.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
4 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

[Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι    [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι  I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 16, 2010 7:57 am

Αρχικα θελω να πω οτι επειδη ,μπορει ανεβασω πολλα κομματια μαζι , δεν ειναι ετοιμη η ιστορια απλα εγραφα στο notepad , παραληλλα με το create του προφιλ μου. Ο Bad Boy ξερει οτι καναμε πολλες ωρες. Αν νιωσετε οτι ειναι ετοιμη για καποιο λογο θα ειναι γιατι ειχα γραψει 18 στις πανελλαδικες στην εκθεση ;P :P :P ...Ευχαριστω πολυ .....

Ολα ξεκινησαν μια μερα που παιζαμε με τους φιλους .....
παιζαμε ποδοσφαιρο και η μπαλα ,εκει στο μερος π ειμασταν , μπηκε σε μια σπηλια.
Καθως εψαχνα για την μπαλα μεσα στην σπηλια λοιπον,
τρομερα φοβησμενος , ακουγοντας διαφορας θορυβους , ειδα στο τελος της σπηλιας ενα πετρινο δεντρο .
Πρωτογνωρο για μενα το θεαμα, αρχιζα να το πειραζω..... μετα απο λιγο παρατηρησα οτι ειχε, ενα μονο πετρινο φρουτο πανω του ....ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ πεταγoνται νυχτεριδες απο παντου και αρχιζω να τρεχω ..... διστυχως με τσιμπαει μια στο χερι .
Πηγα κατευθειαν στον γιατρο !! ειχε μολυνθει το χερι μου και χρειαζομουν φαρμακα.... απο εκεινη την μερα μεχρι και 10 χρονια μετα δεν ειχα πλησιασει ξανα στην σπηλια..
Ωσπου μια μερα αποφασισα να αντιμετοπισω τους φοβους μου και πηγα πισω στην σπηλια .... καθως εμπενα θυμιθηκα τι ειχε γινει και με επιασε ενα τρεγουλο αλλα αποφασισα να συνεχισω ως το δεντρο .
Φτανοντας στο δεντρο το φρουτο ηταν ακομα εκει!!!!Πετρινο ακριβως οπως και δεντρο . Ετσι οπως τα ειχα δει την τελευταια φορα . Αποφασισα να παρω αυτο το παραξενο φρουτο και να το παω στο σπιτι μου.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lynxgr στις Πεμ Δεκ 16, 2010 9:46 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι    [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι  I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 16, 2010 7:59 am

Αλλοστε ο πατερας μου ηταν στους marines κατι θα ηξερε ...καθως εβγενα απο την σπηλια και το φως αρχισε να πεφτει πανω στο φρουτο , αυτην την φορα βγηκα σωος και αβλαβης, το φρουτο αρχισε να αλλαζει μορφη!!
Επεφταν οι πετρες και εβγενε ο καρπος!!!!!Εκεινη την στιγμη πεινουσα πολυ και ο καρπος εδειχνε τοσο γευστικος!!! αρχισα να το τρωω!!!! το εφαγα ολο ... και γυρισα σπιτι .... πολυ περιπετεια για το τιποτα,ειπα στον ευατο μου .... ολοκληρη την επομενη βδομαδα ενιωθα πολυ δυνατος και ημουν πολυ χαρουμενος εως που ................................................................................................................................................................... το ειπα στο πατερα μου!!!! αρχισε να με φωναζει και να μου λεει οτι δεν ξερω τι μπορει να ειχε αυτο το φρουτο μεσα!!!
Δεν μπορεσα να τον κατηγορησω αλλωστε ημουν πλεον 23 χρωνων και ηταν μια πραξη λαιμαργιας χωρις να σκεφτω τους κινδυνους.... Ανορημο απο μερος μου ....
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι    [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι  I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 16, 2010 8:01 am

Το θεμα ηταν οτι ακομα και τοτε ενιωθα υπερβολικα δυνατος και ενιωθα το αιμα να βραζει μεσα μου ... εκτος αυτου ειχα και κατι εφιαλτες οι οποιοι αρχισαν να με ανυσηχουν μαζι με την ολη κατασταση ....
Το αφησα να περασει και την επομενη μερα ειχα κανονισει να παω με τους φιλους μου για μπανιο στην θαλασσα .... τους προειδοποιησα οτι ενιωθα πολυ δυνατος και οτι θα τους περναγα ολους στο κολυμπι...
Ξεκιναμε λοιπον να μπουμε στην θαλασσα και εγω περνω φορα και βουταω γρηγορα ....εκεινη την στιγμη ενιωθα οτι δεν μπορουσα να κολυμπησω .......!!!!!!! οι φιλοι μου νομιζαν οτι εκανα πλακα !!!
Μολις ειδαν οτι δεν εβγενα ετρεξαν να με βοιηθησουν ... ειμασταν στα ρηχα ακομα ... αλλα με το πηγαν να με βοηθησουν δεν μπορουσαν να με σηκωσουν ακομα και μεσα στο νερο ... ...........
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι    [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι  I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 16, 2010 8:03 am

Ευτυχως ηταν πολλα ατομα και με εβγαλαν εξω ... Μολις γυρισα σπιτι ,πηγα να ζυγιστω .... και βλεπω οτι ειμαι 250 κιλα!!!!! ενω πριν μια βδομαδα ημουν στα 100 ....τρελαθηκα φωναξα τον πατερα μου!!!!!!
Πηγαμε κατευθειαν στο νοσοκομειο και διαπιστωσαν οτι ολα μου τα οργανα , και οτι ηταν κατω απο την πετσα ειχε πετρωσει!!!! εκεινη την στιγμη ο πατερας μου εσπασε την πορτα και εφυγε....
Μαλλον καταλαβε οτι το φρουτο που εφαγα δεν ηταν απλο φρουτο .... Ηταν ενα φρουτο του διαβολου .... !!!! Επρεπε να ανακαλυψω το τι συμβενει με εμενα ... Γιαυτο πηγα στο φιλο του πατερα μου ο οποιος ηταν και αφτος marine και μου εξηγησε...
Μου εδειξε ολα τα φρουτα π ειναι γνωστα και αυτο π ειχα φαει ηταν το Onigawara No Mi!!!! το φρουτο των gargoyle !!!! Ετσι ηταν η πρωτη φορα π καταλαβα τι πραγματικα παιζοταν μεσα στον οργανισμο μου....!!
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι    [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι  I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 16, 2010 8:05 am

Το θεωρισα καταρα και εφυγα μακρια απο το σπιτι μου και τους φιλους μου... Τις μερες που ημουν μονος εξεληγθηκε το φρουτο του διαβολου μεσα μου !!!! ειχα χασει τον ελεγχο δεν ηξερα τι να κανω !!!!!
Εμεινα μονος μου για 6 μηνες, νομιζα οτι ειχε περασει ενας αιωνας, ωσπου εμαθα να ζω με αυτην την "καταρα" .... μετα απο 6 μηνες λοιπον γυρισα σπιτι μου... Οι γονεις μου νομιζαν πως ειχα πεθανει ... ειχα φυγει χωρις να πω τιποτα ....
Ο πατερας μου και η μητερα μου μετα την πιο ζεστη αγκαλια που ειχαν κανει ποτε , εβλεπες δακρυα χαρας να κυλανε , μου ειπαν πως θα μπορεσουν να με βαλουν στους marines ...
Ξεκινησα λοιπον την δουλεια κατευθειαν σε ενα marine station της Shell Town ... Αρχησαν να μου φερονται ολοι σταδιακα ασχημα και με εβριζαν και με φωναζαν τερας....ειχε γνωστοποιηθει οτι ειχα φαει φρουτο του διαβολου ....
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι    [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι  I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 16, 2010 8:07 am

Μια σκοτεινη μερα λοιπον δεν αντεξα αλλο τις βρισιες και τις προσβολες και επιτεθηκα στους marines που μου ειχαν κανει την ζωη βασσανο!!!! εχασα τον ελεγχο και βγηκε η μορφη του gargoyle χωρις να εχω συναισθηση στο τι γινετε...
Την επομενη μερα ημουν καλεσμενος στο γραφειο του Captain Morgan ..... γιατι μαζι με αυτους τους marines ειχα χτυπησει και τον γιο του ..... ;) ;) ;) ...... Ο Morgan αρχισε να με χτυπαει αλυπητα .
Αμεσως μετα πηγε στο σπιτι μου και το εβαλε φωτια ....οι γονεις μου καιγονταν στις φλωγες και εγω μισοπεθαμενος και ανημπορος να αντιδρασω τους κοιτουσα να καιγονται .... καταραστηκα τον Morgan!!!!!!!!!!!!!!!!! και εκεινη την στιγμη μου εριξε το αποτελειωτικο χτυπημα...
Μετα απο 2 μερες ξυπνησα στο ιδιο μερος χωρις ουτε μια γρατζουνια ...
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι    [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι  I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 16, 2010 8:29 am

Πηγα στο σπιτι μου νομιζα οτι ηταν ενα κακο ονειρο ... Αλλα το σπιτι ηταν καμμενο ... Πηγα στην πολη να βρω τον MORGAN Να εκδικιθω για τους γονεις μου ... Χωρις να νιωθω αρχισα να περναω μεσα απο τους φυλακες και να τους χτυπαω ... τιποτα δεν με σταματουσε!!!!
Μπενω μεσα στο γραφειο του και ετοιμαζομαι να τον χτυπησω ...........Εκεινη την στιγμη με πιανει απο το χερι και με πεταει απο το παραθυρο ... επεσα κατω παλι λυποθυμος καθως ακουσα να φωναζει :" ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ!!ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ!!! "
Ξυπνησα παλι μετα απο καποιες μερες ειχα χασει τον χρονο .... αποφασισα να ζησω στο δασος ... εμεινα περιπου 2 χρονια απο οτι υπολογισα και αποφασισα να γυρισω οντας πιο δυνατος τωρα .....
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι    [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι  I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 16, 2010 8:33 am

Ξεκινησα προς τη πολη λοιπον αποφασισμενος για εκδικηση .... ειχα μαθει να χρησημοποιω την "ιδιοτητα" μου και ημουν ετοιμος να αντιμετωπισω τον ανθρωπο που σκοτωσε τους γονεις μου και κατεστρεψε την ζωη μου ...
Στο δρομο βρηκα εναν γερο ο οποιος οδευε σιγα σιγα για τιν πολη ... Προσφερθηκα να του κανω παρεα , καταβαθος εγω την χρειαζομουν .... ημουν 2 χρονια μονος!!!!!! αρχισαμε την κουβεντα ...
Τον ρωτησα τι μηνας ειναι και μου ειπε Αυγουστος .... Τελικα μου ειπε οτι δεν ειχε αλλαξει το ετος ακομα ...!!!!!!! ελειπα μονο 6 μηνες ... δυστηχως καταλαβα οτι ο προσανατολισμος του χρονου μου ηταν επειηκως κακιστος...( οπως και η ορθογραφεια μου [0xd] )
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι    [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι  I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 16, 2010 8:36 am

Φτανοντας στην πολη στα δεξια μου βλεπω τα ιδια πραγματα ...αριστερα αυτο π μου εκανε εντυπωση ηταν ενα νεο παλικαρι που φορουσε ενα στρογγυλο καπελο και ειχε ενα σημαδι στο προσωπο .... λεπτος με πληγες ... και ειχε ενα πολυ περιεργο χαμογελο...
Λες και εβγαινε κατευθειαν απο την ψυχη ... Δεν εκατσα να ασχοληθω αλλο με ανουσια πραγματα και με εναν ανθρωπο ο οποιος ετρωγε ασταματητα και απλα ειχε ενα γεματο ζωη χαμογελο ... ( guess who that was ;) )
Ξεκινησα με τρεξιμο για το γραφειο του ΜORGAΝ ... περνω φορα ,διαλυω τους φρουρους( και η προπονηση μου ειχε ανταποδωσει ):[mo144]: , και τρεχω πανω στο γραφειο ... μπενω μεσα με μανια .... και .........................................................................................
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι    [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι  I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 16, 2010 8:40 am

Βλεπω τον φιλο του πατερα μου,που ηταν marine να εχει παρει την θεση του morgan και να ειναι απο πισω απτο γραφειο ...
Εκατσα κατω , διαλυμενος γιατι δεν μπορεσα να παρω την εκδικιση μου .... και μου ειπε ο φιλους του πατερα μου τι εγινε ....Ηρθε ενα λεπτο παιδι με στρογγυλο καπελο και εδιωξε τον morgan απο το νησι χτυπωντας τον ...
O MORGAN δεν ηταν πουθενα ... αρχισα να ψαχνω μανιωδως το παιδι με το στρογγυλο καπελο ....να παρω μια πληροφορια !!!!!!!!!! αλλα πουθενα .... το μονο π ειχα δει ηταν ενα παραξενο τυπο με πρασινα μαλλια και 3 σπαθια .... Ευτυχως μετα απο καιρο ειχα καταλαβει οτι ο ΜΟRGAN δεν θα μου την χαριζε τριτη φορα ...
Ημουν τυχερος που ειχε παει αυτο το παιδι πρωτα...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lynxgr στις Παρ Δεκ 17, 2010 1:03 am, 1 φορά
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι    [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι  I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 16, 2010 9:04 am

Καθως περπατουσα στεναχωρημενος και μουτρομενος ειδα εναν πολυ γνωστο radiologist ...!!!! Τον Saint με τα 102.000.000 beli Βοunty!!!!!!!!! Σκεφτηκα να του μιλησω αλλα δεν ημουν σιγουρος .... με τρομαζε ειναι η αληθεια .... αλλα απο την αλλη μου αρεσε η ιδεα να μπορουσα να ταξιδεψω μαζι του !!!!!!!! Αρχισα να σκεφτομαι διαφορα .... Και ΜΠΑΜ ακουγεται ενας τρελος θορυβος ακολουθουμενος απο ενα τρομερο κραδασμο!!!!!Μεσα απο τα σηντριμια π ειχαν δημιουργηθει βλεπω να πεταγετε ο Mephistopheles kai na teleiwnei tin zwh tou MORGAN ..... Oι σκεψεις παλι πλυμμηρισαν το μυαλο μου ........
-τι κανω ? ποιος ειμαι ? γιατι ζω????? φωναξα δυνατα
και πεφτω κατω οδυροντας ..............................................................

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lynxgr στις Πεμ Δεκ 16, 2010 9:31 am, 1 φορά
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι    [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι  I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 16, 2010 9:13 am

-Τι μπορει να ζητουσε ενας Supernova aπο τον Morgan ?????
-Το κεφαλι του !!! πεταγετε μια φωνη απο το στενο διπλα μου ... το οποιο ηταν σκοτεινο και δεν μπορουσα να καταλαβω ποιος ηταν!!
-Και τι ξερεις εσυ ? του φωναζω ...
-Αυτην ειναι η δουλεια μου , λεει και κανει τρια με τεσσερα βηματα πισω ...
-ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ , φωναζω δακρυσμενος και ετρεξα προς τα πανω του ....
Το μονο που ειδα ειναι οτι με εκοψε με 2 σπαθια .... και ειχε και τριτο , βαθεια σκεπτομενος με αιματα να κυλανε απο το σωμα του ..... και καθως εφευγε ειδα τα πρασινα μαλλια του ....
-ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ουρλιαξα με οτι μου ειχε μεινει απο κουραγιο ....
-Την επομενη φορα δεν θα σε αφησω να ζησεις ..ειπε..... καθως λυποθυμουσα απο απωλεια αιματος......
Σιγα σιγα βλεπω τις πληγες μου να κλεινουν .... πιο γρηγορα .... ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.... ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ....!!!!!!!!!!!!
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι    [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι  I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 16, 2010 9:19 am

Και επιτελους αρχισα να καταλαβαινω το πως λειτουργει η γρηγορη επουλωση μου ..... αλλα ειναι νωρις ακομα για να τα πουμε αυτα...... :[m011]: ........σιγα σιγα βρισκω κουραγιο και σηκωνομαι ....
- ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο MORGAN ????????????????????(ΜΟrgan ,morganm,morgan,)ακουσα τον αντιλαλο μου και αρχισα να βγαινω στον δρομο για να τον βρω!!!
Πουθενα ο morgan παλι ..... οι πληγες μου ηταν τελειως καλα !!!!! μεσα σε 10 λεπτα ....Διψουσα πολυ και ετρεξα για νερο ....φτανοντας στην πηγη ακουω καποιον να βηχει δυνατα και ασταματητα....,,,,,,,,,,,,,,,,,,....................
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι    [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι  I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 16, 2010 9:38 am

Ειναι ο Aokiji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vgazei to spathi tou kai me kovei prin tou milisw ...!!!!kai arxizei na trexei pali ....... meta apo 2 -3 lepta iremias pernaei trexontas apo dipla mou O DESTRO απο τους marine !!!!!!! Με ρωταει γρηγορα και αποτομα
-ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΙΡΑΤΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ? ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ Αokiji??????
Τα εχασα εκεινη την στιγμη ..... Ενα μεγαλο μερος του ευατου μου ηθελε να του πει .... και του απαντω :
-κανενας δεν περασε απο εδω !!και αρχιζει να τρεχει και προς την ιδια κατευθυνση με τον Aokiji..........................Ξεκινησα προς την πολη παλι , αργα ,σταθερα και βαρετα.... Ολα αυτα που περασα ηταν για ενα τιποτα ... και ειχα αυτην την σκεψη για 10 μερες .........
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι    [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι  I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 16, 2010 9:45 am

Την 11η μερα αποφασιζω να περασω απο το γραφειο του φιλου του πατερα μου να του μιλισω γιατι ηταν ο μονος ανθρωπος που μου μιλουσε ...!!!Καθισαμε και αρχισα να του λεω τι συνεβει .........καθως τελειωνα τον μονολογο μου προς τον φιλο του πατερα μου ΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ............ σπαει η πορτα και ακουγετε η φωνη του morgan :
-ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ????????????????
εκεινη ηταν η πρωτη φορα π μεταφορφωθηκα ολοκληρωτικα σε gargoyle ...... χρησημοποιωντας την επιθεση π ειχα μαθει , την Onigawara No Wing Slash του κανω ενα πολυ καλο χτηπιμα και και καθως φευγει φωναζει :
- ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ .......
Eκεινη την στιγμη περασαν απειρες σκεψεις απο το μυαλο , αλλα δεχτηκα την συμβουλη του φιλου του πατερα μου , και διοικητης της περιοχης πλεον ,να μην πολεμησω μαζι του .
Αγορασα ενα raft και εφυγα απο το νησι χωρις προορισμο !!!!

.....................................................THE END .............................................
SlipKnoTaS
Civilian
Civilian
SlipKnoTaS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι    [Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι  I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 19, 2010 4:22 pm

Όνομα: Garg D. Oyle
Haki Points:0
Player of the Week Points: 5
Beli:14.000 (+ τα extra του παρελθόντος)
Bounty: -

Παρατήρηση: Σε κάποια ποστ σου γράφεις με greeklish. Θα σε παρακαλούσα να μην ξαναγίνει επειδή δεν επιτρέπονται.

[Tελος-Παρελθόν] Αποκτωντας τις δυναμεις μου ωσπου να φυγω απο το νησι
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Tελος - Παρελθον] The sky is .... red !!! ( PART 1 )
» [Αρχή-Παρελθόν] A feeling deep inside [Τέλος-Παρελθόν]
» [Tελος-Παρελθόν] The assasin Part 1
» [Tελος-Παρελθον]Οι τελευταιες αναμνησεις...
» [Παρελθον] It all begin like this….. Β ΜΕΡΟΣ[TΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: