,
Αυτο αλλαζε τα σχεδια μου,αλλα αφου δεν ειχα και βαρκα για να φτοιαξω δεν υπηρχε λογος να πω οχι

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kira στις Τετ Σεπ 15, 2010 7:09 am, 1 φορά
Kira
Civilian
Civilian
Kira

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 4:18 am

-Yooooooooosh!!!Θα ερθω μαζι σας!!!
Ειπα και πεταχτηκα απο το κρεβατι.
-Μου αρεσει αυτο το πνευμα σου νεαρε!Πως σε λενε?
-Υashitoro Kenny!
-Yashitiro ε?εχω ξαναακουσει αυτο το ονομα καπου.Σιγουρα δεν εχουμε ξανασυναντηθει?Ειμαι ο Zosaru Jenji,καπετανιος των Bigbeard pirates!
- :[μμ0ο]: Eσυ εισε ο καπετανος του πληρωματος??????????
-χααχαχαχαχαχα Ναι!Γιατι σε ξαφνιαζει τοσο?
-Δεν ξερω,απλα δεν μου δινεις την αισθηση οτι εισε καπετανιος...Δεν σου φαινεται...Αν ηταν να οω καποιον για καπετανιο θα ελλεγα τον τυπο στα δεξια με την μακο μπλουζα.χεχεχε
-:[m756o]:
~Νταααν~
Και εχασα τις αισθησεις μου για αλλη μια φορα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kira στις Τετ Σεπ 15, 2010 7:09 am, 1 φορά
Kira
Civilian
Civilian
Kira

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 4:49 am

Ουτε εγω δεν ξερω για ποσο ημουν αναισθητος.Αυτο το πληρωμα ειχε σοβαρα ψυχολιγικα προβληματα τελικα.Επρεπε να προσεχω τι λεω :[m074]:
Τις αισθησεις μου τις επανεφερε μια πολυ δυνατη φωνη.Πεταχτηκα απο το κρεβατι,χτυπησα στο ξυλο απο πανω μου,δακρυσα λιγο απο τον πονο και σηκωθηκα να δω τι γινοταν.
Μολις βγηκα στο καταστρωμα,ειδα μπροστα μας ενα νησι και ακουσα την Kaje να φωναζει
-Φτασαμε παιδιαααα!Βλεπω το big bird island!!!
Mεσα σε δευτερολεπτα ειχαν ερθει ολοι στο καταστρωμα και κοιτουσαν με θαυμασμο :[m135]:
-Επιτελους φτασαμε!Σου ερχομαστε Gouji!!!!!
Φωναξε ο καπετανιος.Αλλα Gouji?Ποιος ηταν αυτος παλι?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kira στις Τετ Σεπ 15, 2010 7:10 am, 1 φορά
Kira
Civilian
Civilian
Kira

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 5:03 am

Πηγα κοντα του και τ ειπα
-Gouji?Στο νησι ηρθατε για να επισκευτειτε καποιον?
-Οχι ακριβως...Ο Gouji ειναι nakama....Αλλα κατι ετυχε και επρεπε να τον αφησουμε εδω...
-Τι 'ετυχε'?
Το βλεμα του καπετανιου σκοτεινιασε...
-Πριν απο τεσσερις μηνες ηρθαμε για πρωτη φορα σε αυτο το νησι...Ειχαμε ακουσει διαφορες φημες για τα πτηνα αυτου του νησιου και το οτι το δερμα τους πιανει πολυ καλες τιμες και αποφασισαμε να ερθουμε εδω,μηπως κ βγαλουμε τιποτα.Ομως με το που κατεβηκαμε στο νησι και πατισαμε στο xωμα του,ενα τεραστιο πτηνο ορμηξε και μας ριμαξε το πλοιο.Εμεις φοβηθηκαμε γιατι ειδαμε ενα σμηνος απο αυτα να ερχονταυ αι τρεξαμε γρηγορα μεσα σο δασος αφηνοντας το πλοιο...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kira στις Σαβ Σεπ 18, 2010 3:01 am, 2 φορές συνολικά
Kira
Civilian
Civilian
Kira

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 5:18 am

Εκεινη τη στιγμη σταματισε να μιλαει και κοιταξε για λιγο το νησι στο οποιο πλησιαζαμε ολο και περισσοτερο.
-Και?Τι εγινε?
-Λοιπον,αφου ολες οι προμηθειες μας ηταν στο πλοιο και δεν μπορουσαμε να φυγουμε απο το νησι,η κατασταση ηταν τραγικη....Η πεινα μας ειχε θερισει,ειχαμε 2 μερες να φαμε και νερο βρισκαμε σπανια,ποσιμο τουλαχιστον.Καθε μερα πηγεναμε απο τις ακτες μπας και βρουμε κανα αλλο πλοιο να μας παρει απο το νησι.
Μια μερα ειδαμε ενα να περναει.Πηγαμε στο δασος,κοψαμε δεντρα και τα μαζεψαμε στην ακτη.Τα καψαμε ωστε να μας δουν απο το πλοιο,οπως και εγινε τελικα.Ο καπετανιος του αλλοθ καραβιου μας ειπε να ανεβουμε,αλλα μπορουσε να παρει μονο 5 ατομα.Την Kaje βλεπεις πριν λιγο καιρο την βαλαμε στο πληρωμα.Και ο Gouji,οντας ο πιο δυνατος στο πληρωμα προσφερθηκε να μηνει πισω.Ετσι και εγινε τελικα,φυγαμε και του υποσχεθηκαμε να ερθουμε οσο πιο συντομαμπορεσουμε να τον παρουμε.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kira στις Τετ Σεπ 15, 2010 7:10 am, 1 φορά
Kira
Civilian
Civilian
Kira

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 5:23 am

-Και πως ξερετε οτι θα ειναι ζωντανος?
~Νταααααααν~
-Μην εισε βλακας,ο Gouji δεν θα πεθενε ποτε απο κατι πουλακια.Οπως σου ειπα ηταν ο δυνατοτερος του πληρωαματος μας....
-Καλα ντε :[m074]:
Σε λιγη ωρα φτασαμε στην ακτη οπου αφησαμε το πλοιο.Ομως Μαλλον δεν ειμασταν οι μονοι εκει γιατι λιγο πιο διπλα υπηρχε αλλο ενα μικροτερο πλοιο.Xωραγε τσιμα τσιμα 3 ατομα,σε βαρκα εφερρνε περισσοτερο.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kira στις Τετ Σεπ 15, 2010 7:11 am, 1 φορά
Kira
Civilian
Civilian
Kira

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 5:34 am

Ολοι πιστευαν οτι με αυτη τη βαρκα ειχε ερθει καποια βοηθεια για τον Gouji οποτε καθησαμε και περιμεναμε μπροστα απο τη βαρκα τους να γυρισουν.Ομως ακομα κ μετα απο 5 ωρες κανενα ιχνος τους.Ετσι αποφασισαμε ολοι να παμε να ψαξουμε και να βρουμε τον Gouji και αφησαμε την Kaje πισω σε περιπτωση που γυρισουν.Ετσι λοιπον μπηκαμε πολυ βαθια στο ομολογουμενως πολυ πυκνο δασοςΨαχναμε επι ωρες ατελειωτες,αλλα ακομα κανενα σιμαδι.
Ειχαν απελπιστει ολοι.Ειχαμε φτασει στην απεναντη ακτη,δηλαδη ειχαμε κανει τον γυρο του νησιου και δεν βρηκαμε τιποτα...
Ομως μολις βγηκαμε απο την ακτη,ειδαμε μια φιγουρα να εχει γυρει σε ενα βραχο.
Kira
Civilian
Civilian
Kira

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 6:09 am

Ολοι ενθουσιαστικαν και φωναξαν μαζι
-GOUJIIIIII
Στ αληθεια ηταν εκεινος.Ομως μολις εφτασαν μπροστα του,σταματησαν να μιλανε και το κλημα βαρυνε...
-Τι ειναι αυτο????ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.Σταματα να παιζεις μαζι μας :[mo144]:
Ρωτησα τον Μουσατο καπετανιο τι εγινε και πηγα κ εγω να δω τον Gouji...Aλλα δεν μεριμενα με τιποτα να δω αυτο που αντικρυσα...Ηταν ακουμπισμενος στον βραχο,με μια τεραστια πληγη απο σπαθι λογικα στον θωρακα του και φαινοταν ξεψυχισμενος.Του πηρα τον σφηγμο αλλα και παλι τιποτα...

Kira
Civilian
Civilian
Kira

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 6:14 am

Ηταν νεκρος.και απ οτι φαινοταν προσφατα νεκρος γιατι το αιμα δεν ηταν στεγνο.....Αλλα πιος και γιατι το εκανε?Τα ζωα δεν μπορουσαν να τον σκοτωσουν οπως μου ειχαν πει γιατι ηταν πολυ δυνατος γ αυτα..Και τοτε μου ηρθε...
-Η Βαρκα!
-τι?
-Η βαρκα,εκεινη που ειδαμε στην ακτη.Οποιος ηρθε με αυτη θα τον σκοτωσε.
-Αυτο σημενει......οτι...και η kaje κινδυνευει.Πρεπει να παμε γρηγορα πισω.
Αμεσως ξεκινησαμε ολοι να τρεχουμε και σε λιγες ωρες ειχαμε φτασει πισω αλλα....

Kira
Civilian
Civilian
Kira

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 6:20 am

Το πρωτο πραγμα που ειδαμε μπροστα μας ηταν δυο τυπους και τον ενα απο τους να εχει σικωσει την ματωμενη Kaje στον αερα.
-Νικησε εναν ψαρανθρωπο?Πως ειναι δυνατον αυτο?
-Δεν ξερω...
Τοτε εκεινος που την κρατουσε,την πεταξε κατω και μας κοιταξε.
-Βρε βρε,τι εχουμε εδω.Dizzy,κοιτα το ρευστο για αυτους.Οι προηγουμενοι δυο ηταν αχριστοι για μας δεν ειχαν τιποτα στο κεφαλι τους.Ισως να ειμαστε πιο τυχεροι μ αυτους.Ο αλλος που κρατουσε και οπλο,εβγαλε απο την τσαντα του παρα πολλα wanted posters και αρχισε να τα ψαχνει γρηγορα ενα ενα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kira στις Τετ Σεπ 15, 2010 7:12 am, 1 φορά
Kira
Civilian
Civilian
Kira

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 6:27 am

-Εεεε Don ακου
Zosaru Jenjι:Bounty 15.000.000
Toroseu Joshy:Bounty 6.000.000
Gizeny ShitaLBounty 3.000.000
3 απο αυτους εχουν επικυρηξη!

-Πολυ ωραια.Λοιπον,πιου το κεφαλι ν παρω πρωτο?
Εκεινη τη στιγμη,ο Jenji του ορμησε χωρις δισταγμο.
-Κυνηγοι επικυριγμενων...Ετσι εξηγειται....ΕΣΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤ Α ΣΤΟΥΣ ΝΑΚΑΜΑ ΜΟΥ??ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?
-Χμ
Χαμογελασε και δεχτικε το χτυπημα με το σπαθι του Jenji.
Το περιεργο ηταν οτι...δεν ειχε παθει τιποτα!Μαλιστα ακουστηκε ενας υχος,σαν να συγγκουστικαν δυο σπαθια.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kira στις Τετ Σεπ 15, 2010 7:13 am, 3 φορές συνολικά
Kira
Civilian
Civilian
Kira

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 6:35 am

-χαχαχα αφελης που εισαι!!Ειμαι χρηστης φρουτου του διαβολου!Αυτες οι μικρες επιθεσεις δεν θα χρησιμεψουν στον χρηστη του Gin Gin no Mi!
Εκεινη τη στιγμη εγινε ολοκληρος μεταλο...Ετσι καταφερε και νηκισε ακομα κ εναν ψαρανθρωπο...Πηγε να κοψει τον Jenji αλλα εκεινος εκανε ενα βημα πισω και κοπηκε μονο λιγο στον θωρακα...
-Αναθεματισμενεεεεεεεεεεε :[m0643]:
Αφου κανεις αλλος δεν μπορουσε να κανει κατι εναντιων τετιου αντιπαλου,μπηκα στη μεση εγω.
-Εσυ και οι υπολοιποι αναλαβετε τον αλλο.Δεν φαινετε ν εχει καποια ιδιοτητα φρουτου οποτε μπορειτε να τον κανονισετε...Αφιστε αυτον εδω σε μενα...
-Εισε σοβαρος?Τι μπορεις εσυ να κανεις εναντ......
Δεν προλαβε να ολοκληρωσει την προταση του και ειδε αερα μεγαλης εντασης να περιτριγυριζει το σωμα μου...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kira στις Τετ Σεπ 15, 2010 7:13 am, 1 φορά
Kira
Civilian
Civilian
Kira

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 6:42 am

-Καταλαβα...Εισε κ εσυ ενας ε?Γ αυτο ελεγες οτι επρεπε ν εισε σφυρι στην θαλασσα.Τοτε εμεις θα κανουμε οτι μ πορουμε με τον αλλον,εσυ κανονισε αυτον.
-Χαιρομαι που με καταλαβαινεις
του ειπα και ορμησα στον κυνηγο.Εκεινος πηγε να με καρφωσει κανοντας το χερι του λεπιδα,αλλα δεν μπορεσε επειδη το χερι του περασε απο μεσα μου.Του εριξα ΕΚεινη τη στιγμη ενα δυνατο κυμα κρυου αερα αλλα δεν του εκανε καθολου ζημια...
-xχαχαχα,δεν μπορεις να μου κανεις τιποτα θυμασαι??Ειμαι απο ασημι!!
-Θα το δουμε αυτο...
Ειπα και του ξαναορμησα,αλλα και παλι δεν ειχε κανενα αποτελεσμα η επιθεση μου.Εκεινη τη στιγμη πηγε να με χτυπησει με τ δεξι του χερι,πηγα ν πηδησω πισω αλλα με το αριστερο,χωρις καν να το παρω χαμπαρι,με εκοψε γιατι δεν ημουν συγγεντρωμενος...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kira στις Τετ Σεπ 15, 2010 7:13 am, 1 φορά
Kira
Civilian
Civilian
Kira

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 6:57 am

Ημουν λιγο πληγωμενος...Οι κινησεις μου εγιναν ολο και πιο αργες...Ειχα χασει την ψυχραιμια μου και αιμοραγουσα αρκετα...Προσπαθουσα αλλα οτι και να εκανα δεν μπορουσα να τον χτυπησω.
(Αν δεν μπορεις να τον ριξεις απο το εξω,ριχ τον απο μεσα)
μου ειπε μια φωνη.
~Τι ηταν αυτο?Ποιος ηταν?.........Οποιος και να ηταν παντως μου εδωσε μια ιδεα...
-Τι γινετε πιτσιρικα?Φοβασε και να κουνηθεις?ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ
ειπε και μου ορμηξε.Εγω δεν μετακινηθηκα,δεν εκανα ουτε βημα.Δεν εδωσε καμια σημασια.Τι αλαζωνας.
Πηγε να μου κανει το ιδιο κολπο,πηγε να με κοψει με το ενα χερι και μετα κατευθειαν με το αλλο.Ομως αυτη τη φορα περασαν και τα δυο απο μεσα μου.Ηξερα τι θα μου εκανε πια.
Πηγα στο αυτι του,εποιασα με το χερι μου το προσωπο του με τν παλαμη μου στο στωμα του.
-Αντιο
του ψυθιρισα στο αυτι και απο το χερι μου τον χτυπησα με δυνατα κυμματα κρυου αερα στο εσωτερικο του σωματος του,αφου τα περναγα απο το στομα του.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kira στις Τετ Σεπ 15, 2010 7:14 am, 1 φορά
Kira
Civilian
Civilian
Kira

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 7:08 am

Μολις τον αφησα,παραπατησε λιγο,εβηξε πολυ αιμα και τελικα επεσε νεκρος.Τοτε εδειξα με τον δικτη μου ψηλα στον ουρανο,σε εκεινον που με βοηθησε,γιατι τωρα το ξερω,ηταν ο πατερας μου....Κοιταξα και τους αλλους που ειχαν ευκολα νικησει τον αλλον κυνηγο και ηταν πανω απο την kaje.Πηγα κοντα τους,κοιταξα την σοβαρα τραυματισμενη Kaje και καταλαβα οτι δεν ειχε πολυ χρονο ζωης με αυτες τις πληγες...Ξαφνικα,ανοιξε λιγο τα ματια της και ειπε κατι...
-Ειναι......κκ...κ...καλα ο nakk..ka...a...ma σας???
Ολοι δακρυσαν εκεινη τη στιγμη...
-Ναι μια χαρα ειναι...Ξεκουρασου....
Της ειπε ο Jenji....
-Ευτυχως....
ειπε η Kaje και αφησε την τελευταια της πνοη μπροστα στα ματια μας....
Kira
Civilian
Civilian
Kira

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]   Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Σεπ 15, 2010 7:25 am

Μετα απο αυτο κανεις δεν μιλησε.Πηγαν δυο να φερουν το πτωμα του Gouji οσο οι υπολυποι ετοιμαζαν τις τρυπες για να μπουν τα πτωματα...Οι ταφοι τους...Η αιωνια κατοικια τους τους περιμενε...Μολις τον εφεραν ,βαλαμε τα δυο πτωματα στους δυο διπλανους ταφους.Τους καλυψαμε,βαλαμε απο ενα σταυρο που φτοιαξαμε μονοι μας στον καθενα,χαραξαμε σστην αμμο τα ονοματα τους και τους αποχαιρετισαμε με το τραγουδι των πειρατων,οπως ειπε ο Jenji.Δεν το ειχα ξανακουσει ετσι ολη την ωρα ακολουθουσα τους αλους στα λογια...Το τραγουδι λεγοταν Bink's sake.Nα ενα τραγουδι του οποιου ο τοτλος εμεινε χαραγμενος στη μνημη μου.....Οταν τελειωσε το τραγουδι,ειπαμε ολοι ενα αντιο και ανεβηκαμε στο καραβι.Αμεσως σαλπαραμε,και κανενας δεν ηθελε να κοιταξει πισω...Μπορει να μην ηταν nakama μου αλλα ενιωθα τον πονο τους...Γ αυτο,ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑΚΑΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.Δεν τους ειχα βρει ακομα,αλλα κατι μου ελεγε πως θα τους βρω μια μερα......

Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 3ο)Η μαχη με τα κυματα και η πρωτη απειλη[Τέλος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Με στοχο τη δικαιωση(Μερος 1ο)[Τέλος][Παρελθόν]
» Mε στόχο τη δικαίωση(Μερος 4ο)Δύσκολη κουβέντα το αντίο....[Τέλος]
» Mε στόχο τη δικαίωση(Μερος 2ο)Η αρχή της περιπέτειας και το περίεργο φρουτο.[Τέλος]
» Με στόχο τη δικαίωση(Μερος 5ο)Η αρχή των προβλημάτων και το νησί με τα παράξενα ζώα[Τέλος]
» Mε στόχο τη δικαίωση(Μερος 8ο)Αντίο......[Αρχή]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: