.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
14 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 14 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Tελος] An Old Friend

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Saint
Civilian
Civilian
Saint

[Tελος] An Old Friend Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Tελος] An Old Friend   [Tελος] An Old Friend I_icon_minitimeΔευ Ιαν 03, 2011 7:34 am

Επομενος σταθμος μου ηταν η Baterilla. Εκει ειχα εναν φιλο, εμπορο, τον οποιο ειχα γνωρισει λιγα χρονια μετα την δραπετευση μου απο το εργαστηριο του Vegapunk. Τον ειχα φιλοξενησει στο Big bird island κατω απο περιεργες συνθηκες και μου ειχε πει οποτε περνουσα απο South Blue να επισκεπτομουν το νησι του και το σπιτι του... Ηταν ενας καλος ανθρωπος και ευχαριστος να μιλας, θυμαμαι οτι ειχε "σπασει" λιγο την μοναξια μου πισω στο Big Bird Island οπου παλευα με τους δαιμονες μου και περνουσα τις πιο δυσκολες εποχες μου... Μαλιστα ειχα στενοχωρηθει οταν εφυγε και αποτελεσε σημαντικη αιτια για να ξεκινησω τα ταξιδια μου στις θαλασσες...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Saint στις Κυρ Ιαν 09, 2011 4:54 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος] An Old Friend   [Tελος] An Old Friend I_icon_minitimeΔευ Ιαν 03, 2011 8:12 am

Τροφοδοτησα την μηχανη με λιγη ακομη πυρηνικη ενεργεια και η βαρκα "πηρε φωτια"! Σε λιγα λεπτα το νησι της Baterilla ηταν μπροστα μου. Καλο ηταν να αποφυγω το λιμανι γιατι ειχα γινει αρκετα γνωστος και θα με αναγνωριζαν ευκολα. Ετσι, πηρα μια παρακαμψη και τραβηξα για τα πλαγια του νησιου. Πισω απο κατι αποκρυμνα βραχια εκρυψα την βαρκα μου και εκτοξευτηκα στην στερια μιας και ηταν αδυνατον να την προσεγγισω με τα ποδια. Το τοπιο ηταν υπεροχο εμοιαζε τροπικο, γεματο φοινικες και ομορφα δεντρα. Στο βαθος ειδα σημαδια απο μια πολη και αποφασισα να την επισκεφτω...
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος] An Old Friend   [Tελος] An Old Friend I_icon_minitimeΔευ Ιαν 03, 2011 8:29 am

Η πολη ηταν πολη μεγαλη αλλα κλασσικη. Ειχε ωραια σπιτια, καλοχτισμενα και ωραιες επαυλεις με κηπους που κατα κυριο λογο ηταν στολισμενοι με φοινικες. Ηταν απλα ενα χαρμα οφθαλμων. Οι ανθρωποι ηταν ευχαριστοι ενω ηταν και υπερκινητικοι. Ετρεχαν απο δω και απο εκει, να προλαβουν αγορες, μαγαζια, βολτες. Παρ'ολα αυτα ηταν ολοι με ενα χαμογελο. Μου φανηκε μια αρκετα ευπορη πολη, και πλουσια. οι πολιτες δεν πρεπει να ειχαν προβληματα και δεν μου εκανε εντυπωση που οι περισσοτεροι ηταν εμποροι...
Χωρις να χασω αλλο χρονο κοιταζοντας την πολη κατευθυνθηκα στο πρωτο μπαρ που βρηκα...
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος] An Old Friend   [Tελος] An Old Friend I_icon_minitimeΔευ Ιαν 03, 2011 8:46 am

Μολις μπηκα μεσα διαπιστωσα οτι δεν εμοιαζε με κανενα αλλο μπαρ που ειχα μπει ως τωρα! Ηταν πολυ πλουσιο και πρωτοκλασατο. με λιγα λογια πολυ κυριλε για τα γουστα μου.
Μολις μπηκα μεσα τραβηξα ολα τα βλεμματα. Ημουν σιγουρος οτι με καταλαβαν γιατι οι πολιτες τρομοκρατηθηκαν. Μαλιστα μερικοι πληρωσαν γρηγορα γρηγορα και εφυγαν απο εκει. Εγω ωστοσο δεν ειχα καμια διαθεση να φυγω αφου μολις ειχα μπει στο μπαρ. Καθισα σε ενα απο τα πανακριβα τραπεζια και παρηγγειλα... Σαμπανια. Μιας και ειχα μπει σε ενα ακριβο μαγαζι ηθελα να "ταιριαξω". Το γκαρσονι που μου πηρε με τρεμαμενη φωνη παραγγελια ετρξε αμεσως να με ικανοποιησει, και σε λιγο η καλυτερη σαμπανια σερβιροταν στο ποτηρι μου...
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος] An Old Friend   [Tελος] An Old Friend I_icon_minitimeΔευ Ιαν 03, 2011 8:56 am

Αφου απολαυσα το ποτο μου χωρις να πληρωσω σηκωθηκα και πλησιασα τον Μπαρμαν ο οποιος ειχε παγωσει στην θεση του.
-Bill Yoraimono, σου λεει κατι?
-Yo... yoraimono, ειναι εναν απο τους πλουσιοτερους εμπορους στο νησι!!!
-Που μπορω να τον βρω?
-Ειναι στη... στην βιλλα του, εδω εξω απο την πολη. Στην επαρχια Baterilla High, οπου μενουν οι πλουσιοτεροι του νησιου.
-Οι πλουσιοτεροι των πλουσιων θες να πεις...
Πηγα να φυγω, αλλα γυρισα παγωνοντας ξανα τον Μπαρμαν.
-Ποσο εκανε η Σαμπανια?
-5.000 Μπελλι αλλα...
Πριν μιλησει του πεταξα εναν πακο με τα λεφτα. Αυτος εμεινε αναυδος καθως περπατουσα εξω απο την πορτα..
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος] An Old Friend   [Tελος] An Old Friend I_icon_minitimeΔευ Ιαν 03, 2011 9:12 am

Μολις βγηκα συνειδητοποιησα οτι δεν ηξερα που ηταν το μερος Baterilla High, και δεν τον ειχα ρωτησει!!! Νευρισμενος με τον εαυτο μου πηγα να ξαναμπω μεσα στο μπαρ, αλλα μια φωνη με σταματησε.
-Σταματα να απειλεις τους κατοικους αυτου του νησιου!!!
Γυρισα και ειδα εναν καλογυμνασμενο και καλα εξοπλισμενο αντρα να εχει βγαλει το σπαθι του και να με απειλει.
-Ξερεις ποιος ειμαι εγω???
Τοτε ο αντρας μου εδειξε ενα δικο μου ποστερ το οποιο εγραφε 214,000,000!!! Η επικυρηξη μου ειχε ανεβει αρκετα!
-Πειρατη Mephistopheles θα σε πιασω και θα συλλεξω τα χρηματα απο το κεφαλι σου!!!
-Αλλος εναν κυνηγος λοιπον???
Ο αντιπαλος δεν μιλησε απλα επιτεθηκε...

[Tελος] An Old Friend
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τέλος] A friend from the past
» [ΤΈΛΟΣ] A friend from the past
» The lost kingdom and a new friend.....[ΤΕΛΟΣ]
» [ARXH]Noboby hurts a friend of mine...!!!
» [Τέλος-Αλλαγή Παράταξης] A new friend in Avalon Island

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: