.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
8 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 8 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 91, στις Δευ Σεπ 30, 2024 9:26 am

Maya's rescue [TEΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Maya's rescue [TEΛΟΣ] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Maya's rescue [TEΛΟΣ]   Maya's rescue [TEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 6:30 am

# μερες ειχανε περασει και ακομα δεν ειχα δει τιποτα στον οριζοντα .. Κανενα ιχνος των απαγωγων της Maya.... 2 μερες αγρυπνος στεκομουνα στο πηδαλιο και διεσχιζα την θαλασσα μεσα απο καιταιγιδες και φουρτουνες για την αγαπη μου..και ομως δεν ηταν αρκετο.. Επρεπε ν εφτανα οσο πιο συντομα γινοταν σε αυτους η στο Mirro Ball !!

Την τεταρτη μερα,στο ξημερωμα της,κουρασμενος εγω πανω στο πηδαλιο και αποροφημενος απο την θλιψη μου δεν αντιλαμβανομουνα τι συνεβαινε γυρω μου.. Τοτε μια κοτσουλια σκαει ακριβως στο μετωπο μου.. 5345436 Αυτο ηταν αρκετο για να με ξυπνησει απο τον κοσμο μου και να με νευριασει αρκετα ωστε να πεταξω το κατανα προς τον πρωτο γλαρο που ειδα...
Πεφτει ο γλαρος κατω με το κατανα μου καρφωμενο στο σωμα του και του φωναξα..
.... Με εχεσες στα μουτρα !!.... δεν μου πηρε και πολυ ωρα να καταλαβω οτι εκανα λαθος σκοτωνοντας ενα πλασμα την φυσης ετσι απλα.. Οποτε σκεφτηκα για την θυσια του θα φυτεψω οταν μπορεσω 2 δεντρα.. Πηρα τονν γλαρο και τον αφησα μεσα σε ενα βαρελι με παγο ωστε να διατηηθει μεχρι να τον μαγειρεψω..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giannakos92 στις Τετ Μαρ 02, 2011 10:29 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Maya's rescue [TEΛΟΣ]   Maya's rescue [TEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 7:26 am

... Εντωμεταξυ.....

Ρε οαλιομ***ς,γα****,π****,κλ******,αρ******,μο*******,πο****** αφηστε με να φυγω !! ΑΑΑΑΑ !!!
Πωπω δεν λεει να το βουλωσει η τυπισσα ... Απο τοτε που φυγαμε απο το Gecko δεν εχει βαλει γλωσσα μεσα της...Mηπως να την πεταξουμε στην θαλασσα?
Οχι !! Μην τολμησετε παλιοκαθικια !! Ο Chris θα ερθει να με σωσει και θα σας κανει με τα κοματακια ολους σας !!!
Παρτο χαμπαρι κοπελια.. Ο Chris Label επεσε στην παγιδα του καπετανιου.. Μεχρι τωρα λογικα θα ειναι νεκρος.. Θα περιμενουμε λιγο καιρο στο Mirro Ball για τα νεα του και υστερα θα δουμε τι θα κανουμε μαζι σου.. Μεχρι τοτε, ΒΟΥΛΟΣΕΤΟ !!!
Και εμεινε η Maya αλαλη.. Η κατασταση της δεν βοηθουσε παρα πολυ την κατασταση αλλα δεν μπορουσε να κανει και αλλιως.. Αν δεν τους ακολουθαγε θα εβλεπταν τον πατερα της και μολις που το ειχε ξαναβρει μετα απο 14 χρονια.. Δεν ηθελα να τον χασει και εκεινον ...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Maya's rescue [TEΛΟΣ]   Maya's rescue [TEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 7:52 am

Πως ξερατε οτι ειμουνα φιλη με τον Chris και που ξερατε που να με βρητε?
Απο εκεινη την βραδυα που η Sakura σκοτωσε τον Jango kαι ηρθε ο CHris Label και την εσωσε τον παρακολουθουμε στενα...
Μαλιστα.. Αρα ετσι καταλιξατε σε εμενα ....
Αρχιζεις και περνεις στροφες σιγα σιγα.. Επιτελους !!
Τοτε η Maya θυμωνει λογο της προσβολης και κλωτσαει τον πειρατη απεναντι της στο προσωπο ριχνοντας τον στην θαλασσα.. Της επιτηθεται ο επομενος με ενα μαχαιρι αλλα εκεινη με τις κλωτσιες τις τον απωθει ριχνοντας το μαχαιρι στο πατωμα.. Εκεινη τοτε σκεφτηκε να προσπαθησει να το φτασει ωστε να κοψει τα δεσμα της... Αλλα οι υπολυποι δεν προκητε να την αφηναν να το κανει τοσο ευκολα...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Maya's rescue [TEΛΟΣ]   Maya's rescue [TEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 8:06 am

.... Πισω στο πλοιο....

Ειχα βρεξει ενα πανι με νερο να καθαρισω την μαπα μου απο την κοτσουλια.. Υστερα,σκεπτουμενος το σκηνικο,αρχισα να γελαω μονος μου ... Να σου πεφτει μια κουτσουλια στην μαπα δεν ειναι καθημερινο φαινομενο και οι παλιοι ναυτικοι το θεωρουσανε τυχη.. Η οχι... Δεν θυμαμε,anyway... Αφου καθαριστηκα γυρισα στο πηδαλιο και στις σκεψεις μου περι τι θα εκανα μολις τους εβρισκα... Τοτε ξαφνηκα στον οριζοντα ειδα σιγα σιγα να εχει αρχισει να αχνοφαινεται το Mirro Ball Island ! Επιτελους σκεφτηκα απο μεσα μου.. Τωρα το μονο που μου εμελε ηταν να φτασω στο νησι και να δω αν ηταν ηδη εκει η δεν ειχαν φτασει ακομα..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Maya's rescue [TEΛΟΣ]   Maya's rescue [TEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 8:26 am

Με το που φτανω στο λιμανι ριχνω αγκυρα και μαζευω τα πανια οσο πιο γρηγορα μπορουσα.. Μολις ηταν ολα ετοιμα και ειχα δεσει το πλοιο κατεβηκα τρεχοντας να ρωτησω τον πρωτο περαστικο πληροφοριες.. Ετρεχα απο τον εναν ανθρωπο στον αλλο ρωτοντας αν ειδαν καποιους πειρατες να εχουν δεμενη μια ξανθια κοπελα αλλα ολοι μου απαντουσαν αρνητικα,πραγμα που συμενε οτι δεν εχουν φτασει ακομα στο νησι..
Πηρα μια καρεκλα και καθησα στην προβλητα του λιμανιου κοιταζωντας την θαλασσα και περιμενοντας να εμφανηστουν.. Λογικα πρεπει να ειμουνα μολις μερικες ωρες μπροστα τους αφου τους περασα.. Μπορει να μην τους ειδα αφου δεν ειχα ξεκουραστει και το τελευταιο βραδυ δεν ειμουν ιδιετερα παρατηριτικος αλλα τωρα δεν προκητε να τους αφησω ανεγκιχτους ...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Maya's rescue [TEΛΟΣ]   Maya's rescue [TEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 8:53 am

..... πισω στην βαρκα παλι....

H Maya μονο με τις κλωτσιες της καταφερνε να απωθησει πισω τους υπολοιπους ριχνοντας και μερικους στην θαλασσα.. Σιγα σιγα ομως εξασθενουσα αφου κεεινοι ητανε περισοτεροι ενς η ιδια ητανε μονη της... Αν δεν ελυνε τα δεσμα της δεν ειχε πολες ελπιδες απεναντι σε τοσους πολους αντιπαλους...
Παραδινομαι... Δεν το συνεχιζω αλλο...και στο ιδιο σημειο που στεκοταν ορθιη εκατσε οκλαδον..
Ενας απο τους πειρατες,λογικα ο αρχηγος της ομαδας,την πλησιασε και την χαστουκισε..
Απλα κατσε ησυχα !! Μολις μου σκοτωσες εναν αντρα !!
Εκεινη χωρις καθολου να απαντησει συνεχισε να κοιταζει το πατωμα..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Maya's rescue [TEΛΟΣ]   Maya's rescue [TEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 8:59 am

Εκεινος την κοιταζε θυμωμενος και της ειπε..
Δεν προκητε να ξαναφησω τα ματια μου απο πανω σου.. Αμα δεν ειχαμε ρητες εντολες απο τον ιδιο τον Kuro να μην σε αγγιξουμε θα σε ειχα βιασει και θα σε πεταγα στην θαλασσα !!
Μαλλον με υποτιμας.. Γιατι δεν με λυνεις να πολεμησουμε ισαξια μωρη κοτουλα..
Τωρα εσυ με υποτιμας γυναικα !! Σε νικαω ακομα και αν εγω ειμαι δεμενος !!
Τοση ωρα ομως εγω που ημουν δεμενη αλλα εβλεπα...
Τα ματια του ειχαν ανοιξει διαπλατα και τα νευρα το αναγκασαν να δαγκωσει τα χειλια του.. Βιαστικα τοτε εσπρωξε την Maya μπροστα και αρχισε να λυνει τα δεμσα της...
Αρχηγε δεν νομιζω οτι ειναι συνετο αυτ...
ΣΚΑΣΕ !!!
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Maya's rescue [TEΛΟΣ]   Maya's rescue [TEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 9:05 am

Για ελα τωρα !! Για να σε δουμε να τα βγαζεις περα μαζι μου !!
Εισαι τελικα πιο χαζος απο οσο πιστευα ... και τον κλωτσαει στο στομαχι αλλα εκεινος το σταματησε το χτυπημα... H Maya εμεινε εκπληκτη,φαινοταν λες και ο πειρατης αυτος ηταν εντελως διαφορετικος σε συγκριση με πριν... Τραβιεται προς τα πισω η Maya και αρπαζει το μαχαιρι που ηταν πεσμενο στο πατωμα..
Ο καπετανιος δεν βρισκεται τωρα εδω περα.... οποτε μπορω να κανω οτι θελω μαζι σου τωρα και απλα θα πω μετα στο καπετανιο οτι προσπαθουσες να αποδρασεις.. Την αληθεια δηλαδη... και αρχισε να μεταμορφωνεται .... Σε κατι... Σε κατι διαφορετικο ....
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Maya's rescue [TEΛΟΣ]   Maya's rescue [TEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 9:19 am

Ο πειρατης αυτος ητανε χρηστης φρουτου του διαβολου σκεφτηκε η Maya απο μεσα της ...
Εκεινοςαφου ειχε παρει αλλη μορφη και αρχισε να μιλαει η φωνη του παλι ητανε διαφορετικη ... Σαν να μιλαγε μαζι του και καποιος αλλος,καποιος δαιμονας...
Για να σε δουμε τωρα να πολεμας ...
Το πλασμα στο οποιο ειχε μεταμορφωθει ητανε σαν σκιαχτρο,με λεπιδια απο δρεπανια ως νυχια.. Πλησιαζε υψωνοντας το χερι του ψηλα ετοιμος να την χτυπησει ...
Εισαι χρηστης φρουτου του διαβολου,σωστα?
Ναι.. Και?
Αυτο σε καθηστα αδυναμο στο θαλασσινο νερο.. και μολις μου εδειξες την αδυναμια σου..
Τοτε η Maya πηδαει στην θαλασσα και αρχισε να κολυμπαει μακρυα τους... Οταν εφτασε αρκετη αποσταση γυρναει και τους βλεπει πανικοβλητους να βγαζουν νερο απο την βαρκα τους..
Ειχε κανει μια τρυπα ωστε αυτο να τους καθυστερουσε λιγο οσο εκεινη θα προσπαθουσε να τους απομακρυνθει... Κοιταζοντας μπροστα της ειδε σχετικα μακρια το Mirro Ball..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Maya's rescue [TEΛΟΣ]   Maya's rescue [TEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 9:31 am

... Στην προβλητα του λιμανιου...

Μακρια στην θαλασσα ειδα σαν καποιον να καλυμπαει προς το νησι και ακομα πιο πισω εβλεπα και κατι αλλο αλλα δεν μπορουσα να διακρινω καλα.. Πεταχτυκα μια μεχρι το πλοιο να παρω τα κυαλια και να κοιταξω καλυτερα.. Μολις ειδα μεσα απο τα κυαλια τα εριξα κατω και σηκωσα αγκυρα αμεσως.. Η Maya ηταν αυτη που κολυμπαγε και απο πισω της φαινοταν μια βαρκα να την ακολουθουσε που συμενε οτι ειχε ξεφυγει απο τους πειρατες αλλα την ακολουθουσαν ακομα.. Επρεπε να την σωσω...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Maya's rescue [TEΛΟΣ]   Maya's rescue [TEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 9:37 am

Μολις εφτασα σχετικα κοντα στην Maya εριξα την σκαλα στην θαλασσα και φωναξα....
Maya !!! Ελα εδω γρηγορα !!
Chris εσυ εισαι !?
Φυσικα και ειμαι εγω !! Τι χαζη ερωτηση ηταν αυτη ?!
Θα φας αναποδη μολις φτασω εκει !!
Ειπες κατι μωρο μου ?? Δεν σε ακουσα...
Εκεινη δεν απαντησε και συνεχισε να κολυμπαει προς το πλοιο... Η βαρκα που την ακολουθαγε φανηκε οτι σταματησε μολις με ειδε να την οερνω πανω απο την θαλασσα... Επιασε την σκαλα και αρχισε σιγα σιγα να ανεβαινει..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Maya's rescue [TEΛΟΣ]   Maya's rescue [TEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 9:41 am

Τελικως φτανει πανω... Αυτο ο αγγελος που και την ζωη μου,την ψυχη μου θα πουλαγα στον διαβολο μαζι με την μανα μου για να την δω... Αυτον τον αγγελο !! Που ακομα και βρεγμενη φαινοταν πιο καβλιαρα απο ποτε !! Απλωσα τα χερια μου να την παρω αγκαλια,σουφρωσα τα χειλοι μου να την φιλησω και ετρεξα προς το μερος της μονο που τοτε .. 1616161

Αααουτςςς .... Γιατι με βαρας ?!!?! Εγω ηρθα να σε σωσω !!! 525647
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Maya's rescue [TEΛΟΣ]   Maya's rescue [TEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 9:48 am

Γιατι αργησες !! Τωρα.. ελα εδω μεγαλε μου κεφτε !! [mor16]
Με πηρε αγκαλια και με φηλαγε ασταματητα,καθε φιλη και πιο παθιασμενο...
Μου ελυψες.. Νομιζα οτι θα πεθενα εκει περα..
Και εμενα δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ανυσηχησα μολις ακουσα για την απαγωγη σου.. Σκεψου οτι εφτασα και πριν απο εσας στο νησι ...τοτε μου ριχνει αλλη μια σφαλιαρα...
Αυτο για πιο λογο ητανε παλι..
Μας προσπερασες και δεν το πηρες χαμπαρι ?!?!?! ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ?!?!?! 42521
ΟΧΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ !! Απλα σκεφτηκα να σας δω ολους στο νησι και να σας κανω εκπληξη...
Μονο που τωρα θα σου κανουμε εμεις την εκπληξη.....
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Maya's rescue [TEΛΟΣ]   Maya's rescue [TEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 10:07 am

Γυρναμε το βλεμμα μας στην ακρη της σκαλας και ειδαμε τους πειρατες να ανεβενουν ενας προς εναν την σκαλα με πρωτο πρωτο εναν μωδη τυπο και ουλη στην μαπα...
Δεν θα επρεπε να εισαι εσυ εδω.. Ο καπετανιος θα επρεπε να σας εχει κανονισει..
Λογικα ο καπετανιος σας εχει πεθανει απο τα χερια της Dark Assasin Sakura .. Λυπαμε ....
Γιατι μας το λες αυτο ?
Γιατι εμεις ουσιαστικα δεν εχουμε καμια αναμιξη με τα δικα σας θεματα !
Και παλι ομως την βοηθησες...
Απαγαγατε την ΑΓΑΠΗ μου !! Νομιζατε οτι θα σας αφηνα ετσι ?!
Εεεε... Δεν καταλαβα ...
Τι δεν καταλαβες?
Την ροη αυτου του διαλογου.. Ειναι ... ακυρος...
Σκεπτουμενος και εγω οντως ηταν ακυρος... Αλλα εκμεταλευομενος τον προβληματισμο του αντιπαλου καταφερνω ενα βαθυ κοψιμο στον θωρακα του ...
Αυτο ηταν κλεψια !!!
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Maya's rescue [TEΛΟΣ]   Maya's rescue [TEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 10:18 am

Πειρατης ειμαι τι περιμενες να κανω?
Τοτε εκεινος θυμωμενος αρχησε να μεταλαζεται σε ενα περιεργο πλασμα που εμοιαζε με σκιαχτρο που ειχε μεγαλα νυχια...
Στην θεση σου δεν θα πιεζα τον ευατο μου παραπολυ...
Τοτε εκεινος αρχησε να ουρλιαζει απο πονο και σταματησε την μεταλαξη του μενοντας ανθρωπος.. Πεφτει κατω απο τον πονο και με κοιταζε θυμωμενος...
Τι μου εκανες?
Δηλητηριασα το σπαθι μου,πραγμα που καταληγει σε καθε του χτυπημα το δηλητηριο να εισωρει στο σωμα του αντιπαλου μου.. Το δηλητηριο αυτο λειτουργει με την πιεση που ασκεις στο ιδιο σου το σωμα.. Αν πιεζεις πιο εντονα τον ευατο σου τοσο πιο γρηγορα το δηλητηριο καταστρεφει τα εσωτερικα σου κυταρα,τρωγοντας σε απο μεσα προς τα εξω... Σε 1 ωρα το πολυ θα εισαι νεκρος...τοτε κοιταω και τους υπολοιπους..
Θελεται μηπως να τον ακολουθησετε ?!και ετρεξαν ολοι φοβισμενοι πισω στην βαρκα τους αφηνωντας τον συντροφο τους μονο του να πεθανει...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Maya's rescue [TEΛΟΣ]   Maya's rescue [TEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 10:28 am

Η Maya δεν αντεχε να βλεπει καποιον ανθρωπο να υποφερει ετσι.. Τον σηκωσε και τον πεταξε στην θαλασσα.. Υστερα ηρθε προς το μερος μου με κατεβασμενα μουτρα..
Τι εγινε?την ρωταω σηκωνοντας με τον δεικτη μου το πηγουνι της..
Τιποτα,απλα αυτοι καταστρεψανε την επανενωση μου με τον πατερα και με πηραν μακρια σου...
Εεε ηρεμησε τωρα.. Ειμαστε παλι μαζι,δεν ειμαστε?! Αρα αποτυχανε ! Οσο για τον πατερα σου υποσχομαι οτι πριν φυγουμε για την Grand Line θα τον δουμε ..
Ναι... Τελοσπαντων.. Που παμε τωρα ? Αφου ειμαστε παλι μαζι ... και τα δυο μας ..λεει κοιταζοντας ναζιαρικα και τυληγοντας μια τουφα των μαλλιων μου με το δαχτυλο της...
Λοιπον,πρωτα θα χαραξουμε πορεια για την West Blue !! Και υστερα θα κατεβουμε στο δωματιο να σου αλλαξω τα φωτα... Τι λες για αυτο?
Προτιμω αποψε να παιξουμε τον υδραυλικο και οχι τον ηλεκτρολογο..
Χαχαχα οτι θελει το μωρο μου...

Ετσι λοιπον χαραξαμε πορεια για μια νεα θαλασσα.. Αφηνοντας πισω της East Blue αλλα δεν ξεχασα οτι εχω ζησει εκει ... Την θαλασσα στην οποια εζησα τα τελευταια 4 χρονια της ζωης μου !
Armageddon
Administrator
Administrator
Armageddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Maya's rescue [TEΛΟΣ]   Maya's rescue [TEΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 04, 2011 5:30 am

Όνομα: Chris Label
Haki Points: 0
Player of the Week Points: 9
Beli: 21,000
Bounty: 0

Maya's rescue [TEΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» the new member (TEΛΟΣ)
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission
» [ΑΡΧΗ] Το νέο ταξίδι και η νέα πόλη.. Part 1 (TEΛΟΣ)
» watashi wa sakura desu..ένα αναπάντεχο νέο[TEΛΟΣ γ' μέρος]
» [ΑΡΧΗ]Lets Dance At Devils Land[TEΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: