| Spam House | |
|
+20Tomasu D. Argon Drakon Elé Blackheart Monkey D. Luffy Jasiri Krillow Nozomu FonikoKriari Mayakovsky jester ^Barathorn Genryusai octavus Makoto Rikuo sader1010 Galadan Phoenix Marco KanG-SunG 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 4:16 am | |
| - Elé Blackheart έγραψε:
- ηρθε η ωρα να διαβαστει η ιστορια φρουτου αυτου του μηνα!!
Ele θεααααα Καλησπέρα! Θα έχουμε 2 με 3 νέους διαχειριστές ελπίζοντας να οργανωθούμε πολύ περισσότερο | |
|
| |
Drakon Pirate
Posts : 1687 Join date : 06/09/2011 Age : 27 Location : Ακρίτας
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 8:32 am | |
| Σήμερα πηγα στην παιδικη παράσταση δημοτικού του αδελφού μου για το 40' Οι δασκαλοι μας ειπαν πως αφησαν τα παιδιά να διαλέξουν μόνα τους τον ρόλο τους και δεν μας ειπαν τι ήταν ο καθένας για να μας το κρατήσουν εκπληξη .... Ο αδελφός μου ήταν ο Χίτλερ. Είμαι πραγματικά περήφανος αυτη την στιγμή. | |
|
| |
PapoutsoKeftes Pirate
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 8:53 am | |
| | |
|
| |
Urek Mazino Theory
Posts : 407 Join date : 08/07/2014 Age : 27 Location : Greece/Kατερίνη
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 8:57 am | |
| - Drakon έγραψε:
- Σήμερα πηγα στην παιδικη παράσταση δημοτικού του αδελφού μου για το 40'
Οι δασκαλοι μας ειπαν πως αφησαν τα παιδιά να διαλέξουν μόνα τους τον ρόλο τους και δεν μας ειπαν τι ήταν ο καθένας για να μας το κρατήσουν εκπληξη ....
Ο αδελφός μου ήταν ο Χίτλερ.
Είμαι πραγματικά περήφανος αυτη την στιγμή.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα | |
|
| |
PapoutsoKeftes Pirate
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 9:12 am | |
| - Drakon έγραψε:
Οι δασκαλοι μας ειπαν πως αφησαν τα παιδιά να διαλέξουν μόνα τους τον ρόλο τους και δεν μας ειπαν τι ήταν ο καθένας για να μας το κρατήσουν εκπληξη ....
LOL hahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahah Drakon θεουλης!!! | |
|
| |
Elé Blackheart Story Teller
Posts : 7864 Join date : 09/12/2010 Age : 30 Location : athens
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 9:45 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 9:45 am | |
| - Drakon έγραψε:
χαχαχαχααχχααχχα ωραιιιιιιιοοοοοςςς!!! | |
|
| |
LukeSykpe Administrator
Posts : 3509 Join date : 20/07/2010 Age : 28 Location : Μελίσσια/Βόρεια προάστια/Αττική
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 10:15 am | |
| | |
|
| |
Argon Administrator
Posts : 1099 Join date : 27/05/2012 Age : 28 Location : everywhere
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 10:20 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 11:50 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 11:51 am | |
| | |
|
| |
Argon Administrator
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 11:52 am | |
- Argon έγραψε:
- Elé Blackheart έγραψε:
μακαρι να υπηρχαν περισσοτερες ιστοριες να πετσοκο...εεε να διαβασω ηθελα να πω :Ρ χαχα
μην ανησυχείς θα φροντίσω να μην μου πάρει πολύ για να έχεις δουλειά
χεχεχε ετσι!! :Δ μεγεια το κοκκινακι μπαι δε γουει!!!γενικα να ξες προτιμω να αφηνετε οι αντμινς σε εμενα το διαβασμα των ιστοριων ωστε να παρακολουθω καλυτερα την ροη των παιχτων...:Ρ να σαι καλά εντάξει μην ανησυχείς θα σου αφήνω τις ιστορίες αλλά μία στο τόσο θα βαθμολογώ και γω μία αν δεν σε πειράζει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 12:04 pm | |
| - Argon έγραψε:
- Elé Blackheart έγραψε:
χεχεχε ετσι!! :Δ μεγεια το κοκκινακι μπαι δε γουει!!!γενικα να ξες προτιμω να αφηνετε οι αντμινς σε εμενα το διαβασμα των ιστοριων ωστε να παρακολουθω καλυτερα την ροη των παιχτων...:Ρ να σαι καλά εντάξει μην ανησυχείς θα σου αφήνω τις ιστορίες αλλά μία στο τόσο θα βαθμολογώ και γω μία αν δεν σε πειράζει εννοειται βρε!! απλα σου το ειπα γιατι τις διαβαζω ολες ουτως η αλλως! | |
|
| |
Argon Administrator
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 12:06 pm | |
- Argon έγραψε:
- Elé Blackheart έγραψε:
χεχεχε ετσι!! :Δ μεγεια το κοκκινακι μπαι δε γουει!!!γενικα να ξες προτιμω να αφηνετε οι αντμινς σε εμενα το διαβασμα των ιστοριων ωστε να παρακολουθω καλυτερα την ροη των παιχτων...:Ρ να σαι καλά εντάξει μην ανησυχείς θα σου αφήνω τις ιστορίες αλλά μία στο τόσο θα βαθμολογώ και γω μία αν δεν σε πειράζει
εννοειται βρε!! απλα σου το ειπα γιατι τις διαβαζω ολες ουτως η αλλως! καλά κάνεις άμα δεν ξέρω κανενός την ιστορία θα έχω να σε ρωτάω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 12:12 pm | |
| - Argon έγραψε:
- Elé Blackheart έγραψε:
εννοειται βρε!! απλα σου το ειπα γιατι τις διαβαζω ολες ουτως η αλλως! καλά κάνεις άμα δεν ξέρω κανενός την ιστορία θα έχω να σε ρωτάω ειμαι εδω για να σου φανω οσο πιο χρησιμη γινεται ΧΔ βεβαια σε οσους εχω διορθωσει (σε ολους σχεδον) τους προτεινω παντα να βαζουν μια εισαγωγη στο πρωτο ποστ ωστε να εισαγει τον αναγνωστη και ταυτοχρονα να τον εγκλιματιζει στο κονσεπτ των ιστοριων του, ενω τον ενημερωνει για τις βασικες εξεληξεις που συνεβησαν πρωτυτερα :Ρ το ειχαμε βαλει και με τον λουφφυ σε ενα ποστ με τιπς περσι..:Ρ | |
|
| |
Argon Administrator
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 12:26 pm | |
- Argon έγραψε:
- Elé Blackheart έγραψε:
εννοειται βρε!! απλα σου το ειπα γιατι τις διαβαζω ολες ουτως η αλλως! καλά κάνεις άμα δεν ξέρω κανενός την ιστορία θα έχω να σε ρωτάω ειμαι εδω για να σου φανω οσο πιο χρησιμη γινεται ΧΔ βεβαια σε οσους εχω διορθωσει (σε ολους σχεδον) τους προτεινω παντα να βαζουν μια εισαγωγη στο πρωτο ποστ ωστε να εισαγει τον αναγνωστη και ταυτοχρονα να τον εγκλιματιζει στο κονσεπτ των ιστοριων του, ενω τον ενημερωνει για τις βασικες εξεληξεις που συνεβησαν πρωτυτερα :Ρ το ειχαμε βαλει και με τον λουφφυ σε ενα ποστ με τιπς περσι..:Ρ όντως θα ήταν καλό να το ποστάρουμε κάπου άμα είναι να το έχουν και οι υπόλοιποι στα υπόψην τους. | |
|
| |
LukeSykpe Administrator
Posts : 3509 Join date : 20/07/2010 Age : 28 Location : Μελίσσια/Βόρεια προάστια/Αττική
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 12:31 pm | |
- Argon έγραψε:
καλά κάνεις άμα δεν ξέρω κανενός την ιστορία θα έχω να σε ρωτάω ειμαι εδω για να σου φανω οσο πιο χρησιμη γινεται ΧΔ βεβαια σε οσους εχω διορθωσει (σε ολους σχεδον) τους προτεινω παντα να βαζουν μια εισαγωγη στο πρωτο ποστ ωστε να εισαγει τον αναγνωστη και ταυτοχρονα να τον εγκλιματιζει στο κονσεπτ των ιστοριων του, ενω τον ενημερωνει για τις βασικες εξεληξεις που συνεβησαν πρωτυτερα :Ρ το ειχαμε βαλει και με τον λουφφυ σε ενα ποστ με τιπς περσι..:Ρ Εγώ αυτό το κάνω μόνο όταν κάνω δεύτερη στο ίδιο νησί, πάντα, ή όταν κάνω ιστορία που έχει άμεση σχέση με κάποια προηγούμενη. Ασχέτως αν αυτή η προηγούμενη είναι η αμέσως προηγούμενη ή η πρώτη ιστορία που έκανα, περίληψη θα βάλω στην καινούρια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 2:07 pm | |
| | |
|
| |
Urek Mazino Theory
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 2:22 pm | |
| - Monkey D. Luffy έγραψε:
- hello~~
Hello Luffy-senpai ^^ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 2:27 pm | |
| - Heavenly Yaksha έγραψε:
- Monkey D. Luffy έγραψε:
- hello~~
Hello Luffy-senpai ^^ το signature σου τα σπάει :) | |
|
| |
Urek Mazino Theory
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 3:04 pm | |
| - Monkey D. Luffy έγραψε:
- Heavenly Yaksha έγραψε:
Hello Luffy-senpai ^^ το signature σου τα σπάει :) Αριγκατο αλλά και το δικό σου signature τα σπάει :D | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 7:00 pm | |
| - Argon έγραψε:
- Elé Blackheart έγραψε:
ειμαι εδω για να σου φανω οσο πιο χρησιμη γινεται ΧΔ βεβαια σε οσους εχω διορθωσει (σε ολους σχεδον) τους προτεινω παντα να βαζουν μια εισαγωγη στο πρωτο ποστ ωστε να εισαγει τον αναγνωστη και ταυτοχρονα να τον εγκλιματιζει στο κονσεπτ των ιστοριων του, ενω τον ενημερωνει για τις βασικες εξεληξεις που συνεβησαν πρωτυτερα :Ρ το ειχαμε βαλει και με τον λουφφυ σε ενα ποστ με τιπς περσι..:Ρ όντως θα ήταν καλό να το ποστάρουμε κάπου άμα είναι να το έχουν και οι υπόλοιποι στα υπόψην τους. καπου τα ειχαμε γραψει με τον λουφυ αλλα δεν θυμαμαι που ακριβως τωρα...:Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Spam House Δευ Οκτ 27, 2014 7:01 pm | |
| - LukeSykpe έγραψε:
- Elé Blackheart έγραψε:
ειμαι εδω για να σου φανω οσο πιο χρησιμη γινεται ΧΔ βεβαια σε οσους εχω διορθωσει (σε ολους σχεδον) τους προτεινω παντα να βαζουν μια εισαγωγη στο πρωτο ποστ ωστε να εισαγει τον αναγνωστη και ταυτοχρονα να τον εγκλιματιζει στο κονσεπτ των ιστοριων του, ενω τον ενημερωνει για τις βασικες εξεληξεις που συνεβησαν πρωτυτερα :Ρ το ειχαμε βαλει και με τον λουφφυ σε ενα ποστ με τιπς περσι..:Ρ Εγώ αυτό το κάνω μόνο όταν κάνω δεύτερη στο ίδιο νησί, πάντα, ή όταν κάνω ιστορία που έχει άμεση σχέση με κάποια προηγούμενη. Ασχέτως αν αυτή η προηγούμενη είναι η αμέσως προηγούμενη ή η πρώτη ιστορία που έκανα, περίληψη θα βάλω στην καινούρια ετσι πρεπει ΧΔ | |
|
| |
| |
| |
Drakon Pirate
Posts : 1687 Join date : 06/09/2011 Age : 27 Location : Ακρίτας
| Θέμα: Απ: Spam House Τρι Οκτ 28, 2014 3:14 am | |
| | |
|
| |