| [Τέλος] Le wild "Wet" Girl appears! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SlipKnoTaS Civilian
Posts : 14210 Join date : 19/01/2010 Age : 31 Location : In hell!
| Θέμα: [Τέλος] Le wild "Wet" Girl appears! Πεμ Ιουν 14, 2012 2:31 am | |
| - Link προηγούμενης ιστορίας:
- Μια μικρή περίληψη της προηγούμενης ιστορίας:
Βρεθήκαμε στο Clockwork Island όπου στην αρχή κατατροπώσαμε μερικούς πειρατές στην θάλασσα. Ύστερα από αυτό μάθαμε για τον τύπο που έκανε κουμάντο στο νησί και ξεκινήσαμε για να πάμε στο κάστρο του. Εκεί πέρα τα κάναμε όλα μαντάρα και νικήσαμε όλους τους δυνατούς αντιπάλους. Λίγο πριν όμως τα τσιράκια τους φύγουν από το κάστρο, εμφανίστηκε κάποιος που τους έκανε να σταματήσουν να τρέχουν φοβισμένοι.
-Που τρέχετε πανικόβλητοι ρε μπουμπούνες?-Master Boo Jack! Δεχθήκαμε επίθεση και ο Bear King και οι υπόλοιποι ηττήθηκαν! Οι φονιάδες τους είναι μέσα στην αυλή του κάστρου.-Τι έγινε λέει? Ο Bear King ηττήθηκε?! Honey Queen, το άκουσες αυτό?-Oh xoxo. Το άκουσα. Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί που κατάφεραν και νίκησαν αυτό το θηρίο.-Πρέπει να τους υποτίμησαν για να έχασαν. Δεν εξηγείται αλλιώς. Θα τους κάνω να το πληρώσουν!-Άντρες, γυρίστε πίσω και επιτεθείτε! Θα πάρουμε εκδίκηση για τα αδέρφια μας!Τότε όλοι γύρισαν ξανά προς το μέρος μας και όρμισαν καταπάνω μας. Ο φόβος τους είχε εξαφανιστεί και την θέση του είχε πάρει το κουράγιο. Μια τέτοια αλλαγή σήμαινε ότι αυτοί οι δύο που εμφανίστηκαν έπρεπε να ήταν δυνατοί.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SlipKnoTaS στις Σαβ Ιουν 16, 2012 7:33 am, 1 φορά | |
|
| |
SlipKnoTaS Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Le wild "Wet" Girl appears! Παρ Ιουν 15, 2012 5:03 pm | |
| -Mukuro, Fran. Πρέπει να τελειώσουμε στα γρήγορα με τα τσιράκια για να ασχοληθούμε μετά ελεύθερα με τους άλλους δύο που εμφανίστηκαν. -Ξέρω, ξέρω. -Ωραία, τότε αρχίστε να σφάζετε! Άρπαξα τα δύο σπαθιά μου και όρμισα μπροστά. Σκότωνα τον έναν μετά τον άλλο και αυτοί δεν μπορούσαν να με κάνουμε απολύτως τίποτα καθώς τα πάντα διαπερνούσαν απλά το σώμα μου στην μορφή σκοταδιού. Ο Fran και ο Mukuro, με την δύναμη των ψευδαισθήσεων, σκότωναν και αυτοί τους αντιπάλους τους χωρίς να παθαίνουν την παραμικρή ζημιά. Όλα ήταν τόσο εύκολα και ευνοϊκά για εμάς. Οι άλλοι δύο που μόλις είχαν έρθει, απλά κοιτούσαν τους δικούς τους να πεθαίνουν. | |
|
| |
SlipKnoTaS Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Le wild "Wet" Girl appears! Παρ Ιουν 15, 2012 5:12 pm | |
| Σκοτώναμε τους πάντες, τον ένα μετά τον άλλο, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να έχουν μείνει πολύ λίγοι. Ο φόβος επέστρεψε στα πρόσωπά τους, καθώς δεν μας είχαν προκαλέσει την παραμικρή ζημιά, και μαζεύτηκαν όλοι μαζί δημιουργώντας μια "ομάδα" άμυνας. Τότε ήταν που οι δύο τύποι από πίσω αποφάσισαν να πάρουν μέρος στην μάχη. Δεν το έκαναν όμως με κάποιον τρόπο που θα περίμενε ο καθένας να κάνουν. -Είστε όλοι άχρηστοι! Δεν μπορείτε να κάνετε το παραμικρό! Boo Jack, σκότωσέ τους! -Πολύ ευχαρίστως, Honey Queen! είπε ο χοντρός τύπος και μάζεψε το σώμα του σε σχήμα μπάλας. | |
|
| |
SlipKnoTaS Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Le wild "Wet" Girl appears! Παρ Ιουν 15, 2012 5:17 pm | |
| Όπως είχε πάρει σχήμα μπάλας, ήταν όλο καλυμμένος με καρφιά. Πήδηξε στον αέρα και αφού έπεσε στο έδαφος, άρχισε να κατρακυλάει προς το μέρος των δικών του. -Master Boo Jack, συγχώρεσέ μας. Δεν θέλουμε να πεθάνουμε. -Πολύ αργά! Πηγαίνετε να συναντήσετε τους υπόλοιπους άχρηστους φίλους σας. Τους χτύπησε με τόση δύναμη που σκορπίστηκαν σε όλο το μέρος τριγύρω. Τα σώματά τους ήταν γεμάτα τρύπες από τα καρφιά στην πλάτη του και γεμάτα μελανιές από τα ισχυρά χτυπήματα στο έδαφος. Ήταν νεκροί πλέον. Πέθαναν ακαριαία από τον ίδιο "αρχηγό" τους. Πλησίασε και η άλλη η γυναίκα δίπλα στον άλλο και είπε ο τύπος: -Και τώρα ώρα να σοβαρέψουν τα πράγματα! | |
|
| |
SlipKnoTaS Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Le wild "Wet" Girl appears! Παρ Ιουν 15, 2012 5:25 pm | |
| -Fran, πήγαινε ψάξε στο κάστρο για πολύτιμα πράγματα. Εγώ και ο Raziel ήμαστε υπεραρκετοί για αυτούς τους δύο. -Μάλιστα Master! Έφυγα! -Raziel, ο "σκαντζόχοιρος" δικός μου. Ανέλαβε την άλλη. Έχει κάτι περίεργο πάνω της που την κάνει να φαίνεται επικίνδυνη. -Ένας από τους δύο είναι ο δεύτερος χρήστης φρούτου του διαβόλου για τον οποίο μάθαμε. Οπότε να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου. -Oh xoxo! Ώρα να σας κάνω μούσκεμα! είπε η τύπισσα και το σώμα της μετατράπηκε σε ένα ροζέ υγρό. -Ώστε εσύ έχεις φρούτο του διαβόλου και μάλιστα βλέπω logia κλάσης. Ενδιαφέρον! Για να δούμε ποιος θα επικρατήσει. Το υγρό σου ή το σκοτάδι μου?! είπα και όρμισα καταπάνω της απλώνοντας σκοτάδι γύρω μας!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SlipKnoTaS στις Σαβ Ιουν 16, 2012 1:42 am, 1 φορά | |
|
| |
SlipKnoTaS Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Le wild "Wet" Girl appears! Παρ Ιουν 15, 2012 5:35 pm | |
| Ο Mukuro και ο "σκαντζόχοιρος" τραβήχτηκαν παραπέρα. Το πεδίο της μάχης γύρω μας καλύφθηκε με σκοτάδι. Είχαμε πλέον αποκοπεί από τον υπόλοιπο χώρο. Βρισκόμασταν μέσα σε μια αρένα σκοταδιού! Θα μπορούσα να την αποτελειώσω στα γρήγορα όπως έκανα με τον αρχηγό τους αλλά αυτή είχε logia φρούτο του διαβόλου. Αυτό το γεγονός με έκανε να θέλω να δω τι μπορεί να κάνει με αυτό και αν πραγματικά αξίζει που έχει ένα τέτοιο φρούτο. Οπότε προς το παρόν θα απολάμβανα την μάχη. Όπως είχε μετατραπεί σε αυτή την υγρή ουσία, άρχισε να κυλάει προς το μέρος μου. | |
|
| |
SlipKnoTaS Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Le wild "Wet" Girl appears! Σαβ Ιουν 16, 2012 1:55 am | |
| Όπως ερχόταν κατά πάνω μου, σήκωσε τα χέρια της και εκτόξευσε μια μεγάλη ποσότητα υγρού προς το μέρος μου. Μετατράπηκα σε σκοτάδι και το απέφυγα. Έγινα ένα με το σκοτάδι του πεδίου γύρω μας και βγήκα από πίσω της. Όπως είχε μετατραπεί σε αυτή την υγρή ουσία, τα ρούχα της είχαν πέσει στο έδαφος. Παράξενο για έναν χρήστη logia φρούτου του διαβόλου. Απ' όσο ήξερα, από εμένα τον ίδιο και από γενικές γνώσεις, όλα τα πράγματα που έχουν άμεση επαφή με τον χρήστη μετατρέπονται και αυτά στο στοιχείο του κάθε χρήστη logia φρούτου. Όπως ήμουν πίσω της, πήγα να την κόψω στα δύο με τα σπαθιά μου αλλά με κατάλαβε και απέφυγε το χτύπημα. | |
|
| |
SlipKnoTaS Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Le wild "Wet" Girl appears! Σαβ Ιουν 16, 2012 2:11 am | |
| ~Παράλληλα έξω από το πεδίο σκοταδιού~Ο Mukuro δημιούργησε πολλά αντίγραφα του εαυτού του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αντίπαλός του να μην ξέρει ποιος είναι ο αληθινός. Έτσι, έγινε μπάλα και άρχισε να κατρακυλάει και να χτυπάει τον ένα μετά τον άλλο. Ο Mukuro όμως δεν καθόταν άπραγος όσο οι ψευδαισθήσεις του χάνονταν. Άρπαξε την τρίαινά του και στο δεξί του μάτι το σύμβολο που συμβολίζει τον αριθμό 1 άλλαξε στο σύμβολο για τον αριθμό 4 και το μάτι του περιτριγυρίστηκε από μοβ φλόγες. - Σύμβολο No.1:
- Σύμβολο No.4:
-Fourth Realm: Ashuradō!-Ώρα να σου δείξω την δύναμη του βασιλείου των δαιμόνων!Η δύναμή του αυξήθηκε κατά πολύ και αυτό φάνηκε από την επίθεση που εξαπέλυσε στον αντίπαλό του. Με ένα χτύπημα της τρίαινάς του τον πέταξε με δύναμη στον τοίχο πίσω τους. | |
|
| |
SlipKnoTaS Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Le wild "Wet" Girl appears! Σαβ Ιουν 16, 2012 2:37 am | |
| ~Παράλληλα, σε ότι απέμεινε από το κάστρο~
O Fran είχε πάει σε ότι είχε απομείνει από το κάστρο, επειδή είχε υποστεί μεγάλες ζημιές από τις εκρήξεις στην αρχή της επίθεσής μας. Έψαχνε να βρει τίποτα πολύτιμο, ή έστω χρήσιμο προς εμάς, για να πάρουμε όταν θα τελειώναμε με όλους εδώ πέρα. Είδε κάτι να λαμπυρίζει κάτω από μερικά συντρίμμια και πήγε προς τα εκεί. Έβγαλε μερικά από τα συντρίμμια που τον εμπόδιζαν και αφού είδε τι έχει από κάτω σκέφτηκε: -Αχά! Εδώ είμαστε! Το δωμάτιο θησαυρών! Και απ' ότι βλέπω έχει να πάρουμε πολλά πράγματα! Ελευθέρωσε όλο το μέρος για να φαίνεται καθαρά που είναι και συνέχισε να ψάχνει μήπως και έβρισκε τίποτα ακόμα. | |
|
| |
SlipKnoTaS Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Le wild "Wet" Girl appears! Σαβ Ιουν 16, 2012 5:36 am | |
| ~Πίσω, μέσα στο πεδίο σκοταδιού~Μόλις απέφυγε το χτύπημά μου, πήγε αμέσως να ανταποδώσει αλλά την πρόλαβα καθώς εξαπέλυσα μια δύνη σκότους κατά πάνω της. Την χτύπησα αλλά δεν έπαθε μεγάλη ζημιά. -Oh xoxo! Είσαι καλός τελικά. Αλλά θα σε νικήσω! -Zehahahahaha! Πρόσεξε μην σπάσεις κανένα νύχι! Όλη η πλευρά της γέμισε με την υγρή της ουσία και όρμισε καταπάνω μου σαν κύμα. Μετατράπηκα σε σκοτάδι και έγινα και πάλι ένα με το σκοτάδι που ήταν γύρω μας. Το κύμα έσκασε στην πλευρά μου αλλά εγώ δεν ήμουν εκεί για να με πετύχει. Μάζεψε το υγρό και πήρε το σχήμα της. Εμφανίστηκα και εγώ από την αντίθετη πλευρά και πήρα την κανονική μου μορφή. | |
|
| |
SlipKnoTaS Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Le wild "Wet" Girl appears! Σαβ Ιουν 16, 2012 6:02 am | |
| | |
|
| |
SlipKnoTaS Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Le wild "Wet" Girl appears! Σαβ Ιουν 16, 2012 6:09 am | |
| -Και όμως! Ώρα να τελειώνουμε! Αρκετά κράτησε το θέαμα!-Rengoku Saiha lit (Abyss Break)!!!Το χτύπημά μου την αποτελείωσε. Έπεσε νεκρή στο έδαφος. Σηκώθηκα και μάζεψα το σκοτάδι, από γύρω μου, ξανά μέσα μου. Κοίταξα τριγύρω να δω τι γίνεται με τους υπόλοιπους και είδα τον Mukuro να στέκεται πάνω στο πτώμα του αντιπάλου του. -Μάλλον το διασκέδασα πολύ. σκέφτηκα. Ο Mukuro είδε το πτώμα της αντιπάλου μου και το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν: -Τι κάνατε εκεί μέσα οι δυο σας?! -Όχι αυτό που νομίζεις πάντως. -Αν και δεν θα με χαλούσε. -O Fran που είναι?-Τον έβαλα να φέρει προς τα εδώ αυτά που βρήκε. Θα κάνουμε καλή μπάζα.-Ωραία! Μ' αρέσει! Άντε να τελειώνουμε και να φεύγουμε από εδώ. | |
|
| |
SlipKnoTaS Civilian
| |
| |
SlipKnoTaS Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Le wild "Wet" Girl appears! Σαβ Ιουν 16, 2012 7:02 am | |
| -Λοιπόν, άντε να φεύγουμε. Φτάνει τόση ώρα που σπαταλήσαμε εδώ πέρα. Καλή η μάχη αυτή αλλά δεν έχει κάτι άλλο αξιόλογο πλέον. Ώρα να του δίνουμε. -Θα συμφωνήσω μαζί σου. Πάμε σε άλλο νησί μπας και βρούμε κάτι που να ενδιαφέρει και εμένα. Όπως σηκωθήκαμε και πήγαμε να φύγουμε από εκεί, είδαμε τους κατοίκους του νησιού να έρχονται προς το κάστρο από το μονοπάτι που είχα ανοίξει. Προφανώς είχαν ακούσει τις εκρήξεις και ήθελαν να δούνε τι είχε συμβεί. Ενώ προχωρούσαμε στο δρόμο αυτό για να φύγουμε οι κάτοικοι μας κοιτούσαν με απορία. Σκέφτονταν τι μπορεί να είχε συμβεί για να είμαστε ζωντανοί και να φεύγαμε από εκεί. | |
|
| |
SlipKnoTaS Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Le wild "Wet" Girl appears! Σαβ Ιουν 16, 2012 7:26 am | |
| Περάσαμε από την πεδιάδα και συνεχίσαμε την πορεία διασχίζοντας την πόλη. Δεν υπήρχε κανένας στην πόλη. Μάλλον όλοι είχανε πάει στο κάστρο. Όταν φτάσαμε στον ανελκυστήρα για να κατέβουμε στη θάλασσα, ακούσαμε κραυγές χαράς από το κάστρο. Προφανώς οι κάτοικοι θα χάρηκαν που οι τύραννοί τους ήταν νεκροί. Μπήκαμε στον ανελκυστήρα και φύγαμε. Δεν είχα καμία απολύτως όρεξη για γλέντια αυτή την στιγμή. Ευχαριστήθηκα μάχη και καταστροφή και ήθελα να φύγω. Κατεβήκαμε στο κατώτερο στρώμα του νησιού και βγήκαμε. Το καράβι μας ήταν ακόμα εκεί πέρα, άθικτο. Ανεβήκαμε και σηκώσαμε την άγκυρα. Όσο εγώ έβαζα στην αποθήκη τα λάφυρα, ο Mukuro και ο Fran άνοιγαν τα πανιά. Έπειτα πήγα στο πηδάλιο και ξεκινήσαμε την πλεύση στην θάλασσα! | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Le wild "Wet" Girl appears! Κυρ Ιουν 17, 2012 11:59 pm | |
| Όνομα: Raziel Haki Points: - Player of the Month Points: 6 Beli: 17.000 Bounty/Fame Points: 1.000.000 Παρατηρήσεις: Πολυ γρηγορη και αυτη, ηταν μια ιστορια μονο μαχη για αυτο και δεν μου αρεσε τοσο. Ωστοσο στο σημειο με την Honey Queen κατι πηγε να γινει... |
|
| |
| [Τέλος] Le wild "Wet" Girl appears! | |
|