Παρόντες χρήστες | 5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [AΡΧΗ]The tournament of hell [ΤΕΛΟΣ] | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DIRK Marines
Posts : 8164 Join date : 31/10/2011 Age : 31 Location : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: [AΡΧΗ]The tournament of hell [ΤΕΛΟΣ] Δευ Δεκ 05, 2011 10:38 am | |
| Ευτυχώς έφυγα απο το Lyneel χωρίς να με ακολουθήσει κανένα πλοίο των marine . Ήμουν ακόμα λίγο ζαλισμένος απο αυτό που είχε γίνει στο λιμάνι .Πως ενώ δεν πολέμησα ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος τους marine και πόσο μάλιστα τους captains τους , έπεσαν όλοι κάτω ανήμποροι να πολεμήσουν? Ίσως ήταν..... haki...Όμως αποκλείετε να το χρησιμοποίησα εγώ γιατί δεν έχω μάθει πως να το χρησιμοποιώ ακόμα και πως μπορείς να ενεργοποιήσεις μια τέτοια δύναμη .Πρέπει κάποιος να με βοήθησε που χρησιμοποιεί το haki , αλλά ποιος τόσο δυνατός θα ήθελε να με βοηθήσει και κυρίως γιατί ?? Το μόνο σίγουρο είναι οτι κανένας που γνωρίζω δεν είναι ικανός να το χρησιμοποιήσει
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Πεμ Δεκ 08, 2011 3:32 pm, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: . Τρι Δεκ 06, 2011 7:37 am | |
| Καθώς συνέχιζα να μιλάω στον εαυτό μου και να αναρωτιέμαι , την προσοχή μου απέσπασε κάτι στον ορίζοντα προς τα νοτιοδυτικά που μάλλον ήταν νησί .Λόγο της απόστασης όμως δεν μπορούσα να δω καθαρά τι ήταν και αν είναι νησί τι είδους νησί είναι οπότε αποφάσισα να το εξερευνήσω Έτσι κατέβασα το πανί και έστριψα την βάρκα προς την κατεύθυνση του . Μόλις πλησίασα ακόμα τριάντα σαράντα μέτρα ,τότε κατάφερα να δω οτι είναι ένα νησί. Αυτό τα κατάλαβα επειδή είδα τις απόκρημνες κορυφές ενός τεράστιου βουνού
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Τρι Δεκ 06, 2011 8:06 am, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: . Τρι Δεκ 06, 2011 7:51 am | |
| Το νησί όμως ήταν αρκετά μακριά ακόμα οπότε είπα να καθαρίσω την βάρκα μου.Όχι πως ήταν ιδιαίτερα λερωμένη η βρώμικη αλλά όπως και να χει ήταν πλέον το φορητό σπίτι μου οπότε έπρεπε να την προσέχω και όχι μόνο αυτό αλλά ξέμεινα και απο belli οπότε δεν θα μπορούσα να πάρω καινούρια.Όσα έμειναν απο αυτά που έκλεψα στο Lyneel θα μου είχαν πέσει κατά την διάρκεια του περίεργου συμβάντος.Καθώς καθάριζα πέρασε η ώρα και νύχτωσε .Είχα φτάσει στο νησί όμως δεν διέκρινα κανένα φως ή κάποιο σημάδι που να μου δείχνει οτι υπάρχει ανθρώπινος πολιτισμός στην ακτή.Υπήρχε μόνο πυκνή βλάστηση και το επιβλητικό βουνό .Ο φωτισμός του φεγγαριού τους έδινε μια τρομακτική όψη | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: . Τρι Δεκ 06, 2011 8:04 am | |
| Έτσι αποφάσισα να κάνω τον κύκλο του νησιού για να δω αν υπάρχει κάποια πόλη η χωριό για να περάσω την νύχτα.Πήγαινα παραλιακά για δέκα λεπτά μέχρι που είδα φώτα απο μια καλύβα στην μέση του πουθενά.Έστριψα την βάρκα μου για να πάω στο νησί , όμως επειδή υπήρχαν πολλά βράχια δημιούργησα μια διαδρομή απο κερί έτσι ώστε να μην χτυπήσει. Μετά απο πέντε λεπτά έφτασα στην στεριά και έδεσα την βάρκα σε έναν χοντρό κορμό ενός πεσμένου δέντρο.Μετά έκανα ετοιμασίες για να βγώ στην στεριά, πήρα τον σάκο και έβαλα φαγητό για μια μέρα μέσα , έβαλα το νέο katana μου στην θήκη του ,φόρεσα την κουκούλα μου και προχώρησα προς την καλύβα | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: . Τρι Δεκ 06, 2011 8:22 am | |
| Πρώτα κοίταξα απο το τζάμι, τελικά δεν ήταν ένα απλό σπίτι , ήταν ένα Bar και μάλιστα είχε κόσμο μέσα και απ ότι φαινόταν όχι και τον καλύτερο.Φορούσαν ξεφτισμένα ρούχα και όλοι τους είχαν απο κάποιο όπλο, μερικοί είχαν σπαθιά και μερικοί πιστόλια. Άνοιξα την πόρτα και μπήκα , κατευθείαν με κοίταξαν όλοι με παραξενεμένο και απαξιωτικό βλέμμα, όμως δεν τους έδωσα σημασία.Κατευθύνθηκα και κάθισα στην μπάρα και με πλησίασε ο μπάρμαν -Είσαι εδώ για το τουρνουά? είπε με συνωμοτικό ύφος ενώ με κοιτούσε στα μάτια | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: . Τρι Δεκ 06, 2011 8:48 am | |
| Τουρνουά? Για ποιο τουρνουά μιλάει ?Και κυρίως τι είδους τουρνουά? αποφάσισα οτι δεν έπρεπε να δείξω οτι δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάει και έτσι αποφάσισα να τον ψαρέψω. -Ναι για το τουρνουά ήρθα. -Ωραία λοιπόν , υπέγραψε εδώ είπε βγάζοντας ένα χαρτί κάτω απο τον πάγκο Διάβασα προσεκτικά το χαρτί .Όμως έδωσα παραπάνω προσοχή στα παρακάτω λόγια : ο διοργανωτής του τουρνουά δεν φέρει καμία υπευθυνότητα για την σωματική ακεραιότητα κατά την διάρκεια του τουρνουά.Πρέπει να ήταν κάποιο τουρνουά με μάχες.Έτσι τον ρώτησα -Το έπαθλο του τουρνουά ποιο είναι ?
| |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: . Τρι Δεκ 06, 2011 9:05 am | |
| -20.000 Belli αλλά μην είσαι τόσο σίγουρος οτι θα φτάσεις μέχρι τον τελικό.Τους βλέπεις όλους εδώ μέσα ? είπε δείχνοντας τους ,ανθρώπους που κάθονταν στο μαγαζί, Είναι όλοι διάσημοι πειρατές την north blue , -Ε και ? -Ε και? είπε γέλώντας , μικρέ έχεις πολύ αυτοπεποίθηση. -Κάτι παραπάνω απο εσένα ξέρω που μου δίνει αυτή την αυτοπεποίθηση -Ότι πεις, ας συνεχίσω λοιπών.Τον βλέπεις αυτόν εκεί ? είπε δείχνοντας έναν άντρα που καθόταν μόνος του δίπλα στο τζάκι, αυτός είναι ο Manji,ο πρωταθλητής των τελευταίων τριών ετών που έχει νικήσει πολύ γνωστούς πειρατές .Αυτός εκεί με με τα μούσια που είναι δίπλα στο παράθυρο, είναι ο γνωστός πειρατής που γύρισε απο την Grand Line , ο Mikami the Green Γύρισα για να τον δω καλύτερα, δεν μου φαινόταν τόσο τρομερός όσο μου τον περιέγραφε | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: . Τρι Δεκ 06, 2011 9:26 am | |
| -Για πες μου τους κανόνες του τουρνουά -Πρώτα απ όλα δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσεις όπλο, είτε αυτό είναι σπαθί είτε είναι πιστόλι , μόνο ο πρωταθλητής έχει αυτό το προνόμιο.Οι αγώνες διεξάγονται μέσα σε μια αρένα , εκεί μπαίνουν αυτοί που αγωνίζονται ανα τετράδες .Αυτοί οι τέσσερις που μπαίνουν μέσα είναι ελεύθεροι να συμμαχήσουν για να νικήσουν κάποιον όμως πάντα στο τέλος ένας πρέπει να μείνει όρθιος στην αρένα , για παράδειγμα μπορούν οι τρεις να αποφασίσουν να βγάλουν απο την μέση κάποιον δυνατό και μετά να μονομαχήσουν μεταξύ τους . Δεν υπάρχει άλλος κανόνας. Τι λες θα υπογράψεις ? | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: . Πεμ Δεκ 08, 2011 7:46 am | |
| -Ναι , είπα παίρνοντας την πένα και βάζοντας την υπογραφή μου -Ωραία , με εσένα συμπληρώνουμε και την τέταρτη τετράδα,εγώ είμαι ο διοργανωτής του τουρνουά ,με λένε Fallcrow Αυτό που μου είπε ήταν περίεργο γιατί μέσα στο μαγαζί ήμασταν παραπάνω απο δεκαέξι . -Ακούστε με είπε προς τους πειρατές . Οι ομάδες συμπληρώθηκαν , ετοιμαστείτε για να πάμε στην αρένα , φεύγουμε σε πέντε λεπτά Μόλις τελείωσε την φράση του όλοι οι πειρατές στο μαγαζί σηκώθηκαν και βγήκαν έξω.Μη ξέροντας τι να κάνω τους ακολούθησα.Μόλις πέρασαν πέντε λεπτά και βγήκε και ο Fallcrow ξεκινήσαμε να περπατάμε προς το δάσος | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: . Πεμ Δεκ 08, 2011 7:56 am | |
| Περπατούσαμε για μισή ώρα περίπου ως φτάσαμε σε μια μικρή αρένα .. Στην διαδρομή μιλούσαν όλοι εκτός απο εμένα τον Mikami και τον Manji . Ο τελευταίος με κοιτούσε με μίσος , ως που με νευρίασε -Τι έγινε ρε φίλε, τι με κοιτάς ? με γουστάρεις ? Κατευθείαν τράβηξε το σπαθί του και χωρίς να το καταλάβω , άλλα δύο άτομα με ακινητοποίησαν .Ο Manji έφερε το σπαθί του στον λαιμό μου λέγοντας -Νευρίασε με ακόμα λίγο και θα σε σκοτώσω πριν μπούμε στην αρένα -Βάλε κι άλλους να με κρατάνε μπας και σωθείς ""πριν μπούμε στην αρένα '''
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Πεμ Δεκ 08, 2011 2:11 pm, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: . Πεμ Δεκ 08, 2011 8:09 am | |
| Τότε προσπάθησα να ξεφύγω απο την λαβή των δυο αντρών , αλλά μάταια , και πήγε να με καρφώσει με το σπαθί του .Όμως ένας άντρας ψηλός με κουκούλα απέκρουσε την επίθεση που πήγε να μου κάνει με το δικό του σπαθί.Με την αστραπιαία ταχύτητα που κινήθηκε η κουκούλα του έπεσε προς τα πίσω και έτσι το πρόσωπό του φανερώθηκε.Ήταν ένας άντρας στην ηλικία του πατέρα μου με μια μεγάλη ουλή στο μάτι και φορούσε έναν μαύρο μανδύα. -Μην ενοχλείς τον μικρό ,είπε στον Manji με βαθιά φωνή . Κατευθείαν ο Manji κατέβασε το σπαθί του , οι άλλοι που με κρατούσαν με άφησαν και έτσι μπήκαμε στην αρένα | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: . Πεμ Δεκ 08, 2011 2:33 pm | |
| Μόλις μπήκαμε πήγε κοντά στον διοργανωτή ο Manji και του είπε κάτι στο αυτί .Όση ώρα του μιλούσε , εγώ έψαχνα με το βλέμμα μου τον άντρα που με έσωσε , όμως δεν ήταν ανάμεσα στους διαγωνιζομένους.Μετά απο δυο λεπτά ο Fallcrow μας μάζεψε και μας είπε -Τελικά θα μπείτε και οι δεκαέξι στην αρένα.Ο κανόνας που λέει οτι θα μείνει μόνο ένας όρθιος παραμένει ως έχει ! Μόλις τελείωσε τα λόγια του όλοι οι διαγωνιζόμενοι ξέσπασαν σε πολεμικές κραυγές,λες και πήγαιναν σε πόλεμο ,βασικά ήταν σαν πόλεμος αλλά προφανώς θα το έκαναν για να ανυψώσουν το ηθικό τους. "Δείγμα φόβου"είπα κουνώντας το κεφάλι μου.Πρόσεξα οτι ο Fallcrow πήγαινε σε κάθε έναν απο τους μαχητές και τους έπαιρνε τα όπλα Όταν έφτασε η σειρά μου ,αν και με ελαφρύ δισταγμό το έδωσα .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Παρ Δεκ 09, 2011 7:06 am, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: . Πεμ Δεκ 08, 2011 2:46 pm | |
| Μας είπε να προχωρήσουμε μέσα στην αρένα, όπως και έγινε.Στην σύντομη διαδρομή επικρατούσε ησυχία.Αυτοί που πριν φώναζαν και ήταν ζωηροί τώρα ήταν σκεπτικοί και κοιτούσαν στο πάτωμα. Τώρα ήρθε η δικιά μου ώρα να κοιτάζω στραβά τον Manji. "Περίμενε ακόμα λίγο και θα σου δείξω τι παθαίνει όποιος τα βάζει μαζί μου δήθεν πρωταθλητή"" είπα απο μέσα μου.Όταν φτάσαμε πλέον στο κέντρο της αρένας παρατήρησα οτι υπήρχε κόσμος στις κερκίδες,πράγμα ασυνήθιστο γιατί δεν είδα καμία βάρκα όταν ερχόμουν. -Ξεκινήστε την μάχη , φώναξε ο Fallcrow ενώ έτρεξε προς την άκρη της αρένας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Παρ Δεκ 09, 2011 7:00 am, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: . Πεμ Δεκ 08, 2011 3:10 pm | |
| Εκμεταλλευόμενος την αμηχανία αυτή έτρεξα προς έναν άντρα κοντό και τον χτύπησα δυνατά στο πρόσωπο και μετά τον κλώτσησα στο στομάχι.Κατευθείαν άναψαν τα αίματα , ο Manji χτύπησε έναν με το σπαθί του με αποτέλεσμα να πέσει κάτω αιμόφερτος, μετά όρμησε πάνω του ο Mikami . Δεν μπόρεσα να δω παραπάνω τις κινήσεις του γιατί μου επιτέθηκαν δυο άντρες ταυτόχρονα. Έσκυψα και απέφυγα το χτύπημα του ενός αλλά ο δεύτερος πρόλαβε και με κλώτσησε στα πόδια , έτσι έχασα την ισορροπία μου και έπεσα. Πήγε να μου πατήσει το πρόσωπο αλλά ευτυχώς ο Manji του έκοψε το χέρι και μετά τον κλώτσησε στο έδαφος .Τότε σηκώθηκα αστραπιαία και αντίκρισα σε ένα λουτρό αίματος όλους τους διαγωνιζομένους, που είτε ήταν νεκροί απο ακαριαία χτυπήματα σπαθιού , είτε ακρωτηριασμένοι σαν τον τελευταίο που μου επιτέθηκε,ανάμεσά τους ήταν και ο Mikami.Ο Manji τίναξε το σπαθί του στον αέρα για να φύγουν τα αίματα και μου είπε -Απ ότι βλέπεις μικρέ η τεχνική Shindo που χρησιμοποιώ είναι θανατηφόρα.Λοιπόν , μπράβο σου !Έφτασες στο τελικό στάδιο του τουρνουά της κόλασης!! Να θεωρείς τυχερό τον εαυτό σου γι αυτό. Τώρα ετοιμάσου να πεθάνεις ! είπε καθώς έτρεχε προς τα πάνω μου
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Παρ Δεκ 09, 2011 7:06 am, 2 φορές συνολικά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: . Πεμ Δεκ 08, 2011 3:31 pm | |
| -Χαχαχαχα! Για να δούμε ποιος θα πεθάνει τελικά , είπα Wakushu Yosonotoryu Ο Manji βρέθηκε στην άλλη άκρη της αρένας , καρφωμένος στον τοίχο απο ένα μεγάλο κωνικό κομμάτι κεριού. Καθώς το αίμα έσταζε απο το σώμα του είπε με δυσκολία -Α.....αυτό......ήταν άδικο....... και πέθανε Εγώ προχωρούσα προς τον Fallcrow που είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα,όπως και οι θεατές. -Δώσε μου το έπαθλο , το σπαθί και τον σάκο μου.Και γρήγορα.. -Εεεε νίκησες άδικα , είπε με τρομαγμένη φωνή. -Μήπως λένε τίποτα οι κανόνες για απαγόρευση χρήσης φρούτων του διαβόλου?Είπα καθώς τον κόλλησα στον τοίχο πιάνοντας τον απο τον λαιμό -Ο..όχι Τον άφησα ελεύθερο -Αν δεν θες να συναντήσεις τον πρώην πρωταθλητή σου φέρε αυτά που σου είπα. -Τώρα αμέσως είπε και έτρεξε να μου τα φέρει . Μετά απο δυο λεπτά ήταν πίσω με όλα τα πράγματα, μου τα έδωσε και είπε -Ορίστε και τα Belli.Σε παρακαλώ μην μου κάνεις κακό. Χωρίς να πω τίποτα έφυγα απο την αρένα και προχωρούσα μέσα στο δάσος .Όταν έφτασα στην βάρκα μου , την έβαλα ξανά στην θάλασσα ,ανέβηκα και έφυγα απο το νησί. Μονο ένα πράγμα σκεφτόμουν όλη αυτή την ώρα..Ποιος ήταν αυτός που με βοήθησε? | |
| | | SlipKnoTaS Civilian
Posts : 14210 Join date : 19/01/2010 Age : 31 Location : In hell!
| Θέμα: Απ: [AΡΧΗ]The tournament of hell [ΤΕΛΟΣ] Σαβ Δεκ 10, 2011 2:44 pm | |
| Όνομα: Dirk Daniels Haki Points: - Player of the Month Points: 6 Beli: 22.000 + 3.000 Bounty/Fame Points: - Παρατηρήσεις: Πολύ μονότονη μου φάνηκε η ιστορία σου και πολύ γρήγορη. Άλλαζες τα γεγονότα το ένα μετά το άλλο υπερβολικά γρήγορα. Ειδικά την μάχη στο τουρνουά την έκανες όλη μέσα σε 2 ποστ. Εκεί που περίμενα να δω λίγη μάχη (16 διαγωνιζόμενοι) ξαφνικά βλέπω να τελειώνει η μάχη σε κλάσματα δευτερολέπτων. Επίσης, είχες και μερικά λάθη σε λέξεις (κυρίως έλειπαν γράμματα). | |
| | | | [AΡΧΗ]The tournament of hell [ΤΕΛΟΣ] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|