.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Le wild fishman...[Τελος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Roni
Civilian
Civilian
Roni

Le wild fishman...[Τελος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Le wild fishman...[Τελος]   Le wild fishman...[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Ιουν 09, 2012 6:18 am

Λινκ προηγουμενης ιστοριας:

Περιληψη:

Τωρα: Ωδευα σταθερα και ηρεμα προς το πλεουμενο εστιατοριο Baratie, εκει θα εκανα μια μικρη σταση και θα εψαχνα στην γυρω περιοχη για τον ψαρανθρωπο Slardar. Για τον οποιο οι φημες λενε πως εκανε επιδραμες στα πλοια που περναγαν απο την περιοχη.Στοχος μου ηταν να βρω, να πολεμησω και να νικησω τον Slardar, ετσι ωστε μετα να τον αναγκασω να μου δωσει τα κλοπιμαια που ειχε μαζεψει μεχρι τωρα... Ηξερα πως ο Slardar ηταν πολυ γρηγορος στο νερο, για αυτο εψαχνα και εναν τροπο να τον κρατησω μακρια απο αυτο αλλα και να μεινω και εγω μακρια μιας που αν με εριχνε στη θαλασσα, οι κουρτινες τις ζωης μου θα επεφταν...!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Roni στις Κυρ Ιουν 10, 2012 2:23 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild fishman...[Τελος]   Le wild fishman...[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Ιουν 09, 2012 1:27 pm

Το ταξιδι μου κρατησε σχετικα λιγο, λογο του καλου καιρου υστερα απο μερικες ωρες ταξιδιου εβλεπα την γνωστη σημαια του εστιατοριου. Εφτασα κοντα και εδεσα το πλοιο μου στην ειδικη προβλητα-λιμανακι που ειχαν κατασκευασει οι μαγειρες του εστιατοριου. Στο προηγουμενο ταξιδι εδω, την ειχα καταστρεψει κατα την διαρκεια της μαχης μου με τον Don krieg και τον Gin, ωστοσο απο οτι φαινοταν ολα ειχαν επανελθει στο κανονικο... Αφου εδεσα το πλοιο μου κατευθυνθηκα στο εσωτερικο του πλοιου, χαιρετησα ολους τους μαγειρες, οι οποιοι με υποδεχτηκαν με χαρες και πανηγυρια και εκατσα σε ενα τραπεζι για να απολαυσω λιγο απο το μοναδικο φαγητο των μαγειρων του Baratie...!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild fishman...[Τελος]   Le wild fishman...[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Ιουν 09, 2012 10:27 pm

Απο οτι εμαθα ο Zeff ελειπε αυτον τον καιρο, ειχε παει για το καθορισμενο μηνιαιο ταξιδι του, για να αγορασει τροφιμα και γενικα διαφορα υλικα που χρειαζοταν το εστιατοριο... Αφου εφαγα, ενας απο τους μαγειρες μετεφερε τα πραγματα μου στο δωματιο που ειχα μεινει και την προηγουμενη φορα, ο κοσμος ειχε πλεον σπασει μιας που ηταν πια αργα... Ειπα σε δυο απο τους μαγειρες, τους οποιους ηξερα το σχεδιο μου...
Θα ειναι δυσκολο να βγαλεις εναν ψαρανθρωπο απο το νερο... μου ειπε ο πρωτος, που τον ελεγαν Patty.
Και εκτος αυτου, που ακριβως θα πολεμησεις ακομα και αν καταφερεις να τον βγαλεις, η βαρκα σου ειναι πολυ μικρη, δεν θα εχεις χωρο να κινηθεις... συμφωνησε ο δευτερος, ονοματι Carne...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild fishman...[Τελος]   Le wild fishman...[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Ιουν 09, 2012 10:32 pm

Η συζητηση μας ειχε παρει μεχρι αργα αλλα ακομα δεν ειχαμε φτασει σε καποια λογικη λυση, και τοτε ηταν που ο Patty ειπε:
Και αν, χρησιμοποιουσες αυτο το πλοιο...?? Εδω θα ειχες χωρο να πολεμησεις...
Oi oi Patty, τι λες? Αυτο ειναι το πλοιο του Owner Zeff, δεν μπορεις να το δωσεις σε καποιον αλλο...
Carne ξερεις το ιδιο καλα με εμενα, πως αυτος ο ψαρανθρωπος μας δημιουργει και εμας προβληματα... Ποσους και ποσους πελατες μας εχει διωξει, αυτο το βρωμοψαρο? Με τις λεηλασιες που κανει, εχουμε ολο και λιγοτερους πελατες...
Τους παρακολουθουσα να μαλωνουν, η αληθεια πως η ιδεα του Patty μου αρεσε παρα πολυ, το πλοιο αυτο ειχε δυο πτερυγια που χρησιμοποιωνταν για εξεδρα σε περιπτωση μαχης ή κακοκεριας... Εκει θα μπορουσα ανετα να πολεμησω τον ψαρανθρωπο...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild fishman...[Τελος]   Le wild fishman...[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Ιουν 09, 2012 10:39 pm

Νομιζω πως λογαριαζεται χωρις τον ιδιοκτητη... Patty, Carne... ακουστηκε μια γνωστη βαρια φωνη, πισω μας. Γυρισα αποτομα και ειδα τον Zeff να κοντοστεκεται στην πορτα του εστιατοριου και να μας κοιταει...
Owner!!
Owner!! ειπαν ο Patty και ο Carne με μια φωνη. Εκεινος χαμογελασε λιγο και υστερα γυρισε προς τα εμενα...
Ακουσα ολη την συζητηση, γιατι καθε φορα που μας επισκεπτεσαι πρεπει να γινονται μαχες στο εστιατοριο μου???!!! μου ειπε με ενα υφος αναμεικτης ειρωνιας και πειραγματος...
Και γω χαιρομαι που σε βλεπω Zeff...!! του απαντησα... Εκεινος μπηκε μεσα και αφησε τα πραγματα στην κουζινα, ωστε να τα τοποθετησουν στις αναλογες θεσεις οι μαγειρες. Υστερα ηρθε ξανα κοντα μας και εκατσε, δεν μιλησε καθολη την διαρκεια της συζητησης, ημουν σιγουρος πως σκεφτοταν εναν τροπο να με βοηθησει, μιας που συμφωνα με τον Patty και τον Carne, ο ψαρανθρωπος δημιουργουσε και σε αυτους προβλημα...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild fishman...[Τελος]   Le wild fishman...[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Ιουν 09, 2012 10:48 pm

Υστερα απο αρκετη ωρα, ο Zeff γυρισε και μου ειπε:
Ειναι αληθεια πως αυτος ο ψαρανθρωπος, εχει γινει μεγαλο προβλημα για εμας... Θα σε βοηθησω να τον πολεμησεις, ομως σε ανταλαγμα θελω να τον διωξεις μια για παντα απο αυτα τα νερα...!
Χαχαχα για αυτο να εισαι σιγουρος, δεν ειμαι το ιδιο με το πως ημουν τοτε, θα δεις ποσο δυνατος εχω γινει!! του ειπα, ενω το πρωσοπο μου ελαμπε απο ικανοποιηση που θα με βοηθουσε...
Ο Zeff μου ειπε για μια καινουργια προσθηκη στο πλοιο, ενα διχτυ που σηκωνοταν απο τα πτερυγια και επιανε στην κορυφη του πλοιου, ετσι μπορουσε ευκολα να "φυλακισει" τους εχθρους, που επιτιθενταν...
Θα ανειξουμε τα πτερυγια και θα κινηθουμε προς το μερος που εχει το λιμερι του ο ψαρανθρωπος, οταν εκεινος ανεβει στην εξεδρα για να μας κλεψει, θα τον αιχμαλοτησουμε με το διχτυ, απο εκει και περα θα ειναι δικος σου... μου ειπε στο τελος ο Zeff... Αφου τα κανονισαμε, πηγαμε για υπνο, η "αποστολη" θα ξεκινουσε την επομενη μερα και θα επρεπε να ειμαι ξεκουραστος, αν κρινω απο τον Arlong θα χρειαζομουν ολη μου την δυναμη για να πολεμησω εναν ψαρανθρωπο...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild fishman...[Τελος]   Le wild fishman...[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Ιουν 09, 2012 10:53 pm

Ξαπλωσα στο κρεβατι μου και αρχισα να σκεφτομαι, πιθανες στρατηγικες, το μονο που ηξερα για τον αντιπαλο μου ηταν πως ειχε πολυ μεγαλη ταχυτητα, και χρησιμοποιουσε μια τεχνικη που λεγοταν Fishman Karate... Αν θυμομουν καλα, ενας απο τους αντρες του Arlong, ηξερε την ιδια τεχνικη, αλλα σε χαμηλοτερο επιπεδο, με τις σκεψεις αυτες στο μυαλο μου με πηρε σιγα σιγα ο υπνος, δεν καταλαβε για το ποτε περασε το υπολοιπο βραδυ και συντομα ξυπνησα απο μια ακτινα του ηλιου που περναγε απο το παραθυρο και επεφτε στο ματι μου... Σηκωθηκα σιγα σιγα, και αφου επλυνα το πρωσοπο μου, κατεβηκα στο κατω μερος που ηταν το εστιατοριο. Ο Zeff ειχε ηδη ξυπνησει και με περιμενε, μου εριξε ενα χαμογελο και μου εδειξε την ηδη ανοιγμενη εξεδρα...
Λοιπον μικρε τι λες? Παμε για ψαρεμα?!! μου ειπε χαμογελωντας και εδωσε το σημα να κατευθυνθουμε προς το μερος που παραμονευε ο ψαρανθρωπος...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild fishman...[Τελος]   Le wild fishman...[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Ιουν 09, 2012 11:02 pm

Βγηκα στην εξεδρα και αγναντευα την απεραντη θαλασσα μπροστα μας, ο Zeff εν το μεταξυ μου ειχε εξηγησει για το πως ακριβως δουλευε το διχτυ, ενας απο τους μαγειρες ηταν πανω απο τον μοχλο που το ενεργοποιουσε και ετσι με το που θα ανεβαινε στην εξεδρα ο ψαρανθρωπος, θα το ανοιγε...
Ετοιμασου μικρε, σχεδον φτασαμε στο μερος... ακουστηκε η φωνη του Zeff απο το πανω καταστρωμα. Εκλεισα την πορτα του εστιατοριου πισω μου και περιμενα την αφιξη του "καλεσμενου" μας, για καλη μου τυχη δεν περιμενα και πολυ. Υστερα απο μερικα λεπτα, εγινε μια αναταραχη στην θαλασσα και κατι που ηταν αναμεσα σε ψαρι και ανθρωπο πεταχτηκε πανω στο καταστρωμα... Δεν εμοιαζε με τον Arlong, εκεινος ειχε ουρα ψαριου, ενω ο Arlong ειχε κανονικα ποδια...
Τα νερα αυτα ειναι δικα μου, οποιο περναει πρεπει να μου πληρωνει τον απαραιτητο "φορο"!! ειπε ο ψαρανθρωπος πλησιαζοντας με...
Δεν πληρωνω φορους σε κανεναν και ιδιαιτερα σε ενα ψαρι διχως ονομα...!!! του ειπα ειρωνικα, ηξερα πως οι ψαρανθρωποι δεν αντεχαν τον υποβιβασμο τους σε απλα ψαρια εβγαιναν εκτος εαυτου οταν ακουγαν κατι τετοιο...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild fishman...[Τελος]   Le wild fishman...[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Ιουν 09, 2012 11:08 pm

Τι ειπες βρωμερε ανθρωπε??? Νομιζεις πως μπορεις να μου απευθυνεσαι ετσι? Εσυ? Ενα κατωτερο πλασμα? αρχισε να φωναζει και πηγε να μου επιτεθει, τον απεφυγα και εδωσα σημα για την ενεργοποιηση του διχτιου... Εκεινος κοιταξε γυρω του, αλλα πλεον δεν μπορουσε να κανει κατι, ειχε παγιδευτει εδω μεσα, μακρια απο την θαλασσα...
Οοο ναι σε ξερω, κανεις λεηλασιες σε διερχομενα πλοια εδω και πολυ καιρο... Ωστοσο δεν ξερω το ονομα σου, ηξερα εναν ψαρανθρωπο παλια, αλλα τον ειχα νικησει και αυτον, τον ελεγαν Arlong...!! του ειπα περιπεχτηκα...
Πως τολμησες να με αιχμαλωτησεις? Θα μου το πληρωσεις και αυτο αλλα και οτι εκανες στον Arlong-san... Παντα τον σεβομουν και τον ειχα πιο ψηλα απο ολους τους αλλους ψαρανθρωπους... Θα σε εκδικηθω για οτι εκανες, εγω ο Slardar, θα σε σκοτωσω ανθρωπε...
Slardar εε?? Εμενα με λενε Roni, στο λεω για να ξερεις το ονομα του ανθρωπου που σε σκοτωσε, βρωμοψαρο...! Και τωρα ελα να μου δειξεις τι αξιζεις...!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild fishman...[Τελος]   Le wild fishman...[Τελος] I_icon_minitimeΚυρ Ιουν 10, 2012 1:45 pm

Ηταν προφανες πως τα λογια μου, τον νευριαζαν στον μεγιστο βαθμο μιας που επιτεθηκε διχως δευτερη σκεψη... Χρησιμοποιουσε περιεργες τεχνικες με βαση το καρατε, μια απο αυτες ηταν και η πρωτη του επιθεση που βρηκε στοχο... Ηταν λες και ενα κυμα αερα με διαπερασε, η φωνη του Slardar ακουστηκε να λεει:Arabask Brisk Seiken... Με πεταξε πισω και ενιωσα το σωμα μου να χτυπιεται απο μεσα προς τα εξω.
Καθικι? Τι εκανες? Τι σοι κινηση ηταν αυτη? τον ρωτησα ενω προσπαθουσα να σταθω στα ποδια μου...
Δεν ειμαι υποχρεωμενος να σου πω... 100 Brik Fist ξανα φωναξε ο Slardar και μου επιτεθηκε αλλα αυτη την φορα τον περιμενα, μεταμορφωσα τα χερια μου και πεταξα απο πανω του, υστερα επεσα με ολο μου το βαρος πανω στο κεφαλι του... Επεσε κατω και το επιασε βγαζωντας μια κραυγη πονου...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild fishman...[Τελος]   Le wild fishman...[Τελος] I_icon_minitimeΚυρ Ιουν 10, 2012 1:51 pm

Σε υποτιμησα μικρο ζωηφιο... Αλλα δεν θα ξανασυμβει, η ταχυτητα μου ειναι μοναδικη ακομα και οταν ειμαι εκτος του νερου... Θα μετανιωσεις που τα εβαλες μαζι μου...
Ελα, μην γινεσαι δραματικος!! Ξερεις πλεον αρκετα καλα, πως δεν θα πεσω τοσο ευκολα... Οσο για το αν θα το μετανιωσω, δεν τον νομιζω!! Θα σε νικησω και θα σε αναγκασω να μου πεις που εχεις κρυμμενο τον θησαυρο σου!!!
Θησαυρο? Ποιον θησαυρο? Εγω απλα σας μισω, για αυτο κανω επιδρομες στα πλοια σας, εχει ερθει ο καιρος να μαθουν ολοι οι ανθρωποι ποια ειναι η ανωτερη φυλη...!
Πεταξα προς το μερος του με μεγαλη ταχυτητα και χρησιμοποιησα την τεχνικη που ειχα αντιγραψει απο τον Borgan στο Warship Island... Δεν προλαβε καν να αμυνθει και το αιμα του πεταχτηκε και εβαξε την προβλητα...!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild fishman...[Τελος]   Le wild fishman...[Τελος] I_icon_minitimeΚυρ Ιουν 10, 2012 1:59 pm

Νομιζω πως ηρθε η ωρα να το βουλωσεις, αν δεν εχεις θησαυρο πανω σου δεν με ενδιαφερει το αν θα ζησεις ή το αν θα πεθανεις απο το χερι μου... Στον Arlong ειχα χαρισει την ζωη, αλλα σε σενα δεν θα ειμαι τοσο επιηκης...!! Καλυτερα να ετοιμαστεις για τα χειροτερα Slardar...
Αν.. αν νομιζεις πως.. θα χασω απο ενα κατωτερο πλασμα... εισαι γελασμενος... τραυλισε ο Slardar, πανω στην προσπαθεια του να σταθει κανονικα στα ποδια του, αλλα ηταν ματαιο, η κινηση αυτη ηταν ισως μια απο τις πιο θανασιμες μου κινησεις... Αποκλειεται να μπορουσε να σταθει στα ποδια του, τοσο ευκολα...
Κινηθηκα προς το μερος του, ενω εκανα και παλι κανονικα τα χερια μου και επιασα το μαχαιρι μου...
Πρεπει να μαθεις μερικους τροπους βρωμοψαρο... Η ανωτερη φυλη που λες, ειμαστε εμεις και οχι μερικα ψαρια που μιλανε... του φωναξα και του πεταξα το μαχαιρι μου με στοχο το δεξι του χερι...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild fishman...[Τελος]   Le wild fishman...[Τελος] I_icon_minitimeΚυρ Ιουν 10, 2012 2:06 pm

Το μαχαιρι μου για μια ακομη φορα δεν με απογοητευσε, σε συνδυασμο με το σημαδι μου γινοταν ενα φονικο οπλο... Ο Slardar εβγαλε μια ακομη κραυγη πονου, αυτη την φορα την συνοδευαν μερικες βρισιες ή κατι που εμοιαζε με βρισιες εν παση περιπτωση... Ειχα πλεον φτασει κοντα του, απο το χερι του ετρεχε ενα μικρο ποταμι απο αιμα, και η πληγη στο στηθος του απο την προηγουμενη μου κινηση φαινοταν αρκετα βαθεια... Επιασα το μαχαιρι μου και το τραβηξα με δυναμη απο το χερι του, αιμα πεταχτηκε καθως η λεπιδα εβγαινε απο το δερμα του...
Δεν εχω λογο να πολεμησω εναν τοσο αδυναμο αντιπαλο... Νομιζα πως ησουν δυνατος, λογο της πρωτης σου επιθεσης αλλα πραγματικα με εκανες να χασω το ενδιαφερον μου...
Τιποτα δεν εχει τελειωσει αν δεν το πω εγω... Ultimate Fishman Karate: Spear Punch ειπε ο Slardar και με μια δυνατη γρωθια με πεταξε αρκετα μετρα πισω, ενιωσα λες και με ειχε τρυπησει ενα ξιφος ή κατι τετοιο...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild fishman...[Τελος]   Le wild fishman...[Τελος] I_icon_minitimeΚυρ Ιουν 10, 2012 2:15 pm

Επιασα το στομαχι μου και ενιωσα αιμα να βγαινει, πραγματι η κινηση που ειχε χρησιμοποιησει ηταν λες και με ειχε κοψει με καποιο σπαθι ή μαχαιρι... Εμοιαζε πολυ με την κινηση που ειχα μαθει να κανω και εγω με τα φτερα μου... Σηκωθηκα σιγα σιγα και τον κοιταξα, εδειχνε να ειναι ετοιμος να πεσει κατω αλλα το βλεμμα του ηταν ιδιαιτερα σοβαρο...
Ωστε, αυτο θες? Μια μαχη μεχρι θανατου?
Τερμα τα λογια, ηρθε η ωρα να το τελειωσουμε αυτο μια και καλη... ειπε ο Slardar και εξαπελυσε ενα ακομα κυμα αερα προς το μερος μου... Μολις που προλαβα να το αποφυγω, του πεταξα το μαχαιρι μου για αντιπερισπασμο και επιτεθηκα με τα ποδια μου...Απεκρουσε και τις τρεις επιθεσεις μου, παρα την ασχημη κατασταση που βρισκοταν το σωμα του... Εκανα δυο βηματα πισω για να ανασυνταχτω και ξανα επιτεθηκα, αυτη την φορα με το μαχαιρι μου, προσπαθουσα να βρω ενα ανοιγμα για να τον κοψω, αλλα συνεχιζε να ειναι αρκετα γρηγορος... Ομως δεν ειχε υπολογισει ενα πραγμα, οτι του τελειωνε ο χωρος, συνεχισα να του επιτηθομαι σπρωχνοντας τον προς τα πισω, μεχρι που τον κολλησα στο διχτυ... Απο τον συγχησμο του μπλεχτηκε και διχως να χασω ευκαιρια τον εδεσα και τον ακινητοποιησα...
Ασε με ελευθερο...!! Τι νομιζεις πως κανεις??
Κανω ενα δωρο στην κυβερνηση...! του ειπα και τον βαρεσα με μια δυνατη γονατια στο κεφαλι, ριχνωντας τον αναισθητο...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild fishman...[Τελος]   Le wild fishman...[Τελος] I_icon_minitimeΚυρ Ιουν 10, 2012 2:21 pm

Ο Patty και οι υπολοιποι μαγειρες μου υποσχεθηκαν πως θα παρεδιδαν τον Slardar στο πρωτο πλοιο με Μαριν που θα περναγε απο το Baratie... Εγω απο την αλλη ειχα νικησει τον αντιπαλο μου και του ειχα χαρισει την ζωη, μπορει να ειχε ενδιαφερον ως αντιπαλος αλλα σιγουρα δεν ειχα καποιο λογο να ασχοληθω τοσο πολυ με καποιον τοσο αδυναμο, ωστε να χρειαστει να τον σκοτωσω... Τυλιξα το σωμα στις φλωγες μου και εγινα σχεδον αμεσως καλα, ο Zeff με ρωτησε ποιος θα ηταν ο επομενος μου προορισμος και του απαντησα πως ειχε ερθει ο καιρος να αφησω πισω μου την East Blue και να επιστρεψω στην πανεμορφη θαλασσα και γεννετηρα μου, North Blue... Μαζεψα τα πραγματα μου και αφου πηρα μερικες προμηθειες που μου ειχαν ετοιμασει οι μαγειρες, ως ευχαριστω για την βοηθεια μου, κατευθηνθηκα στην βαρκα μου και εφυγα απο το Baratie... Επομενος προορισμος ηταν το ομορφο νησι των κρασιων, Misquet...

Λινκ επομενης ιστοριας:
Heiwajima
Civilian
Civilian
Heiwajima

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild fishman...[Τελος]   Le wild fishman...[Τελος] I_icon_minitimeΚυρ Ιουν 10, 2012 4:51 pm

Όνομα: Roni D. Razor
Haki Points: -
Player of the Month Points: 5
Beli: 15.000
Bounty/Fame Points: 1.000.000
Παρατηρήσεις: Μια από τις κλασσικές μικρές και βιαστικές ιστορίες μόνο και μόνο για το μπος, αν και προς το τέλος κάτι πήγες να κάνεις.

Le wild fishman...[Τελος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Alucard and the fishman [ΤΕΛΟΣ]
» Le wild Short Guy[Τελος]
» [ΤΈΛΟΣ] Le wild island
» [Τελος]Le wild bounty hunters appear
» [Τέλος] Le wild "Wet" Girl appears!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: