.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[ΤΈΛΟΣ] Le wild island

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
DIRK
Marines
Marines
DIRK

[ΤΈΛΟΣ] Le wild island   Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [ΤΈΛΟΣ] Le wild island    [ΤΈΛΟΣ] Le wild island   I_icon_minitimeΤρι Μαρ 06, 2012 9:29 am

Είχε περάσει μια μέρα απο τότε που έφυγα απο το Dawn island και βρισκόμουν πάνω στην βάρκα μου .Ως συνήθως δεν ήξερα προς τα που πήγαινα !Καθώς σκεφτόμουν την μάχη μου με τον Higuma συνειδητοποίησα οτι πήγα να τον αντιμετωπίσω σαν ένας κοινός άνθρωπος .Αντί να χρησιμοποιήσω τις δυνάμεις που μου έδωσε το φρούτο μου και να τον αποτελειώσω στο άψε σβήσε , πήγα να τον χτυπήσω με μια καρέκλα .Σίγουρα θα πρέπει να μάθω να χρησιμοποιώ τις δυνάμεις μου καλύτερα στο μέλλον ,όπως επίσης να αμύνομαι και να επιτίθεμαι αυθόρμητα , χωρίς να σκέφτομαι τι θα χρησιμοποιήσω σαν όπλο , γιατί είμαι απο μόνος μου ένα όπλο τώρα .Στο επόμενο νησί που θα βρεθώ θα προπονηθώ σκληρά ,είπα στον εαυτό μου .Είμαι σίγουρα πολύ πιο δυνατός απο κάθε κοινό θνητό αλλά στα ταξίδια μου , και ειδικά τώρα που θα πάω στην grand line θα συναντήσω και άλλους χρήστες φρούτων του διαβόλου και δεν θα είναι καθόλου εύκολοι σαν τον Higuma

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Τρι Μαρ 06, 2012 4:03 pm, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΈΛΟΣ] Le wild island    [ΤΈΛΟΣ] Le wild island   I_icon_minitimeΤρι Μαρ 06, 2012 1:11 pm

Στον ορίζοντα πλέων διέκρινα δυο νησιά ! Ένα καταπράσινο και ένα που καλυπτόταν με ομίχλη .Το καταπράσινο νησί φαινόταν πιο νορμάλ και άκακο και αποφάσισα να πάω προς τα εκείνο.Ένας παράγοντας παραπάνω που με έκανε να μην θέλω να πάω στο άλλο νησί ήταν οτι είχα διαβάσει στα βιβλία μου οτι αυτού του είδους τα νησιά στην east blue , που καλύπτονται απο ομίχλη , είναι άγονα και κατοικούνται κυρίως απο εγκληματίες . Με λίγα λόγια κάπου που δεν ήμουν ακόμα έτοιμος να πάω..ήμουν δυνατός αλλα όχι και τόσο .Ξαφνικά , έτσι όπως ήμουν αφηρημένος ένιωσα κάτι ελαφρύ να με χτυπάει στο κεφάλι
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΈΛΟΣ] Le wild island    [ΤΈΛΟΣ] Le wild island   I_icon_minitimeΤρι Μαρ 06, 2012 1:16 pm

-Τι στην ευχή ήταν αυτό ?? είπα με τρομαγμένη και θυμωμένη φωνή
Κοίταξα προς τα επάνω (στην κατεύθυνση απ όπου με χτύπησε) αλλά δεν είδα τίποτα . Έτσι κοίταξα κάτω για να δώ τι μου είχαν πετάξει .Ήταν μια εφημερίδα του World Gonverment ! Κοίταξα γύρω μου για να βρω τον γλάρο που την έφερε .καθόταν στο κατάρτι και περίμενε την πληρωμή του . 423425
-πάρε αυτά και φύγε παλιοπούλι , του είπα και του πέταξα 2 belli
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΈΛΟΣ] Le wild island    [ΤΈΛΟΣ] Le wild island   I_icon_minitimeΤρι Μαρ 06, 2012 1:23 pm

''Για να δούμε τα νέα του κόσμου '' είπα στον εαυτό μου .Πρώτα κοίταξα το εξώφυλλο .Ήταν καλυμμένο με το σήμα των marines και είχε τίτλο ''Όσο αυξάνονται οι πειρατές τόσο οι φυλακές του IMpel Down θα γεμίζουν''....Ας μου δώσουν αύξηση και θα κάνω παπάδες, ήταν το μονο σχόλιο που ξεστόμισα
Σπόιλερ:

Συνέχισα να διαβάζω για λίγη ακόμα ώρα απορροφημένος ως που ξαφνικά η βάρκα σταμάτησε απότομα ! Ξέχασα οτι κατευθυνόμουν στο νησί με τόσο διάβασμα .Η σύγκρουση με τη στεριά ήταν απότομη και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πέσω προς τα πίσω και να χτυπήσω το κεφάλι μου ,ευτυχώς λίγο !
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΈΛΟΣ] Le wild island    [ΤΈΛΟΣ] Le wild island   I_icon_minitimeΤρι Μαρ 06, 2012 1:29 pm

Σηκώθηκα κρατώντας το κεφάλι μου . ''Πωπω τι χτύπημα ήταν αυτό ....Μιλάμε τα είδα όλα ! '' είπα στον εαυτό μου ...Μόλις σταμάτησα να τρίβω το χτύπημα μου κοίταξα τριγύρω .Βρισκόμουν σε μία παραλία ..Βγήκα απο την βάρκα και την έσυρα όλη πάνω στην άμμο.Βρήκα έναν πεσμένο κορμό δέντρου και εκεί την έδεσα.Έκρυψα τα τρόφιμα και τα βιβλία μου στην καμπίνα , την σφράγισα και ξεκίνησα να προχωρώ προς τη ζούγκλα .Ήταν μία πολύ πυκνή ζούγκλα .Προχωρούσα προσπαθώντας να μην αποπροσανατολιστώ όμως ένα ζώο κατάφερε να μου αποσπάσει την προσοχή
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΈΛΟΣ] Le wild island    [ΤΈΛΟΣ] Le wild island   I_icon_minitimeΤρι Μαρ 06, 2012 1:34 pm

Ήταν ένα φίδι που σαν δέρμα, είχε τρίχωμα! ήταν ένα περέργο φίδι !! Σαν κουνελόφιδο !Προς στιγμήν αφαιρέθηκα αλλά μετά άρχισε να κινείτε! ερχόταν προς τα μένα αλλά έκανε μία απότομη στροφή και πέρασε απο ένα θάμνο .Επειδή ήμουν περίεργος για να δω που πάει και αν υπάρχουν και άλλα τέτοια πλάσματα το ακολούθησα!Με μεγάλη μου έκπληξη μόλις πέρασα και εγώ τον θάμνο , δίπλα στο φιδι είδα ένα κόκορα , που μόλις με είδαν ,μάλλον φοβήθηκαν και έκαναν μεταβολή για να φύγουν ...
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΈΛΟΣ] Le wild island    [ΤΈΛΟΣ] Le wild island   I_icon_minitimeΤρι Μαρ 06, 2012 1:39 pm

Προχωρούσα περίπου 5-10 λεπτά ως που φτάσαμε σε ένα βουνό . Ήταν ένα περίεργο βουνό γιατί έμοιαζε περισσότερο με γιγάντια χωμάτινη κολόνα Δεν υπήρχε τρόπος να ανέβεις εκεί επάνω γιατί 'ηταν πολύ απότομο ,τόσο που φαινόταν σαν να είναι κάθετο ! Ξαφνικά θυμήθηκα τα ζώα! Κοίταξα δεξιά , κοίταξα αριστερά , αλλά πουθενά αυτά!
'Θα κρύφτηκαν όση ώρα χάζευα το βουνό ,δεν πειράζει ! Ώρα για προπόνηση ''
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΈΛΟΣ] Le wild island    [ΤΈΛΟΣ] Le wild island   I_icon_minitimeΤρι Μαρ 06, 2012 1:41 pm

Αρχικά θα πρέπει να δυναμώσω τους μύες μου , είπα καιμε το κατανα μου έκοψα ένα δέντρο..Μετά το έκοψα σε δυο μικρότερα κομμάτια και έκανα λαβές.Άρχισα να κάνω γυμναστική ως που άκουσα μία αντρική φωνή
-Τι θες στο νησί ξένε
Κατευθείαν κοίταξα προς την ζούγκλα δηλαδή απο όπου ερχόταν η φωνή όμως δεν κατάφερα να την εντοπίσω και έτσι αποφάσισα οτι πρέπει να τον ξανακάνω να μιλήσει
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΈΛΟΣ] Le wild island    [ΤΈΛΟΣ] Le wild island   I_icon_minitimeΤρι Μαρ 06, 2012 1:46 pm

-Ποιος είσαι ?
-Είμαι το πνεύμα του δάσους
Αυτό ήταν ! η φωνή ερχόταν απο έναν θάμνο ! που απ ότι έβλεπα προεξείχε ένα όπλο
-Oi Oi, πρώτη φορά βλέπω πνεύμα με όπλο
-Ε..εεε...
-Τα έχασες ε μεγάλε ?
-Τι θες στο νησί ?
-Είμαι περαστικός...
-Ευτυχώς είπε και βγήκε απο τον θάμνο που κρυβόταν
Ήταν ένας περίεργος τύπος !ήταν ένας τυπος που έμοιαζε με διασταύρωση αρουραίου με τυφλοπόντικα
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΈΛΟΣ] Le wild island    [ΤΈΛΟΣ] Le wild island   I_icon_minitimeΤρι Μαρ 06, 2012 1:52 pm

-Ρε αδερφέ, μπας και έχεις σχέση με τον Stefan the ratman?
-Ποιόν?
-Τίποτα τίποτα tongue Μήπως έχεις τίποτα να φάμε ?
-Ναι φυσικά ξένε
-Λέγε με Vergil
-Εγώ είμαι ο Sifu
-Λοιπών φίλε μου μπορείς να μου δείξεις κάποιο μέρος για να προπονηθώ ?
-Αυτό δεν σου αρέσει ? είπε δείχνοντας τον χώρο γύρω απο το βουνό
-Μια χαρά είναι . είπα καθώς το ξανάβλεπα !
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΈΛΟΣ] Le wild island    [ΤΈΛΟΣ] Le wild island   I_icon_minitimeΤρι Μαρ 06, 2012 1:57 pm

-ωραία λοιπών Vergil εγώ θα πάω να ετοιμάσω το sake που φτιάχνω μόνος μου σε αυτό το νησί και θα μαζέψω μερικά φρούτα θα σε περιμένω στην παραλία !
-Πως θα έρθω ως εκεί ? θα χαθώ
-Θα σε οδηγήσει αυτό το μονοπάτι είπε δείχνοντας ένα πίσω του ,,
-Οκ
- καλή προπόνηση !είπε και έφυγε προς την ζούγκλα ενώ τα δυο ζώα που είχα δει πριν ξεπρόβαλαν απο έναν θάμνο και με κοιτούσαν
Λοιπών είπα στον εαυτό μου , θα πρέπει να ονομάσω τις επιθετικές μου και τις άμυντικές κινήσεις μου ....Χμμμμ απο τι να αρχίσω ??
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΈΛΟΣ] Le wild island    [ΤΈΛΟΣ] Le wild island   I_icon_minitimeΤρι Μαρ 06, 2012 2:02 pm

Αχά ! μου είχε έρθει μία ιδέα
- One sword style....Praying Mantis ,,,,,
μμμ όχι δεν ήταν αρκετά δυνατή η επίθεση που έκανα , έτσι δεν θα χτυπούσα ούτε 3 άτομα ....
Συνέχισα να κάνω και να ξανακάνω την ίδια κίνηση ως που κουράστηκα
Ας δοκιμάσω κάτι άλλο
-One sword style .....Raging raven!
Με αυτή μου την κίνηση χτύπησα το βουνό και άνοιξα μια μεγάλη τρύπα στην άκρη του .
Συνέχισα να επαναλαμβάνω την κίνηση για λίγη ακόμα ώρα ως που να την οικοπεδοποιηθώ
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΈΛΟΣ] Le wild island    [ΤΈΛΟΣ] Le wild island   I_icon_minitimeΤρι Μαρ 06, 2012 2:14 pm

Παρατήρησα οτι είχε ψιλονυχτώσει και έτσι αποφάσισα να πάω να βρω τον Sifu .
Έτσι πήγα προς το μονοπάτι .Σε αυτό περπατούσα με μεγάλη δυσκολία καθώς ήμουν κουρασμένος...Τα χέρια μου ήταν βαριά και τα πόδια μου με δυσκολία μετακινούνταν ,,Μετά απο λίγη ώρα Άρχισα να βλέπω καπνό να ξεπροβάλει πάνω απο το δάσος
Διέκρινα επίσης και μια μεγάλη φωτια! Όταν φτάσαμε τον είδα να κάθετε δίπλα την φωτιά με ένα βαρέλι sake , δύο μεγάλα κοχύλια σε σχήμα πιάτου και μια τεράστια στοίβα με διάφορα φρούτα!
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΈΛΟΣ] Le wild island    [ΤΈΛΟΣ] Le wild island   I_icon_minitimeΤρι Μαρ 06, 2012 2:20 pm

-τελείωσες την προπόνησή σου φίλε μου ?
-ναι και πεινάω σαν λύκος !
-Καλά κάνεις νεαρε! Και γω στις μέρες μου Προπονούμουν σκληρά ήμουν μεγάλος πειρατής ...Ξέρεις είναι δύσκολο να σε καταζητούν παντού
-Είσαι πειρατής ??
-ήμουν πειρατής !
Σκέφτηκα πως πρέπει να ήταν χαζός για να μυο το πει αυτό καθως φορούσα την στολή μου , αλλα απο την άλλη δεν ήθελα να τον συλαβω καθως μου φαινόταν φιλικος και φιλόξενος , κάτι που δεν είναι οι νην και πρωην πειρατές
-Αλήθεια? και πως βρέθηκες εδώ ? σε παράτησαν?
-όχι ακριβώς Vergil
Πήρε το ένα κοχύλι , άνοιξε το βαρέλι ,έβαλε sake και μου το πρόσφερε λέγοντας
-Κάποτε είχαμε έρθει εδώ μαζί με το πλήρωμα μου ψάχνοντας για έναν θησαυρό.Ψάχναμε πέντε ολόκληρες μέρες .Ψάξαμε μέσα σε σπηλιές ,σκάψαμε , είδαμε μέσα σε θάμνους, μέσα στον τον καταρράχτη και σε διάφορες σπηλιές αλλά δεν βρήκαμε πουθενά τίποτα ως που όλοι είχαν απογοητευτεί. Τότε εμφανίστηκε εκείνος ο άντρας ..Ο Bαrοn omatsuri ..Τους σκότωσε όλους....Είναι ένας βαρονος που κρίβεται πίσω απο το αξίωμά του..
Ξαφνικά απο το βάθος ακούστικε μια φωνή..
-Βλέπω μιλάτε για μένα...
-Ο Omatsuri , είπε ο sifu
Αυτό που άκουσα ήταν αρκετό για να επέμβω...
-Ας τον σε μένα ....Είπα και τράβηξα το ξίφος μου

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Τρι Μαρ 06, 2012 2:35 pm, 1 φορά
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΈΛΟΣ] Le wild island    [ΤΈΛΟΣ] Le wild island   I_icon_minitimeΤρι Μαρ 06, 2012 4:02 pm

Ο omatsuri έβγαλε κάτι σαν κόκκινο βελος απο μια φαρέτρα αλλα εγώ ήμουν πιο γρήγορος..Έβαλα το κατανα στο στόμα και πα την μορφή του κέρβερου... Μου έριξε το βέλος με το χέρι του και εγώ έκανα έμαν ελιγμό για να το αποφύγω..Μόλις έφτασα κοντα του, του δάγκωσα τα χέρια για να τον ακινητοποιήσω και τον σήκωσα ψηλά...Απο το μεσαίο κεφάλι το κατανα έπεσε στο έδαφος...Μολις αυτό έγινε τον δάγκωσα με πολύ δύναμη...Τον άφησα να πέσει κάτω και πήρα την ανθρώπινη μορφή μου.. Του πάτησα το κεφάλι σοτ έδαφος ..
-Sifu έλα εδω σε παρακαλώ..
Εκείνος χωρίς δεύτερη κουβέντα ήρθε...Του είπα να πάρει το κατανα μου και να το αποτελειώσει...όπως και έγινε....
Την επόμενη μέρα, σηκώθηκα νωρίς( πριν τον sifu δηλαδή) και ξεκίνησα για την παραλία...Στην διαδρομή σκεφτόμουν πως πολέμησα για την παρτη ενως πειρατή, όμως αυτό δεν με πείραζε, καθώς ήξερα οτι αυτό που μόλις έκανα, ήταν απόδωση δικαιοσύνης....Εκτός αυτού, ένα πράγμα που σιχαινόμουν να βλέπω, ήταν αξιωματούχοι που κάνουν κατάχρηση εξουσίας
[Aeolus]
Civilian
Civilian
[Aeolus]

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΈΛΟΣ] Le wild island    [ΤΈΛΟΣ] Le wild island   I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 09, 2012 7:15 pm

Όνομα: Vergil
Haki Points: ---
Player of the Month Points: 6
Beli: 16.000
Bounty/Fame Points: +1.000.000
Παρατηρήσεις: Πολυ γρηγορη ιστορια και χωρις ιδιαιτερο σεναριο. Σε μερικες προτασεις του ξεφευγει λιγο και δυσκολευεται ο αλλος να καταλαβει τι λες. Προσεξε το λιγο.

[ΤΈΛΟΣ] Le wild island
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Le wild fishman...[Τελος]
» Le wild Short Guy[Τελος]
» [Τελος]Le wild bounty hunters appear
» [Τέλος] Le wild "Wet" Girl appears!
» [Τέλος] Le wild (Voli)Bear appears?!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: