| [Τέλος] Encounter | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: [Τέλος] Encounter Δευ Ιουλ 23, 2012 1:35 pm | |
| Loguetown.... Γ πόλη άρχισε να απομακρύνεται όλο ένα και περισσότερο. Την κοιτούσα και σκεφτόμουν. Σκεφτόμουν τη μάχη μου με τον Σμόκερ. Του είχα δείξει ότι πλέον ήμουν υπολογίσιμος. Ήμουν δυνατότερος από παλιά κι αυτό δεν μπορούσε να το αμφισβητήσει κανείς. Όσο εγώ ονειροπολούσα η Άννα με πλησίασε. -Ωραία θέα έχεις εδώ... -Ναι, η πόλη είναι αρκετά όμορφη. -Καλύτερα όμως να ξεκουραστείς. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Έχεις τραύματα απ'την μάχη σου και σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλες. Θα πρέπει να είσαι σε καλή κατάσταση για να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. -Ναι το ξέρω. Απλά έχω λίγη υπερένταση. Μετά απ'αυτό που διάβασα στην επιστολή, χρειάζεται να σκεφτώ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Παρ Ιουλ 27, 2012 2:56 am, 1 φορά | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Encounter Τρι Ιουλ 24, 2012 5:00 am | |
| -Καλώς σ'αφήνω στις σκέψεις σου. -Όχι μείνε, δεν χρειάζεται να φύγεις. Θέλω κάποιο φιλικό πρόσωπο κοντά μου. -Όπως θέλεις. Πες μου τι σε απασχολεί ακριβώς? -Ο Smoker. Τα λόγια του δείχνουν αντιπάθεια αλλά οι πράξεις του δείχνουν το αντίθετο. -Και αυτό σου προκαλεί έκπληξη? -Ξέρω τι θα πεις. Ότι οι πράξεις μετράνε, ενώ τα λόγια είναι άνεμος κι ο άνεμος φεύγει κι έρχεται συνέχεια. -Λόγια κι υποσχέσεις. Αυτό δεν είναι το φόρτε μου. Και προφανώς ούτε του Smoker. Προσπαθεί κάτι να σου πει μ'αυτά που κάνει. -Το ξέρω αλλά θα προτιμούσα να τα έλεγε κιόλας. -Ε τότε δεν θα ήταν ο Σμόκερ. -Έχεις δίκιο. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Encounter Τρι Ιουλ 24, 2012 5:15 am | |
| Η Άννα κι εγώ συζητήσαμε λίγο ακόμα κι αποσυρθήκαμε και οι στις καμπίνες μας για να γεμίσουμε τις μπαταρίες για όλα αυτά που πρόκειται να έρθουν. Καθώς φεύγαμε απ'την Loguetown, με το πλοίο που είχε ετοιμάσει για εμάς η Tashigi, ένας απ'τους ναύτες του πληρώματος μου παρέδωσε μία επιστολή. Είχε λάβει ρητές εντολές απ'τον Captain Smoker ότι θα μου την παρέδιδε μόλις αποπλέαμε.Ο ναύτης είχε υπακούσει κι η επιστολή αυτή ήρθε στα χέρια μου όσο η Logueown απομακρυνόταν όλοένα και πιο μακριά. -Ένας φάκελος με την υπογραφή του Smoker και με την μυρωδιά του Smoker. Ανυπομονούσα να δω τι θα έγραφε. Αφού την διάβασα είχα καταλήξει να σκέφτομαι στο κατάστρωμα και τώρα να συνεχίζω να σκέφτομαι ξαπλωμένος σ'ένα κρεβάτι. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Encounter Τετ Ιουλ 25, 2012 4:09 am | |
| H επιστολή ήταν απλή και λιτή. Μέσα σ'αυτήν υπήρχαν κάποιες πληροφορίες για την παρουσία δύο πειρατών στο νησί Mirror Ball. Είναι ένα μικρό νησάκι στις άκρες της East Blue. Στο νησί βρίσκεται μια βάση των Marine, οι Marine της οποίας ειδικεύονται στο κυνήγι πειρατών με μικρό Bounty. Το νησί σαν ημίσφαιρη μπάλα που επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας ενώ το ίδιο το νησί περικλύεται από έναν τεράστιο θόλο ο οποίος καλύπτει τον ουρανό από το νησί. Στο κέντρο του νησιού βρίσκεται κρεμασμένη μια τεράστια μπάλα της Ντίσκο από την οποία πήρε και το όνομα του το νησί (Mirror ball). Το νησί είναι γνωστό για το ετήσιο φεστιβάλ χορού που διοργανώνεται σε αυτό και είναι μεγάλος πόλος έλξης για τουρίστες από όλο τον κόσμο οι οποίοι έρχονται στο νησί για να πάρουν μέρος στο φεστιβάλ και να χορέψουν. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Encounter Τετ Ιουλ 25, 2012 4:48 am | |
| Η χρονική περίοδος στην οποία θα φτάναμε στο νησί ταυτιζόταν με την έναρξη του φεστιβάλ χορού που διεξαγόταν εκεί. Σύμφωνα με την επιστολή τότε θα ήταν ιδανική περίοδο για πειρατές να εμφανιστούν στο νησί, καθώς σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει την περίοδο του φεστιβάλ γίνονταν συχνότερα συλλήψεις πειρατών. Ο Σμόκερ με πληροφορούσε ταυτόχρονα για μία είδηση ότι η διάσημη για την δράση της στις αρχικές θάλασσες, Σακουρα, θα ήταν στο νησί. Ήταν η τέλεια ευκαιρία για μένα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Encounter Τετ Ιουλ 25, 2012 5:09 am | |
| Μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα το πλοίο μου έφτασε επιτέλους στο νησί. Αφού το δέσαμε στο μικρό λιμανάκι αποφάσισα πως η ώρα για να κινηθώ δεν έπρεπε να περιμένει. Πήρα είκοσι ναύτες μαζί μου και τον Wailord, τον ψαράνθρωπο σύμμαχο μου. -Κύριοι, τα πράγματα είναι απλά. Θα χωριστούμε σε πέντε ομάδες των τεσσάρων ατόμων. Έτσι θα είμαστε σε θέση να καλύψουμε περισσότερο χώρο. Ο Wailord θα έρθει μαζί μου. Από εσάς, ο αρχαιότερος έχει ήδη στην κατοχή του ένα baby den den mushi. Οποιαδήποτε κίνηση που θεωρείται ύποπτη πέσει στην αντίληψη σας με ειδοποιείται πάραυτα. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Encounter Τετ Ιουλ 25, 2012 5:20 am | |
| -Δεν θέλω ηρωισμούς από κανέναν σας. Είστε απλά ιχνηλάτες. Αν δείτε κάτι, ειδοποιήτε εμένα. Θέλω να το τονίσω αυτό. Θα κινηθείτε στους χώρους ευθύνες που γνωρίζετε ήδη απ'τους χάρτες που σας προμηθεύσαμε. Προσπαθήστε να είστε όσο διακριτικοί γίνεται. Μην εμπλακείτε σε καμία κατάσταση, όσο απλή και να δείχνει. Αποστολή μας δεν είναι να λύσουμε καβγάδες αλλά να εντοπίσουμε πειρατές. Οι πηγές μας λένε ότι στο νησί βρίσκεται η διαβόητη δολοφόνος, Σάκουρα. Το προφίλ της κάνει λόγο για μία ψυχοπαθή δολοφόνο. Αλλά απ'ότι βλέπω απ'τις αντιδράσεις της την γνωρίζετε καλά. Και είναι φυσικό. Τρομοκρατεί τις αρχικές θάλασσες, τα σπίτια σας, καιρό τώρα. Αλλά γι'αυτό είμαι εγώ εδώ πλέον. Για να δώσω ένα τέλος.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Encounter Τετ Ιουλ 25, 2012 5:31 am | |
| Μόλις τελείωσα την ομιλιά μου οι άντρες χειροκρότησαν και ζητωκραύγασαν πανηγυρικά. Η ανάγκη τους για λόγια παρηγοριάς είχε πλέον καλυφθεί απ'τις υποσχέσεις που άκουγαν τόσον καιρό, αλλά η επιστροφή μου είχε δώσει το πρώτο μήνυμα. Το ηθικό στους κόλπους των μαριν της East Blue είχε πλέον αναπτερωθεί. Οι ομάδες έφυγαν για τις περιοχές που τους είχαμε διανείμει κι ο WAilord κι εγώ κινηθήκαμε ανεξάρτητα ο ένας απ'τον άλλο σε τυχαία σημεία της πόλης. -Το ίδιο ισχύει και για σένα Wai. Ενημέρωσε με για οτιδήποτε χρειαστεί. -Μην ανησυχείς Ρομπ, ξέρω την δουλειά μου. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Encounter Τετ Ιουλ 25, 2012 7:57 am | |
| Οι δρόμοι μας με τον Wailord χωρίστηκαν κι αρχίσαμε κι εμείς να διεξάγουμε την έρευνα μας. Άρχισα να περπατάω χωρίς να έχω κάποιο συγκεκριμένο μέρος κατά νου. Εκεί λοιπόν που κοιτούσα δεξιά κι αριστερά για πιθανούς στόχους, ένιωσα μία δόνηση να έρχεται απ'τις τσέπες μου και πιο συγκεκριμένα την δεξιά. Έχωσα το χέρι μου μέσα και έπιασα το baby den den mushi. Το έβγαλα έξω και το έφερα κοντά στο στόμα μου. -Ναι? -L.C., στα δυτικά της πόλης σ'ένα απ'τα στενά. Ακούσαμε φασαρία και κινηθήκαμε προς τα εκεί. Κάποιοι πολίτες μας είπαν πως ακουγόταν σαν μάχη. Περιμένουμε διαταγές. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Encounter Τετ Ιουλ 25, 2012 8:16 am | |
| -Μείνετε εκεί που είστε, έρχομαι να σας βρω. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε αν δεν είναι ανάγκη. Έρχομαι το ταχύτερο δυνατό. Άρχισα να τρέχω προς το σημείο που μου είχαν υποδείξει οι άντρες. Έπρεπε να σιγουρευτώ πως όλα ήταν καλά. Μέσα μου ήλπιζα να βρήκαν τον στόχο μας. Η ώρα της μάχης πλησίαζε. -Προς όλες τις μονάδες, όλοι οι άντρες στο νέο σημείο συνάντησης, επαναλαμβάνω όλοι οι άντρες στο νέο σημείο συνάντησης. Θέλω να καλυφθούν όλοι οι δρόμοι και να απομακρυνθεί ο κόσμος. Ζητήστε ενισχύσεις από το πλοίο μας και από την τοπική βάση. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Encounter Τετ Ιουλ 25, 2012 8:54 am | |
| Λίγη ώρα αργότερα είχα φτάσει επιτέλους στο μέρος στο οποίο μου είχαν πει οι άντρες μου ότι είχαν λάβει αναφορές για μάχη. Ήδη είχαν μαζευτεί αρκετοί δικοί μου στην περιοχή. Ο Wailord είχε φτάσει πιο μπροστά από μένα. -Ρομπ, ήρθες επιτέλους. Έχω βάλει άντρες να κλείσουν την πρόσβαση για τον κόσμο εδώ και να απομακρύνουν όσοι ήδη βρίσκονται τριγύρω. Απ'τις αναφορές που μαζέψαμε, Ρομπ, πιστεύω ότι την βρήκαμε. -Είσαι σίγουρος? -Απόλυτα. Το άσχημο είναι ότι κάποιοι άντρες απ'την τοπική βάση πήγαν προς το στενάκι που έγινε η μάχη. -Οι βλάκες! Παράκουσαν τις διαταγές μου. Θα τους κανονίσω μετά αυτούς. Άλλοι έχουν σειρά τώρα. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Encounter Πεμ Ιουλ 26, 2012 3:52 am | |
| -Πού βρίσκεται ο στόχος μας? Ρώτησα γεμάτος ανυπομονησία. -Σ'εκείνο εκεί το στενό... Απάντησε ένας ναύτης. -Ωραία. Μείνετε εδώ. Αναλαμβάνω εγώ τώρα. -Μάλιστα. -Φροντίστε να μην υπάρχει κόσμος τριγύρω. -Όποιος διατάζετε! Αμέσως κινήθηκα προς το στενάκι που είχε γίνει αυτή η περιβόητη μάχη. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Encounter Πεμ Ιουλ 26, 2012 3:57 am | |
| Καθώς πλησίαζα το στενό σκεφτόμουν πόσο δύσκολη θα μπορούσε να είναι αυτή η μάχη. Τι επίπεδο δυσκολίας θα μου προσέφερε η αντίπαλος μου και πόσο θα διαρκούσε αυτή η μάχη. -Θα πρέπει να είμαι προσεκτικός. Αν οι δυνάμεις μου ξεφύγουν επικίνδυνα πολύς κόσμος θα κινδυνέψει απόψε και πολλοί θα είναι νεκροί. Θα πρέπει να είμαι συγκρατημένος. Με τις σκέψεις αυτές κινήθηκα προς την αρχή του στενού και σιγά σιγά μπήκα μέσα ψάχνοντας να βρω τη λεία μου. Δεν θα επέτρεπα να γλιτώσει. -Κάπου εδώ θα δώσω ένα τέλος.συνέχεια εδώ... http://www.onepiecegr-rpg.com/t6000-topic#199585 | |
|
| |
Genryusai Civilian
Posts : 11087 Join date : 01/10/2011 Age : 37 Location : Forum όλη μέρα
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Encounter Παρ Αυγ 03, 2012 3:40 pm | |
| Όνομα: Rob Greywind Haki Points: - Player of the Month Points: 6 Beli: 15.000 Bounty/Fame Points: 2.000.000 Παρατηρήσεις: Πολύ μέτρια και βιαστική ιστορία. Ούτε τα ποστ της μάχης σε βοήθησαν ιδιαίτερα.
| |
|
| |
| [Τέλος] Encounter | |
|