| Okama Island????[Τέλος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: Okama Island????[Τέλος] Τρι Φεβ 01, 2011 5:55 am | |
| Η εκδίκηση μου είχε ολοκληρωθεί. Ο Σικι πλέον δεν αποτελούσε απειλή. Τα σχέδια του είχαν κατασραφεί πλήρως. Όλα αυτά οφείλονταν σε μένα. Παρέδωσα τον Σικι σε μια ισχυρή συνοδεία πλοίων κ η αναχώρηση του για το ιμπελ νταουν είχε ολοκληρωθεί. Είχα όλο το χρόνο πλέον για να ηρεμήσω κ να ξεκουραστώ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Πεμ Φεβ 03, 2011 7:39 am, 1 φορά | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Okama Island????[Τέλος] Πεμ Φεβ 03, 2011 6:52 am | |
| Το ταξίδι μας συνεχίστηκε στα ανοιχτά της Μεγάλης Γραμμής χωρίς πολλά απρόοπτα. Ο καιρός ήταν αρκετά καλός κ ο αέρας ήταν σύμμαχος μας. Εγώ απ'την άλλη χρειαζόμουν αρκετή ξεκούραση γιατί όλες αυτές οι μάχες κ οι κακουχίες με είχαν εξαντλήσει. Έπρεπε να γεμίσω τις μπαταρίες μου έτσι ώστε να συνεχίσω τον δύσκολο αγώνα που είχα μπροστά μου. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Okama Island????[Τέλος] Πεμ Φεβ 03, 2011 6:54 am | |
| Έχοντας συλλάβει πολλούς πειρατές κ έχοντας συμμετάσχει σε πληθώρα αποστολών εναντια σε πειρατές, ληστές, διεφθαρμένους μαρινς κ επαναστάτες ήρθε επιτέλους η ώρα για μένα να κάνω το επόμενο βήμα μου!! Αποφάσισα λοιπόν να ξεκινήσω με το πλοίο μου για το Momoiro Island!! Είχα λάβει κάποιες ανησηχυτικές πληροφορίες γι'αυτό το νησί και ήθελα να τις τσεκάρω αυτοπροσώπως! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Okama Island????[Τέλος] Πεμ Φεβ 03, 2011 6:58 am | |
| Το Momoiro Island αποτελεί τον παράδεισο των οκάμα. Σ'αυτό το νησί έχουν βρει καταφύγιο πολλοί εξ αυτών. Το πιο ανησηχυτικό είναι όμως ότι το κουμάντο του νησιού το έχει ο Emporio Ivankon ο οποίος ήταν κρατούμενος στο ιμπελ νταουν κ κατάφερε να αποδράσει. Επίσης είναι ένας απ'τους αρχηγούς των επαναστατών κ ιδιαιτέρως επικίνδυνος. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Okama Island????[Τέλος] Πεμ Φεβ 03, 2011 7:01 am | |
| Ο Ivankov είναι χρήστης φρούτου. Έχει φάει το Horu Horu no Mi, το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται τις ορμόνες. Είναι ένα φρούτο με πολλές πτυχές που δίνει στον χρήστη του αρκέτες προϋποθέσεις κ δυνατότητες για να γίνει ακόμα δυνατότερος. Είχα μελετήσει τα πάντα για τον αντίπαλο κ ήκερα ακριβώς τι έχω να αντιμετωπίσω! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Okama Island????[Τέλος] Πεμ Φεβ 03, 2011 7:03 am | |
| Όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει το μακρύ κ δύσκολο ταξίδι μου. Έχοντας στο μυαλό μου όλες τις πληροφορίες για τον αντίπαλό μου κ πιστεύοντας στις δυνάμεις μου ήθελα όσο τίποτα άλλο να φτάσω σ'αυτό το νησί κ να το καθαρίσω απ'τους επαναστάτες. Δεν επρόκειτο να αφήσω κανέναν να μου ξεφύγει. Θα τους πιάσω όλους. Με αρκετό πάθος κ θέληση το ταξίδι μας ξεκίνησε.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Okama Island????[Τέλος] Πεμ Φεβ 03, 2011 7:05 am | |
| Ο ήλιος έκαιγε στο κεφάλι μου. Ήταν μια ωραία μέρα, πεντακάθαρη, η θάλασσα ήταν ήρεμη κι έκανε μια γλυκιά ζέστη. Φόρεσα το πουλόβερ μου σαν τουρμπάνι πάνω απ’ το κεφάλι για να προστατευτώ απ’ τον ήλιο, και βολεύτηκα στη θέση μου, στην πρύμνη του πλοίου. Αυτά τα τελευταία λεπτά ήταν πάντα τα πιο αγωνιώδη. Γιατί ποτέ δεν ήξερες τι μπορεί να βρεθεί μπροστά σου. Ήμουν σίγουρος πως ακόμα κ τώρα που έγινα τόσο γνωστός για τη δύναμή μου, θα συναντήσω κάποιον ανόητο πειρατή που θα θελήσει να τα βάλει μαζί μου για να αποδείξει πως είναι κάποιος. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Okama Island????[Τέλος] Πεμ Φεβ 03, 2011 7:07 am | |
| Το προαίσθημα μου βγήκε σωστό. Ενώ κατευθυνόμασταν στο Momoiro ένα πειρατικό πλοίο ήταν ίσια μπροστά μας. Διέταξα όλους τους άντρες να ετοιμαστούν για μάχη!! -Ετοιμάστε τα κανόνια, πάρτε τα σπαθιά σας! Όλοι οι άντρες στο κατάστρωμα. Μια ακόμα μάχη με πειρατές σίγουρα θα μας άνοιγε την όρεξη για τη συνέχεια. Το πειρατικό πλοίο είχε καταλάβει την παρουσία μας κ ετοιμάζονταν για μάχη. Πρέπει να είναι αρκετά έμπειροι πειρατές.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Okama Island????[Τέλος] Πεμ Φεβ 03, 2011 7:18 am | |
| Βρεθήκαμε σε απόσταση βολής. Είμασταν έτοιμοι να προκαλέσουμε πολλαπλές ζημιές στους πειρατές. -ΠΥΡ!!!! Δίνω την εντολή κ τα κανόνια μας αρχίζουν το σφυροκόπημα. Οι πειρατές δείχνουν ανύμποροι να αντιδράσουν. Τους είχαμε αιφνιδιάσει. Μια κανονόμπαλα χτυπάει το κεντρικό τους κατάρτι με αποτέλεσμα αυτό να πέσει επάνω στη γέφυρα του πλοίου τους κ να σκοτώσει αρκετούς απ'αυτούς. Εμείς δεν σταματήσαμε να τους βομβαρδίζουμε. Αλλά κ αυτοί έριξαν με τα κανόνια τους όμως εγώ ήμουν εκεί για να σταματήσω τις κανονιές που έρχονταν κατά πάνω μας.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Okama Island????[Τέλος] Πεμ Φεβ 03, 2011 7:19 am | |
| Συνεχίζαμε να βαράμε μέχρι το πλοίο τους να βυθιστεί εντελώς. Μια μεγάλη φωτιά τυλίγει το πειρατικό πλοίο. -Παύσατε πυρ! Δεν είχε πλέον νόημα να τους χτυπάμε. Πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Το πειρατικό πλοίο άρχισε να βυθίζεται κ οι πειρατές δεν θα αποτελούσαν πλέον πρόβλημα για μας ούτε τώρα ούτε στο μέλλον. Ένας αντίπαλος λιγότερος λοιπόν.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Okama Island????[Τέλος] Πεμ Φεβ 03, 2011 7:22 am | |
| Έπειτα απ'αυτή τη μάχη συνεχίσαμε κανονικά για τον προορισμό μας. Λίγες μέρες μετά είχαμε φτάσει κοντά στο νησί. Το πλοίο μου μετά από εντολή μου, πήρε θέση για κανονιοβολισμό του νησιού. Ήθελα να συνθλήψω κάθε άμυνα πρωτού πατήσω το πόδι μου εκεί. -Πυρ κατα βόυληση!! Διαλύστε αυτό το μέρος!!! Ένα ανελέητο σφυροκόπημα είχε ξεκινήσει. Το νησί έμοιαζε καταδικασμένο, όπως κ οι επαναστάτες που υπήρχαν σ'αυτό. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Okama Island????[Τέλος] Πεμ Φεβ 03, 2011 7:25 am | |
| Είχε έρθει κ η δική μου στιγμή να πατήσω το πόδι μου στο άνδρο των επαναστατών. Μόλις αυτό έγινε το μόνο που έβλεπα τριγύρω ήταν καταστροφή, φωτιές, μπάζα, νεκροί τύποι(ή τύπισσες) κ γενικότερα ένα μικρό χάος. Αυτό που έπρεπε να κάνω τώρα ήταν να βρω τον Ιβανκοφ και να τον στείλω πίσω στη φυλακή!! Και αυτό έκανα. Ξεκίνησα να τον ψάχνω. Αλλά απ'ότι φαίνεται κ αυτός έκανε το ίδιο. Δεν αργήσαμε να συναντηθούμε λοιπόν. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Okama Island????[Τέλος] Πεμ Φεβ 03, 2011 7:30 am | |
| -Ώστε εσύ είσαι ο περίφημος Emporio Ivankov εεε κεφάλα?? Να ξέρεις ότι όποιος τα βάζει μαζί μου πεθαίνει!! Και η ασχημόφατσα σου δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα!!- Κεφάλας?? Ασχημόφατσα??? Θα εκδικηθώ κ γι'αυτα λοιπόν κ όχι μόνο για την καταστροφή που προκάλεσες εδώ!!!-Για να σε δω να προσπαθείς!!!Λέω κ αμέσως τραβάω τα σπαθιά μου!!! -Θα μαθεις οτι δεν πρεπει να τα βαζεις με καποιον Okama!! Heehaw!Και ορμάει κατά πάνω μου. Η μάχη μόλις ξεκίνησε!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Okama Island????[Τέλος] Πεμ Φεβ 03, 2011 7:34 am | |
| Η μάχη που ακολούθησε ήταν πολύ σκληρή. Ο Ιβανκοφ προφανώς είχε χακι μιας κ μπορούσε να με τραυματίσει αλλά κ εγώ είχα αρκετή δύναμη για να τον τσαλαπατήσω!! -Ένας επαναστάτης της σειράς είσαι ασχημόφατσα!! -Θα πληρωσεις τα λογια σου marine-boy! Yeehaw! -Αρκετά σ'ανέχτηκα "βασίλισσα"!! Ήρθε η ώρα να επιστρέψεις στα γνώριμα λιμέρια σου!!! -Δεν θα χασω απο εσενα marine-boy! -Μην είσαι τόσο σίγουρος!!!
Και αμέσως με το αριστερό μου χέρι φτιάχνω μια μπάλα φωτιάς κ την πετάω πάνω του με δύναμη. Ο Ιβανκοφ δεν προλαβαίνει να αντιδράσει κ πετάγεται μακριά!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Okama Island????[Τέλος] Πεμ Φεβ 03, 2011 7:39 am | |
| Έπειτα απ'αυτό το χτύπημα σηκώνεται όρθιος κ αντεπιτίθεται με πάθος.
-Ακομα πιστευεις οτι θα νικησεις? Δεν το βαζετε ευκολα κατω εσεις οι marines. -Εσύ ακόμα πιστεύεις πως θα φύγεις από'δω νικητής?? -Ναι! Δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα σε αυτη την μαχη! -Μόλις σε χώσω μέσα θα δεις εσύ, εαν υπάρχει ή όχι!!
Βρίσκω την ευκαιρία κ τον χτυπάω με μια δυνατή μπουνιά που τον ρίχνει κάτω. Αμέσως οι άντρες μου τοπέταν ένα δίχτυ από seastone κ τον αιχμαλωτίζουν!!
-Λυπάμαι, μόλις έχασες!!! Και αμέσως γυρίζω την πλάτη μου κ κατευθύνομαι στο πλοίο μου. | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: Okama Island????[Τέλος] Δευ Φεβ 07, 2011 6:37 am | |
| Όνομα: Destro Haki Points: 0 Player of the Week Points: 5 Beli: 15.000 Bounty/Fame Points:- Post:15(3.000)
| |
|
| |
| Okama Island????[Τέλος] | |
|