O χρονος δεν ηταν με το μερος μου για αυτο ετρεξα οπως ποτε πριν και σε ελαχιστα μολις λεπτα εφτασα στην πολη.Ο κοσμος ηταν ηδη συγκεντρωμενος και περιμενε την εκτελεση.Ειχαν μεινει 10 λεπτα.Η εξεδρα οπου θα γινοταν η εκτελεση ηταν γεματη με marines ομως ο Ben δεν φαινοταν πουθενα.Πλησιασα πιο κοντα για να βλεπω καλυτερα και ειδα τον αξιωματικο των marines να βγαινει απο την βαση τους και να κουβαλαει ο ιδιος τον Ben.Βρισκοταν σε πολυ κακη κατασταση και με το ζορι στεκοταν ορθιος.Επεσε στα γοντα και δυο marines των συρανε μεχρι την εξεδρα και βαλαν το κεφαλι του πανω σε ενα μεγαλο στρογγυλο ξυλο που βρισκοταν τοποθετημενο στην μεση..Ενας μικροσωμος τυπος που κουβαλουσε ενα τεραστιο σπαθι στην πλατη του ανεβηκε στην εξεδρα και ο κοσμος επευφημησε-Riku, Riku,Riku φωναζαν ρυθμικα το ονομα του εκτελεση.Αυτος σταθηκε ακριβως πανω απο τον μισολιποθυμο Βen και ετοιμαστηκε.Το μεγαλο ρολοι του δημαρχειου χτυπησε δυνατα σηματοδοτωντας οτι η ωρα της εκτελεσης ειχε φτασει.Ηταν η ωρα να δρασω.Εβγαλα το ενα σπαθι μου και σπρωχνωντας εφτασα μπροστα.Ο Riku ηταν ετοιμος να κατεβασει το σπαθι του.Τοτε ξαφνικα ακουστηκε απο μακρια ενα κανονι και λιγα δευτερολεπτα μετα το εξωτερικο τοιχος της βασης εγινε χιλια κομματια που πεταχτηκαν παντου.Ακουσα τρομερη φασαρια για λιγο και υστερα ολοι οι ηχοι σβηστηκαν.Ακουγα μονοτην καρδια μου πολυ δυνατα και την ανασα της πετρας.Ηξερα ακριβως που θα πεσουν ολα τα κομματια και σταθηλα εκει που δεν θα πεφταν οπως ακριβως ειχε κανει και ο Harumasa.Eπιτελους η εκπαιδευση μου ειχε ολοκληρωθει.Με τον πανικο που επικρατησε βρηκα χρονο και ανεβηκα ανενοχλητος στην εξεδρα.Ελυσα τον Βen απο τα δεσμα του και τον βοηθησα να σηκωθει.-Jim???Eσυ εισαι???Τι θαυμα ειναι αυτο???Νομιζα οτι θα ηταν καποιος απο το πληρωμα μου.Σιγουρα αυτοι ριξαν την κανονια μου ειπε με υφος χαρουμενο και συγκινιμενο παραλληλα.Ειχε δικιο.Η κανονια ειχε ερθει απο ενα πλοιο που βρισκοταν στο λιμανι και εφερε την σημαια του.Ομως δεν ηταν το ιδιο με αυτο που ειχαν ερθει στο νησι μου.-Δεν ειναι ωρα για λογια.Τωρα που τα χουν χαμενα ειναι ευκαιρια να το σκασουμε.Μπορεις να τρεξεις?τον ρωτησα.Κοιταξε μεχρι το λιμανι για λιγο και υστερα μου ειπε -Μεχρι εκει σιγουρα.-Ωραια τοτε ας ξεκινησουμε του ειπα και εκανα μερικα βηματα.Ομως μια φωνη πισω μου με σταματησε.-Ακομα και αν εχει δυναμεις να τρεξει δεν θα τον αφησω εγω.Κανεις δεν την εχει γλυτωσει απο μενα.Ηταν ο εκτελεστης,ο Riku.Eτοιμαστηκε να χτυπησει τον αποδυναμωμενο Ben αλλα προλαβα και εβαλα το σπαθι μου.-Ωρα να αλλαξει αυτο του ειπα και τον εσπρωξα πισω.