Παρόντες χρήστες | 1 χρήστης είναι συνδεδεμένος αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 1 επισκέπτης
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τέλος] Clockwork | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DIRK Marines
Posts : 8164 Join date : 31/10/2011 Age : 31 Location : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: [Τέλος] Clockwork Πεμ Αυγ 02, 2012 12:32 pm | |
| - Κύριοι χαρακτήρες- σημαντικο:
link προηγούμενης http://www.onepiecegr-rpg.com/t6147-topic (Puzzle Island -South Blue) - "Περίληψη Προηγούμενων-πληροφορίες για την ιστορία":
η ιστορία είναι μετά το αρκ του baterilla και αμέσως μετα την ιστορια στο τορινο, το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα για λόγους βιασύνης και έλειψης χρόνου.υπαρχει νεο μέλος στο πλήρωμα , και αυτή είναι η Lightning...Πιθανα κενα στην ιστορία, οφείλονται στο παραπάνω
Στην προηγούμενη ιστορία ο εξερεύνησα και χαρτογράφησα το puzzle island ωστε να το κατακτήσουμε στο μέλλον Είχαμε δυο μέρες που φύγαμε απο το Puzzle Island και ην ηρεμία , με προορισμό το νησί Clockwork της South Blue... Στο νησί αυτό κατοικούσε ένας μοναρχης, ο οποίος απαίητσε συνάντηση μαζί μου ....Μαζί μας, είχαμε αρκετά όπλα, τα οποία σκόπευα να του τα πουλήσω -τι έχεις στο μυαλό σου Ezio? ρώτησε ο Drake -Σκέφτομαι το παρελθόν...Πρόσεχε πως με λες..Μην ξεχαστείς και με πεις Ezio η E μπροστά σε κόσμο΄..όχι ακόμα.... -Ξέρω, ξέρω.... -Έτσι.. Μετά την σύντομη συζήτηση κλείστηκα πάλι στον εαυτό μου...Έκανα σκέψεις για τον λόγο που με κάλεσε εκεί...Πιθανον να ζητούσε συνεργασία, αλλα όπως και να είχε, έπρεπε να είμαι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο ...Σίγουρα μετά την καταστροφή του Ferum είχα γίνει αρκετά γνωστός...Έβγαλα μια ακονόπετρα απ την τσέπη μου και άρχισα να ακονίζω τα μαχαίρια μου με δύναμη.Τα κομμάτια που έφευγαν απ τις τριβές, έμοιαζαν με χρυσόσκονη όταν αντανακλούσαν επάνω τους οι ακτίνες του ήλιου
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Αυγ 05, 2012 1:35 pm, 3 φορές συνολικά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Clockwork Παρ Αυγ 03, 2012 6:13 am | |
| Το ταξίδι είχε περισσότερες δυσκολίες απ ότι θα περίμενα...Ο καιρός τις επόμενες μέρες δεν ήταν σύμμαχος μας..Βρεθήκαμε αντιμέτοποι με καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους οι οποίοι μας έβγαζαν απ την πορεία μας, έτσι έπρεπε να συμβουλευόμαστε τους χάρτες αρκετά συχνά. Με τις πρώτες πρωινές ώρες της δέκατης μέρας που πέρασε, αρχίσαμε να αντικρίζουμε μερικά γνω΄ριμα μέρη ..Αυτήν την στιγμή περνούσαμε έξω απ το Puzzle island, απο εκεί που αρχίσαμε...H lightning το κοιτούσε με δέος καθώς το Puzzle, είναι σαν ένα παζλ εποχών, όπως υποδυλώνει και το όνομά του...Την προηγούμενη φορά που ΄ήρθαμε εδώ, δεν μπόρεσε να το δει, καθως στην άφιξη νύστεζε και ΄΄ηαν νύχτα, και στην αποχώρηση ήταν στην κουζίνα -Σου αρέσει έτσι? -Ναι! Δεν το είχα προσέξει!!..Απάντησε χωρίς να πάρει τα μάτια της απ το νησί ..
| |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Clockwork Παρ Αυγ 03, 2012 6:44 am | |
| Μετά το περιστατικό αυτό, δεν ακολούθησε κάτι το σημαντικό..Η νότια θάλασσα της South Blue την οποία διασχίζαμε , είναι οι πιο ήρεμες στον κόσμο, έτσι το ταξίδι μας κράτησε μόλις μια μέρα.. Μπροστά μας, άρχισε να αχνοφαίνεται ένα νησί...ήθελε τουλάχιστον 1 ώρα για να το φτάσουμε, έτσι π΄΄ηγα στο δωμάτιο μου και ξάπλωσα... Ξαφνικά το πλοίο άρχισε να κουνιέται βίαια κάνοντας με να πέσω απ το κρεβάτι...Αυτό σήμαινε ένα πράγμα , μάχη...ήμουν τόσο σίγουρος καθώς απέκλεια το γεγονός να είχε κακοκαιρία, διοτι δεν υπήρχαν σύνεφα αφού σταθεροποιήθηκε το καράβι , ανέβηκα τρέχοντας στο κατάστρωμα.Δίπλα στο καράβι μας , υπήρχε ένα άλλο και στο κατάστρωμα γινόταν μάχη ανάμεσα στον drake, την ligthning , τους 5 ναύτες μου, και μερικούς άντρες με περίεργα ρούχα.Μεσα στο κεφάλι μου επικράτησε πανικός... | |
| | | DIRK Marines
| | | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Clockwork Σαβ Αυγ 04, 2012 2:27 am | |
| | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Clockwork Σαβ Αυγ 04, 2012 2:49 am | |
| Εκείνος ξαφνιασμένος (και ενώ πονούσε) σταμάτησε την επίθεση.Τράβηξα αστραπιαία το σπαθί μου απο μέσα του και χτύπησα το σπαθί του ωστε να πέσει κάτω .Κατευθείαν μαζεύτηκαν και οι ναύτες μου μετά τις μάχες τους τις οποίες είχαν βγει νικητές, γύρω του και τον σημάδευαν με τις καραμπίνες τους -Ποιος είσαι? ΤΙ σε έφερε εδώ? -Σιγά μην σου μιλήσω βρομιάρη!είπε καθώς έφτυνε αίμα στο κατάστρωμα του πλοίου . ο Drake έτρεξε προς τα πάνω του και τον κλώτσησε στα πλευρά, και απ ότι έκρινα απο τον ήχο, πρέπει να του έσπασε μερικά -Μην μιλάς έτσι στον Καπετάνιο ....Είπε και γύρισε ξανά στην θέση μου .Τον ευχαρίστησα για την κίνηση του, καθώς έτσι αισθανόμουν πως μου έδειχνε τον σεβασμό του -Τώρα θα μιλήσεις? -Είμαι ο Pin Joker , μέλος των Trumph Simblings.Με έστειλε ο Bear KIng εδώ για να σας σταματήσω...
| |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Clockwork Σαβ Αυγ 04, 2012 3:10 am | |
| Μόλις άκουσαν το όνομα Bear KIng όλοι οι ναύτες μου όπως επίσης και ο Drake έμειναν με ένα τρομοκρατημένο βλέμμα στα προσωπα τους.Απο έναν ξέφυγαν μερικές λέξεις...Δεν γνώριζαν που τους πήγαινα -Be..Bear KIng???? O Pin JOker γύρισε προς το μέρος του γελώντας. -Καταλάβατε τι σας περιμένει αν πάτε σε αυτό το νησί έτσι ? Προχώρησα προς το μέρος του..ήθελα να δείξω στο πλήρωμά μου τον λόγο που δεν έπρεπε να φοβάται... ΤΟν πάτησα στο στέρνο, μειώνοντας τον αέρα που έπαιρνε στα πνευμόνια του..Ενεργοποίησα τον μηχανισμό του μαχαιριού του δεξιού χεριού που έβγαζε το μαχαίρι... Νομίζεις οτι είσαι σε θέση να μας ρίχνεις απειλές και άσκοπες προειδοποιήσεις? Έσκυψα επάνω του...Άρχισα να χαράζω το σώμα του με το μαχαίρι μου ..Οι φωνές του ακούγονταν σε μεγάλη διάμετρο.. Έφερα το χέρι μου επάνω απο τον ώμο μου, ενώ ετοίμαζα το τελειωτικό χτύπημα | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Clockwork Σαβ Αυγ 04, 2012 8:05 am | |
| Κανείς, δεν μου λέει ποιον θα σέβομαι η θα φοβάμαι...Και το κυριότερο, κανένας δεν με προσβάλει μπροστά στο πλήρωμα μου ... Κατέβασα το χέρι μου με δύναμη, καρφώνοντας το μαχαίρι στο κρανίο του Joker. όταν το τράβηξα, ήταν ηδη νεκρός, και ένα στρώμα απ το αίμα του, διακοσμούσε την λεπίδα του μαχαιριού μου...Σηκώθηκα όρθιος, ενώ το αεράκι συνέχισε να φυσά. Διέταξα τους ναύτες να πετάξουν τα πτώματα στην θάλασσα...Ανα δυο, άρχισαν να σηκώνουν τα άψυχα σώματα των εχθρών μας και να τα απωθούν προς την θάλασσα.. Αμέσως μετα την ενέργεια αυτή , οι ναύτες μαζί με την βοήθεια του Drake, άρχισαν να μεταφέρουν προμήθειες και οπλισμό , απο το αντίπαλο πλοίο.. Μόλις οι εργασίες τελείωσαν, αφήσαμε το πλοιο τους να πηγαίνει προς το άγνωστο , ενώ εμείς πλέαμε προς το περίεργο αυτό νησί | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Clockwork Σαβ Αυγ 04, 2012 9:12 am | |
| Μολις συνεχίσαμε την οορεια μας για το Clockwork Island, άρχισα να σκέφτομαι αρνητικα, ενω καθόμουν με ακουμπισμένους τους αγκώνες μου στην πλώρη, και έχοντας σταυρωμένα τα χέρια μου..Τι θα γινοταν άραγε αν μερικα απ τα λόγια του joker ήταν αληθεια?? Αν τελικά η συζήτηση με τον Bear King κατέληγε σε διαμάχη τι θα έκανα? Απ ότι είχα μάθει, ήταν χρηστης φρούτου του διαβόλου, κάτι το οποίο τον έφερνε σε πλεονεκτικότερη θέση απ την δική μου..Μέχρι τώρα, δεν είχα σκεφτεί την πιθανότητα να αντιμετόπιζα κάποιον χρήστη φρούτου του διαβόλου καθώς δεν είχε τύχει να συναντίσω κάποιον... Απ το μυαλό μου τοτε πέρασε μια άλλη σκέψη....Γιατί ο bear king έστειλε τον Joker για να μας σταματήσει εφόσον ο ίδιος μας καλεσε? Μήπως επρόκειτο για καποια παγίδα? Ήταν ένα αρκετά πιθανό σεναριο, όμως δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να το κάνει.
| |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Clockwork Κυρ Αυγ 05, 2012 10:59 am | |
| Δεν ήξερα τι έπρεπε να επιλέξω... Ο χρόνος πέρασε αρκετά γρήγορα, τόσο που με ξάφνιασε.. Φαίνεται πως οι σκέψεις μου με κράτησαν συντροφιά όλη την ώρα του ταξιδιού...Αν και δεν ήμουν αρκετό καιρό μαζί με την Lightning και το υπόλοιπο πλήρωμα, σε αντίθεση με τον Drake, δεν μπορούσα να παραβλέψω την πρόθεσή τους να με ακολουθήσουν, έτσι δεν είχα σκοπό να τους φέρομαι άσχημα, η να τους καταπιέζω παραπάνω απ ότι χρειάζεται για να με σέβονται..Δεν ήθελα να δείχνω , ούτε να είμαι ευάλωτος σε θέματα συναισθηματικού δεσίματος με τους ανθρώπους του πληρώματος, έτσι ήμουν σχετικά απόμακρος και έβαζα τον Drake να συνομιλεί μαζί τους και να τους δίνει εντολές. Ρίξτε την άγκυρα! Ακούστηκε η φωνή του Drake απο πάνω , στο παρατηρητήριο... Γύρισα το κεφάλι μου και είδα 3 ναύτες να γυρνούν τον μηχανισμό που πετάει κάτω την άγκυρα | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Clockwork Κυρ Αυγ 05, 2012 11:31 am | |
| Μόλις έπεσε η άγκυρα , δόθηκε η εντολή πάλι απο τον Drake για να ετοιμαστεί μια βάρκα... Oι άντρες που δεν εργάστηκαν για να κατέβει η άγκυρα, έσυραν για να κατεβάσουν την μικρή βάρκα.. Έλυσαν τα σκοινιά, ακούμπησαν το πόδια τους για αντίσταση στα πλαϊνά και άρχισαν να κατεβάζουν τα σκοινιά της....Ακούμπησε με έναν ελαφρύ παφλασμό το θαλασσινό νερό ..Μόλις ο Drake κατέβηκε απ το παρατηρητήριο, διέταξα δυο ναύτες να κλειδώσουν την Lightning στο δωμάτιό μου , καθώς ήθελε να έρθει μαζί μας...Δεν θα διακινδύνευα κάτι..Υπήρχε σοβαρή περίπτωση οι διαπραγματεύσεις και οι συζητήσεις να μην πάνε καλα.... Μαζί μου, εκτός απ τον Drake, ήρθαν και 2 απο τους 5 συνολικά ναύτες, οι οποίοι κουβαλούσαν απο ένα κουτί με όπλα ο ένας, ενώ ο άλλος σφαίρες, τα οποία ήθελα να πουλήσω στον Bear King .. Τοποθετήσαμε τα κουτιά ωστε να μην μας ενοχλούν, και οι ναύτες άρχισαν να κωπηλατούν , με στόχο να φτάσουμε το νησί | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Clockwork Κυρ Αυγ 05, 2012 12:00 pm | |
| Πάτησα το πόδι μου στο νησί .... Μόλις κατέβηκαν και οι άλλοι έσυραν την βάρκα προς την αμμουδιά.. Έφεραν τα κιβώτια μαζί τους καθώς αρχίσαμε να περπατάμε προς την περίεργη αυτή κολόνα .. Μόλις πλησιάσαμε, είδαμε πως αποτελείτε απο στριφογυριστές σκάλες..Πρέπει στο ύψος να ήταν γύρω στα 7,5 χιλιόμετρα ..ήταν μια μεγάλη...Πολύ μεγάλη διαδρομή... Οι ώρες περνούσαν πολύ αργά.. Τα σκαλιά ήταν υπερβολικά πολλά .. Τα πόδια όλων μας, έκαιγαν απο την υπερπροσπάθεια και τον πόνο ...Ανα τακτά χρονικά διαστήματα, σταματούσαμε για ξεκούραση..Δεν υπήρχε περίπτωση καποιος άνθρωπος να ανέβει όλα αυτά τα σκαλιά μόνο με μια προσπάθεια...Είχαμε ιδρώσει και είχαμε κουραστεί, όταν φτάσαμε στην κορυφή...Είχε βραδιάσει πλέον , και το υψόμετρο που ήμασταν είχε παρα πολύ κρύο ... | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Clockwork Κυρ Αυγ 05, 2012 12:42 pm | |
| Επι τέλους αντικρίσαμε την κορυφή..Εδώ μια τεράστια πόλη ήταν χτισμένη σε αυτόν τον περίεργο τόπο...Επάνω στην κορυφή του , υπήρχε ένα επιβλητικό κάστρο...Μόλις αντικρίσαμε τον δρόμο που οδηγούσε στο κάστρο, το ηθικό μας έπεσε στο μηδέν..ήταν μια πολύ μεγάλη διαδρομή, έτσι αποφασίσαμε να ξεκουραστούμε, άλλοι με ύπνο, και άλλοι καθούμενοι ... Λίγες ώρες μετά, σηκωθήκαμε και αρχίσαμε να περπατάμε προς το μεγάλο και περίεργα φτιαγμένο παλάτι..ήταν διακοσμημένο με σύμβολα απο φύλα χαρτιών τα οποία πρέπει να ήταν τα πειρατικά σήματά τους ... Φτάσαμε στο κάστρο, τις πρώτες πρωινές ώρες....Την πύλη φυλούσαν περίπου δέκα άντρες, με στολές οι οποίες συμπεριελάμβαναν τα σήματα που είδαμε πριν..O οπλισμός τους αποτελούταν απο ξίφη και δεν κρατούσαν πιστόλια η γενικά άλλα όπλα μακρυας βολής, όπως τόξα, βαλλίστρες , καραμπίνες η κανόνια χειρός | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Clockwork Κυρ Αυγ 05, 2012 1:15 pm | |
| Μόλις μας αντιλήφθηκαν, τράβηξαν τα όπλα τους και στράφηκαν προς τα εμάς... Σταματήστε εκεί που βρίσκεστε,διέταξε ο άντρας που φαινόταν σαν να ήταν ανώτερος των άλλων λόγο της πιο καλοπροσεγμενης και καλοφτιαγμένης στολής του, όπως επίσης και του καπέλου του, το οποίο ήταν διακοσμημένο με μια ασημένια επιγραφή.. Αμέσως οι 2 ναύτες μου, έβγαλαν τις καραμπίνες τους και στόχευαν τους άντρες που μας απειλούσαν... Σήκωσα το χέρι μου, κάνοντας τους ένα καθησυχαστικό σήμα.. Χαμήλωσαν τις καραμπίνες τους. Ερχόμαστε μετά απο πρόσκληση του Bear KIng είπα στον άντρα.. Με κοίταξε εξεταστικά πριν απαντήσει ... Δεν βρίσκεται εδώ αυτήν την στιγμή, και έχει αφήσει τον Pin Jοker υπεύθυνο στην θέση του..Είναι ένα απο τα πιο δυνατά μέλη του πληρώματος του .. Μα μας έχει καλέσει..είπα σκεπτόμενος όλη την κούραση που τραβήξαμε ως εδώ ,, Δεν μπορώ να σας αφήσω να μπείτε...Καταλαβαίνεται ... Με ένα νεύμα, του έδειξα πως καταλαβαίνω | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Clockwork Κυρ Αυγ 05, 2012 1:45 pm | |
| Θέλω να του μεταφέρετε το μήνυμα πως ο Ε ήρθε μέχρι εδώ...Θα επιστρέψω μετα απο αρκετό καιρό καθώς έχω αφήσει μερικές υποχρεώσεις στην East Blue τις οποίες δεν έχω τελειώσει...Επίσης δώστε του αυτά τα κιβώτια ως ένδειξη της φιλίας μου, είπα κανοντας σήμα στους ναύτες να φέρουν τα κιβώτια μπροστά... Περιέχουν όπλα και σφαίρες, τα οποία κλέψαμε απο το ναυτικό, οπότε η ποιότητά τους έίναι άριστη, και εγκυόμαι γι αυτό..Τα όπλα του ναυτικού δύσκολα κολλάνε, και είναι ελαφρυα , όπως επίσης και ευκολόχρηστα...Έχουν 30αρα δεσμίδα και σφαίρες 7.62..Ελπίζω να τα χρησιμοποιήσει σωστά ο αφέντης σας... Μετά απο έναν σύντομο χαιρετισμό, πήραμε τον δύσκολο δρόμο της καθόδου.. Τελικά ο Joker, πρέπει να είχε δράσει αυτόβουλα και να ήρθε να μας επιτεθεί.. όταν φτάσαμε στο πλοίο , ο ήλιος είχε φτάσει στο πιο υψηλό σημείο του.... Αφού έβαλε τους ναύτες να ανεβάσουν την βάρκα και την άγκυρα, O Drake κατευθύνθηκε προς το πυδάλιο ....Οι ναύτες άνοιξαν πανιά, και το πλοίο μας άρχισε να απομακρύνεται απο το νησί...Πλησίασα τον Drake... Ποια πορεία θα ακολουθήσουμε καπετάνιε? με ρώτησε.. Πάμε στην East Blue...Έχουμε μια δουλίτσα στο Commi Island του συμπλέγματος Conomi..Μας περιμένει ο Κisame εκεί.. | |
| | | ???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Clockwork Κυρ Αυγ 05, 2012 9:56 pm | |
| Όνομα: E Haki Points: - Player of the Month Points: 7 Beli: 25.000 Bounty/Fame Points: 1.000.000 Παρατηρήσεις: Λιγη ειρωνια αλλα γενικα πολυ καλη ιστορια, περιμενω να δω την επιστροφη στο Clockwork Island, καθως και μαχη με τον Bear King.
|
| | | | [Τέλος] Clockwork | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|