.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[τέλος] Soon !

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
DIRK
Marines
Marines
DIRK

[τέλος] Soon ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [τέλος] Soon !   [τέλος] Soon ! I_icon_minitimeΤετ Αυγ 01, 2012 3:20 pm

Κύριοι χαρακτήρες- σημαντικο:

link προηγούμενης http://www.onepiecegr-rpg.com/t6139-topic (Torino Kingdom-South Blue)

"Περίληψη Προηγούμενων-πληροφορίες για την ιστορία":

Φεύγοντας απο το νισή των ιθαγενών απο το οποίο είχαμε παρει ουκ ολιγ πολεμοφοδια και πυρομαχικα, καθως και ιατρικα βιβλια , βαλαμε πλωρη για το puzzle island, για το οποιο είχα ακουσει πολλασκεφτομουν πως, ειχαμε εμπλακεί σε πολλές μάχες τελευταία .Βρισκόμασταν όλοι μαζί στο μαγειρείο του πλοίου και ετοιμαζόμασταν να φάμε το μεσημεριανό μας . Σήμερα είναι τετάρτη οπότε ο μάγειρας θα έκαναν το αγαπημένο μου φαγητό! Πατάτες τηγανητές με κρέας κοκκινιστό και μπόλικη σάλτσα Curry.Σαν επιδόρπιο θα είχαμε Takoyaki με μια μικρή αλλαγή!Αντί να γίνουν με χταπόδι, θα τα ετοίμαζε με σοκολάτα,,Πραγματικά ευχαριστούσα τον θεο που είχαμε έναν τοσο ικανο μαγειρα στο πληρωμα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Πεμ Αυγ 02, 2012 12:28 pm, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
DIRK
Marines
Marines
DIRK

[τέλος] Soon ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Soon !   [τέλος] Soon ! I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 02, 2012 1:58 am

Ξαφνικά οι πόρτες άνοιξαν και άρχισαν να βγαίνουν οι μάγειρες με τις κατσαρόλες, τα πιάτα και τα υπόλοιπα συνοδευτικά..Περίμενα με ανυπομονησία την σειρά μου! Πεινούσα σαν λυκος... Με το που μου έβαλαν την μερίδα μου, την κατάπια με την μια και σηκώθηκα απο το τραπέζι. Έκανα ήσυχα βήματα προς τα αριστερά ενώ ημουν σκυφτός. Καλυπτόμουν απο τις πλάτες των nakama μου. Στο πρώτο κενό που βρήκα , κάθισα και έβαλα το πιάτο μου επάνω ενω εβγαλα την κουκουλα μου.Μόλις ήρθε για δεύτερη φορά η σειρά μου ο μάγειρας σταμάτησε και άρχισε να με κοιτάει.Τότε κατάλαβα οτι την είχα πατήσει...Και είχα προσέξει αρκετά το σχέδιο
-Καπετανιε....Πάλι άρχισες τα κόλπα σου? 1111
-Τι θες να πεις? 04040
DIRK
Marines
Marines
DIRK

[τέλος] Soon ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Soon !   [τέλος] Soon ! I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 02, 2012 2:11 am

Σου έδωσα πριν από λίγο φαγητό. 423425 ...
-Όχι ! 1233 Αυτό δεν έγινε 234267 234267
-Captain teme 575675 Θες να πεθάνεις 575675 ?Είπε και έφερε την κουτάλα του σε απειλητική θέση!
-Καλά καλά [mor002] ! Τα παρατάω 53454353 ....Πως με κατάλαβες 5466 ?
-Είσαι ο μονος που έχεις άσπρα ρουχα... 575675
-A χα [mer21] ! Ήξερα οτι κάτι ξέχασα.... [mor3]
Μ αυτα και μ αυτά με προσπέρασε [mor3] .Απογοητευμένος, σηκώθηκα από το τραπέζι και πήγα να βρω τον drake \ για να τον ρωτήσω σε ποιο νησί θα ξεκουραστούμε και ποιο βρισκεται πιο κοντα,..., γύρισα και κοίταξα κρυφά τον μάγειρα και είπα απο μέσα μου"Κάποια φορα θα φάω και δεύτερη μερίδα κουφάλα μάγειρα" 42342 ..Βγήκα από την τραπεζαρία και άρχισα να περπατάω. προς το τιμονι του καραβιου, στο οποίο βρισκόταν . Δεν ήταν και τόσο μακριά..Εκείνη την ώρα ήθελα να καπνίσω όμως μέσα στο πλοίο δεν επιτρεπε τετοια η lightning 575675
DIRK
Marines
Marines
DIRK

[τέλος] Soon ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Soon !   [τέλος] Soon ! I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 02, 2012 2:17 am

Έτσι άφησα το πακέτο πίσω στην τσέπη μου.... Έφτασα έξω απο τη πόρτα του και την είδα να ανοίγει. Απο μέσα έβγαινε ο Ντρεηκ!
-A Καπετανιε εσύ! Πάνω που ερχόμουν για να σε βρω!
-Γιατί Ντρεηκ?
-Με ειδοποίησαν οτι σε λίγες μέρες θα σου στείλουν λάφηρα , τρόφημα και νέους άντρες οι οποίοι δέχτηκαν να έρθουν και να σε ακολουθήσουν...Πριν απο λίγο, ο rackham μου έστειλε αναφορα, οτι κατεκτησε ένα χωριό στο Baterillα και η επικυριξη του ανέβηκε στα 10.000.000 ..Οι άλλοι πειρατες βρίσκονται ακόμα σστις θαλασσες...Ενημερώνουν πως οι μαρινς εγκαταλείπουν τις βασεις τους και συγκεντρόνονται στο μπατεριλα για να οργανωθουν και να βοηθησουν τον βασιλια να σταματησει την επανασταση..Απ την αλλη, οι επαναστατες στελνουν στρατο απο την Centaurea για να βοηθήσουν τον Ούλφρικ !Αυτά ήταν πολύ καλά νέα! Χάρηκα πολύ όταν τα άκουσα! Μου έφτιαξαν την μέρα
-Λοιπόν, το νησί στο οποίο πηγαίνουμε είναι στην south blue παρ όλο που μοιαζει με νησι της μεγάλης γραμμής
DIRK
Marines
Marines
DIRK

[τέλος] Soon ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Soon !   [τέλος] Soon ! I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 02, 2012 2:28 am

Θέλω να χαρτογραφήσεις το νησί , να συλέξεις πληροφορίες γι αυτό και μετά να στείλεις αναφορά στον Francis γιατί θέλει να εισβάλει στο νησί και πρέπει να γνωρίζουμε περίπου τι θα συναντήσουμε..Μην βρεθούμε παλι προ εκπλήξεως όπως στο τορίνο ... Τώρα πάνε για να κάνεις την ανακοίνωση ,οτι εντός ολίγων ορών φτάνουμε.πες τους να ανεβουν στο κατάστρωμα
-Ενταξη παλιοφιλε. Είπα και άρχισα να περπατάω προς την μικρή τραπεζααρία του πλοίου μου .. Έφτασα στην τραπεζαρία, ζήτησα την προσοχή του πληρώματος και οταν έκανα την ανακοίνωση , έφυγα για το κατάστρωμα...Στην διαδρομή είδα αρκετούς με σακίδια στις πλάτες να ανεβαίνουν με χαρά!....Αφότου ετοιμάστηκα και εγώ ανέβηκα επάνω βαριεστημένος
DIRK
Marines
Marines
DIRK

[τέλος] Soon ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Soon !   [τέλος] Soon ! I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 02, 2012 2:38 am

Μόλις έγινε αυτό, ετοιμάσαμε τα απαραίτητα , και κατεβήκαμε απο την βάρκα κατευθυνόμενοι προς κάποιο ξενοδοχείο της πόλης οπου ήθελα να βγάζαμε τα μα...., [mor21] [mor21] εεε την νύχτα που θα ακολουθούσε μαζί με την lightnιng [mor21] ....Το λιμάνι της πόλης ήταν έρημο , αλλα στο βάθος φαινόταν τα φώτα της πόλης... Ξαφνικά, απο την γωνία του δρόμου ακούστηκαν φωνές και ο ήχος της σύγκρουσης των σπαθιών. Κατευθείαν , έδωσα τα πράγματά μου στην lightning , τράβηξα το σπαθί μυο και έτρεξα προς τα εκεί... Είδα πως μαχόταν , 1 άντρας με ασπρα μαλλιά , με δυο άλλους...Σκέφτηκα πως θα έπρεπε να βοηθήσω τον ένα, αλλα δεν ήμουν σίγουρος περι τίνος πρόκειται η μάχη 423 ..Το στενό ήταν σκοτεινό και έτσι η ορατότητα πολύ λίγη καθώς είχε πέσει και το πέπλο της νύχτας επάνω στην γη 423
DIRK
Marines
Marines
DIRK

[τέλος] Soon ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Soon !   [τέλος] Soon ! I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 02, 2012 2:49 am

Πλησίασα τρέχοντας κρατώντας το σπαθί μου στο χέρι 3213 , έτοιμος να επιτεθώ.όταν πλησίασα πολύ κοντά
ο τύπος με τα ασπρα μαλλιά έφερε την τρίαινα του πλάγια και προς το μέρος μου ενώ είχε απωθήσει τους άλλους 2.. Εγώ το απέκρουσα και έτσι τα οπλα μας δημιούργησαν ένα +.. 423 ..
-ΟΙ teme 987987 , τι κάνεις τώρα 7474 ? Εγώ πήγα να βοηθήσω και...... 42521
-SHUT UP 1233 Δεν βλέπεις οτι πολεμάω άλλους 1233 ?είπε αποκρούοντας μια επίθεση Θα έρθει η σειρά σου σύντομα 1233
-οι οι, 119 son 125 ....do you know who i am?? 125
-Δεν δίνω δεκάρα, [mor52] είπε με ένα ύφος , λες και ήταν κάποιος σημαντικός. Με μια γρήγορη κίνηση, τράβηξε την τρίαινα του απο το σπαθι μου και κάρφωσε με όση δύναμη τον ένα απο τους δυο που του επιτεθήκαν που του έκοψε το κεφάλι
DIRK
Marines
Marines
DIRK

[τέλος] Soon ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Soon !   [τέλος] Soon ! I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 02, 2012 2:55 am

Ο άλλος δίστασε και έφυγε προς τα πίσω... Τότε έφερα το σπαθί μου στον λαιμό του όμως δεν τον σκότωσα..
- Mate, πρέπει να μάθεις τρόπους...Είμαι ο CAPTAIN Ezio [mor52] afro
- Δεν δέχομαι υποδείξεις απο ΑΓΝΏΣΟΤΟΥΣ...Και ειδικά απο κουκουλοφόρους !Εγώ είμαι ο tsupakabra
- Ποιος? [mor52]
Θεώρησε αυτό που είπα , προσβολή απ ότι κατάλαβα απ το ύφος του... Έφερε το σπαθί του κάθετα και έδιωξε το δικό μου...
- Είμαι ο tsu tsu tsu [mor137] [mor22] ~ εεε θέλω να πω [mor21] ο tsupakabra [mor19] ...είμαι καταζητούμενος ! [mor19] Και τώρα που σε βρήκα μπροστά μυο την πλήρωσες, άθλιο ανθρωπάκι 123
- Οι ΟΙ... you got to get yourself a girl mate [mor131] ...
-Σκάσε 7474 ! Είπε και άρχισε να μου επιτίθεται με την τρίαινα
DIRK
Marines
Marines
DIRK

[τέλος] Soon ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Soon !   [τέλος] Soon ! I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 02, 2012 3:03 am

Τον απέκρουα με ιδιαίτερη ευκολία ως που σε κάποια στιγμή άρχισε να ηχεί το Den den mushi μου..Μόλις το άκουσα , χτύπησα δυνατά την τρίαινά του με το σπαθί μου και του την έριξα κατω . Μετά τον χτύπησα σηκώνοντας το πόδι μου στο κεφάλι του και εκείνος έπεσε προς τα πίσω...άτω .Αμέσως μετά , πάτησα κάτω το κεφάλι του και σήκωσα το ακουστικό ..
-Εμπροοοοοος~ Ezio the boss εδω ... afro
-engel .. Που βρίσκεσαι ??
-Στην south blue, at puzzle island b!tch ... ο tsupa προσπαθούσε να διώξει το πόδι μου ... Σταμάτα εσύ είπα ενώ άρχισα να τον χτυπάω με απανωτές κλωτσιές 575675 3213 5425 5425
- 1616161 1616161 1616161 1616161 1616161 1616161 1616161
-ΤΙ είπες captain teme 97897 ?
-Όχι σε εσένα ρε ..Σε ένα απόβρασμα που μόλις νίκησα μιλάω.... 575675
είπα αρχίζοντας ακόμα ένα μπαραζ κλωτσιών 3213
1616161 1616161 1616161 1616161 1616161 1616161 1616161
-Χμ...οκ... Λοιπον , θέλω να μαζέψεις πληροφορίες για το νησί στο οποίο βρίσκεσαι και να μου πείς τι στην ευχή συμβαίνει εκει πέρα... Ο francis θέλει να λεηλατήσει την πόλη και με έχει πρίξει
DIRK
Marines
Marines
DIRK

[τέλος] Soon ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Soon !   [τέλος] Soon ! I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 02, 2012 10:46 am

καλα καλα 070 .....Αντε σε κλείνω...Έχει λυσσάξει η κουφάλα απο εδώ

Teme 575675

Είπες κατι εσύ μωρη σουπιά ? 1111

όχι 87978
Είπα μήπως 756765
Η σύνδεση έκλεισε...
Είπες δεν είπες, τώρα ήρθε η ώρα σου 1111
04040 μη
Τον σήκωσα απο τον λαιμό και τον κόλλησα στον τοίχο
848488484
πες αντίο 64647657 είπα βγάζοντας ένα μαχαίρι μου
Αντίο 07879
Ωραία! άντε γεια λοιπόν!! Έτσι μου αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους! ευγενικούς! είπα φεύγοντας απ τον δρόμο
Σπόιλερ:
Πίσω μου άκουγα βρισιές και βλαστήμιες
που πας ? 7474 7474 7474 7474 με έκανες να χ@στω 7474 7474
Μετά απο αυτά , έφυγα και πήγα να ψάξω την Lightning... Βρισκόταν εκεί που την είχα αφήσει.Ακουμπούσε στον πέτρινο τοίχο και ήταν έτοιμη να κοιμηθεί...Πήγα κοντά της πέρασα το χέρι μου γύρω απ τους ώμους τις και αρχίσαμε να περπατάμε προς την πόλη για να βρούμε κάποιο πανδοχείο ωστε να βγάλουμε την νύχτα..
DIRK
Marines
Marines
DIRK

[τέλος] Soon ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Soon !   [τέλος] Soon ! I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 02, 2012 10:53 am

Αποφάσισα πως θα ολοκλήρωνα την εξερεύνηση την επόμενη μέρα...Δεν μπορούσα να βλέπω την lightning να ταλαιπωρείτε, όπως επίσης δεν μπορούσα να δω και εγώ τριγύρω τα μέρη, όπως και δεν είχε κόσμο για να μιλήσω και να συλλέξω πληροφορίες
Περπατούσαμε περίπου 10 λεπτά μες την άδεια πόλη... Δεν έβρισκα ούτε ένα πανδοχείο και είχα ψιλοαπελπιστεί...Έβλεπα οτι η lightning δεν άντεχε άλλο και έτσι την πήρα αγκαλιά..Μετά απο λίγα λεπτά κοιμήθηκε στα χέρια μου... Με τα λίγα και τα πολλά, βρήκα ένα ανοιχτό πανδοχείο , αφού είχα γυρίσει όλη την πόλη, στην άκρη του λιμανιού ...Η ταβέρνα κάτω απο τα δωμάτια ήταν άδεια...Πλησίασα τον άντρα που βρισκόταν μισοκοιμησμένος πω απο την μπάρα Ζήτησα ένα δωμάτιο και εκείνος μου έδωσε το κλειδί, ενώ χασμουριοταν...Αν και πεινούσα αποφάσισα να μην του ζητήσω να ετοιμάσει γιατί θα με έβριζε
DIRK
Marines
Marines
DIRK

[τέλος] Soon ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Soon !   [τέλος] Soon ! I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 02, 2012 11:23 am

Μόλις επιβιβαστήκαμε και αρχίσαμε να φεύγουμε, έβγαλα το den den mushi μου και άρχισα να μεταφέρω τις πληροφορίες στον φρανσις ....

Οι φρανσις τι λέει ρε μεγάλε??

όλα καλα Εzio! όλα πανε οπως τα σχεδίασες!

Ωραια! πήρα να σου πω για το νησί

Ακούω
!

Αυτό το νησί ήταν στην αρχή ένα από τα μεγαλύτερα νησιά σε μέγεθος σε ολόκληρη της South Blue και από τα ποιο πυκνοκατοικημένα. Στο κέντρο του νησιού υπήρχε ένα τεράστιο ηφαίστειο το οποίο όμως σύμφωνα με τους παλιούς του νησιού είχε να εκραγεί πάνω από 500 χρόνια. Μια μέρα όμως πριν από 100 χρόνια όμως έγινε και πάλι ενεργό και όλοι έπρεπε να εκκενώσουν το νησί αμέσως. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που το ίδιο το ηφαίστειο δεν άντεξε και βυθίστηκε μέσα στον ωκεανό. Αυτή η έκρηξη όμως είχε σαν αποτέλεσμα το νησί να καταστραφεί ολοσχερώς μετά την καταστροφή και του ηφαιστείου και να χωριστεί σε κομμάτια τα οποία επέπλεαν μέσα στην θάλασσα σαν να ήταν κομμάτια από Puzzle.
DIRK
Marines
Marines
DIRK

[τέλος] Soon ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Soon !   [τέλος] Soon ! I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 02, 2012 11:31 am

Τα νησιά συνδέονταν ακόμα από τα μέρη του νησιού που είχαν βυθιστεί κάτω από το νερό και στο κέντρο όλων των μικρών κομματιών υπήρχε μια τεράστια λίμνη όπου εκεί ήταν η θέση του ηφαιστείου που είχε εκραγεί. Μετά την έκρηξη του ηφαιστείου την καταστροφή και την εγκατάλειψη του νησιού αρκετός κόσμος θέλησε να επιστρέψει στο νησί στο οποίο είχαν γεννηθεί. Αρκετοί είχαν μετακομίσει σε μέρη της Grand Line όποτε έφεραν πίσω τους κομμάτια της κουλτούρας των νησιού που διέμεναν πριν. Μαζί με αυτούς άρχισαν να μετακομίζουν και νέοι άνθρωποι από την Grand Line έτσι ωστε σιγά σιγά υπήρχαν άτομα από άλλα σχεδόν τα μέρη της Grand Line και είχαν κτίσει κοινωνίες σχεδόν παρόμοιες με τα νησιά της Grand Line.Κοινώς , είναι σαν την Grand line κύριε... Τέλος , θα ήθελα να πω οτι υπάρχει καινούριος διοικητής στο νησί, o commodore junsho...Nα τον προσέχεις-Εντάξει..Ευχαριστώ για τις πληροφορίες μεγάλε!!
DIRK
Marines
Marines
DIRK

[τέλος] Soon ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Soon !   [τέλος] Soon ! I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 02, 2012 11:42 am

Είχε περάσει μόλις μια μέρα απο την σύντομη στάση μου στο Puzzle island...Εγώ καθόμουν στην καρέκλα του δωματίου μου και διάβαζα την χθεσινή εφημερίδα.. Ειχα παραλήψει να διαβάσω για τον Tagasuki Sinsuke που είχα παραξενευτεί τόσο εχθές, για την παρουσία του στο πρωτοσέλιδο, πως είχε καταστρέψει μια ολόκληρη βάση των Marine..Σίγουρα ,. έχει κότσια, όμως κάθε άνθρωπος που εναντιώνεται στους Marine πρέπει να μην μένει ατιμόρητος σύμφωνα με την ιδεολογία τους..ήθελα να δω πως θα καταφέρουν να τον πιασουν εφόσον έχει την δύναμη να καταστρέψει μονος του μια πλήρως επανδρομένη βάση..
DIRK
Marines
Marines
DIRK

[τέλος] Soon ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Soon !   [τέλος] Soon ! I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 02, 2012 12:27 pm

σηκώθηκα και άρχισα να κατευθύνομαι προς το δωμάτιό μου... Σίγουρα θα έπρεπε να συναντήσω αυτόν τον Shinsuke...ήθελα να δημιουργήσω έναν πυρήνα απο σκληροτράχηλους αντρες τους οποίους θα έκανα πλήρωμα, και με την βοήθεια τους, θα γινόμουν ένας πολυ διάσημος πειρατής.Στο μέλλον σίγουρα θα επιδίωκα να συναντηθώ με γνωστούς και δυνατούς πειρατές με στόχο την σφυρηλάτηση μιας δυνατής συμμαχίας που στόχο θα έχει την παγκόσμια κυριαρχία.Αν κάποτε γινόμουν yonkou, δεν θα ξεχνούσα όσους με βοήθησαν να φτάσω εκεί, και θα τους το ανταπέδιδα με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο
????????
Επισκέπτης

[τέλος] Soon ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Soon !   [τέλος] Soon ! I_icon_minitimeΚυρ Αυγ 05, 2012 10:05 am

Όνομα: E
Haki Points: -
Player of the Month Points: 6
Beli: 19.000
Bounty/Fame Points: 1.000.000
Παρατηρήσεις: Τουλαχιστον διαβαζονται γρηγορα...
Σπόιλερ:

[τέλος] Soon !
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]
» [Τέλος] Είναι αλήθεια το τέλος;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: