| The Events At Ilusia[Τέλος] | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LegendCero Civilian
Posts : 791 Join date : 30/01/2012 Age : 29 Location : Home
| Θέμα: The Events At Ilusia[Τέλος] Δευ Φεβ 27, 2012 3:51 am | |
| Είμαι ξαπλωμένος στη σχεδία μου και στα χέρια μου κρατάω το Wanted Poster το οποίο είναι ο λόγος που κατευθύνομαι προς το νησί Illusia. Κανείς δεν ξέρει ακόμα αν όντως ζει κάποιο φρικιαστικό πλάσμα εκεί πέρα και όσοι προσπάθησαν να το μάθουν κατέληξαν νεκροί. Θα το ερευνήσω και αν καταφέρω να μάθω την αλήθεια θα γίνω γνωστός σε όλη την West Blue. Το ακουμπάω δίπλα, εκεί που έχω και τα υπόλοιπα πράγματα μου. Ο καιρός είναι πολύ καλός και ο ήλιος με ζεσταίνει πάρα πολύ. Η θάλασσα είναι γαλήνια, ήρεμη και με κουνάει τόσο απαλά που με αποκοιμίζει. Αποφασίζω να παίξω ένα τραγούδι με την κιθάρα μου. -Η τράτα μας η κουρελού η χιλιομπαλωμένη, όλο την εμπαλόνανε και όλο ήταν ξηλωμένη. Ε βίρα μια στα πανιά, ε βίρα δυο στο χωριό, ε βίρα τρεις στο σπίτι της. Αυτή την ευχάριστη ατμόσφαιρα την διαταράσσει ένα τεράστιο και μοχθηρό τέρας. Έχει δύο μεγάλα κίτρινα μάτια, ένα κέρατο σαν ρινόκερο και πολλά κοφτερά δόντια. Φαίνεται πολύ θυμωμένο και άγριο σαν κάτι να το έχει πειράξει. Μου επιτίθεται αλλά τοποθετώντας τα χέρια μου στο πρόσωπο του το σταματάω. Είναι πολύ δυνατό και αν κάτσει για πολύ ώρα εδώ δεν θα έχουμε καλό τέλος. Πιάνω την καραμπίνα για να τον πυροβολήσω αλλά οι σφαίρες δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα πάνω του. Καθώς ορμάει και πάλι αφού παίρνω όλα μου τα αντικείμενα στα χέρια μου πηδάω πάνω του με τίμημα όμως να καταστραφεί η σχεδία μου. Το τέρας φωνάζει σαν τρελό και κάνει πολλές απότομες κινήσεις. Περπατάω στην πλάτη του και βλέπω ένα κατάρτι από ένα πλοίο να έχει καρφωθεί στο σώμα του. Το πιάνω και με πολύ δυσκολία του το αφαιρώ και έτσι το τέρας ηρεμεί. βγάζει μια φωνή σαν να με θεωρεί φίλο τώρα. Πλησιάζω στο αυτί του και του λέω προς τα που να πάει. κατά έναν περίεργο λόγο με καταλαβαίνει και αν και έχασα το μεταφορικό μου μέσο βρήκα έναν καινούριο φίλο να με μεταφέρει. Μετά από κάποια ώρα έχουμε φτάσει στο νησί. Κατεβαίνω κάτω στην παραλία και ο φίλος μου φεύγει αφού τον αποχαιρετάω. -Αντίο φίλε. Σε ευχαριστώ πολύ που με έφερες μέχρι εδώ πέρα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LegendKai στις Πεμ Μαρ 01, 2012 5:38 am, 3 φορές συνολικά | |
|
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος] Τρι Φεβ 28, 2012 9:24 am | |
| -Εσύ ποιος είσαι; -John Marshall είναι το όνομα μου. και δεν μου λες τι σε φέρνει στο νησί μα; Τώρα τελευταία δεν έρχονται και πολλοί τουρίστες. Αποκλείεται να ήρθες για διακοπές. -Ήρθα για μια αποστολή. Πρέπει να ερευνήσω για ένα συγκεκριμένο θέμα. -Τι θέλεις να μάθεις; Ίσως μπορώ να σε βοηθήσω! -Φήμες λένε πως σε αυτό το νησί ζει ένα φρικιαστικό τέρας. Σύμφωνα με ένα Wanted Poster που βρήκα στο νησί Toroa όποιος τολμήσει και το ερευνήσει θα πάρει το ποσό των 10.000.000 Beli μόνο αν όμως υπάρχει όντως κάποιο πλάσμα. -Καλύτερα να φύγεις. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο εδώ πέρα. -Και εσύ που το ξέρεις; -Είμαι ένας γέρος που ζει πολλά χρόνια σε αυτό το νησί. Ξέρω πολλά πράγματα που άλλοι ούτε που τα έχουν ακούσει. -Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λες. Εγώ θα ψάξω ακόμα και αν χρειαστεί να κάνω το νησί άνω κάτω. -Πολλοί προσπάθησαν το ίδιο με σένα και όλοι είχαν το ίδιο τέλος. Κατέληξαν αγκαλιά με το θάνατο. Δεν είναι ανάγκη να γίνεις ένας από αυτούς. -Και σένα τι σε νοιάζει τι θα πάθω εγώ; -Εγώ απλώς σε προειδοποίησα. Δεν με αφορά τι θέλεις να κάνεις. Αλλά θα ήταν πολύ κρίμα αν πέθαινες. -Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά ότι και να λες εγώ θα πάω. Μήπως μπορείς να μου πεις από που να αρχίσω το ψάξιμο; -Σου είπα πως δεν υπάρχει τίποτα εδώ! Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό που ζητάς. -Από ότι φαίνεται καλύτερα να μην περιμένω καμία πληροφορία από σένα. Καλύτερα να πηγαίνω. Φτάνω στην πόρτα του μαγαζιού και λίγο πριν βγω έξω η φωνή του John με σταματάει... | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος] Τρι Φεβ 28, 2012 9:43 am | |
| | |
|
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος] Τρι Φεβ 28, 2012 10:21 am | |
| -Και γιατί να σε πιστέψω; πρώτη φορά σε βλέπω στο νησί; Ποιος ο λόγος να σε εμπιστευτώ; Πριν προλάβω να του απαντήσω μπαίνει μέσα ένας φύλακας κατά τρομαγμένος και λέει κάτι στο αυτί του βασιλιά. Το βλέμμα του παγώνει και αρχίζει να ιδρώνει. Φωνάζει μέσα τους φύλακες και τους λέει να με φυλάνε ότι και να γίνει μέχρι να ξεκαθαριστεί η υπόθεση. Αυτός φεύγει αμέσως και με αφήνει κλειδωμένο πίσω στο κελί. Βλέπω τα κλειδιά να κρέμονται από τη ζώνη του ενός φύλακα και σκέφτομαι έναν τρόπο να τα πάρω. Τα κάγκελα απέχουν αρκετά μεταξύ τους που το κεφάλι μου χωράει να βγει από έξω. Περιμένω για κάποια ώρα και ο ένας από τους δύο την κάνει να πάει για κατούρημα από λέει στον άλλο. Βρίσκω ευκαιρία και βρίζω τον άλλο φύλακα για να τον προκαλέσω και να μη πλησιάζει. Αν και στην αρχή δεν πιάνει τελικά υποκύπτει και αφού έρχεται πολύ κοντά στα κάγκελα με απειλεί πως αν τον βρίσω πάλι ξανά θα με σκοτώσει. Εγώ του ρίχνω κουτουλιά στα "τέτοια" του και ύστερα με τα δόντια μου αρπάζω τα κλειδιά και λύνομαι. Ύστερα βγαίνω από το κελί και αφού παίρνω τα πράγματα μου που τα έχουν ακουμπήσει πιο δίπλα καθώς και την μάσκα από τον φύλακα την κάνω για το Ιερό Δέντρο. Από τα λόγια του βασιλιά φάνηκε πως μόνο αυτός και ίσως κάποιοι κάτοικοι ξέρουν για την ύπαρξη του τέρατος. Στα άλλα νησιά πρέπει να είναι ένας μύθος για αυτό και το κενό Wanted Poster. Κατευθύνομαι προς την πόλη για να βρω τον John Marshall. Μπορεί να μου είπε πως δεν είχε ιδέα για τι πράγμα μιλούσα αλλά είμαι σίγουρος πως κάτι ξέρει. Δεν με έπεισε καθόλου με τα λόγια. Φτάνω στο μπαρ όσο πιο γρήγορα μπορώ γιατί θα με ψάχνουν οι φύλακες και δεν πρέπει να με βρουν μέχρι να φτάσω στην περιοχή του Ιερού Δέντρου. Μπαίνω μέσα στο μπαρ και βλέπω τον John να κάθεται ακριβώς στην ίδια θέση και το μαγαζί να είναι ακόμα άδειο. -Ξαναγύρισες βλέπω. Πως και πάλι από εδώ; -Χρειάζομαι τη βοήθεια σου και αυτή τη φορά δεν δέχομαι αρνητική απάντηση. Πρέπει να μου δείξεις που βρίσκεται το Ιερό Δέντρο. -Πως έμαθες εσύ για αυτό το μέρος; Αφού του εξηγώ όλα αυτά που συνέβησαν αυτός και πάλι αρνείται να με βοηθήσει...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LegendKai στις Τρι Φεβ 28, 2012 10:34 am, 1 φορά | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος] Τρι Φεβ 28, 2012 10:34 am | |
| -Ώστε τώρα είσαι και εχθρός του βασιλιά. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σου πω τίποτα. -Μα σου το ορκίζομαι πως δεν έκανα τίποτα κακό εγώ. Σήμερα το πρωί με του που έφτασα στο νησί ήρθα κατευθείαν εδώ. -Και γιατί να σε εμπιστευτώ; Δεν σε ξέρω καθόλου καλά. -Δεν νομίζω να λέει ψέματα .Εμένα μου φαίνεται έμπιστο άτομο. Εγώ στη θέση σου θα του έλεγα αυτά που θέλει να ακούσει. Δεν πρέπει να είναι κακός χαρακτήρας. -Σε ευχαριστώ. Καλά τα λέει ο φίλος σου. -Θα σου πω μια μικρή ιστορία που πρέπει να ξέρεις για αυτό το νησί. Στο εσωτερικό του ιερού Δέντρου βρίσκεται η πόρτα για τη Mavolia. Σύμφωνα με τον μύθο είναι η είναι η πόρτα για τον κάτω κόσμο από όπου και προέρχονται τα Devil Fruits. Μέχρι τώρα όμως κανείς δεν την έχει δει. Πριν κάποια χρόνια έγινε ένας σεισμός και λένε πως η πόρτα άνοιξε και βγήκε ένα παράξενο πλάσμα. Το τέρας αυτό όντως υπάρχει και όλοι το φοβούνται. Κανένας δεν ξέρει την πραγματική του καταγωγή. -Αυτό το τέρας είναι που φοβίζει τους κατοίκους. Δουλειά μου να το εξολοθρεύσω και να πάρω τα χρήματα από το Bounty. -Αλλά να ξέρεις πως η περιοχή φρουρείται από φύλακες και λόγω της κόντρας σου με τον βασιλιά θα είναι δύσκολο να περάσεις. -Αυτό άστο πάνω μου. Θα βρω τρόπο να μπω εγώ μέσα. -Να προσέχεις. Να φοράς τη μάσκα σου και να μη την βγάλεις καθόλου όσο θα είσαι σε εκείνη την περιοχή. -ναι μην ανησυχείς. Τώρα μόνο πες μου προς τα που πρέπει να πάω για να βρω αυτό το μέρος. -Δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω να μας βορειοανατολικά της πόλης και σε περίπου μισή ώρα θα βρίσκεσαι εκεί. -Θα μου το πληρώσεις πολύ άσχημα αυτό. Καθώς φεύγω σταματάω και του μιλάω. -Ευχαριστώ John Marshall. -Χμμ! Στο καλό... | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος] Τρι Φεβ 28, 2012 10:58 am | |
| | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος] Τρι Φεβ 28, 2012 12:45 pm | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LegendKai στις Τετ Φεβ 29, 2012 7:35 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος] Τρι Φεβ 28, 2012 1:27 pm | |
| -Έγινε. Μόλις γυρίσεις θα την βρεις έτοιμη. Εμείς θα ψάξουμε το νησί για να βρούμε τον άντρα που είναι υπεύθυνος για όλους αυτούς τους θανάτους. Εσύ συνέχισε κανονικά το δρόμο σου. -Ελπίζω μόνο να μην τσιγκουνευτείς στην ανταμοιβή μου. -Όχι. Κάνε εσύ αυτό που πρέπει και έννοια σου θα πάρεις πολύ καλά λεφτά. Καλή τύχη σου εύχομαι. -Ευχαριστώ αν και δεν είναι τύχη αυτό που χρειάζομαι για να κερδίσω. Οι δυνάμεις μου φτάνουν και περισσεύουν. Τους αφήνω πίσω μου και κατευθύνομαι προς το Ιερό Δέντρο. Μπαίνω μέσα στην σκοτεινή περιοχή γεμάτη από πολλά αέρια και μια τρομερή ζέστη να κάνει το κεφάλι μου να πονάει, λες και υπάρχει ηφαίστειο από κάτω. Έχω μαζί μου την κιθάρα και την καραμπίνα μου αν και είναι άδεια. Το μόνο που θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω ενάντια σε αυτό το τέρας είναι μόνο η μυική μου δύναμη. Χάρις τη μάσκα μπορώ και βλέπω αρκετά καθαρά και δεν αισθάνομαι καμία ενόχληση στον οργανισμό μου. Περπατάω για πολύ ώρα και καταλήγω μπροστά από ένα τόσο ψηλό δέντρο που δεν έχω ξαναδεί όμοιο του ποτέ στη ζωή. Έχει ξεραθεί αρκετά και το χρώμα του έχει μετατραπεί σε αποχρώσεις του μοβ και του μαύρου. Φαίνεται σαπισμένο και στενοχωρημένο θα έλεγα σαν να μην του αρέσει καθόλου η θέση στην οποία γεννήθηκε. Κάνω μια βόλτα γύρω του για να δω αν υπάρχει η πόρτα που οδηγεί στην Mavolia αλλά δεν βλέπω τίποτα. Ίσως να είναι υπόγεια. Καθώς ψάχνω λοιπόν να βρω καμία καταπακτή κοιτάω πιο πέρα και βλέπω ένα τεράστιο κλουβί. Εδώ πρέπει να είχαν το τέρας φυλακισμένο.Βλέπω κάτι που με τρομάζει πολύ. Μια γιγάντια τρύπα λες και πέρασε ποτάμι λάβας και το έλιωσε. Αυτό μόνο ένας τρομερά δυνατός θα μπορούσε να το κάνει. Αν ένας τέτοιος άντρας βρίσκεται στο νησί τα πράγματα είναι χάλια. Πρέπει να βρω το τέρας και να το αφανίσω. Ξαφνικά πετάγεται κάποιος από πίσω μου και με μαχαιρώνει στην πλάτη. Κοιτάζω και είναι ένα πλάσμα πολύ περίεργο και διψασμένο αίμα. Έχει σώμα ανθρώπου και μεγάλα σπαθιά βγαίνουν από τα χέρια του. -Ώστε εσύ είσαι αυτός που πρέπει να πεθάνει! -Ετοιμάσου να γευτείς πικρό και βασανιστικό θάνατο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LegendKai στις Τετ Φεβ 29, 2012 7:26 am, 1 φορά | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος] Τρι Φεβ 28, 2012 1:28 pm | |
| | |
|
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος] Τετ Φεβ 29, 2012 11:12 am | |
| | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος] Τετ Φεβ 29, 2012 11:45 am | |
| | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος] Τετ Φεβ 29, 2012 12:05 pm | |
| -Ο Stroud; Ποιος είναι πάλι αυτός; -Λοιπόν θα σου πω μια ιστορία για αυτό το νησί. Πριν κάποια χρόνια ξέσπασε ένας πόλεμος εδώ. Ο άρχοντας της πόλης Jadd o Stroud κήρυξε πόλεμο εναντίων του βασιλιά Thalassa Lucas για την διεκδίκηση του στέμματος. Οι αιματοχυσίες και οι κακουχίες κράτησαν για δύο περίπου χρόνια. Όταν έληξε η μάχη νικητής ήταν ο Lucas και ο Stroud εξορίστηκε για πάντα. Αυτό όμως είχε σαν αποτέλεσμα και την οικονομική καταστροφή του νησιού. -Και τώρα αυτός επέστρεψε για να πάρει εκδίκηση; -Πολύ σωστά. Μίλησα με τον βασιλιά και συμπεράναμε πως αυτός που ελευθέρωσε τον Hiku ήταν σύμμαχος του Stroud. -Και για ποιο λόγο να το κάνει αυτό; -Αν το τέρας ελευθερωνόταν τότε ο βασιλιάς θα αναγκαζόταν να στείλει αρκετό στρατό για να το αιχμαλωτίσει και πάλι ή να το σκοτώσει. Έτσι τα πράγματα θα ήταν πολύ εύκολα για τον Stroud από τη στιγμή που θα έκανε επίθεση. Δεν θα έβρισκε αντίσταση. Αλλά για κακή του τύχη ήσουν εσύ εδώ και έτσι τώρα ο στρατός είναι στο πεδίο της μάχης. -Που πολεμάνε τώρα; -Από ότι μου είπε ο βασιλιάς που μίλησα μαζί του η μάχη ξεκίνησε από την πόλη Lorimar.Τώρα ο Thalassa Lucas έχει συγκεντρώσει όλο το στρατό στα σύνορα της Ilusia περιμένοντας τον εχθρό. -Και εμείς γιατί δεν πάμε να τους βοηθήσουμε; Τι κάνουμε εδώ; -Έχουμε άλλη αποστολή. -Τι πρέπει δηλαδή να κάνουμε; -Ακολούθησε με και θα μάθεις σύντομα. Πάρε μαζί ου την κιθάρα και τα όπλα από τον Hiku. Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. -Ωραία εγώ είμαι έτοιμος. Πάμε... | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος] Τετ Φεβ 29, 2012 12:19 pm | |
| | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος] Τετ Φεβ 29, 2012 12:38 pm | |
| | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος] Τετ Φεβ 29, 2012 12:54 pm | |
| | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος] Τετ Φεβ 29, 2012 1:34 pm | |
| | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος] Τετ Φεβ 29, 2012 1:48 pm | |
| Εγώ προχωράω κανονικά μέχρι που φτάνω κοντά στο πλοίο του εχθρού και κρύβομαι ανάμεσα σε κάτι θάμνους για να μην με πάρουν χαμπάρι. Κάποιο άνθρωποι που βρίσκονται πάνω στο πλοίο κατεβάζουν όπλα, φαγητά, σφαίρες και εφοδιάζουν τον αντίπαλο. Ξέχασα όμως να ρωτήσω τον John πως θα το καταστρέψω. Ρίχνω μια ματιά γύρω μου και βλέπω ένα μπαούλο να βρίσκεται λ΄γι πιο δίπλα μου. Πηγαίνω, το ανοίγω και βλέπω να είναι γεμάτο δυναμίτες και ένα πακέτο σπίρτα. Αφού τους παίρνω μετακινούμαι ύπουλα και ήσυχα για να φτάσω στο πλοίο. Τους τοποθετώ κοντά στην πίσω μέρος του καραβιού και τους ανάβω με τα σπίρτα. Ευτυχώς δεν με πήρε κανένας είδηση. Απομακρύνομαι και περιμένω για λίγη ώρα ώσπου: ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΜΠΑΜ Το πλοίο καταστράφηκε ολοσχερώς και τώρα βρίσκεται μέσα στις άγριες φλόγες. Μαζί πέθανα και πολλοί εχθροί και τώρα πλέον ο στρατός της; πόλης Ilusia θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα. Το μόνο που μένει τώρα είναι να πάω στο πεδίο της μάχης και να ανατινάξω τις νάρκες για να εξολοθρεύσω τον αντίπαλο. Καθώς τρέχω για να πάω στον προορισμό μου και να τελειώσω την αποστολή μου ένας άντρας φαίνεται πως με ακολούθησε και μου φωνάζει από μακριά.(Μάλλον δεν πέρασα εντελώς απαρατήρητος) -Σταμάτα εκεί που είσαι! -Και εσύ ποιος είσαι πάλι; -Είδα τι έκανες στο πλοίο μας και πρέπει να το πληρώσεις. -Καλά κρασιά. Γυρνάω και πάω να φύγω όταν αυτός τραβάει ένα σπαθί και μου ορμάει. Εγώ πριν ακόμα προλάβει να με φτάσει χρησιμοποιώντας τα όπλα από τον Hiku τον σφάζω στην κοιλία και τον παρατάω πίσω νεκρό. Συνεχίζω το δρόμο μου ώσπου φτάνω στο πεδίο της μάχης και αντικρίζω μια δύσκολη κατάσταση... | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος] Πεμ Μαρ 01, 2012 3:13 am | |
| Πολλοί στρατιώτες του βασιλιά Lucas έχουν πέσει κάτω νεκροί και λίγοι είναι αυτοί που έχουν ακόμα τις αισθήσεις τους ή δεν έχουν πάθει μεγάλη ζημιά. Πηγαίνω αμέσως δίπλα σε έναν και τον ρωτάω τι έχει συμβεί και βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση. -Οι πειρατές που είναι με το μέρος του Stroud είναι πολύ δυνατοί και ο ίδιος έχει αποκτήσει τεράστιες ικανότητες. Έχει ένα φρούτο του διαβόλου και μας κέρδισε όλους μέσα σε πολύ λίγο χρόνο. -Και τώρα που βρίσκονται; -Κατευθύνονται προς το παλάτι. Αν το πάρουν στα χέρια τους τότε το νησί είναι χαμένο. Το παρελθόν επαναλαμβάνεται και αυτή τη φορά τα πράγματα είναι χειρότερα. -Μην ανησυχείς. Θα τους βρω εγώ και θα τους νικήσω. -Μην αφήσεις να πεθάνει ο βασιλιάς. Ότι και να συμβεί, ακόμα και αν χρειαστεί να δώσεις τη ζωή σου, ο βασιλιάς πρέπει να ζήσει. -Βασίσου πάνω μου. Προς τα που είναι το παλάτι; Αφού μου δείχνει ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσω ξεκινάω για να σταματήσω τον Stroud και τους πολεμιστές του. Αυτή μάχη δεν θα είναι σαν όλες τις προηγούμενες που έδωσα τόσα χρόνια που βρισκόμουν στην West Blue. Πρώτη μου φορά θα παλέψω με έναν Devil Fruit User. Σίγουρα θα έχει μια κρυφή και υπεράνθρωπη δύναμη που θα με δυσκολέψει πολύ. Ανυπομονώ όμως να τον αντιμετωπίσω για να μπορέσω να βάλω και σε ένα τεστ το τι είμαι εγώ ικανός να κάνω. Αλλά πρέπει να είμαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο. Ακόμα και να το να πεθάνω είναι μέσα στα σενάρια. Βλέπω το παλάτι αν και είναι μακριά ακόμα. Περνάω ανάμεσα από στενάκια για να φτάσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ξαφνικά όμως καθώς φτάνω στο παλάτι βλέπω μια μεγάλη μάχη να έχει αρχίσει. Στρατιώτες προσπαθούν να υπερασπιστούν το παλάτι ενώ οι πειρατές κάνουν ότι μπορούν για να εισβάλλουν. Αν τους βοηθήσω τώρα, πριν προλάβουν να μπουν οι πειρατές μέσα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Πετάγεται μια φωνή ενός στρατιώτη και μου λέει: -Πήγαινε στο παλάτι. Μην κάτσεις εδώ. -Μα γιατί πρέπει να κάτσω να σας βοηθήσω εδώ! -Ο Stroud έχει ήδη μπει στο παλάτι και ο βασιλιάς Thalassa Lucas χρειάζεται βοήθεια... | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος] Πεμ Μαρ 01, 2012 3:42 am | |
| | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος] Πεμ Μαρ 01, 2012 4:19 am | |
| | |