.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
23 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 23 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

One Piece 762-Human Declaration

Πήγαινε κάτω 

Πως σας φάνηκε το εβδομαδιαίο chapter
Τέλειο
One Piece 762-Human Declaration  I_vote_lcap33%One Piece 762-Human Declaration  I_vote_rcap
 33% [ 1 ]
Πολύ Καλό
One Piece 762-Human Declaration  I_vote_lcap33%One Piece 762-Human Declaration  I_vote_rcap
 33% [ 1 ]
Καλό
 33% [ 1 ]
Μεσαίο
One Piece 762-Human Declaration  I_vote_lcap0%One Piece 762-Human Declaration  I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Χάλια
One Piece 762-Human Declaration  I_vote_lcap0%One Piece 762-Human Declaration  I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 3

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Urek Mazino
Theory
Theory
Urek Mazino

One Piece 762-Human Declaration  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: One Piece 762-Human Declaration    One Piece 762-Human Declaration  I_icon_minitimeΠεμ Οκτ 09, 2014 11:51 am

One Piece 762-Human Declaration  Onepiecechapter763-png
One Piece Chapter 763

Πως σας φάνηκε το εβδομαδιαίο chapter?

Εγω μπορω να πω πως ηταν ενα απο τα καλυτερα flashback chapter του Law ξαφνηκο τελος για μενα!πραγμα που δεν το περιμενες κανενας!να μιλαει ο corazon που στην αρχη ηταν μουγγος ενω στο τελος οταν εμαθε για το ονομα του Trafalgar Law αρχισε να μιλαει????btw κανονικα το ονομα του ειναι Trafalgar D Water Law λετε να ειναι και ο Law να ανικει στους will of D?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

One Piece 762-Human Declaration
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» One Piece 761[SPOILERS]
» One Piece 762[Spoilers]
» One piece 766-Smile
» One Piece 760[SPOILERS]
» One Piece Volume 76

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ONE PIECE ΚΑΙ ΑΛΛΑ.. :: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ONE PIECE MANGA[SPOILERS]-
Μετάβαση σε: