.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
27 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 27 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Αρχή]Hunger and War (right on time..)

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

[Αρχή]Hunger and War (right on time..) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Αρχή]Hunger and War (right on time..)   [Αρχή]Hunger and War (right on time..) I_icon_minitimeΔευ Φεβ 06, 2012 7:16 am

Ενω ταξίδευα ένοιωσα μια αναγκη για φαγητο..μολις πριν απο δυο μερες ειχα φυγει απο την Loguetown στην οποια ειχα ζησει για τις τρεις βδομαδες γεγονοτα που δεν προκειται ποτε να ξεχασω...καθως κοιταζα λοιπον τον χαρτη καταφερα και ειδα ενα τεραστιο πραγμα σαν σπιτι στην μεση του οκεανου..κοιταξα στονμ χαρτη και κοντα στο σημειο που βρησκομουν δεν εβλεπα κανενα νησι..διεκρινα ομως εναν αστερισκο ο οποιος με παρεκαμψε στο πισω μερος του χαρτη..εγραφε Baratie:Το Baratie είναι ένα αρκετά μεγάλο πλοίο, το οποίο λειτουργεί ως θαλάσσιο εστιατόριο. Έχει οβάλ σχήμα και η πλώρη του έχει μορφή ενός κεφαλιού ψαριού. Στα πλάγια υπάρχει μία σειρά από κανόνια. Το Baratie έχει 4 επίπεδα..αυτα ειχε γραψει ο αδελφος μου...εστιατοριο εε..δεν μπορουσα επρεπε να φαω κατι γιατι ολες μου οι προμήθειες ειχαν τελειώσει..Εκανα κουπι με οση δυναμη μου ειχε απομείνει και τελικα εφτασα..κοιταξα το μεγαλο πλοιο που νομιζα οτι ειναι σπιτι..ειχε μπαρκαρισμενα γυρο του και αλλα καραβια τα οποια απο μακρια δεν φαινοντουσαν καλα..καταφερα και βρηκα λιγο χωρο και εδεσα και το δικο μου στην ακρη του εστιατοριου με την βοηθεια ενος παλικαριου..
-Γεια σας..καλως ορισατε στο Baretie το μονο εστιατόριο στον κοσμο που επιπλέει..εχουμε πολυ ωραια φαγητα περαστε μεσα και απολαυστε.
Προχωρησα μεχρι την πορτα του εσταιτοριου και ενας τυπου μπατλερ τυπος μου ανοιξε την πορτα..
-Καλως ορισατε
Μολις μπηκα μεσα στο εστιατοριο η μυρωδιά των φαγητων με πλημυρρησε αλλα αμεσως μου μιλησε ενας κυριος..επισημα ντυμενος
-Παρακαλω θελετε τραπεζι κυριε..
-Ναι σας παρακαλω..πειναω πολυ και πληρωνω οσο οσο..
-Ενταξει..για ενα ατομο μονο;
-Ναι μονο για εμενα..
-Ενταξει..Mario..ελα εδω λιγο..
-Πειτε μου..
-Πηγαινε τον κυριο στο τραπεζι 5..γρηγορα
-Ακολουθηστε με..
Ημουν ετοιμος να φαω τα παντα μεσα σε αυτο το εστιατοριο..περναγα και εβλεπα τα πιατα των αλλων που ετρωγαν ηδη και μου ετρεχαν τα σαλια στη κυριολεξια..ολα φαινονταν ησυχα και εγω θα απολαμβανα ενα πολυ καλο γευμα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Hunger and War (right on time..)   [Αρχή]Hunger and War (right on time..) I_icon_minitimeΤρι Φεβ 07, 2012 10:10 am

Φτασαμε στο τραπεζι με το νουμερο 4 και καθησα σε μια απο τις δυο καρεκλες..το μερος ηταν πολυ ωραία διακοσμημένο και τα τραπέζια άψογα φτιαγμένα...
-Λοιπον..τωρα που ταχτοποιηθηκατε τι θα παρετε?
-Θελω να μου φερεις το καλυτερο πιατο της ημερας..οτι προτεινει ο σεφ του εστιατόριου σας..
-Ενταξει κυριε θα κανω οσο ποιο γρηγορα μπορω..θα πιειτε κατι;
-Ναι φερε μου ενα μουκαλι κρασι κοκκινο..
-Ωραια ερχομαι αμεσως..
Το παιδι για τις παραγγελιες εφυγε..το τραπεζι μου βρησκοταν ακρη ακρη κολλημένο στον τοιχο..διπλα ακριβως απο ενα παραθυρο..κοιταξα για λιγο εξω απο αυτο..η θαλασσα ηταν τοσο ωραια και τοσο γαληνια που σε προσκαλούσε να κολυμπήσεις..και εκεινη την στιγμη μου ηρθαν στο μυαλο τα λογια του Smoker...και θυμηθηκα αυτο που μου ειπε σχετικα με τα φρουτα του διαβολου..μελανχολησα για λιγο μιας και η θαλασσα ηταν ενα απο τα αγαπημενα μου πραγματα...και το γεγονος οτι αν ετρωγα το φρουτο που μου ειχε δωσει δεν θα μπορουσα πλεον να χαρω το καθαρο μπλε νερο..απο την αλλη μερια η δυναμη ηταν πολυ μεγαλη..θα μπορουσα να κανω πραγματα που κανενας αλλον δεν μπορουσα να κανει..
-Οριστε..
Η αφηξη του σερβιτορου με τραβηξε παλι πισω στον πραγματικο χρονο..πειναγα παραπολυ..και επεσα με τα μουτρα στο φαγητο..το κρασι διαδεχοταν μια μπουκια απο το πολυ ωραιο ψιτο κοτοπουλο που ειχε μαγηρευτει αψογα..και η μπουκια διαδεχοταν μια γουλια κρασι..καθως ετρωγα βγηκε απο την πορτα της κουζηνας ενας αντρας αρκετα κοντος με εναν τεραστιο σκουφο σεφ και παρατηρησα οτι ειχε μονο ενα ποδι ενω του αλλου ποδιου την θεση ειχε παρι ενα ξυλινο στηριγμα καλα δεμενο στο παντελονι..ηταν ενας αντρας που σιγουρα τον σεβονταν ολοι
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Hunger and War (right on time..)   [Αρχή]Hunger and War (right on time..) I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 10, 2012 10:55 am

Κάθισε στο τραπεζι μου..
-Λοιπον σας αρεσει το φαγητο μας..το φτιανχω εγω με του αλλους μαγηρες καθε μερα...
-Ναι ειναι πολυ ωραια ολα..πραγματικα πεθαινα της πεινας και ενα τετοιο αξεχαστο βλεμμα με κανει να νιωθω πολυ καλυτερα..
-Χαιρομαι..μα που ειναι οι τροποι μου..το ονομα μου ειναι Zeff και ειμαι ο ιδιοκτητης του πλοιου-εστιατοριου Baratie..και εσυ ποιος εισαι;
-Με λενε Juria C.Barethorn και ειμαι Μarine..ειπα να ξεκλεψω λιγο χρονο απο τις υπηρεσιες μου μιας και δεν βρισκομαι σε καμια αποστολη την παρουσα στιγμη..
-..Marine εε;
-Ναι και ειμαι περιφανος που ανοικω στο ναυτικο σωμα..ονειρο μου ειναι να γινω ο δυνατοτερος των Marine..μα μην σας ζαλίζω με τα δικα μου προβληματα και τις δικες μου φιλοδοξιες..προφανως εχετε δουλεια στην οποια θα θελετε να γυρισεται..
-Η αληθεια ειναι πως εχω..οποτε αν θες μπορουμε να μιλησουμε μετα..ισως σε χρειαστώ..
-Τι θελετε πειτε;
-Θα σου πω αργοτερα..επιστρέφω τωρα στην κουζινα..
-Τα λεμε αργοτερα
Αφου χαιρετηθηκαμε συνεχησα να τρωω και παρατηρουσα τον κοσμο που εμπαινε και που εβγαινε..ηταν ολοι τοσο χαρουμενοι και καλα ντυμενοι σε αντιθεση με εμενα που ημουν θαλασσοδαρμένος αυτοι ηταν καθαροι..τυχη ειναι αυτη σκεφτηκα
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Hunger and War (right on time..)   [Αρχή]Hunger and War (right on time..) I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 10, 2012 11:30 am

Τελιωσα το πρωτο πιατο και φωναξα τον σερβιτορο να ερθει..δεν ειχα χωρτασει ακομα οποτε ενας δευτερος γυρος δεν θα με εβλαπτε νμοιζω..
-Παρακαλω πειτε μου
-Θελω μα μου φερεις ενα μοσχαρακι σψυμενο στην σχαρα και ενα μουκαλι κρασι..ακομα
-Μαλιστα κυριε σε λιγο θα σας τα φερω
Μετα απο λιγο οντως το παλικαρι επεστρεψε με εναν δισκο γεματο φαγητα και το μπουκαλι κρασι που του ειχα παραγγηλει..τα άφησε ολα πανω στο τραπεζι μου και μου ειπε
-Κερασμενα απο τον κυριο Zeff..μαλλον σας συμπαθησε
-Ευχαριστω να του πεις..
-Αφου απολαυσετε το φαγητο σας μου ειπε να πατε στο γραφειο του πανω στον δευτερο..θα σας περιμενει μου ειπε..
-Πες του πως θα ειμαι εκει μολις τελιωσω το φαγητο μου..
-Καλη σας ορεξη..
Πηρα το πρωτο πιατο που βρηκα μπροστα μου και το αδιασα μεσα σε χρονο ντε τε..το ιδιο εκανα και με τα υπολοιπα πιατα μεχρι που κυριολεκτικα για πρωτη φορα στην ζωη μου εσκασα..πηρα λοιπον το μπουκαλι με το κρασι, εφτασα στις σκαλες και μετα απο λιγο βρεθηκα στο δευτερο οροφο..ειδα μια πορτα την ανοιξα και μπηκα μεσα..ηταν το γραφειο του Zeff..μα δεν ειδα κανεναν μεσα.
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Hunger and War (right on time..)   [Αρχή]Hunger and War (right on time..) I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 10, 2012 3:57 pm

Ανοιξε η πορτα πισω μου και μπηκε μεσα ο Zeff..
-Αααα..εφτασες ποιο γρηγορα απο εμενα..ειχα δουλεια βλεπεις..καθε μερα οταν ειναι ωρα για κλεισιμο μαζεύονται ολα τα πιατα της ημερας και πρεπει να τα πελινουμε..καταλαβενεις
-Ναι..μου θυμίζετε την μητερα μου σε αυτον τον τομεα..
-Χαχαχα..σιγουρα η μητερα σου θα ειναι περιφανη που κυνηγας τα ονειρα σου στην αγρια θαλασσα και που δεν το βαζεις κατω ευκολα..
-Δεν ξερω..την τελευταια φορα που την ειδα πριν απο τρεις μηνες οταν δηλαδη πρωτοεφυγα απο το σπιτι μου για να αρχησω την περιπετεια μου ηταν στεωοχωρημενη αρκετα..μα πιστευω πως θα το εχει συνηθησει μεχρι τωρα..
-Ειμαι σιγουρος πως θα ειναι μια χαρα.
-Ειπατε πριν πως με χρειάζεται..τι εννοούσατε;
-Κοιτα..ειπες οτι εισαι Marine και στηριζομαι πολυ σε αυτο..στα νιατα μου ημουν δυνατος αλλα αυτη η δυναμη που σε καλω να αντιμετωπησεις ειναι πανω απο τις δικες μου ικανοτητες...επισεις ηξερα απο την αρχη ποιος εισαι..η μουρη σου φιγουραρει σε ολα τα προτοσελιδα για το κατορθωμα σου στην Loguetown..τα νεα ταξιδευουν γρηγορα..
-Τι θελετε λοιπον να κανω για εσας..μετα απο το πλουσιοπαροχο γευμα που μου προσφερατε ειμαι διατεθημενος να βαλω τα δυνατα μου και να σας ικανοποιησω..
-Πρωτον θελω να μου μιλας στον ενικο..σε νιωθω ισο μου..και δευτερον..καιρο τωρα το εσταιτοριο μου δεχεται επιθεσεις απο το πληρωμα του Don Krieg..
-Του Don Krieg;Καπου τον ξερω αυτον..Δωστε μου μισο λεπτο
Εβγαλα το Den Den Muchi απο την τσεπη μου και καλεσα τον Smoker..
-Μπρος..
Ακουστηκε η αγρια φωνη του Smoker απο την αλλη μερια της γραμμης
-Για σας κυριε..ο Juria ειμαι..
-Πες μου παιδι μου..που εισαι
-Στο πλεούμενο εστιατοριο Baratie..
-Α δεν απομακρυνθηκες πολυ αυτο ειναι μονο μια μερα ταξιδι..
-Καπου εκει..κατι αλλο σας θελω..
-Λεγε...
-Το ονομα Don Krieg σας λεει κατι;
-Don Krieg ε;;;
-Ναι γιατι το λετε ετσι;
-Aυτος ο αθλιος καυχιεται πως ειναι ο δυνατοτερος αντρας στον κοσμο..μα ειναι ενα ματσο χαλια αυτος και το πληρωμα του..Γιατι με ρωτας ομως;
-Ο Ιδιοκτήτης και αρχιμάγειρας Zeff στο Baratie θελει να τον βοηθησω νικοντας τον Don Krieg και το πληρωμα του..μα μονος μου δεν μπορω να τα καταφερω αυτο ειναι σιγουρο..
-Φαε το φρουτο του διαβολου που σου εδωσα..με αυτη την δυναμη θα μπορεις να τον νικησεις ευκολα..αρχικα δεν θα ελεγχεις στο εκατο της εκατο τις κινησεις σου αλλα θα εχεις ενα σημαντικο πλεονέκτημα..
-Καλα λετε αυτο θα κανω..θα φαω το φρουτο..τωρα αμεσως..
-Προσεχε ομως..σου υπενθυμιζω..δεν πρεπει να πεσεις στο νερο γιατι θα πνιγεις..ειναι διαολεμενο πραγμα και αν το φας δεν μπορεις να κανεις τιποτα μετα..αν λοιπον εισαι ετοιμος να το κανεις τοτε οσο ποιο γρηγορα το κανεις τοσο καλυτερα προετοιμασμενο θα ειναι το σωμα σου οταν θα πολεμησεις τον Krieg..
-Ειμαι ετοιμος..
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Hunger and War (right on time..)   [Αρχή]Hunger and War (right on time..) I_icon_minitimeΣαβ Φεβ 11, 2012 4:35 pm

Aνοιξα την σακα μου και εβγαλα απο μεσα το σεντουκι με το φρουτο..το ακουμπησα πανω στο τραπεζι
-Τι περιεχει το κουτι;
Χωρις να απαντησω ανοιξα το σεντουκι και φανηκε το πανεμορφο και παραξενο μοβ περιεργου σχηματος φρουτο του διαβολου..
-Ειναι αυτο που νομιζω πως ειναι νεαρε μου
-Ναι..ειναι ενα φρουτο των καταραμενων..
-Εισαι πολυ τυχερος που εχεις ενα τετοιο σε τοσο μικρη ηλικια αλλοι ψαχνουμε για ολη μας την ζωη
-Ειπατε ψαχνουμε..και γω ρωταω βρηκατε;
-Οχι..οχι..μα εχω αναπυηξει μια τεχνικη με τα ποδια μου..σε περιπτωση που γινει καμια πειρατικη επιθεση..ομως οπως σου ειπα ειμαι ανιμπορος να πολεμησω τον Don Krieg..
-Γιατι..
Πηγα να το παιξω αδιαφορος και καλα πως δεν ειχα προσεξει οτι ο Zeff δεν ηταν αρτιμελης..αλλα φανηκε να μην εχει προβλημα..
-Το βλεπεις αυτο;
Aνεβασε το ξυλινο ποδι του πανω στο τραπεζι..και γελασε για λιγο μονος του..εγω δεν γελασα για να μην φανω αναίσθητος..
-Μπα δεν με πειραζει πια αλλα οταν πρεπει να κλωτσησω καποιο στον κολο εχω προβληματα..και δεν μπορω να αντεπεξέλθω σε τετοιες περιπτωσεις..για αυτο τον λογο θελω την βοηθεια σου για να ξεφορτωθουμε μια και καλη αυτον τον αλητη
-Και θα την εχετε.

Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Hunger and War (right on time..)   [Αρχή]Hunger and War (right on time..) I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 12, 2012 7:33 am

Αυτα ειπαμε και εβγαλα το φρουτο απο το σεντουκι..το κοιταξα καλα καλα πριν αποφασησω να μασησο την πρωτη μπουκια..σκεφτομουν πως αν το φαω δεν θα μπορουσα να ξανακολυπησω..αλλα μετα μου ηρθαν στο μυαλο τα λογια του Zeff ο οποιο χρειαζοταν την βοηθεια μου..αλλα και του Smoker ο οποιος μου τονιζε συνεχως το γεγονος οτι θα γινομουν παντοδυναμος..δεν ηξερα τι να κανω..
-Λοιπον..θα το φας;
-Δεν ξερω..πολλα πραγματα περνανε απο το μυαλο μου αυτη την στιγμη..
-Καημενε φατω γιατι θα το κανω εγω αν δεν το κανεις εσυ..το βλεπω και τρελαίνομαι..
-Καλα.καλα..
Και με την πιση του Zeff..αλλα ας μην γελαω και εγω τον εαυτο μου μπροστα στην δυναμη που με περιμενε τι ειναι να μην μπορω να κολυμπησω..και ετσι αυτα και με κεινα δαγκωσα το μοβ πανεμορφο φρουτο..ενιωσα αμεσως μια παραξενη γευση στο στωμα μου..μου ηρθε να το φτυσω ομως συνεχισα να μασαω και να τρωω και αλλο..η δυναμη με διαπερνουσε την εννοιωθα στους μυες μου..ενα παραξενω συναισθημα με κατεβαλε..ενα συναισθημα καταστροφης..τι ειχα φαει θεε μου..
-Λοιπον;
Δεν μπορουσα να μιλησω στον Zeff ενω μασουσα..μα οταν τελιωσα,το φρουτο ειχε αφησει μια απεσια γευση στο στωμα μου..ηθελα πραγματικα να ξερασω..καταφερα ομως να κρατηθω..
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Hunger and War (right on time..)   [Αρχή]Hunger and War (right on time..) I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 12, 2012 7:44 am

Προσπαθησα λιγο να τεσταρω τις νεες μου δυναμεις..απλωσα το χερι μου και το ακουμπησα στο γραφειο..πιεσα λιγο τον εαυτο μου και ειδα την ακρη του ξυλινου γραφειο να λιωνει σιγα σιγα..σηκωσα το χερι μου στο υψος του προσωπου μου και ακουμπησα το αλλο μου χερι..δεν εννοιωσα τιποτα..
-Εχεις ενα σπιρτο;
ο Zeff αναξε το σιρταρι του γραφειου του και εβγαλε ενα κουτακι με σπιρτα..αναψε ενα και μου το εδωσε..
αλλα μπριν προλαβω να κανω τιποτα ελιωσε και ενα κομματι φωτιας επεσε πανω στο γραφειο..
-Μα τι ειναι αυτο που εφαγες..;βλεπω ενα θαυμα μπροστα μου;τι συμβαινει
-Δεν ξερω..ολα λιωνουν ξαφνηκα..
Εκανε μια κινησει να με ακουμπησει και αμεσως τραβηξε το χερι του μακρια..προσεξα πως ειχε καει λιγο και πιθανων ετσουζε..κοιταξα για λιγο ολο το σωμα μου και ειχε αρχησει να γυαλιζει ελαχιστα..η θερμοτητα του σωματος μου απο τους 36.6c ειχε αναιβει παρα πολυ το εννοιωθα..ολο μου το σωμα εβραζε και ειχε και συνεχεια..δεν μπορουσα να καω απο τιποτα πια..αναισθητος στην εννοια της φλωγας..καθως εξεταζα λιγο περισσοτερο το σωμα μου προσπαθησα αυτη την φορανα ηρεμησω λιγο..και αμεσως οι χτυποι της καρδιας μου επεσαν κατακορυφα..το σωμα μου δεν ελαμπε πια και η οργη ειχε φυγει απο τα ματια μου..εβλεπα το αυατο μου μεσα σε δεκα λεπτα να αλλαζει τελείως..αραγε ημουν ετοιμος για μια τετοια δυναμη ή κακως εφαγα το φρουτο;Απο την αλλη παλι τωρα ημουν που ημουν δυνατος..σκεφτηκα για μια στιγμη πως αφου δεν μπορει να με ακουμπησει κανεις..τοτε πως καποοιος θα μπορουσε να με χτυπησει;αφου στη επαφη καιγεται το δερμα σε τοσο υψηλες θερμοκρασιες..δεν προλαβα ομως να σκεφτω αλλο και ξαφνηκα ολο το πλοιο αναταραχτηκε πολυ..
-Οχι παλι..
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Hunger and War (right on time..)   [Αρχή]Hunger and War (right on time..) I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 12, 2012 8:05 am

-Τι οχι παλι..τι εννοιεις
Πριν προλάβει να απαντήσει μπαίνει μέσα στο δωμάτιο ο σερβιτορος..
-Ο DON KRIEG!!!
-Το καταλαβα απο τα κανονια του..
Αρχησαμε γρηγορα να καταιβενουμε τις σκαλες..εκτος απο τον Zeff..και βρεθηκαμε σε πολυ λιγο χρονο στην κεντρικη αιθουσα του εστιατοριου..ειδα τον κοσμο πανηκοβλημενο μετα απο τις πρωτες κανονιες και ξαφνηκα ανοιξε η πορτα..μπηκε μεσα ενας ψυλος αντρας με χρυση πανοπλια και μια μοβ καπα..ειχε λευκα μαλια και το υφος του ηταν το ιδιο σκυλρο με αυτο του Smoker...διπλα του ηταν ενας ποιο κοντος αντρας..φαινοταν ομως εξίσου δυνατος..αυτος κρατουσε στα χερια του ενα οπλο τυπου ροπαλο και δεν μπορουσα να μην διακρινω τους μαυτους κυκλους κατω απο τα ματια του..πισω ομως και απο τους δυο ηταν ενας ακομη ψηλοτερος αντρας..φορουσε μια περιεργη πανοπλια στο στηθος του η οποια στο κεντρο ειχε μαργαριταρια..στα χερια του ειχε δυο κυκλικα οπλα που μαλλον τα χρυσημοποιουσε για ασπιδες..και στα ποδια του το ιδιο..τελος στο κεφαλι του φορούσε ενα τεράστιο μαργαριτάρι..
-Ποιοι ειναι αυτοι;
ψιθύρισα..
-Ο Don Krieg ειναι ο κεντρικος με την χρυση πανοπλια..οι αλλοοι δυο ειναι ο Devil Gin..ο πρωτος ναυτης του πληρωματος του Don Krieg..
-Και ο ψηλος;
-Ο..ψηλος ειναι ο ¨νικητης¨Pearl..
Δεν μιλησαμε αλλο και ο Don Krieg Μιλησε μονςο του..
-Αυτη την φορα γερο Zeff ηρθα για να μεινω στο παλιοεσταιτοριο σου..θα το κανω δικο μου και θα μπεκρουλιαζω καθε μερα με τα παλικαρια μου..μερα νυχτα..
Πηρα το θαρρος που χρειαζομουν και αντιμιλησα..
-.Κατσε ήρεμα......παλιο βλακα...
-Ποιος το ειπε αυτο...
Ειχα απομακρυνθει απο την σκηνη και ειχα κατσει σε ενα τραπεζι λιγο ποιο εξω απο το οπτικο του πεδιο..
-Εγω το ειπα..
-Χαα..και ποιο εισα εσυ..
-Αυτος που οταν λεει κατι..αυτο γινεται..
-Θα σου κανω μια προταση μικρε...
-Για να σ'ακουσω..
-Αν..και λεω αν..νικησεις τον Pearl σε μια μονομαχια..σωμα με σωμα..ενας εναντιων ενος..τοτε εγω και το πληρωμα μου θα καταλαβουμε το πλεουμενο εσταιοριο Baratie και θα σας πεταξουμε ολους στην θαλασσα...πως σου φαινεται αυτο;
-Λοιπον..κοιτα..ηλπιζα να παλεψω μαζι σου σημερα..αλλα ας ειναι..αν δεν εχει προβλημα ο βουτυρομπεμπες που κρυβεται απο πισω σου..τοτε θα τον κανονησω...γρηγορα μαλιστα..
Πηγε να κανει μια κινησει ο Pearl..
-Οχι μεσα στο εστιατοριο Pearl..εξω..το θελω καινουριο οταν το παραλαβω..
-Μα με ειπε βουτυρομπεμπε..
-Θα τον κανονισεις εξω..
Ειχα βαλει τα γελια καθως πηγαιναμε για την μοναμαχια αλλα μολις βγηκαμε εξω..τα εκοψα μαχαιρι..
Έβγαλα τα σπαθια μου και πεταξα τα θηκάρια μακρια..
-Τωρα θα σε φτιαξω
-Δεν μπορείς να τα βάλεις μαζί μου!
Εκανα δεκα γρηγορες κινησεις προσεγγισης και βρεθηκα πολι κοντα του αλλα αυτος εβγαλε μπροστα τα χερια του και ετσι απλα έκοψε την επιθεση μου..
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Hunger and War (right on time..)   [Αρχή]Hunger and War (right on time..) I_icon_minitimeΔευ Φεβ 13, 2012 3:00 pm

Ξεκινησα μια νεα επιθεση αυτη την φορα με ολη μου την δυναμη..πηρα πεντε εξι βηματα και προσπαθησα να τον κοψω στα δυο με τα σπαθια..αλλα για αλλη μια φορα εκοψε με ευκολια την κινηση μου..ετσι σκεφτηκα να τον εκνευρισω λιγο..ενας τσαντισμενος αντιπαλος χανει την συγκεντρωση του..
-Λοιπον...καταλαβα μονο ετσι μπορεις και μαχαισε ε;κοτα
-Ποιο ειπες κοτα..
-Εσενα ρε παλιο ζωο..
-Ααααα
Εξοργησμενος απο την πανοπλια του εκτοψευσε πυρινες σφαιρες..μια απο αυτες με πετυχε στο δεξι μουτι μου..πονεσε πολυ και περιεργος το παντελοι μου αρπαξε φωτια..πολυ περιεργη επιθεση σκεφτηκα ομως..πριν προλαβω να κανω τιποτα αλλο τον ειδα να βρισκεται απο πανω μου..με δυο αλματα προς τα πισω καταφερα να αποφύγω την πολυ δυνατη επιθεση με την οποια ραγησε το ξυλινο πατωμα..σκεφτηκα πλαι πως αν με ειχε πετυχει αυτη η επιθεση τοτε το τελος δεν θα αργουσε..ευτυχως που σκεφτομαι γρηγορα...τον πλησιασα παλι με τεχνικη ζικ-ζακ και απεφυγα δυο τρεις απλες επιθεσεις του..οι γροθιες του περναγανε ξυστα απο το σωμα μου..ομως παρατηρησα πως ηταν πολυ βαρυτερος και πολυ ποιο αργος απο εμενα..ετσι σταματησα τα ζικ-ζακ και βρεθηκα σε μια θεση ακριβως δυο μετρα απο πισω του..πεταξα ποιο διπλα τα σπαθια καθως καταλαβα πως δεν υπηρχε πιθανοτητα να τον χτυπησω με αυτα..και ετοιμασα τις γροθιες μου..ισως να χρησιμοποιουσα το φρουτο μου για πρωτη φορα..η δυναμη του με καλουσε
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Hunger and War (right on time..)   [Αρχή]Hunger and War (right on time..) I_icon_minitimeΔευ Φεβ 13, 2012 3:10 pm

Αφου εδεσα δυο πανια που βρηκα απο ενα κοντινο τραπεζι στα χερια μου..αυτος εκτοξευσε αλλες πυρινες μπαλες προς το μερος μου..αυτη την φορα τις απεφυγα ολες με ευκολια..φαινοταν κουρασμενος οποτε ειπα να τον τσαντισω λιγο παραπανω για να καταντησει να γινει πτωμα..
-Μονο τοσο αντεχεις;..κρημα νομιζα πως εχω να κανω με εναν αξιο αντιπαλο..
χωρις να μου απαντησει βρηκε την δυναμη να εξαπωλησει μια σειρα απο επιθεσεις προς το περος μου..δυστυχως δεν καταφερα να τις αποφυγω ολες και βρεθηκα με την μπουνια του παρε κολλημενος στον τειχο..απομακρυνθηκε και ετοιμαστηκε να ριξει αλλη μια δυνατη κινηση..αυτο ηταν για να τον νικησω επρεπε να χρησιμοποιησω την δυναμη του φρουτου μου..δεν ειχα αλλη επιλογη αλλη μια τετοια επιθεση και για σου κοσμε αντιο..
-Τωρα θα δεις πως πολεμαει ενας πραγματικος Marine..θα σε στρωσω
Πιεσα λιγο τον ευατο μου οπως νωριτερα και αναιβασα την θερμοκρασια του σωματος μου κατακορυφα..εννοιωσα την φλωγα μεσα μου..τα πανια που ειχα δεσει στο χερι μου αρχικα πηραν φωτια και μετα επεσαν κατω μεχρι που η φωτια εσβησε..απο πιθσω ακουστηκε η φωνη του Don Krieg
-Ειναι χρηστης φρουτου..και παλι ομως δεν ειναι ισοδυναμος με τον ισχυροτερο αντρα του πληρωματος μου..κανονησε τον Pearl..
-Μαλιστα..καπετανιε
Στο υφος και στον τονο της φωνης του μεγαλου σε υψος Pearl διεκρυνα φοβο..καταλαβε πως τον εξεταζα και γρηγορα ¨μαζεψε¨ τα συναισθηματα του..
-Δεν μπορεις να με νικησεις οτι και να κανεις..οτι ασσο και να βγαλεις απο το μανικι σου δεν χανω..
-Τι λε ρε..
-Την βλεπεις αυτη την μυτη..δεν την εχει ακουμπησει κανενας μεχρι τωρα και ουτε και εσυ θα το κανεις..ετοιμασου να πεθανεις
-Θα ματώσεις μεχρι εσχατου οριου..
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Hunger and War (right on time..)   [Αρχή]Hunger and War (right on time..) I_icon_minitimeΤρι Φεβ 14, 2012 6:24 am

Τον τσαντησα ακομα περισσοτερο και αυτο φανηκε στο κουρασμενο αλλα παρα τα αλλα πολυ θυμωμενο προσωπο του με αποτελεσπα να εξαπωληση ακομα μια σειρα επιθεσεων προς το μερος μου..σκεφτηκα πως ο τυπος ηταν δυνατος..αλλα απο την αλλη ειχε κουραστει πολυ και αυτο φαινοταν πλεον και στις επιθεσεις του εγω το μονο που επρεπε να κανω ηταν να αντεπιτεθω μια φορα..ηξερα πως μονο ανα χτυπημα μου μπορουσε να τον βγαλει εκτος..μα που μπορουσα να τον χτυπησω και αυτος να πεσει κατω..τον παρατηρησα λιγο καθως βαριανάσαινε..ειχε σκύψει μπροστα και δεν φαινοταν ολο το σωμα του.ομως ξαφνηκα σικοθηκε και αμεσως μπορεσα να διακρινω το αδυναμο σημειο της ασπιδας του..ηταν κατω ακριβως απο τα χερια του..στις μασχαλες..μου επιτεθηκε με οση δυναμη του ειχε απομεινει και εγω παρα τα τραύματα μου κατάφερα να τον αποφύγω..πιεσα λιγο ακομα τον ευατο μου και μπορεσα να νιωσω ολο το σωμα μου να καιει..αυτος γυρησε αρκετα γρηγορα για την σωματικη του διαπλαση και μου εριξε μια μπουνια στο στομαχη ομως πριν καλα καλα την νιωσω αυτος απομάκρυνε την καμένη σάρκα του απο το σωμα μου..και ενα πεπλο φοβου καλυψε ολο το προσωπο του..
-Χχχα..
Γελασα λιγο και του επιτεθηκα με μανια..δεξι αριστερο δεξι αριστερο και ολα με στοχο την πανοπλια του..ξαφνηκα χωρις να το περιμενει αλλαξα την πορεια τον επιθεσεων μου προς τις μασχαλες του και αυτος προσπαθουσε μανιοδως να τις καλυψει οσπου το δυνατο δεξι κροσε μου βρηκε τον στοχο του..
-Αααααα
ουρλιαξε απο τον πονο που του προκαλεσε η μπουνια σε συνδιασμο με το οτι η θερμοκρασια της μπουνιας μου ειχε φτασει τους 2000c...επεσε κατω και εκλεγε σαν μικρο παιδι..δεν τον λυπηθηκα η φατσα του μου την εδινε..και δεν σταθηκα μονο εκει αρχησα να του ριχνω πολυ δυνατες μουνιες στα μαγουλα και στο στομαχι και αυτος εκλαιγε σαν μικρο παιδι..και ετσι ειπα να δωσω ενα τελος σε ολη αυτη την ντροπη του..πηρα λιγα βηματα αποσταση απλωσα τα χερια μου προς τα πισω και με ολη μου την φορα
-Atsu Atsu no Tatakai no shiru
Tου εριξα ισως την ποιο δυνατη μπουνια με δυο χερια που ειχα ριξει μεχρι τωρα σε ανθρωπο με στοχο το προσωπο του και αυτος επεσε λιποθυμος ή ισως και νεκρος δεν προλαβα να καταλαβω γιατι επεσα λιποθυμος..πριν ομως χασω τις αισθησης μου γυρισα και εσκασα με ολη μου την δυναμη ενα γελιο στον Zeff.
StoryTeller
Story Teller
Story Teller
StoryTeller

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Hunger and War (right on time..)   [Αρχή]Hunger and War (right on time..) I_icon_minitimeΤρι Φεβ 14, 2012 1:18 pm

O Zeff έτρεξε στο πλευρό του Juria. Ήταν λιπόθυμος αλλά μ' ένα βλέμμα ευχαρίστησης. Τον άρπαξε στα χέρια του και τον παρέδωσε στους μάγειρες και το υπόλοιπο προσωπικό. Τον μετέφεραν μέσα στο μαγαζί σ' ένα δωμάτιο όπου πίστευαν πως θα ήταν ασφαλής. Αλλά ο Don Krieg είχε άλλα σχέδια.
-"Σταματήστε αμέσως!" φώναξε.
-"Που νομίζετε πως πάτε με αυτό το σκουπίδι ε; Σκοπεύετε να τον κρύψετε; Όχι Zeff δεν νομίζω να το επιτρέψω να συμβεί αυτό. Ακόμα και που νικήθηκε ο Pearl δεν θ' αλλάξει κάτι. Σκοπεύω να αποκτήσω αυτό το εστιατόριο και θα το κάνω."
-"Krieg υποσχέθηκες να μας αφήσεις ήσυχους. Θα αθετήσεις τον λόγο σου;"
-"Ηλίθιε γέρο. Είμαι πειρατής όχι κάποιος βλαμμένος Marine. Φυσικά και θ' αθετήσω το λόγο μου. Άντρες επίθεση!"
Αμέσως μια μεγάλη μάχη ξέσπασε στο εστιατόριο. Οι μάγειρες κι ο Zeff μάχονταν επάξια τον Krieg και το πλήρωμά του άλλα έχαναν σταθερά έδαφος κι είχαν αρκετές απώλειες στις γραμμές τους. Προφανώς ήταν θέμα χρόνου να νικήσουν οι πειρατές του Krieg αλλά απ' ότι φαινόταν οι μάγειρες θα πουλούσαν ακριβά το τομάρι τους. Στο μεταξύ ο Juria είχε μεταφερθεί σ' ένα ασφαλές μέρος και ξεκουραζόταν. Αλλά η μάχη κάτω μαινόταν. Οι υπάλληλοι είχαν υποχωρήσει στην είσοδο των μαγειρείων και συνέχιζαν να παλεύουν. Ο Krieg που στο μεταξύ γελούσε από χαρά διέταξε τον δεύτερο του στην διοίκηση τον Gin να ριχτεί κι αυτός στη μάχη για να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα με αυτούς. Για τον Pearl δεν ενδιαφέρθηκε ούτε στο ελάχιστο. Λες και δεν υπήρχε, δεν είχε πολεμήσει και τραυματιστεί γι' αυτόν. Αλλά το μόνο που ένοιαζε τον Krieg ήταν να νικήσει, τίποτα παραπάνω. Και στην προσπάθειά του να το κάνει αυτό δεν υπολόγιζε κανένα κόστος. Όλοι οι άντρες του απλά ζούσαν για να υπακούν τις διαταγές του και για να τον κάνουν διάσημο. Ήταν απλά πιόνια σ' ένα παιχνίδι. Και σαν τέτοια τους χειριζόταν. Όταν έχανε ένα από αυτά απλά το αντικαθιστούσε. Έτσι σκόπευε να κάνει και με τον Pearl. Οι πειρατές του μαζί με τον Gin πια να πολεμάει δίπλα τους είχαν σχεδόν συντρίψει τους μαγείρους. Αλλά τότε κάτι πολύ παράξενο συνέβη. Η ατμόσφαιρα άρχισε να ζεσταίνεται ραγδαία. Η θερμοκρασία ανέβαινε σε επίπεδα πολύ πιο υψηλά από την ανθρώπινη αντοχή. Κι όλη αυτή η ζέστη προήλθε από τις σκάλες. Μια σκιά φάνηκε σε μια στροφή. Και κάτι κατέβαινε από τις σκάλες και μαζί με αυτό όλο και μεγαλύτερη ζέστη. Όλοι είχαν αρχίσει να νοιώθουν τρομακτική δυσφορία κι οι πρώτες λιποθυμίες δεν άργησαν αν έρθουν. Μέχρι ο Juria να εμφανιστεί στην κεντρική αίθουσα κατακόκκινος κι αγριεμένος είχαν μείνει ελάχιστοι όρθιοι. Όλοι οι άλλοι ήταν λιπόθυμοι από τη ζέστη.
-"Τι έκανες εκεί, τι έκανες στους άντρες μου;" ούρλιαξε ο Krieg.
-"Για να πω την αλήθεια δεν ξέρω. Απλά άφησα το θυμό μου να με κυριεύσει, αλλά ότι κι αν γίνεται δεν μπορώ να πω πως δεν μ' αρέσει. Τώρα σειρά σου. Ήρθε η ώρα να σου δώσω ένα καλό μάθημα."
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Hunger and War (right on time..)   [Αρχή]Hunger and War (right on time..) I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 16, 2012 8:27 am

Ενιωθα ολο το σωμα μου να καιει...οτι ακουμπουσα ελιωνε και στο διαβα μου ακομα και το πατωμα ελιωνε...ημου σε μια μορφη πολυ υψηλης θερμοκρασιας..μα ενιωθα πως μπορουσα να γινω ακομα δυνατοτερος
-Μιλα τι εκανες στους αντρες μου..
-Χαχ...θα μαθεις και εσυ σε λιγο τι τους εκανα ή μαλλον θα το νιωσεις γιατι το ξυλο που θα φας θα ειναι εικοσι φορες περισσοτερο απο ευτο που εφαγε ο Pearl
-Μικρε νομιζεις πραγματικα πως μπορεις να με νικησεις σε μαχη σωμα με σωμα..αντε να με πετυχεις μια φορα..μετα θα πεθανεις αδοξα γιατι εγω ειμαι ο Don Krieg ο δυνατοτερος αντρας της East Blue και δεν δέχομαι ενα τσογλάνι σαν του λογου σου να γελιοποιει εμενα και το πληρωμα μου μπροστα στα ματια ολων αυτων των αθλιων..
-Αν και εισαι κατ'ετη μεγακυτερος μου..φαινεται πως εγω πρεπει να σου μαθω τροπους..
-Καλα...καλα δεν θα κατσω να ασχοληθω αλλο μαζι σου..εισαι..πολυ μικρος και αμαθος και δεν ξερεις τι λες...προτεινω να μην σε σκοτωσω αν πεσεις κατω και φιλησεις το πατωμα και ζητήσεις συγνωμη για οτι έπραξες και για οτι κάνεις..
-Συγνωμη απο ζωα και ανθρωπους που φερονται με τετοιον τροπο..δεν ζηταω..ακομα και αν στην μαχη μας βγεις εσυ νικητης θα ξερω πως εγω θα εχω χασει ένδοξα..
Σταματησαμε να μιλαμε και εμεινα να τον κοιταζω κατευθειαν στα ματια
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Hunger and War (right on time..)   [Αρχή]Hunger and War (right on time..) I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 16, 2012 8:36 am

Απαξιοντας την ολη εικονα γυρησα και κοιταξα τον Zeff ο οποιος παρα την δυσκολια που αντιμετοπιζε με το ποδι του μαχοταν σας γνησιος αντρας...στο πλευρο του ηταν ο σερβιτορος και αλλοι δυο μαγειροι με τιγανια και κουταλες στα χεια τους..σκεφτηκα λιγο πως ολοι αυτοι μαχονταν για τα πιστευω τους...για το μαγαζη τους..ο καθε ενας παλευε για κατι..οι μαγειροι για την κουζινα τους...το βασιλειο τους..ο σερβιτορος για το μαγαζι..και ο Zeff για το ονειρο του..ολος αυτος ο συλλογισμος μου εφερε στα ματια δακρυα χαρας..και την καρδια μου γεμισαν περιεργα συναισθηματα..συναισθηματα συμπονιας για τους φιλους πολεμηστες-μαγειρους..και μισος για το καθικι τον Krieg και το πληρωμα του..ακουστηκε να φωναζει παλι
-Μην μου γυρνας εμενα την πλατη..
-Μονος σου δεν ειπες πως δεν θα ασχοληθεις με εμενα αλλο πια...
Δεν καθησα να ακουσω τι ειχε να μου πει και μπηκα μεσα στο πεδιο της μαχης...ημουν ακομα μεσα στην κατασταση της πολυ υψηλης θερμοκρασιας και με ευκολια καταφερα αρκετα χτυπηματα σε δυο τυπους οι οποιοι επεσαν λιποθυμοι..με αρπαξε στην ακρη ο Zeff
-Τι θα κανεις θα τον πολεμησεις;
-Ναι...απλα θελει τον χρονο του το ολο θεμα..παμε πισω στην μαχη γερο..
-Ποιος ειπες γερο ρε..τωρα θα σου δειξω εγω..Αααα
Με μανια εγω και ο Zeff επιστρεψαμε πισω στο πεδιο της μαχης..ξαφνικά ειδα εναν τυπο που ειχε απομακρυνθει λιγο να βγαζει ενα πιστολι απο την ζωνη του αλλα αμεσως χυμηξε πανω του ο σερβιτορος και με μια κουταλα που βρηκε δεξια του τον κοπανησε στο κεφαλη αφηνοντας τον αναισθητο..γινοταν πραγματικα χαμος στο ίσωμα
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Hunger and War (right on time..)   [Αρχή]Hunger and War (right on time..) I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 16, 2012 9:04 am

Γροθιες δεξια και αριστερα και ξαφνηκα μεσα στην θολούρα της μαχης ενας τυπος ακριβώς απέναντι μου βγαζει δυο μαχαιρια..
-Radio sinji kiori
Και μια ακτινα βγηκε απο τα σπαθια του και περασε ακριβως απο δίπλα μου αφου μπορεσα να την αποφυγω..αυτη ηταν μια αρκετα δυνατη επιθεση και αν με ειχε πετυχει θα με ειχε παρασυρει εξω απο το εστιατοριο..επρεπε να σκεφτω γρηγορα..διοτι αυτος φαινοταν πολυτ αποφασισμενος καθως τρεχοντας με πλησιασε πολυ γρηγορα..μου καταφερε δυο κοψιματα στα ποδια και μια στον δεξι ώμο..η τελευταια με έτσουξε λιγο αλλα απο την θερμοκρασια τα σπαθια του τυπου ελιωσαν μεσα σε πολθ λιγο χρονο αφήνοντας τον χωρις καμια αμυνα και χωρις επιθετικα οπλα..πήρα φορα και τον χτυπησα ακριβως με την ίδια επιθεση που ειχα χτυπησει τον Pearl...το αποτελεσμα ηταν ο τυπος να πεσει πανω σε αλλον εναν και μαζι με αυτον επεσαν πανω σε ενα τραπεζι το οποιο εγινε κομματακια..ενας αντρας απο το πειρατικο πληρωμα γυρησε και φωναξε στους αλλους..
-Αυτος ο Barethorn θα μας σκοτωσει ολους..πρεπει να..
Δεν προλαβε να τελιωσει την φραση του και ειδα ενα δορι να διαπερνα τα σπλάχνα του..εμειν απλα να τον κοιταζω για λιγη ωρα..το αιμα του γεμησω ολον τον χωρο γυρο του..και επεσε τελικα νεκρος..πισω του ξεπροβαλε ο Krieg..ο οποιος με ενα βλεμμα γεματο απαξιοση για τον αδικοχαμενο πειρατη..ξεκαρφωσε την λονχη του δορατος του απο τον πειρατη..ο Gin σταματησε να πολεμαει και αντιμιλησε στον Krieg
-Τι εκανες παλιο μπασταρδε..γιατι τον σκοτωσες..
-Σκασε και εσυ..τωρα βρηκες..
-Εγω δεν πολεμαω αλλο για εσενα..εσυ δεν εχεις αισθηματα..δεν θα κατσω να πεθανω για χαρη σου..ειναι ξεκαθαρο πως το πειρατικο πληρωμα σου ξοφλησε...αντε γεια απο εμανα..
-Ελα πισω...
-Αντε γεια..
-Κανενας δεν μου γυρναει την πλατη εμενα
Πεταξε το δορι του προς το μερος του Gin και αυτος αποτομα γυρησε και με τα δυο μπαστουνια του το απελρουσε με ευκολια...εσκασε ενα γελακι στον Krieg και σηκοθηκε και εφυγε...Εγω παρατηρουσα την ολη σκηνη πααθητικα..αλλα δεν κρατιομουν αλλο..αυτος ο μπασταρδος και συναμμα τρελος αντρας μπορουσε να σκοτωσει και αλους..επρεπε να δρασω..πιεσα τον εαυτο μου οσο δεν τον εχια πιεσει μεχρι τωρα..και οι γυρο λιποθύμησαν απο την ζεστη..πολυ προσπαθησαν να βγουν εξω..μαζι με αυτους και ο Zeff αλλα και ο Krieg...καθως ο τελευταιος έβηχε σκεφτηκα πως αυτη ηταν η καταλληλη στιγμη να του επιτεθω...με οση δυναμη μου ειχε απομεινει...εξαπωλησα μια σειρα επιθέσεων εναντι του..φωναξα
-Δεν εχεις καμια ελπίδα
-Τι;ααα
Εφαγε μια κλοτια που θα την θυματε για ολη του την ζωη

[Αρχή]Hunger and War (right on time..)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part2)[Τελος]
» [Αρχή-Παρελθόν]Το ταξιδι προς την λυτρωση του κοσμου - Η Αρχη[Τελος]
» [Αρχή]Η αρχή ενός καλλιτέχνη.[Παλιός χαρακτήρας]
» [Αρχή - Παρελθόν] Η αρχή μιας νέας ζωής
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part1)[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: