| Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] | |
|
+35PhanisD. Elé Blackheart DIRK Argon antoniskiller Tomasu D. KanG-SunG LukeSykpe Fossil Makoto Mpougatsa Killua Galadan FirefistAceD. Marios D. Merovech Phoenix Marco Mayakovsky FonikoKriari jester D. Ace Iron Nicκ Rikuo sader1010 marius Ryo D. Amidamaru Gohan pashalis hunder el Latino ^Senju WhiteTrash XnX11 PapoutsoKeftes Jasiri Monkey D. Luffy 39 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Phoenix Marco Administrator
Posts : 4130 Join date : 05/03/2010 Age : 29 Location : Jigoku
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Παρ Μάης 16, 2014 4:54 pm | |
| Όνομα χαρακτήρα: Isashiki ToushiroΣύνδεσμος ιστορίας(Link): Interest Above All [Part 2]Πόστ που έχει κάνει ο καθένας: 22 Σχολιασμός για την ιστορία: Το τέλος της εισαγωγής μου για τον χαρακτήρα. Ακολουθούν πάμπολλα επικά κατά εμού arc. Διαβάστηκε από Monkey D. LuffyΥποψήφιο για ιστορία του μήνα | |
|
| |
FonikoKriari Civilian
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Πεμ Μάης 22, 2014 9:32 am | |
| Όνομα χαρακτήρα: Yato Kamui Σύνδεσμος ιστορίας(Link): The sunset!Πόστ που έχει κάνει ο καθένας: 25 by le moiΣχολιασμός για την ιστορία: Ήλπιζα ότι το μαρτύριο θα τελείωνε, αλλά ΝΟ! Another trash story mates... Το 3ο part θα είναι το ενδιαφέρον, οπότε have fun~Διαβάστηκε από Monkey D. Luffy | |
|
| |
Mpougatsa Civilian
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Παρ Μάης 23, 2014 1:08 pm | |
| Όνομα χαρακτήρα: lorenza Bane Σύνδεσμος ιστορίας(Link): The dearly departed.Πόστ που έχει κάνει ο καθένας: 29 (30) by me Σχολιασμός για την ιστορία?: Done, more coming. Ελπίζω να την απολαύσετε. Διαβάστηκε από Ele BlackheartΤα βραβεία προστέθηκανυποψήφιο για ιστορία του μήνα | |
|
| |
Makoto Civilian
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Σαβ Μάης 24, 2014 3:29 am | |
| Όνομα χαρακτήρα: Corwin Norton Σύνδεσμος ιστορίας(Link): http://www.onepiecegr-rpg.com/t7491-topic#238067Πόστ που έχει κάνει ο καθένας: 23, όλα από εμένα. Σχολιασμός για την ιστορία: Εισαγωγική ιστορία, δεν έχει κάποια μάχη ή πάρα πολύ δράση. Είναι παρουσίαση ουσιαστικά του χαρακτήρα, ποστ τα οποία αφορούν την επιχείρησή του και κάποια γεγονότα στα οποία βρίσκεται παρόν προς το τέλος. Διαβάστηκε από Monkey D. Luffyυποψήφιο για ιστορία του μήνα | |
|
| |
Makoto Civilian
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Σαβ Μάης 24, 2014 4:59 am | |
| Όνομα χαρακτήρα: Corwin Norton Σύνδεσμος ιστορίας(Link): http://www.onepiecegr-rpg.com/t7493-topic#238099Πόστ που έχει κάνει ο καθένας: 15, όλα από εμένα. Σχολιασμός για την ιστορία: Ιστορία για την επιλογή παράταξης. Διαβάστηκε από Monkey D. Luffy | |
|
| |
Elé Blackheart Story Teller
Posts : 7864 Join date : 09/12/2010 Age : 30 Location : athens
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Σαβ Μάης 24, 2014 7:47 pm | |
| - Mpougatsa έγραψε:
- Όνομα χαρακτήρα: lorenza Bane
Σύνδεσμος ιστορίας(Link): The dearly departed. Πόστ που έχει κάνει ο καθένας: 29 (30) by me Σχολιασμός για την ιστορία?: Done, more coming. Ελπίζω να την απολαύσετε. διορθώθηκε απο εμένα , παρακαλούνται οι αντμίνς να προσθέσουν τα βραβεία. | |
|
| |
Mpougatsa Civilian
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Κυρ Μάης 25, 2014 7:25 am | |
| Όνομα χαρακτήρα: Lorenza Bane Σύνδεσμος ιστορίας(Link): . All the king's men, Part 1. Πόστ που έχει κάνει ο καθένας: 56 by me Σχολιασμός για την ιστορία?: Ελπίζω να την ευχαριστηθείτε! Διαβάστηκε από Monkey D. LuffyΥποψήφιο για ιστορία του μήνα | |
|
| |
Mpougatsa Civilian
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Δευ Μάης 26, 2014 9:19 am | |
| Όνομα χαρακτήρα: Lorenza Bane Σύνδεσμος ιστορίας(Link): All the King's men, Part 2Πόστ που έχει κάνει ο καθένας: 56 Σχολιασμός για την ιστορία?: Τελείωσε το έπος επιτέλους! Διαβάστηκε από octavusΥποψήφια για ιστορία του μήνα | |
|
| |
Fossil Civilian
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Σαβ Μάης 31, 2014 6:52 am | |
| Όνομα χαρακτήρα: Neri Cleva Σύνδεσμος ιστορίας(Link): Θολά ΝεράΠόστ που έχει κάνει ο καθένας: 11 Σχολιασμός για την ιστορία?: Εισαγωγική, pov δευτερεύοντα χαρακτήρα διαβάστηκε από octavus | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Κυρ Ιουν 01, 2014 3:48 am | |
| Μέχρι εδώ θα οριστούν οι ιστορίες για τον μήνα Μάιο όπου θα βγάλουμε ιστορία του μήνα,αυτή την φορά πιο οργανωμένα | |
|
| |
Makoto Civilian
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Τετ Ιουν 04, 2014 6:33 am | |
| Όνομα χαρακτήρα: Corwin Norton Σύνδεσμος ιστορίας(Link): Μια Κρύα ΝύχταΠόστ που έχει κάνει ο καθένας: 8 Σχολιασμός για την ιστορία?: Ιστορία στην ανοιχτή θάλασσα. Διαβάστηκε από Monkey D. Luffy | |
|
| |
PapoutsoKeftes Pirate
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Δευ Ιουν 30, 2014 5:52 am | |
| Όνομα χαρακτήρα:Soko Σύνδεσμος ιστορίας(Link):http://www.onepiecegr-rpg.com/t7505-topic#238478 Πόστ που έχει κάνει ο καθένας: 28 ολα εγω Σχολιασμός για την ιστορία?: Ευχαριστω τον Chan για τον πρωτο γριφο τον οποιο τον πηρα απο το post με τους γριφους. Σας αγαπω ολους!!!
Διαβάστηκε από Ele Blackheart
Τα βραβεία προστέθηκαν | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Τρι Ιουλ 01, 2014 3:40 pm | |
| - PapoutsoKeftes έγραψε:
- Όνομα χαρακτήρα:Soko
Σύνδεσμος ιστορίας(Link):http://www.onepiecegr-rpg.com/t7505-topic#238478 Πόστ που έχει κάνει ο καθένας: 28 ολα εγω Σχολιασμός για την ιστορία?: Ευχαριστω τον Chan για τον πρωτο γριφο τον οποιο τον πηρα απο το post με τους γριφους. Σας αγαπω ολους!!!
διορθώθηκε. | |
|
| |
sader1010 Marines
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Δευ Σεπ 01, 2014 10:05 am | |
| Όνομα χαρακτήρα:drak S. sader Σύνδεσμος ιστορίας(Link):http://www.onepiecegr-rpg.com/t7396-topic#239133 Πόστ που έχει κάνει ο καθένας:10 Σχολιασμός για την ιστορία?:ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΣΧροΙ ΙΣΤΟΡΊΑ . άπλα έπρεπε να τελειώσει κάποτε συγνώμη για άπιον διάβαση αυτήν την ιστορία .
Διαβάστηκε από Monkey D. Luffy | |
|
| |
LukeSykpe Administrator
Posts : 3509 Join date : 20/07/2010 Age : 28 Location : Μελίσσια/Βόρεια προάστια/Αττική
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Κυρ Σεπ 07, 2014 9:59 pm | |
| Όνομα χαρακτήρα: Luke Sykpe Σύνδεσμος ιστορίας(Link): Εκεί όπου άρχισαν όλα: Παιδικές αναμνήσεις!Πόστ που έχει κάνει ο καθένας: 7 (Μόνο εγώ.) Σχολιασμός για την ιστορία?: Μικρή σχετικά ιστορία. Πιο πολύ ως πρόλογος θα χρησιμοποιηθεί για την ιστορία στο Dawn Island που έρχεται σύντομα. (Δεν παίρνω και όρκο για το "σύντομα"...με ξέρετε εμένα, λιγότερο από βδομάδα σπάνια μου παίρνει ιστορία ) Διαβάστηκε από Monkey D. Luffy | |
|
| |
KanG-SunG Civilian
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Τρι Σεπ 09, 2014 3:41 pm | |
| Όνομα χαρακτήρα: Axelhero Σύνδεσμος ιστορίας(Link): http://www.onepiecegr-rpg.com/t7559-topic#239366Πόστ που έχει κάνει ο καθένας: 11, ολα εγω. Σχολιασμός για την ιστορία: Λιγο απο το παρελθον το παρον και για την παραταξη. Διαβάστηκε από Monkey D. Luffy | |
|
| |
LukeSykpe Administrator
Posts : 3509 Join date : 20/07/2010 Age : 28 Location : Μελίσσια/Βόρεια προάστια/Αττική
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Τετ Σεπ 10, 2014 7:12 am | |
| Όνομα χαρακτήρα: Luke Sykpe Σύνδεσμος ιστορίας(Link): Γεια σου παλιόφιλε! Περιπέτεια στο Daw n island. Πόστ που έχει κάνει ο καθένας: 29, μόνο εγώ. (Όπως και στην προηγούμενη, δεν μετράω το πρώτο. 30 είναι σύνολο, απλώς 29 ποστ ιστορίας.) Σχολιασμός για την ιστορία?: Η αναμενόμενη συνέχεια του "προλόγου" από πριν. Προσωπικά, πιστεύω πως είναι η καλύτερη ιστορία που έχω γράψει ως τώρα. (Λαμβάνω υπ'όψη μου και τις παλιές, βεβαίως...δεν τη συγκρίνω με τον πρόλογό της. Δεν συγκρίνεται κιόλας, αφού από μόνος μου είχα πει ότι το'χα λίγο παρακάνει με τα κλισέ στην πρώτη.) Υ.Γ. Επίσης, κατέχει το ρεκόρ της γρηγορότερης τελειωμένης ιστορία από εμένα, σε μόλις 30 ώρες. Ρεκόρ αξιοθαύμαστο, σχετικά με το συνηθισμένο 72-ωρο στην καλύτερη των περιπτώσεων. Υποψήφια για ιστορία του μήναΔιαβάστηκε απο octavus | |
|
| |
LukeSykpe Administrator
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Κυρ Σεπ 14, 2014 7:18 am | |
| Όνομα χαρακτήρα: Luke Sykpe Σύνδεσμος ιστορίας(Link): Σταθμός για ανεφοδιασμό στη Shell Town.Πόστ που έχει κάνει ο καθένας: 14, μόνο εγώ. Σχολιασμός για την ιστορία?: Λίγο φιλλερ ιστορία, με μια μικροπεριπέτεια μέσα, για να κρατήσει το ενδιαφέρον πιο πολύ, καθώς και για να μην παραδώσω ιστορία με 4 ποστ. Διαβάστηκε από octavus | |
|
| |
Akeeel Pirate
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Δευ Σεπ 22, 2014 10:45 am | |
| | |
|
| |
Makoto Civilian
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Σαβ Σεπ 27, 2014 10:50 am | |
| Όνομα χαρακτήρα: Corwin Norton Σύνδεσμος ιστορίας(Link): ΙστορίαΠόστ που έχει κάνει ο καθένας: 25. Σχολιασμός για την ιστορία: Ελπίζω να σας αρέσει, προσωπικά είμαι ευχαριστημένη από την συγκεκριμένη. Διαβάστηκε απο octavus | |
|
| |
LukeSykpe Administrator
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Δευ Σεπ 29, 2014 2:49 pm | |
| Όνομα χαρακτήρα: Luke Sykpe Σύνδεσμος ιστορίας(Link): Επιστροφή στο σπίτι. Η περιπέτεια αρχίζει!Πόστ που έχει κάνει ο καθένας: 9, μόνο εγώ. Σχολιασμός για την ιστορία?: Προσωπικά, δεν ήταν κι από τις αγαπημένες μου ιστορίες που έχω γράψει. Μου ήταν αρκετά δύσκολο να τη γράψω χωρίς να συμπεριλάβω μέσα μεγάλο αριθμό cliche, κάτι που, σε γενικές γραμμές δε μου αρέσει στις ιστορίες. Γι'άλλη μια φορά filler ιστορία, ευελπιστώ η τελευταία. Διαβάστηκε απο octavus | |
|
| |
Akeeel Pirate
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Τρι Οκτ 21, 2014 6:49 am | |
| Όνομα χαρακτήρα: Μaral Papani Σύνδεσμος ιστορίας(Link):http://www.onepiecegr-rpg.com/t7602-topic#240213 Πόστ που έχει κάνει ο καθένας: 14 Σχολιασμός για την ιστορία: Οχι,ιδιαιτερα μεγαλη αλλα πιστευω ηταν καλη ιστορια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Κυρ Οκτ 26, 2014 10:08 am | |
| - Akeeel έγραψε:
- Όνομα χαρακτήρα: Μaral Papani
Σύνδεσμος ιστορίας(Link):http://www.onepiecegr-rpg.com/t7602-topic#240213 Πόστ που έχει κάνει ο καθένας: 14 Σχολιασμός για την ιστορία: Οχι,ιδιαιτερα μεγαλη αλλα πιστευω ηταν καλη ιστορια διαβάστηκε! παρακαλούνται οι αντμινς να προσθέσουν τα βραβεία! ακόμη μπαίνει στην λίστα για την διεκδίκηση του φρούτου καθώς σημείωσε βαθμολογία μεγαλύτερη-ίση του 8/10. | |
|
| |
Akeeel Pirate
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Σαβ Νοε 08, 2014 1:14 pm | |
| Ονομα χαρακτήρα: Maral Papani Σύνδεσμος ιστορίας(Link): http://www.onepiecegr-rpg.com/t7625-topic#240474Πόστ που έχει κάνει ο καθένας: 9 o Maral Σχολιασμός για την ιστορία?:Μικρη ισ τορια,με λιγη δραση.Λιγη σκεψη.Λιγο διαλογο.Λιγο θαλασσα λιγο κρασι και τ αγορι μου.Ελπιζω να απολαυσετε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] Τετ Νοε 12, 2014 1:43 am | |
| - Akeeel έγραψε:
- Ονομα χαρακτήρα: Maral Papani
Σύνδεσμος ιστορίας(Link): http://www.onepiecegr-rpg.com/t7625-topic#240474 Πόστ που έχει κάνει ο καθένας: 9 o Maral Σχολιασμός για την ιστορία?:Μικρη ισ τορια,με λιγη δραση.Λιγη σκεψη.Λιγο διαλογο.Λιγο θαλασσα λιγο κρασι και τ αγορι μου.Ελπιζω να απολαυσετε. διορθώθηκε. παρακαλούνται οι αντμίνς να προσθέσουν τα βραβεία, ευχαριστώ.Τα βραβεία προστέθηκαν | |
|
| |
| Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] | |
|