.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
7 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 7 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Roronoa Zoro_
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Roronoa Zoro_

[Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος]   [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 26, 2010 5:35 am

Μετά την αποστολή στο Baratie ξεκίνησα μία καινούργια αποστολή πηγαίνοντας στο νησί Dawn.Μόλις μπήκα στην βάρκα μου και ξεκίνησα.Ήμουν για μία μέρα στην θάλασσα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Roronoa Zoro_ στις Τρι Δεκ 28, 2010 2:19 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Roronoa Zoro_
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Roronoa Zoro_

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος]   [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 26, 2010 6:59 am

Κόντευα προς το νησί.Μόλις έφτασα και δεν υπήρχε τίποτα το ανησυχητικό.Όλα ήταν ήρεμα και ήσυχα στο λιμανάκι.Άρχισα να περπατάω να μπω λίγο πιο μέσα στο χωριό.
Roronoa Zoro_
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Roronoa Zoro_

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος]   [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 26, 2010 11:05 am

Μόλις έφτασα κοντά στο χωριό και δεν ακουγόντουσαν φωνές ούτε έβλεπες τίποτα να κουνιέται.Με το που πατάω το πόδι μου στο χωριό δεν πίστευα σε αυτό που έβλεπα όλοι ήταν μια χαρά δεν υπήρχε κανένας πειρατής.Δεν συνέβαινε τίποτα απολύτως από τι μου είπαν.Αναρωτήθηκα μήπως ήρθα σε άλλο νησί ή μήπως ονειρεύομαι.
Roronoa Zoro_
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Roronoa Zoro_

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος]   [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 26, 2010 11:15 am

Ρωτάω κάποιον ότι εδώ δεν είναι ο πειρατής Key D. Arful ;Και μου λέει ότι δεν υπάρχει κανένας πειρατής με αυτό το όνομα και γενικά δεν υπάρχει κανένας πειρατής σε αυτό το χωριό.Λέω δεν μπορεί δεν γίνεται αυτό να γυρίσω πίσω στα κεντρικά να ρωτήσω τη να κάνω ;
Roronoa Zoro_
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Roronoa Zoro_

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος]   [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 26, 2010 11:58 pm

Γυρνάω στην βάρκα αλλά συνειδητοποιώ ότι μου λείπει το σπαθί.Κοιτάω στη βάρκα τίποτα.Άρχισα και περπατούσα από εκεί που είχα περάσει μήπως και μου έπεσε.Φτάνω στο χωριό και βλέπω ότι δεν υπήρχε κανείς.Από εκεί που ήταν γεμάτο τώρα ούτε ψυχή. [mer21] Τι να έγινε τώρα λέω.Σε ποιον να το πω και να με πιστέψει.
Roronoa Zoro_
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Roronoa Zoro_

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος]   [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 27, 2010 12:07 am

Άρχισα και έμπαινα σε σπίτια να δω είναι κανείς μέσα.Τίποτα.Σχεδόν μπήκα σε όλα και τίποτα.Τι να πω.Κάποια στιγμή έτσι όπως περπατούσα στο χωριό με έπιασε μια ζαλάδα και πέφτω κάτω.Την στιγμή που ξυπνάω βλέπω ότι είμαι δεμένος και πολλούς πειρατές γύρω μου.Τι γίνετε εδώ, πριν ούτε ένας πειρατής και τώρα είμαι περικυκλωμένος από πολλούς.
Roronoa Zoro_
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Roronoa Zoro_

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος]   [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 27, 2010 12:14 am

Κάποια στιγμή με πλησιάζει ένας πειρατής και μου λέει

-Πως ήταν ο ύπνος σου ;Ονειρεύτηκες καλά ; χαχαχα!!

-Τι εννοείς ;

-χαχααχαχ.Skott μείνε μαζί του και πρόσεχε.χαχααχα.

Φύγανε και με αφήσανε να με προσέχει ένας πειρατής.Πολύ εύκολο και από τι έβλεπα δεν έπαιρνε γρήγορα στροφές.
Roronoa Zoro_
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Roronoa Zoro_

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος]   [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 27, 2010 12:23 am

-Εϊ, Skott έλα εδώ.Έλα να σου πω.

-Ε, ο Key D. Arful μου είπε να μην σου μιλήσω.

-Έλα να σου πω.

-Τι θες.Νομίζεις ότι θα σου πω ότι ο Key D. Arful έχει κάτι φίλτρα που με το που τα μυρίζεις φαντάζεσαι διάφορα χα νομίζεις θα σου το πω δεν θα σου πω τίποτα.

-Μα δεν θέλω να μου πεις αυτό απλά έλα ξέλυσε με γιατί είναι πολύ σφικτά και πονάνε τα χέρια μου.

-Καλά θα έρθω αλλά μην κάνεις καμιά βλακεία.

-Όχι όχι.
Roronoa Zoro_
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Roronoa Zoro_

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος]   [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 27, 2010 12:26 am

Όπως έρχεται να με λύσει τον ρωτάω που είναι το σπαθί μου και μου το φέρνει.Με λύνει και όπως παίρνω το σπαθί μου τον χτυπάω στο κεφάλι με την θήκη και τον βάζω στην καρέκλα τον έδεσα και του έκλεισα και το στόμα να μην φωνάξει.Για καλή μου τύχη βρήκα ένα μπουκαλάκι από το φίλτρο και το πήρα μαζί μου.
Roronoa Zoro_
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Roronoa Zoro_

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος]   [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 27, 2010 12:31 am

Βγαίνω έξω από τη σκηνή που στήσανε και άρχισα να περπατάω να δω που βρισκόντουσαν.Όπως άρχισα να περπατάω βλέπω τον Arful μαζί με τους πειρατές του να πηγαίνουν προς το χωριό.Πετάω το μπουκάλι με το φίλτρο και όλοι πέσαν χάμω εκτός του Arful γιατί πρόλαβε και φόρεσε την μάσκα του.Άρχισε να αναρωτιέται τη έγινε και εμφανίζομαι μπροστά του.
Roronoa Zoro_
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Roronoa Zoro_

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος]   [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 27, 2010 12:40 am

-Τι πως γίνετε αυτό!Πως ελευθερώθηκες ;

-Χαχχααχ.Είχα καλό φύλακα.

-Αααα,το ήξερα πως δεν έπρεπε να έχω εμπιστευτεί τον Skott.

-Ήρθε η ώρα να πληρώσεις ότι έκανες στους αθώους ανθρώπους.

-Πολύ ιδέα για τον εαυτό σου δεν έχεις μικρέ ;

-Θα δούμε στο τέλος ποιος έχει ιδέα για τον εαυτό του.

Και αρχίσαμε την μάχη.
Roronoa Zoro_
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Roronoa Zoro_

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος]   [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 27, 2010 1:47 pm

Κάναμε καταμέτωπο επίθεση.Τον αποκρούω πάω να τον χτυπήσω από κάτω πηδάει και αποφεύγει.

-Είσαι καλός!

-Γιατί μου βάλανε 6.000.000 Βounty ;

-Εγώ όμως είμαι καλύτερος.

-Θα το δούμε αυτό μικρέ θα το δούμε.Άλλωστε δεν με κέρδισαν οι Marines θα με κερδίσεις εσύ ολομόναχος ; Χαχαχαχα.Με κάνεις και γελάω.

-Θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος.
Roronoa Zoro_
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Roronoa Zoro_

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος]   [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 2:08 am

Πολεμούσαμε επι ώρες.Ήταν πολύ καλός.Δεν ήξερα τι να κάνω όλα τα κόλπα μου τα έπαιρνε χαμπάρι.Κάτι θα βρω να κάνω και θα τον κερδίσω.Τον κοιτούσα στα μάτια συνεχώς και αν κατάλαβα καλά είχε μια ανησυχία σαν κάτι να έκανε λάθος.
Roronoa Zoro_
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Roronoa Zoro_

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος]   [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 2:15 am

Τώρα κατάλαβα τη είχε.Ήταν κουρασμένος απλά δεν το έδειχνε.Λέω τώρα θα τα δώσω όλα αν θέλω να κάνω κάτι.Θα τα καταφέρω.Τρέχω καταπάνω του και πάω να του κόψω το χέρι αλλά την τελευταία στιγμή το αποκρούει αλλά δεν τελείωσα ακόμη.Συνεχίζω και φαινόταν δεν μπορούσε να κάνει άλλη κίνηση, τον καρφώνω στα πλευρά έτσι ώστε να έρθει κάποιος Marine να τον μαζέψει.Αλλά από τι φαινόταν δεν ήθελε να ντροπιαστεί και έχωσε το σπαθί μου πιο βαθιά για να πεθάνει.
Roronoa Zoro_
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Roronoa Zoro_

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος]   [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 2:18 am

Μετά την μάχη ξεκουράστηκα λίγο και να ξεκινήσω για μια καινούργια αποστολή.Ήταν πολύ δύσκολη η μάχη αλλά ευτυχώς τα κατάφερα.Πολύ ξεκουράστηκα ας ξεκινήσω.
BadBoy
Civilian
Civilian
BadBoy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος]   [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 28, 2010 1:59 pm

Όνομα: Half-Man
Haki Points:0
Player of the Week Points: 3
Beli: 12.500
Fame Points: 3.000.000

ΥΓ: Καποιες παρατηρησεις:
1) Γραφε σε καθε ποστ τουλαχιστον 3 σειρες.
2) Πολλες φορες εισαι λιγο αποτομος και δυσκολευομαι στο να βγαλω νοημα. Για να βελτιωθεις, μπορεις οταν τελειωνεις το ποστ να το διαβασεις και εσυ μια φορα να βλεπεις πως ειναι να το διαβασει καποιος
3) Οι διαλογοι σου ειναι πολυ καλοι. Μπορεις να εμπλουτισεις τις ιστοριες σου με περισσοτερους διαλογους

[Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part2)[Τελος]
» [τελος]Lion D. ando vs higuma~Θα γινω πειρατης.
» [Αρχή-Παρελθόν]Το ταξιδι προς την λυτρωση του κοσμου - Η Αρχη[Τελος]
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part1)[Τελος]
» [ΑΡΧΗ] Η αρχη ενος δυσκολου ταξιδιου...[ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: