.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
4 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[τέλος]The revolutionary army and the alliance

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
DIRK
Marines
Marines
DIRK

[τέλος]The revolutionary army and  the alliance Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 1:20 am

Μετα απο μια θαλασσοταραχή μέσα στην άγρια εκείνη νύχτα το πλοίο μου χωρίστηκε απο αυτό του Captain shu .Το επόμενο πρωι είχα βρεθεί σε ένα μικρό νησάκι...Δεν πρέπει να ξεπερνούσε τους 100 κατοίκους,,, Σηκώθηκα απο την βάρκα μου και άρχισα να περπατώ προς το χωριό...Εκεί βρήκα ένα μπαρ..Κάθισα στο πρώτο τραπέζι που βρήκα . Στο μαγαζί υπήρχε πολύς κόσμος και όλοι έπιναν και γελούσαν ξένοιαστοι , ο μόνος που ήταν κουρασμένος και ελαφρώς κακοδιάθετος ήμουν εγώ .Κοιτούσα το πιστόλι μου και σκεφτόμουν πόσους είχα σκοτώσει με αυτό όταν άκουσα μια γνωστή φωνή
-Vergil ! Εσύ εδώ?
Συνηθισμένος όταν ακούω το όνομά μου να είμαι σε επιφυλακή για να φυλάγομαι και να πιάνω πειρατές ( έμαθα να είμαι σε εγρήγορση τον τελευταίο καιρό)ενστικτωδώς τράβηξα αστραπιαία το σπαθί μου και το έστρεψα προς αυτόν που μου μίλησε

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Μαρ 04, 2012 7:33 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 1:29 am

Μόλις γύρισα και τον είδα έμεινα άφωνος
-Τι κάνεις εκεί ρε Vergil ? είπε γελώντας και παίρνοντας το katana με μια αριστοτεχνική κίνηση από το χέρι μου , και το έβαλε στην ζώνη μου
-Squal ? Χρόνια και ζαμάνια ρε μεγάλε , τι λέει ?
-Μια χαρά ρε Vergil .Βρήκα δουλεία εδώ σε αυτό το μπαρ, δεν δίνει πολλά λεφτά αλλά ήταν το καλύτερο που βρήκα
-Πως και ήρθες απο εδώ ? Οι άλλοι τι κάνουν ?
-ο Nero και ο waka είναι στην RUluka της grand line ,, στo Crown Island της Grand Line ,ο Sparda στην Centaurea.
- Ο Fernir ? και γιατί φύγατε όλοι απο το Asuka Island?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Σαβ Μαρ 03, 2012 4:00 pm, 1 φορά
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 1:36 am

-Ο Fernir είναι νεκρός Vergil..Είπε σκύβοντας το κεφάλι του .
Αυτός είναι ένας απο τους λόγους που φύγαμε από το νησί
Έμεινα με ανοιχτό το στόμα... ο Fernir ήταν ένας πολύ καλός μου φίλος απο το Asuka Island. Εκει είχα βρεθεί πριν λίγο καιρο αλλα δεν μπορούσα να συναντήσω τον φίλο μου .Όταν βρήκα ξανά το θάρρος μου και συνήλθα ρώτησα τον Squal
-για ποιόν άλλο λόγο φύγατε απο το νησί ?
-Ξέρεις, απο τότε που μας επισκέφτηκες τελευταία φορά με τον πατέρα σου , έγιναν συγκλονιστικά πράγματα στο νησί .Κάποια βραδια , μετά απο ένα πολύ ζεστό καλοκαίρι, ένα πλήρωμα πειρατών επιτέθηκε στο νησί...Εμείς δεν μπορούσαμε να τους πάμε κόντρα καθώς μας είχαν αιφνιδιάσει απο την επίθεσή τους μες την νύχτα , δν ήμασταν αρκετα καλα εξοπλισμένοι και το νησί δεν είχε αρκετούς μαριν και ετσι λεηλάτησαν όλο το νησί.
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 1:42 am

Όμως ένας άντρας , ο Saga πήρε το θρυλικό σπαθί για το οποίο υπήρχαν μας είχε πει ο πατέρας σου σαν ιστορία , και σκότωσε όλους τους πειρατές. Απο τότε είναι σαν κυρίαρχος του νησιού , όμως μας συμπεριφέρεται πολύ άσχημα.Έγινε επικεφαλής των Marine του νησιού , ζήτησε και ενισχύσεις.Τώρα έχει ένα Dojo με περίπου 150 Marine και τους εκπαιδεύει όλους οσους του το ζητούν , όμως εκπαιδεύει τους συντρόφους παραπάνω του και αυτοί για να τον ξεπληρώσουν κάνουν τις βρομοδουλειές του
-Τέλος ο Saga είναι ο υπεύθυνος για τον θάνατο του Fernir
Μόλις το άκουσα αυτό , ο θυμός άρχισε να καταλύει το σώμα μου . 423425 634634 Ήθελα να σκοτώσω , να εξοντώσω και να να αφανίσω από την γη αυτόν τον Saga .
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 1:50 am

Ήταν ο επόμενος στόχος μου , όμως δεν μπορουσα να τον πολεμήσω καθώς ήμασταν στην ίδια παράταξη...Το μίσος μου γι αυτόν έφτασε στα ύψη...Πόσο διεφθαρμένα άτομα μπορει να έχει αυτή η παράταξη??? Πρώτα ο morgan, μετα ο ripper και τώρα ο Saga...Και όλοι τους είναι σε σεβαστό βαθμο...
Ένα ξαφνικό γεγονός όμως τάραξε την συζήτηση που είχα με τον Squal.
Ένας άντρας με δυο κατανα και πίσω του τέσσερις κουκουλοφόρους με βρώμικα ρούχα μπήκε μέσα. Όλο το μαγαζί τους κοιτούσε με απορία . Βγάζοντας έξω τα σπαθιά του είπε
-Σήμερα έμαθα οτι το μαγαζί κερνάει μπύρες!
Περπάτησε προς την μπάρα και κάθησε..ΕΚεί έστρεψε τα κατανα του προς τον λαιμό του ιδιοκτήτη λέγοντας
-Βάλε να πιούμε και στους φίλους μου ...Και βάλε τις καλύτερες
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 2:07 am

Δεν χρειάστηκε κάτι παραπάνω απο αυτό για να με κάνει να σηκωθώ..Πρέπει να ήταν ηλίθιοι οι ληστές γιατί δεν είχαν δει την στολή μου .Έσπρωξα σιγά σιγά την καρέκλα μου προς τα πίσω και πάτησα στα πόδια μου... Άρχισα να περπατώ προς την μπάρα..Μόλις έφτασα πάνω απο εκείνον με τα δυο κατανα τον σήκωσα απο τον σβερκο και τον πέταξα έξω απο το μαγαζί...Κατευθείαν οι άντρες του έκαναν την κίνηση για να μου επιτεθούν..
-Δεν νομίζω τάκηδες, είπα και σιγά σιγά το σώμα μου άρχισε να αλλάζει μορφή ως που πήρε αυτή του κέρβερου...Οι άντρες , όπως και οι πολίτες , τα έχασαν..Γύρισα το αριστερό μυ κεφάλι σοτ μέρος των 2 και το δεξί προς στο μέρος των άλλων 2 ενω το μεσαίο έβλεπε τον άλλο που είχα στείλει έξω ναι προσπαθεί να σηκωθεί
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 2:11 am

-Τα όπλα σας κάτω.....ΤΏΡΑ!
Είπα αλλα εκείνοι δεν έκαναν τίποτα...
Ο άλλος μπήκε μέσα και άρχησε να φωνάζει κατι καταρες για τους μαριν και τα λοιπά συναφή πειρατοεπαναστατικα
-κοίτα την δουλειά σου , είπα καθώς προχωρούσα σιγά σιγά προς το μέρος του.Squal θα έρθεις μαζί μου ? Πανε Grand Line
-Ναι φυσικά παλιόφιλε , είπε γεμάτος ενθουσιασμό
-Ωραία λοιπόν , αρχικά ας ξεφορτωθούμε αυτό το σκουπίδι είπα δείχνοντας τον σκονισμένο απο την ρίψη άντρα
-Είναι όλος δικός σου, εγώ θα αναλάβω τους αλλους 4 !
-Έγινε !
Ορμήσαμε και οι δυο προς τα πάνω τους ενώ αυτοί έτρεξαν έξω απο το μαγαζί .Πήγαν και μας περίμεναν έξω σε θέσεις μάχης
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 2:16 am

Εγώ έτρεξα προς τον αρχηγό των ληστών έτοιμος να επιτεθώ ,αντίστοιχα και ο Squal.
Δάγκωσα αστραπιαία με τα πλαηνα κεφάλια μου τα πόδια του δημιουργώντας του πληγές, αμέσως μετά οπισθοχώρησα
-Τώρα πως θα πολεμήσεις? του είπα μες τον χλευασμό
-Σ.....σκυλί της κυβέρνησης , είπε νευριασμένος
-Με κάνεις και κοκκινίζω! Αλλα μην με κολακεύεις , δεν τον γλιτώνεις τον θάνατο Cerberus Carnage
Με την δύναμη που εκτοξεύτηκα προς τα πάνω του , του επέφερα ένα τόσο δυνατό χτύπημα που όταν προσγειώθηκε στον απέναντι τοίχο, τον κατέστρεψε .Μετά πήρα την ανθρώπινη μορφή μου, έβγαλα το κατανα μου και τον ξεφορτώθηκα με συνοπτικές διαδικασίες
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 2:28 am

Κοίταξα τον Squal και είδα οτι με κοιτούσε με θαυμασμό
-OI ασε τα βλέμματα, δεν είμαι γκόμενα ,,,,Περπάτα προς το λιμάνι , μην με κοιτάς
-Ε...εντάξει
Ξεκινήσαμε να περπατάμε .Στην διαδρομή ακούγαμε πυροβολισμούς .Ήταν οι Marine βρίσκονταν στην άλλη μερια του νησιού (που ταν τοσο μικρο ωστε μπορουσα να δω ως εκει) .
-απο εδώ ! Φώναξα στον Squal δείχνοντάς του την βάρκα μου. Πήδηξε μέσα ενώ εγώ την έλυνα
Μόλις τελείωσα ο Squal φώναξε
-Vergil γρήγορα οι marine. 077
- 075
- ΤΙ με κοιτας έτσι! Έρχονται οι μαριν! Κάνε γρήγορα
-053 Και γω ειμαι μαριν ρε...Δεν φαίνεται, είπα δείχνοντας την στολή που φορούσα
-Α τώρα το είδα 061

DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 4:07 pm

Γύρισα και τους είδα να ξεπροβάλλουν απο την γωνία του δρόμου. Δεν γνώριζα τον λόγο που οι συνάδελφοι είχαν έρθει ως εδώ, αλλα δεν είχα καμια όρεξη να βρεθώ με εκείνον τον ηλίθιο Lieutenant στα καράβι του captain shu.Πήδηξα και εγώ μέσα στην βάρκα και αρχίσαμε να απομακρυνόμαστε από το νησί μες το σκοτάδι .
-Squal , θα σε πείραζε να επισκεφτούμε πρώτα τον που βρίσκεται κοντά
-Αυτό θα σου πρότεινα και εγώ! Καλύτερα περισσότεροι! Αν και δεν χρειαζόμαστε αλλους καθως μπορεις να καλέσεις ενισχύσεις ανα πασα στιγμή
Κανονίζοντας την νέα πορεία μας, η βάρκα χανόταν ολοένα και πιο βαθιά στο σκοτάδι της νύχτας.Πλέον τα φώτα της πόλης είχαν χαθεί από τα μάτια μας.
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 4:14 pm

Λίγες ώρες μετά
Μέσα στην νύχτα , στην μέση της θάλασσας εγώ με τον Squal πίναμε συνέχεια στην φιλία μας .
-Χαχαχαχαχα ! Υπέροχο αυτό το Sake ,Vergil! Απο που το πήρες?
-To έκλεψα απο το πλοίο του captain shu λίγο πριν πιάσει η μπόρα
-Αλήθεια? είπε βάζοντας ακόμα ένα ποτήρι και κάθισε πίσω.Λοιπόν , ακούω την ιστορία!
Μου πήρε λίγη ώρα για να του αφηγηθώ όλη την ιστορία .Μόλις τελείωσα έμεινε άναυδος .
-Με δουλεύεις, έτσι ?
-Γιατί ?
-Μου λες ψέματα ή σε πείραξε το ποτό ! Μα καλά υπάρχουν τέτοια ευκολόπιστα ζώα ?
-Ναι ! Σου λέω ψάρωσε με την μία ο νέος! !
-Χαχαχαχαχαχαχαχα ! και πως μου είχες πει εκείνο το ζώο?
-Δεν θυμάμαι το όνομά του πάντως είχε πολλά σύμφωνα και μερι να το πει για 300 φορά , μπέρδεψε 900 φορες την γλώσσα του!
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 4:25 pm

-χαχαχαχαχαχα! Πλάκα έχεις ! είπε σηκώνοντας το ποτήρι του . Kanpai!
-Kanpai !
Οι φωνές και τα τσουγκρίσματα συνεχίστηκαν για αρκετές ώρες ακόμα , ως που μεθυσμένους και οι δυο μας πήρε ο ύπνος
Το επόμενο πρωί ξύπνησα πρώτος.Ήπια μια γερή γουλιά Sake και σηκώθηκα .Το κεφάλι μου ήταν μουδιασμένο απο το οινόπνευμα .Ο Squal κοιμόταν με το ποτήρι στο χέρι ενώ ροχάλιζε και είχε ανοιχτό το στόμα του .Τότε αποφάσισα να του κάνω μια πλάκα .Πήγα στην καμπίνα , πήρα έναν κουβά , τον γέμισα με θαλασσινό νερό και του τον πέταξα στο πρόσωπο .Κατευθείαν πετάχτηκε επάνω τρομαγμένος και κοιτούσε δεξιά αριστερά 086 .Μόλις συνειδητοποίησε τι έγινε με κοίταξε με ένα βλέμμα 97897 που με τρομοκράτησε 050505
-θες να πεθάνεις ? : 64647657
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 4:34 pm

-Εεεε..έκανα αμήχανα
-Χαχαχαχαχαχα! Σκόπευα να σου κάνω αυτήν την πλάκα εγώ αλλά φαίνεται πως ακόμα έχεις αυτό το συνήθειο να ξυπνάς νωρίς.´
-Old habbits die hard Squal!
-Αυτό όμως δεν φαίνεται και στην περίπτωσή σου, συνολικά !
-Τι εννοείς?
-Έγινες ένας Marine που βαριέται να συναντήσει τους δικούς του ενω ο πατέρας σου είναι πολύ γνωστός Marine που περιβαλλόταν απο μαρινς ολη την ώρα .Απ ότι βλέπω στις εφημερίδες και ακούω απο τις φήμες , είσαι αρκετά φημισμένος ..Ακόμα δεν άρχισες την ζωή των Μαριν κατάφερες να αποσπάσεις την προσοχή της world government όπως επίσης και να κερδίσεις τον φόβω μερικών πειρατών .

DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 4:39 pm

-Αυτό το ξέρω , δεν φταίω εγώ που οι πειρατές μπαίνουν μπροστά στην κόψη του σπαθιού μου!Όσο το οτι είμαι φημισμένος απο τώρα δεν φταίω εγώ , αυτοί με προκαλούν ,όχι εγώ αυτούς...Απλά ΤΥΧΑΊΝΕΙ να τους συμπεριφέρομαι όπως σήμερα σε εκείνον τον τύπο
-όπως και να χει εγώ ξέρω οτι το κολλητάρι μου είναι ένας πολύ δυνατός και φημισμένος τύπος ! Είπε καθώς μου πέταξε τον κουβά πίσω.Μόνο που είσαι αρκετά αδύναμος για να τα βάλεις μαζί μου! χαχαχαχαχα
-Χαχαχαχαχαχα , αυτό θα το δούμε !
-Στο νησί που θα πάμε , όποιος ταβήξει την βάρκα στην ακτή χωρίς να κουραστεί είναι ο δυνατότερος ! Mέσα?
-Μέσα !Δεν έχεις ελπίδα !
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 4:46 pm

-Έτσι λες εσύ !
-Όλο μόστρα είσαι ! Άστα αυτά για τα κορίτσι που θα δούμε
-Εκεί δεν έχεις ελπίδα εσύ !
-Δεν το νομίζω , είπα καθώς του έδειχνα την χθεσινή εφημερίδα που είχε την φάτσα μου επάνω και έλεγε για τα κατορθωματα μου..Είχα συλλάβει τον captain Kuro και τον captain Don Krieg μέσα σε λίγες μέρες ! Οι γυναίκες λατρεύουν εμάς τα ''κακά παιδιά '' , και μαζί με αυτούς τους μύες θα κάνω πάταγο !
-Μετά λες εμένα φιγούρα
Την συζήτησή μας, διέκοψε η θέα ενός νησιού .
-Οι Squal , αυτή είναι η cenaurea ?
-Ναι . Αυτό το νησί είναι γεμάτο με δέντρα και λατομεία . Πρέπει να σε προειδοποιήσω οτι αυτό το νησί το ελέγχουν οι επαναστάτες.Αν και έχει ακμάζουσα οικονομία υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να βγάλουν ''παράνομo χρήμα'' .
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 4:51 pm

-Οι δυνάμεις των επαναστατών περιπολούν και φυλάσσουν όλες τις περιοχές , γι αυτό καλύτερα α φορέσεις πολιτικά ρούχα ωστε να μην σε αναγνωρίσουν ..
-Μην ανησυχείς , έχω αντιμετωπίσει αρκετούς μέχρι να φτάσω εδώ , και εσύ δεν είσαι δα και κανένα αδύναμο ανθρωπάκι
- Με κάνεις και κοκκινίζω [mor22]
-Χαχαχαχα! Έχω πεθάνει της πείνας και αυτό το sake με τάραξε , πάω να ετοιμάσω κάτι να τσιμπήσουμε πριν κατέβουμε στο νησί
-Οκ εγώ θα κρατήσω την βάρκα στην σωστή πορεία
Λέγοντας αυτά , μπήκα στην καμπίνα .Έβγαλα τα υλικά απο τον σάκο , και άρχισα να μαγειρεύω
Οση ώρα ετοίμαζα το φαγητό σκεφτόμουν αυτά που μου είπε ο Squal εχθές.Η τυραννία των Marine με νευριάζει απίστευτα καθώς την είχα βιώσει και εγώ που ανήκω στην παράταξη των μαριν .
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 4:56 pm

Εγώ φυσικά δεν είμαι κανένας άγιος όμως όποιος πειράζει τους φίλους μου η την πατρίδα τους , θα έχει να κάνει μαζί μου.Αυτός ο Saga είναι γνωστός μου αλλα και μαριν , ίσως να μη χρειαστεί να πολεμήσουμε, αν γίνει όμως δεν θα σκοτώσω μόνο αυτόν , αλλά και τα τσιράκια του . Αυτά που μου είχε πει ο Squal πριν μέ έκαναν να ανησυχήσω κάπως..Σίγουρα ένα νησί γεμάτο επαναστάτες δεν ήταν η κατάλληλη τοποθεσία για έναν μαριν..Έτσι, καθως ετοιμαζόταν το φαι, έβγαλα τα ρούχα μου , έβαλα πολιτικά και απο πάνω μια κάπα με μια κουκούλα. Τελείωσα το μαγείρεμα και ανέβηκα στο κατάστρωμα.Είχαμε φτάσει αρκετά κοντά στο νησί , έτσι μπορούσα να διακρίνω τις απέραντες δασικές εκτάσεις .

DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 5:01 pm

Έδωσα στο πιάτο στον Squall και αρχίσαμε να τρώμε με όρεξη
-Οι, Vergil , πολύ ωραίο το φαγητό ..είπε με γεμάτο το στόμα ..Πως έμαθες να μαγειρεύεις τοσο καλά?
-Αν μείνεις και εσύ τόσο καιρό στην θάλασσα , αναγκαστικά μαθαίνεις !
Συνεχίσαμε έως που τα πιάτα μας ήταν εντελώς καθαρά .Όπως φαινόταν δεν πεινούσαμε καθόλου.Σηκώθηκε και ήρθε προς το μέρος μου και είπε
-Δώσε μου το πιάτο . θα τα πάω εγώ μέσα.Φρόντισε μην τρακάρουμε σε κανέναν βράχο !
-Οκ είπα γυρίζοντας προς την πλώρη..Εκεί κάθισα κάτω και περίμενα να φτάσουμε στην ακτή , πλέον η απόσταση ήταν λιγότερη από είκοσι μέτρα.Μετά απ πέντε λεπτά ο Squal ανέβηκε στο κατάστρωμα σκουπίζοντας τα χέρια του .
-Καλά , τα έπλυνες κιόλας ρε Squal ? ?
-Δεν είχε και πολλά αποφάγια μέσα!
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 5:06 pm

-Αυτό να μου πεις !
-Λοιπόν , ας ετοιμαστούμε σιγά σιγά για την ''απόβαση'' afro
-Έχεις δίκιο .
Λέγοντας αυτά πήγαμε στην καμπίνα .Ο Squal ετοίμασε τα μαχαίρια του και εγώ φόρεσα τον εξοπλισμό μου (σάκο , κατάνα ) .Πρόσεξα ότι εκτός από τα μαχαίρια είχε και ένα πιστόλι .Απορημένος καθώς δεν τον είχα ξαναδεί με αυτό πριν τον ρώτησα
-Οι Squal. Που το βρήκες αυτό το όπλο ?
-Το έκλεψα από το bar! καθώς με είδε οτι συνέχισα να τον κοιτάω με απορημένο βλέμμα
075 , πρόσθεσε στην φράση του ) απο έναν ληστή ρε που πολέμησα στο όταν εσύ ήσουν απασχολημένος με τον τυπά
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 5:14 pm

Αρχίσαμε να προχωράμε προς το κατάστρωμα .
-Αχα! Είναι γεμάτο η θα πυροβολείς με το στόμα ?
-Αμαν καλά λες, δεν το έλεγξα , είπε καθώς το έβγαζε απο την ζώνη για να το δει .Ανοίγοντάς το , είδε οτι έχει σφαίρες μέσα και το ξανάβαλε στην θέση του.Ευτυχώς έχει !
Μόλις ανεβήκαμε στο κατάστρωμα είχαμε φτάσει πλέον σε απόσταση πέντε μέτρων απο την ξηρά .Κατεβήκαμε και την τραβήξαμε έτσι ώστε να ανέβει ολόκληρη επάνω .Μετά βρήκαμε έναν μεγάλο πάσσαλο απο ένα πεσμένο δέντρο , το μεταφέραμε στν βάρκα και την δέσαμε σε αυτόν .
Μόλις τελειώσαμε με το δέσιμο ρώτησα τον Squal κοιτάζοντας το δάσος
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 5:19 pm

-Έχεις καμιά ιδέα προς τα που θα πάμε? .
-Ναι φυσικά. Ο Sparda ζει στην Spira.Η spira είναι η πρωτεύουσα του νησιού και εκεί υπάρχουν οι κύριες δυνάμεις των επαναστατών .Πρώτα πρέπει να περάσουμε απο ένα χωριό γι α να πάρω την σφραγίδα των επαναστατών απο έναν φίλο μου που έχει ένα μικρό μπαρ
-Τι είναι αυτή η σφραγίδα των επαναστατών ? Αυτό το χωριό είναι μακριά απο την Spira?
-Οι επαναστάτες είναι πάρα πολλοί και βρίσκονται σε όλο τον κόσμο .Για να αποφύγουν να εισβάλει κάποιος της παγκόσμιας κυβέρνησης σε αυτούς, ο αρχηγός τους επινόησε ένα σύστημα. Όποιος γίνεται επαναστάτης θα του δίνεται μια σφραγίδα που το πιστοποιεί .
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 5:26 pm

Ξεκινήσαμε να περπατάμε προς το δάσος ,ενώ μιλούσαμε με τον Squal το παρατηρούσα .Ήταν ένα ήρεμο δάσος με όχι και τόσο πυκνή βλάστηση.Όμως είχε σχεδόν από ένα θάμνο σε κάθε ρίζα δέντρου .Επίσης υπήρχαν αρκετά φρούτα επάνω τους , μόνο που δεν γνώριζα τα περισσότερα εάν ήταν δηλητηριώδη -Δηλαδή θες να μου πεις οτι δεν μπορούν να εκβιάσουν κάποιον επαναστάτη για να του πάρουν την σφραγίδα?
-Οι επαναστάτες είναι πωρωμένοι άνθρωποι . Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ρίξουν την World Government , γι αυτό προτιμούν να πεθάνουν παρά να τους δώσουν την σφραγίδα
-Τι ανόητος λόγος για να πεθάνει κανείς ...Τέλος πάντων , δεν μου έχεις απαντήσει για το χωριό !
-Α ναι! Το χωριό που θα πάμε είναι πολύ κοντά στην Spira και ευτυχώς βρίσκεται στον δρόμο μας γι αυτή .
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 04, 2012 3:56 am

-Οι επαναστάτες δημιούργησαν το νησί αφότου το κατέλαβαν .Έκαναν τέσσερα χωριά στις άκρες του νησιού , ώστε να περάσεις απο εκεί πριν πας στην Spira . Αν έρθει κανένας ανεπιθύμητος τότε οι φρουροί που βρίσκονται στο χωριό θα ειδοποιήσουν τα κεντρικά της Spira ώστε να είναι σε εγρήγορση
-Αλήθεια? Δεν τους είχα και για τόσο έξυπνους...
-Έχεις κάτι εναντίων τους?
-Ναι δεν τους πάω μια ..Παλιά ένας απο αυτούς παραλίγο να σκοτώσει τον πατέρα μου , έτσι έχω μίσος για κάθε επαναστάτη και εκτΟς αυτου ΕΊΜΑΙ MARINE [mor182]
Όμως μήπως εσύ έγινες επαναστάτης? Γιατί βλέπω πολύ υποστήριξη
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 04, 2012 4:02 am

-Εννοείτε πως όχι 071 071 Καλύτερα πειρατής με ελευθερία παρά επαναστάτης και να δέχεσαι εντολές !
-Είδες που έρχεσαι στην λογική μου !
-Η αλήθεια είναι πως ερ 048
-Τι??????? Πειρατής ??? 1111 1111
Ξαφνικά σταμάτησε τα λόγια του
-Τι έγινε?
-Φρουρά επαναστατών είπε δείχνοντας πέντε άντρες να μας κοιτάζουν μέσα απο έναν θάμνο
-Ε και? ένα μάτσο weaklings θα είναι
-Δεν ξέρω πάντως ας προσέχουμε , είπε χαμηλόφωνα
Οι πέντε άντρες σηκώθηκαν απο τον θάμνο με τα ακόντια τους στραμμένα προς τα πάνω μας.
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος]The revolutionary army and the alliance   [τέλος]The revolutionary army and  the alliance I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 04, 2012 4:07 am

Μίλησαν σε έναν και αυτός άρχισε να τρέχει προς την κατεύθυνση στην οποία οδεύαμε. Τότε ακούστηκε ένας πυροβολισμός , αυτός που έτρεχε είχε πέσει νεκρός . Κατευθείαν γύρισα προς τον Squal και τον είδα να έχει το χέρι του τεντωμένο προς την κατεύθυνση αυτού που είχε πέσει κάτω και το όπλο του να βγάζει καπνούς απο την κάνη
Με σοβαρό βλέμμα μου είπε
-Θα προειδοποιούσε του άλλους
-Χμμμ αυτό δεν το είχα σκεφτεί . Τέλος πάντων ,έπιασα το νόημα κάνε πίσω .
-Οι , μην κάνεις σαν να μην είμαστε εδώ(επαναστάτης)
-Εσύ σταμάτα(εγω)
-Μην μιλάς έτσι γιατί .......(επαναστάτης)
(τον διέκοψα λέγοντας)
-Γιατί τι ? Θα φέρεται ταν στρατό σας να μας κάνει ντα?
-Μην τα βάζεις με εμάς τους επαναστάτες μικρέ

[τέλος]The revolutionary army and the alliance
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]
» [Τέλος] Είναι αλήθεια το τέλος;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: