.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
29 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 29 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!!

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

[Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!!   [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!! I_icon_minitimeΠαρ Μάης 06, 2011 6:41 am

Καταφερα μετα απο 2 χρονια υπομονης να βγω ξανα στην θαλασσα! Αντιο Baterilla!!!
Απο την στιγμη βρισκομε μεσοπελαγα 1 ναυτικο μιλι μακρια απο τν Βaterilla(Μεγαλο κατορθωμα με το "καρυδοτσουφλο" που εχω για σχεδια),φυγαμε για BLISS KINGDOM
Η αληθεια ειναι οτι νιοθω λιγο αβολα γιατι με χωριζουν μερικα εκατοστα απο τν θανατο...την θαλασσα δηλαδη.....
καθως καθομουν και ετρογα ενα καρβελι ψωμι που ειχε τυλιξει ο Ranyiku,φυσιξε ενα αερακι που παρεσηρε μαζι του ενα χαρτι,το ειδα με την ακρη του ματιου μου,απλωσα το χερι μου και το επιασα στον αερα
Ηταν αρκετα βρεγμενο και δυσκολευομουν να δω τη εγραφε

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Isamu στις Παρ Μάης 06, 2011 6:51 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!!   [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!! I_icon_minitimeΠαρ Μάης 06, 2011 6:42 am

Αναζητείται πει...ρατής για μια ''ειδική'' αποστο...λή δίνοντας μια πάρα πολύ καλή ...αμοιβή..
Όποιος ενδιαφέρεται..θα πρέπει να έρθει στα σκο...τεινά στενάκια του Bliss Kingdom και να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη του μπάρ....''Το μεθυσμένο Ποτήρι''
-YOSHAAAAA!!!!
Διαβολικη συμπτωση...λεφτακιαααααααααα πρεπει να φερω την αποστολη εις περας,ειχα σταυρωσει τα δακτυλα μου να μην με προλαβει καποιος αλλος
πρωτα ομος πρεπει να φτασω εκει και εχω πολυ δρομο μπροστα μου,με να χαμογελο μεχρι τα αυτια εκανα κουπι οσο γρυγορα μπορουσα,ειχαν παρει φωτια τα χερια μου,ξαφνικα κατι ταρακουνισε την σχεδϊα μου
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!!   [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!! I_icon_minitimeΠαρ Μάης 06, 2011 6:42 am

ΣC@@@Τ@@@@!!!!!
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΕΡΠΕΤΟ??????
Ειχε βγαλει το κεφαλι του απ'την θαλασσα και με κοιταγε στα ματια,ενιωσα υδρωτα να σταζει απ'το κεφαλι μου,τα ειχα κανει πανο μου,οχι για το ερπετο αλα για το οτι με ενα και μονο φτερνισμα του θα κανω παρεα με τα ψαρια
Τοτε ανοιγει το στομα του....ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΣΠΗΛΙΑ!!!...Ξαφικα το τερας σταματαει,κοιταει προς τα πανο και και καταδυεται αστραπιαια
-ΦΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥ Φθηνα την γλυτωσαααα!! Ε-HEHEHEHEHEHE-ΓΚΟΥΧ-γκουχ!!
εκοινη την στιγμη ηταν που πανικοβληθηκα πραγματικα,δυνατος ανεμος......μαυρα..συννεφα!!! κεραυνοι...υγρασια...ΚΑΤΕΓΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ???!!!!
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!!   [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!! I_icon_minitimeΠαρ Μάης 06, 2011 6:44 am

Ο ανεμος ηταν τρομερα δυνατος και κοπαναγε την σχεδια απο τα πλαγεια,κεραυνοι να πεφτουν στο νερο,ενα τελοιο χαος
κοντευα να βαλω τα κλαματα....ξαφνικα ενα τεραστι κυμα με πεταει στην θαλασσα...το μονο πραγμα που προλαβα να δω ηταν το νησι μισο ναυτικο μηλι μακρια
................................
................................
Ξυπνισα σε μια περιεργη παραλια,αφου ξερασα λιγο νερο και ευχαριστισα τν Βουδα,κοιταξα αριστερα και δεξια ,υπυρχαν παντου ξυλα απο την σχεδια μου και διαφορα αλα πραγματα που ειχα μαζι μου,τα κυματα ξεβραζαν και αλλα
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!
Με τσαντιλα γδυθηκα τελείος και απλωσα τα ρουχα μου να στεγνωσουν,ειχε παρα πολυ ζεστη οποτε θα στεγνωναν γρυγορα στην συνεχει επιασα και μαζεβα τα πραγματα μου,αφου τελειωσα αρχισα να συναρμολογω την σχεδϊα μου καθος εδενα τα ξυλα μεταξυ του γυρισα το κεφαλι μου αριστερα και επανο και ειδα οτι στο κεντρο του νησιου βρισκοταν ενας πελοριος πλατανος,το νησι ειχαι απιστευτη πανιδα,γυρο γυρο φοινικιες και μπανανιες ακομα και καρυδες ενο στο εσωτερικο του μεγαλο δασος με μονοπατια,συγουρα υπαρχουν ανθρωποι εδω!
ξαφνικα ακουσα βηματα πισο μου
-ΑΝΩΜΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!!   [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!! I_icon_minitimeΠαρ Μάης 06, 2011 6:44 am

Ηταν μια γυναικα που μου φοναξε,γυρο στα 40 με μαυρα μαλια μεγαλα ματια καi πολυ αδυνατη.Εγω απο την αλλη ημουν γυμνος και κρατουσα αγκαλια ενα μαδερι που το στυριζα αναμεσα στα ποδια μου....κοιταγομασταν για ενα τεταρτο
-Ε-ΧΜ ΕΧΕΕΧΕ Δεν ειναι αυτο που νομιζεις!!!!
-ΝΑΙ ΕΕΕΕ Ανωμαλοι τουριστες!!!!
-μισο λεπτο
πεταξα το ξυλο κατο και εκρυψα τα αποκρυφα μου και ετρεξα πλαγεια προς τα ρουχα ζητοντας συγνωμη,ντυθκα μεσα σε 5 δευτερολεπτα
Της εξυγισα πως ειχε η κατασταση και εδυξε να καταλαβαινεi
-Θα ηθελες να ερθεις να σου προσθερω ζεστο φαϊ και μια αλαξια
-οχι ευχαριστω να εισται καλα,το ονομα σας? το μονο που θελω να μαθω ειναι προς τα που ειναι η πολη
-Με λενε Κλοντια.η πολη βρισκετε δυτικα θα παρεις το δυτικο μονοπατι...εχει συμβει μια παρεξυγηση,δεν θα ξαναπαω ποτε στην πολη
Τοτε η Κλοντια ξεσπασε σε κλαματα,την ρωτησα τη συνεβει,αφου σταματησε τους λιγμους της μου εξυγισε οτι χθες πεθανε η δυδιμη αδερφη της απο μαρινς γιατι ειχε παρε δωσε με Πειρατες,ο αντρας της την εδιωξε απο το σπιτι γιατι νομιζε οτι η Κλοντια ειχε τα παρε δωσε με τους πειρατες.
Μεγαλο μπερδεμα,επισις ο ανδρας της δεν ηξερε οτι η Κλοντια ειχε αδερφη και μαλιστα δυδιμη....
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

τωρα η Κλοντια εχει βρει καταφυγειο σε μια σπηλια στην δυτικη παραλια.Προσπαθησα να την πεισω να ερθει μαζι μου στην πολη για να λυσουμε την παρεξυγηση
Δεν ηθελε.Ετσι την χαιρετησα και της ειπα οτι θα επιστρεψω.Η πολη δεν ηταν πολυ μακρια,εαν ακολουθησεις το μονοπατι σε 1 ωρα εισαι στην κεντρικη πλατεια...
ημουν πτωμα..ηθελα κατι να φαω.....και να ξαπλωσω,φυσικα και μπολικο κρυο νερο.εβαλα το χερι μου στην τσεπη και επιασα το χαρτακι με την αποστολη..... ''Το μεθυσμένο Ποτήρι'' ειναι μπαρ,ας συνδιασω το τερπνον μετα του οφελυμου
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

Οι κατοικοι του νησιου ειναι ολοι τους πολυ κοντοι!!!...ειμαι ο ψυλοτερος εδω ελεγα απο μεσα μου,με κοιταγαν περιαργα,αλλα οι περισσοτεροι με αγνωουσαν επυδικτικα
Σταματισα εναν νεαρο που περναγε απο δυπλα μου
-Γεια σου,ξερεις κατα που πεφτει ''Το μεθυσμένο Ποτήρι''
-εεεεεε ''Το μεθυσμένο Ποτήρι''?????? μμμμ νομιζω οτι ειναι σε αυτον το δρομο μπροστα σου,στο 5 στενο απο τα δεξια σου θα το δεις εχει μια πινακιδα.
-ευχαριστω
Η πολη ειναι πραγματικα τεραστια....εκανα αρκετο χρονο μεχρι να βρω το μπαρ αλλα το ωρηκα ηταν στο 5 στενο μεσα σε ενα αδιεξοδο.
Ανοιξα την ξυλινη πορτα και μπηκα μεσα

Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!!   [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!! I_icon_minitimeΠαρ Μάης 06, 2011 6:45 am

Μπροστα μου υπηρχαν πολλα γεματα τραπεζια,ο χωρος ηταν σχετικα μεγαλος με ζωντανη ορχηστρα.....ΟΟΟΟΟ Ο τυπος το φυσαει το παραδακι.
κατευθηνθηκα προς την μπαρα,εκει βρισκοταν ενας σχετικα μεγαλος σε ηλικια αντρας με μια τεραστια κρεατοελια στην μυτη,ηταν το πρωτο πραγμα που μου τραβιξε την προσοχη!!
εκατσα σε ενα ψυλο σκαμπο μπροστα απο την μπαρα και βαρεσα το χερι μου στο ξυλο
μετα απο 5 λεπτα ηρθε ο αντρας με την κρεατοελια
-Ειμαι ο Γκουσταβ τι θα παρεις?
-λοιπον,1 μπρυζολα μετρια ψυμενη,1 μεριδα πατατες,φτερουγες κοτοπουλου,μια πρασινη σαλατα και μια κανατα νερο
αφου με ''εκοψε'' απο πανο μεχρι κατο μου ειπε
-Εχεις λεφτα???
εβαλα το χερι στην τσεπη,επιασα μονο φοδρα
-ναι εχω
-οκ
εφυγε και εδωσε παραγκελια στην κουζινα,οσο ελειπε εκανα την σουμα στο μυαλο απο αυτα που παριγκυλα και βουτιξα το ποσο και κατι παραπανο απο την ταμϊακη μηχανη του τυπου και τα εβαλα στην τσεπη μου....ευτυχως δεν με ειδε καποιος απο τους πελατες ηταν ολοι τους πολυ μεθυσμενοι για να με προσεξουν
Μετα απο μυση ωρα ηρθε ο τυπος με τα φαγητα
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!!   [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!! I_icon_minitimeΠαρ Μάης 06, 2011 6:45 am

Με το που τα πιατα ακουμπισαν τν παγκο εξαφανιστικαν στιγμιαια,ενιωθα την κιλια μου να πιεζει τν παγκο,Ο Γκουσταβ με ενα υφος αηδιας μου γυρισε την πλατη και πηγαινε στν κουζινα
-Μισο λεπτο του φοναξα
-τι?
Ακουμπισα τα λεφτα(του) που αντιστοιχουσαν στο γευμα και αφου τα μαζεψε ακουμπισα πανο στο παγκο το χαρτι με την αποστολη
-Ζητησε κανεις πειρατη????
αυτος γουρλωσε τα ματια εβαλε το δαχτυλο του μπροστα απο το στομα του και μου ειπε να κανω υσηχια και εσκυψε στο μερος μου
-Ωστε εισαι πειρατης,πολυ καλα
μου ειπε πως καταγετε απο γενια μαριν και πως αν του την φερω θα καταλξω στο Ιmpel Down....
-Κοιτα λοιπον πως εχει το πραγμα,σκοπος σου ειναι να σκοτωσεις την γυναικα μου!
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!!   [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!! I_icon_minitimeΠαρ Μάης 06, 2011 6:46 am

-τι???? πλακα μου κανεις?
-Οχι αν τα καταφερεις εχεις 10.000 βελι απο εμενα
-Και γιατι δεν το κανεις μονος σου?
-κοιτα να δεις εσυ εισαι πειρατης εισαι γενημενος καθαρμα,δεν θα ειναι κατι για εσενα να παρεις μια ζωη,ενω εγω ειμαι πολητης υπερανο υποψιας,θα το κανεις?
Οσο τον ακουγα μου ανεβαινε το αιμα στο κεφαλι...το καθαρμα....
-Πες μου λεπτομεριες
-αααα κατι αλλο εχω αναθεσει την αποστολη σε αυτο το ζευγαρι εκει περα
Ηταν ενας χοντρος ανδρας και μια πολυ αδυνατη κοπελα και οι 2 ντυμενοι στα μαυρα
-που μπορω να βρω την γυναικα σου?
-Στην δυτικη παραλια
-πως την λενε?
-μαυρα μαλλια πολυ αδυνατη την λενε ΚΛΟΝΤΙΑ
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!!   [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!! I_icon_minitimeΠαρ Μάης 06, 2011 6:46 am

Για μερικα λεπτα ειχα σταματσει να αναπνεω.....αυτος ειναι ο αντρας της Κλοντια...????
-Μπορεις να μου πεις ποιος εινα ο λογος που πρεπει να την σκοτωσω
-Ειχε παρε δωσε με πειρατες εγω στην οικογενεια μου δεν τα δεχομε αυτα,δεν ρισκαρω την φυμη μου για μια γυναικα
ειχα σφιξει τα χερια μου σε γροθιες ηθελα να τν σκοτωσω..
-λοιπον ημαστε συμφωνει,θα το κανεις?
-Ναι.....θα το κανω και χαμογελασα ψευτικα
γυρισα την πλατη μου και εφυγα απο το μπαρ βαρωντς δυνατα την πορτα
οπος εστρυβα για να βγω απ'το στενο ακουσα καποιον να μαπευθηνετε σε εμενα
Ε ΕΣΥ..ΝΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΦΡΙΚΙΟ
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!!   [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!! I_icon_minitimeΠαρ Μάης 06, 2011 6:47 am

ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ηταν οι 2 πληρωμενοι δολοφονοι που ειχε βαλει ο Γκουσταβ να ξεκανουν την γυναικα του
-Η γυναικα ειναι δικια μας
-οκ δεν ειχα σκοπο να ανακατευτω......συγνωμη δηλαδη θα καθαρισετε οντος αυτη την γυναικα?
-ναι γιατι? υπαρχει προβλημα?Ο πελατης εχει παντα δικαιο
χαμογελασα πονηρα
-ΑΑΑΑ γιατι σε αυτην την περιπτωση....μπορω να σας παω εγω σε αυτην!!! και τα λεφτα δια 3
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!!   [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!! I_icon_minitimeΠαρ Μάης 06, 2011 6:47 am

Κοιταγαν ο ενας τν αλλο για αρκετη ωρα...
-Λοιπον....η αληθεια ειναι οτι θα μας εβγαζες απο πολυ κοπο..αλλα δεν μυραζομαστε λεφτα
-εαν μου φερετε τα κλειδια του μπαρ ειμαστε πατσι...
-μα αυτο ειναι κλεψια...
-ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ
-....ΟΚ...Περιμενε εδω
Η κοπελα μπηκε στο μπαρ....ελυψε για περιπου μια ωρα και γυρισε με τα κλειδια στο χερι
-δεν ηταν ευκολο τα ειχε δεμενα στην ζωνη του
-Εισαι η καλητερη!!! παμε λοιπον???
...................
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

Περπατουσαμε για αρκετη ωρα προς τα δυτικα εγω μπροστα και οι αλλοι 2 απο πισο,με ρωταγαν ανα 5 λεπτα εαν φτασαμε,μεχρι που φτασαμε σε αδιεξοδο...μπροστα μας βρυσκοτα εαν γκρεμος που κατο κατεληγε σε βραχια
-λοιπον...εδω ειμαστε..υπαρχει μια σπηλια λιγα μετρα κατο,εκει την ειδα να κατεβαινει χθες
-χμμμμ την τσακωσαμε..Η γυναικα διαιταξε τν χοντρο να κατεβει με σχοινι κατο..το οποιο το εδεσαν σε ενα δεντρο
Οταν ξεκινισε να κατεβαινει του ειπα
-Θα ηθελες να αφσεις το σπαθι σου εδω να το προσεχει η κοπελα? Αυτος χωρις δευτερη σκεψη πεταξε το σπαθι του μπροστα μας και αρχισε να κατεβαινει
μετα απο λιγα λεπτα η κοπελα πηγε στην ακρη του γκρεμου να δει τι γηναιτε.....τοτε βρηκα την ευκαιρια μου ,την κλοτσησα στην πλατη και αυτη επεσε απ'τν γκρεμο,τοτε τσακωνω το σπαθι και κοβω το σχοινι το οποιο κατεβαινε ο χοντρος....ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ 2 ΗΛΙΘΕΙΟΙ!!!!! ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ--οοοοΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Κοιταξα απ'την ακρη του γκρεμου και βεβαιωθηκα οτι ηταν νεκροι.....ΒΛΑΚΕΣ
Εβαλα το σπαθι στην θυκη και ετρεξα να βρω την Κλοντια
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!!   [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!! I_icon_minitimeΠαρ Μάης 06, 2011 6:48 am

Βρηκα την Κλοντια σε μια σπηλια δυπλα απο κει που ναυαγησα,της εξυγησα τ συνεβει
-Κλοντια που ειναι θαμενη η αδελφη σου?
-εκει στην εισοδο τη σπηλιας...γιατι?
-Μπορεις να πας μια βολτα θα σου εξιγισω αργοτερα.κουνισε το κεφαλι της και εφυγε
περιμενα μεχρι να απομακρυνθει και αρχησα να ξεθαβω την αδελφη της Κλοντια,αφου την ξεθαψα της εκοψα το κεφαλι,εθαψα το υπολοιπο σωμα και επλυνα το κεφαλι στην θαλασσα
το εβαλα σε εναν σακο και κατευθηνθηκα πισο στο μπαρ
...........................................
εφτασα απογευμα,μπκα στο μπαρ και εκανα νοημα στν Γκουσταβ να με ακολουθισει εξω
-τι συνεβει? τοτε ανοιξα τν σακο και του εδξα το κεφαλι
αυτος το σκωσε και το μελετησε,χαμογελασε και μου δωσε την αμοιβη
-Τα αξιζεις μικρε
-ΑΑΑΑ και κατι αλλο οι 2 πληρωμενοι δολοφωνοι ειναι σπιτι σου και κλεβουν
-Τιιιιιιιιιιιιιι?????
Ο Γκουσταβ ετρεξε μεσα και σκωσε το den den mushi
-Εμπρος μαρινς εκει? 2 κλεφτες μια κοπελα και ενας χοντρος ανδρας κλεβουν το σπιτι μου,ελατε γρυγοραααααα!!!!
Ο Γκουσταβ ετρεξε για το σπιτι του,τν ακολουθισα και γω,φτασαμε σε 5 λεπτα...ηταν ολα σε ταξη τοτε βγαζω το σπαθι και τν καρθωνω στην πλατη......αφσα το σπαθι και το κεφαλι δυπλα στο κουφαρι του

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Isamu στις Παρ Μάης 06, 2011 7:00 am, 1 φορά
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!!   [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!! I_icon_minitimeΠαρ Μάης 06, 2011 6:49 am

Η Κλοντια με περιμενε ολο περιεργεια....
-Τι συνεβει?
τς επιασα το χερι και της εβαλα τα κλειδια του μπαρ στην χουφτα
Ο αντρας σου ειναι νεκρος,μπορεις να συνεχισεις την ζωη σου.....με την ευκαιρια εχεις χαλια γουστο στους αντρες
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!!   [Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!! I_icon_minitimeΠαρ Μάης 06, 2011 10:05 am

Όνομα: Isamu
Haki Points: -
Player of the Week Points: 6
Beli: 15.000
Bounty/Fame Points:-

Βαθμολογία Αποστολής:7

Υ.Γ Μου άρεσε έτσι όπως σκέφτηκες την αποστολή αλλά η ιστορία ήταν πολύ σύντομη...αν την είχες αναπτύξει θα ήταν τέλεια!

Θα περιμένεις μέχρι τις 11 Μαΐου για να μάθεις αν κέρδισες το βραβείο των 10.000 Beli
http://www.onepiecegr-rpg.com

[Τελος]Woman on distress!!!Outlaw Markus to the rescue!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τελος]The bird kingdom?!Markus the Messiah!!
» The Beautiful Woman & The Fight[Τελος]
» Maya's rescue [TEΛΟΣ]
» Alucard η αρχή και το τέλος (τέλος)
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: