| [Aρχη]Η πριγκιπισσα της αγαπης.[τελος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Melona Civilian
| Θέμα: [Aρχη]Η πριγκιπισσα της αγαπης.[τελος] Παρ Δεκ 17, 2010 12:49 pm | |
| Αχ ειμαι σε ενα Raft και ταξιδευω.Θα φτασω στο Dawn island επιτελους.Ελπιζω εκει αν βρω ατομα για πληρωμα.Μποριε να ειμαι δυνατη αλλα χωρις πληρωμα δεν θα μπορεσω να βρω Πονεγλυφς.Μακραι εκει να υπαρχει καποιος που αξιζει.Ωχ οχι ενα πλοιο μαριν πλησιαζει.Πρεπει να τους σταμτησω αλλιως ησους παρουν τους πειρατες μου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Melona στις Σαβ Δεκ 18, 2010 6:35 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Melona Civilian
| Θέμα: Απ: [Aρχη]Η πριγκιπισσα της αγαπης.[τελος] Παρ Δεκ 17, 2010 12:54 pm | |
| Κατεβαινω εφτασα στην ακτη,διπλα ειναι και οι εξι μαρινς. -Ας βρουμε εκεινη την πειρατινα που μας νικησε. "Μια πειρατινα τους νικησε μονη της?" -Μακαρι να μην ηταν τοσο δυνατη. "Πρεπει να την βρω." -Συγγνωμη αλαλ θα μπορουσατε να μου πειτε που ειναι αυτη η πειρατινα? -Ναι..σιγουρα. Ολοι ηταν σαστισμενοι εκτος απο εναν μαλλον ο αρχηγος. -Ελατε δεν θα πουμε τιποτα σαυτη την παλιογυναικα. -Πως με ειπες?Mero mero no mi.
| |
|
| |
Melona Civilian
| Θέμα: Απ: [Aρχη]Η πριγκιπισσα της αγαπης.[τελος] Παρ Δεκ 17, 2010 12:59 pm | |
| Ερχονται 9 ατομα.Βλεπουν τους πετρωμενους μαρινς και τον λυποθυμο καπετανιο τους. -Εσυ το εκανες? -Ναι εφαγα το φρουτο της αγαπης. -Πως σε λενε? -Νιρομι και ψαχνω μια πειρατινα που νικησε αυτους τους μαριν αν την ξερετε. | |
|
| |
Melona Civilian
| Θέμα: Απ: [Aρχη]Η πριγκιπισσα της αγαπης.[τελος] Παρ Δεκ 17, 2010 1:02 pm | |
| -Θα μιλας για την Χανμπονα. -Που ειναι? -Θα σου λεω στο δρομο για την πολη. -Ξεπετρωμα. Οι μαρινς ξεπετρωσαν αλλα ηταν λιποθυμοι ατην ομορφια.Τους βαλαμε με τον αρχηγο τους στη βαρκα και την στειλαμε σε αγνωστη κατευθυνση. | |
|
| |
Melona Civilian
| Θέμα: Απ: [Aρχη]Η πριγκιπισσα της αγαπης.[τελος] Παρ Δεκ 17, 2010 1:07 pm | |
| Προχωραμε προς την πολη. -Γιατο θες να μαθεις για την Χανμπονα? -Θελω να την παρω στο πληρωμα μου. -Ξερεις εχω υποσχεθη στην Χαμπονα την επομενη φορα που θα συναντηθουμε θα πολεμησουμε ο ενας με το πληρωμα του αλλου. -ΑΛηθεια αν ειναι τοσο δυνατη οσο λετε τοτε νομιζω οτι θα ειναι δυσκολο να μας νικησετε. | |
|
| |
Melona Civilian
| Θέμα: Απ: [Aρχη]Η πριγκιπισσα της αγαπης.[τελος] Παρ Δεκ 17, 2010 1:22 pm | |
| -Και τι ειδικοτητα εχεις εσυ? -Αρχαιολογος. -Και αν σου στερουσαν τις δυναμεις σου πως θα πολεμουσες? -Με την ομπρελα μου φυσικα. -Χαχαχαχαχχαχ με την ομπρελα χαχαχαχαχαχαχα. -Ηρεμησε Ογουάιτ.
| |
|
| |
Melona Civilian
| Θέμα: Απ: [Aρχη]Η πριγκιπισσα της αγαπης.[τελος] Παρ Δεκ 17, 2010 1:46 pm | |
| -Ο Ογουαιτ ειναι ο ξιφομαχος μας και ειναι λιγο ανταγωνιστικος. -Δεν πειραζει θα ηθελα να του δειξω την δυναμη μου. Ολοι ειναι σιωπηλοι και εκπληκτοι. -Χαχαχαχαχαχαχαχ με προκαλεις μικρη? -Ναι. | |
|
| |
Melona Civilian
| Θέμα: Απ: [Aρχη]Η πριγκιπισσα της αγαπης.[τελος] Παρ Δεκ 17, 2010 1:51 pm | |
| -Ας βγειτε εξω. -Παμε. Βγαινουμε εξω.Ο Ογουαιτ ερχεται παιρνουμε θεσεις ο ενας απεναντι στον αλλον. -Θα σου δειξω τι θα πει ξιφομαχος. Βγαζει το σπαθι του.Ειναι ενα ισιο σπαθι με χρυση λαβη. -Για δειξε μου. | |
|
| |
Melona Civilian
| Θέμα: Απ: [Aρχη]Η πριγκιπισσα της αγαπης.[τελος] Παρ Δεκ 17, 2010 1:53 pm | |
| Ειπα ειρωνευτικα και εβγαλα την ομπρελα μου.Ορμαει προς εμενα φωναζοντας.Αποκρουω το σπαθι του με την σιδερενια βαση της ομπρελας.Αποκρουω καθε χτυπημα του με την ομπρελα μου. -Θα σε πετυχω. Αλλα αποκρουω.Δεν μπορει να με πετυχει. | |
|
| |
Melona Civilian
| Θέμα: Απ: [Aρχη]Η πριγκιπισσα της αγαπης.[τελος] Παρ Δεκ 17, 2010 1:55 pm | |
| -Σειρα μου. Πιεζω την ομπρελα μου και η κοκκινη ακρη γινεται λαβη.Τοτε αποκρουω το επομενο χτυπημα.Τωρα αρχιζω να επιτιθοαμι εγω αν και τα απεκρουει. -Δεν θα με νικησεις. -Αυτο θα το δουμε. Και τωρα επιτιθομασταν και οι δυο αλαλ ο ενας απεκρουε τον αλλον. | |
|
| |
Melona Civilian
| Θέμα: Απ: [Aρχη]Η πριγκιπισσα της αγαπης.[τελος] Παρ Δεκ 17, 2010 2:12 pm | |
| -Ωστε εχεις κολπα μικρη ε? -Μην με λες μικρη. -Ενταξει αρπα αυτην. Ηταν καλη στριφογυριστη επιθεση αλλα την απεκρουσα. -Ομπρελοχερο. Εβαλα το χερη μου στη τρυπα κατω απτη λαβη και ηταν σαν να ειχα ενωσει το χερι μου με ενα σπαθι. -Ωστε εχεις κολπα ε? | |
|
| |
Melona Civilian
| Θέμα: Απ: [Aρχη]Η πριγκιπισσα της αγαπης.[τελος] Παρ Δεκ 17, 2010 2:14 pm | |
| Αρχισα να στριφογυρναω πλαγια και να του επιτιθομαι αλαλ τα απεκρουε.Σε μια στιγμη δεν αντεξε και επεσε τοτε σταματισα το στριφογυρισμα λιγο ζλησμενη και εβαλα την μυτερη ακρη της ομπρελας μου μπροσα στα ματια του. -Νικησες. | |
|
| |
Melona Civilian
| Θέμα: Απ: [Aρχη]Η πριγκιπισσα της αγαπης.[τελος] Παρ Δεκ 17, 2010 2:17 pm | |
| Ο Ογουαιτ σηκωνεται. -Ογουαιτ μηπως εχεις να πεις τιποτα στην καινουργια μας φιλη? -Συγγνωμη που σε αμφισβητησα.Εισαι καλυτερη στα οπλα. -Ω δεχομαι την συγγνωμη σου. Ειπα γλυακ πιανοντας τον απτο σαγονι και κουνωντας περα δοθε το κεφαλι του.Κοκκινισε,φαινοταν. | |
|
| |
Melona Civilian
| Θέμα: Απ: [Aρχη]Η πριγκιπισσα της αγαπης.[τελος] Παρ Δεκ 17, 2010 2:24 pm | |
| Τωρα πινουμε λιγο κρασι στο μπαρ διπλα σε λιγο φευγω. -Και πως λεγεται το πληρρωμα σας? -Dawn pirates. -Ξερεται που θα πιγενε η Χανμπονα?. -Αγνωστο. -Παντως παλι καλα που πηρε βαρκα. -Τι εννοεις? -Αν χρησιμοποιουσε τις δυναμεις του φρουτου της θα ταξιδευε στον αερα αλλα επειδη δεν ξερει που ακριβως εινα κοντινα νησια πηρε βαρκα. | |
|
| |
Melona Civilian
| Θέμα: Απ: [Aρχη]Η πριγκιπισσα της αγαπης.[τελος] Παρ Δεκ 17, 2010 2:27 pm | |
| Ειμαι στο raft και συντομα θα σαλπαρω.Πρεπει να φτασω την Χανμπονα.Αλλα το θεμα ειναι που θα με παει η θαλασσα. Οι φιλοι μου με αποχεραιτουν μα τι ψιθυριζουν. -Μας νικησε μια φορα Ογουαιτ νικωντας εσενα. -Οχι δυο. -Τι εννοεις Σεβορ? -Μολις τωρα βγηκε και δικη της αμοιβη. -Τιιιιιιιιιιιι? Ωχ θα εμαθαν για την αμοιβη μου....τα λεμε μετα. | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: [Aρχη]Η πριγκιπισσα της αγαπης.[τελος] Κυρ Δεκ 19, 2010 5:09 pm | |
| Όνομα: Melona Haki Points:0 Player of the Week Points:3 Beli:11.000 Bounty:- | |
|
| |
| [Aρχη]Η πριγκιπισσα της αγαπης.[τελος] | |
|