Παρόντες χρήστες | 18 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 18 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τέλος] History Lesson | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: [Τέλος] History Lesson Τρι Ιουλ 31, 2012 6:17 am | |
| - "Link προηγούμενης ιστορίας":
- "Περίληψη Προηγούμενων":
Οργισμένος απ'την αποτυχία μου να συλλάβω την SAkura πήγα στο πάρκο του Άρλονγκ για να τον εκδικηθώ για μια παλιά μου ήττα και να ξεθυμάνω την οργή μου. Κατέστρεψα τη βάση του και τον σκότωσα. Πριν απ'αυτό όμως βρέθηκα αντιμέτωπος με τον επαναστάτη Hikaru Kurοkage που κρυβόταν στο νησί, ο οποίος είχε την ίδια μοίρα με τον ψαράνθρωπο.
Η εκδίκηση μου είχε πλέον τελειώσει. Ο Arlong και η συμμορία του δεν υπήρχαν πια. Η οργή μου είχε κάπως καλμάρει. Με την μικρή βάρκα που είχα στην διάθεση μου άρχισα να κωπηλατώ για να βρω το πλοίο μου. Υπολόγιζα πως θα πλησίαζαν στο νησί απ'τα δυτικά, μιας και τους είχα ειδοποιήσει με τον baby den den mushi που είχα πάντοτε μαζί μου. Οι υπολογισμοί μου ήταν σωστή. Το πλοίο πλησίαζε το σημείο συνάντησης που είχαμε ορίσει. Δεν άργησα να επιβιβαστώ πάνω του. Μόλις ανέβηκα είπα στους ναύτες να μαζέψουν το κεφάλι του επαναστάτη Hikaru Kurοkage που είχα βάλει στην βάρκα για να αποδείξω τον θάνατο του. Το κεφάλι αυτό είχε αρχίσει να βρωμάει εδώ και ώρες αλλά όσο ήμουν στη βάρκα τον χρειαζόμουν. Τώρα όμως είχε ελευθερωθεί απ'αυτό και την απαίσια μυρωδιά που το συνόδευε. Πήγα προς την καμπίνα χωρίς πολλές κουβέντες γιατί είχα την ανάγκη ενός ζεστού μπάνιου για να καθαρίσω. Ένιωθα πολύ βρώμικος.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Πεμ Αυγ 02, 2012 5:25 am, 1 φορά | |
| | | Destro Civilian
| | | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] History Lesson Τρι Ιουλ 31, 2012 12:16 pm | |
| -Ποιος??Φώναξα μόλις άκουσα την πόρτα να χτυπά. -Ο ναύτης που βγήκε περιπολία κι έκανε την παραλία να αναστενάξει!! Η γνώριμη φωνή και ειρωνεία του Wailord έκαναν αμέσως φανερό το ποιος χτυπούσε την πόρτα. -Μπες μέσα ρε κι άσε τις βλακείες!!Η πόρτα άνοιξε κι ο ψαράνθρωπος φίλος μου μπήκε μέσα στο δωμάτιο, έκανε ένα βήμα, ένα δεύτερο και βγήκε τρέχοντας έξω!! -Τι έπαθες ρε??-Πώς τα καταφέρνεις και ζεις εκεί μέσα?? Έχει ανυπόφορη ζέστη!! -Μάντεψε!! - Ναι...Λοιπόν δεν ήρθα γι'αυτό κι ούτε βέβαια για την φωνή σου...Έχω νέα!!! | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] History Lesson Τρι Ιουλ 31, 2012 12:30 pm | |
| -Νέα?? Μια τόση μικρή λέξη που ξαφνικά απέκτησε μεγάλη σημασία για μένα. Η περιέργεια με είχε κυριέψει. Τι νέα να έφερνε άραγε ο Wai? Καλά νέα ή άσχημα νέα? Ό,τι και να ήταν έπρεπε να το μάθω. Αφού λοιπόν είχα ντυθεί βγήκα απ'την καμπίνα μου. -Περπάτα μαζί μου. Πάμε στην αίθουσα συνεδριάσεων. Στο μεταξύ μέχρι να φτάσουμε πες μου τα νέα που έχεις.-Λοιπόν από που να αρχίσω? Έχω πολλά να σου πω. Πάρε αυτό και κοίτα καλά.-Ένα πόστερ καταζητούμενου? Captain Kuro?? Απ'ότι έχω διαβάσει γι'αυτόν, είχε εξαφανιστεί εδώ κι αρκετά χρόνια. Πολλοί είπαν ότι είχε πεθάνει και λίγοι ότι κρύφτηκε για να γλιτώσει την δικαιοσύνη.-Απ'ότι φαίνεται οι λίγοι ήταν αυτοί που η ιστορία τους δικαιώνει. Έχουμε πληροφορίες απ'το δίκτυο κατασκόπων που ζήτησες να φτιαχτεί μόλις φτάσαμε στην East Blue. Κάνουν καλή δουλειά και οι πληροφορίες που συνέλεξαν θα μας είναι σημαντική βοήθεια. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] History Lesson Τρι Ιουλ 31, 2012 12:52 pm | |
| | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] History Lesson Τρι Ιουλ 31, 2012 1:10 pm | |
| -Αυτά είναι τα νέα που είχες? -Όχι έχω και κάτι ακόμα , κάτι αρκετά προκλητικό. -Είμαι όλος αυτιά... -Ένας αρχαιολόγος... -Αρχαιολόγος? -Ναι, η Κυβέρνηση έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία σ'αυτούς. Τους κυνηγάει αρκετό καιρό. Έχεις ακουστά την Οχάρα? -Ναι, κάτι έχουν πάρει τα αυτιά μου. Ο αρχαιολόγος που λες είναι από εκεί? -Όχι, κατάγεται απ'το Warship Island, σύμφωνα με τις πηγές μας. Το όνομα του είναι Brandon Grande και είναι γνωστός κι ως Shotgun B. Δεν ξέρουμε πολλά για την δράση του. Η επικήρυξη του αγγίζει τα 27,000,000 μπέλι. Δεν είναι κι άσχημα... -Είπες ότι η δράση του, δεν μας είναι γνωστή ε? Άρα δεν ξέρουμε πόσο επικίνδυνος είναι ή μπορεί να γίνει. Αυτό δεν είναι καλό. Βάλε τους κατασκόπους μας να ψάξουν πιο βαθιά. -Πάντως σου κίνησα τον ενδιαφέρον μ'αυτά και μ'αυτά.... -Όντως.... | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] History Lesson Τρι Ιουλ 31, 2012 1:18 pm | |
| -Εδώ έχω και την περιγραφή που μας έστειλαν οι άντρες μας για τον αρχαιολόγο. Φοράει πάντα έναν μαύρο μακρύ μανδύα με κουκούλα, καλύπτοντας τα μάτια του, τα οποία όταν αποκαλύπτονται έχουν βαθυπράσινο χρώμα. Ο μανδύας τον τυλίγει ολόκληρο, αλλά από κάτω φοράει ένα μακρύ μαύρο παντελόνι με κόκκινες λεπτομέρειες, μέσα σε ψηλές μαύρες μπότες. Πολλά κουμπιά κοσμούν την εφαρμοστή μαυροκόκκινη μπλούζα του αν και σπάνια φαίνονται κάτω από το μαρκύ πανωφόρι του. Το μόνο που φαίνεται είναι τα μακρυά κόκκινα μαλλιά του, που ξεχύνονται απ'την κουκούλα του. Kαμιά φορά, φοράει γυαλιά μυωπίας. -Να υποθέσω ότι μου ανέφερες τον χαμένο πειρατή και τον άγνωστο αρχαιολόγο μαζί γιατί βρίσκονται στο ίδιο μέρος? -Πράγματι. Η τύχη είναι με το μέρος μας. Ο αρχαιολόγος βρίσκεται στο ίδιο χωριό. Δεν ξέρουμε τι σχεδιάζει ούτε αυτός όμως. -Ίδια περίπτωση με τον Kuro. Απλά πεθαίνει. Δεν χρειάζεται να ξέρουμε τα σχέδια τους. Το νησί είναι ασήμαντο όπως και να το δει κανείς. Μπορεί να θέλουν να κλέψουν αυτήν την πλούσια οικογένεια που ανέφερες. Μπορεί να συνεργάζονται κιόλας. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] History Lesson Τρι Ιουλ 31, 2012 2:15 pm | |
| Τα πράγματα είχαν μπει πλέον σε μια σειρά. Είχαμε αποφασίσει τον επόμενο προορισμό μας και μιας και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, με γρήγορες κινήσεις πήγε ο καθένας στο πόστο του. Το πλοίο μας έβαλε πλώρη για το μικρό νησάκι, το Gecko Island. Εκεί μ'ένα σμπάρο ήλπιζα να είχα δύο τρυγόνια. Η θάλασσα δεν είχε πολλά κύματα και ο άνεμος μας ευνοούσε ώστε να φτάσουμε στον προορισμό μας το ταχύτερο δυνατό. -Σε πόση ώρα υπολογίζεις να είμαστε εκεί.? -Δεν θα κάνουμε πολύ. Σε λίγο το νησί θα φαίνεται. Ο Wailord είχε δίκιο. Μετά από μερικά λεπτά μία σκιά άρχισε να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα και λίγα λεπτά μετά αυτή η σκιά άρχισε να παίρνει το σχήμα νησιού. Σε μία ώρα το νησί φαινόταν καθαρά. Ο προορισμός ερχόταν όλο και πιο κοντά ή καλύτερα εμείς τον πλησιάζαμε όλο και πιο κοντά. Το πάθημα που είχα με την Sakura, μου είχε γίνει μάθημα, ή τουλάχιστον έτσι ευχόμουν, και ήθελα να είμαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο. Μία δεύτερη αποτυχία δεν θα μπορούσα να τη συγχωρέσω στον εαυτό μου. Εδώ καλά καλά δεν είχα χωνέψει ακόμα την πρώτη. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] History Lesson Τρι Ιουλ 31, 2012 2:41 pm | |
| Πριν φτάσουμε κοντά στο νησί μάζεψα τους πιο έμπιστους άντρες μου θέλοντας να τους ανακοινώσω το σχέδιο μου. -Λοιπόν κύριοι, τα πράγματα θα γίνουν απλά και γρήγορα. Παίρνω μία βάρκα, πάω χωρίς διακριτικά στο νησί και κάνω μία μίνι έρευνα. Αν ένα μάτσο άντρες της Κυβέρνησης κάνουν ξαφνικά εμφάνιση στο νησί, το πιο πιθανό είναι να χάσουμε τους στόχους μας. Αν πράγματι ο Kuro βρίσκεται στο νησί, θα είναι σημαντική επιτυχία να μην μας ξεφύγει. Το έχει κάνει ήδη εξάλλου και με αρκετή επιτυχία. Καιρός να δώσουμε ένα τέλος σ'αυτήν. Τα ίδια ισχύουν για τον αρχαιολόγο. Δεν ξέρουμε πολλά γι'αυτόν οπότε μια μεγάλη παρουσία μας στο νησί μπορεί να τον τρομάξει. Είναι ευκαιρία να τους πιάσουμε στον ύπνο. Τέλος, οτιδήποτε πάει να φύγει απ'το νησί το σταματάτε με κάθε τρόπο. Δεν περιμένετε στιγμή. Άμεσες ενέργειες έγινα κατανοητός? Όλοι κούνησαν καταφατικά τα κεφάλια τους. -Αν υπάρχει κάποια απορία, τώρα είναι η ώρα να την λύσουμε. Αλλά και πάλι δεν φάνηκε κάποιος που να μην κατάλαβε τι ήθελα. Αυτό με ικανοποιούσε. Τελικά οι άντρες που μου έδωσε ο Smoker δεν ήταν τόσο στόκοι όσο πίστευα. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] History Lesson Τρι Ιουλ 31, 2012 2:56 pm | |
| Βγήκα στο κατάστρωμα και πήρα τη βάρκα που είχα χρησιμοποιήσει για να πάω και στο Arlong Park. Άρχισα να κωπηλατώ με ρυθμό προς το Gecko Island. Έβλεπα μπροστά μου ένα νησί στο οποίο δεν υπήρχε λιμάνι παρά μόνο μια παραλία στην οποία μπορούσες να αφήσεις την βάρκα σου. Καθώς πλησίαζες έβλεπες στην ακτή ένα μεγάλο πλήθος δέντρων τα οποία ήταν διασκορπισμένα σε όλο το μήκος της ακτής. Σιγά-σιγά έφτασα στην ακτή και αφού βγήκα μέχρι έξω πήδηξα απ' την βάρκα και πήρα το μικρό δρομάκι που υπήρχε για να βρω το χωριό του νησιού. Περπατούσα για αρκετά λεπτά δεν και έβρισκα κανέναν κάτοικο ούτε σημάδι πως το νησί ήταν κατοικημένο λες και δεν υπήρχε ψυχή. Αυτό μου φαινόταν πολύ παράξενο, μιας και γνώριζα πως στο νησί υπήρχε ένα χωριό. Ξαφνικά πίσω από κάτι θάμνους πετάχτηκαν 3 μικρά παιδιά που κρατούσαν στα χέρια σφεντόνες και πέτρες. -Ποιος είσαι και τι θες στο χωριό μας??? Ρώτησε το ένα απ'τα παιδιά. Δεν είχα καμία όρεξη να ασχοληθώ μαζί τους προκαλώντας αχρείαστη φασαρία και τραβώντας την προσοχή, που τόσο ήθελα να αποφύγω πάνω μου.
| |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] History Lesson Τετ Αυγ 01, 2012 3:02 am | |
| Χωρίς να τους δώσω άλλη σημασία συνέχισα τον δρόμο μου. Τα παιδάκια εκνευρίστηκαν και πήγαν να μου πετάξουν πέτρες με τις σφεντόνες τους, αλλά πριν καν "οπλίσουν" γύρισα και τους έριξα ένα βλέμμα που τα έκανε να πετάξουν κάτω τις πέτρες και να φύγουν από κει που ήρθαν. Προχωρούσα λοιπόν στον δρόμο και πράγματι μετά από λίγα λεπτά άρχισα να βλέπω μπροστά μου μικρά σπιτάκια που όλο και πληθύνονταν καθώς προχωρούσα. Είχα φτάσει πλέον στο Syrrup Village. Μόλις μπήκα στον κυρίως χώρο του χωριού μου έκανε εντύπωση μια έπαυλη που βρισκόταν στους πρόποδες ενός λόφου και φαινόταν να μην έχει καμία σχέση με το χωριό. -Αυτό θα πρέπει να είναι το σπίτι που υπηρετεί ως μπάτλερ ο Kuro. Καθόλου άσχημη επιλογή. Έπρεπε όμως να σιγουρευτώ για την υπόθεση μου και έτσι ρώτησα έναν απ' τους κατοίκους που βρήκα μπροστά μου. -Γεια σας! Να σας ρωτήσω κάτι, αυτή η έπαυλη σε ποιον ανήκει? -Η έπαυλη αυτή ανήκει στην Kaya. Είναι ένα κορίτσι γύρω στα 18, του οποίου οι γονείς πέθαναν πριν λίγα χρόνια και μένει εκεί με τον Kurahadol και τον Merry. -Τι είναι αυτοί? Αδέρφια της??? -Όχι ειναι οι υπηρέτες της. Η οικογένεια της Kaya ήταν πλούσιοι και είχαν χτίσει αυτήν την έπαυλη πριν χρόνια... | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] History Lesson Τετ Αυγ 01, 2012 3:19 am | |
| -Ο Kuro, είχε κάνει καλή επιλογή στον στόχο του. Μικρό χωριό, στη μέση του πουθενά, μία πλούσια οικογένεια με μία μοναχοκόρη που αρκετά βολικά πέθανε πριν κάποια χρόνια....Μάλιστα, αυτά τα χρόνια δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ήταν λίγο μετά την εμφάνιση του Kuro. O Merry όμως ποιος είναι? Συνεργάτης του Kuro ή απλά ένας υπηρέτης. Τα πράγματα περιπλέκονται, αλλά δεν θα αργήσω να μάθω την αλήθεια. Έχω το πρώτο μου στοιχείο οπότε ας αρχίσω την έρευνα μου από εκεί. Μετά τον μονόλογο με τον εαυτό μου, πήρα τον δρόμο για την έπαυλη της Kaya όπου θα έβρισκα τον έναν απ'τους στόχους μου σίγουρα. Ευχόμουν να ους έβρισκα και τους δύο εκεί βέβαια για να γλιτώνω τον κόπο αλλά σπάνια τα πράγματα έρχονταν τόσο εύκολα όσο τα θέλει κανείς... Ο δρόμος για την έπαυλη δεν ήταν ιδιαίτερα μακρύς. Μετά από ένα εικοσάλεπτο περπάτημα με γρήγορο ρυθμό είχα φτάσει σχεδόν έξω απ'την κύρια είσοδος της. -Να 'μαστε λοιπόν...Τώρα να δούμε τι θα γίνει... Κάτι μέσα μου, μου έλεγε ότι θα ερχόταν σφαγή, κάτι σύνηθες πλέον για τα μέρη που επισκέπτομαι. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] History Lesson Τετ Αυγ 01, 2012 4:09 am | |
| Πλησίασα την κεντρική πύλη που βρισκόταν στην τεράστια αυλή της έπαυλης και με έκπληξη είδα πως όχι μόνο δεν ήταν κλειδωμένη αλλά ήταν και λίγο ανοιχτεί. -Παράξενο...Γιατί να αφήσεις την καγκελόπορτα ανοιχτή? Τυχαίο ή σχεδιασμένο? Στο μυαλό πέρασαν πολλά σενάρια για την σκοπιμότητα της ανοιχτής πόρτας, αλλά ένα απ'αυτά κάπως με καθησύχαζε. Το χωριό αυτό ήταν φιλήσυχο οπότε μπορεί να μην έδιναν τόση σημασία σε κλειστές πόρτες. Αλλά αυτή ήταν μία αγνή σκέψη και όπως έμαθα πολύ καλά, ο κόσμος αυτός μόνο αγνός δεν ήταν. Ότι και να ίσχυε ήμουν έτοιμος να το αντιμετωπίσω. Έσπρωξα την πόρτα και κινήθηκα για την έπαυλη. Σ'αυτήν η μεγάλη ξύλινη πόρτα που υπήρχε στην είσοδο της ήταν κλειστή. Την χτύπησα. Ακούστηκαν βήματα και λίγο μετά η πόρτα άνοιξε κι ένας άντρας που έμοιαζε με κατσίκι άνοιξε την πόρτα. Η όψη του δεν ταίριαζε με την περιγραφή που είχα για τον Kuro οπότε... -Γεια σου! Θα πρέπει να είσαι ο Merry..O Kurahadol μου έχει πει τόσα για σένα... -Πράγματι εγώ είμαι ο Merry, αλλά εσείς κύριε ποιος είστε? -Είμαι ο Ρομπ , ένας φίλος του Kurahadol. Μου είχε πει που θα τον έβρισκα και σήμερα η θάλασσα μ'έφερε κοντά στο νησί σας κι έτσι είπα να του κάνω μία επίσκεψη..... Το σχέδιο μου μέχρι στιγμής λειτουργούσε...Το μόνο που έμεινε είναι να μπω μέσα χωρίς φασαρίες. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] History Lesson Τετ Αυγ 01, 2012 4:27 am | |
| Κράτησα την Kaya πίσω μου, γιατί δεν ήθελα να καταστραφεί η αθωότητα που είχε μέσα της από μια τέτοια εικόνα. Εκτός αυτού θα ήταν πολύ επικίνδυνο να έμενε μόνη σ'αυτό το δωμάτιο. -Μείνε μου και προσπάθησε να κρυφτείς!! Ήταν η συμβουλή που της έδωσα. Κούνησε το κεφάλι καταφατικά. Το πτώμα ενός άντρα που είχε δεχτεί δύο σφαίρες, με τη μία που πήγε στο κεφάλι του να είναι η αιτία θανάτου, θα την τάραζε περισσότερο αν συνέχιζε να το κοιτάει. Εκτός απ'το πτώμα μέσα στο δωμάτιο ήταν και οι δύο λόγοι που ήρθα στο νησί. Ο "νεκρός" εδώ και κάποια χρόνια Captain Kuro γνωστός στο νησί αυτό ως Kurahadol, μπάτλερ της Kaya και ο επαναστάτης, αρχαιολόγος Brandon, ήταν ήδη στα μαχαίρια μεταξύ τους. Ίσως η συνεργασία τους δεν πήγε όπως υπολόγιζαν. Ο Kuro ήταν πιο κοντά μου κι έτσι αποφάσισα να κινηθώ προς αυτόν. Ήταν ήδη τραυματισμένος όποτε δεν θα δυσκολευόμουν να τον αποτελειώσω. Ενώ, λοιπόν πήγα να ασχοληθώ μαζί του, ο Brandon εκμεταλλεύτηκε την απουσία μου και μ'ένα βέλος τρύπησε την καρδιά της Kaya. Μόλις αντίκρισα αυτή την εικόνα, η οργή με κυρίευσε...... -Τι έκανες?????????????????????? Ήταν το μόνο που είπα και λάβα άρχιζε να στάζει στο πάτωμα.....
συνεχίζεται...
| |
| | | Genryusai Civilian
Posts : 11087 Join date : 01/10/2011 Age : 37 Location : Forum όλη μέρα
| Θέμα: Απ: [Τέλος] History Lesson Παρ Αυγ 03, 2012 5:10 pm | |
| Όνομα: Rob Greywind Haki Points: - Player of the Month Points: 8 Beli: 26.000 Bounty/Fame Points: 4.500.000 Παρατηρήσεις: Χαίρομαι που στις ιστορίες σου πια δεν βάζεις ένα ολόκληρο ποστ-περιγραφή νησιού. Μ'αρέσει ο αέρας που δίνεις στον χαρακτήρα σου καθώς και την διαχείριση της "ήττας". Πολύ καλή ιστορία, θα ήθελα να διαβάσω και της F_A_I.
| |
| | | | [Τέλος] History Lesson | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|