[13 Χρονια Πριν]
Ξυπνησα σε ενα μερος βρωμικο.Μυριζε πολυ ασχημα,λες και ειμουν βουτηγμενος στα σκατα.Το κεφαλι μου με πονουσε απιστευτα και κρατωντας το κεφαλι μου ψηλα εχοντας το ενα χερι να το τριβει προσπαθουσα να καταλαβω γιατι ειμουν εκει.Εβλεπα τον εαυτο μου και ειμουν αρκετα αδυνατισμενος.Πως εφτασα σε τετοια κατασταση?Αρχισα να σηκωνομαι για να αρχισω να προχωρησω να βρω καποιον,τι εγινε?Δεν προχωρησα πολυ οταν ξαφνικα ο πονος στα πλευρα μου με σκοτωνε.παρατηρησα οτι ειχα ενα μεγαλο τραυμα.Αρχισα να προχωραω "σπαστα" λες και ειμουν μεθυσμενος.Λες και καποιος μου ειχε δωσει ναρκωτικα.Προχωρησα για λιγα δευτερολεπτα μεχρι που αρχισαν ολα να θολωνουν και να πεφτω κατω.
Αλλα καποιος με επιασε.καποιος με επιασε και με εβαλε στην πλατη του με σκοπο να με παει καπου.Δεν ηξερα που...
Σηκωθηκα το επομενο πρωι στο πατωμα.Ειμουν πολυ καλυτερα απο το τελευταιο βραδυ.
Τσεκαρα το τραυμα μου και καποιος το ειχε δεσει με επιδεσμο.Ενω τσεκαρα το τραυμα ενιωσα την ζεστασια της φωτιας.Η Φωτια με καλουσε να παω κοντα της.Ετσι και εκανα.Σηκωθηκα και αρχισα να πηγαινω προς την φωτια.ηταν νυχτα ακομα και ενας αντρας ειχε ανοιξει φωτια εξω απο την σκηνη.Σηκωσα το κεφαλι μου και ειδα τα αστερια να πεφτουν.Πηγα κοντα στον αντρα να τον ρωτησω τι ειχε γινει?.Γιατι βρισκομουν εκει?.Μολις απλωσα το χερι μου στον ομω του γυρισε αποτομα βλεπωντας με με τα σαγηνευτικα ματια του.
Μπλε ματια με εβλεπαν επιμονετικα.Παγωσα για μια στιγμη.Δεν κουνηθηκα.Ελα αγορι μου.
μην φοβασαι.Δεν θα σου κανω κακο.Εξαλλου αν ηθελα θα εισουν νεκρος εδω και ωρα.
Δεν πιστευα τι ακουγα..