.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
13 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 13 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Αρχή] Γένεσις

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
jester
Civilian
Civilian
jester

[Αρχή] Γένεσις  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Αρχή] Γένεσις    [Αρχή] Γένεσις  I_icon_minitimeΔευ Μάης 12, 2014 11:51 am

Όνομα Χαρακτήρα: Cowen Hitomi
Παράταξη: Civilian
Bounty: -
Φήμη: -
Τίτλος Ιστορίας: Γένεσις
Προηγούμενη Ιστορία(Link): Στο στόμα του δράκου...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
jester
Civilian
Civilian
jester

[Αρχή] Γένεσις  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Γένεσις    [Αρχή] Γένεσις  I_icon_minitimeΚυρ Νοε 16, 2014 3:29 am

editor's notes:

Τα μαλλιά μου ανέμιζαν κόντρα στον ισχυρό άνεμο καθώς έτρεχα σε μια τεράστια καταπράσινη πεδιάδα.Δεν ήξερα τον λόγο αλλά ήμουν υπερβολικά ευτυχισμένη για αυτό το γεγονός. Ξαφνικά στον δρόμο μου βρέθηκε ένα μικρο μυστήριο πλάσμα που πετούσε μπροστά μου. Ήταν λευκό και διάφανο καθώς μπορούσα να δω από μέσα του. Είχε δυο μαύρα μάτια και ένα περίεργο χαμόγελο. Μου τράβηξε το ενδιαφέρον και άρχισα να το κυνηγό καθώς εκείνο άρχισε να τρέχει μακριά μου.Το μόνο που μπορούσα να ακούσω ήταν ένα περίεργο γέλιο που άφηνε πίσω του αυτό το μικρο πλάσμα...
jester
Civilian
Civilian
jester

[Αρχή] Γένεσις  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Γένεσις    [Αρχή] Γένεσις  I_icon_minitimeΚυρ Νοε 16, 2014 3:40 am

καθώς έτρεχα γύρισα το βλέμμα μου για να παρατηρήσω την περιοχή γύρο μου.Το περίεργο ήταν ότι παντού στην πεδιάδα ήταν τυχαία απλωμένα σύννεφα. Σύννεφα το οποία κινοντουσαν αργά προς τα μια τυχαία κατεύθυνση καθώς άπω πάνω μου ο ήλιος ήταν λαμπρός και φώτιζε ασταμάτητα την περιοχή. Εκείνη την στιγμή καθώς έχασα την συγκέντρωση μου, έπεσα απότομα στο γρασίδι και το κεφάλι μου σύρθηκε για μερικά εκατοστά προκαλώντας μου ένα ελαφρύ τσούξιμο. Τότε το πλάσμα με πλησίασε και με κοίταξε στα μάτια.Από τo βλέμμα του καθρεπτυζοταν το πρόσωπο μου και τα κόκκινα μου μάτια.Αλλά για ένα περίεργο λόγο το πρόσωπο μου δεν είχε τις ίδιες γωνίες όπως τις ήξερα .Εκείνη την στιγμή κοίταξα τα χέρια μου και παρατήρησα ότι ήταν πολύ μικρά....Τι μου είχε συμβεί...?

[Αρχή] Γένεσις
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχή-Παρελθόν]Το ταξιδι προς την λυτρωση του κοσμου - Η Αρχη[Τελος]
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part2)[Τελος]
» [ΑΡΧΗ] Η αρχη ενος δυσκολου ταξιδιου...[ΤΕΛΟΣ]
» [Αρχή]Η αρχή ενός καλλιτέχνη.[Παλιός χαρακτήρας]
» [Αρχή - Παρελθόν] Η αρχή μιας νέας ζωής

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ :: EAST BLUE SEA :: GECKO ISLAND-
Μετάβαση σε: