.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
70 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 70 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 91, στις Δευ Σεπ 30, 2024 9:26 am

The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ]   The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Φεβ 15, 2011 5:53 am

Εχει βγαλει αρθρο η εφημεριδα για εμενα?
Ναι και σε λεει ως έναν από τους ανερχομενους κινδυνους.. Οσο σε βλεπω δεν μου φαινεσε και τοσο επικυνδυνος !! ..χαμογελαει.. Μην ανυσηχεις όμως !! η αληθινη σου ταυτοτητα είναι ασφαλης μαζι μου !! Θα μου πεις τωρα τις ιστοριες σου?
Γνωριζε ότι ειμαι πειρατης,παροτι πειρατες κανουν δυσκολη την ζωη της με αποδεχεται χωρις φοβο.. Συνεχισαμε να περπαταμε και τις ελεγα τις ιστοριες μου πριν μπω στο πληρωμα του Μεσσι,όταν μπικα και μετα από τον αποχωρισμο μας…
Συνεχισα να λεω τα παντα για τις περιπετειες μου καθως φτασαμε σε ένα εστιατοριο και κατσαμε.. Οσο τις ελεγα συνειδητοποιω ο ιδιος ότι από τοτε που εφυγα από το Tequila Wolf εχω ζησει πολλα…
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ]   The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Φεβ 15, 2011 5:55 am

Τι συναπαρστικη ζωη που κανεις… Δεν μου φαινεσαι τοσο αιμοδιψης οσο σε περιγραφουν οι εφημεριδες.. Θα ηθελα και εγω να φυγω από αυτό το νησι. Για εμενα εδώ δεν εχει μεινει τιποτα..
Αν ηθελες να φυγεις από εδώ,που θα ηθελες να πας?
Ισως.. Στην Grand Line !! Nα ζησω στο Ruluka Island… Εκει μενουν οι μονοι συγγενεις μου και επισης παντα ηθελα να ζησω στην Grand Line !!
Μαλιστα,ελπιζω να το πετυχεις καποτε !
Το φαγητο μας ειρθε και καθως τρωγαμε η Maya συνεχισε να λεει για την δικια της ζωη,το ποτε ξεκινησε να δουλευει στο ζαχαροπλαστειο,το πώς πεθαναν οι συγγενεις της από το πληρωμα του Αρλονγκ και με το τελευταιο απεκτησα την επιθυμια να εκδικηθω για τον θανατο των δικων της…
Αν θες,μπορω να παω αυτην την στιγμη και να τους εκμηδενισω ολους για ότι κανανε!!
Χαχαχα! Δεν ξερω αν εισαι τοσο δυνατος αλλα και να εισαι όχι…
Γιατι?! Δεν θελεις να παρεις εκδικηση?!
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ]   The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Φεβ 15, 2011 5:56 am

Και να παρω εκδικηση η ικανοποιηση θα διαρκεσει για λιγο.. Δεν θελω να καταλιξω και εγω σαν αυτους.. Μπορει μολις πεθανουν να νιωσω μια ευχαριστη αλλα μολις αρχισει να περναει ο καιρος θα νιωσω ότι εχω αλλαξει λογω αυτου.. Λενε ότι η γευση της εκδικησης είναι γλυκια.. Η αποψη μου είναι ότι είναι πικρη.. Δεν ξερω αν με καταλαβες…
Σε καταλαβα ..στο περιπου.. Δεν πειραζη! .. Σηκωνω το ποτηρι με το κρασι μου και λεω.. Καμπαι στις νεες φιλιες! Και της χαμογελαω..
Καμπαι λοιπον !
Μολις φαγαμε,πληρωσαμε τον λογαριασμο και αρχησαμε να περπαταμε προς το πανδοχειο…
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ]   The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Φεβ 15, 2011 5:58 am

Kane..εε συγνωμη… Chris !
Ναι?
Γιατι εγινες πειρατης?
Ηταν ο πατερας μου και από μικρος ηθελα να ακολουθησω τα βηματα του.. Αλλα οσο ξεκινησα τον δικο μου δρομο καταλαβα ότι εγινα πειρατης όχι για να γινω ο πατερας μου.. Αλλα για να εχω απολυτη ελευθερια!! Να μπορω να ειμαι οπου θελω,οποτε το θελω και να κανω ότι θελω χωρις περιορισμους.. Ισως να ακουγεται λιγο χαζο… λεω και ξυνω το κεφαλι μου…
Καθολου.. μου λεει η Maya και χαμογελαει..
Εκεινη την στιγμη σταματησαμε να περπαταμε και οι δυο.. Κοιταζαμε ο ενας στα ματια του αλλου μεχρι που η Maya κλεινει τα δικα τις και γερνει το κεφαλι της προς το δικο μου.. Ακολουθοντας και εγω κανω την ιδια κινηση και φιλιομαστε.. Περναει τα χερια της πανω από τους ωμους μου και συνεχισα αυτό το αισθησιακο φιλι .. Τα χειλοι μας εμεινα κολλιμενα για αρκετη ωρα αν και από μεσα μας ενοιωθα λες και ο χρονος γυρω μας σταματησε…
Βρε βρε τα πιτσουνακια…
Σταματαμε και οι δυο και κοιταμε προς το μερος που ακουστηκε η φωνη ξαφνιασμενοι..
Ώστε εσυ εισαι ο Chris Label που σκοτωσε τον αδερφο μου…
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ]   The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Φεβ 15, 2011 6:00 am

Βλεπω ένα χταποδανρθωπο όπως και στο πλοιο μονο που αυτος ειχε ένα tattoo στο μετωπο,έναν ηλιο και καρφακια μαλλι..
Κανε πισω Maya.. της λεω μπαινοντας μπροστα της..
Ενδιαφερον.. Πριν σκοτωσω εσενα θα σκοτωσω πρωτα την κοπελια σου.. Ετσι για να νοιωσεις τον πονο της απωλειας !! φωναζει το χταποδι και ορμαει..
Μονο πανω απο το πτωμα μου!! του λεω και τραβαω το κατανα μου..
Απεκρουω την πρωτη του επιθεση και με δυσκολια σταματησα την δευτερη που πηγαινε με στοχο την Maya.. Αυτος εδώ είναι πιο δυνατος από τον προηγουμενο στο πλοιο.. Και προσπαθοντας να αμυνθω την Maya ειμαι σε μειονεκτιμα… Πρεπει να τελειωνω μαζι του γρηγορα αλλα δεν μπορω να χρεισημοποιησω το φρουτο μου.. Το δηλητηριο μπορει ν χτυπησει και την Maya… ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ !!
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ]   The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Φεβ 15, 2011 6:02 am

Χα! Δεν εισαι τοσο ισχυρος οσο περιμενα Chris Label !! Που είναι η δυναμη σου? ΧΑΧΑΧΑ !!
Χωρις να του απαντησω το σπρωχνω με τον κατανα μου πισω και το κατεβαζω με στοχο την κοιλια του. Εκεινος με 2 από τα 6 σπαθια του σταματαει το χτυπημα μου και βλεπω με μια άλλη του λεπιδα να παει να κοψει το κεφαλι μου.. Καταφερνω να σωσω το κεφαλι μου αλλα και παλι βρισκομουν σε δυσκολη θεση αφου του ειχα αφησει ένα ανοιγμα στο ποδι μου οπου εκεινος δεν το αφησε ανεκμεταλευτο.. Μου δημιουργει ένα βαθυ κοψιμο στο μπουτι και με ένα άλλο χτυπημα 3 δεξιων σπαθιων μου πεταει το κατανα μου μακρυα..
Αδυναμος… μου λεει δειχνοντας με με την κοψη των σπαθιων του.. αλλα όπως σου ειπα δεν θα σκοτωσω εσενα πρωτο!! Και παει προς το μερος της Maya.. Την αρπαζει από το μαλλι και την τραβαει προς το μερος μου ενώ εκεινη ουρλιαζε από τον πονο και χτυπωντας του το χερι να την αφησει..
Θα δεις πρωτα αυτην να πεθαινει !!και εβαλε ένα σπαθι στον λαιμο της ετοιμος να την κοψει… Ετοιμασου Chris Label να νοιωσει τον πονο της απωλειας !! XAXAXAX !!
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ]   The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Φεβ 15, 2011 6:04 am

Δεν θα το επετρεπα να την σκοτωσει μπρστα στα ματια μου.. Πιεζω τον ευατο μου να ξεχασει τον πονο του τραυματος μου,ενα κυμμα ενεργειας με πειλουζει απο μεσα μου... Σηκωνομαι με το ζορι και του ριχνω μια μπουνια στο προσωπο.. Αφηνει την Maya από το χερι του καθως πεφτουν και 3 σπαθια του…
Αν νομιζεις ότι θα με κερδισεις με μια απλη γραντσουνια εισαι γελασμενος.. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΓΚΙΞΕΙΣ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!! Φωναζω και ορμαω πανω του με μια κλωτσια στο στομαχι.. Του πεφτουν και τα υπολοιπα σπαθια και τοτε αρχισα να γρονθοκοπω και κλωτσαω κυριως το προσωπο του.. Σταματαω για λιγο και τον βλεπω και κουνιεται γυρω γυρω ζαλισμενος.. Σηκωνω το κατανα μου και ετοιμαζομαι να τον αποτελειωσω..
ΟΧΙ CHRIS !!
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ]   The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Φεβ 15, 2011 6:05 am

Γυρναω εκπληκτος το βλεμμα μου προς την Maya που μου φωναξε…
Αν το κανεις γινεσε ιδιος με αυτος.. Μην το κανεις αυτό στον ευατο σου..
Από τα λογια της η ακφραση του πρωπου μου μαλακωσε καθως και τα χερια μου αφηνοντας το κατανα μου να πεσει στο εδαφος.. Ο χταποδανρθωπος πεφτει κατω λιποθυμος βλεπωντας αστερακια.. Εγω κουρασμενος από την μαχη και αιμα να τρεχει από το ποδι μου περπαταω λιγο και πεφτω..
Πριν ακουμπησω το εδαφος η Maya τρεχει προς το μερος μου και με πιανει..
Όλα θα πανε καλα! Μου λεει χαμογελωντας όπως παντα.. Θα σε παω σε γιατρο και θα γινεις μια χαρα..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ]   The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Φεβ 15, 2011 6:06 am

Προσπαθησα και κρατησα τις αισθησεις μου για να κανω πιο ευκολο και το κουβαλημα της Maya μεχρι το ιατρειο μολις βλεπω ότι βγαινει ενας γιατρος και περναει το άλλο μου χερι στους ωμους του…Δεν ηταν το τραυμα στο ποδι μου που με ειχε εξασθενησει τοσο.. αλλα ολο αυτο το τεραστιο κυμμα ενεργειας,ετσι οπως εξαφανηστηκε πηρε και ολη την ενεργεια μου πισω.. Κοιταζα την Maya και ειμουνα εκπληκτος από την εκφραση του προσωπου της και μονο,ειχε βιωσει ολο το προηγουμενο σκηνικο μπροστα στα ματια της,της ειχαν περασει λεπιδα στον λαιμο και παρολα αυτά συνεχιζει οποτε με κοιταει να μου χαμογελαει και να είναι ηρεμη.Με περνει χαμπαρι που την κοιταζα,γελαει και μου λεει..
Εχεις τα χαλια σου!
Οντως ειχα τα χαλια μου.Της ανταποδηδω το γελιο και τοτε αρχισαν σιγα σιγα όλα να σβηνουν…Κλεινω τα ματια μου και χανω τις αισθησεις μου..

[ΤΕΛΟΣ Α ΜΕΡΟΥΣ]
WorstΑdmin
Civilian
Civilian
WorstΑdmin

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ]   The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Φεβ 22, 2011 5:00 am

Όνομα: Chris Label
Haki Points: 1
Player of the Week Points: 8
Beli: 40.000
Bounty: -

The sharks do bite (A Μερος)[ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» The sharks do bite (B Μερος)[ΤΕΛΟΣ]
» I will bite you to death[Τέλος]
» Υπνωτισου... Μερος Ι[Τελος]
» [Τέλος] The Hideout (Μέρος 1ο)
» Υπνωτισου...Μερος ΙΙΙ [Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: