Παρόντες χρήστες | 2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τέλος] Recognition | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: [Τέλος] Recognition Τρι Μαρ 13, 2012 10:58 pm | |
| Στην προηγούμενη ιστορία...
Ένα μεγάλο διάστημα απ'την αλλαγή μου σε άντρα της κυβέρνησης είχε ήδη περάσει. Βρισκόμουν στο νησί Vira, όπου είχα αντιμετωπίσει σε μάχη των περιβόητο πρώην κυνηγό επικηρυγμένων και νυν πειρατή, Rikkido Metaru! Η μάχη μας δεν διήρκησε πολύ. Το αντίθετο μάλιστα. Ήταν αρκετά γρήγορη. Με νικητή εμένα, αλλά με βαθιά την υπόνοια μέσα μου, ότι ο αντίπαλος μου δεν τα έδωσε όλα. Απλά ξαφνιάστηκε απ'την δύναμη μου ή ίσως κάτι άλλο που δεν γνωρίζω. Τον κυνήγησα λοιπόν στην Vira, για μία ακόμα αναμέτρηση. Αλλά ακόμα δεν τον έχω βρει. Αντίθετα, βρήκα ένα νησί που το έχουν καταλάβει επαναστάτες και οι μαρινς κρύβονται, ύστερα απ'την μεγάλη ήττα που τους κόστισε το νησί. Πλέον βρίσκομαι, στην μυστική βάση των μαριν και θέλω να αποδείξω για το τι είμαι ικανός. Μόλις γίνει αυτό θα μπορέσω να οδηγήσω στην αντεπίθεση τους μαρινς, έτσι ώστε να διώξουμε μια και καλή τους επαναστάτες και να δώσουμε το νησί πίσω στην Κυβέρνηση.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Τετ Μαρ 14, 2012 2:41 am, 1 φορά | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Recognition Τρι Μαρ 13, 2012 11:05 pm | |
| Μόλις γύρισα πίσω στην βάση, έπειτα από ένα χρόνο απουσίας και βαριάς προπόνησης μ'ένα γέροντα, φίλο του παππού μου απ'τα παλιά, ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω τον νούμερο δύο της ναυτικής δύναμης του νησιού τον Lieutenant Commander Tash, τον άντρα που ένα χρόνο πριν με είχε ταπεινώσει με τις ικανότητες τους στην ξιφασκία κι έχοντας ένα σπαθί από kairoseki μ'έκανε να φαίνομαι εντελώς γελοίος. Αυτήν την φορά όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Εγώ αντιμέτωπος με τον Tash. Οι ματιές μας διασταυρώνονται και νιώθω πως η μάχη έχει ήδη ξεκινήσει. Τραβάμε και οι δυο τα σπαθιά μας κι ορμάμε με δύναμη ο ένας εναντίον του άλλου. Τα σπαθιά μας ακονίζουν το ένα τ'άλλο και η μάχη είναι συναρπαστική. Το αγκάλιασμα των σπαθιών μας ηχεί σαν μια υπέροχη μελωδία στα αυτιά μου. Η μελωδία της μάχης. Γι'αυτό ήμουν προορισμένος. Για να πολεμάω, να τραυματίζω και να τραυματίζομαι, να σκοτώνω αλλά όχι να πεθαίνω. Όχι δεν είχα γεννηθεί για να πεθάνω. Όχι πριν κάνω κάτι το σημαντικό. Όχι πριν αφήσω το στίγμα στον κόσμο. Στο μεταξύ η μάχη μας συνεχιζόταν με αμείωτο ρυθμό και ένταση. Το πάθος και των δυο μας ξεχύλιζε!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Τρι Μαρ 13, 2012 11:13 pm, 1 φορά | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Recognition Τρι Μαρ 13, 2012 11:10 pm | |
| Ο Tash προσπαθεί να με χτυπήσει με το σπαθί του αλλά εγώ ξέρω ήδη τις κινήσεις του. Τον έχω μελετήσει καλά. Δεν μπορεί να με αγγίξει. Ακόμα κι αν έχει ένα σπαθί από kairoseki! Προσπαθεί συνέχεια αλλά δεν τα καταφέρνει! -Έχεις γίνει καλός! Ας δούμε όμως αν είσαι αρκετά καλός. Φωνάζει και μου κάνει κατα μέτωπο επίθεση. Τότε βρίσκω την ευκαιρία κι αφού αποφεύγω την επίθεση του τον χτυπάω με την λαβή του σπαθιού μου πίσω στο κεφάλι και τον ρίχνω κάτω. Αυτό ήταν η πρώτη μου μάχη για την καταξίωση στην οικογένεια των μαριν είχε κερδιθεί. Ο δεύτερος δυνατότερος μαριν του νησιού είχε πέσει απ'το χέρι μου, μπροστά σ'ένα πλήθος κοινού. Ακόμα και ο Dormonk έδειχνε να ξαφνιάζεται. Τώρα σειρά έχει αυτός. Αφού αποδείξω την αξία μου και σ'αυτόν, θα μπορώ να χτυπήσω τους επαναστάτες και να ξανακάνω το νησί μπλε!!!
| |
| | | Destro Civilian
| | | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Recognition Τρι Μαρ 13, 2012 11:25 pm | |
| Οι παλμοί της καρδιάς μου χτυπούν ανεξέλεκτα. Ένας ρίγος με έχει πιάσει. Αυτό που νιώθω όμως δεν είναι ούτε φόβος ούτε τρόμος που θα αντιμετωπίσω αυτόν τον άντρα. Πιστεύω πως είναι περισσότερο χαρά. Μόλις καταφέρω και τον κερδίσω όλοι θα με αναγνωρίσουν ως τον πιο δυνατό μαρίν του νησιού κι έτσι θα μπορέσουν να με δεχτούν ως ηγέτη τους, στη μάχη για την ανατροπή των επαναστατών. Η μάχη μου με τον Dormonk ξεκινάει και είναι πολύ δυνατή απ'την αρχή της. Δεν θα υπάρξει κανένα έλεος από καμία πλευρά. Ο δυνατότερος θα κερδίσει. Κι αυτός θα είμαι ΕΓΩ! Ο Dormonk μου κάνει επιθέσεις με μένος χρησιμοποιώντας μόνο το σπαθί του. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να με χτυπήσει. Προσπαθεί συνέχως να με μαχαιρώσει αλλά η ικανότητα μου με το σπαθί έχει αυξηθεί κατά πολύ μεγάλο βαθμό. Περνάω στην αντεπίθεση και προσπαθώ να τον χτυπήσω αλλά μάταια. Είναι πολύ δυνατός και καλός ξιφομάχος επίσης. απ'ότι βλέπω κατέχει επάξια τον βαθμό του. Τον έχω νευριάσει πολύ γιατί δεν μπορεί να με χτυπήσει. -Τώρα μικρέ ήρθε η ώρα να δεις την δύναμη μου. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Recognition Τρι Μαρ 13, 2012 11:31 pm | |
| Ο Captain Dormonk μετατρέπεται σε ένα τεράστιο pitbul και προσπαθεί να με πιάσει. Τρέχει με πολύ μεγάλη ταχύτητα γύρω μου, προσπαθώντας να με ζαλίσει. Ο καπνός που αφήνει πίσω του σχηματίζει ένα κύκλο. Η σκόνη μ'έχει κυκλώσει και ο ίδιος συνεχίζει και τρέχει μέσα σ'αυτόν τον κύκλο. Είναι αδύνατο να δραπετεύσω. Αυτό ήταν το σχέδιο του. Τώρα θα θελήσει να μου επιτεθεί εκεί που δεν το περιμένω. Ο Dormonk μ'έχει παγιδέψει για τα καλά. Αλλά δεν είπα ακόμα την τελευταία μου λέξη. Έχω ακόμα έναν άσσο κρυμμένο στο μανίκι μου. Ενώ ο καπνός γίνεται πιο πυκνός και όσο πάει με πλησιάζει περισσότερο, κλείνοντας τον κλοιό γύρω μου, αποφασίζω να χρησιμοποιήσω κι εγώ το φρούτο μου. Βάζω τα σπαθιά μου πίσω στις θήκες τους.Έτσι λοιπόν μετατρέπομαι σε μια καυτή μπάλα, τυλιγμένη με λάβα και μάγμα! Αρχίζω και κυλάω με δύναμη προς τον κύκλο της σκόνης και του καπνού. Ο Dormonk ξαφνίαζεται και ξαναπέρνει την μορφή του αλλά αυτήν την φορά αρκετά μακριά μου. | |
| | | Destro Civilian
| | | | Destro Civilian
| | | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Recognition Τετ Μαρ 14, 2012 12:00 am | |
| | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Recognition Τετ Μαρ 14, 2012 12:07 am | |
| Και οι δύο σεβαστήκαμε την απόφαση του Δάσκαλου Λι και δώσαμε τα χέρια, αν κι αυτό δεν μας άρεσε καθόλου. Έβλεπα στα μάτια του Dormonk ότι θα προτιμούσε να με δαγκώσει. -Θα γίνω ακόμα πιο δυνατός Dormonk και θα σε νικήσω μια μέρα. -Όταν παγώσει η κόλαση μικρέ! -Πάντως ήταν μια ωραία μάχη..Δεν θα την ξεχάσω ποτέ... -Αύριο φεύγει ένα πλοίο μας. Να είσαι εκεί το πρωί. -Τι?? Μετά απ'όλα αυτά με διώχνεις Dormonk?? -Ο Dormonk έχει δίκιο..Λέει ο Λι....Ότι ήταν να μάθεις εδώ το έμαθες...Τώρα πρέπει να ταξιδέψεις, να βρεις νέους στόχους, να κατακτήσεις νέα πράγματα..Μόνο έτσι θα γίνει ΔΥΝΑΤΟΣ!!!! Αλλά πριν γίνει αυτό έμεινε να κάνεις ένα μόνο πράγμα εδώ. Να νικήσεις τους επαναστάτες!!! -Μα αφού με διώχνει με το πλοίο κι εσύ συμφώνησες γι'αυτό!! | |
| | | Destro Civilian
| | | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Recognition Τετ Μαρ 14, 2012 12:38 am | |
| Αφού η τελετή έλαβε τέλος, ο Captain Dormonk με πήρε παράμερα για να μου δώσει όλες τις λεπτομέρειες που χρειαζόταν να γνωρίζω για να πετύχει το σχέδιο του. -Με το καράβι που σου δίνω, εσύ και 50 ακόμα άντρες θα αποβιβαστείτε σ'ένα κρυφό σημείο, στο οποίο υπάρχει ένα πέρασμα που οδηγεί στην ανατολική πύλη. Μόλις εμείς συγκεντρωθούμε, θα φτάσουμε μπροστά στους επαναστάτες σε μία μάχη που θα γίνει μέτωπο με μέτωπο. Αυτό θα είναι ένα μεγάλο λάθος μιας και οι επαναστάτες υπερέχουν αριθμητικά. Αλλά δεν θα ξέρουν ότι η ανατολική πύλη έχει ανοίξει. Από κει θα περάσει μία κρυφή δύναμη που έχω στείλει και θα τους χτυπήσει στα νώτα. Έτσι θα βρεθούν περικυκλωμένοι. Αποστολή σου είναι, να ανοίξεις την πύλη δίχως να σε καταλάβουν και μόλις περάσει ο στρατός μας, θα ενωθείς μαζί τους και θα συναντηθούμε στο μέτωπο. Ο αγώνας για τη νίκη ξεκινάει!!! -Μάλιστα κύριε!!! | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Recognition Τετ Μαρ 14, 2012 1:42 am | |
| Άρχισα λοιπόν την προετοιμασία για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν. Διέταξα στους στρατιώτες που ήταν να έρθουν μαζί μου να δειπνήσουν για έχουν όλες τους τις δυνάμεις τους. Πήρα το καράβι που μου έδωσαν και πήγα στον προορισμό μου. Κατόπιν έστειλα προπομπούς στις πύλες λίγους ιππείς και τοξότες για να ελέγξουν από πριν τον δρόμο που οδηγούσε πίσω στις πύλες. Κατά τη διάρκεια της νύχτας επιτεθήκαμε αμέσως στις πύλες με όλο το διαθέσιμο προσωπικό που είχα. Γύρω στα μεσάνυχτα κατείχα όλα τα περάσματα, που αποτελούσαν την ανατολική πύλη. Την υπόλοιπη νύχτα ξεκούρασα τη στρατιά μου εκεί, πάνω στις πέτρες, τοποθετώντας προσεχτικά εξωτερικές φρουρές. Ένα κομμάτι του στρατού που περιμέναμε είχε φτάσει. Με το χάραμα, κατηφόρισα από τις πύλες στον δρόμο. Όπου ο δρόμος ήταν στενός, τους οδηγούσα παραταγμένους σε στενή γραμμή, όπου όμως άνοιγε παρέτασσα το στράτευμα σε φάλαγγα, τοποθετώντας τα τάγματα των οπλιτών το ένα μετά το άλλο, μέχρι να συναντήσουν στα δεξιά το βουνό και στ’ αριστερά τη θάλασσα. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Recognition Τετ Μαρ 14, 2012 1:55 am | |
| Το ιππικό είχε από πριν τοποθετηθεί μετά το πεζικό. Μόλις φτάσαμε σε ανοιχτό χώρο, παρέταξα τη στρατιά για μάχη. Στη δεξιά πτέρυγα κοντά στο βουνό παρέταξα το άγημα του πεζικού και τους υπασπιστές, με αρχηγό ένα θηριώδη μαριν που κρατούσε διπλό πέλεκυ, δίπλα τους το τάγμα των τυφεκιοφόρων και μετά το τάγμα του Tash, με τους ξιφομάχους του. Έδωσα μάλιστα την εντολή να μην απομακρυνθεί από τη θάλασσα, για να μην περικυκλωθούμε από τους επαναστάτες, που θα μας υπερφαλάγγιζαν έτσι με το μεγάλο αριθμό τους. Μόλις ο Makinpe έμαθε ότι ο στρατός της Κυβέρνησης πλησιάζει και είναι έτοιμος να δώσει μάχη, πέρασε στην απέναντι όχθη του ποταμού που ήταν η βάση του, τρεις χιλιάδες περίπου ιππείς και πέντε χιλιάδες περίπου τυφεκιοφόρους, για να παρατάξει με ηρεμία τον υπόλοιπο στρατό του. Τοποθέτησε μπροστά από τους οπλίτες τους δύο χιλιάδες περίπου μισθοφόρους, απέναντι από τη φάλαγγα των μαριν. Δίπλα τους, σε κάθε πλευρά, έβαλε άντρες που είχαν μπαζούκα για να τους καλύπτουν. Τόσους χωρούσε η περιοχή, αν παρατάσσονταν σε φάλαγγα. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Recognition Τετ Μαρ 14, 2012 2:40 am | |
| Όλα λοιπόν ήταν έτοιμα. Η κύρια δύναμη μας είχε αναπτυχθεί απέναντι απ'τους επαναστάτες όπως ακριβώς έκαναν κι αυτοί, αλλά δεν ήξεραν πως εμείς ήμασταν και πίσω τους. Αυτό ήταν το πλεονέκτημά μας. Όταν ο Makinpe παρέταξε πια τη φάλαγγά του, έδωσε το σύνθημα να γυρίσουν πίσω οι ιππείς που είχαν τοποθετηθεί μπροστά στο ποτάμι, για να καλύψει τους ελιγμούς της στρατιάς του. Τους περισσότερους απ’ αυτούς, τους τοποθέτησε στο δεξιό μέρος, κοντά στη θάλασσα, όπου η περιοχή ήταν καταλληλότερη για το ιππικό. Ένα άλλο μέρος τους το οδήγησε αριστερά, κοντά στο βουνό. Εκεί όμως, φάνηκε ότι θα ήταν άχρηστοι, εξαιτίας της στενότητας του χώρου. Διέταξε λοιπόν πολλούς απ’ αυτούς να έρθουν με τα άλογά τους στη δεξιά παράταξη. Ο ίδιος ο Makinpe βρισκόταν στη μέση της παράταξης, αυτά τα δύο ήταν τα ολέθρια λάθη. Με όλους τους άντρες που είχα στην διάθεση μου, επιτέθηκα στην αριστερή πλευρά όπου εκεί οι επαναστάτες δεν μπορούσαν να μας αντιμετωπίσουν και ήταν εύκολος στόχος. Με μία ρουκέτα λάβας που έφυγε από το χέρι μου, χτύπησα το βουνό και η κατολίσθηση έδωσε το χαριστικό χτύπημα. Ένα μεγάλο μέρος των επαναστατών είχε χαθεί. Έπειτα η μάχη πήγε σώμα με σώμα. Άγρια και φονική, το πεδίο της μάχης γέμισε αίμα και νεκρούς άντρες. Ο Captain Dormonk, όμως είχε ένα μυστικό όπλο, που του είχε στείλει η Κυβέρνηση. -Φέρτε τον Pacifista!!! Αυτό ήταν. Ένα θηριώδης κατασκεύασμα που έμοιαζε στον Warlod Kuma, έκανε την εμφάνιση του και σκόρπισε κι αυτός τον θάνατο. Η νίκη ήρθε πιο γρήγορα από ότι περίμενε κανείς. Ο αρχηγός των επαναστατών είχε πέσει απ'το σπαθί του Dormonk. -Το νησί είναι και πάλι δικό μας!!! Πανηγυρισμοί ξέσπασαν κι όλοι ήμασταν χαρούμενοι. Είχα κι εγώ τον ρόλο μου σ'αυτή τη νίκη και τώρα πια μπορούσα να φύγω απ'το νησί, έχοντας βοηθήσει στην καταπολέμηση των επαναστατών.
| |
| | | Raijin Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Recognition Τετ Μαρ 14, 2012 1:16 pm | |
| Όνομα: Rob Greywind Haki Points: --- Player of the Month Points: 6 Beli: 25.000 Bounty/Fame Points: +2.000.000 Παρατηρήσεις: Πασιφιστα??? Ηταν υπερβολικη η αναφορα σου σε αυτο. Επισης το σημειο με το πολεμο τελειωσε πολυ γρηγορα. 3 μολις ποστ | |
| | | | [Τέλος] Recognition | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|