.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
8 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 8 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Le wild Short Guy[Τελος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Roni
Civilian
Civilian
Roni

Le wild Short Guy[Τελος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Le wild Short Guy[Τελος]   Le wild Short Guy[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Αυγ 06, 2012 8:04 am

Λινκ προηγουμενης: http://www.onepiecegr-rpg.com/t6185-topic

Στην Προηγουμενη:
Το αιματηρο μου σερι συνεχιστηκε και με την αφιξη του Jango, πολεμησα και σκοτωσα περιπου τριαντα μαριν που τον ακολουθουσαν. Εκεινον αντιθετα τον αφησα να ζησει αφου τον ειχα νικησει πρωτα, ετσι ωστε να μεταφερει τα νεα στους ανωτερους του.

Τωρα:
Κατευθυνομουν προς ενα αγνωστο γενικα νησι του οποιου το ονομα ηταν Island of rare animals, ειχα ακουσει ιστοριες για το συγκεκριμενο νησι, ειχε πολλα παραξενα ζωα που δεν υπηρχαν πουθενα αλλου. Συμφωνα με τους μυθους το νησι ειχε και ενα πνευμα, το οποιο προστετευε τα ζωα που ζουσαν εκει και κυνηγαγε οσους πηγαιναν στο νησι με κακους σκοπους. Η περιεργεια μου ειχε βαρεσει κοκκινα και ετσι αποφασισα μιας που ηταν στον δρομο μου για την Loguetown, να περασω και απο εκει, ωστε να δω αυτα τα ζωα και το "πνευμα" που στοιχιωνε το νησι...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Roni στις Τετ Αυγ 08, 2012 10:32 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild Short Guy[Τελος]   Le wild Short Guy[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Αυγ 08, 2012 7:54 am

Κατευθυνομουν σταθερα προς τον προορισμο μου, ο καιρος ηταν αρκετα καλος, ειχε μια ελαφρια συνεφια σε συνδυασμο με ενα βολικο για την πορεια μου αερακι. Υστερα απο μερικες ωρες ταξιδιου μπορουσα πλεον καθαρα να δω την φιγουρα ενος νησιου στον οριζοντα. Εμοιαζε με την περιγραφη που ειχα ακουσει για το Island Of Rare Animals, υπηρχε πυκνή βλάστηση καθώς όλο το νησί είναι ένα δάσος μέσα στο οποίο κρύβονται πολλοί κίνδυνοι. Στο κέντρο του νησιού υπάρχει ένα βουνό στο οποίο φήμες λένε ότι υπάρχει ένας μεγάλος θησαυρός. Πολλοί προσπάθησαν να τον αποκτήσουν αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν τα έχει καταφέρει κανείς έως τώρα. Χαμογελασα και εφτιαξα λιγο την πορεια μου, ειχε ερθει η ωρα να μαθω αν υπαρχει τελικα θησαυρος ή οχι!!!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild Short Guy[Τελος]   Le wild Short Guy[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Αυγ 08, 2012 9:03 am

Εφτασα στο νησι και εδεσα το πλοιο μου σε μια αμουδια, δεν υπηρχε λογος να το κρυψω μιας που δεν υπηρχε ψυχη εδω περα, ποσο μαλλον μαριν και κυνηγοι επικυρηγμενων... Αφου ημουν σιγουρος για την ασφαλεια του μεταφορικου μου μεσου, γυρισα και προχωρησα προς το κεντρο του νησιου, δεν εβλεπα την ωρα να αντιμετωπισω αυτα τα σπανια ζωα... Αραγε μπορουσα να τα φαω και αν ναι τοτε αλλα ερωτηματα δημιουργωνταν στο μυαλο μου, οπως: τι γευση να εχουν αραγε? πως θα επρεπε να τα μαγειρεψω για να αναδειξω την γευση του καθενος?? Με ολα αυτα στο μυαλο μου κινηθηκα προς το ενδοτερα του δασους!!!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild Short Guy[Τελος]   Le wild Short Guy[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Αυγ 08, 2012 9:24 am

Ειχα πλεον μπει στο δασος και περπαταγα μεσα στην πυκνη βλαστηση, ενιωθα καποια ματια να με κοιτανε αλλα καμια κινηση δεν γινοταν προς το μερος μου. Προχωρησα λιγο ακομα και συντομα εφτασα σε ενα ξεφωτο που κατα πασα πιθανοτητα βρισκοταν στο κεντρο του δασους. Σταματησα και κοιταξα γυρω μου, μπορουσα να διακρινω μερικες σκιες αναμεσα στα δεντρα και την πυκνη βλαστηση, ομως ακομα κανενας δεν μου ειχε επιτεθει... Μια φωνη διεκοψε την υπερβολικη ησυχια που επικρατουσε μεχρι εκεινη την ωρα και ενας κοντοπιθαρος τυπος (μαλλον!) εμφανιστηκε απο το πουθενα και προσγειωθηκε μπροστα μου.
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild Short Guy[Τελος]   Le wild Short Guy[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Αυγ 08, 2012 9:31 am

Τον κοιταζα σαστισμενος αλλα και παραξενεμενος, ηταν πολυ περιεργος, περαν του γεγονοτος πως ηταν γυρω στο μισο μετρο ψηλος, ειχε ενα καταπρασινο αφρο μαλλι που θυμιζε λιγακι γρασιδι κατα την περιοδο της ανοιξης... Αυτο ομως δεν ηταν το χειροτερο μερος, ο τυπος ηταν χωμενος σε ενα ξυλινο σεντουκι, απο το οποιο προεξηχαν μονο τα ποδια και τα χερια του. Τον κοιταζα και θυμομουν τα στρουμφακια που εβλεπα παλια, τουλαχιστον σε υψος ηταν ακριβως ιδιος, ο τυπος μου φωναζε και εκανε χειρονομιες και εγω ημουν καπως ετσι..
Σπόιλερ:
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild Short Guy[Τελος]   Le wild Short Guy[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Αυγ 08, 2012 9:51 am

Ηρθες και εσυ για να βαλεις στο χερι τα ζωα και τον θησαυρο του ομορφου αυτου νησιου?? Εγω το πνευμα της περιοχης θα σε πολεμησω και θα καταριψω τις ελπιδες σου... Φυγε οσο ειναι νωρις μικρε πειρατη, φυγε οσο μπορω και συγκρατω τον θυμο μου... φωναζε και ξαναφωναζε ο τυπος,ενω πλεον ειχε βγαλει ενα πιστολι (δεν ξερω αλλα ουτε και θα θελα να μαθω απο που) και το κουναγε μπροστα στη μουρη μου, εγω πλεον ημουν σε φαση:
Σπόιλερ:
Ο τυπος πιστευε πραγματικα πως θα μπορουσε να με βλαψει με εκεινο το μαραφετι, ακομα και αν δεν χρησιμοποιουσα το φρουτο μου και εβαζα την μιση απο την δυναμη μου και παλι θα εχανε, οποτε προσπαθησα λιγο να τον ηρεμισω. Αλλα αμεσως μετα τον σκεφτομουν σε μια μπλε αποχρωση και ξεχνιομουν τελειως και τον εβλεπα μπροστα μου ως στρουμφακι, ετσι διχως να μπορω να κρατησω τα γελια μου γινομουν καπως ετσι:
Σπόιλερ:
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild Short Guy[Τελος]   Le wild Short Guy[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Αυγ 08, 2012 10:04 am

Τολμας και γελας? Αυτο ητανε, πλεον δεν μπορεις να δραπετευσεις απο εδω, θα σε σκοτωσω για την πολυ ασχημη συμπεριφορα σου... μου ειπε ο τυπος...
Οκ μπαρμπα-Στρουμφ, αλλα να θυμασαι πως εσυ εκανες το λαθος να με προκαλεσεις, δεν θα φταιω για οτι σου συμβει... Ααα και να σου πω πριν αρχισουμε, πως δεν θελω μετα να με τρεχεις σε δικηγορους και αλλα τετοια επειδη σε βαρεσα και να λες πως ειμαι ρατσιστης προς τους κοντους και αλλα τετοια κουλα... Εξιγιωμαστε απο τωρα να το ξερεις...
Σπόιλερ:
Συνεχιζεις να εισαι το ιδιο και περισσοτερο αναιδης, δεν θα εχουμε καλα ξεμπερδεματα εμεις οι δυο...μου φωναξε και μου επιτεθηκε... Εκανα απλα στην ακρη και τον απεφυγα, υστερα γυρισα προς το μερος του και με την ειρωνια ακομα ζωγραφισμενη στο προσωπο μου ετοιμαστηκα για την μαχη μας...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild Short Guy[Τελος]   Le wild Short Guy[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Αυγ 08, 2012 9:17 pm

Μου επιτεθηκε ξανα, ομως και παλι τον απεφυγα με ιδαιτερη ευκολια, δεν ηθελα να του επιτεθω μιας που κατα πασα πιθανοτητα θα τον σκοτωνα αν δεχοταν ενα κανονικο χτυπημα μου. Εκεινος απο την αλλη το ειχε δει πολυ σοβαρα το ολο θεμα και φαινοταν να με πολεμαει κανονικα, μερικα λεπτα βαρετων αποφυγων μετα, αποφασισα να τελειωσω την μαχη μου με τον κοντο. Κινηθηκα γρηγορα αριστερα και δεξια και του επιτεθηκα, δεν προλαβε καν να με δει και μερικα δευτερολεπτα μετα ειχε πεσει στο εδαφος αναισθητος. Ειχα φροντισει να μην χρησιμοποιησω τα μαχαιρια μου, αντιθετα τον βαρεσα με το χερι μου στον σβερκο ριχνωντας τον αναισθητο.
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild Short Guy[Τελος]   Le wild Short Guy[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Αυγ 08, 2012 9:28 pm

Τον κοιταξα παραξενεμενος, φαινοταν ιδιαιτερα αδυναμος αλλα δεν περιμενα να ειναι τοσο πολυ... Το νησι αυτο με ενδιεφερε ολο και λιγοτερο, οχι μονο δεν ειχα βρει καποιο περιεργο ζωο ή τουλαχιστον τον θησαυρο, αλλα ειχα και τον ενοχλητικο αρχηγο απο τα στρουμφακια να με πρηζει, γυρισα την πλατη μου να φυγω αλλα τοτε ηταν που ειδα κατι που μου τραβηξε το ενδιαφερον. Ενα ζωο που εμοιαζε με καμηλοπαρδαλη σε συνδιασμο με πανθηρα ή κατι τετοιο... Ενα πραγμα μισο ριγε και μισο καταμαυρο, το κοιταγα αποσβολομενος και σκεφτομουν φασεις απο τα ποκεμον, ετσι υστερα απο λιγο φωναξα:
Πικατσου, διαλεγω εσενα!!! αλλα μετα καταλαβα πως ημουν ακομα στον πραγματικο κοσμο και φορωντας μια τετοια φατσα, αποφασισα να σοβαρευτω λιγο και να παρατηρησω το ζωο που βρισκοταν μπροστα μου...
Σπόιλερ:
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild Short Guy[Τελος]   Le wild Short Guy[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Αυγ 08, 2012 9:33 pm

Παρατηρησα πως γυρω μου ειχαν μαζευτει και αλλα ζωα, το ιδιο περιεργα με αυτο που ηταν ακομα μπροστα μου. Μαλλον ειχαν καταλαβει πως ο κοντος ειχε χασει και ειχαν ερθει να τον προστατεψουν, ομως για καποιο λογο δεν μου φαινονταν και τοσο απειλιτικα, για την ακριβεια δεν φαινονταν καθολου απειλιτικα, θα μπορουσες να πεις πως φαινονταν χαζεμενα ή βαριεστημενα. Ο μπαρμπα-Στρουμφ ωστοσο υστερα απο ενα μικρο (ισα με το μποι του) χρονικο διαστημα, επανηλθε στην πραγματικοτητα και σηκωθηκε σιγα σιγα, τριβωντας τον σβερκο του. Κοιταξε γυρω του και μολις με ειδε να στεκομαι μπροστα του, τρομαξε και πεταχτηκε πισω... Τον παρακολουθουσα με μια ανεκφραστη βαρεμαρα ζωγραφισμενη στο προσωπο μου...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild Short Guy[Τελος]   Le wild Short Guy[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Αυγ 08, 2012 9:40 pm

Οι μπαρμπα στρουμφ, θελω καποιες πληροφοριες για το νησι σου... Σηκω και σοβαρεψου για να μιλησουμε, αα και μη διανοηθεις να μου την ξαναπεσεις, δεν εχεις ελπιδα και το ξερεις, οποτε δεν χρειαζεται να το δοκιμασεις καν, ειναι χαμενος κοπος... του ειπα με υπεροπτικο υφος... Εκεινος φανηκε να νευριαζει αλλα δεν ειπε τιποτα, απο οτι φαινοταν ειχε καταλαβει πως η διαφορα στη δυναμη μας ηταν κατι παραπανω απο τεραστια. Σηκωθηκε και με κοιταξε, υστερα γυρισε την πλατη του και πηγε προς τα ζωα.
Αυτοι εδω ειναι φιλοι μου, μη τους πειραξεις, αν θες παρε τον θησαυρο του νησιου και φυγε... Δεν θελω πειρατες και αλλους παρανομους στο νησι αυτο, δεν μπορεις να χαλασεις την ηρεμια μας... Παρε οτι θες και εξαφανισου! μου ειπε σφιγγωντας τις γροθιες του...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild Short Guy[Τελος]   Le wild Short Guy[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Αυγ 08, 2012 9:52 pm

Τι σε κανει να πιστευεις πως θα ηθελα να παρω ενα τετοιο ζωο?? Εκτος του οτι ειναι πιο περιεργα και απο σενα, ειναι σχεδον ολα τους κακασχημα, οποτε τι ακριβως να τα κανω??? Ουτε καν να τα πουλησω δεν μπορω...!
Δεν σου επιτρεπω να μιλας ετσι για τους φιλους μου, μπορει να ειναι περιεργοι οπως λες αλλα εμενα μου αρεσουν και δεν θα τους αλλαγα με τιποτα αλλο στον κοσμο. Οποτε καλα θα κανεις να μας ζητησεις συγγνωμη, δεν μπορεις απλα να κυκλοφορεις και να προσβαλλεις τους αλλους...
Σπόιλερ:
Ποσο σιγουρος εισαι οτι θα σου ζητησω συγγνωμη? Δεν ζηταω ευκολα συγγνωμη απο καποιον, ειδικα απο καποιον "κατωτερο" απο εμενα... If you know what i mean by that... Οπως και να εχει δεν νομιζω πως εχεις και πολλες πιθανοτητες... Οποτε καλο θα ηταν να μην το ζητας καν, απλα δεξου το, εισαι κοντος, εχεις ασχημους φιλους και σας κοροιδευω, τελος της ιστοριας!!! afro
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild Short Guy[Τελος]   Le wild Short Guy[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Αυγ 08, 2012 10:11 pm

Εκανε αλλη μια προσπαθεια να με βαρεσει αλλα ακομα μια φορα απετυχε και κατεληξε και παλι στο εδαφος... Σηκωθηκε και ξεσκονιστηκε, με κοιταξε και υστερα αποφασισε να μην ξανακανει τιποτα, πλεον πρεπει να καταλαβε πως δεν μπορει να τα βαλει μαζι μου.
Ο θησαυρος ειναι κρυμενος πανω στον μεγαλο βραχο στην πισω μερια του νησιου, πηγαινε και παρτον αν τον θες. Δεν χρειαζεται να μας πειραξεις! ειπε καθως μου εδειχνε τον δρομο, τον κοιταξα για λιγο και διχως να πως αλλη κουβεντα του γυρισα την πλατη μου και κατευθυνθηκα προς εκεινη την κατευθυνση... Υστερα απο μερικα λεπτα ειχα φτασει σχεδον στην εξοδο του δασους, ακουγα ηδη τα κυμματα στην θαλασσα, μερικα λεπτα αργοτερα ειχα βγει σε μια βραχωδη παραλια. Κοιταξα γυρω μου και εντοπισα τον μεγαλο βραχο που μου ειχε αναφερει ο κοντοστουπης...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild Short Guy[Τελος]   Le wild Short Guy[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Αυγ 08, 2012 10:20 pm

Κατευθυνθηκα προς τον βραχο, ενα λεπτο πιο μετα βρισκομουν ακριβως μπροστα του. Ηταν πραγματι πολυ ψηλος, ο θησαυρος συμφωνα με τον κοντο, θα επρεπε να ειναι στην κορυφη του, διχως δευτερη σκεψη, μεταμορφωθηκα και πεταξα μεχρι την κορυφη. "Σιγα μη σκαρφαλωσω, χαζος ειμαι?!" σκεφτηκα καθως εφτασα στην κορυφη. Κοιταξα για τον θησαυρο και ειδα πραγματι μερικα σεντουκια μισο κρυμμενα, εγινα και παλι ανθρωπος και προσγειωθηκα στην κορυφη του βραχου, πηγα στα σεντουκια και τα ανοιξα, ηταν ολα αδεια...
Σπόιλερ:
Εμεινα για λιγο και τα κοιταζα με ενα υφος Are you kidding me?? Dafuq is this? Where is the treasure? Damn that Strumf... I will kill him with fire... Κατσε να τον ξαναβρω και θα δει τι εχει να παθει... Πως τολμησε να με εξαπατησει, δεν ειναι καν στο υψος μου... αρχισα να φωναζω, βραζωντας απο θυμο....
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild Short Guy[Τελος]   Le wild Short Guy[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Αυγ 08, 2012 10:31 pm

Κατεβηκα απο τον βραχο και πηγα προς το ξεφωτο που ειχα βρει τον κοντοπιθαρο και το τρελοτσιρκο του... Υστερα απο μερικα λεπτα ειχα φτασει, ο κοντος ηταν ακομα εκει, γυρισε και με κοιταξε, διαβαζωντας την εκφραση μου. Εκανε δυο βηματα πισω και προσπαθησε να μου δικαιολογηθει, αλλα δεν επιασε, μερικα δευτερολεπτα αργοτερα εκεινος ηταν σχεδον νεκρος και εγω κατευθυνομουν προς το πλοιο μου με ενα χαμογελο ευχαριστησης στο προσωπο μου... Εφτασα στο πλοιο μου και αφου το εσπρωξα και παλι στην θαλασσα, ανεβηκα και ανοιξα πανια για τον επομενο προορισμο μου... Επιτελους θα πηγαινα προς την LogueTown, ειχε ερθει ο καιρος να δοκιμασω την τυχη μου και στην Grand Line, εκεινη η θαλασσα ηταν πολυ ενδιαφερουσα και εκρυβε πολλους κινδυνους... Ηρθε ο καιρος να την δαμασω...!!!
[Aeolus]
Civilian
Civilian
[Aeolus]

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Le wild Short Guy[Τελος]   Le wild Short Guy[Τελος] I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 09, 2012 5:31 am

Όνομα: Roni D Razor
Haki Points: -
Player of the Month Points: 5
Beli: 13.000
Bounty/Fame Points: 1.000.000
Παρατηρήσεις: Επεστρεψε!! Le wild Short Guy[Τελος] 425806
Le wild Short Guy[Τελος] 49261110

Le wild Short Guy[Τελος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [ΤΈΛΟΣ] Le wild island
» Le wild fishman...[Τελος]
» [Τελος]Le wild bounty hunters appear
» [Τέλος] Le wild "Wet" Girl appears!
» Alucard and the wild animal[Part1] [ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: