.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Toro Toro, Madator de diablo [Τελος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Drakon
Pirate
Pirate
Drakon

Toro Toro, Madator de diablo [Τελος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Toro Toro, Madator de diablo [Τελος]   Toro Toro, Madator de diablo [Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 10, 2011 7:27 am

Explain of Ohara:

Τωρα θυμιθικες γερο τι συνεβει στο παλιονισο ?
Εεεε.... Για πες γιατι μιλουσαμε !
Πηδω τα χιλια αλτσχαιμερ πηδω ....
ΑΑΑΑχχχ αφτο μου θυμησε που τοτε πισω στις μερες μου οσοι ηταν αρωστοι πετωντουσαν απο τον γκρεμο .....
Ορεα,αν δεν θες την ειδια καταληξη σκασε και ριξε τον μεσημεριανο υπνακο σου....
ΑΑΑΑχχχ μικρε αν συνεχισεις να εισαι τοσο κακος ο χρηστος θα σε τιμωρισει !!!
Νταξει νταξει τωρα, φοβηθηκα την μη υπαρκτη απηλη ...
ΑΑΑΑχχχ μικρε ο χρηστος ειναι αληθηνος !!!
ΑΑΑΑΑ ναι ε ? και εσει που το ξερεις ?
τον γνωρισα οταν ειμουν δωδεκα ... καλες εποχες .... ολοι ηταν πιστοι και δεν υπηρχε κακο .... ΕΕΕΕΕ μικρε σου ειπα ποτε για την ημερα που εφυβρα τον τροχο ???
Οχι ξεχαστηκες να μου το πεις επειδη μολις τωρα μου λεγες την ιστορια για το πως εφυβρες την φωτια tongue
ααα ναι ηταν το 40 πχ, τοτε που η θεια μου η μαιρη εκανε αποτριχοση με καιρη στην πλατη της ......
Τοτε τον διεκοψα αποτομα και ειπα
Πωπω σενσει καταπληκτικη ιστορια με ωραιο τελος
Χερομαι που σου αρεσε μικρε ...
Ναι ναι παω να ψαρεψω τωρα αντιοοοο

και εφυγα τρεχοντας ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DrakonKithea στις Σαβ Σεπ 10, 2011 5:16 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Drakon
Pirate
Pirate
Drakon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Toro Toro, Madator de diablo [Τελος]   Toro Toro, Madator de diablo [Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 10, 2011 11:31 am

καθομουν κααι υποτιθεμενα ψαρεβα για ωρες, τοσες πολλες ωρες που τα ματια μου πριστικαν απο την υπερβολικη βαρεμαρα. Τοτε ειπα φωναχτα, "η θα σκοτωσσω καποιον τωρα η θα χρειαστω νεο γερο ......" Ετρεξα πισω οπου αφησα τον γερο και του ειπα, βρες τροπο να ειδοποιησεις τους μαρινς πως ειμαι εδω αλλιως ......"
Τοτε καταφατικα κουνησε το κεφαλι του λεγωντας "Αμεσως"
Οντος μεσα σε ενα δυορω δυο ντουινες καραβιων μαριν ξεκινησαν να προβαλονταν στην αχτη. Οποιοσδηποτε πειρατης θα ετρεχε με την θεα των καραβιων αλλα εγω ειμουν αρκετα παρανοικος για να τους δωσω την τοποθεσια μου , απλος ... ετσι για .... ΠΛΑΚΑ !!!!!
Καθομουν και περιμενα στην ααχτη μεχρι να πλησιασουν και οταν εφτασαν στην ακτη και αποβιβαστικαν, τους αφησα να με περικικλωσουν. Κοντα στους 160 μαρινς ηταν γυρω μου και με στοχεβαν με οπλα και εγω απλος τους κοιτουσα σαν μανιακος και εριεξα ενα παραλογο γελιο .
Drakon
Pirate
Pirate
Drakon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Toro Toro, Madator de diablo [Τελος]   Toro Toro, Madator de diablo [Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 10, 2011 11:41 am

Ξεκινησαν ολοι μαρινς να με στοχεβουν, κι πριν λιγο πατησουν την σκανδαλη των οπλων, ελεγξα 5 απο αφτους και τους εβαλα σαν ασπιδα μπροσστα μου.
Ενας απο αφτους που εβαλα ασπιδα, ακομα και γεματος μεσα στα αιματα ειπε "Τρεξτε ολοι τωρα που μπορειτε" κανενας δεν εδειξε να πανικοβαλετε με αφτα τα λογια αλλα ηξερα πως βαθια μεσα τους εβραζαν απο θυμο και φοβο. "ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ο .. ο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ " Αφτο το αψυχο γελιο μου τους εκνεβρισε ολους τοσσο πολλη που εβγαλαν τα σπαθια τους να με πετσοκοψουν .... Η ετσι νομιζαν, εβαλα τον ενα να σφαζει τον αλλο μεχρι που εμεινα οι Κομαντερς τους.
Τοτε τεντωσα το δαχτυλω μου και οπως ηταν στη σειρα ελεγα"απε μπαμπλομ ... του κιθεμπλομ απεπαμπλομ του κιθεμπλο μλι μπλομ ...." Μεχρι που τελικα ετυχε ο μεσεος, τοτε αφτοματος οι υπολιποι εχασαν τα κεφαλια τους και του ειπα "Παρε ενα καραβι και πες στην κυρα μου τον Φλιτ πως εγω το εκανα καταλαβες ?"
Κουνησε καταφατικα το κεφαλι αλλα ειχε παγωση απο τον φοβο
Τοτε φωναξα "Τρεχα πριν το μετανιωσω "
και τοτε γρισε και ετρεξε οσο πιο γρηγορα γινταν.
Drakon
Pirate
Pirate
Drakon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Toro Toro, Madator de diablo [Τελος]   Toro Toro, Madator de diablo [Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 10, 2011 1:46 pm

Οσο ετρεχε πισω στις βαρκες ειπα απο μεσα μου " Ελπιζω να εχω συντομα καποιο σημαδι απο τα σκυλια της κυβερνησης .., τοσα που εκαναν, αακομα και σε εναν ανθρωπο σαν εμενα ειναι ασυνγχωρητα. Ποτε δεν θα ξεχασ τα πρωσοπα των αγαπημενων αλλα ποτε μα ποτε δεν θα ξεχασω την λαμψη που εφεβγε απο τα ματια τους μετα αφου υπεκυψαν στα βασανιστιρια....
Και ακομα χειροτερα, πρεπει να ζω με τις τιψεις πως αφτοι οι ανθρωποι εδωσαν την ζωη τους για μενα που τοσο αφελης κουβαλησα ενα σπανιο αντικειμενο που θα μπορουσε να προκαλεσει παγκοσμια ταραχη μεσα στο πολυαγαπημενο μου και θερμο μου σπιτι, που τωρα πια εχει γινει σταχτη απο την αλαζωνια των μαριν και σελεστιαλ ντραγκονς.
Ετσι και εγω εις μνημη τους ακολουθω κατι που ελεγαν παντα "Με υπομονη ολα θα συμβουν σιγα σιγα και ομαλα, διωτι αν βιαστεις απλος θα σκονταψεις ...."
Οποτε και εγω περιμενω την ημερα που θα ειμαι αρκετα δυνατος για να καψω ολη την κυβερνηση στην φωτια της κολασεως.
Drakon
Pirate
Pirate
Drakon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Toro Toro, Madator de diablo [Τελος]   Toro Toro, Madator de diablo [Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 10, 2011 2:26 pm

Πηγα πισω στο μερος που καθομασταν εγω και ο γερος και ειδα τ γερο να καθετε , τοτε εφαγε εναν κλοτσο απο πισω και του ειπα "Σηκω παππου, ειναι ωρα να φεβγουμε "
Και εκεινος σαν παλιογερος ειπε "Πολιαργυσες .... εγω στις μερες μου δεν εκανα τοση ωρα γιατι ακομα δεν υπηρχαν τα πλοια ... ουτε οι μαρινς"
"ΛΟΛ" Φωναξα ενω επιασα τον γερο απο τον γιακα και ξεκινησα να το τραβω μεχρι την παραλια που ειχαν αφηση βαρκες οι μαρινς.
Αφου φτασαμε πεταξα τον γερο μεσα σε μια βαρκα και με την πτωση φωναξε "Αχ ο γοφος μου" ...
Τοτε εγω ρωτησα "Το μιαλο σου καλα ειναι ? .... μα ... τι ρωτω -.-)
Μπηκα και εγω μεσα στην βαρκα και ξεκινησα να κοπιλατω μεχρι να φασουμε σε ενα απο τα πλοια.
Drakon
Pirate
Pirate
Drakon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Toro Toro, Madator de diablo [Τελος]   Toro Toro, Madator de diablo [Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 10, 2011 3:32 pm

Συνεχισα να κοπιλατω μεχρι που μου ταα επριξε ο γερος για να παμε πιο γρηγορα, δεν εδωσα σημασια αλλα μου την εδωσε οταν με αποκαλεσε τεμπελη ενω αφτος ουσιαστικα δεν εκανε τιποτα. Αφτη την στιγμη, θα μπορουσα να τον ειχα πεταξει ειδη απο την βαρκα για να γινει τρωφη για ψαρια αλλα εφτυχος εμεινα ψυχρεμος και επιτεθηκα λεχθηκα λεγοντας τον μιζερο παλιογερο που δεν ξερει τι του γινετε και ταφτοχρονα του ερειξα μια δυο μπηχτες πως δεν μπορει να ξεχωρισει το αριστερο με το δεξι. Επισης του ειπα πως αν δεν ηταν αφτος με τις κακες οδηγιες του δεν θα ειχα ριξει το πλοιο στα βραχια απο την αρχη και θα ειχαμε φυγει προ πολλου απο αφτο το παλιονισο.
Drakon
Pirate
Pirate
Drakon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Toro Toro, Madator de diablo [Τελος]   Toro Toro, Madator de diablo [Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 10, 2011 4:19 pm

Αφου φτασαμε, σηκωσα τον γερο στον ωμο μου και τον ανεβασα πανω στο πλοιο απο ενα σχηνη, τον κουβαλισα μεχρι την πλωρη για να κατσει διωτι ηταν υπερβολικα κουρασμενος και εγω πηγα να ελεγξω μπας και εμεινε κανενας μαριν μεσα στο πλοιο. Τελικα αφου ελεγξα παντου, εφτιαξα τα πανια, στερεωσα το τιμωνι και ξεκινησαμε πορεια για καποιο αλλο νιση.
Τοτε πηγα στην πλωρη και ρωτησα τον γερο "Ρε γερο, απο που ειδοποιησες τους μαρινς να ερθουν ?"
Εκεινος εβαλε το δαχτυλο διπλα στα χυλοι για να το παιξει οτι ειναι και καλα σκεφτομενος και μετα απαντησε "Α ναι, το ειπα σε εναν μαριν που ετυχε να περναει πως εισουν εσυ εκει και εκεινος ξαφνικα ξεκινησε να τρεχει να ειδοποιηση ....
"ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΕΕΙ ΓΕΡΟ ?"
"Αφτο που σου ειπα μικρε ..... "
".... λοιπον αν υπηρχε ομαδα μαριν στο νιση σημενει πως μας την εχουν στημενη ....."
Drakon
Pirate
Pirate
Drakon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Toro Toro, Madator de diablo [Τελος]   Toro Toro, Madator de diablo [Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 10, 2011 4:29 pm

Οντος οταν μπηκαμε στα πιο ανυχτα νερα, ξεκινησαν να αχνωφενοντε πολεμικα πλοια των μαριν .... Σκεφτηκα πως ηταν πολλη απανθρωπο που εστειλαν μερικους απο τους δικους τους ως δολομα για να με ξεγελασουν, τελος παντων, τωρα δεν θα ξαναγινει αφου τους εβγαλα σχεδων ολους απο την μεση. Καθομουν επι ωρες και σκεφτομουν τι θα εκανα για να ξεφυγω απο τοσους μαρινς .... Μπορει να ειμουν υπερδυναμος στην κοντινη μαχη αλλα απο μακρια δεν ξερω ακομα να χρησιμοποησω τις δυναμεις μου οποτε ειμαι υπερβολικα αδυναμος.
Τοτε σκεφτικα πως το καραβι αφτο ειχε πανω κανονια που θα μπορουσαμε να χρησιμοποιησουμε για να αμυνθουμε και να φτασουμε πιο κοντα τους χωρις να βουλειαξει το καραβι (οσο τουλαχιστον πλεουμε εμεις με αφτο)
Αμεσως αμεσως το ειπα στο γερο και εκεινος ξεκινησε να παραπονιετε για τους ρεβματισμους του αλλα εγω του ξεκαθαριζα πως δεν υπηρχε περιπτοση ν τον σωσω απο πιθανο πνιγμο αν δεν συμετεσχε (ο βλακας το εχαψε, ετσι και αλλιως δεν μπορω να κολιμπισω αλλα δοξαση το αλτζχαιμερ)
Drakon
Pirate
Pirate
Drakon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Toro Toro, Madator de diablo [Τελος]   Toro Toro, Madator de diablo [Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 10, 2011 4:37 pm

Πηραμε και οι δυο θεσεις μαχης και αναπαντεχως ξεκινησαμε πρωτοι τις κανονιες, οι οπιες και οι διο αστοχησαν, τοτε κοιταξα το πλοιο των μαριν με τα κιαλια να δω μπας και το χτυπησαμε αλλα παρατηρησα πως το πλοιο αλαζε σημεα , απο των μαριν σε πειρατικια, σκεφτηκα πως κατι δεν παει καλα και πληιασαμε το αλλο πλοιο με την πειρατικια σημεα οσο πιο γρηγορα γινοταν. Πηδηξα απο το ενα πλοιο στο αλλο και παρατηρησα πως ενα μεγαλο πληρωμαα πειρατων, εσφαξε τους μαρινς και τους πειρε το πλοιο, μιας και ηταν καλιτερο απο το δικο τους.
Μολις εγεινε αισθητη η παρουσια μου, δυο απο τους πειρατες που ηταν στο πληρωμα φωναξαν τον καπετανιο και σε δεφτερα ηρθε για να μου μιλησει. Εγω ξεκαθαρισα πως ειμουν απλως ενας ταξιδιωτης αλλα τωρα τελεφτεα ειχα μπει σε μπελα με την κυβερνηση λογο μερικων αναπαντεχων φενομενων.
Drakon
Pirate
Pirate
Drakon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Toro Toro, Madator de diablo [Τελος]   Toro Toro, Madator de diablo [Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 10, 2011 4:45 pm

Εκεινος με την σειρα του μου ειπε πως τον ελεγαν Madator de diablo , η τουλαχιστον η κυβερνηση τον βαπτισε ετσι, και ακομα μου ειπαν πως θα καποια μερα θα προσπαθουσαν να βρουν τον θρυλικο θυσααβρο Onepiece. Ενα τρελο ονειρο με πολλες προσδοκοιες το χαρακτηρισε ο καπετανιος ενο ανοιγοκλεινε με χαρα τα ματια του κανωντας συνεχως χαρακτηρηστηκες κινησεις με τα χερια του προσπαθωντας να το περιγραψη οσο πιο μεγααλιωδως γινοταν αφτον τον μυθικο θυσαβρο που ανοικε στον βασιλια των πειρατων Gol D Roger.
Εγω βεβεα, πρωτη φορα το ακουγα στην ζωη μου και ετσι συνεχισα να παρακολουθω αφτα που ελεγε με δεος και αφηνα την φαντασια μου να πλανηθει παραληλα με τα λογια του δινωντας μου ελπιδα για μεγαλυτερες και δυσσκολοτερες προκλησεις.
Drakon
Pirate
Pirate
Drakon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Toro Toro, Madator de diablo [Τελος]   Toro Toro, Madator de diablo [Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 10, 2011 4:50 pm

Ξερεις μου ειπε πιανωντας παραλιλα τον ωμο μου. Οι ανθρωποι ειναι ενα πλασμα το οποιο εχει διο μιτρικες θεσεις, η μια παντα οδηγει προς την καταστροφη , και η αλλη στην αιωνεια γαληνη, για να μπορεις να ελεγξεις την δυναμη και την εξουσια που σου δινε ενας θυσαβρος σαν το ΟΠ πρεπει να ξερεις πως να τιθασεψεις και τα δυο, αλλιως θα εσωκληστεις στον εαφτο σου και θα αφτοαναλωθης μεχρι την μελλοντικη καταστροφη σου, Δεν λεω και δεν καφιεμε πως εγω ο ειδιος το καταφερα και πως ειμαι ετημος για τον θυσαβρο αλλα γνωριζω πως προς την πορεια για να βρει καποιος τον θυσαβρο, ολοι μαθενουν αργα η γρηγορα τον χαρακτηρα τους και συμπληρωνουν τα απαρετητα κενα μεσα τους. Ειπε και ξεκινησε ενα γελιο αφτοπεπηθεσης κοιτωντας στον ουρανο.
Drakon
Pirate
Pirate
Drakon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Toro Toro, Madator de diablo [Τελος]   Toro Toro, Madator de diablo [Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 10, 2011 4:58 pm

Πολλη ωραια ιστορια καπεταν αλλα δυστηχος βαιζομαστε να παμε καπου .... ειπα κοιτωντας με απογοητεβση το δαπεδω διωτι ηθελα να μαθω κιαλαα γιαφτον τον θρυλικο θυσαβρο που πολλοι αανθρωποι προσπαθησαν να κατακτησουν με συνεχες αποτυχιες.
Τοτε μου ηρθε κατι τρελο στο μιαλο και ρωτησα "Καπεταν, γιατι φου ο θυσαβρος ειναι τοσο πολιτιμος δεν μπενουν μεσα απτην καλμ μπελτ η μαρινς με τους ναβαρχους στο νεο κοσμο για να παρουν το θυσαβρο ?"
Εκεινος απαντησε πως ειναι ενα μυστηριο, μπορει κιολας να μην τους συμφερνε να χασουν τις δουλειες τους κατασχεοντας αφτον τον θυσαβρο αλλα μπορει να υπαρχη κατι που να τους εμποδιζει ... ειπε με ενα τρομαχτικο βλεμα σαν να ελεγε ιστορια τρομου.
Drakon
Pirate
Pirate
Drakon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Toro Toro, Madator de diablo [Τελος]   Toro Toro, Madator de diablo [Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 10, 2011 5:04 pm

Βεβεα εγω δεν απονθαρινθικα αλλα ποροθηκα ακομα πιο πολλη, απλος ηθελα να παω και να κανω το ακατορθωτο , μονο και μονο για την ενταση της στιγμης. Θα καθομουν και θα ακουγα κιαλα αλλα υπηρχαν και οι μαρινς που παραμονεβαν και γιαφτο επρεπε να παω και να σαλπαρω να απομακρυνθουμε πριν ειναι αργα. Ο Καπετανιος μας παρακαλεσε να μεινουμε για ενα ποτηρη σακε και για να γιορτασουμε για το νεο πλοιο τους και για την φιλια μας αλλα δεν ειχαμε χρονο και εβγενικα αρνηθηκαμε ωστε να προχορησουμε προς το επομενο νιση οσο πιο γρηγορα γινοταν.
Drakon
Pirate
Pirate
Drakon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Toro Toro, Madator de diablo [Τελος]   Toro Toro, Madator de diablo [Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 10, 2011 5:10 pm

Ετσι πλεβσαμε ολοταχος πηγενοντας πιο γρηγορα και απο ααστραπη, κυριολεκτικα σχηζαμε τα νερα , τοτε που ξεκινησαμε να νιωθουμε πιο χαλαροι που ειμασταν εν κινηση ακουσαμε κροτους κανονιων να ερχοντε απο πισω οπου ηταν το νεο πλοιο του καπετανιου, στην αρχη πανικοβληθηκα διωτι νομιζα πως εριχναν σε εμας αλλα μολις γυρησα πισω ανακαλιψα πως ειχναν μπαλες στο κενο ωστε να κανουν θορυβο για την αποχορηση μας (σαν να λενε αντιο) . Η καρδια μου για λιγα λεπτα ξεκινησε να πηγενε πολυ γρηγορα αλλα μετα απο λιγο καθισιχαστικα απο τον υχο της θαλασσας που χτυπουσε στην πλωρη και απολαβσα το ταξιδι.
Drakon
Pirate
Pirate
Drakon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Toro Toro, Madator de diablo [Τελος]   Toro Toro, Madator de diablo [Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Σεπ 10, 2011 5:16 pm

Για καποια στιγμη ηταν υσιχα ... δηλαδη παραηταν υσιχα .... Βλεπω γυρο μου και πουθενα ο γερος, εψαξα παντου και πουθενα ο γερος .... στην αρχη νομιζα πως επεσε στην θαλασσα αλλα μετα θυμηθηκα που ειχαν ριξει με τα κανονια στο κενο οι πειρατες ...... και μαλλον μου εκαναν συνιαλο να μαζεψω τον γερο διωτι τους τα επριξε . Τρεχω στο τιμωνι και απεφθειας γυρνω το πλοιο πισω και εφτυχος που το αλλο πλοιο με ακολουθησε και συναντιθηκαμε στα μισα και δεν χρειαστηκε να κανω ολη την διαδρομη .
Πηρα τον γερο μου με το ειρονικο σχολειο "Μην τον ξαναχασεις"
(λες και δεν ειναι αρκετα μεγαλος για να φροντιζει τον εαφτο του) και μετα πολλα , αφου περασαν 30 λεπτα γκρινιας που τον ξεχασα στο αλλο πλοιο, ξαναμπηκαμε ξανα σε σταθερη πορεια για να παμε στο επομενο προορισμο μας.
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Toro Toro, Madator de diablo [Τελος]   Toro Toro, Madator de diablo [Τελος] I_icon_minitimeΤρι Σεπ 27, 2011 8:44 am

Όνομα: DrakonKithea
Haki Points: -
Player of the Month Points:5
Beli: 12.000
Bounty/Fame Points:+5.000.000
http://www.onepiecegr-rpg.com

Toro Toro, Madator de diablo [Τελος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]
» [Τέλος] Είναι αλήθεια το τέλος;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: