| [Τέλος] Nice Place! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: [Τέλος] Nice Place! Πεμ Μαρ 22, 2012 12:58 am | |
| Ο ήλιος είχε πέσει πάνω απ'τα κεφάλια μας κι έδωσε τη θέση του στο σκοτάδι. Μέσα στην άγρια νύχτα το πλοίο προχωρούσε κανονικά. Εγώ είχα για παρέα πλέον τον παφλασμό των κυμάτων και το τραγούδι των γλάρων. Έπεσα να κοιμηθώ γιατί γνώριζα ότι το πρωινό που θα ερχόταν θα ήταν αρκετά δύσκολο. Δεν κατάλαβα για πότε πέρασε η ώρα κι έφτασε το πρωί. Σηκώθηκα απ'το κρεβάτι μου, πλύθηκα, ντύθηκα κι ήμουν έτοιμος να βγω απ'την καμπίνα μου. Μόλις βγήκα στο κατάστρωμα είδα τους ναύτες μου να έχουν ξεκινήσει τις δουλειές τους. Απ'την μεριά μου, άρχισα την προγραμματισμένη επιθεώρηση του πλοίου όπως έκανα πάντα πρωί και βράδυ, πριν κοιμηθώ και αφού ξυπνήσω. Όλα ήταν όπως θα έπρεπε να είναι και αυτό με καθησύχαζε αρκετά. Είχε έρθει όμως η ώρα για το καθορισμένο συμβούλιο, που είχα διατάξει να γίνει. Σ'αυτό θα παρεβρίσκονταν ο πολύμπειρος Ματ first mate του πληρώματος, ο Wailord o πιστός μου φίλος και πλοηγός μου και Anna - Σπόιλερ:
η νεαρή μηχανικός η οποία και χειριζόταν τα γραφειοκρατικά του πληρώματος, βοηθώντας τον Ματ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Πεμ Μαρ 22, 2012 7:07 am, 1 φορά | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Nice Place! Πεμ Μαρ 22, 2012 1:03 am | |
| Με τον Ματ γνωριζόμασταν από παλιά. Ήταν ο άντρας στον οποίο ο παππούς μου με είχε εμπιστευτεί.. Ήταν ο άνθρωπος που μου είχε πρωτοδιδάξει το σπαθί ύστερα από προτροπές του παππού μου. Είχε υπηρετήσει αρκετές δεκαετίες στο ναυτικό και όταν ήμουν μικρός είχα ακούσει φήμες, ότι βρισκόταν στο πλήρωμα του πατέρα μου, τον οποίο βέβαια δεν γνώρισα ποτέ και ούτε είχα μάθει το παραμικρό γι'αυτόν. Για κάποιον περίεργο λόγο όποιος γνώριζε κάτι για τον πατέρα μου, απέφευγε να μου μιλήσει, λες και ήταν το πιο σημαντικό μυστικό του κόσμου. Ο Ματ ήταν ένας γεροδεμένος τύπος, με πλατύ πρόσωπο, είχε μία στρεβλή ουλή στο χαρακτηριστικό του πρόσωπο, την οποία είχε αποκτήσει σε μία ναυμαχία αρκετά χρόνια πριν. Το μούσι του σχημάτιζε τρεις μύτες κι ήταν βαμμένο μπλε, το ίδιο χρώμα με τα μάτια του και τα σγουρά μαλλιά του που έπεφταν ως τον αυχένα του. Το μυτερό μουστάκι του ήταν βαμμένο χρυσό. Η μυϊκή του δύναμη ήταν κάτι το απερίγραπτο. Τα τεράστια του μπράτσα μπορούσαν εύκολα να λιώσουν μικροσκοπικά παιδάκια σαν εμένα. Μόνο που τον έβλεπα ήθελα να τρέξω μακριά και να κρυφτώ. | |
|
| |
Destro Civilian
| |
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Nice Place! Πεμ Μαρ 22, 2012 1:30 am | |
| -Λοιπόν....Θα τα πω όσο πιο σύντομα μπορώ γιατί πολλές λεπτομέρειες στο συγκεκριμένο θέμα δεν χρειάζονται. Ο Taishi… ένας κυνηγός επικηρυγμένων που κατοικεί στο νησί Papanapple Island εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα και έχει πιάσει αρκετά γνωστούς πειρατές του παρελθόντος με μεγάλο Bounty που κυριαρχούσαν και προέρχονταν από διάφορα νησιά. Είναι μοναχικός τύπος και ανεξάρτητος από δεσμεύσεις της οικογενείας. Δεν εμπιστεύεται κανένα και κοιτάζει μόνο πως θα βγάλει χρήματα. Μισεί τους πειρατές και οποιοδήποτε αναρχικό στοιχείο. Αλλά τελευταία έχουμε πληροφορίες ότι αυτές του οι πεποιθήσεις έχουν αλλάξει. -Συνεπώς για να καταλήξουμε... Αποστολή μας είναι να εντοπίσουμε τον άντρα αυτόν και να εξετάσουμε κατά πόσο αυτές οι πληροφορίες αληθεύουν. Από κει και πέρα, ανάλογα απ'το αποτέλεσμα της έρευνας μας θα δράσουμε αναλόγως. Κατανοητό? Συμπλήρωσε η Άννα... | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Nice Place! Πεμ Μαρ 22, 2012 1:44 am | |
| Οι αξιωματούχοι του πληρώματος μου έγνεψαν καταφατικά και συμφώνησαν μαζί της κουνώντας συγκαταβατικά τα κεφάλια τους. Είχε πλέον αποφασιστεί. Επόμενος προορισμός μας ήταν το Papanapple Island, όπου εθεάθει τελευταία φορά ο Taishi. Ένα ερημικό νησί της Μεγάλης Γραμμής. Από μακριά μοιάζει να έχει το σχήμα ενός γιγάντιου ανανά. Η αλήθεια είναι ότι η βλάστηση του νησιού εκτός από διασπαρμένα αγριόχορτα και ελάχιστα δέντρα, βασίζεται κυρίως στον ανανά για αυτό και το ονομά του είναι εμπνευσμένο απο το συγκεκριμένο φρούτο.Η πανίδα του νησιού είναι ελάχιστη και περιλαμβάνει την ύπαρξη μόνο πρωτευόντων, μαιμούδων. Επιπλέον μπορεί κανείς να βρει στο κέντρο του νησιού μια μεγάλη κρυστάλλινη υδάτινη λίμνη γύρω από την οποία εκτείνεται μια πανεμόμορφη και άκρως παράξενη πεδιάδα.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Nice Place! Πεμ Μαρ 22, 2012 1:51 am | |
| Η πεδιάδα αυτή αποτελείται από ένα πελώριο πλέγμα τροπικών δένδρων στα οποία εκφύονται ξεχωριστοί ανανάδες. Η καλλιέργεια αυτών των δένδρων τελείται με τέτοιο τρόπο ώστε οι συγκεκριμένοι καρποί τους έχουν παραδόξως λάβει τεράστιες διαστάσεις και υπέροχη γεύση, αποτελούν ένα γαστρονομικό θαύμα! Φημολογείται χαρακτηριστικά από τους ταξιδιώτες που έχουν περάσει κατά καιρούς ότι τα φρούτα που βλαστάνουν σ'αυτό το νησί έχουν καταπραϋντικές και αναζωογονητικες ιδιότητες. Το νησί αυτό λοιπόν που έχει λάβει όπως αναφέρω παραπάνω το σχήμα και την όψη ενός ανανά αποτελεί επίγειο παράδεισο για τους ταξιδιώτες καθώς χαρακτηρίζεται από εκείνους ως ιδανικό νησί για να προμηθευτούν όσα χρειάζονται για το ταξίδι τους. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Nice Place! Πεμ Μαρ 22, 2012 1:58 am | |
| -Με τους μαριν που υπάρχουν εκεί τι θα κάνουμε? Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι ήδη έχει σταλεί μία παρόμοια ομάδα με τη δική μας και δεν ανέφερε τίποτα. -Μην ανησυχείς Wailord. Έχω κι εγώ το σχέδιο μου. Είπα κι έβγαλα ένα χαρτί μέσα απ’ την τσέπη του παντελονιού μου. -Lieutenant Gross, είναι ο υπεύθυνος της ναυτικής αποστολής στο νησί και έχει προήχθη σε αυτήν την θέση πρόσφατα. Έφτασε στο νησί με τις καλύτερες συστάσεις με σκοπό να σταματήσει την μεγάλη πειρατική κίνηση που έχει σημειωθεί στο νησί τελευταία και να βρει τον κυνηγό. Λόγο του ανεξάρτητου πνεύματος που τον διακατέχει αλλά και της οξύθυμης προσωπικότητας του βρίσκετε σε διαρκή αντιπαράθεση με τον Fritz, τον δεύτερο στην ιεραρχία της αποστολής τους, και αυτό παρεμποδίζει συχνά τα καθήκοντα του. Επίσης γνωρίζω ότι ο Fritz συχνά βοηθά τους μαριν που περνάνε από κει με τα προβλήματα που συναντάνε με πειρατές αν και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους εκτός από όταν λαμβάνει εύσημα.
Ο επόμενος σταθμός μου είχε πλέον αποφασιστεί. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Nice Place! Πεμ Μαρ 22, 2012 2:20 am | |
| | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Nice Place! Πεμ Μαρ 22, 2012 2:29 am | |
| | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Nice Place! Πεμ Μαρ 22, 2012 2:38 am | |
| | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Nice Place! Πεμ Μαρ 22, 2012 2:43 am | |
| -Αχα, νάτος επιτέλους. Λοιπόν σας διαβάζω επακριβώς τι αναγράφει μέσα.....Kaikuro: Είναι ο μόνος κάτοικος της παράξενης αυτής νήσου και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της.Το Papanapple Island έχει λάβει την σημερινή του όψη χάρη σε εκείνον τον ηλικιωμένο και αφοσιωμένο ερημίτη.Ο Κaikuro σε ηλικία 8 ετών ναυάγησε μαζί με την οικογένεια του στο Papanapple Island. Ήταν το μοναδικό παιδί της οικογενείας του, μιας οικεγένειας εμπόρων, διακεκριμένων προμηθευτών τροπικών σπόρων και βλαστών που ταξίδευαν διαρκώς με το πλοίο-κατοικία τους.Όμως το πλοίο τους συνθλίφθηκε και καταστράφηκε σε μία απροσδόκητη καταιγίδα που διαδραματίστηκε δίπλα από αυτό το νησί πριν δεκαετίες.Ο μόνος επιζών αυτού του ναυαγίου και της επακόλουθης τρομερής τρικυμίας ήταν ο οχτάχρονος γόνος της οικογενείας, ο μικρός Kaikuro. Όταν ο Kaikuro είχε πρωτοβρεθεί στο Papanapple Island το νησί είχε την μορφή μιας ξεχασμένης βραχονησίδας που την παράδερνε το κύμα, αφού η τοποθεσία αυτή τότε δεν εντοπιζόταν ούτε καν στον χάρτη.Το παιδί όμως αυτό όχι μόνο κατάφερε να επιζήσει σ'αυτό το μέρος αλλά έκανε την κατάσταση που επικρατούσε στο νησί βιώσιμη με την πάροδο του χρόνου.Αξιοποίησε τα απομεινάρια της προμήθειας των γονέων του που ξέβρασε το κύμα μαζί με τα συντρίμμια του πλοίου του και συγκεκριμένα κάποιους παράξενους τροπικούς σπόρους...... | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Nice Place! Πεμ Μαρ 22, 2012 2:51 am | |
| -Η αναφορά όμως δεν τελειώνει εδώ....Οι σπόροι αυτοί ήταν σπόροι ανανόδενδρων.O Κaikuro φύτεψε αυτούς τους σπόρους και τους φρόντιζε νυχθημερών από την ηλικία των 8 του χρόνων.Αφοσιώθηκε πλήρως στην καλλιέργεια αυτών των ανανάδων την οποία βελτίωνε εκπληκτικά προσθέτωντας νέες καινοτόμες τεχνικές που επινοούσε με την πάροδο του χρόνου.Δημιούργησε τη δική του αυτοσχέδια εκκεντρική πεδιάδα που εκτεινόταν κατά μήκος όλου του νησιού και αποτελούσε στην ουσία ένα πελώριο άλσος που περιελάμβανε ένα γιγάντιο πλέγμα τεράτιων τροπικών δένδρων.Το έδαφος επίσης του νησιού καθώς και οι κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν σε αυτό το μέρος ευνοήσαν την βλάστηση και την καρποφορία εξαιρετικά.Ο Kaikuro είχε ένα όραμα και αφιέρωσε όλη του τη ζωή στην φροντίδα της χλωρίδας του νησιού, εξέλιξε τις μεθόδους καλλιέργειας και συντήρησης με τις καινοτόμες ιδέες και πρακτικές που υιοθετούσε αξιοποιώντας παράλληλα και τα βότανα που εκφύονταν πλάι στην σπηλιά που κατοικούσε.Άλλαξε ριζικά την εικόνα και την φήμη του νησιού προσδίδοντας του την εκπληκτική όψη που διαθέτει σήμερα. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Nice Place! Πεμ Μαρ 22, 2012 6:49 am | |
| | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Nice Place! Πεμ Μαρ 22, 2012 7:00 am | |
| | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Nice Place! Πεμ Μαρ 22, 2012 7:07 am | |
| Αλλεπάλληλα χτυπήματα διαδέχονταν το ένα τ’ άλλο συνεχώς, όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Όσο περνούσε η ώρα η αντοχή και των δύο μειωνόταν αισθητά. -Τώρα είναι η ευκαιρία μας.. ψιθύρισε ο Ματ στον Wailord και βγήκαν απ’ την κρυψώνα τους. Ο αιφνιδιασμός έπιασε και ο κυνηγός τα έχασε προς στιγμήν. Μία σφαίρα από το πιστόλι του Wailord τον βρήκε στο στήθος και τον έριξε κατάχαμα. Γρήγορα όμως πρόλαβε να ανασυνταχθεί, παρά το αίμα που έχανε. -Δεν πρέπει να αφήνεις κάτω την άμυνα σου! Χαχαχα!! O Taishi όμως δεν είχε πρόθεση να τον αφήσει να γλιτώσει εύκολα. Έβγαλε το σπαθί του και άρχισε να τον χτυπάει ανελέητα. Εγώ όμως είχα ένα κρυφό άσσο στο μανίκι μου. Το σπαθί μου ήταν δυνατότερο του αντίστοιχου του κυνηγού κι έτσι το έσπασε. O κυνηγός ξαφνιάστηκε. Τότε του έδωσα μία γροθιά λάβας. Ο Taishi γονάτισε στο έδαφος απ’ το χτύπημα και το σπασμένο σπαθί έπεσε απ’ το χέρι του. Τότε πήγα από πάνω του. -Η ώρα της δικαιοσύνης έφτασε!! Ένοχος!! Είπα και το καυτό μου χέρι τον έπιασα απ'το κεφάλι και του το έλιωσα!! | |
|
| |
Genryusai Civilian
Posts : 11087 Join date : 01/10/2011 Age : 37 Location : Forum όλη μέρα
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Nice Place! Τετ Μαρ 28, 2012 6:19 pm | |
| Όνομα: Rob Greywind Haki Points: - Player of the Month Points: 7 Beli: 23.500 Bounty/Fame Points: 1.000.000 Παρατηρήσεις: Καλή ιστορία. Πολύ μακάβριο το τέλος. Έχω και καιρό να σε διαβάσω. Τα ποστ με το Copy Paste της περιγραφής του νησιού να μην έκανες...Κάθε μα κάθε φορά... | |
|
| |
| [Τέλος] Nice Place! | |
|