.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 3 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}

Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ]   Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 24, 2011 1:53 am

μόλις είχα ανοιχτή στην θάλασσα της east μετά την τελευταία μου περιπέτεια με έναν δράκο ευτυχώς είχε αίσιο τέλος εκείνη η ιστορία
τα πανιά μου ήταν φουσκωμένα από τον αέρα και είχα μεγάλη ταχύτητα ο ουρανός ήταν γυαλιστερός χωρίς κανένα σύννεφο
- αυτή η μέρα ελπίζω να μήνη έτσι
έτσι και έγινε όλα μια χαρά μέχρι που έπεσε ο ήλιος, το βράδυ έριξα άγκυρα και μάζεψα τα πανιά μιας και δεν είχα κάποιον συγκεκριμένο στόχο
αφού σιγούρεψα το πλοίο μου κατευθύνθηκα προς την καμπίνα μου και ξάπλωσα για να κοιμηθώ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Δευ Ιαν 24, 2011 2:01 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ]   Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 24, 2011 1:53 am

το πρωί ήρθε σχετικά γρήγορα εγώ νόμιζα πως μόλις είχα ξαπλώσει προσπάθησα να κοιμηθώ ξανά αλλα δεν μπορούσα γιατί έμπαινε το φως του ηλίου μέσα στην καμπίνα μου, έτσι σηκώθηκα έκανα ένα μπανάκι και κατευθύνθηκα προς την κουζίνα για ένα πρωινό,
όταν έφτασα έκατσα λίγο κοιτάζοντας το βαρέλι με τα τρόφιμα για να αποφασίσω τη θα έτρωγα
- τη θα φάω σήμερα... αυγό μάτι καλά

έψησα το αυγό γρήγορα το έφαγα με λίγες ελιές και ύστερα βγήκα έξω για να ξεκινήσω το πλοίο μου
για μια ακόμη φορα όλα μου φαίνονταν μια χαρά
καθαρός ουρανός καθαρή θάλασσα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ]   Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 24, 2011 1:54 am

ταξίδεψα για μερικές ώρες μέχρι που με έπιασε ένα τρομερό κόψιμο και έτρεξα στο μπάνιο αφήνοντας το πλοίο μου να πλέει
- aaaa αυτό το αυγό πρέπει να με πείραξε aaaaa πονάει

όταν τελειωσα και βγήκα μέχρι την πόρτα του μπάνιου με ξανά έπιασε και έτρεξα και πάλι στην τουαλέτα
δεν ξέρω πόσην ώρα έκατσα εκεί μέσα αλλα πονούσα πόλη σε μια στιγμή όταν είχα ίδρωση όσο δεν πήγαινε άκουσα έναν ηχώ από κανόνι και μετά να σκάει διπλα από το παράθυρο του w.c. μου
άμεσος σηκώθηκα και βγήκα έξω να δω τη συνέβαινε ποιος μου έριχνε
όταν το είδα είπα
- άλλη δουλειά δεν έχουν αυτή η ανόητη marine εμενα με έχει πίαση κόψιμο και αυτή μου ρίχνουν... το φελέκη τους μέσα τώρα θα δουν τη θα πάθουν που με διέκοψαν
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ]   Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 24, 2011 1:54 am

γύρισα το πλοίο μου και άρχισα να πλέω προς την μεριά τους απεκρουοντας όλα τους τα κανόνια με της δύναμης μου
τους έφτασα αρκετά γρήγορα γιατί και αυτή το ίδιο έκαναν έρχονταν προς το μέρος μου για να με πιάσουν, άρχισα να σκαρφαλώνω στο πλοίο τους και μόλις ανέβηκα είδα τους marine έτοιμους για μάχη όπως ήμουν τους φωνάζω
- μα καλά άλλη δουλειά δεν έχετε εσείς και διακόπτεται τους ανθρώπους από το κάλεσμα της φύσης
- e παιδιά αυτός είναι ο alucard καταζητείται για 40.000.000 belli αν τον πιάσουμε θα μας δώσουν σίγουρα ρεπό..... πιάστε τον !!!!
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

όλοι άρχισαν να μου επιτίθενται έτσι και εγώ έκαιγα τον έναν μετά τον άλλον άλλα δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω όλοι μου την δύναμη από αυτόν τον πόνο που είχα
κρατιόμουν όμως όση και να μου επιτίθενται εγώ τους έκαιγα συνεχίσαμε την μάχη μέχρι που άκουσα κάποιον marine να φωνάζει
- παιδιά κρατήστε τον λήγω ακόμα έρχονται ενισκησης νάτες εκεί πέρα φαίνονται
μόλις είδα προς τα εκείνη την μεριά μου πετάχτηκαν έξω τα ματια 5 πλοία marine έρχονταν προς το μέρος μας και ήταν αρκετά κοντά μας
έτσι άρχισα άμεσος να χτυπάω τους marine στο πλοίο ανοίγοντας έναν δρόμο μέχρι του δικό μου πλοίο για να φύγω από εδώ μιας και δεν είχα καμια ελπίδα με όλους αυτούς μαζί
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ]   Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 24, 2011 1:55 am

πριν πηδήξω στο πλοίο μου έκανα ένα κύμα φωτιάς στο πανί του πλοίου για να καεί και να μην μπορούν να με ακολουθούν
μετά άμεσος πήδηξα στο πλοίο μου και άρχισα να απομακρύνομαι, ασκετα που δεν είχαν τα πανιά για να με ακολουθήσει το πρώτο πλοίο τον marine μου έριχναν μπάλες κανονιού
την απέφευγα όσο μπορούσα μέχρι που βγήκα από το οπτικό του πεδίο όμως με είχαν φτάσει τα αλλα 5 πλοία τον marine τα οποία είχαν ξεκινήσει να μου ρίχνουν
με ακολουθούσαν για αρκετή ώρα ήμουν πόλη κουρασμένος είχα εξαντλήσει όλοι μου την δύναμη απεκρουοντας όλα αυτά τα βλήματα
- μα καλά που τα βρίσκουν όλες αυτές της μπάλες της γεννάνε
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ]   Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 24, 2011 1:55 am

ξαφνικά στον ορίζοντα άρχισα να βλέπω μαύρα σύννεφα και έτσι σκέφτηκα
- καταιγίδα τα μεγάλα πλοία τους σίγουρα θα τσακιστούν αν μπούν εκεί μέσα
έστριψα το πλοίο μου και άρχισα να πλέω προς την καταιγίδα, για λίγα λεπτά ακόμα με ακολουθούσαν η marine αλλα ύστερα όταν μπήκα στην καταιγίδα σταμάτησαν να με κυνηγάνε
όσο για εμενα γλίτωσα από έναν μπελά και μπήκα σε έναν άλλο αυτή η καταιγίδα ήταν αρκετά μεγάλη τα κύματα με πετούσαν ψιλά στον ουρανό μερικές φορες νόμιζα ότι το πλοίο μου πετούσε, και όσο πιο βαθιά έμπαινα στην καταιγίδα τόσο πιο άσχημα γίνονταν τα πράγματα κεραυνοί είχαν αρχίσει να χτυπάνε το πλοίο μου το οποιο έπαιρνε φωτιές αλλα με της δύναμης μου της απορροφούσα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ]   Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 24, 2011 1:57 am

πήδηξα έξω από το πλοίο μου και άρχισα να προχωρώ προς την πόλη που είδα με τα κιάλια πριν για να βρω κάποιον που μπορεί να επισκευάσει το πλοίο μου
περπάτησα ένα τέταρτο μέχρι που έφτασα στην είσοδο της πόλης
μόλις μπήκα και άρχισα να περπατώ στην πόλη παρατήρησα πως κανένας δεν με κοιτούσε περίεργα
- μα καλά τη συμβαίνει εδώ κανεις δεν με ξερή

περπάτησα και λίγο κοιτώντας τους τοίχους τον σπιτιών και άλλον και είδα πως δεν υπήρξε ούτε ένα wanted post
- για αυτό δεν με ξέρουν... ωραία τότε αυτό εδώ θα είναι παραδεισος για εμενα
πήγα προς το λιμάνι για να βρω κάνα καρνάγιο για να τους πληρώσω για την επίσκεψη του πλοίου μου
όταν έφτασα στο λιμάνι έψαξα λίγο αλλα μονο ένα καρνάγιο είχε έτσι μπήκα σε αυτό
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ]   Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 24, 2011 1:58 am

μόλις μπήκα μέσα είδα πόλους εργάτες να επισκευάζουν αλλα πλοία ρώτησα τον έναν τους που θα βρω το αφεντικό και μου έδειξε με το ξερή του ποιος είναι προχώρησα προς αυτόν και του είπα
- για σας κύριε εσείς είστε το αφεντικό εδώ πέρα

- ναι εγώ είμαι παρακαλώ πείτε μου τι μπορώ να κάνω για εσάς κύριε

- να μπήκα σε μια καταιγίδα η οποια κατάστρεψε ένα μέρος του πλοίου μου και θέλει επισκευή
- μάλιστα κύριε που βρίσκετε το πλοίο σας στο λιμάνι μας

- όχι βρίσκετε σε μια παραλια λίγο πιο έξω από την πόλη σας

- εντάξει αυφιστετο πάνω μας θα πάμε να το ρυμουλκήσουμε με ένα από τα πλοία μας περάστε σήμερα το απόγευμα και θα σας πω τα περαιτέρω ως τότε πηγαίντε για κάνα καφέ στην πόλη μας
- πόλη καλά θα έρθω το απόγευμα τα λέμε
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ]   Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 24, 2011 1:58 am

έκανα μια βόλτα πρώτα στην αγορά της πόλις για να δω τη πεζή αν έχει κάτι καινούργιο το μάτι μου έπεσε σε ένα ωραίο κόκκινο set καπέλο και ζακέτα άμεσος το αγόρασα το φορες και είδα αν μου πηγαίνει ύστερα από αυτό πήγα σε ένα εστιατόριο και έφαγα σαν άνθρωπος μετά από πολλές μέρες και τελευταίο αφίσα το καφενείο που μου είπε ο άνδρας στο καρνάγιο έκατσα και λίγη ώρα εκεί πέρα και ύστερα αφού είχε πάει απόγευμα πήγα στο καρνάγιο να δω το πλοίο μου όπως μου είπα
έφτασα γρήγορα μιας και το καφενείο ήταν από την πίσω μεριά του καρνάγιου μπήκα μέσα και είδα να επισκευάζουν το πλοίο μου μετά πήγα και μίλησα στο αφεντικό
- λοιπόν μάστορα τη λέει με το θέμα θα το σώσουμε

- ναι αμέ μονο το κατάρτι είχε την μεγάλη ζημια αλλα ok αύριο το πρωί θα είναι και πάλι έτοιμο να σαλπάρει
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ]   Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 24, 2011 1:59 am

αφού αύριο θα ήταν έτοιμο αποφάσισα να διανυκτερεύσω σε ένα ξενοδοχείο εκεί πέρα
πήγα σε ένα μεγάλο και ωραίο που είχε και μπήκα μέσα στην σάλα είπα σε έναν να μου δόση ένα δωμάτιο για σήμερα και με οδήγησε σε ένα
μόλις μπήκα στο δωμάτιο μου έμμηνα άφωνος τη πολυτέλεια άρχισα να το ψάχνω και άμεσος το μάτι μου έπεσε σε ένα τεράστιο τζακούζι πέταξα τα ρούχα μου όπου βρήκα και βούτηξα στο τζακούζι
- aaa τέτοια χαλάρωση ποτε μου δεν είχα αιστάνομαι σαν θεός

μετά από αυτό πήγα στο κρεβάτι μου για να κοιμηθώ μόλις ξαπλώνω στο κρεβάτι αυτό αρχίζει να φέρεται περίεργα
- τι στο καλο συμβαίνει εδώ
σηκώθηκα έβγαλα τα σεντόνια και είδα στρώμα νερού μετά ξάπλωσα και κοιμήθηκα σαν άγγελος
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ]   Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 24, 2011 1:59 am

το επόμενο πρωί που ξύπνησα είδα διπλα από το κρεβάτι μου ένα θρεπτικό πλήρες πρωινό το έφαγα μονο μιας τα ματια μου γυάλιζαν *_* σπανια έτρωγα τέτοιο πρωινό
μετά από αυτό βγήκα έξω από το ξενοδοχείο και αρxίσα να προχωρώ προς το λιμάνι
περπάτησα για λίγο μέχρι που έφτασα στην τελευταία στροφή μόλις την περνάω ξαφνικά βλέπω τα 5 πλοία τον marine να είναι στο λιμάνι είδα ότι μερική είχαν μπει στο καρνάγιο και έτσι πήγα κρυφά μέχρι εκεί για να δω τη θέλαν, όταν έφτασα αρxίσα να ακούω την συζήτηση ενός marine και του αφεντικού
- μήπως έχετε δει αυτόν τον καταζητείται για 40.000.000 μπέλλη τον χάσαμε σε μια καταιγίδα
-hmm... για να δω alucard όχι δεν μου λέει καθ πρώτη φορα τον βλέπω αν είχε μπει σε καταιγίδα όπως μου λες θα είχε έρθει για επίσκεψη εδώ πέρα και θα τον είχα δει δεν νομίζω να είναι στο νησί μας
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ]   Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 24, 2011 2:00 am

αφού κατάφερε να τους ρήση ο άνδρας η marine έφυγαν και όταν απομακρύνθηκαν αρκετά μπήκα μέσα στο καρνάγιο και τον ρώτησα
- μα καλά γιατί δεν με κατέδωσες στους marine
- pff.. εμείς δεν είμαστε στα νησιά που έχει η κυβέρνηση δεν προκιτε ποτε να πάμε με αυτούς τους ανόητους που το παίζουν δικαστές

- λοιπόν τότε σε ευχάριστο... το πλοίο μου είναι έτοιμο ??

- ναι πανέτοιμο εδώ είναι να το...
- ......ποιο

- a ναι συγγνώμη έβαλα και μια προσωπική μου πινελιά και το έκανα πιο όμορφο αυτό εδώ είναι

μόλις το είδα μου έφυγε ο τάκος *_* το πιο ωραίο πλοίο που είχα ποτε μου
- ουάου αυτό είναι τέλειο σε ευχάριστο πόλη
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ]   Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 24, 2011 2:01 am

αφού τον πλήρωσα ανέβηκα στο πλοίο μου και ξεκίνησα ένα ταξίδι επιστροφής στο πρώτο μου νησί την sell town
- έχω μερικούς ανοικτούς λογαριασμούς ακόμα εκεί πέρα

άνοιξα τα πανιά μου και άμεσος φούσκωσαν από τον αέρα και έτσι το παρθενικό ταξίδι του νέου μου πλοίου είχε πια αρχίσει ήταν εκπληκτικό με αυτόν τον σχεδιασμό που είχε έπλεε ακόμα πιο γρήγορα μόλις βγήκα στα ανοιχτά εκεί πέρα είδα τα πλοία τον marine για ακόμη μια φορα όμως αυτήν την φορα δεν έτρεξα πέρασα ακριβώς από διπλα τους μιας και δεν με αναγνώριζαν με το νέο μου πλοίο
SlipKnoTaS
Civilian
Civilian
SlipKnoTaS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ]   Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 10:09 am

Όνομα: Alucard
Haki Points: 0
Player of the Week Points: 3
Beli: 13.000
Bounty: 2.000.000

Παρατηρήσεις: Πιο πάνω γράφεις το εξής: κεραυνοί είχαν αρχίσει να χτυπάνε το πλοίο μου το οποιο έπαιρνε φωτιές αλλα με της δύναμης μου της απορροφούσα. Μόνο τις φωτιές που βγάζεις εσύ μπορείς να διαχειρηστείς.
Επίσης, πρόσεχε λίγο αυτά που γράφεις. Μερικές λέξεις είναι εντελώς άκυρες με αυτό που θες να γράψεις και αρκετές φορές δεν βγαίνει νόημα σε αυτό που γράφεις. Πρόσεξέ το επειδή σου στοιχίζει στις αμοιβές σου αυτό.

Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» New ship, new expectations[τελος]
» [Τέλος] A Relation-ship has been forged!
» Alucard η αρχή και το τέλος (τέλος)
» Alucard ο βασανιστής [ΤΕΛΟΣ]
» Alucard And the survivor [ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: