Παρόντες χρήστες | 29 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 29 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τελος] [Παρελθον] Ενας νεος marine ! (part 2) | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vongola Decimo Marines
Posts : 1935 Join date : 14/10/2010 Age : 27 Location : Maritca City !!!
| Θέμα: [Τελος] [Παρελθον] Ενας νεος marine ! (part 2) Τετ Οκτ 20, 2010 10:25 am | |
| Μολις εφτασα σπιτι κλοτσισα την πορτα και με ορμη μπηκα μεσα . Η μανα μου παραξενεβμενει με ρωτησε : -Kenkishi ? Πρωτον γιατι εσπασες την πορτα , δεφτερων γιατι βιαζεσε τοσο και τριτων που ειναι η αδερφη σου ? -Η... Η Joan ειναι .... ΝΕΚΡΗ ! :[m0153]: -Τι ειπες ? Πλακα μου κανεις σωστα ? ! Κοψε αφτο το αστειο αφτη τη στιγμη αλλιως θα σε σπασω στο ξυλο ! - Δεν κανω πλακα ! Μια ομαδα πειρατων μας επιτεθηκε και σκοτωσαν την Joan ! ... :[m0153]: Μολις καταλαβε η μητερα μου πως δεν αστειεβομουν επεσε κατω λιποθημη απο τοο σοκ .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vongola Decimo στις Πεμ Οκτ 21, 2010 3:42 am, 1 φορά | |
| | | Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] [Παρελθον] Ενας νεος marine ! (part 2) Τετ Οκτ 20, 2010 10:32 am | |
| Ετρεξα γρηγορα κοντα της και την αγκαλιασα . Εκανα αερα για να ξυπνησει αλλα δεν ειχε αποτελεσμα ! Ξεκινησα να φωναζω αλλα οτι και να γινοταν δεν ξυπνουσε . Επιασα ενα ποτηρη νερο και της το πεταξα στα μουτρα αλλα και παλι δεν ειχε αποτελεσμα !! Τοτε επιασα το Den Den Mushi και καλεσα το Doctor Red . Μπουρου μπουρου μπορου , μπορου μπουρου μπουρου , γκοτσαα. -Παρακαλω ! Γιατρε εδω ο Tetsuya Kenkishi ! Παρακαλω ελατε οσο πιο γρηγορα γινετε , κατι δεν παει καλα με την μητερα μου ! -Τι επαθε ? -Επαθε σοκ και λιποθημησε και οτι και να κανω δεν ξυπνα με τιποτα ! Παρακαλω ελατε οσο πιο γρηγορα γινετε ! -Θα ειμαι σε λιγο εκει , κανε της αερα μεχρι να ερθω και να κανω την διαγνωση μου .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vongola Decimo στις Τετ Οκτ 20, 2010 11:08 am, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: [Τελος] [Παρελθον] Ενας νεος marine ! (part 2) Τετ Οκτ 20, 2010 10:40 am | |
| Ξεκινησα να κανω αερα στην μητερα μου ενω περιμενα το γιατρο . Μεσα σε μερικα λεπτα ηρθε , εστισε τα πραγματα μου και κουβαλισε την λιποθιμη μανα μου στο κρεβατι της . Τοτε τον ρωτησα : -Θα γινει καλα γιατρε ? -Ακομα δεν ξερω , περιμενε να κανω ακομα μερικες εξετασεις και θα σου πω στα σιγουρα . -Βεβα γιατρε , μηπως θα ηθελες να κανω κατι ωστε να σας βοηθησω ? -Εαν μπορεις φερε μου ενα ποτηρη με νερο , μια τσανακα με κρυο νερο , μια πετσετα και αν μπορεις καλεσε την βοηθο μου , βρισκετε στην αγορα αφτη την στιγμη . Πηγενε βρες στην και πες πως ειναι μεγαλη αναγκη! -Βεβεα γιατρε , οτι επιθημητε . Μαζεψα ολα τα πραγματα που μου ζητησε και ετρεξα στην αγορα ωστε να βρω την βοηθο του .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vongola Decimo στις Τετ Οκτ 20, 2010 11:08 am, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: [Τελος] [Παρελθον] Ενας νεος marine ! (part 2) Τετ Οκτ 20, 2010 10:50 am | |
| Εφτασα στην αγορα και εψαξα παντου για να βρω την βοηθο του . Εμπενα με ταχυτητα σε ολα τα μαγαζια μεχρι να την βρω . Τοτε μπηκα σε ενα μεγαλο μπακαλικο και την ειδα να ψωνιζει . Ετρεξα προς εκεινη και της ειπα : -Ειστε η βοηθος του Doctor Red ? -Ναι , τη με θες ? -Ακολουθηστε με , ειναι αναγκη !
Τηςς επιασα το χερι και την τραβιξα μεχρι το σπιτι μου . Την ανεβασα στο πανω δωματιο οπου ηταν και ο γιατρος . -Καλησπερα γιατρε , τι με θελετε ? -E ... Kenkishi ,μπορεις να περασεις εξω ? -Βεβεα γιατρε .. Το ειπα και βγηκα εξω .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vongola Decimo στις Τετ Οκτ 20, 2010 11:07 am, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: [Τελος] [Παρελθον] Ενας νεος marine ! (part 2) Τετ Οκτ 20, 2010 10:58 am | |
| Δεν μπορουσα ομος να μηνω στο σκοταδι και γιαφτο κολισα το αφτη μου πανω στην πορτα και ξεκινησα να κρυφακουω . -Τωρα που εφυγε ο μικρος μπορουμε να μηλησουμε ελεφθερα . Η μητερα του επαθεε αναφιλακτικο σοκ απο κατι που την ταραξε . Ειναι πολλη πιθανον να μηνει σε κομα η να πεθανει ! Μολις το ακουσα δεν μπορουσα να κρατηθω αλλα επρεπε ωστε να μαθω και αλλα . -Βεβεα γιατρε αλλα ειναι σιγουρο πως δεν υπαρει αλλη λυση ? -Γινετε αλλα ειναι σχεδον απιθανο ! -Τιποτα δεν ειναι απιθανο γιατρε , ισος και να γινετε και τελικα να σωθει η γυναικα . -Ο μονος τροπος ειναι να φτιαχτει ενα φαρμακο απο ενα φυτο που φυτρωνει μονο στο νιση στο τελος της grandline που λεγετε Raftel . Εαν καπιος καταφερει να ταξιδεψει μεχρι εκει και καταφερει να γυρησει ζωντανος με το φυτο τοτε η γυναικα θα σωθει ! | |
| Θέμα: Απ: [Τελος] [Παρελθον] Ενας νεος marine ! (part 2) Τετ Οκτ 20, 2010 11:06 am | |
| -Αφτο ειναι οντος απιθανο γιατρε αλλα γινοντε και θαβματα ! -Οντος γινοντε και μακαρι να γινει ενα τωρα . -Εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι ωστε να βοηθησουμε ? -Μπορουμε να την ψυξουμε ωστε να μηνει σε κομα και να μην πεθανει . -Κατι ειναι και αφτο γιατρε , θα βαλω τα δινατα μου . Τοτε βγηκε ο γιατρος εξω , μολις το ακουσα ετρεξα στις σκαλες ωστε να μην καταλαβει πως κρυφακουσα . -Kenkishi ! -Ναι γιατρε ? -Μπορεις να πεταχτεις στο φαρμακιο και να μου φερεις λιγο καταβραιντικο ? -Βεβεα γιατρε , θα ειμαι οσο πιο γρηγορα γινετε πισω . | |
| Θέμα: Απ: [Τελος] [Παρελθον] Ενας νεος marine ! (part 2) Τετ Οκτ 20, 2010 11:15 am | |
| Βγηκα απο το σπιτη και ετρεξα με φουλ ταχυτητα στο φαρμακιο . Μπηκα μεσα και ζητησα ενα καταβραιντικο , η κοπελα που δουλεβε μου εδωσε με χαρα το φαρμακο και ετρεξα πισω σπιτη . -Γιατρε γιρησα !! -Εφερες το φαρμακο ? Νε γιατρε , εδω το εχω . -Εφχαριστω πολλη για την εξυπηρετηση σου . -Τιποτα γιατρε , εγω εφχαριστω που βοηθατε . -Εγω απλος κανω την δουλεια μου , εσι εισαι ο ηρωας αφου εκανες τοσα πολλα , ακομα και που μας καλεσες ηταν πολλη σωστη πραξη , αλλα παιδια στην θεση σου θα καθοντουσαν και θα εκλεγαν ! -Εφχαριστω γιατρε για τα καλα σας λογια , η μητερα μου θα γινει καλα? -Ακομα δεν ειναι σιγουρο , θα κανω ακομα μερικες εξετασεις και θα σου πω . Απο μεσα μου ηξερα πως ελεγε ψεματα αλλα και παλι απαντησα καταφατικα . -Βεβεα γιατρε . | |
| Θέμα: Απ: [Τελος] [Παρελθον] Ενας νεος marine ! (part 2) Τετ Οκτ 20, 2010 11:22 am | |
| Περασαν ατελειωτες ωρες , δεν μπορουσα αλλο την αναμονη και γιαφτο βγηκα εξω ωστε να κανω μια βολτα μπας και περασει η ωρα . Πηγα προς το παρκο και εκατσα σε ενα παγκακι και για ωρα χαζεβα την θαλασσα . Ειμουν σινεσθηματικα ρακος , τιποτα δεν μπορουσε να με χαροποιησει . Οσο ενιωθα χειροτερα τοσο πιο πολλα μαβρα συνεφα συνεχισαν να μαζεβοντε προς το μερος που καθομουν . Καπια στιγμη σκεφτικα πως ο καιρος αλαζε με την διαθεση μου αλλα αφτο ηταν τελειος παραλογο . Τοτε οι περαστικοι που περνουσαν σχολιαζαν οτι μονο στο μερος που καθομουν υπηραν μαβρα συνεφα και οχι αλλου . Πιστεψα πως ηταν απλος συμπτοση , αλλα μετα απο τοσα παραξενα πραγματα που σινεβησαν σημερα καταλαβα πως κατι αλλο γινοταν . | |
| Θέμα: Απ: [Τελος] [Παρελθον] Ενας νεος marine ! (part 2) Τετ Οκτ 20, 2010 11:27 am | |
| Τοτε σκεφτικα πως θα μπορουσε να ηταν η επιδραση αφτου του φρουτου του διαβολου που μου δωσανε . Αλλα απο οτι ειπανε αφτο που μου ταισανε δεν ηταν αληθινο ! Αλλα και παλι πως εξηγητε η σφερα που γιρησε πισω στον εχθρο και ο καιρος που αλαζει βαση την διαθεση μου ? Μετα απο πολλη σκεψη αποδεχτηκα την μηρα μου και παραδεχτηκα πως ηταν η επιδραση του φρουτου του διαβολου αλλα δεν ηξερα εαν επρεπε να χαρω η να προβληματιστω .Μετα απο αρκετη ωρα βερεθηκα να καθομε στο παρκο και γυρησα σπιτι για να δω μηπως εγινε θαβμα και κααλιτερεβσε η κατασταση της μητερας μου . | |
| Θέμα: Απ: [Τελος] [Παρελθον] Ενας νεος marine ! (part 2) Τετ Οκτ 20, 2010 11:36 am | |
| Μπηκα μεσα στο σπιτη αλλα δεν υπηρχε καμια διαφορα στην κατασταση της. -Γιατρε , μηπως θα θελατε μερικα κερια ? Η μερα τελειωνει και δεν θα εχετε αρκετο φως ωστε να δουλεψετε . -Καλη ιδεα , φερε μερικα και τοποθετησε τα διασπαρτα μεσα στο δωματιο ωστε να υπαρχει αφθονο φως . -Οκ γιατρε ,,, επισης θα ηθελα να σας ρωτησω κατι , εχω μια απορια και σκεφτικα πως εσις πο ειστε ανθρωπος της επιστημης θα ξερατε την απαντηση ... -Για πες , ισος και να μπορω να απαντησω ... -Τι γνωριζετε για τα φρουτα του διαβολου ? -Αφτα τα φρουτα πως τα λενε δεν ειναι τιποτα παρα μυθος . -Και πως μπορειτε να εξηγησετε οτι ο καιρος αλαζει με την διαθεση μου ? -Ειναι απλα συμπτοση ! -Αφτο σκεφικα στην αρχη και εγω γιατρε αλλα σιγουρα δεν ειναι συμπτοση και μπορω να το αποδηξω ! -Και τη θα κανεις ? - Βλεπετε εξω εκεινον το σιδερενιο κουβα ? Παω στοιχειμα πως αν σιγκεντροθω θα πορεσω να τον χτυπησω με κερβανο ! -Για να σε δουμε.... | |
| Θέμα: Απ: [Τελος] [Παρελθον] Ενας νεος marine ! (part 2) Πεμ Οκτ 21, 2010 3:01 am | |
| Πραγματικα δεν ειμουν σιγουρος εαν τα καταφερνα αλλα αξιζε τουλαχιστον μια προσπαθια ! -Βλεπε ! Συγκεντροθηκα και με την σκεψη του κεραβνου ξεκινησαν χιλιαδες κεραβνοι να πεφτουν . Τελικα ενας απο αφτους χτυπησε τον κουβα . Ηταν αρκετα δισκολο να στοχεψω αλλα καταφερα να χτυπησω τον στοχο με χιλιαδες κεραβνους . Ο γιατρος εμεινε με ανοιχτο το στομα ! - Τε .. Τελικα δεν ηταν μυθος ! Τα φρουτα του διαβολου οντος υππααρχουν ! -Στο ειπα .. -Παιδι μου .. που το βρηκες ? Ειπα στο γιατρο αφτα που εγιναν και τελικα στο τελος μου ειπε την αληθεια για την μητερα μου . -Κενκισι , δεν εισαι αρκετα ενηλικος ωστε να ζεις μονος , πρεπει να σου βρουμε αναδοχους γονιους . - ..... Δεν εχω καπιον κοντινο σιγκενη ..... -Τοτε πρεπει να σε βαλουμε σε ορφανοτροφειο μεχρι καπιος να σε υηοθετηση . | |
| Θέμα: Απ: [Τελος] [Παρελθον] Ενας νεος marine ! (part 2) Πεμ Οκτ 21, 2010 3:08 am | |
| Και ετσι εγινε , εστω και αν δεν ηθελα να μπω στο ορφανοτροφειο ηταν αναγκη . Δεν ηταν ομος δισκολο να βγω . Με υηοθετησε ενας υψηλοβαθμος μαριν που ο οπιος ηταν και χρηστης φρουτου . Επι χρονια με εκπεδεβε ωστε να μαθω να χειριζομε το φρουτο και με εβαλε στον σωστο δρομο για να γινω ενας δυνατος μαριν . Περασαν πολλα χρονια απο την ημερα που με υηοθετησε , ειχα γινει πολλη καλος στην χρηση του φρουτου και επιτελους ειχα φτασει στην καταληλη ηλικια των 17 και μπορουσα να μπω στην βαση των μαρινς που ηταν στην Tequila Wolf . Πηγα στην πολη πηγα εξω απο την βαση και ζητησα απο τον θυροφυλακα να σιναντισω τον δηικητη της βασης . | |
| Θέμα: Απ: [Τελος] [Παρελθον] Ενας νεος marine ! (part 2) Πεμ Οκτ 21, 2010 3:19 am | |
| Μπηκα μεσα , ανεβηκα στα σκαλια μεχρι τον 3 το οροφο που ηταν και το γραφειο . Μπηκα μεσα και ο δηικητης μου ειπε : -Καλησπερα αγορι , πως θα μποτουσα να σε βοηθησω ? -Θα ηθελα να γινω ενας μαριν ΚΥΡΙΕ ! -Και τη προσοντα εχεις για να γινεις μαριν μικρε ? -Ειμαι στην καταληλη ηλικια των 17 , ειμαι υπακουως σε οπιαδηποτε διαταγη και ειμαι χρηστης φρουτου ΚΥΡΙΕ ! -Εισαι χρηστης φρουτου ε ? Ενδιαφερων ! Για αποδειξε μου την διναμη του φρουτου σου ! -Βεβεα ΚΥΡΙΕ ! Μολις το ειπα μαβρα συνεφα μαζεφτικα εξω απο την βαση , σε μια στιγμη απο μια ορεα καλοκαιρηνη μερα κατεληξε σε μια χειμερηνη κρυα μερα με βροχες και κεραβνους . -Φτανει αφτο ΚΥΡΙΕ ? -Βεβεα , τωρα μπορεις να σταματησεις ! Βλεπω εχεις φαει το Tenki Tenki no Mi , το φρουτο που σου επιτρεπει να ελεγχεις το καιρο . -Ναι ΚΥΡΙΕ ! -Καταπληκτικα , εχεις καμια ειδικοτητα οπως σκοπεφτης , πλοηγος , γιατρος η ξιφομαχος ? - Ε... Ε οχι Κυριε ...
| |
| Θέμα: Απ: [Τελος] [Παρελθον] Ενας νεος marine ! (part 2) Πεμ Οκτ 21, 2010 3:24 am | |
| -Δεν ειναι προβλημα αφτο , μπορουμε να σε εκπεδεβσουμε στις εγκαταστασεις της βασης μας . -Εφχαριστω ΚΥΡΙΕ ! -Τι προτημας , απο τις ειδικοτητες που σου ειπα ? -Ξιφομαχος ΚΥΡΙΕ ! -Πολλη Καλα , η εκπεδεβση σου ξεκινα απο σημερα , καλως ηρθες στους μαρινς ! -Εφχαριστω που με δεχτηκατε ΚΥΡΙΕ !Τι ωρα ξεκιναω ? -Δεν υπαρχει χρονος για χασιμο , ξεκινας απο τωρα την εκπεδεβση σου ! Τοτε καλεσε εναν μαριν και με οδηγησε στις εγκαταστασεις εκπεδεβσεις . | |
| Θέμα: Απ: [Τελος] [Παρελθον] Ενας νεος marine ! (part 2) Πεμ Οκτ 21, 2010 3:40 am | |
| Ξεκινησα την εκπεδεβση , ολοι οι δασκαλοι μου ελεγαν πως ειμουν πραγματικο ταλεντο με το σπαθι . Τα χρονια περασαν και εφτασα στην ηλικια των 22 και την ωρα που εκπεδεβομουν ακουσα να καλουν το ονομα μου στο γραφειο του δηικητη . -Καλημερα Κενκιση ! -Καλημερα ΚΥΡΙΕ , με χρειααζεστε σε οτιδηποτε ?¨ -Ναι , σε θεωρω ετημο να εκτελεσεις την πρωτη σου αποστολη .! Πετουσα απο χαρα που το ακουσα .! -Βεβεα ΚΥΡΙΕ ! , πιο ειναι το θεμα της αποστολης ? -Πρεπει να πας στο Island of Rare Animals και να δεις τι γινετε στα ζωα εκει . Σιγουρεψου πως ολα ειναι καλα και εχουν τροφη . -Βεβεα ΚΥΡΙΕ ! Θα φερω εις περας την αποστολη μου οτι και να γινει !
Εφυγα απο το γραφειο , πηγα στο λιμανη και μπηκα στο πλοιο πυ με περιμενε και ξεκινησα την πρωτη μου αποστολη ! | |
| | | Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: [Τελος] [Παρελθον] Ενας νεος marine ! (part 2) Κυρ Οκτ 31, 2010 4:27 pm | |
| Όνομα:Vongola Decimo Haki Points:0 Player of the Week Points:5 Beli:14.000 Bounty:Είναι Marine.
| |
| | | | [Τελος] [Παρελθον] Ενας νεος marine ! (part 2) | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|