.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
7 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 7 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τελος]Le wild bounty hunters appear

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

[Τελος]Le wild bounty hunters appear Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τελος]Le wild bounty hunters appear   [Τελος]Le wild bounty hunters appear I_icon_minitimeΤρι Ιουλ 17, 2012 5:43 am

"Link προηγούμενης ιστορίας":

"Περίληψη Προηγούμενων":

Xρωματα διαλογων:

Το κρυο τρυπουσε τα κοκκαλα μου καθως εκανα την καθημερινη μου προπονηση στο καταστρωμα του πλοιου.Νομιζα οτι τοσο καιρο σ'αυτη την θαλασσα θα ειχα συνηθισει το αστατο κλιμα της αλλα εκανα λαθος.Παρ'ολα αυτα συνεχιζα ακαθεκτος την εξασκηση μου για να ζεσταθω καλυτερα.Ελεγα στον εαυτο μου οτι αν θελω να γινω ο δυνατοτερος ξιφομαχος στον κοσμο τοτε θα πρεπει να μαθω να πολεμαω το ιδιο καλα υπο ολες τις πιθανες συνθηκες.Ετσι επειτα απο αρκετα ωρα εντονης ασκησης τοσο σωματικης οσο και πνευματικης καταφερα να μειωσω το κρυο που αισθανομουν.Μαλιστα ημουν τοσο αφοσιωμενος στην προπονηση που δεν προσεξα ποτε οτι το πλοιο μου ειχε βγει εκτος πορειας και ενα ρευμα με παρεσερνε πολυ μακρια απο το Lyneel που ηταν ο προορισμος μου...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την metalgunner στις Σαβ Ιουλ 21, 2012 12:26 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Le wild bounty hunters appear   [Τελος]Le wild bounty hunters appear I_icon_minitimeΤετ Ιουλ 18, 2012 12:56 am

Τελειωνα την προπονηση μου οταν μπροστα μου,σε αποσταση μισης ωρας,φανηκε ενα σχετικα μικρο νησι το οποιο υπεθεσα οτι ηταν το Lyneel.Εβαλα τα σπαθια μου στις θηκες τους και πηγα προς την καμπινα μου.Πρωτα σκουπισα τον ιδρωτα που ετρεχε ποταμι και αν τον αφηνα να στεγνωσει πανω μου τοτε σιγουρα θα παθαινα πνευμονια εξ'αιτιας του παγωμενου αερα που φυσουσε.Υστερα φορεσα την μαυρη καπα μου,ηπια μερικες γουλιες νερο και ξαναβγηκα στο καταστρωμα.Το νησι πλεον φαινοταν πιο καλα και μπορουσα να ξεχωρισω μερικα χαρακτηριστικα του.Ενα πολυ ψηλο βουνο καταλαμβανε μεγαλο μερος του χωριζωντας ετσι το νησι στα δυο και μια αρκετα μεγαλη πολη βρισκοταν στην πλευρα που κατευθυνομουν.Λιγο πριν φτασω στο λιμανι,ο αερας αρχισε να λυσσομαναει και μια δυνατη βροχη ξεκινησε.Αμεσως μαζεψα τα πανια για να μην σκιστουν και ηλπιζα τα κυματα να με οδηγησουν σωστα.Και για καλη μου τυχη αυτο εγινε και σε λιγα λεπτα βρισκομουν στο λιμανι οπου καταφερα να δεσω το πλοιο μου με δυσκολια.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την metalgunner στις Παρ Ιουλ 20, 2012 3:13 pm, 1 φορά
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Le wild bounty hunters appear   [Τελος]Le wild bounty hunters appear I_icon_minitimeΤετ Ιουλ 18, 2012 5:21 am

Πηδηξα στην ξυλινη αποβαθρα κρατωντας γερα το καπελο μου για να μην το παρασυρει ο ανεμος.Αυτο το καπελο,η καπα και τα σπαθια μου ηταν οτι πολυτιμοτερο ειχα οποτε τα προστατευα παντα οσο καλυτερα μπορουσα.Το λιμανι ηταν γεματο με κοσμο που ετρεχε για να προφυλαχτει απο την βροχη,της οποιας η ενταση συνεχως μεγαλωνε.Σε λιγη ωρα κανεις δεν υπηρχε εξω στους δρομους εκτος απο εμενα που εψαχνα να βρω καποιο μπαρ ή εστιατοριο για να κατσω.Περιφερθηκα για λιγο στους δρομους της πολης και τελικα στενοσοκακο ανακαλυψα ακριβως αυτο που ηθελα.Ενα μικρο ησυχο μπαρ το οποιο δεν τραβουσε τα βλεμματα των περαστικων.Ετοιμαστηκα να ανοιξω την ξυλινη πορτα οταν αισθανθηκα καπως περιεργα.Σαν καποιος να με κοιτουσε επιμονα.Γυρισα αποτομα το κεφαλι μου ψαχνωντας προς ολες τις κατευθυνσεις αλλα δεν ειδα κανεναν.-Μαλλον θα ηταν ιδεα μου μονολογησα και περασα στο μπαρ.
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Le wild bounty hunters appear   [Τελος]Le wild bounty hunters appear I_icon_minitimeΤετ Ιουλ 18, 2012 12:19 pm

Ο φωτισμος ηταν χαμηλος,σχεδον ανυπαρκτος,και μια περιεργη μυρωδια,συνδυασμος μουχλας και ψητου κρεατος,πλανιοταν στην ατμοσφαιρα.Οι λιγοστοι θαμωνες βρισκοταν "απλωμενοι" στα εξι μικρα ξυλινα τραπεζια που υπηρχαν και επαιζαν χαρτια ή επιναν ησυχα τα ποτα τους.Η εισοδος μου φανηκε να ταραζει την ηρεμια τους καθως ολοι σχεδον γυρισαν και με κοιταξαν οταν εκλεισα την πορτα πισω μου.Οι περισσοτεροι μου εριξαν απλως μια ματια ομως δυο ατομα που καθοταν στο τελευταιο τραπεζι συνεχισαν να με κοιταν επιμονα.Τους αγνοησα και απλως προχωρησα προς τον παγκο οπου δεν καθοταν κανεις.Πισω απο τον παγκο στεκοταν ενας στρουμπουλος μεσηλικας,με γαμψη μυτη και μαυρα αραια μαλλια.Φορουσε ενα ασπρο πουκαμισο με μαυρο γιλεκο και καπνιζε με μανια ενα τσιγαρο.Ενας βρωμικος καθρεφτης βρισκοταν πισω του πανω στον οποιο καθρεφτιζοταν η καραμπινα που ειχε κρυμμενη κατω απο τον παγκο του ο μπαρμαν που μαλλον ηταν και ο ιδιοκτητης.Καθησα στο σκαμπο που βρισκοταν μπροστα του και αφου εκανε μερικες τζουρες ακομα ο μπαρμαν αποφασισε να μου παρει παραγγελια.
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Le wild bounty hunters appear   [Τελος]Le wild bounty hunters appear I_icon_minitimeΤετ Ιουλ 18, 2012 1:07 pm

-Τι θα ηθελες νεαρε?μου ειπε με προσποιητο χαμογελο.
-Κατ'αρχην θελω να ξερω εαν εκτος απο ποτο προσφερετε και φαϊ τον ρωτησα
-Εχουμε το καλυτερο μπιφτεκι της πολης!!!απαντησε καπως ενοχλημενος
-Υπεροχα.Τοτε θα ηθελα ενα μεγαλο ποτηρι μπυρα και τρια μπιφτεκια.
-Αμεσως!!! απαντησε και υστερα αρχισε να φωναζει.-Mary!!!Mary!!!Μα που πηγε παλι αυτη η κορη μου?αναρωτηθηκε αγανακτισμενος.Στο μεταξυ εγω εβγαλα την καπα μου και την αφησα σε ενα διπλανο σκαμπο για να στεγνωσει.Οι μυς του σωματος μου εδειχναν ακομα πιο εντονοι εξ'αιτιας της εντονης προπονησης που εκανα λιγη ωρα πριν,κατι που φανηκε να "εκτιμαει" ιδιαιτερα η ομορφη ξανθια που βγηκε απο την πορτα της κουζινας.Με κοιταξε εντονα και εγω ανταπεδωσα,κατι που εκανε το πατερα της να εκνευριστει και να αρχισει να της φωναζει.
-Γρηγορα πισω στην κουζινα και βαλε τρια μπιφτεκια να ψηνονται!!!Η νεαρη κοπελα εσκυψε το ομορφο προσωπο της και ετρεξε να κανει οτι της ειπε ο πατερας της.Παροτι με εκνευρισε ο τροπος με τον οποιο της μιλησε αποφασισα να μην ανακατευθω για να μην μου δημιουργησω αχρειαστα προβληματα.Αλλωστε δεν μου αρεσε να ανακατευομαι στις ζωες των αλλων εκτος και αν μου το ζητουσαν οι ιδιοι.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την metalgunner στις Παρ Ιουλ 20, 2012 3:15 pm, 1 φορά
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Le wild bounty hunters appear   [Τελος]Le wild bounty hunters appear I_icon_minitimeΠεμ Ιουλ 19, 2012 4:04 am

Ο μπαρμαν μου προσφερε την μπυρα και μου ειπε οτι επρεπε να περιμενω λιγο για τα μπιφτεκια.Ξεκινησα να πινω αργα γιατι ηθελα να μου μεινει αρκετη ωστε να συνοδευσει το φαϊ μου και μετα εριξα μια ματια γυρω μου.Ειδα οτι οι δυο τυποι ειχαν ακομα κολλημενα τα ματια τους επανω μου μονο που τωρα μιλουσαν ψιθυριστα και κοιτουσαν με μεγαλη προσοχη ενα χαρτι που κρατουσε ο ενας στα χερια του.Εκανα πως τους αγνοησα αλλα στην πραγματικοτητα ειχα λιγο τον νου μου σ'αυτους καθως η συμπεριφορα τους ειχε αρχισει να με παραξενευει.Γυρισα ξανα μπροστα μου και συνεχισα να πινω χαλαρα την μπυρα μου.Υστερα απο δεκα λεπτα αναμονης η ξανθια βγηκε και παλι απο την κουζινα κρατωντας ενα πιατο.Αυτη την φορα δεν μου εριξε ουτε μια ματια και ειχε το κεφαλι της συνεχως κατεβασμενο.Αφησε το πιατο και εφυγε τρεχωντας.Κοιταξα τα μπιφτεκια που φαινοταν ζουμερα και καλοψημενα και αρπαξα τα μαχαιροπιρουνα ετοιμος να τα καταβροχθισω.Ειμουν ετοιμος να απολαυσω την πρωτη μπουκια οταν ακουσα το συρσιμο που κανουν οι καρεκλες οταν μετακινουνται και ειδα με την ακρη του ματιου μου τους δυο αντρες να σηκωνονται απο το τραπεζι τους και να ερχονται προς το μερος μου...
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Le wild bounty hunters appear   [Τελος]Le wild bounty hunters appear I_icon_minitimeΠεμ Ιουλ 19, 2012 4:34 am

Με ηρεμες κινησεις αφησα κατω τα μαχαιροπιρουνα και κατεβασα τα χερια μου ωστε να βρισκονται κοντα στις λαβες των κατανα μου.Οι δυο αντρες ειχαν φτασε αρκετα κοντα μου πλεον και μπορουσα να τους δω καθαρα.Ο ενας ηταν πανω απο δυο μετρα με μεγαλα χερια και τεραστιο κορμο.Φορουσε ενα καφε ξεθωριασμενο παντελονι,μαυρο πουκαμισο και μια πρασινη καπα με κουκουλα την οποια ειχε ριγμενη πισω ετσι ωστε να φαινεται το τρομακτικο προσωπο του.Ειχε μια μεγαλη ουλη στο αριστερο μαγουλο και το ενα ματι του ηταν γυαλινο.Το μαλλι του ηταν κοκκινο και μακρυ οπως και το γενι του το οποιο το ειχε δεμενο σε πλεξουδα.Στην πλατη του κουβαλουσε εναν τεραστιο διπλο πελεκυ.Ο δευτερος ηταν πολυ πιο κοντος και μικροκαμωμενος.Ηταν ντυμενος στα μαυρα και σε αντιθεση με τον φιλο του καλυπτε το προσωπο του.Στην μεση του φορουσε μια κοκκινη ζωνη στην οποια ειχε περασμενη ενα πιστολικαι ενα σπαθι.Με πλησιασαν αργα και οταν εφτασαν διπλα μου,ο κοντος σηκωσε το χαρτι που κοιτουσαν προηγουμενως και σχεδον το κολλησε στο προσωπο μου.Ηταν η επικυρηξη μου.
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Le wild bounty hunters appear   [Τελος]Le wild bounty hunters appear I_icon_minitimeΠεμ Ιουλ 19, 2012 5:15 am

-Απ'οτι φαινεται ειμαστε αρκετα τυχερο σημερα Sammy φιλε μου!!!Το κεφαλι αυτου του αθλιου αξιζει 38.000.000 ειπε με τσιριχτη φωνη στον ψηλο κοκκινοτριχη.
-Χαχαχα.Εχεις δικιο Jade.Νομιζω οτι θα ειναι πολυ ευκολα λεφτα!!!του απαντησε αυτος με βαρια,τραχια φωνη.
-Οπως καταλαβαινεις μικρε δεν εχεις καμια ελπιδα απεναντι μας.Ειμαστε οι διασημοι bounty hunters Jade Kennerly και Sammy Feldon ειπε με περηφανια.Εγω που μεχρι εκεινη την στιγμη δεν ειχα βγαλει αχνα,τον κοιταξα και του ειπα -Λυπαμαι φιλε αλλα δεν σας εχω ακουσει ποτε.Τα λογια μου φανηκαν να τον πληγωνουν και για λιγο το προσωπο του συσπαστηκε απο θλιψη και θυμο ομως γρηγορα συνηλθε και με κοιταξε με υπεροπτικο υφος.
-Δεν εχει σημασια.Οταν θα σε στειλουμε Impel Down θα εχεις αρκετο χρονο να απομνημονευσεις τα ονοματα μας ειπε απαλα και υστερα τραβηξε το σπαθι του ορμωντας προς τα πανω μου.Με μια πολυ γρηγορη κινηση τραβηξα το αγαπημενο μου κατανα με την λευκη λαβη και απεκρουσα την επιθεση του στελνωντας τον παραλληλα μερικα μετρα πισω.Σηκωθηκα απο το σκαμπο και ετοιμαστηκα για αντεπιθεση ομως με διεκοψε ο Sammy που ειχε παρει τον τεραστιο διπλο πελεκυ του στα χερια και ετοιμαζοταν να τον κατεβασει στο κεφαλι μου.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την metalgunner στις Παρ Ιουλ 20, 2012 3:16 pm, 1 φορά
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Le wild bounty hunters appear   [Τελος]Le wild bounty hunters appear I_icon_minitimeΠεμ Ιουλ 19, 2012 7:10 am

Το απεφυγα τελευταια στιγμη κανωντας ενα βημα πισω και ετσι ο πελεκυς κατεληξε να κανει μια τεραστια τρυπα στο πατωμα.Οσοι πελατες βρισκοταν στο μαγαζι πριν αρχισει η μαχη τωρα ετρεχαν πανικοβλητοι προς την εξοδο.Σε λιγα λεπτα ειχαμε μεινει εμεις οι τρεις και ο ιδιοκτητης.Ο Jade πηγε και σταθηκε ξανα διπλα στο θηριωδη συντροφο του ο οποιος μετα απο αρκετη προσπαθεια καταφερε τελικα να ξεκολλησει το οπλο του απο το πατωμα.Επεστρεψα το αγαπημενο μου σπαθι στην θηκη του και τραβηξα τα αλλα δυο με τις μαυρες λαβες.Κρατησα το αριστερο καθετα και εφερα το δεξι πανω του,σε οριζοντια θεση σχηματιζωντας εναν σταυρο.Oι αντιπαλοι με κοιταξαν παραξενα και υστερα γελασαν κοροϊδευοντας με.Τους αγνοησα και ετρεξα προς το μερος τους με μεγαλη ταχυτητα και οταν τους πλησιασα χωρισα τα σπαθια ανοιγωντας τα χερια μου διαπλατα ξαφνιαζωντας τους.Ο κοντος προλαβε τελευταια στιγμη και αποκρουσε την επιθεση απο το δεξι μου χερι ωστοσο ο αλλος δεν ειχε την ιδια τυχη και βρεθηκε με ενα μεγαλο ανοιγμα που ξεκινουσε κατω απο την αριστερη μασχαλη του και κατεληγε στην κοιλια του.
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Le wild bounty hunters appear   [Τελος]Le wild bounty hunters appear I_icon_minitimeΠεμ Ιουλ 19, 2012 9:04 am

Eπεσε κανωντας εναν δυνατο θορυβο και γεμιζωντας την περιοχη γυρω απο το αψυχο σωμα του με αιμα.Ο φιλος του εσκυψε απο πανω του προσπαθωντας να τον συνεφερει και οταν καταλαβε οτι η προσπαθειες του δεν ειχαν κανενα νοημα αφηνιασε.Αρχισε να βγαζει περιεργους θορυβους ενω στο σωμα του φαινοταν να γινεται καποια περιεργη μεταλλαξη.Mεγαλωνε για μερικες στιγμες και ξαφνικα σταματησε.Σηκωθηκε ορθιος και εριξε την κουκουλα της καπας του πισω αποκαλυπτωντας ετσι το προσωπο του.Μια κραυγη εκπληξης βγηκε αυθορμητα απο το στομα μου.Αντι να αντικρισω ενα φυσιολογικο ανθρωπινο προσωπο ειδα αυτο ενος ζωου.Ειχε ανοιχτο καφε τριχωμα και δυο μεγαλα κιτρινα ματια.Δυο μυτερα αυτια ηταν σηκωμενα και στο ανοιχτο στομα του φαινοταν τεσσερεις τεραστιοι κυνοδοντες.
-Ετοιμασου να πεθανεις.Neko Neko no Mi, Model:Puma φωναξε και μου επιτεθηκε αμεσως.Η ταχυτητα και η δυναμη του μεγαλωσαν εντυπωσιακα.Πλεον απενατι μου στεκοταν ενα μεγαλοσωμο,αγριεμενο puma.Απεφυγα την επιθεση του τελευταια στιγμη κανωντας ενα στα πλαγια και αφηνωντας τον να χτυπησει με δυναμη στον τοιχο που βρισκοταν πισω μου.
-Ωστε εισαι και εσυ χρηστης φρουτου του διαβολου?τον ρωτησα καθως σηκωνοταν.
-Ναι.Κατηγοριας zoan και με την τρομερη δυναμη που μου δινει δεν εχεις καμια ελπιδα μου απαντησε ενω εγλειφε την μικρη πληγη που ειχε ανοιξει στο πηγουνι του.
-Χαχαχα.Ειμαι τοσο ενθουσιασμενος!!!Πρωτη φορα συνανταω καποιον χρηστη φρουτου.Εκτος απο εμενα φυσικα.Μολις ακουσε την τελευταια μου φραση ο κυνηγος παγωσε.

metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Le wild bounty hunters appear   [Τελος]Le wild bounty hunters appear I_icon_minitimeΠαρ Ιουλ 20, 2012 6:18 am

-Τττ...τι ειπες? 063 ρωτησε ξαφνιασμενος.
-Τι ειπα? 075 Οτι εγω φαει και εγω φρουτο του διαβολου.Δεν το ηξερες?Νομιζα οτι οι κυνηγοι επικυρηγμενων ειναι παντα πολυ καλα πληροφορημενοι για τα θυματα τους.
-Ισχυειαπαντησε με τρεμαμενη φωνη και προσπαθωντας να καταπιει κανονικα.
-Η αληθεια ειναι οτι κατι ειχα ακουσει για σενα αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως.Πες μου,τι κατηγοριας φρουτο εχεις φαει?Τον κοιταξα με ενα ελαφρυ χαμογελο και υστερα εγινα φως.Σε εκπληκτικα γρηγορο χρονο βρεθηκα πισω του ενω αυτος δεν ειχε καν προλαβει να με δει να κινουμαι.Εσκυψα στο αφτι του και ψιθυρισα.-Logia.Το logia του φωτος.Κρυος ιδρωτας κυλησε στα μαγουλα του και τα ποδια του αρχισαν να τρεμουν.Οταν ειδα την αντιδραση του εγειρα πισω και ειπα με ηρεμεη φωνη
-Δεν χρειαζεται να ανησυχεις τοσο.Δεν μ'αρεσει να το χρησιμοποιω τοσο.Προτιμω να πολεμαω με τα σπαθια μου.Για αυτο και θα σου προσφερω μια δικαιη μαχη.Γυρισε αποτομα προς το μερος μου και με κοιταξε με ενα μοχθηρο χαμογελο ζωγραφισμενο στο ζωωδες προσωπο του.
-Τοτε δεν εχεις καμια ελπιδα!!!και με αναπτερωμενες τις ελπιδες του μου επιτεθηκε ξανα με το χερι του.
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Le wild bounty hunters appear   [Τελος]Le wild bounty hunters appear I_icon_minitimeΠαρ Ιουλ 20, 2012 8:31 am

Δεν περιμενα καθολου να αντιδρασει τοσο γρηγορα και ετσι τα μεγαλα του νυχια εσκισαν το δερμα μου στην περιοχη των κοιλιακων.Ευτυχως δεν προλαβα να τα χωσει βαθεια γιατι την τελευταια στιγμη καταφερα και εκανα ενα μικρο βημα προς τα πισω.Τον αγριοκοιταξα και του επιτεθηκα με μανια.Απεκρουσε τις πρωτες μου επιθεσεις χρησιμοποιωντας τα νυχια του ομως οταν ειδε οτι δυσκολευοταν να ανταπεξελθει επιασε και παλι το σπαθι του.Ετρεξε με ορμη προς το μερος μου και χαρις στην ευλυγισια που ειχε αποκτησει απο την στιγμη που πηρε αυτη την μορφη εκανε ενα πολυ γρηγορο ζιγκ-ζαγκ με σκοπο να με παραπλανησει και να μου επιτεθει την στιγμη που θα αφηνα καποιο ανοιγμα.Το σχεδιο του απετυχε και απεφυγα την πρωτη του επιθεση ομως ειχε και εναλλακτικο σχεδιο.Βρεθηκε ταχυτατα στα δεξια μου και χρησιμοποιωντας την μεγαλη ουρα του καταφερε να με εγκλωβισει.Πιεσε με μεγαλη δυναμη τα κοκκαλα μου και τα ενιωσα να σπανε.Δυσκολευομουν να αναπνευσω και μονο μια λυση υπηρχε για να ξεφυγω απο την λαβη του.Ανοιξα το στομα και δαγκωσα με οση περισσοτερη δυναμη μπορουσα την ακρη της ουρας του.Ουρλιαξε απο πονο και χαλαρωσε την λαβη του αρκετα ωστε να μπορεσω να ελευθερωθω.Πηρα μερικες βαθειες ανασες μαζευοντας οσο αερα χωρουσε το στομα μου ενω ακουγα τον αντιπαλο μου να χοροπηδαει και να φυσαει την πληγη που του ειχα κανει στην ουρα.
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Le wild bounty hunters appear   [Τελος]Le wild bounty hunters appear I_icon_minitimeΠαρ Ιουλ 20, 2012 10:02 am

-Γρρ...θα μου το πληρωσεις αυτο ειπε γρυλιζωντας οταν συνηλθε και μου ορμηξε για ακομη μια φορα.Εβαλα το ενα μου σπαθι για να σταματησω την επιθεση του και με το αλλο προσπαθησα να τον κοψω στο στομαχι.Ομως αποδειχτηκε πιο γρηγορος και απεφυγε το χτυπημα μου ενω παραλληλα ανοιγε το στομα του και εμπηγε τους τους τεραστιους κυνοδοντες του στον αριστερο μου ωμο.Αισθανθηκα εναν φρικτο πονο και ειδα το αιμα μου να κυλαει.Δοκιμασε να χωσει ακομα πιο βαθεια τα δοντια του ομως μια πολυ δυνατη γροθια στο πηγουνι απο το δεξι μου χερι τον απετρεψε και τον εστειλε μερικα μετρα μακρια μου.Εσκασε με δυναμη πανω σε ενα τραπεζι το οποιο εγινε συντριμια υπο το βαρος του,και εμεινε για λιγο εκει.Ετσιμου εδωσε λιγο ελευθερο χρονο για να παρω μερικες ανασες και να ελεγξω τα τραυματα μου τα οποια ευτυχως δεν ηταν τοσο σοβαρα οσο νομιζα.Ομως δεν μπορουσα να το ρισκαρω περισσοτερο.Τον ειδα να σηκωνεται αργα,φανερα κουρασμενος και με αιμα να τρεχει απο το στομα του.
-"Διασκεδασαμε" αρκετα αλλα ολα τα ωραια τελειωνουν.Ηρθε η ωρα να τελειωσω αυτη την μαχη του ειπα σοβαρα και με αργες κινησεις τραβηξα το τριτο σπαθι μου και το εφερα στο στομα.
Ο αντιπαλος μου στην αρχη εδειξε τρομαγμενος απο τα λογια μου ομως μετα αρχισε να γελαει.
-Χαχαχα.Για μια στιγμη νομιζα οτι θα χρησιμοποιησεις το φρουτο σου.
-Πιστεψε με.Αυτο θα πονεσει περισσοτερο του ειπα και εσκυψα μπροστα.
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Le wild bounty hunters appear   [Τελος]Le wild bounty hunters appear I_icon_minitimeΠαρ Ιουλ 20, 2012 11:00 pm

Με μια ξαφνικη κινηση πεταχτηκα μπροστα και ετρεξα προς το μερος του κρατωντας μπροστα τα δυο σπαθια που χειριζομουν με τα χερια.O αντιπαλος μου εμεινε ακινητος περιμενωντας την επιθεση μου.Εφτασα διπλα του και ενω ετοιμαζοταν να με χτυπησει,μπλοκαρα το σπαθι του αναμεσα στα δυο δικα μου και κανωντας μια περιστροφη γυρω απο τον εαυτο μου του εσκισα το στομαχι με το κατανα που χειριζομουν με το στομα.Για μια στιγμη επικρατησε απολυτη σιγη και υστερα του αιμα του πεταχτηκε παντου και εβγαλε μια κραυγη πονου.Σωριαστηκε στο εδαφος με εναν δυνατο γδουπο την ωρα που εγω τιναζα το αιμα του απο την λαμα του ξιφους μου και το επεστρεφα στην θηκη του οπως και τα αλλα δυο.Εμεινα για λιγο να κοιταζω τα πτωματα των δυο κυνηγων και συνειδητοποιησα μια πικρη αληθεια για το μελλον μου.Εξ'αιτιας της επικυρηξης μου θα απο εδω και περα θα ειχα συχνα τετοιες "επισκεψεις" απο κυνηγους αλλα και απο απλους ανθρωπους που θα θελαν να βγαλουν χρημα.Ηταν κατι που ημουν προετοιμασμενος να αντιμετωπισω απλως θα επρεπε να προσεχω πιο πολυ ποια ατομα εμπιστευομαι.
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Le wild bounty hunters appear   [Τελος]Le wild bounty hunters appear I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 21, 2012 12:25 am

Πηγα με αργα βηματα προς το παγκο για να παρω την καπα μου και ειδα τον μπαρμαν,που καθ'ολη την διαρκεια της μαχης ειχε μεινει κρυμμενος,να σηκωνεται κρατωντας την καραμπινα του.
-Φαινεται πως τελικα σημερα θα ειναι η δικη μου τυχερη μερα ειπε και με σημαδεψε.Τον κοιταξα νευριασμενος και για λιγο φανηκε να φοβαται.Ομως την επομενη στιγμη πατησε την σκανδαλη και ενας δυνατος πυροβολισμος ακουστηκε.Η σφαιρα περασε απο μεσα μου αφηνωντας με αθικτο,μπροστα στα εκπληκτα ματια του μπαρμαν.-'Η δεν ακουσες τι ειπα πριν σχετικα με το φρουτο μου,;ή δεν ξερεις τι ειναι ενα φρουτο κατηγοριας logia ή απλως εισαι ηλιθιος.Οποιαδηποτε και να ειναι η σωστη απαντηση καποιος πρεπει να σου μαθει οτι δεν παιζουμε με τα οπλα...του ειπα και με μια πολυ γρηγορη κινηση εβγαλα πολυ γρηγορη κινηση τραβηξα ενα απο τα σπαθια μου και εκοψα την καννη του οπλου του.Ο μπαρμαν,ο οποιος πλεον ετρεμε απο τον φοβο του,εκλεισα τα ματια περιμενωντας το τελειωτικο χτυπημα.Αντι για αυτο ομως του εδωσα τα λεφτα για το γευμα μου.Οταν ακουσε τον ηχο των κερματων που εσκαγαν πανω στον ξυλινο παγκο του ανοιξε τα ματια και με κοιταξε σαν ηλιθιος.Φορεσα την καπα μου,η οποια ειχε στεγνωσει καπως,και αποχωρησα απο το μαγαζι αφηνωντας τον ιδιοκτητη σε κατασταση σοκ.Η βροχη εξω ειχε αρχισει να μειωνεται καπως και τα συννεφα απομακρυνοταν.Ειχα σκοπο να επιστρεψω στο πλοιο μου ωστε να περιποιηθω οσο μπορουσα τα τραυματα μου ομως ενα πολυ δυνατο χτυπημα στο κεφαλι απο καποιο μεταλλικο αντικειμενο,λιγο πριν βγω απο το στενο,διεκοψε την πορεια μου.Ζαλιστηκα και το σκοταδι με τυλιξε.Το τελευταιο πραγμα που καταφερα να δω πριν λιποθυμησω ηταν μια σιλουετα που φορουσε ενα τεραστιο καπελο...
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Le wild bounty hunters appear   [Τελος]Le wild bounty hunters appear I_icon_minitimeΚυρ Ιουλ 22, 2012 10:35 am

Όνομα:Swiftblades Jim
Haki Points:-
Player of the Month Points:8
Beli: 25.000
Bounty/Fame Points:3.000.000
Παρατηρήσεις:Συμπαθητικη οπως το ειπες, με αφησε γενικα ευχαριστημενο αν και ειχε πολυ απλη πλοκη. Τα ποστ με του ΒΗ μου αρεσαν αρκετα! Εκανες μια καλη περιγραφη της μαχης, αν και οπως εχω ξαναπει, δεν θα με χαλαγε να βλεπω το φως πιο συχνα... Αλλα οπως θες, αν εσενα δεν σου αρεσει να το χρησιμοποιεις, εμενα μου περισσευει...!

[Τελος]Le wild bounty hunters appear
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Le wild fishman...[Τελος]
» [ΤΈΛΟΣ] Le wild island
» Le wild Short Guy[Τελος]
» [Τέλος] Le wild "Wet" Girl appears!
» The first bounty[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: