Παρόντες χρήστες | 6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τέλος] Navarone... | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: [Τέλος] Navarone... Τετ Μαρ 14, 2012 5:49 am | |
| Στην προηγούμενη ιστορία....
Βρισκόμουν στο νησί Vira, όπου είχα αντιμετωπίσει σε μάχη των περιβόητο πρώην κυνηγό επικηρυγμένων και νυν πειρατή, Rikkido Metaru! Η μάχη μας δεν διήρκησε πολύ. Το αντίθετο μάλιστα. Ήταν αρκετά γρήγορη. Με νικητή εμένα, αλλά με βαθιά την υπόνοια μέσα μου, ότι ο αντίπαλος μου δεν τα έδωσε όλα. Απλά ξαφνιάστηκε απ'την δύναμη μου ή ίσως κάτι άλλο που δεν γνωρίζω. Τον κυνήγησα λοιπόν στην Vira, για μία ακόμα αναμέτρηση. Αλλά ακόμα δεν τον έχω βρει. Αντίθετα, βρήκα ένα νησί που το έχουν καταλάβει επαναστάτες και οι μαρινς κρύβονται, ύστερα απ'την μεγάλη ήττα που τους κόστισε το νησί. Βρέθηκα στην μυστική βάση των μαριν θέλοντας να αποδείξω για το τι είμαι ικανός. Μόλις αυτό έγινε και μου αποδόθηκε ο πρώτος μου βαθμός, αυτός του Lieutenant Junior Grade, βοήθησα στον αγώνα για την ανατροπή των επαναστατών. Ύστερα από μία μεγαλειώδη μάχη, η νίκη είχε έρθει και η κυριαρχία της Κυβέρνησης επέστρεψε στο νησί.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Τετ Μαρ 14, 2012 7:33 am, 1 φορά | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Navarone... Τετ Μαρ 14, 2012 5:55 am | |
| Η τελευταία βόλτα μου στο νησί Vira είχε μόλις τελειώσει. Είχα περάσει από πολλά μαγαζιά και αγόρασα όλα όσα χρειαζόμουν για το περαιτέρω ταξίδι μου στη Μεγάλη Γραμμή. Ήμουν επιτέλους έτοιμος να προχωρήσω σε μια πιο "δύσκολη περιπέτεια". Στην Μεγάλη Γραμμή ο καιρός είναι πολύ άστατος. μπορεί ανά πάσα στιγμή να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στον καιρό που για έναν άπειρο ναυτικό θα μπορούσαν να απωβούν μοιραίες. Αν θες να ανταποκριθείς σωστά σ'αυτήν την θάλασσα θα πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος και να μην υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου. Χρειάζεται πολύ μεγάλος κόπος για να καταφέρεις να πετύχεις εδώ και να μην σε φάει το μαύρο σκοτάδι ή στην περίπτωσή μας η σκοτεινή θάλασσα.
| |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Navarone... Τετ Μαρ 14, 2012 6:00 am | |
| Έχοντας πολεμήσει με πολλούς πειρατές κι έχοντας συμμετάσχει σε πληθώρα αποστολών εναντια σε πειρατές, ληστές, διεφθαρμένους μαρινς κι επαναστάτες ήρθε επιτέλους η ώρα για μένα να κάνω το επόμενο βήμα μου!! Κάποιος θα μπορούσε να πει πως όλα αυτά που είχα κάνει δεν ήταν αρκετά. Θα είχε δίκιο αν το έλεγε. Γι'αυτό έπρεπε να κάνω το κάτι παραπάνω και να εξελιχθώ ακόμα περισσότερο. Αποφάσισα λοιπόν να ξεκινήσω με το μικρό πλοίο μου για κάποιον άλλο προορισμό της Μεγάλης Γραμμής!! Εκεί που θα υπάρχουν νέες προκλήσεις για μένα, νέοι δυνατοί πειρατές κι αρκετοί σπουδαίοι μαρινς! Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα! Προηγουμένως είχα αποχαιρετήσει τον Captain Dormonk και τον Τash όπως κ τον δάσκαλο Λι. Πέρασα και μια βόλτα από το πεδίο της μάχης που δοξάστηκα θέλοντας να το δω για ακόμα μια φορά. Θα αντλώ δύναμη απ'την ανάμνηση του, τα δύσκολα βράδια που θα ακολουθήσουν στη Μεγάλη Γραμμή.
| |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Navarone... Τετ Μαρ 14, 2012 6:05 am | |
| Έτσι λοιπόν άρχισα να προετοιμάζομαι για το μεγάλο ταξίδι που με περίμενε. Είχα ήδη επιδιορθώσει την log pose, την οποία είχα αγοράσει από την πόλη που γεννήθηκε και πέθανε ο βασιλιάς των πειρατών Gol D. Roger την Loguetown και δυστυχώς είχε φθαρεί έπειτα από μία μάχη που είχα επάνω στο πλοίο μου όταν βρισκόμουν στο Crown Island. Είχα αγοράσει αρκετά τρόφιμα, το απαραίτητο κρασί για τις μοναχικές νύχτες που θα αποτελούσε την ιδανική συντροφιά, όλα τα όπλα μου και ένα έμπειρο πλήρωμα που θα επάνδρωνε το πλοίο μου. Βασικά, αυτό θα το ήθελα, αλλά είχα μόνο τον Wailord μαζί μου, τον πιστό ψαράνθρωπο φίλο μου, ο οποίος είχε μπει κι αυτός με τη σειρά του στους marines. Και τρία ακόμα νεαρά παλικάρια, που μου φόρτωσαν, αλλά αυτούς δεν ήθελα να τους θυμάμαι. Όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει το μακρύ κai δύσκολο ταξίδι μου. Έχοντας στο μυαλό μου όλες τις αναμνήσεις απ'τις περιπέτειες μου κai πιστεύοντας στις δυνάμεις μου ήθελα όσο τίποτα άλλο να συνεχίσω στη Μεγάλη Γραμμή και να δαμάσω τα κύματα σε αυτή θάλασσα, μετά από αρκετό καιρό παραμονής μου στο Vira. Με αρκετό πάθος και θέληση το ταξίδι μας ξεκίνησε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Τετ Μαρ 14, 2012 6:56 am, 1 φορά | |
| | | Destro Civilian
| | | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Navarone... Τετ Μαρ 14, 2012 6:18 am | |
| Καθώς λοιπόν διασχίζαμε την θάλασσα, κοίταξα ψηλά στον ουρανό και είδα έναν γλάρο με εφημερίδες. -Καιρό έχω να διαβάσω τα νέα του κόσμου. Για να δω ενημερώθηκαν για τη νίκη μας στο Vira ή ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει τα καλά νέα? Σηκώνω το χέρι μου και ρίχνω μια σφαίρα μάγματος στο πουλί. Αυτό έγινε ψητό, αλλά πριν αρπάξει για τα καλά όλες οι εφημερίδες που κουβαλούσε είχαν πέσει. Άρπαξα μία απ'αυτές λίγο πριν πέσει στο νερό κι άρχισα να την ξεφυλλίζω. Το μάτι μου έπεσε σ'ένα άρθρο που μιλούσε για την Μεγάλη Γραμμή και το Reverse Mountain. Για να μπει κανείς στην μεγάλη γραμμή πρέπει να περάσει απ'την κόκκινη γραμμή και το reverse mountain. Η κόκκινη γραμμή είναι μια απέραντη ήπειρος που εκτείνετε από την μια άκρη του κόσμου στην άλλη. Λέγεται ότι είναι η πio επικίνδυνη θέση στον κόσμο, και αναφέρεται μερικές φορές ως νεκροταφείο των πειρατών λόγω αυτής της φήμης.
| |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Navarone... Τετ Μαρ 14, 2012 6:23 am | |
| Το άρθρο όμως δεν τελείωνε εκεί αλλά συνέχιζε. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι αδύνατο να φύγει κανέις σώος κι αβλαβής από την Μεγάλη Γραμμή. Όμως τα πλοία του ναυτικού, έχουν κάτω στον πάτο τους seastones κάτι που επιτρέπεται να διασχίσουν το Calm Belt δίχως προβλήματα κι έτσι να γλιτώνουν την ταλαιπωρία του Reverse Mountain που είναι μια απ'τις εισόδους της Μεγάλης Γραμμής. Το reverse mountain αποτελεί την είσοδο για την Μεγάλη Γραμμή την οποία προτιμούν κατα κύριο λόγο οι πειρατές. Αυτό γίνεται γιατί ο οι άλλοι δύο δρόμοι είναι πολύ επικίνδυνοι. To Mariejois είναι η πρωτεύουσα της παγκόσμιας κυβέρνησης. Εκεί γίνονται όλες οι συναντήσεις των βασιλιάδων, των μαρινς αλλά και των Shichibukai. Επίσης την αποκαλούν η "Ιερή Χώρα" και είναι ο ένας εκ των δύο άλλων δρόμων για την Μεγάλη Γραμμή. Εκεί βρίσκονται επίσης και τα κεντρικά του ναυτικού κι έτσι δεν αποτελεί αγαπημένη διαδρομή για τους πειρατές. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Navarone... Τετ Μαρ 14, 2012 6:29 am | |
| Εκτός όμως από την "Ιερή Χώρα" και το reverse mountain, υπάρχει και μια άλλη οδός. Αυτή είναι το calm belt. Σ'αυτό δεν υπάρχει καθόλου άνεμος κι έτσι τα πλοία κινούνται με μεγάλη δυσκολία. Επίσης στα βάθη της θάλασσας υπάρχουν πάρα πολλοί sea kings, τεράστια τέρατα τα οποία τρομοκρατούν αυτήν την περιοχή. Συνεπώς ούτε από δω περνάν τα πειρατικά πλοία. Σε αντίθεση μ'αυτά του ναυτικού τα οποία εξαιτίας των seastones μπορούν και περνάν άφοβα καθώς τα τέρατα δεν μπορούν να αντιληφθούν την παρουσία τους. Αυτό συμβαίνει, καθώς τα seastonew που βρίσκονται κάτω απ'τα πλοία, δίνουν την αίσθηση στα τέρατα ότι αυτό που κινείται από πάνω τους δεν είναι τίποτα περισσότερο απ'την ίδια τη θάλασσα, βγάζουν δηλαδή μια αύρα θάλασσας. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Navarone... Τετ Μαρ 14, 2012 6:50 am | |
| Όσο λοιπόν προχωρούσαμε στη Μεγάλη Γραμμή τόσο πιο πολύ αγωνιούσα για το τι θα βρώ εκεί. Συγχρόνως απ'το μυαλό μου άρχισαν να περνάνε όλες οι περιπέτειες που είχα ζήσει. Ο θάνατος του παππού μου, η ιστορία μου με τη Νάντια και η ζωή μου ως μαριν. Πρώτα απ'όλα βέβαια η αρχή μου ως μαριν, που ήταν και πρόσφατη σχετικά. Ο θάνατος του παππού μου που με οδήγησε αρχικά στην πειρατεία κι έπειτα στο ναυτικό, η τιμή της οικογένεια μου και το νησί μου. Οι πρώτοι μου αντίπαλοι, ένα μάτσο από άχρηστους ληστές και το φρούτο του διαβόλου που έφαγα και μου έδωσε αυτές τις ξεχωριστές δυνάμεις.Έπειτα η εικόνα όλων όσων αντιμετώπισα κυριάρχησε στο μυαλό μου. Από τους πιο αδύναμους και γελοίους πειρατές έως τους πιο δυνατούς της east και south blue. Ο Bear King, o Don Krieg, o Zhan Ze όλοι αυτοί οι πειρατές είχαν χάσει... Είχαν πέσει στο χώμα απ'το χέρι μου. Αυτοί και τα τσιράκια τους. | |
| | | Destro Civilian
| | | | Destro Civilian
| | | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Navarone... Τετ Μαρ 14, 2012 7:08 am | |
| Έτσι λοιπόν παρά τις ζημιές η πορεία μας αλλάξε για την έδρα των μαρινς, το Marineford. - Marineford...η βάση των Marines....κανένας άνθρωπος εκτός των Marine δεν μπορεί να περάσει τις πύλες του...Εδώ βρίσκεται ο Fleet Admiral,οι Marine Admirals και οι Vice Admirals...γύρω από το κτίριο του Marineford υπάρχουν χιλιάδες στρατιώτες που το προστατεύουν από οποιοδήποτε κίνδυνο. Το Marineford βρίσκεται δίπλα στο Sabaody Archipelago και είναι ακριβώς μετά το Mariejois. Ο μόνος τρόπος να περάσεις στο Marineford είναι οι πύλες τις δικαιοσύνης κάτι που είναι απίθανο για κάποιον που δεν είναι Marine. Πάντα ήθελα να βρεθώ εκεί...Τώρα είναι η ευκαιρία... Είμαι σίγουρος πως θα αντέξουμε. Νέες περιπέτειες μας περιμένουν και δεν πρόκειται να επιτρέψω σε λίγο νεράκι να με εμποδίσει. Οι άντρες μου κάνουν το παν για να μπορέσει το πλοίο να φτάσει στον προορισμό του. Το ταξίδι μου στην μεγάλη γραμμή μόλις που ξεκίνησε, μετά την μεγάλη παραμονή μου στο Vira!!!!!! Με αρκετά προβλήματα αλλά ξεκίνησε. και αυτό είναι που μετράει για μένα. Μόλις το επιδιορθώσουμε θα το επανδρώσω με αρκετούς έμπειρους άντρες. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Navarone... Τετ Μαρ 14, 2012 7:22 am | |
| Η επιθυμία μου να κατευθυνθούμε για την έδρα των μαρινς δεν θα γινόταν ακόμα πραγματικότητα. το πλοίο μας δεν θα άντεχε όλο αυτό το ταξίδι και έτσι αναγκαστηκά θα έπρεπε να πάμε στο πλησιέστερο νησί το οποίο δεν είναι άλλο απ'το Navarone Island. Εκεί θα πρέπει να πάμε αν δεν θέλουμε να βυθιστούμε και γρήγορα μάλιστα. Αλλιώς προβλέπω να μας τρώνε τα ψάρια. Απ'ότι φαίνεται οι ζημιές που είχε πάθει το πλοίο απ'την προηγούμενη φορά είναι πιο σοβαρές απ'ότι υπολόγιζα και το λίφτινγκ που του κάναμε δεν μοιάζει αρκετό για να κρατήσει το πλοίο μου στη θάλασσα. -Κατεύθυνση το Navarone!! Φωνάζω για να δώσω τη νέα οδηγία. To Navarone island καταλαμβάνεται εξ ολοκλήρου από τη βάση του ναυτικού, G-8. Πάνω στο νησί που είναι εξ'ολοκλήρου μια ναυτική βάση υπάρχουν διάφορα σώματα του ναυτικού που εκπαιδεύονται εκεί, έχει ένα λιμάνι με πολλά πολεμικά πλοία, ένα ναυπηγείο κι αποτελεί κέντρο ελέγχου της ευρύτερης περιοχής. Επίσης σ'αυτό υπάρχει μια υπογεια φυλάκη που είναι γεμάτη με πειρατές. Ευτυχώς είμαστε τυχεροί που αυτή η βάση είναι κοντά μας κι έτσι θα μπορέσουμε να ανεφοδιαστούμε. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Navarone... Τετ Μαρ 14, 2012 7:27 am | |
| Λίγη ώρα αργότερα είχαμε φτάσει στο λιμάνι του νησιού και ρίξαμε άγκυρα. Οι άντρες μου έμοιαζαν ανακουφισμένοι καθώς φτάσαμε δίχως περαιτέρω προβλήματα. Όλοι πήγαν αμέσως μόλις τελειώσαμε στο εστιατόριο της βάσης για να φάνε ένα καλό γεύμα έπειτα απ'το κουραστικό μας ταξίδι. Εγώ απ'την άλλη παρουσιάστηκα στον αρχηγό του νησιού και του έδωσα την αναφορά μου απ'το ταξίδι. Του είπα για τα προβλήματα που είχε το πλοίο μου κ δέχτηκε να με βοηθήσει. Θα μέναμε στη βάση μέχρι το πλοίο να ήταν έτοιμο να αποπλεύσει ξανά. Διοικητής της βάσης αυτής είναι ο Vice Admiral Jonathan, ένας από τους πιο υψηλόβαθμους Marines, που έχω γνωρίσει ποτέ μου. Σύμφωνα με της φήμες που τον ακολουθούν, είναι ένας λαμπρός γνώστης της τακτικής και του στρατηγικού αγώνα. Αγαπημένο του χόμπι είναι το ψάρεμα και οι καλές παρτίδες σκάκι!! | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Navarone... Τετ Μαρ 14, 2012 7:33 am | |
| Αφού είχα παραδώσει την αναφορά μου στον διοικητή κι είχα λάβει τις διαβεβαιώσεις του για την επιδιόρθωση του πλοίου μου έκανα μια βόλτα στη βάση. Πέρασα βέβαια και γω απ'το εστιατόριο για να φάω ένα ζεστό πιάτο φαί. Όλη αυτή η διαδικασία μου είχε ανοίξει την όρεξη. Αφού έφαγα πήγα στον χώρο που κάνουν εξάσκηση οι ξιφομάχοι της βάσης. Ο χώρος ήταν αρκετά καλός και πλήρως εξοπλισμένος. Μπροστά στα μάτια μου έβλεπα δεκάδες ζευγάρια ξιφομάχων να ξεδιπλώνουν την τέχνη τους και να προσπαθούν να ξεπεράσουν τον αντίπαλο τους. Αυτό μου κίνησε το ενδιαφέρον και μ'έκανε να θέλω να συμμετέχω κι εγώ. Αποφάσισα να γυμναστώ και γω λίγο για να συνεχίσω να βρίσκομαι σε φόρμα. Δεν ήθελα να σκουριάσω τόσο γρήγορα. Ποιος ξέρει πόσο καιρό θα χρειαστεί να κάτσουμε εδώ...?? | |
| | | Raijin Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Navarone... Τετ Μαρ 14, 2012 1:33 pm | |
| Όνομα: Rob Greywind Haki Points: --- Player of the Month Points: 5 Beli: 22.000 Bounty/Fame Points: Παρατηρήσεις: Απλα πηγες απο ενα νησι σε αλλο χωρις να γινει τιποτα.
| |
| | | | [Τέλος] Navarone... | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|