Στην προηγουμενη ιστορια:
Η περιπετεια μου η οποια ελαβε μερος στο Fish Riders Base οππου εκει παραδοθηκα οταν ακουσα οτι υπαρχουν και κρατουμενη στην βαση αυτη.Το ιδιο απογευμα προσπαθησα να πεισω τους κρατουμενους να με εμπιστευτουν και να ερθουν μαζι μου.Το ιδιο βραδυ ακολουθησε η αποδραση μου απο το φρουριο μαζι με τους υπολοιπους κρατουμενους μετα απο μια συνερπαστηκη μαχη...
Το ταξιδι μου ηταν τελειως διαφορετικο τωρα πλεον.Το να ταξιδευεις με αλλα ατομα εκανε την διαφορα και συγουρα το εκανε πιο ευχαριστο.Το κακο ηταν οτι μας τελειωναν οι προμυθιες και συντομα θα αναγκαζομασταν να κανουμε σταση στο κοντινοτερο νησι. Μερικοι μου ειχα πει οτι θα εμεναν εκει και θα γυρνουσαν μονοι τους στα σπιτια τους.Παρ ολα αυτα χρειαζομασταν αμεσα προμυθιες γιατι θα ειχαμε προβλημα.Καλεσα τοτε πανω στο καταστρωμα εναν που ηταν κατασκευαστης χαρτων και ηξερε αρκετα καλα την θαλασσα αυτη....
-Χρειαζομαστε αμεσα προμυθιες....που μπορουμε να παμε....?
-Δυστυχως μικρε ξερεις καλα οτι μονο εκει που σου δειχνει το Log Pose μπορεις να πας....καταλαβαινω την ανησυχια σου αλλα πρεπει να κανεις υπομονη....Το Loge Pose εδειχνε σταθερα προς το Hyoukaidou Island και υπολογησαμε θα φταναμε το επομενο πρωι στο νησι....τι να με περιμενε εκει?