.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
27 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 27 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Maya and Evi's magical adventure

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Evriale
Pirate
Pirate
Evriale

Maya and Evi's magical adventure  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Maya and Evi's magical adventure    Maya and Evi's magical adventure  I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 31, 2013 2:43 pm

Παράθεση :
Λόγο μερικών τεχνικών προβλημάτων ο Maya και εγώ αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την ιστορία μας εδώ μέχρι να τελειώσει η φάρσα στο forum.

H Markessa κοίταξε έξω από το μεγάλο παράθυρό της. Χαρίς την τοποθεσία του παλατιού μπορούσε να δει μέχρι το λιμάνι όπου το πλοίο του Charles ξεκινούσε για την cape town. Το προτόκολο όμως δεν της επέτρεπε να μην έχει μπάτλερ και έτσι περίμενε να εμφανιστεί ο αναπληρωτής του σύντομα. Η νεαρή πριγκίπισσα φορούσε μια μακριά ροζ νυχτική ρόμπα πάνω από το κοντό σκούρο μπλε νυχτικό της. Τα μαλλία της ήταν λητά και αχτένιστα και η έλειψη μακιγιάζ έκαναν τους κύκλους κάτω από τα μάτια της να φαίνοτναι ακόμα πιο έντονοι. Δεν είχε καταφέρει να κοινηθεί καλά ούτε εκείνο το βράδυ.
Η πόρτα της κάμαράς της χτήπησε και αφού έκλεισε την ρόμπα της και κάθισε στον κόκκινο καναπέ του δωματίου της είπε.
Περάστε.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Maya and Evi's magical adventure
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Maya's rescue [TEΛΟΣ]
» [Τελος] An Adventure in the Jungle!
» A new adventure.....[Part 1][ΤΕΛΟΣ]
» A new adventure.....[Part 2][ΤΕΛΟΣ]
» A new adventure.....[Part 3][ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: OFF-TOPIC :: OFF-TOPIC ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε: